Cum să cumpărați Bitcoin cu un card de credit – 6 moduri instant și sigure (2021)

Utilizarea unui card de credit sau de debit pentru a cumpăra Bitcoin este un metodă simplă, sigură și rapidă pentru persoanele care nu au opțiunea unui transfer bancar din cauza reglementărilor locale sau care doresc doar să cumpere Bitcoins instantaneu cu un card bancar.

Câteva dintre cele mai demne de încredere, sigure și reputate schimburi de tranzacționare pentru a obține Bitcoin instantaneu folosind un card bancar sunt:

 • Binance
 • Coinbase
 • eToro
 • Crypto.com
 • CEX.IO
 • Changelly

În acest ghid, vom oferi o prezentare generală a fiecărui schimb care acceptă cardurile bancare Mastercard și VISA pentru a cumpăra Bitcoin cu avantajele și dezavantajele sale.

Cum să cumpărați Bitcoin cu un card de credit

Pentru a cumpăra Bitcoin cu un card de credit sau de debit, urmați acești pași:

Amintiți-vă, atunci când cumpărați Bitcoin, este foarte recomandat să utilizați un portofel hardware, cum ar fi Ledger Nano X, pentru a-l transfera de pe bursă. Citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware Bitcoin pentru mai multe informații.

Folosirea unui card de credit pentru a cumpăra Bitcoin

Găsirea unei instituții bancare care acceptă tranzacții cu cardul de credit pentru a achiziționa Bitcoin poate fi dificilă. Nu toate băncile o permit în funcție de țară. Există câțiva furnizori terți selectați, cum ar fi Simplex care se integrează cu schimburi de criptomonede pentru a accepta plăți cu cardul de credit. Avantajele utilizării unui card de credit pentru a cumpăra Bitcoins includ:

 • Rapid și instantaneu
 • Sigur și sigur
 • Convenabil
 • Suportat în întreaga lume

Există, de asemenea, dezavantaje ale utilizării cardurilor de credit pentru a obține criptomonede. Cel mai mare dezavantaj este suprataxa pentru servicii, care poate variază de la 0% până la 5% pe tranzacție. Acest cost se adaugă taxei de tranzacționare la schimb, ceea ce îl face una dintre metodele de plată mai scumpe.

Folosirea unui card de debit pentru a cumpăra Bitcoin

Similar cardurilor de credit, utilizarea unui card de debit pentru tranzacțiile Bitcoin are aceleași beneficii. Este rapid, fiabil și convenabil pentru investitorii din întreaga lume cu acces la servicii bancare de bază. Această metodă poartă de obicei taxe mai mici decât o achiziție cu card de credit.

Singurul dezavantaj al acestei metode este că nu toate băncile vor accepta utilizarea unui card de debit pentru a achiziționa Bitcoin dintr-un schimb. Mai multe țări au reglementări care interzic utilizarea unui card de debit pentru investiții sau activități de tranzacționare.

Cele mai bune schimburi de carduri de credit / debit Bitcoin

Următoarele schimburi de criptomonede sunt disponibile în întreaga lume și acceptă mai multe monede fiat folosind un card de credit sau un card de debit. Pentru mai multe informații, citiți prezentarea generală a fiecărui schimb de mai jos sau faceți clic pe linkul Exchange Review pentru o evaluare detaliată.

Schimburi de cumpărare de Bitcoin cu card de credit


Iată rezumatul nostru de top Bitcoin & site-uri web de criptomonede care oferă achiziții cu card de credit / card de debit. Pentru o acoperire detaliată și avantajele și dezavantajele fiecărui schimb, faceți clic pe linkurile de revizuire a schimbului de mai jos.

Binance

Binance este cel mai mare serviciu de schimb valutar digital din lume care oferă o platformă pentru tranzacționarea a peste 200 de criptomonede diferite. Platforma a înregistrat o creștere meteorică de la înființarea sa în 2017. Binance este cea mai mare tranzacție de schimb de criptomonede, cu 1,2 miliarde de volume zilnice și 1,4 milioane de tranzacții pe secundă..

