Cum să câștigi Bitcoin gratuit: 6 metode dovedite

Bitcoin devine o alegere populară de investiții pentru oameni (și chiar companii) din întreaga lume. Nu este o surpriză faptul că oamenii caută modalități de a obține Bitcoin rapid folosind un schimb de criptomonede pentru a cumpăra Bitcoin online cu monedă fiat.

Cu toate acestea, nu toată lumea își permite să cumpere Bitcoins din cauza situației lor financiare. În acest ghid, vă vom arăta cum să câștigi Bitcoins gratuit a face bani. Fiecare metodă a fost încercată și testată de noi și este disponibilă pentru oricine are un telefon mobil și o conexiune la internet.

Cum să obțineți Bitcoins gratuit

Iată câteva moduri de a câștiga Bitcoins gratuit (fără minerit):

Mod rapid de a obține Bitcoin

Bitcoin poate fi achiziționat în fracții mici din suma totală utilizând o varietate de metode. Cele mai populare modalități de a obține Bitcoins rapid sunt:

 • Folosind un schimb de tranzacționare cu criptomonede
 • Schimbă numerar pentru Bitcoin cu un prieten sau membru al familiei
 • Schimbați un card cadou pentru Bitcoins
 • Folosiți un bancomat Bitcoin local

Folosiți un Crypto Exchange

Schimburile de criptomonede sunt site-uri web online sau aplicații de tranzacționare care necesită o conexiune la internet pentru a permite oamenilor să o facă depuneți monedă locală fiduciară și swap pentru monede digitale precum Bitcoin. Aceste platforme sunt extrem de reglementate și, în general, sunt sigure pentru investitori să depună fonduri odată ce identitatea lor a fost verificată. Unele dintre cele mai populare schimburi de tranzacționare sunt site-uri web precum Coinbase, Binance și Crypto.com.

Primește Bitcoins de la prieteni sau familie

O metodă populară este să plătiți în numerar în mână cu un prieten de încredere sau un membru al familiei care este dispus să își vândă Bitcoin-ul. Deși această metodă nu este la fel de comună, există nici o cerință de creați un cont cu un schimb și verificați complet identitatea.

Încasați un card cadou

Schimburi de la egal la egal, precum Paxful, conectează cumpărătorii și vânzătorii dispuși din toată lumea. Platforma este una dintre puținele care acceptă plăți Bitcoin folosind carduri preplătite, vouchere iTunes, carduri cadou Amazon și multe altele. Cardurile cadou pot fi folosite pentru a cumpăra monede digitale, cum ar fi Bitcoin, cu toate acestea taxele pot fi puțin mai mari decât opțiunile tradiționale de plată folosind un schimb.

Cele mai bune moduri de a obține Bitcoins gratuit

Găsirea celor mai bune modalități de a câștiga Bitcoin sau criptomonedă online depinde de câțiva factori diferiți, cum ar fi dificultate, angajament de timp și potențial de rentabilitate. Am clasificat fiecare metodă pe baza dificultății pentru începători de a face bani online cu Bitcoin.

Aplicații Bitcoin Cashback


Una dintre cele mai simple modalități de a obține Bitcoin gratuit este utilizarea unei aplicații de fidelizare cashback. Acestea sunt programe de loialitate care permit utilizatorilor să câștige un mic comision atunci când fac cumpărături la un comerciant sau furnizor online care acceptă programul de rambursare. Două dintre cele mai populare Bitcoin Cash Back & Aplicațiile pentru recompense sunt:

Aplicațiile de recompense Bitcoin sunt descărcare gratuită și nu este gratuit să vă înscrieți și să vă creați un cont. Cumpărătorii vor trebui să instaleze o extensie Chrome pe browserul lor de internet pentru a începe să câștige reduceri Bitcoin cu achizițiile lor online. Nu există niciun efort sau risc implicat și oricine o poate face.

aplicația lolli

Descărcați aplicația Lolli și câștigați Bitcoins online.

Aplicațiile de recompensă Bitcoin Cashback funcționează plătind un mic procent din suma vânzării către portofelul Bitcoin al cumpărătorului. Suma procentuală depinde de retailer și poate exista o perioadă de așteptare de până la 90 de zile. Aplicațiile de recompensă Bitcoin, cum ar fi Lolli, oferă acces la mii de oferte de cumpărături online și reduceri de la magazinele online populare din întreaga lume, după cum se arată mai jos.

Odată ce aplicația este instalată pe Chrome și utilizatorul vizitează un distribuitor online acceptat, va apărea automat o fereastră pop-up cu procentul de reducere. Când se face o achiziție, contul utilizatorului va fi creditat cu Bitcoins după expirarea perioadei de rambursare.

