alegerea noastră

Cel mai bun portofel Bitcoin pentru

Popularitate

registru Vizitati site-ul

Cel mai bun portofel Bitcoin pentru

Securitate

trezor Vizitati site-ul

Cel mai bun portofel Bitcoin pentru

Cost scăzut

Keepkey Vizitati site-ul

Stocarea de monede Bitcoin și criptomonede într-o bursă precum Coinbase, Binance și Bybit pune în pericol proprietatea asupra activului. Statistic, schimburile valutare digitale sunt cel mai prost loc pentru a vă proteja monedele criptografice.

În acest ghid, vom evalua cele mai bune portofele hardware Bitcoin în opinia noastră pe baza caracteristicilor importante ale utilizatorului, cum ar fi ușurința utilizării, compatibilitatea, funcțiile de backup și securitate și criptomonedele acceptate.

Cele mai bune portofele hardware Bitcoin

Iată lista noastră cu cele mai bune portofele Bitcoin sau portofele criptomonede:

Ce este un portofel Bitcoin / Cryptocurrency?

Un portofel Bitcoin sau criptomonedă este un pas important pentru a deveni proprietarul activelor Bitcoin sau crypto. Un portofel este practic versiune digitală a unui cont bancar care permite utilizatorilor să primească, să stocheze și să trimită Bitcoin și monede oamenilor. Acesta servește ca punct de conectare la rețeaua blockchain.

Portofelele Bitcoin stochează și protejează cheile private sau codurile secrete care sunt esențiale pentru trimiterea și primirea activelor digitale folosind dispozitivul. Un portofel criptomonedă nu stochează monedele și jetoanele reale, ci cheile private care dau acces la acesta.

A sumariza, un portofel Bitcoin sau crypto este un dispozitiv, o aplicație mobilă sau un site web care gestionează și protejează cheile private la activ.

De ce să folosești un portofel hardware Bitcoin?

Un dispozitiv hardware Bitcoin sau criptomonedă este un tip de dispozitiv care păstrează în siguranță cheile private care sunt necesare pentru a accesa în mod legitim activele digitale stocate pe portofel. Aceste dispozitive sunt dispozitive electronice special construite de dimensiunea unui stick USB pentru a securiza monedele criptografice.

Portofelele hardware pot fi conectate online pentru a permite transferul de Bitcoin și altcoins de la schimburi criptografice și platforme de tranzacționare. Apoi poate fi eliminat offline pentru a proteja în siguranță datele criptomonedelor. Este ca și cum ai avea un cont bancar digital în portofel.

Două dintre cele mai populare și mai bune portofele hardware Bitcoin și criptomonede din lume pe care le vom acoperi în acest ghid sunt:

Investitorii și comercianții serioși care necesită cele mai înalte niveluri de securitate și conving să folosească un portofel hardware. Infractorii cibernetici pot viza potențial cheile private stocate pe o platformă de tranzacționare a criptomonedelor într-un hack de schimb.

Folosirea unui portofel hardware digital oferă un dispozitiv de blocare a aerului între dispozitivele conectate la internet și activul stocat. Păstrarea cheilor private în siguranță pe un portofel criptografic asigură că nu există mijloace pentru ca un hacker să ajungă la moneda digitală stocată pe dispozitiv.

Dacă un portofel Bitcoin este furat, majoritatea dispozitivelor au mai multe măsuri de securitate, cum ar fi un cod PIN, ceea ce face dificilă accesarea locală a dispozitivului. Proprietarii de Bitcoin care achiziționează un portofel hardware pot crea un cod de rezervă secret sau o frază de recuperare. Acest lucru este foarte important în timpul configurării dispozitivului, așa cum pot utilizatorii recuperați și recuperați monedele stocate dacă un Bitcoin & portofelul hardware al criptomonedelor este pierdut, furat sau deteriorat.

Bitcoin & Compararea portofelului hardware cripto

Citiți tabelul de mai jos pentru o comparație rapidă a celor mai bune Bitcoin & portofele hardware cripto.

Bitcoin & Recenzii despre portofelele Crypto

Am evaluat și revizuit cele mai bune portofele hardware de pe piață. Cu multe companii și producători care își dezvoltă propriile portofele hardware, este important să achiziționați cel mai sigur portofel hardware de la o companie de încredere. Fără alte adaosuri, iată cele mai bune alegeri pentru cele mai bune portofele Bitcoin și cripto.

Ledger Nano X

Nano X este cel mai recent produs de marcă de la Ledger lansat în 2019, care oferă o adevărată securitate de ultimă generație. A devenit cel mai sigur portofel hardware Bitcoin și cel mai potrivit pentru dispozitive mobile din lumea criptomonedelor. Ledger este una dintre cele mai mari și mai populare companii de portofele hardware pentru criptomonede.

Ledger Nano X rupe un nou teritoriu concentrându-se pe mobilitate, în special accesibilitatea Bluetooth și bateria încorporată.

registru nano x

Ledger Nano X are un design elegant și robust, cu un afișaj digital mai mare. Butoanele au crescut în dimensiune, ceea ce face mai ușor de utilizat în comparație cu modelul anterior.

