Ar trebui să cumpăr un Ethereum? Aceasta este o întrebare pe care am avut-o majoritatea dintre noi cel puțin o dată in vietile noastre. Criptomonedele au ne-a captat atenția și a refuzat să o lase să plece.

Indiferent unde te duci, nu poți evita să auzi despre ele.

Ethereum este una dintre cele mai mari criptomonede in lume. Se discută la TV, Internet, în jurul răcitorilor de apă la locul de muncă și la cafenelele din întreaga lume.

În această lume cripto-nebună, nu vă puteți abține să nu vă întrebați: „Ar trebui să cumpăr Ethereum sau vreo altă criptomonedă?”

Aceasta este întrebarea la care acest tutorial își propune să răspundă. Sau măcar să-ți ofere informațiile pentru a decide singur.

Notă: Înainte de a cumpăra ETH (puteți face acest lucru prin Coinbase sau Simplex), asigurați-vă că obțineți un portofel de criptomonede de încredere pentru a le păstra în siguranță. Ledger Nano S și Trezor Model T sunt considerate a fi cele mai sigure opțiuni de pe piață.

Ce este Ethereum?

Ethereum este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața criptomonedelor. E o platformă blockchain. Ethereum generează a doua cea mai valoroasă criptomonedă în lume, Ether (ETH).

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Vitalik Buterin a propus blockchain-ul Ethereum în 2013. Este un instrument care ne ajută să construim descentralizat aplicații.

Ar trebui să cumpăr Ethereum? Tot ce aveți nevoie pentru a lua o decizie informată

Aceasta pune întrebarea „Ce sunt aplicațiile descentralizate?”

Simplu, sunt aplicații care rulează pe blockchain. Blockchain descentralizat aplicații sunt mai greu de manipulat decât aplicațiile tradiționale. Sună complicat, dar nu este.

Imaginați-vă, dați unui prieten $ 1. Pentru asta, îți promite mâine un con de înghețată.

A doua zi vine, prietenul îți spune că nu are înghețată și nu o poate obține. Trebuie să ai încredere că prietenul tău spune adevărul.

Mai târziu, îl vezi pe același prieten, mâncând un con de înghețată decadent. El te-a mințit. Te simți trădat. Când îl confrunți, prietenul neagă să-ți primească factura de 1 USD cu o zi înainte.

Este cuvântul său împotriva ta.

Aceasta este situația simplificată rezolvată de blockchain-ul Ethereum.

Cu contract inteligent, îi dai prietenului tău $ 1 și faci un contract inteligent. Contractele inteligente sunt automat și acorduri împotriva manipulării.

Veți obține automat un con de înghețată mâine, atâta timp cât prietenul dvs. are unul și el a primit 1 $ de la dvs. A doua zi, conul de înghețată apare automat în mâna ta imediat ce prietenul îl cumpără. Chiar dacă nu avea intenția să ți-o dea.

Prietenul tău nu se poate încurca cu acest acord. Contractele inteligente sunt criptate și păstrate în mii de registre din întreaga lume, numite blockchain.

Ar trebui să cumpăr Ethereum? Tot ce aveți nevoie pentru a lua o decizie informată

Prietenul tău ar trebui să schimbe fiecare registru care înregistrează acordul tău. Este practic imposibil. Mult mai bine decât să te bazezi pe încredere, corect?

Păstrarea funcționării blockchain necesită mult puterea de calcul și electricitatea. Blockchain-ul generează criptomonede pentru a recompensa voluntarii pentru munca depusă.

În cazul în care Ethereum, această monedă se numește Eter sau ETH. Este a doua cea mai valoroasă criptomonedă din lume, după Bitcoin. Primul pas în a răspunde la „Ar trebui să cumpăr Ethereum?” întrebarea este să știi ce este.

Cu toate acestea, pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză, există încă o mulțime de lucruri de acoperit, deci continuați să citiți.

Cum se extrage eterul?

Pentru a păstra blockchain-ul sigur, îl criptează fiecare tranzacție care se întâmplă pe aceasta. Apoi, actualizările blockchain-ului din toată lumea. Sistemul înregistrează fiecare schimbare în blocuri. Când un bloc își atinge capacitatea, blockchain-ul creează altul.

Blockchain-ul criptează fiecare tranzacție. Puzzle-ul pe care trebuie să-l rezolvați pentru a ajunge la date este atât de provocator încât este aproape imposibil de piratat.

Puteți apela oamenii rezolvând puzzle-uri care îi fac pe blockchain să funcționeze mineri.

Eterul este în mare parte exploatat folosind GPU (Unitate de procesare grafică) și mașini specializate ASIC. Majoritatea operațiunilor miniere Ethereum ajung la scară industrială.

Ar trebui să cumpăr Ethereum? Tot ce aveți nevoie pentru a lua o decizie informată

Rezolvarea puzzle-urilor dificile pentru a face Ether necesită ca sistemul dvs. să ruleze tot timpul accelerarea completă. Costă mult în facturile de energie electrică. Hardware-ul se uzează mult mai repede decât de obicei.