Bitcoins-urile gratuite pot fi apoi retrase într-un portofel Bitcoin pentru păstrare. Mai jos este un exemplu de cont Lolli care are acumulate 0,0054 Bitcoins gratuite, echivalentul a 96 USD la prețurile curente pentru a cumpăra câteva articole online.

recompense lolli

Cont de dobânzi Bitcoin

Una dintre cele mai populare modalități de a câștiga bani online este utilizarea contului de economisire a monedei digitale. Aceste servicii vă permit să câștigați dobânzi pentru criptare într-un mod similar cu dividendele de acțiuni. Contul de economii Bitcoin este o opțiune perfectă pentru investitorii care doresc creșteți pe termen lung întoarceți investiția Bitcoin fără a comite niciun timp sau efort. Cele mai populare conturi de dobândă Bitcoin care sunt cunoscute pe scară largă includ:

 • BlockFi
 • Nexo
 • Rețeaua Celsius
 • Binance
 • Crypto.com

Unii furnizori de împrumuturi criptografice oferă rate de dobândă de până la 12% pe an, ceea ce este semnificativ mai mare decât ratele dobânzii oferite de instituțiile financiare tradiționale și băncile pe moneda fiat.

OBȚINE 50 USD GRATUIT ÎN BITCOIN. OFERTA ÎNCHEIE 31 DECEMBRIE 2020

Obțineți 50 USD gratuit site-ul nexo

În esență, aceste platforme digitale de împrumut permit împrumutătorilor și creditorilor să facă schimb de bani între ei pentru a primi fie un împrumut susținut cripto (plătit în monedă fiduciară), fie crearea unui cont de economii cu dobândă ridicată pentru stocarea activelor criptografice. Dobânzile acumulate într-un cont de economii de dobândă pe platforme precum BlockFi (ratele sunt prezentate mai jos) sunt plătit zilnic, ceea ce permite dobânda Bitcoin să se compună și să crească rapid.

Utilizatorii care își creează un cont vor trebui să finalizeze un proces KYC pentru a-și verifica identitatea, ceea ce este o practică standard pentru companiile care oferă servicii financiare pe care investitorii Bitcoin ar trebui să le cunoască deja.

Mai jos este un exemplu de nou cont BlockFi cu 0,37 Bitcoin și 1,85 Ethereum depuși. În ultimele 2 luni, acest cont a câștigat 54,08 USD cu dobândă gratuită. Acest lucru poate părea o cantitate mică, dar cu dobândă compusă aplicată soldul contului va crește de la 7.657 USD la aproximativ 9.612 USD în următoarele 48 de luni prin stocarea fondurilor în contul de dobânzi.

Accesați site-ul web BlockFi pentru a vedea cât puteți câștiga.

blockfi interes

Aflați despre Crypto

Câștigarea criptomonedelor gratuite poate fi accesibilă oricui are un cont Coinbase. Schimbul oferă un program educațional care plătește recompense pentru a afla despre proiectele blockchain. Suma recompensei variază în funcție de moneda specifică. Suma primită în criptă pentru fiecare test finalizat poate fi convertită în Bitcoin folosind Coinbase Pro.

cum funcționează câștigul coinbase

Orice utilizator eligibil Coinbase poate participa la câștigul Coinbase pentru a vizualiza conținutul educațional pentru monedele criptomonede acceptate de pe site. La câştiga mmai puțin de 500 USD în criptomonedă gratuită, participanții vor trebui să:

 • Urmăriți videoclipuri educaționale pe moneda selectată
 • Treceți la final testul cu alegeri multiple
 • Primiți criptomonede în portofelul Coinbase

Selecția criptomonedelor oferite se schimbă și este doar pentru o perioadă limitată. În general, pentru începătorii din spațiul criptomonedelor, Coinbase Earn este o modalitate simplă și ușoară de a câștiga câteva sute de dolari pentru a afla despre un proiect blockchain.

Completează sondajele & Sondaje

Informațiile consumatorilor sunt colectate în fiecare zi online și sunt vândute unor organizații terțe pentru profit. Rețelele de schimb de date descentralizate, cum ar fi INSTARS, permit persoanelor obișnuite să facă acest lucru câștigați criptocurrency gratuit prin vânzarea datelor și feedback-ul cu privire la consimțământ.

caracteristici instars

Utilizatorii pot câștiga criptomonede populare precum INSTAR, EOS și DAI prin implicarea în platformă prin participarea la următoarele activități. Aceste jetoane pot fi mizate pe platformă pentru a câștiga recompense suplimentare sau transferate la un schimb de tranzacționare pentru Bitcoin.

 • Bonus de înregistrare pentru verificarea unui cont nou
 • Faceți o fotografie a chitanțelor de cumpărături
 • Completarea sondajelor și sondajelor
 • Aflați despre proiectele de criptomonedă și blockchain
 • Distribuirea cu un prieten (sau doi)

O modalitate populară de a câștiga Bitcoins gratuit este prin completarea sondajelor și sondajelor online. Utilizând platforma INSTARS, utilizatorii pot finalizează activitățile zilnice și fii recompensat cu jetoane EOS pentru fiecare sarcină efectuat. Sondajele se bazează pe informațiile furnizate în profilul utilizatorului.

sondaje criptografice

Utilizatorii pot încărca, de asemenea, o chitanță de bunuri sau achiziții de servicii cu un feedback despre experiență pentru a obține cripto gratuit. Fiecare persoană poate încărca până la trei chitanțe pe zi și trebuie să arate clar numele companiei, adresa, data, numărul tranzacției și suma totală. Odată ce imaginea și descrierea experienței cu un rating sunt revizuite, portofelul lor va fi depus cu jetoanele EOS.

