Ești un începător care te întrebi Cum să cumpere Bitcoin (BTC) în Australia dar nu știi de unde să începi? Dacă da, acest ghid vă va arăta cât de ușor este de fapt cumpărarea Bitcoin. Unele schimburi necesită un portofel Bitcoin înainte de a putea cumpăra Bitcoin. Dacă nu aveți un portofel, citiți ghidul nostru despre cele mai bune portofele hardware Bitcoin înainte de a începe.

Cel mai bun schimb pentru

Per total

swyftx Vizitati site-ul

Cel mai bun schimb pentru

Securitate

monedă Vizitati site-ul

Cel mai bun schimb pentru

Aplicatie mobila

coinjar Vizitati site-ul

Cel mai bun schimb pentru

Începători

creșterea digitală Vizitati site-ul

Cum să cumpărați Bitcoin în Australia

Dacă doriți să cumpărați Bitcoin, urmați acești pași pentru a începe:

Cum să obțineți Bitcoin în Australia

În Australia, există mai multe modalități prin care rezidenții pot cumpăra Bitcoin. Fiecare metodă va cuprinde diferite riscuri și comisioane care trebuie luate în considerare înainte de a efectua orice tranzacție pentru a investi în Bitcoin cu AUD.

Folosiți un Bitcoin Exchange

Schimburile Bitcoin și cripto sunt site-ul online sau aplicațiile de tranzacționare care sunt accesibile persoanelor care utilizează o conexiune la internet. Aceste platforme sunt foarte reglementate și permit utilizatorilor să facă acest lucru depuneți fonduri în AUD și convertiți în Bitcoin.

swyftx

obțineți 10 USD BITCOIN gratuit atunci când creați și verificați un cont

EVALUARE

5/5

Obțineți 10 USD BTC

Utilizarea unui schimb pentru a cumpăra Bitcoin va necesita verificarea ID-ului pentru a respecta legile australiene. Platformele noastre cele mai apreciate pentru a cumpăra Bitcoin sunt enumerate mai jos. Pentru a vizualiza lista completă, citiți articolul nostru din cele mai bune schimburi de criptomonede din Australia.

Cumpărați folosind numerar în mână

Schimbați bani pentru Bitcoins cu un prieten de încredere sau un membru al familiei care este dispus să cumpere și să vândă Bitcoin. Avantajul obținerii Bitcoin în persoană este că cumpărătorul nu trebuie să creeze un cont cu un schimb și verificarea completă a identității. Cu toate acestea, poate fi un proces dificil să finalizați și să recomandați un portofel de telefon mobil sau un laptop pentru a confirma transferul cu succes al Bitcoin.

Folosiți un schimb Peer To Peer

Schimburile de la egal la egal (P2P) erau utilizate în mod obișnuit în urmă cu câțiva ani pentru a cumpăra Bitcoin înainte de urgența schimburilor centralizate. Platforme precum Paxful conectează cumpărătorii și vânzătorii dispuși din toată lumea.

paxfull

Deoarece aceste servicii se bazează pe încrederea dintre cumpărător și vânzător, Paxful folosește un serviciu escrow pentru a se asigura că tranzacția este îndeplinită de ambele părți. Bitcoin este deținut de site și eliberat cumpărătorului odată ce plata pentru Bitcoin este verificată. Schimburile P2P pot fi utilizate dacă doriți să cumpărați și să vindeți Bitcoin anonim, cu toate acestea taxele de tranzacționare sunt mai mari.

Schimbă un card cadou

Mai multe schimburi acceptă o mare varietate de forme de plată, cum ar fi carduri preplătite, carduri cadou de pe iTunes, Amazon și multe altele. Aceste carduri pot fi tranzacționate în schimbul valutelor digitale, cum ar fi Bitcoin. Schimburi precum Paxful vor accepta cardul cadou Amazon pentru a cumpăra Bitcoin. Trebuie remarcat că taxele pot fi mai mari decât folosirea unei metode tradiționale.