Dispune de o capacitate de stocare crescută de până la 100 de criptomonede, cum ar fi Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, EOS, Litecoin, Cardano și multe alte monede alternative. Ledger X facilitează transferul diferitelor monede de la diferite schimburi către un singur dispozitiv.

registrul X

O caracteristică excelentă a modelului Nano X este conectivitatea bluetooth. Acest lucru permite Nano X să se conecteze atât la iPhone-uri Android, cât și la Apple (iOS) și la alte dispozitive inteligente utilizând aplicația Ledger Live. Semnalul wireless este complet criptat end-to-end pentru a proteja împotriva oricăror amenințări la adresa securității.

Ceea ce separă acest portofel criptat este cât de ușor este de configurat mai întâi. Ca și în cazul altor portofele, configurarea poate fi un proces complicat și obositor pentru acele persoane care nu sunt tehnice. Cu toate acestea, Nano X are un preț mai ridicat și este posibil să nu fie ideal pentru investitorii pentru prima dată în criptomonede.

Ledger Nano S

Ledger Nano S a fost primul portofel hardware certificat independent care a fost dezvoltat pentru a proteja criptomonedele. Este de departe cel mai popular portofel criptografic de pe piață și s-a vândut de 1,5 milioane de dispozitive.

Modelul Ledger Nano S acceptă peste 1000 de cripte, cum ar fi:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Ripple (XRP)
 • Lanț Binance (BNB)
 • Dash
 • Cardano (ADA)
 • EOS (EOS)
 • USDT
 • Tron
 • Monero (XMR)
 • Toate jetonul ERC 20
 • USDC
 • BAT (simbol de atenție de bază)

modelul Ledger S.

Ledger Nano S oferă securitate de ultimă generație printr-un cip de securitate de același tip ca cel utilizat în pașapoarte. Este ca și cum ai avea o cutie de depozit bancar în buzunar pentru a stoca criptomonedele tale preferate.

Dispozitivul este bine proiectat cu un afișaj LED și carcasă metalică care îl face să se simtă mai durabil în mână. La fel ca majoritatea portofelelor hardware, dispozitivul este conectat prin USB și dispune de aplicația Ledger Live pentru a interacționa cu dispozitivul.

Interfața software poate fi utilizată pentru a afișa soldurile contului și a efectua tranzacții. Aplicația software este intuitivă, ușor de utilizat și perfectă pentru începători. În general, Ledger Nano S este o alegere perfectă pentru începători și include toate caracteristicile de securitate pentru a vă proteja activele cripto la un preț atractiv..

Trezor T

Trezor T este un portofel hardware cripto a doua generație de la Satoshi Labs. Satoshi Labs dezvoltă portofele hardware pentru criptomonede din 2011 și sunt o companie de încredere și de încredere. Este una dintre cele mai populare soluții de depozitare la rece până în prezent și adesea în comparație cu portofelele Ledger.

Portofelul Trezor T funcționează cu mai multe valute și ca manager de parole, dispozitiv de autentificare cu doi factori și alte caracteristici utile. Unul dintre avantajele Trezor T este ecranul digital tactil care elimină necesitatea unor butoane fizice mici.

trezor t

Toate operațiunile care necesită introducerea datelor confidențiale se efectuează exclusiv pe ecranul dispozitivului. Puteți fi sigur că nimeni nu vă va vedea codul PIN sau semințele dvs. de recuperare.

Modelul Trezor T depășește limitele tehnologiei și se bazează pe principiul încrederii zero. Asta înseamnă că orice parte a unui sistem sigur poate fi compromisă la un moment dat. Aceasta înseamnă că, dacă orice parte a portofelului dvs. hardware este compromisă, criptomonedele dvs. vor rămâne complet sigure.

Trezor One

Trezor One a fost lansat în august 2014 și a fost primul portofel hardware Bitcoin care a oferit un depozit frigorific sigur, cu flexibilitatea de a transporta și cheltui cu comoditate, precum un portofel fierbinte..

Compania care a fondat produsul Trezor, Laboratoarele Satoshi este un pionier în industria Bitcoin. Dispozitivul are măsuri de securitate suplimentare, cum ar fi codurile PIN și expresiile de acces, care fac din acest portofel hardware o alegere sigură pentru protejarea monedelor dvs. de criptomonede.

Trezor acceptă peste 600 de criptomonede, cum ar fi:

 • BTC – Bitcoin
 • ETH / ETC – Ethereum / Ethereum Classic
 • NMC – Namecoin
 • LTC – Litecoin
 • DOGE – Dogecoin
 • ZEC – Zcash
 • DASH – Dash

trezor one

Dispozitivul are un factor de formă mic, care îl face ușor de transportat în buzunar. Confortul Trezor One vă permite să cheltuiți cu ușurință Bitcoin din mers. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați Trezor One la orice computer și atât!

Prețul unui Trezor One este accesibil și pur și simplu un portofel hardware foarte bun pentru toate tipurile de investitori în criptomonede.