Binance acceptă tranzacțiile Bitcoin cu cardul VISA folosind monede fiat locale precum USD, GBP și Euro. Bursa oferă în mod regulat promoții pentru comisioane zero pentru a cumpăra cripto cu un card de credit.

binance

Caracteristici:

 • Lider de schimb Bitcoin în lume
 • Peste 100 de active criptomonede
 • Mai multe perechi de tranzacționare împotriva fiat, altcoins și stablecoins
 • Taxe de tranzacționare competitive între 0% și 0,1%
 • Disponibilitate tranzacționare criptografică viitoare, marjă și opțiuni
 • Câștigați dobânzi pentru fondurile Bitcoin cu un cont de economii Binance

Accesați site-ul

per total

4,8 / 5

Recenzie Binance

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați Binance

Coinbase

Coinbase este cunoscut pe scară largă sub numele de schimb Bitcoin sigur și de încredere care este de încredere de mii de clienți din întreaga lume. Schimbul este popular pentru cumpărarea și vânzarea de criptomonede, gestionarea unui portofoliu, achiziții recurente, aplicație mobilă pentru monitorizarea pieței, câștigarea criptelor pentru învățare și un portofel sigur pentru stocarea activelor achiziționate pe platformă.

Coinbase este unul dintre cele mai bune schimburi pentru a cumpăra Bitcoin cu un card de credit suporturi monede fiat multiple la un cont. Platforma oferă acces persoanelor fizice pentru a intra pe piața criptomonedelor folosind moneda locală prin carduri de credit / debit și, de asemenea, prin transferuri bancare, plăți SEPA și un transfer bancar.

coinbase

Caracteristici:

 • Conceput pentru începători cu o platformă simplă de utilizat
 • Protecție de asigurare și portofel sigur
 • Cumpărați, tranzacționați și vindeți Bitcoin și alte monede populare
 • Cumpărați cripto cu un card de debit sau transfer bancar
 • Sprijină participarea criptomonedelor
 • Permite utilizatorilor să câștige recompense crypto gratuite cu Coinbase Earn

Accesați site-ul

per total

4.7 / 5

Recenzie Coinbase

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați Coinbase

eToro

eToro este potrivit pentru începătorii care doresc să investească în Bitcoin folosind un platformă de tranzacționare puternică și ușor de utilizat. Platforma oferă o platformă simplă de tranzacționare a monedelor digitale și altcoins cu efect de levier sau practicarea tranzacționării criptografice utilizând un portofoliu virtual.

eToro percepe un cost spread pentru a cumpăra Bitcoin folosind USD, care poate varia ușor în funcție de condițiile pieței. Investitorii care decid să utilizeze eToro nu vor suporta costuri suplimentare pentru utilizarea unui card de credit. eToro este una dintre cele mai ieftine modalități de a cumpăra Bitcoin cu un card de credit.

etoro

Caracteristici:

 • Furnizorul reglementat să cumpere activele Bitcoin reale și CFD-urile pe monede digitale populare și pe piețele tradiționale
 • Cont de fond folosind cardul de credit, transferul bancar și PayPal
 • Interfață ușor de utilizat și aplicație de tranzacționare mobilă intuitivă
 • Tranzacționează comercianți de criptori profitabili din întreaga lume
 • Declinare de responsabilitate: CFD-urile și alte instrumente nu pot fi menționate atunci când sunt menționate SUA.

Accesați site-ul

per total

4.6 / 5

Recenzie eToro

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați eToro

Declinare de responsabilitate: 67% din conturile de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii. Investițiile Cryptoasset sunt nereglementate în majoritatea țărilor UE și în Marea Britanie. Fără protecție a consumatorului.

Crypto.com

Cu peste 1 milion de clienți în întreaga lume, Crypto.com este un schimb premium care oferă o platformă all-in-one pentru cumpărați, vindeți, tranzacționați, cheltuiți, stocați, câștigați, împrumutați numerar și chiar plătiți facturi cu cripto.

