Așadar, căutați să începeți să cumpărați, să tranzacționați sau să vindeți criptomonede pe un schimb … dar nu sunteți sigur unde să mergeți?

Ei bine, probabil ați auzit de Coinbase – un schimb de brokeri cu peste 13 milioane de clienți. (Aceasta este mai mult decât populația totală a Belgiei!)

Motivul pentru care Coinbase este atât de popular este că simplifică utilizarea tuturor cardurilor de debit / credit sau contului bancar pentru toți utilizatorii pentru a cumpăra monede. Cu toate acestea, acestea se vând doar în 32 de țări și oferă doar 4 monede diferite!

Din această cauză, ne-am gândit că ar fi o idee bună să vă oferim câteva alternative la Coinbase. De ce? Ei bine, criptomonedele au devenit incredibil de populare acum și există peste 100 de schimburi diferite din care să alegi. Deci, este important ca utilizatorii să știe care schimb este cel mai potrivit pentru ei.

Acest ghid vă va oferi o introducere rapidă despre Coinbase și de ce este atât de popular. Vă vom oferi apoi câteva alternative la Coinbase și vă vom explica câteva dintre avantajele și dezavantajele utilizării acestora. Aceasta va include taxele, metodele de depunere și retragere, securitatea și unele dintre monedele pe care le au la dispoziție.

Până la sfârșitul acestui ghid, veți avea o bună înțelegere a celor mai bune alternative la Coinbase.

Deci, să începem să aflăm mai multe despre Coinbase și ce fac!

Coinbase – Cel mai ușor loc de tranzacționare

alternative la Coinbase

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Dacă sunteți interesat să cumpărați criptomonede cu cardul dvs. bancar, nu veți putea face acest lucru fără a utiliza un schimb de brokeri. Schimburile de brokeri vă permit să cumpărați și să vindeți monede pentru moneda Fiat direct pe site-ul lor web.

Gândiți-vă la bursă. Dacă ați dori să cumpărați acțiuni la Apple, nu le-ați cumpăra direct de la companie, nu-i așa? În schimb, le cumperi de la un broker.

Pentru ca brokerii să câștige bani, aceștia vă percep o taxă pentru procesarea tranzacției dvs. Schimburile de brokeri de criptomonede fac același lucru!

Coinbase vinde mai mult Bitcoin decât orice alt schimb și păstrează o cantitate foarte mare de Bitcoin și USD în rezervă. Acesta este modul în care pot procesa atât de multe comenzi.

Faptul că Coinbase permite utilizatorilor să achiziționeze criptomonede folosind cardul lor bancar îl face foarte ușor pentru începătorii care achiziționează criptomonede pentru prima dată. Cu toate acestea, are dezavantajele sale, motiv pentru care oamenii caută alternative la Coinbase.

Primul lucru este că există doar 4 monede diferite pe care le poți cumpăra și vinde. Acestea sunt Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) și Bitcoin Cash (BCH). Aceasta este o selecție mică în comparație cu alte schimburi.

Fapt interesant: există acum peste 1.500 de criptomonede în total!

Un alt motiv pentru care oamenii caută acum alternative la Coinbase este că taxele lor sunt mari. De exemplu, dacă doriți să utilizați cardul dvs. de debit / credit pentru a depune bani din lumea reală, va trebui să plătiți aproximativ 4% din taxe de tranzacție! Ceea ce este regretabil pentru cei care doresc să cumpere prima lor criptomonedă folosind un card bancar.

Cu toate acestea, există câteva alternative bune la Coinbase, fiecare cu propriile sale avantaje și dezavantaje. Deci, dacă căutați o modalitate mai ieftină de a depune sau doriți un schimb cu mai multe monede din care să alegeți, continuați să citiți.

Oricare ar fi motivele dvs. pentru căutarea alternativelor la Coinbase, vă oferim acoperire! Așadar, să ne uităm la unii concurenți Coinbase!

Ce alte schimburi de brokeri există?

După cum am menționat mai devreme, există acum sute de alternative la Coinbase – și există noi schimburi care se deschid tot timpul. Cu toate acestea, ne-am menținut lista la doar 4. Schimburile pe care le-am ales cu toate au propriile avantaje și dezavantaje, dar suntem siguri că veți găsi unul care este potrivit pentru dvs.! Să începem prin a privi Coinmama.

Coinmama

alternative la Coinbase

Bursa Coinmama a fost creată în 2013 și se află în Israel, cu toate acestea, acestea operează în mai mult de 200 de țări diferite! Coinmama este foarte simplu. Singurele monede pe care le puteți cumpăra sunt Bitcoin și Ethereum și nici nu puteți vinde sau tranzacționa cu alte criptomonede.