Păstrați cheia

KeepKey portofelul a fost lansat în 2015 și ulterior cumpărat de Shapeshift. Dispozitivul este proiectat frumos, dar construcția robustă are un ecran mare. Dispozitivul este destul de mare decât Ledger Nano X și, de asemenea, Trezor T..

Este un dispozitiv ușor de utilizat și are un preț accesibil. Utilizatorii de criptare care caută o combinație de valoare și securitate atunci când își gestionează portofelele de criptomonede ar trebui să ia în considerare KeepKey.

portofel keepkey

Portofelul Keep Key oferă funcții de securitate similare portofelelor Ledger și Trezor, dar nu acceptă atâtea criptomonede.

Este un portofel ideal dacă dețineți mai multe criptomonede sau doriți să construiți un portofoliu de active digitale. Keep Key nu poate avea o reputație mare în comparație cu Ledger și Trezor. Cu toate acestea, este un dispozitiv simplu și ușor de proiectat, care este accesibil.

Alte Bitcoin & Portofele criptomonede

Diferite tipuri de portofele care oferă funcționalități diferite, cu un nivel diferit de securitate, caracteristici și preț. Iată o prezentare generală a fiecărui tip de portofel.

Portofele criptomonede desktop

Portofelele desktop sunt un client descărcabil sub forma unei aplicații desktop. Interfața oferă o conexiune directă la criptocurrency. Portofelele desktop pot fi vulnerabile în fața hackerilor care utilizează programe malware, chei de logare și inginerie socială (de exemplu, phishing) pentru a obține cu ușurință acces și a compromite portofelul. Se recomandă utilizarea portofelelor desktop de încredere, cum ar fi Exod și Portofelul Lumi.

Portofelul Lumi este o aplicație open-source intuitivă, potrivită pentru începători și utilizatori avansați. Lumi este un portofel fără custodie, ceea ce înseamnă că portofelul nu stochează cheile private ale utilizatorilor și frazele mnemonice. Portofelul acceptă mii de jetoane și active populare, cum ar fi BTC, ETH și unul dintre puținele portofele care acceptă jetoane EOS. Jetoanele DeFi populare pot fi integrate în portofelul Lumi. Interfața a fost concepută pentru a permite utilizatorilor să seteze diferite opțiuni de gestionare a portofelului și să aleagă setările dorite.

Portofele de criptomonede mobile

Similar cu portofelele desktop, folosind un portofel mobil cum ar fi Miceliu și Trust Wallet vine cu propriile riscuri, deoarece cheile private sunt stocate pe dispozitiv. Deși au un factor de ușurință în utilizare și confort, smartphone-urile pot fi ușor pierdute, furate sau compromise. Majoritatea utilizatorilor de smartphone-uri nu se gândesc la securitatea telefonului în același mod ca și pentru un computer.

Portofele criptomonede online

Accesibil prin internet, portofele online precum Blockchain stocați tranzacțiile dvs. cripto online care sunt găzduite pe servere în afara controlului dvs. Deși pot utiliza criptarea, sunt vulnerabili la hacking.

Toate metodele alternative (și mai ieftine) de securizare a Bitcoin au riscuri și vulnerabilități inerente. Orice investiție ar trebui să fie menținută în siguranță, iar cel mai bun mod de a vă menține Bitcoin-ul în siguranță este utilizarea unui portofel hardware.

Portofele de criptomonede din hârtie

Probabil cea mai mică formă de securitate, acest portofel de hârtie constă în stocarea cheilor publice și private pe o bucată de hârtie (sau similar), apoi păstrarea acestuia într-un loc sigur, cum ar fi familia în siguranță. Această metodă de stocare a Bitcoin-ului dvs. este extrem de vulnerabilă la daune, se pierde, se rupe, se estompează sau este aruncată accidental.

Concluzie

Datorită ofertei limitate de Bitcoin, activele digitale și alte criptomonede au crescut în popularitate în ultimii ani. Investitorii caută modalități sigure de a stoca Bitcoin. Una dintre cele mai bune metode pentru a menține Bitcoin în siguranță este utilizarea unui portofel hardware.

În cele din urmă, fiecare investitor este responsabil pentru securitatea activelor digitale și speră că acest ghid privind cele mai bune portofele hardware Bitcoin și criptomonede a fost util.

Îți place această postare? Nu uitați să îl împărtășiți!

Dacă există și alte portofele hardware cripto pe care doriți să le examinăm, lăsați-ne un comentariu.

De asemenea, iată câteva alte articole alese manual pentru a le citi în continuare:

 • WazirX Review: Bitcoin, tranzacționare & Taxe
 • Cum să cumpărați Ethereum (ETH) în Australia [Pentru începători]
 • Recenzie Plus500: tranzacționare CFD-uri Crypto, caracteristici & Taxe
 • 4 cele mai bune locuri pentru a miza Tezos (XTZ) & A castiga premii
 • 5 site-uri web pentru a demonstra tranzacționarea Bitcoin cu bani virtuali

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me