Folosiți bancomat Bitcoin

Bancomatele automate Bitcoin (ATM) sunt situate predominant pe coasta de est a Australiei în orașele metropolitane, care oferă mijloacelor pentru investitori cumpărați Bitcoin direct de la un bancomat. Procesul este similar cu utilizarea unui bancomat pentru a retrage numerar și există un număr tot mai mare de bancomate care pot fi găsite folosind un serviciu precum Coinatmradar.

Cel mai bun mod de a cumpăra Bitcoin

Metoda preferată pentru a obține Bitcoin este să utilizați un schimb reglementat și de încredere care oferă BTC și acceptă plăți AUD. Iată câteva argumente pro și contra cumpărării Bitcoin cu un schimb.

Pro

 • Bursele australiene trebuie să respecte obligațiile de raportare AML / CTF care sunt impuse de AUSTRAC
 • Cumpărați / vindeți Bitcoin direct din bursă folosind dolari australieni
 • Suportă metode locale de depunere a AUD, cum ar fi POLi, PayID și BPAY
 • Serviciu local de asistență pentru clienți, cu care este mai ușor să luați legătura

Contra

 • Va trebui să prezinte documente de identificare pentru a dovedi identitatea înainte de a face o achiziție
 • Bursele australiene pot avea lichidități mai mici comparativ cu bursele de peste mări, ceea ce înseamnă că spread-urile pot fi mai mari
 • Produsele și serviciile inovatoare oferite la bursele globale nu sunt disponibile în bursele australiene

Cum să utilizați un schimb Bitcoin

Cea mai populară și cea mai sigură metodă de cumpărare a Bitcoin este utilizarea unui schimb de criptomonede reglementat și de încredere în Australia pentru a converti AUD în BTC. Iată un ghid pas cu pas care explică cum să cumperi Bitcoin folosind Swyftx.

1. Creați un cont cu platforma Bitcoin australiană

Vizitați site-ul web și faceți clic pe "Inscrie-te" buton care va direcționa către pagina de înregistrare. Introduceți adresa de e-mail, setați o parolă, introduceți numele și numărul de telefon. Clic "De acord" la termenii și condițiile și a lovit "Crează-mi contul".

2. Verificați identitatea & Activați 2FA

Navigați la bara laterală din stânga și faceți clic "Profil" apoi sub numele tău mergi la "Verificare". Va apărea un formular online pentru a introduce în detaliile dvs., care durează câteva minute. După ce ați parcurs toți pașii de verificare a ID-ului, activați autentificarea cu doi factori care adaugă un alt strat de securitate pentru a proteja fondurile contului. Du-te la "Despre" pagină și faceți clic "Configurați MFA" și urmați instrucțiunile pentru a instala aplicația Google Authenticator pe dispozitivul dvs. inteligent. Introduceți simbolul care apare după ce ați scanat codul QR.

3. Depuneți AUD

Următorul pas este să faceți clic pe "Depuneți AUD" link din bara laterală stângă. Aici veți putea alege suma de dolari australieni pe care doriți să o depuneți. După ce vă aflați pe pagina de depunere, vă puteți finanța contul Swyftx cu dolari australieni (AUD) utilizând fie PayID (instantaneu), fie BPAY (în aceeași zi lucrătoare).

4. Cumpărați Bitcoin

Acum că contul dvs. este verificat și ați depus AUD, puteți cumpăra Bitcoins. Pentru a începe, faceți clic pe "Comerț" pe bara laterală stângă. Acest lucru va aduce la iveală "Active" lista unde puteți căuta și selecta Bitcoin. Selectați cât de mult AUD doriți să cheltuiți și faceți clic "Cumpărare instantanee". Suma Bitcoin va fi achiziționată, arătată în istoricul tranzacțiilor dvs. și stocată în portofelul Swyftx.

