Lolli este o nouă aplicație captivantă care aduce o nouă întorsătură industriei de fidelizare a clienților, care permite cumpărătorilor de zi cu zi să câștige până la 30% înapoi în Bitcoin. Este o experiență legitimă, sigură, simplă și distractivă pentru toată lumea de a câștiga Bitcoin gratuit cumpărând la retailerul preferat.

Obțineți aplicația Lolli

Funcționează recompensând clienții cu Bitcoin prin simpla achiziționare de la magazine și comercianți cu amănuntul. Deci, nu trebuie să cumpărați Bitcoin folosind un schimb tradițional fiat-to-crypto. Aplicația Lolli este susținută de mai mulți comercianți cu amănuntul cunoscuți și populari care rambursează un procent din articolele cumpărate înapoi în Bitcoin (BTC).

Această recenzie va acoperi tot ce trebuie să știți despre Lolli și cum puteți câștiga Bitcoin folosind aplicații de rambursare, făcând ceea ce vă place, cumpărând online.

Lolli App Review: Cum să câștigi Bitcoin

Lolli este un program de recompensare a loialității care încurajează clienții să continue cumpărăturile oferind un stimulent atractiv precum Bitcoin. Programele de redevențe au fost o tendință în creștere și se evidențiază prin numărul de carduri de fidelitate pe care le purtăm în portofele sau genți de mână.

Programele de loialitate au intrat acum în tărâmul criptomonedelor, unde clienții fideli pot fi recompensați în Bitcoin. Este posibil să câștigi chiar dobândă pentru portofoliul tău criptografic cu platforme precum BlockFi.

Imaginați-vă că sunteți plătit pentru a face cumpărături online. Mai bine, ce se întâmplă dacă ai putea fi plătit în Bitcoin pentru cumpărături online așa cum faci în mod normal? Asta este Lolli, o aplicație de recompensă Bitcoin care permite oamenilor să câștige și să dețină Bitcoin atunci când fac cumpărături online.

cumpărături lolli

Cum funcționează Lolli?

Lolli funcționează când faceți cumpărături pe unul dintre site-urile partenere, Lolli primește câte un procent din fiecare, cam ca un comision pentru conducerea traficului și vânzările către comerciant.

O parte din comisionul pe care îl câștigă Lolli este împărțit cu clientul, plătit în Bitcoin și trimis direct la portofelul Lolli, care poate fi apoi transferat către un portofel hardware pentru păstrarea în siguranță.

Recompensa (%) Bitcoin este determinată de comercianții participanți, nu de Lolli.

Programele de recompensare a loialității, cum ar fi Lolli, există de mulți ani. Este un model de marketing foarte reușit, care încurajează cumpărătorii să continue să facă ceea ce le place la retailerul lor preferat.

Fondatorii Lolli au făcut acest lucru un pas mai departe pentru a arăta puterea Bitcoin ca o monedă alternativă globală și un magazin universal de valoare și vor să o împărtășească lumii.

lolli cum funcționează

Acest lucru este perfect pentru cumpărători să se implice în Bitcoin și criptomonede care nu dețin deja activul.

Este un câștig pentru consumatorul care câștigă o reducere primind Bitcoin gratuit, atingând în același timp obiectivele Lolli atât de a educa, cât și de a recompensa oamenii cu puterea Bitcoin folosind cumpărături online..

De ce ar trebui să utilizați aplicația Lolli?

Este o modalitate ușoară și distractivă de a câștiga Bitcoin pasiv folosind Lolli în timp ce faceți cumpărături online. Acesta va promova și încuraja adoptarea în masă a digitalului pentru a fi potențial utilizat ca o alternativă mai bună la sistemul financiar actual.

Fondatorii Lolli apreciază că nu toți oamenii au capacitatea de a cumpăra Bitcoin folosind un schimb tradițional fiat-to-crypto.

Pentru a rezolva acest obstacol, Lolli a fost dezvoltat pentru a facilita câștigarea, deținerea și partajarea Bitcoin cu cât mai mulți oameni posibil. Nu este nevoie să vă înscrieți la un schimb și să furnizați documente de verificare care ar putea părea descurajante pentru începători.

Cum pot obține aplicația Lolli?

Cel mai simplu mod de a obține aplicația Lolli este să descărcați extensia de browser Lolli, care este disponibilă atât pentru Chrome, cât și pentru Firefox. Pur și simplu urmați aceste instrucțiuni:

 • Vizitați site-ul web Lolli sau faceți clic pe butonul de mai sus
 • Faceți clic pe „Obțineți Lolli pentru Chrome”
 • Descărcați și instalați extensia Lolli

lolli crom

Odată ce extensia Lolli Chrome a fost instalată, aceasta vă va avertiza automat când vizitați un site partener și vă va prezenta potențialul Bitcoin înapoi pentru care veți fi eligibil..

