3 motive pentru care ar trebui să cumpărați cel puțin 1 Bitcoin

Dacă ați fost pe margine, nu vă faceți griji .. Nu sunteți singurul.

De fapt, sunteți deja în fața pachetului doar citind acest articol și ați luat decizia inteligentă de a ignora mass-media de masă răspândind frica și incertitudinea pe piața criptomonedelor..

Iată 3 motive pentru care ar trebui să cumperi cel puțin 1 Bitcoin și să devii 1% din populația lumii care deține acest activ revoluționar.

1. Factorul „rar” al Bitcoin

Pentru ca ceva să fie valoros, trebuie să fie rar, ceea ce înseamnă că are un aport finit. Metalele prețioase, antichitățile, monedele bătute și cărțile de baseball sunt valoroase, deoarece sunt rare. Pe de altă parte, obiectele digitale, cum ar fi fotografiile, filmele și muzica, nu sunt deloc rare. Există o excepție de la aceasta.

În cazul Bitcoin, acesta are o limită stabilită de 21 de milioane.

Aproximativ 17 milioane de bitcoin au fost exploatate în ultimii 10 ani de la existența sa. Atingerea plafonului de 21 de milioane nu va avea loc decât în ​​jurul anului 2140. Acest lucru NU înseamnă că aveți 121 de ani pentru a cumpăra Bitcoin.

deficit de bitcoin

Să ne scufundăm puțin mai adânc.

Satoshi Nakamoto, misteriosul creator al Bitcoin, l-a conceput astfel încât numărul Bitcoin extras în timp să se diminueze pe măsură ce crește dificultatea în minerit. Pentru primele 210.000 de blocuri minate, minerii au fost recompensați cu 50 de Bitcoin nou creați pe bloc. În 2012, acest număr s-a redus la jumătate la 25 de bitcoin recompensați pe bloc și a redus la jumătate la 12,5 bitcoin în 2016.

Următoarea „înjumătățire” va avea loc la jumătatea anului 2020. Deci, ce înseamnă asta? Fiecare înjumătățire produce o raritate crescută, pe măsură ce numărul Bitcoin-urilor care pot fi exploatate scade.

Raritatea este un principiu important atunci când vine vorba de valoare și investiții. Odată cu următoarea înjumătățire care se apropie rapid, cererea pentru Bitcoin va crește.

Dar ce diferențiază Bitcoin de alte active de „factorul de raritate”, cum ar fi metalele prețioase? Este utilitatea ca sistem de plăți pe care ne putem aștepta să fie adoptat pe scară largă, care va vedea o cerere (și o valoare) mai mare mai mare pentru moneda non-fiat.

2. Creșterea adoptării Bitcoin

Adoptarea globală a acestei noi clase de active este în creștere, în ciuda corecției recente a prețurilor. Bitcoin are cea mai mare rată de adopție în comparație cu celelalte criptomonede, oferind încredere și credibilitate.

Rata de adopție pentru Bitcoin crește cu o rată impresionantă. În 2013, erau 1.789 comercianți care acceptau Bitcoin și apoi în decembrie 2018 erau 14.346 de locații la nivel global care acceptau Bitcoin. Aceasta este o creștere de 700% – indicând faptul că adopția este în continuă creștere și va continua să o facă de-a lungul anilor.

Din ce în ce mai mulți oameni doresc să utilizeze monede digitale pentru cumpărăturile lor de zi cu zi. Va deveni mai ușor pe măsură ce mii de organizații globale încep să aloce resurse pentru cercetarea tehnologiei blockchain pentru a examina modul în care aceasta poate avea un impact pozitiv asupra afacerilor lor deja de succes.

Unele dintre cele mai populare companii din lume acceptă acum plăți Bitcoin, cum ar fi Wikipedia, Microsoft și Expedia.