Nu toate schimburile de criptomonede din Australia sunt la fel.

COMPARAȚI 10 BUNE SCHIMBE BITCOIN

Comparați acum!

Ce să căutați într-un schimb Bitcoin

Având atât de multe opțiuni disponibile de a alege, poate fi o sarcină dificilă pentru începători să știe ce platformă să utilizeze. Înainte de a începe să cumpărați Bitcoin, iată câteva considerații importante de luat în seamă pentru a ajuta la compararea schimburilor.

 • De încredere și reglementate: Utilizarea unui schimb local este o decizie inteligentă atunci când cumpărați sau vindeți Bitcoins. Platformele din Australia trebuie să respecte legile și reglementările stricte care guvernează industria monedei digitale. Aceste schimburi și-au construit, de asemenea, o reputație în comunitatea locală ca fiind locuri de încredere și sigure pentru a cumpăra Bitcoin.
 • Prieten pentru începători & ușor de folosit: Căutați un schimb care să permită depuneri AUD rapide și ușoare și o aplicație mobilă pentru a cumpăra Bitcoin în orice moment sau loc.
 • Metode de depunere: Găsiți un schimb care oferă opțiuni de depunere preferate, cum ar fi achiziții de carduri de credit sau de debit PayID, POLi, pentru a cumpăra Bitcoin. Nu toate bursele oferă aceleași metode de plată pentru a depune fonduri AUD și au restricții cu privire la suma minimă și maximă care poate fi depusă pe 24 de ore.
 • Criptomonede acceptate: Bitcoin este disponibil pe scară largă pe marea majoritate a platformelor valutare digitale. Cu toate acestea, dacă doriți să cumpărați un pachet cu alte active digitale exotice cu Bitcoin, verificați pentru a vă asigura că platforma oferă perechile de tranzacționare.
 • Securitate portofel: Riscul de escrocherii, fraude și furturi online este o preocupare majoră în comunitatea blockchain, deci este important să vă asigurați că schimbul include caracteristici de securitate și „asemănătoare băncii” pentru a proteja fondurile stocate în bursă. Măsurile de securitate comune includ depozitarea portofelului la rece, procesul de retragere cu mai multe semnături și autentificarea cu doi factori.
 • Taxe: Există mai multe taxe diferite de care trebuie să știți când utilizați un schimb de criptare, cum ar fi depunerea AUD, retragerea de numerar sau criptare și tranzacționarea între active. De asemenea, schimburile pot percepe o taxă de spread care este adesea un „cost ascuns” și nu este dezvăluită în totalitate. În esență, este diferența dintre prețul de ofertă și prețul cerut de pe piață.
 • Relații Clienți: Explorați site-ul web pentru a afla ce metode de comunicare sunt disponibile pentru a sprijini utilizatorii care au nevoie de sfaturi sau asistență pentru depanare la schimb. De asemenea, unele schimburi vor oferi întrebări frecvente și ghiduri complete, utile pentru începători.
 • Recenzii: Căutarea de recenzii de schimb online, comentarii pe forum și postări pe social media este o modalitate excelentă de a vedea ce experiență au avut alți investitori și traderi cu platforma.

Cum să plătești pentru Bitcoin

Știați că nu este nevoie să cumpărați un Bitcoin complet (BTC) pentru a deține activul? Puteți achiziționa un fragment din criptocurrency folosind un schimb. Deși poate părea intimidant la început, cumpărarea și vânzarea folosind un schimb este simplă. Iată modalitățile obișnuite de a cumpăra Bitcoin care au fiecare avantajele și dezavantajele lor.

Cumpărați Bitcoin cu un transfer bancar

Puteți achiziționa Bitcoin prin transfer bancar (EFT) prin plăți NPP, PayID sau POLi utilizând un schimb de criptomonede reglementat în Australia. Aceste transferuri sunt în general gratuit și aproape instantaneu, de obicei în cadrul aceleiași afaceri zi în funcție de bancă. Majoritatea australienilor vor fi familiarizați cu utilizarea unui transfer bancar online folosind contul lor bancar online.