V-ați mângâiat vreodată despre prețurile nebune ale GPU-ului? Acum știi de ce sunt așa. Oferta care se încadrează în spatele cererii = creșterea prețurilor. Este cel mai bun capitalism.

Așadar, când vă întrebați: „Ar trebui să cumpăr Ethereum sau să-l achiziționez?”, Răspunsul va fi probabil cumpar-o. Dacă nu poți investește o avere în construirea instalației miniere.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile criptografice unul lângă altul

Viteze de tranzacție Ethereum

Scalare este una dintre cele mai mari obstacole la adoptarea tehnologiei blockchain. Mai multe tranzacții = mai așteptați ca blockchain-ul să ajungă din urmă și să le proceseze pe toate

Concurenți centralizați poate oferi tranzacții mai rapide în comparație cu blockchain-ul.

Ethereum blockchain poate procesa 15 tranzacții; VISA procese 45.000.

Dezvoltatori Ethereum lucrează activ la scalabilitatea blockchain-ului lor problemă. Vitalik Buterin, cofondatorul Ethereum, consideră că blockchain-ul său ar putea ajunge într-o zi la 1.000.000 de tranzacții pe secundă.

Siguranța Ethereum

Siguranță este unul dintre cele mai mari puncte de vânzare Ethereum.

aplicații construite pe acest blockchain (numite dApps sau aplicații descentralizate) sunt semnificativ mai sigur și mai rezistent la hacking decât software-ul pe care îl utilizați acum.

Este imposibil să te amesteci cu registrul Ethereum. Cu toate acestea, Ethereum blockchain a avut scandaluri de hacking în trecut din cauza vulnerabilităților contractelor inteligente.

Ar trebui să cumpăr Ethereum: Ethereum Classic.

Cel mai faimos este DAO hack, în cazul în care un contract inteligent scris greșit a dus la Ether în valoare de aproximativ 50 milioane USD, în pericol de a fi furat.

Pentru a rezolva problema, utilizatorii blockchain-ului Ethereum au votat și au schimbat regulile care guvernează sistemul.

Au realizat o „hard fork” și au împărțit sistemul Ethereum în două sisteme concurente, Ethereum și Ethereum Classic.

Blockchain-ul a crescut de atunci, mulți oameni s-au întrebat: „Ar trebui să cumpăr Ethereum?” iar majoritatea au răspuns DA!

Răspunsul la întrebarea „Ar trebui să cumpăr Ethereum?” este în prezent „Poate, depinde”. Tu trebuie să știu mai multe înainte de a ieși (sau online, în acest caz) și de a vă decide să o faceți.

Următoarea secțiune vă va ajuta să luați o decizie mai informată.

Acum este un moment bun pentru a cumpăra Ethereum?

Răspunsul la întrebarea „Ar trebui să cumpăr Ethereum?” este de multe ori da. Este una dintre cele mai populare și cunoscute criptomonede din lume.

Dar.

Este mult mai dificil să răspunzi la o întrebare mai avansată: „Ar trebui să cumpăr Ethereum acum?” Citiți mai departe pentru a afla cum să judecați singuri.

Modificări recente ale prețurilor Ethereum

Preț ETH este în prezent 362,27 dolari.

Cu toate acestea, până când termin această secțiune, Prețul ETH ar putea fi foarte diferit. Acesta este motivul pentru care este greu să răspund la întrebarea „Ar trebui să cumpăr Ethereum acum” cu un „Da” fără ambiguități.

Cererea și oferta controlează prețul lui Ether, ca orice altceva din lume.

Dacă mai mulți oameni doresc să cumpere Ether decât sunt vânzători, prețul crește. Dacă mai mulți oameni doresc să vândă Ether decât sunt cumpărători, prețul scade.

La inceputul anului, Prețul ETH a fost de 128 USD, apoi, în ceva mai mult de o lună a crescut cu aproximativ 100%, iar ETH a valorat aproximativ 255 dolari. A urmat de o scădere bruscă, iar prețul ETH a început să crească din nou. În prezent, prețul ETH este de 362 USD, totuși, la începutul anului Septembrie 2021, a meritat 480 USD.

Ar trebui să cumpăr Ethereum? Tot ce aveți nevoie pentru a lua o decizie informată

Sursa: Coindesk.

Unii ar spune că este un semn că toată lumea ar trebui să vândă (să-și vândă) eterul, alții ar găsi un moment excelent pentru a investi în această monedă.

Dacă credeți că prețul criptomonedei ETH va continua să crească și decideți să o achiziționați, ar trebui să vă amintiți păstrați-le în portofele sigure, ca Ledger Nano S și Trezor Model T.

Veți afla mai târziu despre investițiile în blockchain-ul Ethereum.

Cum găsesc schimbările recente de preț Ethereum?

Sunt mai multe modalități de a verifica prețul Eterați-vă și vedeți cum se schimbă în timp.