Crypto.com Exchange oferă o platformă cu lichiditate profundă și taxe reduse pentru a tranzacționa monede cripto cu perechi de monede fiat și stabile, utilizând o interfață de utilizator extrem de intuitivă și elegantă pe desktop. Crypto.com are adesea o promoție la cumpărați Bitcoin fără taxe de card de credit zero.

crypto.com

Caracteristici:

 • Interfață de utilizare prietenoasă pentru începători cu instrumente avansate
 • Carnet de comenzi cu lichiditate ridicată, cu spreaduri mici
 • Cea mai simplă modalitate de a cumpăra Bitcoin folosind o aplicație de card de credit
 • Platforma de marjă pentru tranzacționarea criptelor CFD
 • Taxe de tranzacționare zero în primele 90 de zile pentru utilizatorii noi

Accesați site-ul

per total

4.5 / 5

Recenzie Crypto.com

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Accesați Crypto.com

CEX.IO

CEX.IO este un schimb popular pentru a cumpăra Bitcoins instantaneu folosind un card de credit sau de debit. Platforma este considerată a fi una dintre cele mai bune schimburi fiat-to-crypto din lume care acceptă valute fiat precum USD, GBP, EUR și RUB. Schimbul este disponibil pe dispozitive mobile iOS și Android și oferă opțiunea de a vinde Bitcoin instantaneu și retrage profituri pe un card de credit (de ex. VISA sau Mastercard) care este unic pentru CEX.IO.

CEX.io

Caracteristici:

 • Mod rapid și ușor de a cumpăra Bitcoin
 • Rezidenții din SUA pot cumpăra Bitcoin cu un card de credit
 • Foarte potrivit pentru începători și investitori înțelepți
 • Platforma de marjă pentru tranzacționarea criptelor CFD
 • Suportat în mai multe țări din întreaga lume
 • Miza pentru a mări deținerile prin stocarea de monede

Accesați site-ul

per total

4.2 / 5

Recenzie CEX.IO

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați CEX.IO

Changelly

Changelly este un schimb fiat de criptare care permite clienților să cumpere cripto cu carduri de credit / debit. Platforma este, de asemenea, foarte apreciată ca fiind unul dintre cele mai bune site-uri web de schimb de criptocurrency convertiți Bitcoin în alt cripto folosind cele mai bune tarife disponibile. Schimbul oferă o interfață simplă pentru începători și investitori avansați pentru a cumpăra și schimba rapid activele criptografice și trimise direct la un portofel hardware pentru securitate maximă.

site-ul schimbător

Caracteristici:

 • Cea mai de încredere și reputație a platformei de schimb criptografic din lume
 • Înregistrarea rapidă și ușoară a unui cont
 • O interfață de utilizare prietenoasă cu începătorii pentru a schimba rapid activele criptografice
 • Taxe de tranzacționare competitive pentru schimbul activelor criptografice
 • Cumpărați Bitcoin folosind carduri de credit și de debit
 • Trimiteți moneda digitală achiziționată direct la un portofel hardware

Accesați site-ul

per total

4.15 / 5

Recenzie Changelly

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați Changelly

întrebări frecvente

Este riscant să cumperi Bitcoin cu carduri de credit?

Obținerea Bitcoin cu un card de credit este una dintre cele mai sigure modalități de a investi în criptomonedă. Schimburile vor avea de obicei mai multe controale și solduri pentru a se asigura că informațiile despre personal și detaliile titularului de card sunt păstrate în siguranță. Se recomandă utilizarea unui schimb fiat de încredere și de încredere în Bitcoin.

Cât durează să cumperi Bitcoin cu un card de credit?

Utilizarea unui card de credit pentru a obține Bitcoin dintr-un schimb de criptomonede este aproape instantaneu. Odată ce informațiile titularului cardului au fost introduse, fișierul Achiziția Bitcoin va fi finalizată instantaneu iar activul este trimis imediat în portofelul de schimb al utilizatorului.

Poți vinde Bitcoin pe un card de credit sau pe un card de debit?