Puteți utiliza un card de debit sau de credit pentru a cumpăra de la Coinmama, cu toate acestea, taxele sunt mai mari decât Coinbase. Veți fi taxat cu o taxă de tranzacție de 5,5% pentru fiecare comandă, iar apoi va trebui să plătiți 5,0% suplimentar pentru utilizarea cardului dvs. de debit sau de credit.

Unul dintre lucrurile bune despre alternativele Coinbase, cum ar fi Coinmama, este că acceptă comenzi din majoritatea țărilor. Coinbase permite achiziționarea doar din (și vinde către) 32 de țări! Aceasta înseamnă că mai mulți oameni capabili să cumpere Bitcoin și Ethereum de la Coinmama.

Un alt avantaj al Coinmama este că, de îndată ce plata dvs. a fost primită, monedele dvs. sunt trimise automat în portofelul personal. Cu toate acestea, va trebui să vă verificați contul înainte de a putea cumpăra monede.

Procesul de verificare este destul de ciudat, deoarece trebuie să faceți următoarele:

 • Încărcați un act de identitate emis de guvern (pașaport, permis de conducere etc.)
 • Faceți un „selfie” din care dețineți în timp ce ID-ul
 • Fă un „selfie” din tine ținând o bucată de hârtie cu data de astăzi și cu cuvântul „Coinmama” scris pe ea

Coinmama ia securitatea foarte în serios, motiv pentru care te determină să faci selfie-uri pentru a te verifica! În mod normal, vă verifică contul în decurs de o oră și, odată ce ați terminat, puteți cumpăra monede de până la 10.000 USD.

Coinmama criptează detaliile cardului dvs. de credit / debit, astfel încât să nu le vadă niciodată. Nu există alte caracteristici de securitate, cu toate acestea, acest lucru nu este cu adevărat necesar, deoarece monedele dvs. sunt trimise direct în portofelul personal după ce ați plătit.

Opțiunile de asistență pentru clienți Coinmama sunt, de asemenea, foarte limitate și nu există chat live sau asistență telefonică. Cu toate acestea, le puteți trimite prin e-mail.

Pentru a rezuma, iată avantajele și dezavantajele utilizării Coinmama:

Avantaje

 • Disponibil pentru clienții din peste 200 de țări
 • Acceptă cardurile de debit și de credit
 • Monedele sunt trimise direct în portofel după ce plătiți
 • Detaliile de plată sunt criptate

Dezavantaje

 • Taxe mari – 5,5% pentru fiecare tranzacție și 5,0% pentru utilizarea cardului dvs. de debit / credit
 • Vinde doar 2 monede: Bitcoin și Ethereum
 • Clienții nu pot să vândă monede sau să le tranzacționeze cu altă criptomonedă
 • Asistență pentru clienți: nu există chat live sau telefon
 • Un proces de verificare destul de incomod

Deci, ce părere aveți despre prima noastră alternativă la Coinbase?

Încă nu sunteți mulțumit? Ei bine, să trecem la următorul.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

CEX

CEX este unul dintre primii și originali brokeri Bitcoin. Este o bursă din Marea Britanie care a fost fondată în 2013. În primii doi ani, CEX a fost unul dintre cele mai mari bazine de exploatare în cloud. Cu toate acestea, și-au suspendat serviciile de minare în cloud și s-au concentrat pe schimbul lor.

Fapt interesant: un fond minier este atunci când grupuri de oameni se alătură pentru a extrage Bitcoin. Își combină toată puterea de calcul, astfel încât să aibă mai multe șanse să obțină recompensa minieră! Acest grup minier este apoi împărțit în mod egal între mineri, în funcție de puterea lor. Pentru mai multe informații despre cum funcționează mineritul Bitcoin, consultați pagina noastră Ghid complet despre ce este Bitcoin Mining și cum funcționează.

CEX este printre cei mai puternici dintre concurenții Coinbase. CEX vă permite să cumpărați 8 criptomonede diferite folosind un card de debit sau de credit. Aceste monede includ Bitcoin, Ethereum și Ripple. De asemenea, puteți depune prin transfer bancar sau SEPA dacă vă aflați în UE. Monedele fiat pe care le acceptă sunt USD, EUR și GBP.

Sistemul pe care CEX îl folosește pentru procesarea comenzilor este ușor confuz și este cel mai bine în comparație cu instrucțiunile de „umplere sau ucidere” utilizate la bursă. Iată un exemplu real în acest sens:

 1. John vrea să cumpere 10.000 de acțiuni la 10 USD pe acțiune.
 2. John vrea să finalizeze comanda numai dacă este capabil să cumpere toate cele 10.000 de acțiuni la 10 USD pe acțiune. Dacă nu este posibil să se facă imediat, el va anula întreaga comandă.
 3. Pentru a face acest lucru, John îi spune brokerului său să facă o comandă de „umplere sau ucidere”.
 4. Există doar două posibilități: comanda lui John este îndeplinită sau comanda este anulată!

