Bitcoin a cunoscut o creștere astronomică în ultimele 12 luni, cu o creștere a adoptării globale și a adecvării ca potențial acoperire împotriva inflației. Creșterea cererii a văzut că prețul Bitcoin depășește 50.000 de dolari și investitorii se gândesc când este momentul potrivit pentru a vinde Bitcoin?

Aceasta este o întrebare dificilă de răspuns, deoarece depinde de diverși factori. Cu toate acestea, vă vom oferi îndrumări cu privire la modul de încasare a Bitcoin atunci când este momentul potrivit pentru dvs..

Cel mai bun schimb pentru

Per total

swyftx Vizitati site-ul

Cel mai bun schimb pentru

Securitate

monedă Vizitati site-ul

Cel mai bun schimb pentru

Aplicatie mobila

coinjar Vizitati site-ul

Cel mai bun schimb pentru

Începători

creșterea digitală Vizitati site-ul

Ghid rapid: Cum se vinde Bitcoin în Australia

Pentru a ascunde Bitcoin în numerar sau criptare în Australia, urmați acești pași:

Unde să vindeți Bitcoin

Cel mai bun loc pentru a vinde Bitcoin în Australia este utilizarea unei platforme de monedă digitală reglementată în Australia. Tabelul de mai jos oferă o comparație a celor mai bune schimburi de criptomonede din Australia pentru a încasa din Bitcoin pe baza recenziilor noastre.

Cele mai bune moduri de a converti Bitcoin în Australia

Există mai multe modalități prin care australienii pot vinde Bitcoin, ceea ce depinde în mare măsură dacă clientul dorește să convertească BTC în AUD sau să vândă Bitcoin pentru a tranzacționa cu altă monedă. Fiecare metodă de vânzare Bitcoin va cuprinde diferite niveluri de efort și taxe care trebuie luate în considerare înainte de a efectua orice tranzacție.

Acestea sunt cele mai comune metode de a vinde Bitcoin pentru a primi numerar sau cripto:

Vinde Bitcoin folosind un schimb

Crearea unui cont cu un schimb reglementat și de încredere în Australia este cel mai sigur și cel mai bun mod de a converti Bitcoin în AUD. Schimbul permite utilizatorilor să depună Bitcoin într-un portofel sigur care poate fi apoi convertit în numerar și retras într-un cont bancar.

swyftx vinde

Schimburile criptografice pot fi, de asemenea, utilizate pentru a converti Bitcoin în alte monede digitale, cum ar fi Ethereum, Litecoin, XRP sau alte monede alternative. Utilizarea unui schimb local oferă individului flexibilitatea de a vinde instantaneu Bitcoin în numerar sau într-o altă criptă atunci când prețul este la o valoare dorită..

Pentru a vinde Bitcoin pe cripto, urmați acești pași:

În rezumat, iată avantajele și avantajele utilizării unui schimb pentru a converti BTC în AUD.

Pro

 • Bursele au un volum mare de tranzacționare și lichidități pentru a oferi prețuri de conversie mai bune
 • Retrați dolari australieni (AUD) direct la o bancă locală în termen de 24 de ore
 • Generați rapoarte de impozitare automate pentru a notifica ATO despre câștigurile de capital
 • Serviciu clienți 24/7

Contra

 • Va trebui să depună documente de identificare pentru a dovedi identitatea

Vindeți Bitcoin Cash în mână

Bitcoin poate fi vândut în numerar în persoană cu un prieten de încredere sau un membru al familiei care este dispus să plătească cu dolari australieni. Un portofel sau laptop pentru telefon mobil va fi necesar pentru a trimite Bitcoins la adresa cumpărătorilor și pentru a confirma tranzacția pe blockchain.

Vindeți Bitcoin folosind o platformă de tranzacționare Peer To Peer

Schimburi Peer to Peer (P2P), cum ar fi Paxful, conectează cumpărătorii și vânzătorii dispuși pe internet. Vânzătorii își pot promova comanda pe o bursă P2P și metoda de plată preferată pentru a primi bani în AUD. Aceste platforme nu necesită întotdeauna cumpărătorului sau vânzătorului să completeze verificarea ID-ului. Cu toate acestea, utilizați un serviciu escrow pentru a vă asigura că tranzacția este finalizată de ambele părți înainte de lansarea Bitcoin.

paxfull

Convertiți Bitcoin în carduri cadou și cheltuiți

Proprietarii de Bitcoin care doresc să încaseze și să rămână anonimi pot converti Bitcoin într-un card cadou utilizând o platformă P2P. Metoda de plată nu este comună, așa că vor exista oportunități limitate pentru găsirea unui cumpărător. Există site-uri web precum Bitrefill care acceptă Bitcoin ca plată pentru a achiziționa un card cadou care poate fi apoi cheltuit ca bani.