Investitorii pot retrage din Bitcoin-urile lor pe un card de credit / debit folosind un schimb de criptomonede precum CEX.IO. Platforma permite utilizatorilor să vândă instantaneu Bitcoin și să retragă fiat pe un card de credit sau de debit pentru a cheltui ca un card bancar normal.

Poți cumpăra Bitcoin cu un card de credit & Fără taxe?

Platformele valutare digitale, cum ar fi Crypto.com, oferă stimulente pentru a cumpăra Bitcoin și alte criptomonede fără taxe atunci când utilizați un card de credit. Investitorii pot cumpăra Bitcoin fără costul suplimentar al unei tranzacții tipice cu cardul de credit, care poate varia între 1% și 2,5% plus comisionul de tranzacționare.

Pentru a cumpăra Bitcoin folosind un credit fără taxe, utilizatorii pot descărca și crea un cont cu aplicația Crypto.com. De asemenea, bursa oferă o promoție de tranzacționare criptografică cu taxă zero pentru noii utilizatori în primele 90 de zile.

crypto.com taxă zero

Poți cumpăra Bitcoin anonim cu un card de credit?

Utilizarea unui schimb de criptomonede pentru obține Bitcoin anonim fără ID este devenind din ce în ce mai dificil. Marea majoritate a schimburilor Bitcoin va obliga utilizatorii să furnizeze verificarea completă a identității înainte de a finaliza o tranzacție folosind un card de credit sau de debit. Acest lucru se datorează măsurilor și reglementărilor stricte de securitate antifraudă impuse de guvernele locale.

Există câteva platforme de criptare peer-to-peer, cum ar fi Paxful, care oferă o modalitate de a cumpăra Bitcoin anonim folosind un card bancar, totuși taxele pot fi destul de mari.

Care schimb are cele mai mici taxe pentru a cumpăra Bitcoin folosind un card de credit?

eToro nu suportă nicio taxă pe cardul de credit atunci când depune dolari SUA către platformă pentru a cumpăra Bitcoin. Este cel mai ieftin schimb de taxe folosind un card de credit pentru a cumpăra Bitcoin sau alte criptomonede. Binance are un cost competitiv de suprataxare a cardului de credit de 2,5% și are adesea promoții cu 50% reducere a costurilor cardului de credit.

Unde puteți cumpăra Bitcoin folosind un card de credit fără taxe?

Platformele de tranzacționare, cum ar fi eToro, nu percep taxe pentru cardul de credit pentru a cumpăra Bitcoin folosind un card bancar atunci când se utilizează dolari SUA. Alte schimburi Bitcoin, cum ar fi Binance și Crypto.com, au adesea promoții care permit utilizatorilor săi cumpărați Bitcoin cu 0% taxe de card de credit.

aplicația crypto.com

Concluzie

Cumpărarea cu un card de credit sau de debit este unul dintre cele mai simple și mai sigure modalități de a achiziționa Bitcoin instantaneu. Avantajele utilizării unui card bancar permit investitorilor din întreaga lume posibilitatea de a cumpăra valute digitale fără a utiliza un transfer bancar tradițional, care poate dura câteva zile lucrătoare până la finalizare.

Utilizatorii care doresc să cumpere Bitcoin ar trebui să înceapă prin compararea și evaluarea taxelor și caracteristicilor burselor de tranzacționare a criptomonedelor care oferă metode de plată cu cardul de credit / debit.

În timp ce ne propunem să vă oferim informații corecte și cele mai recente din acest ghid, vă sugerăm cu tărie să vizitați fiecare site web de schimb pentru a face propriile cercetări și să fiți la curent cu orice schimbări care ar putea apărea ulterior..

Vă rugăm să partajați acest articol cu ​​rețeaua dvs. dacă vi se pare util!

Alte lecturi sugerate:

 • 6 cele mai bune locuri pentru a cumpăra Bitcoin în Marea Britanie
 • Recenzie BlockFi: IMPORTANT – Citiți înainte de ao utiliza
 • Cele mai bune 10 schimburi de criptomonede din Australia
 • 4 cele mai bune locuri pentru a miza Tezos (XTZ) & A castiga premii
 • Gemini Exchange Review: Crypto, Trading & Taxe
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map