CEX face acest lucru pentru a-și proteja clienții de schimbări bruște de preț. Cu toate acestea, dacă nu tranzacționați o sumă serioasă de bani, nu vă faceți griji!

Transferurile bancare CEX costă 10 USD. De asemenea, dacă decideți să depuneți utilizând cardul dvs. de debit sau de credit, va trebui să plătiți 3,5% din taxe, plus 0,25 USD (sau echivalentul dvs. în monedă). Cu toate acestea, CEX adaugă și 7% suplimentar la prețul actual al pieței. Ceea ce este foarte mare!

Înainte de a putea cumpăra criptomonede de la CEX, va trebui să vă verificați contul. Pentru a face acest lucru, va trebui să vă încărcați actul de identitate și să vă faceți un selfie din care îl dețineți (da, încă unul ciudat)! În mod normal, durează 48 de ore pentru verificare, ceea ce nu este foarte convenabil dacă doriți să cumpărați rapid.

Securitatea este bună la CEX, cu toate acestea, voi recomanda întotdeauna utilizatorilor să evite stocarea criptomonedelor în schimbul online!

În ceea ce privește asistența pentru clienți, nu există asistență prin chat sau telefon la CEX, dar acestea răspund rapid la e-mailuri.

Pentru a rezuma, iată avantajele și dezavantajele utilizării CEX:

Avantaje

 • Puteți depune utilizând cardul dvs. de debit / credit sau contul bancar
 • 8 monede diferite disponibile
 • Securitate bună pentru un schimb online

Dezavantaje

 • Taxe mari – 7% adăugate la fiecare tranzacție și 3,5% pentru utilizarea cardului dvs. de debit / credit
 • Fără chat live sau asistență telefonică
 • Proces lent de verificare – poate dura până la 48 de ore

Deci, ce părere aveți despre a doua noastră alternativă la Coinbase? Acum, să aflăm despre BitPanda, al treilea pe lista noastră de concurenți Coinbase!

BitPanda

Platforma de tranzacționare a criptomonedelor digitale BitPanda

BitPanda este un alt broker de criptomonede, creat la sfârșitul anului 2014, specializat în vânzarea de monede către clienții din Europa.

Unul dintre cele mai bune lucruri despre BitPanda este că acceptă multe metode de plată diferite. Aceasta include un card de debit / credit, transfer bancar, Neteller, Skrill și Giropay!

Taxele se schimbă în funcție de metoda de plată pe care doriți să o utilizați. Dacă decideți să utilizați un card de debit sau de credit, veți plăti între 3-4%. Din păcate, alte taxe de plată nu sunt afișate clar pe site, ceea ce nu este grozav.

BitPanda oferă un total de 6 criptomonede, care sunt: ​​Bitcoin (BTC), Ripple (XRP), Dash (Dash), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH).

Dacă aveți probleme cu contul dvs., puteți trimite un e-mail echipei de asistență BitPanda. Din nou, nu există chat live sau asistență telefonică.

BitPanda utilizează autentificarea în doi factori pentru a vă asigura securitatea contului. De asemenea, nu dețin niciodată fondurile dvs., deoarece monedele dvs. sunt trimise direct în portofel după achiziționarea acestora.

Pentru a rezuma, iată avantajele și dezavantajele utilizării BitPanda:

Avantaje

 • Multe metode de plată diferite, inclusiv cardul de debit / credit și Skrill
 • 6 monede diferite disponibile pentru cumpărare
 • Taxe mai mici decât majoritatea celorlalți brokeri
 • Nu deține fondurile dvs. – monedele dvs. sunt trimise direct în portofel

Dezavantaje

 • Disponibil numai pentru clienții europeni
 • Taxele nu sunt clarificate pe site-ul lor web
 • Fără chat live sau asistență telefonică

Acum, că știți mai multe despre BitPanda, care dintre alternativele noastre la Coinbase vă place până acum? Credeți că aceasta este cea mai bună alternativă la Coinbase?

Dacă nu, citiți mai departe pentru a vedea dacă preferați BitStamp!

BitStamp

Platforma de tranzacționare a monedei digitale BitStamp

BitStamp vinde criptomonede din 2011, devenind astfel unul dintre cei mai vechi brokeri din jur! Au fost inițial localizate în Slovenia, dar acum au birouri atât în ​​Marea Britanie, cât și în Luxemburg.