Retrați numerar de la bancomat Bitcoin

Bancomatele Bitcoin pot fi utilizate pentru a converti Bitcoin în AUD prin transferul activului la adresa portofelului Bitcoin al mașinii. Ratele de conversie și taxele sunt în general mai mari cu toate acestea, este o opțiune pentru persoanele care nu doresc să utilizeze o platformă de monedă digitală.

Plătiți facturi cu Bitcoin

Platformele de criptomonede precum Digital Surge oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a plăti facturi cu Bitcoin. Aceasta înseamnă că proprietarii nu trebuie să-și lichideze deținerile Bitcoin în numerar pentru a-și cheltui cheltuielile zilnice de viață. Platforma poate fi folosită a plati orice factură sau card de credit australian declarație folosind Bitcoin (BTC).

Cheltuiți Bitcoin folosind un card de debit Crypto

Există mai multe carduri Bitcoin pe piață care permit investitorilor să cheltuiască BTC (în loc să-l vândă în numerar) la orice comerciant, magazin, magazin și bancomat online care acceptă cardul de debit. Platforme precum Coinbase, Binance și Crypto.com oferă carduri de debit VISA care pot fi utilizate pentru achiziționarea de bunuri și servicii. Cardul va vinde automat Bitcoin stocat în moneda fiat acceptată (de exemplu, AUD).

card de viză binance

Împrumutați Bitcoin pentru a obține un împrumut în numerar în AUD

Această metodă va fi potrivită pentru persoanele care au nevoie să vândă Bitcoin pentru bani pentru a plăti cheltuielile zilnice de viață. Platformele de împrumut și împrumut, precum BlockFi și Nexo, permit deținătorilor de Bitcoin să își împrumute BTC în schimbul unui împrumut în numerar. Pentru a afla mai multe, citiți articolul nostru despre cele mai bune platforme de împrumut pentru a câștiga dobânzi pe cripto.

Cele mai bune schimburi criptografice de vânzare BTC către AUD

Revizuirea și evaluarea noastră a celor mai bune schimburi din Australia pentru retragerea Bitcoin se bazează pe factori importanți precum ușurința utilizării, reputația, taxele, securitatea și asistența live.

Swyftx

Swyftx este schimbul nostru cel mai bine cotat vinde Bitcoin în AUD sau în alte criptomonede. Platforma promoții cele mai multe active criptografice din Australia care poate fi tranzacționat pentru Bitcoin. Persoanele fizice pot vinde Bitcoin către AUD și retrage direct la o bancă.

Retragerea durează între 1 și 3 zile lucrătoare. Alte caracteristici extraordinare, cum ar fi o aplicație mobilă și un calculator de impozite, pentru a ajuta la declararea câștigurilor de capital.

site-ul swyftx

Caracteristici:

 • Schimb de criptomonede reglementat în Australia
 • Taxă de tranzacționare redusă și transparentă, cu taxe de spread mici
 • Lichiditate ridicată pentru a obține cele mai bune rate de piață pentru a vinde BTC

 • Generați un raport privind impozitul pe criptomonede
 • Limită zilnică de retragere de 20.000 USD, care poate fi mărită
 • Bot de chat live 24/7

Accesați site-ul

per total

5/5

Recenzie Swyftx

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați Swyftx

Binance

Binance exchange care oferă un loc de cumpărare, tranzacționare și vânzare mai mult de 200 de criptomonede. Platforma oferă retrageri instantanee de AUD prin PayID / Osko (plăți NPP) și este susținută de peste 100 de bănci și instituții financiare australiene. Binance este unul dintre cele mai ieftine schimburi de criptomonede din Australia comisioane de tranzacționare între 0% și 0,1%.

binance

Caracteristici:

 • Lider de schimb de criptomonede în lume
 • Sprijinit de mai multe bănci și instituții australiene
 • Retrageri instantanee pentru băncile care acceptă NPP și PayID
 • Cele mai mici taxe de tranzacție între 0% și 0,1%
 • Cel mai mare volum de tranzacționare și lichiditate pentru a obține cele mai bune prețuri
 • Ghiduri complete de instrucțiuni pentru a ajuta la retrageri

Accesați site-ul

per total

4,8 / 5

Recenzie Binance

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați Binance

Coinspot

CoinSpot a fost fondat în 2013 și și-a construit o reputație solidă și o imagine de încredere pentru o platformă australiană de criptomonede. Schimbul este axat pe ajutarea noilor veniți să vândă Bitcoin și criptomonede în Australia în AUD. Din punct de vedere istoric, Coinspot a fost unul dintre cele mai bune locuri pentru a vinde Bitcoin în ultimii ani.

site-ul coinspot

Caracteristici:

 • Schimb simplu și ușor de utilizat pentru a vinde Bitcoin
 • Peste 200 de monede criptomonede pentru cumpărare, tranzacționare și vânzare
 • OTC și asistență pentru investitorii australieni Super Fund
 • Schimbă doar în Australia pentru a îndeplini standardele de securitate ISO
 • Depuneți folosind POLi, PayID, BPAY și numerar la agenția de presă locală
 • Echipa de servicii pentru clienți receptivă

Accesați site-ul

per total

4.6 / 5

Recenzie Coinspot

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați Coinspot

Surge digitală

Digital Surge este un schimb criptografic australian care oferă o modalitate rapidă și ușoară de a vinde moneda digitală către AUD. Platforma s-a concentrat pe furnizarea unui site de schimb prietenos cu începătorii pentru australieni de zi cu zi pentru a încasa activele criptografice.