Citit: 18 companii majore care acceptă Bitcoin ca plată

Apoi, există Facebook. Gigantul serviciilor de socializare online și rețele sociale a dezvăluit detalii despre noua sa criptomonedă numită în balanță Balanță. Acest lucru poate fi o surpriză, având în vedere că Facebook a interzis toate anunțurile legate de criptomonede în urmă cu puțin peste un an .. Mă întreb de ce?

Adoptarea generală de către aceste companii majore este un semnal că blockchain-ul este pe cale să devină masiv. Similar cu boom-ul dot com, impactul asupra vieții noastre de zi cu zi va fi semnificativ.

Acest lucru va susține opinia în tendințe că Bitcoin (și alte criptomonede) sunt o parte integrantă a unei viitoare afaceri globale. A deține Bitcoin acum înainte de adoptarea în masă, este o decizie inteligentă.

Vizita Coinmap pentru a vizualiza o hartă de căldură a magazinelor sau a bancomatelor de lângă dvs. acceptați Bitcoin pe tot globul.

harta monedei

3. Bani mari trebuie să vină

Grupuri instituționale mari au intrat în cursa criptomonedelor, potrivit Bloomberg. Acesta a fost raportat că cumpărătorii mari, cum ar fi fondurile speculative, au achiziționat în mod constant peste 100.000.000 de dolari în monede digitale prin tranzacții private.

„Așteptați până când investitorii instituționali îmbrățișează cripto” a fost demult strigătul de raliu pentru pasionații de monedă digitală, însă acest lucru va fi prea târziu pentru majoritatea investitorilor.

De exemplu, Goldman Sachs a devenit prima bancă de investiții care a oferit clienților săi un produs de tranzacționare bitcoin. Deci, foarte probabil, această tendință va deveni o tendință reală în 2019.

Wall Street Crypto

Anul trecut, Fidelitate, Nasdaq și Intercontinental Exchange (ICE) au anunțat planuri de a lansa oferte de tranzacționare în criptomonede pentru investitori instituționali în 2019. Fidelity este unul dintre cei mai mari manageri de active din lume, cu fonduri de 2,6 T USD va lansa produse cripto.

Cel mai semnificativ, noua întreprindere ICE „Bakkt” se așteaptă să introducă mai multe firme din Wall Street la tranzacționarea Bitcoin. Platforma planificată de tranzacționare a activelor reglementate va fi lansată cu instrumente financiare derivate Bitcoin și un serviciu de custodie a criptomonedelor. Mai mult, intenționează să lanseze servicii de plată pentru comercianți într-un viitor nu atât de îndepărtat.

Bakkt a ajuns, de asemenea, la un acord de capitaluri proprii Starbucks ceea ce va permite Bitcoin să fie folosit pentru a cumpăra băuturi la magazinele lor.

În urma introducerii reglementărilor financiare, porțile inundațiilor se vor deschide. Banii vor curge de pe o piață de trilioane de dolari în Bitcoin, care își va crește valoarea pentru a înregistra maxime istorice.

Concluzie: Nu ratați cumpărarea Bitcoin

Sperăm că acum aveți un motiv mai bun pentru a cumpăra cel puțin 1 Bitcoin. În caz contrar, mai sunt câteva motive pentru a cumpăra BTC:

  • Tehnologia este revoluționară (evident)
  • Există o ofertă limitată, iar prețurile sunt în creștere în 2019
  • Companiile majore continuă să dezvolte sisteme de plată crypo
  • Spațiul blockchain este încă tânăr (adică copilăria dot com înainte de 1999)

Dacă nu sunteți sigur de unde și cum să cumpărați Bitcoin sau alte criptomonede, am creat un ghid ușor de citit despre cele mai bune schimburi de cripto din lume..

Alte lecturi sugerate:

  • Cele mai bune 3 site-uri de criptare pentru comercianții Altcoin
  • Cele mai bune schimburi de tranzacționare cu pârghie criptografică comparate
  • De ce pierd în continuare bani pe Bitmex? Evitați aceste 5 greșeli
  • Recenzie OKEx: evaluarea dacă este sigură & De încredere?
  • Cele mai bune portofele hardware pentru a vă stoca Bitcoin
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map