BitStamp este popular pentru investitorii cripto, deoarece vă permit să depuneți fonduri folosind metode tradiționale de plată, cum ar fi un card de debit / credit sau transfer bancar. Taxele percepute de broker sunt diferite pentru fiecare metodă de plată.

Utilizarea cardului dvs. de debit va costa taxe de 10 USD dacă depozitul total este mai mic de 1000 USD. Dacă este mai mult, va costa 2%. Acest lucru este mult mai ieftin decât alți brokeri, ceea ce îl face cea mai bună alternativă Coinbase pentru depozitele pe carduri de debit.

Cu toate acestea, dacă doriți să plătiți utilizând cardul dvs. de credit, taxele sunt mai mari cu 5%. Și nu uitați, s-ar putea să fiți taxat suplimentar și de către emitentul cardului de credit.

BitStamp oferă cinci monede, care includ: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) și Litecoin (LTC).

În 2015, BitStamp a avut serverele sale sparte, hackerii furând peste 19.000 de Bitcoins! De atunci, însă, BitStamp și-a îmbunătățit securitatea și de atunci nu au mai fost sparte.

BitStamp afirmă pe site-ul lor că securitatea lor este acum la un nivel ridicat și că dețin majoritatea monedelor în depozit frigorific. De asemenea, utilizează autentificarea cu doi factori, care oferă protecție suplimentară contului dvs. și este necesară atunci când cumpărați sau vindeți monede.

Clienții din peste 60 de țări diferite pot deschide un cont la BitStamp, inclusiv toată Europa și S.U.A. Înainte de a putea cumpăra orice criptomonedă, trebuie să vă verificați identitatea încărcându-vă ID-ul și o dovadă a adresei (cum ar fi un extras bancar).

Pe măsură ce BitStamp devine din ce în ce mai popular, timpul de verificare devine din ce în ce mai lent. Unii oameni spun că au trebuit să aștepte 2 săptămâni înainte de a fi verificate. Ceea ce nu este ideal dacă doriți să cumpărați / să vindeți cripto rapid!

Există unii clienți care spun că asistența prin e-mail este foarte lentă, ceea ce poate fi frustrant.

Pentru a rezuma, iată avantajele și dezavantajele utilizării BitStamp:

Avantaje

 • Metodele de plată includ cardul de debit / credit și transferul bancar
 • 5 monede diferite disponibile pentru cumpărare
 • Taxele pentru depozitele pe carduri de debit sunt mici
 • Disponibil în peste 60 de țări

Dezavantaje

 • Taxele pentru cardul de credit sunt mari
 • Proces lent de verificare
 • 19.000 de Bitcoin au fost sparte în 2015
 • Asistența pentru clienți este lentă

Deci, iată-l! Patru alternative la Coinbase. Dar, înainte de a lua o decizie finală dacă încercați una dintre ele, consultați graficul de mai jos pentru o comparație finală a schimburilor de mai sus:

Agent Fess de tranzacționare Taxe pentru cardul de debit / credit Număr de monede Verificare Securitate
Coinbase Rata pieței 3,99% 4 Rapid / automatizat Bun. Acestea oferă stocare offline pentru majoritatea monedelor.
Coinmama + 5,5% 5,0% 2 Rapid / manual Bun. (Nu deține niciodată fondurile tale.)
CEX + 7% 3,5% 8 Lent / manual Bun. Oferă spațiu de stocare offline.
BitPanda Neclar / Modificări ale volumului 3-4% 6 Mediu Bun. (Nu deține niciodată fondurile tale.)
BitStamp 0,25% Max

Card de debit:

10 USD (sub 1000 USD) 2% (peste 1000 USD)

Card de credit:

5%

5 Foarte lent / potențial mai mult de o săptămână BINE. Acestea oferă unele spații de stocare offline, dar au fost anterior piratate.

Concluzie

Dacă ați citit acest ghid complet despre alternativele la Coinbase, ar trebui să aveți acum o idee bună despre ceea ce vă pot oferi alți brokeri. Fiecare broker are avantajele și dezavantajele sale, dar trebuie să decideți care este cea mai bună opțiune pentru dvs..

Fie că sunteți în căutarea unor taxe mici, o cumpărare / vânzare rapidă sau o bună securitate … există o mulțime de lucruri de luat în considerare. Desigur, cel mai important lucru este că alegeți un schimb care permite cumpărarea / vânzarea în țara sau statul dvs.!

Deci ce crezi? Vei trece la oricare dintre aceste alternative la Coinbase? Sau, ai de gând să rămâi cu Coinbase? Alegerea este a ta. Dar, indiferent de opțiunea pe care o alegeți – amintiți-vă, rămâneți în siguranță și nu investiți niciodată mai mult decât vă puteți permite să pierdeți.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me