Cum se folosește aplicația Lolli?

Pentru a începe cu aplicația Lollo, urmați acești pași:

 • Descărcați extensia browserului Lolli
 • Vizitați unul dintre magazinele partenere prin intermediul site-ului web sau al extensiei de browser
 • Activați alertele Lolli atunci când vizitați un magazin online acceptat

aplicația lolli

Odată ce Lolli a fost activat, puteți face cumpărături așa cum ați face în mod normal. Atâta timp cât comanda este eligibilă, Lolli va urmări achiziția și va trimite Bitcoin în portofelul Lolli odată ce Lolli este plătit de comerciant, de obicei după expirarea perioadei de rambursare a comercianților..

Portofelul Lolli vă permite să retrageți Bitcoin câștigat într-un cont bancar sau portofel hardware odată ce soldul dvs. atinge cel puțin 15 USD.

Unde să cumpărați folosind Lolli?

Lolli este parteneriat cu peste 500 de mărci de top, care vă permit să câștigați înapoi până la 30% în recompense Bitcoin. Acest parteneriat cu Lolli include mai mulți dintre cei mai mari comercianți cu amănuntul din lume care susțin Bitcoin, cum ar fi:

 • Walmart: înapoi până la 3,5% în Bitcoin
 • Macy’s: până la 5% înapoi în Bitcoin
 • Booking.com: până la 3,5% înapoi în Bitcoin
 • Nike: până la 3% înapoi în Bitcoin
 • Adidas: până la 7% înapoi în Bitcoin
 • Sephora: înapoi cu până la 4,5% în Bitcoin
 • și multe altele!

Lucrul interesant este că Lolli adaugă continuu noi parteneri de retail aproape în fiecare zi. Comercianții cu amănuntul pot lua legătura cu Lolli pentru a deveni partener pentru a contribui la răspândirea suportului Bitcoin și a spațiului general al tehnologiei criptomonedelor.

mărci lolli

întrebări frecvente

Lolli este sigur și sigur?

Da, Lolli pare să ia securitatea foarte în serios utilizând software-ul de ultimă generație și securitatea rețelei pentru a se asigura că soldurile clienților sunt sigure în portofelul Lolli.

Informațiile mele despre personal sunt sigure cu Lolli?

Lolli NU urmărește ce site-uri vizitează utilizatorii și NU vinde date sau informații de identificare personală către terți.

Ce browsere sunt acceptate de Lolli?

Lolli este acceptat în prezent pentru Chrome și Firefox. Echipa din spatele Lolli caută să sprijine Brave în viitor și este în prezent un browser neacceptat. Safari a fost anterior un browser acceptat, dar din cauza modificărilor recente la sfârșitul Apple, acesta nu mai este actualizat.

Are Lolli un program afiliat sau de recomandare?

Da, Lolli are un program de recomandare care vă permite să câștigați Bitcoin prin partajarea linkului dvs. de recomandare. Fiecare parte este eligibilă pentru a primi Bitcoin în valoare de 10 USD în momentul în care cumpărătorul menționat cumpără un articol de la un comerciant cu amănuntul acceptat folosind Lolli. Tot ce trebuie să faceți este să răspândiți dragostea de a câștiga Bitcoin gratuit.

Are Lolli o aplicație mobilă?

Nu, Lolli nu are o aplicație mobilă. Există planuri de a lansa o aplicație mobilă în viitorul apropiat. Între timp, cumpărătorii ar trebui să folosească versiunea desktop pentru cea mai bună experiență.

Concluzie: Lolli este o modalitate excelentă de a câștiga BTC gratuit

Pentru a încheia recenzia noastră Lolli, este o aplicație inovatoare și legitimă de fidelizare a criptomonedelor, care permite utilizatorilor să câștige înapoi până la 30% în Bitcoin (BTC). Este un semn al adoptării crescânde a criptomonedelor care decolează în fața ochilor noștri.

Descărcați Lolli

Anticipăm că un număr tot mai mare de utilizatori vor merge la Lolli pentru a pune mâna pe mai mult Bitcoin într-un mod distractiv, ușor și simplu, făcând cumpărături de la comercianții cu amănuntul lor preferați. Lolli face parte din partajarea Bitcoin cu lumea.

Câteva articole similare de citit:

 • Cum să cumperi Bitcoins cu carduri cadou Amazon – Foarte ușor
 • Instars Review: Este legitim? Cum să câștigi GRATUIT Crypto (2020)
 • Cele mai bune portofele hardware pentru a vă stoca Bitcoin
 • Cine acceptă Bitcoin în 2019 – Lista MASIVĂ (24 de companii majore)
 • Recenzie OKEx: evaluarea dacă este sigură & De încredere?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me