Recomandare & Marketing afiliat

Indivizii pot promovați produsele criptomonede prin intermediul gurii prietenilor și familiei pentru a câștiga un mic bonus. Companiile sunt dispuse să recompenseze noua afacere cu un bonus de înregistrare pentru trimiterea de noi clienți. Oricine poate participa la aceste programe de recomandare folosind un cod special de promovare sau link de recomandare pentru a genera venituri suplimentare. Unul dintre cele mai populare programe de referință criptografice este Coinbase, care recompensează 10 USD pentru fiecare client nou care tranzacționează schimbul.

Cum functioneaza:

Persoanele cu un cont de social media sau un site web cu următorii pot participa la programe afiliate de schimb pentru a câștiga monedă digitală gratuită. Folosind același exemplu, Coinbase Affiliates își va recompensa utilizatorii cu 50% din clienții de referință tranzacționează comisioanele pentru primele 3 luni. Cu cât este mai mare numărul de conturi afiliate, cu atât este mai mare potențialul de venituri recurente.

Tranzacționează Bitcoin folosind o bursă

Tranzacționarea Bitcoin folosind o platformă de criptomonede poate fi o experiență profitabilă pentru comercianții calificați și experimentați pentru a câștiga mai mult Bitcoin. Un comerciant poate transforma o sumă mică de bani într-o sumă mare într-o perioadă de timp relativ scurtă.

Această metodă implică utilizarea unui schimb în care un utilizator își poate depune Bitcoin-ul și îl poate folosi ca garanție pentru tranzacționarea împotriva altor valute. Instrumentele derivate de criptomonede sunt o alegere populară, deoarece comerciantul poate folosi marja de până la 100: 1 pentru a specula cu privire la monedele digitale pentru a-și mări dimensiunea contului Bitcoin. Două dintre cele mai populare schimburi de tranzacționare cu marjă sunt:

 • Bybit
 • FTX
 • eToro

interfață de bybit

Comercial vine cu un risc considerabil și această metodă este potrivită doar pentru comercianții avansați. Este puțin noroc și un nou comerciant poate pierde mai mult decât capitalul depus într-un cont de tranzacționare. Începătorii care decid să tranzacționeze ar trebui să ia în considerare cumpărarea unui curs de tranzacționare și urmarea acestor sfaturi de tranzacționare Bitcoin pentru a deveni profitabili:

 • Adoptați o strategie de tranzacționare simplă și ușor de urmat
 • Reduceți dimensiunea poziției și pârghia
 • Ai răbdare și nu forța meserii
 • Păstrați un jurnal al fiecărei tranzacții și îmbunătățiți-vă

Există mai multe platforme de renume care oferă un cont demo pentru a practica tranzacționarea cu bani falși, cum ar fi eToro și Plus500. Utilizarea unui cont de tranzacționare simulat care urmărește prețurile Bitcoin reale pe piața live este o modalitate excelentă de a învăța cum să tranzacționați și chiar să copiați tranzacționarea comercianților de succes.

întrebări frecvente

Pot obține Bitcoin fără bani?

Persoanele fizice pot începe cu Bitcoin fără bani și lăsând o gaură în contul bancar. Câteva modalități simple de a începe să câștigi Bitcoin includ:

 • A fi plătit în Bitcoin pentru sarcini mici
 • Vânzarea de bunuri și servicii în schimbul Bitcoin
 • Completarea sondajelor / sondajelor online care se plătește în Bitcoin
 • Publicarea de conținut cu platforme precum Steemit care plătește pentru articole interesante

Ce aplicații oferă Bitcoin gratuit?

Există mai multe aplicații de criptomonede care plătesc Bitcoins gratuit. A populară aplicație mobilă pentru a câștiga Bitcoin gratuit este aplicația Lolli care este un program de loialitate care recompensează cumpărătorii online cu o reducere mică în BTC cu achiziții de la comercianții susținuți. Bitcoin câștigat poate fi apoi transferat într-un portofel hardware Bitcoin.

Concluzie

Pentru a încheia ghidul nostru despre cum să obțineți Bitcoin online, sperăm că acum este evident că nu este nevoie să utilizați moneda fiat pentru a cumpăra Bitcoin. Există metode alternative pentru a obține Bitcoin gratuit fără a cheltui bani ca investiție. Nu uitați să păstrați noul Bitcoin în siguranță folosind un portofel hardware Bitcoin de încredere și de încredere și să continuați să stivați sats.

Îți place această postare? Nu uitați să îl împărtășiți!

De asemenea poti fi interesat de:

 • Cele mai bune 8 schimburi de tranzacționare a criptelor fără taxe (comision zero)
 • Cum să cumpărați Bitcoins cu carduri cadou Amazon – Super ușor
 • Cele mai bune 7 platforme de schimb criptografic (rapid, sigur & Sigur)
 • Cele mai bune schimburi Fiat pentru a cripta din lume
 • 4 cele mai bune locuri pentru a miza Tezos (XTZ) & A castiga premii
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map