Schimburile din Australia care acceptă aceste forme de depozite bancare ca opțiune de plată includ Swyftx, Independent Reserve, Coinspot, CoinJar și Binance.

Trimiterea de fonduri dintr-un cont bancar de peste mări va utiliza, în general, un serviciu terță parte, cum ar fi SWIFT, pentru a procesa transferul bancar internațional. Plățile SWIFT durează mai mult pentru procesare și pot atrage comisioane puternice și conversii valutare în comparație cu utilizarea unui transfer bancar intern.

Cumpărați Bitcoin cu un depozit în numerar

Schimburile precum CoinJar și Coinspot permit utilizatorilor care doresc să cumpere Bitcoin cu un depozit în numerar în Australia. Este o taxă suplimentară de la 1,5% la 2,5% pentru a utiliza această opțiune în comparație cu PayID și POLi. Există o concepție greșită obișnuită că plata pentru Bitcoin cu numerar este anonimă. Acest lucru nu este adevărat (cel puțin în Australia), deoarece utilizatorii trebuie să furnizeze în continuare verificarea identității cu un depozit în numerar prin intermediul bursei, conform reglementărilor stricte.

Procesul de utilizare a unui depozit în numerar pentru a cumpăra BTC durează mai mult, deoarece investitorul va trebui să obțină codul QR de la bursă și să îl ducă la un ziar de știri acceptat pentru a finaliza plata. Bitcoin achiziționat va fi de obicei trimis la adresa nominalizată BTC într-o zi.

Cumpărați Bitcoin cu un card de credit sau de debit

În prezent, băncile australiene nu permit clienților să facă acest lucru cumpărați Bitcoin cu un card de credit. O alternativă la utilizarea unui card de credit este un card bancar care este acceptat de anumite bănci și instituții australiene. Se recomandă să consultați institutul financiar sau emitentul cardului pentru a afla dacă puteți cumpăra BTC cu un card de credit și / sau un card de debit.

Comercianții pot crea, de asemenea, un cont cu schimburi globale, cum ar fi CEX.IO, Coinbase, Binance și Changelly, care permit achiziționarea de Bitcoin și alte monede digitale folosind un card de credit și economii. Bitcoin poate fi apoi transferat într-un portofel hardware sau într-o bursă australiană pentru a tranzacționa, stoca sau vinde înapoi către AUD. Achiziționarea cu card este o modalitate sigură și convenabilă de a efectua o achiziție Bitcoin, deși taxele pot ajunge până la 5% în plus față de taxa de tranzacționare în unele cazuri.

Cumpărați Bitcoin cu PayPal

PayPal este un tip de plată popular care este utilizat în întreaga lume și a fost puternic folosit pentru a cumpăra Bitcoin (BTC) în ultimii ani. eToro și Paxful sunt unul dintre puținele schimburi din lume care acceptă în continuare PayPal ca metodă de depunere. Această opțiune de plată are căzut din favoarea datorată restituiri și taxe mai mari.

Cumpărați Bitcoin cu BPAY

Schimburile precum Digital Surge permit utilizatorilor să depună AUD în portofelul online folosind o plată BPAY pentru a cumpăra Bitcoin. Această metodă este în general mai lent și poate atrage costuri suplimentare.

Cumpărați Bitcoin cu Afterpay

Afterpay este un serviciu în Australia care permite clienților să cumpere articole acum și să plătească mai târziu. După cunoștințele noastre, există în prezent Nu criptomonedă schimburi în Australia care susțin Afterpay ca mijloc de a cumpăra BTC sau alte monede digitale.