Schimbul local este axat pe simplitate care începe de la procesul de verificare care este automatizat. Asta înseamnă că utilizatorii pot vinde moneda digitală rapid și ușor în câțiva pași.

site-ul de creștere digitală

Caracteristici:

 • Platforma simplă și ușor de utilizat pentru cumpărători și vânzători
 • Cont de schimb de criptomonede reglementat
 • Cumpărați, vindeți și plătiți facturi folosind Bitcoin
 • O taxă de tranzacție fixă ​​de 0,5%
 • Sprijină metodele de depunere PayID, POLi și BPAY
 • Echipa de asistență este disponibilă 24/7

Accesați site-ul

per total

4.5 / 5

Revizuirea Digital Surge

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați Digital Surge

CoinJar

CoinJar este un schimb criptografic de încredere în Australia și, de asemenea, unul dintre cele mai vechi schimburi de monede digitale. CoinJar permite utilizatorilor să vândă active digitale. Cu peste 400.000 de utilizatori și numărând, schimbul CoinJar este unul dintre cele mai bune locuri de vânzare Bitcoin, care se potrivește atât pentru începători, cât și pentru investitori cu experiență..

coinjar

Caracteristici:

 • Produse criptomonede ușor de utilizat, simple și inovatoare
 • Schimb Bitcoin de încredere și reglementat în Australia

 • Aplicație de tranzacționare criptografică sigură și sigură
 • Aplicație de tranzacționare mobilă pentru a cumpăra și vinde criptomonede
 • Vindeți cripto și retrageți la o bancă
 • Asistență pentru clienți disponibilă 24/7

Accesați site-ul

per total

4,3 / 5

Recenzie CoinJar

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați Coinjar

Rezerva independentă

Independent Reserve este un schimb popular în rândul comercianților de criptomonede din întreaga lume, care oferă tranzacționare de taxe competitive și suport pentru monedele tradiționale fiat, cum ar fi dolari australieni (AUD), dolari din Noua Zeelandă și dolarul SUA.

site de rezervare independent

Caracteristici:

 • Schimb de criptomonede australian de încredere și de încredere
 • Structură de taxe bazată pe nivel care scade odată cu volumul tranzacționat
 • Fondurile sunt susținute de compania de asigurări
 • Estimator fiscal / calculator de la firma de top KPMG
 • Fără taxe de retragere AUD
 • Platforma securizată pentru a deține fonduri

Accesați site-ul

per total

4.1 / 5

Revizuirea rezervelor independente

Ușurință în utilizare

Reputatie

Metode de depunere

Taxe

Vizitați Rezervația Independentă

Cum să alegeți cel mai bun loc pentru a vinde Bitcoin

Găsirea celui mai bun mod de a vinde Bitcoin va depinde de circumstanțele individuale din acel moment. Nu există o singură metodă optimă, totuși atunci când decide unde să vândă, investitorul trebuie să întrebe:

 • Ar trebui să vând Bitcoin către AUD sau altă criptomonedă?
 • Vreau să vând Bitcoin acum sau să aștept un preț mai mare?
 • Cum vreau să primesc plata?
 • Ar trebui să vând Bitcoin instantaneu și să plătesc taxe mai mari sau să folosesc o comandă limită?
 • Cât sunt dispus să plătesc în comisioane de schimb?

Pentru a ajuta la luarea deciziei, persoana respectivă ar trebui să ia în considerare următoarele criterii atunci când decide să utilizeze un schimb de cripte pentru a încasa și a primi bani într-o bancă australiană.

Verificați prețurile

Verificați prețurile între bursele cele mai bine cotate din Australia pentru a vedea care platformă oferă cele mai bune prețuri și cele mai mici spread-uri. Acest lucru poate fi confirmat examinând diferența dintre licitați și cereți prețul. O diferență mai mare înseamnă că există o primă numită spread care va reduce cantitatea de AUD primită la vânzarea Bitcoin.