Cumpărați Bitcoin cu criptomonedă

Schimburile de tranzacționare a criptomonedelor și platformele de swap criptografic permit utilizatorilor să convertească altcoini precum Ethereum, Litecoin, Cardano și Tron în Bitcoin. Procesul pentru investitorii care doresc să cumpere Bitcoin folosind criptomonede poate fi finalizat în câțiva pași. Aceasta implică transferul altcoinului la un schimb și vânzarea acestuia pentru Bitcoin.

Schimburile populare din Australia pentru a tranzacționa Bitcoins sunt Binance și BTC Markets. Înainte de utilizare, asigurați-vă că platforma acceptă activul digital pe care doriți să îl convertiți în Bitcoin și verificați depozitul, retragerea și comisioanele de tranzacționare.

Cumpărați Bitcoin anonim

Schimburile din Australia care acceptă monedă fiduciară în schimbul unui activ de criptomonedă precum Bitcoin vă vor cere să vă verificați identitatea prin finalizarea unui proces de verificare a identificării. Aceasta va presupune trimiterea documentației personale la bursă pentru examinare și aprobare. Acest lucru este în conformitate cu reglementările și legile stricte. Dacă cumpărați Bitcoins fără urmă, dacă se preferă, cel mai bun mod este să plătiți în numerar personal sau utilizați un card cadou preplătit pe un schimb de la egal la egal.

Unde să stochezi Bitcoin în Australia

Dacă ați achiziționat Bitcoin și îl stocați în prezent pe un schimb de criptomonede, atunci proprietatea investiției dvs. Bitcoin este expusă riscului de furt și de activitate frauduloasă. Cel mai sigur și Cel mai sigur loc pentru a stoca Bitcoins-urile cumpărate este să vă retrageți într-un portofel hardware precum un Ledger Nano X și păstrați-l în posesia dvs..

Dispozitivele sunt portofele compacte mici care stochează cheile private criptate care oferă acces la Bitcoin. Accesul la Bitcoins poate fi recuperat dacă portofelul este pierdut sau furat folosind o frază de recuperare.

Numeroase schimburi includ portofele sigure și versiuni online terță parte. Din experiența noastră, cea mai sigură metodă împotriva escrocheriei și furtului este păstrarea controlului cheilor private folosind un portofel hardware de încredere. Am evaluat cele mai bune portofele hardware Bitcoin și recomandăm portofelele Nano Ledger și Tezor.

Istoria adoptării Bitcoin în Australia

Bitcoin este din ce în ce mai utilizat ca metodă de plată în Australia, pe măsură ce blockchain-ul crește în adopție, oamenii devin curioși să tranzacționeze fără intervenția băncii sau a guvernului și a taxelor mici. Australienii pot cumpăra toate articolele de zi, cum ar fi o ceașcă de cafea, îmbrăcăminte și chiar pot rezerva o vacanță folosind Bitcoin.

Principalele companii globale care acceptă Bitcoin ca plată pentru bunuri și servicii. Dacă doriți să știți ce magazine sau bancomate Bitcoin din apropiere acceptă BTC, vizitați FindBitcoinATM.

întrebări frecvente

Ce este Bitcoin?

Bitcoin este o monedă digitală descentralizată care poate fi cumpărată, vândută sau tranzacționată ca orice altă marfă, cum ar fi metalele prețioase. Este unic, deoarece poate fi folosit și pentru a cumpăra bunuri și servicii – alimente, mașini, casă, orice v-ați dori. Bitcoin este diferit de moneda tradițională „fiat”, cum ar fi dolari SUA, deoarece folosește tehnologie peer-to-peer la operează fără autoritate centrală sau bancă.

Aceste caracteristici sunt integrate pentru Bitcoin în sine și sunt alimentate de blockchain făcându-l o propunere atractivă ca. Valoarea Bitcoin nu poate fi manipulată de o organizație, guvern sau o singură persoană. Utilizarea Bitcoin ca metodă de plată este mai puțin costisitoare decât tranzacționarea cardurilor de credit, cu zero rambursări și zero risc de furt de identitate.