Comercial & Taxe de retragere

Două costuri care trebuie luate în considerare sunt taxele de conversie și retragere. Taxa de tranzacționare este costul pentru îndeplinirea tranzacției și poate varia între 0,1% și 1% pentru fiecare comandă de vânzare. Este important să verificați și spread-ul (așa cum s-a menționat mai sus) atunci când stabiliți care este cea mai ieftină platformă. Pentru retragerile într-un cont bancar, uneori poate exista o mică taxă.

Tipuri de retragere & Limite

Pentru persoanele care preferă să vândă Bitcoin în numerar, verificați că schimbul acceptă retragerile într-un cont bancar din Australia. Nu toate bursele acceptă retrageri de monede fiduciare sau către un cont bancar. Pentru investitorii cu valoare netă ridicată, limita maximă de retragere zilnică este un aspect important în alegerea unui schimb. Suma de retragere pe o perioadă de 24 de ore poate fi de obicei mărită cu o verificare suplimentară.

Relații Clienți

Retragerea fondurilor dintr-o bursă poate fi un proces dificil pentru începători. În timp ce majoritatea schimburilor vor furniza o secțiune de asistență pentru clienți cu ghiduri de întrebări frecvente și ghiduri, verificați dacă există o funcție de chat live sau o adresă de e-mail directă.

Recenzii & Rețele sociale

Feedback-ul altor investitori poate fi un instrument puternic pentru a oferi informații despre experiența lor folosind schimbul. Verificați platformele de socializare precum Facebook și Twitter, precum și forumurile credibile precum Bitcointalk.org.

întrebări frecvente

Poți vinde Bitcoin pentru bani reali?

Bitcoin poate fi încasat în monedă fiat, cum ar fi USD, AUD, EUR și GBP, utilizând un schimb pentru a cheltui ca bani reali. Cea mai bună metodă de a vinde Bitcoin este utilizarea unui schimb de criptomonede care acceptă moneda locală cu zero comisioane pentru a vă retrage într-un cont bancar.

Când este cel mai bun moment pentru a vinde Bitcoin?

Știind când să vinzi Bitcoin este unul dintre cele mai dificile lucruri de știut, deoarece nu există un răspuns corect sau greșit la această întrebare. Depinde de circumstanțele dvs. financiare, de apetitul la risc și de ce preț ați plătit pentru aceasta.

Pentru a vă maximiza profiturile fiduciare, trebuie să cumpărați la prețuri mici și să vindeți la prețuri mari. Așadar, nu vă fie frică să luați profituri dacă ați avea norocul de a cumpăra pe baie. Tine minte, Bitcoin este un activ extrem de volatil așa că îi avertizăm pe toți investitorii să nu riște niciodată mai mult decât vă puteți permite să pierdeți.

Care este cel mai rapid mod de a vinde Bitcoin?

Cea mai rapidă modalitate de a lichida Bitcoin în numerar sau altă criptomonedă este pe o platformă de tranzacționare. Platformele de tranzacționare criptografice oferă o lichiditate ridicată pentru a converti Bitcoin în monedă fiat sau altcoins. Odată ce un cont este creat și ID-ul utilizatorului este verificat, Bitcoin poate fi depus și vândut aproape instantaneu.

De ce nu pot vinde Bitcoin și să retrag?

Este important să verificați că schimbul permite vânzarea Bitcoin în monedă fiduciară, deoarece nu toate platformele globale de tranzacționare sunt acceptate în fiecare țară din cauza reglementărilor. În plus, există fiecare schimb poate oferi diverse metode de retragere, limite zilnice și taxe.

Pot să vând Bitcoin pe Coinbase în Australia?

Cu toate acestea, Coinbase le permite rezidenților din Australia să cumpere Bitcoin folosind un card de debit nu oferă opțiunea de a vinde Bitcoin înapoi către AUD. Proprietarii de Bitcoin din Australia care au folosit Coinbase vor trebui să transfere activul către o bursă locală care acceptă retragerile într-un cont bancar australian.

Concluzie

Sperăm că acest ghid a fost util pentru a explica cum se vinde Bitcoin în numerar sau criptă. Amintiți-vă doar orice câștiguri pe care le obțineți ca urmare a vânzării Bitcoin trebuie înregistrate în conformitate cu regulile impozitului pe câștigurile de capital (CGT). Deci, este o idee bună să luați în considerare utilizarea Swyftx și Independent Reserve pentru a retrage numerar în contul dvs., deoarece ambii au un calculator de impozite foarte util..

creșterea digitală

Câteva articole similare de citit:

 • 5 site-uri web pentru a demonstra tranzacționarea Bitcoin cu bani virtuali
 • Cum să cumpărați Bitcoin în Australia (4 pași simpli)

 • Cele mai bune schimburi de tranzacționare a marjelor criptografice (comparate)
 • Top 10 întrebări frecvente despre impozitul pe criptare în Australia (care vă pot economisi bani)
 • Cele mai bune 4 site-uri de criptare pentru comercianții Altcoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me