Care platformă Bitcoin este cea mai bună?

Cel mai bun schimb din Australia pentru a cumpăra Bitcoin în opinia noastră este Swyftx. Platforma oferă funcții noi și captivante care facilitează investițiile australiene în Bitcoin rapid și ușor. Utilizatorii pot cumpăra Bitcoin utilizând un transfer bancar cu comisioane de tranzacționare cât mai mici de 0,6%. Pentru mai multe informații despre cele mai bune site-uri bitcoin, citiți articolul nostru despre cele mai bune schimburi de criptomonede din Australia înainte de a începe tranzacționarea.

Poți vinde Bitcoin?

Dacă doriți să vindeți Bitcoin, cel mai bun mod este să îl tranzacționați pe o criptă australiană pentru o altă monedă sau să o convertiți în dolari australieni. Procesul de cumpărare și vânzare a Bitcoin în Australia este similar, în loc să selectați butonul „cumpărați” pe un schimb, alegeți „vinde” și introduceți cantitatea de Bitcoin pentru a converti.

Pot cumpăra Bitcoin folosind Commsec?

Platforma online de tranzacționare și investiții de acțiuni Commsec nu permite investitorilor australieni să cumpere Bitcoin (BTC) folosind site-ul web sau aplicația. Clienții Commonwealth Bank vor trebui să creeze un cont cu un schimb reglementat în Australia și să utilizeze un transfer bancar sau o achiziție de card de debit cu AUD pentru a obține activul Bitcoin.

Care este cel mai ieftin schimb Bitcoin?

Unul dintre cele mai ieftine schimburi din Australia pentru a cumpăra Bitcoin este Swyftx. Platforma oferă o taxă de tranzacționare competitivă de 0,6% cu spreaduri de până la 0,2%. În comparație cu alți furnizori de Bitcoin, spread-urile pot ajunge până la 5,2%, care consumă suma depozitului dvs..

Bitcoin este impozitat în Australia?

Orice câștigurile rezultate din tranzacționarea criptomonedelor trebuie încă impozitate în conformitate cu regulile impozitului pe câștigurile de capital (CGT). Pentru mai multe informații, citiți ghidul nostru privind impozitul pe criptomonedă în Australia.

Mineritul Bitcoin este popular în Australia?

Minarea Bitcoin a fost popular cu anumite grupuri din Australia devin nerentabile în timpul pieței ursului din 2018 din cauza costurilor scumpe ale energiei electrice.

Așadar, rentabilitatea investiției miniere Bitcoin în Australia este, prin urmare, subțire și se bazează pe prețul BTC pentru a crește pentru a merita investiția. Mineritul Bitcoin este mai popular în țări precum China și India, unde costurile cu electricitatea sunt mai mici și, prin urmare, mai ieftine de extras Bitcoins.

Concluzie

Pentru a încheia articolul nostru despre cumpărarea de Bitcoin în Australia, este important, cu orice investiție financiară, să vă asigurați că efectuați propriile cercetări și diligența asupra schimbului înainte de a depune fonduri pentru a începe să cumpărați Bitcoin. De asemenea, dacă nu aveți un portofel hardware, vă sugerăm să citiți recenzia noastră despre cele mai bune portofele hardware cripto, astfel încât să vă puteți păstra investiția în criptografie în siguranță..

Dacă vi s-a părut util acest articol, nu ezitați să îl împărtășiți cu rețeaua dvs. socială.

creșterea digitală

Câteva articole similare de citit:

 • Cum să cumpărați Ethereum (ETH) în Australia [Pentru începători]
 • 5 site-uri web pentru a demonstra tranzacționarea Bitcoin cu bani virtuali
 • 6 Cele mai bune locuri pentru a cumpăra Bitcoin în Marea Britanie
 • Cele mai bune 8 schimburi de criptomonede din Noua Zeelandă
 • Luno Review: Caracteristici, Taxe & Mai multe (Ghid complet)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me