Există ethereumprice.org, CoinDesk, CoinMarketCap si multe altele. Găsiți-l pe cel care vă place cel mai mult.

Multe criptomonede instrumente de urmărire a prețurilor poate afișa prețul lui Ether în timp real.

De asemenea, vă pot oferi un grafic care arată cum s-a schimbat în ultima zi, săptămână, lună, șase luni sau chiar un an. Instrumentele pe care le-am conectat mai sus cu siguranță pot.

Cum decid dacă ar trebui să cumpăr Ethereum acum?

Răspunsul la întrebarea „Ar trebui să cumpăr Ethereum acum?” este „Da”, dacă credeți în principiile din spatele monedei sale, Ether.

Când am fost întrebat: „Ar trebui să cumpăr Ethereum acum?”, Numeroase Pesimisti Ethereum spune că nu merită. Potrivit lor, este mai bine să obțineți monede mai mici. Se așteaptă să ducă aceste monede mai mici la bancă atunci când aruncă în valoare. Pesimistii au un punct în unele dintre argumentele lor. Ei critică viteza lentă a tranzacțiilor Ethereum și creșterea ofertei.

Entuziaștii Ethereum atrag atenția asupra declarației lui Vitalik Buterin conform căreia este o idee bună să scăpați emisiunea Ether la zero în timp. Ar fi opriți alimentarea cu eter din creștere și crește prețul. Din cauza aprovizionării & cerere. Blockchain-ul Ethereum este în curs de desfășurare îmbunătățit constant, cu o mulțime de resurse aruncate asupra problemelor sale.

Ar trebui să cumpăr Ethereum? Tot ce aveți nevoie pentru a lua o decizie informată

Pentru a răspunde la întrebarea esențială „Ar trebui să cumpăr Ethereum acum?” pentru tine, gândește-te la el ca la un joc de baschet. Puteți alege un debutant promițător, dar complet nedovedit, pentru echipa dvs. El poate deveni LeBron James în viitor sau se poate răni și nu-și atinge niciodată potențialul. Acestea sunt monedele mai mici promițătoare, „următorul Ethereum”.

Sau.

Puteți alege un veteran dovedit cu echipa de antrenori personali care îl ajută să se îmbunătățească în fiecare zi, chiar dacă hype-ul s-a stins. Cu alte cuvinte, Ethereum.

Ambele opțiuni au argumentele pro și contra; decizia depinde în cele din urmă de tine.

Ce cumpăr: Bitcoin vs. Ethereum?

Dacă ați auzit de alte monede decât Ethereum, cum ar fi Bitcoin, este posibil să vă fi întrebat: „Ar trebui să cumpăr Bitcoin sau Ethereum?”

Vă putem ajuta să alegeți.

Ce este Bitcoin?

La fel ca Ether, Bitcoin este o criptomoneda de top. Este primul lansat vreodată.

Satoshi Nakamoto, o persoană sau un grup anonim, a creat Bitcoin în 2009.

De la început, a fost open-source, ceea ce înseamnă că toată lumea își poate vedea codul. Bitcoin deține recordul pentru cel mai mare preț de criptocurrency înregistrat vreodată, la doar sub 20.000 USD. De la acea vreme nebună, prețul a scăzut. Este în jur de 8,9k USD în momentul scrierii.

Prețul ar putea înclina răspunsul dvs. la dilema Dacă ar trebui să cumpăr Bitcoin sau Ethereum de ambele părți. Dacă urăști fracțiunile, dar nu ești dispus să cheltuiești suficient pentru a cumpăra un întreg Bitcoin, Ethereum ar trebui să fie alegerea ta.

Care sunt diferențele dintre Bitcoin și Ethereum?

Cea mai mare diferență între Ethereum și Bitcoin este scopul celor două monede.

Bitcoin a fost făcut să înlocuiește banii reali, in timp ce Ethereum a fost creat pentru ajuta oamenii să dezvolte aplicații descentralizate (dApps) cu contracte inteligente personalizate.

Ambele blockchain-uri generează criptomonede (Bitcoin și Ether) pentru a compensa persoanele care fac treaba pentru a le asigura.

În timp ce puteți plăti pentru lucruri cu Ether, blockchain-ul Ethereum a fost dezvoltat având în vedere diferite obiective.

Viteza tranzacției este încă o diferență între Ethereum și Bitcoin.

In timp ce Ethereum s-ar putea descurca 15 tranzacții pe secundă (și Vitalik Buterin spune că poate ajunge într-o zi la 1 milion pe secundă), Bitcoin planează pe la 7.

Dilema

Când vă întrebați: „Ar trebui să cumpăr Bitcoin sau Ethereum”, ia în considerare aceste lucruri pentru a veni cu un răspuns:

  • Bitcoin este pentru plată, Ethereum este pentru dApp-uri inteligente alimentate prin contract.
  • Bitcoin este de aproape trei ori mai scump, dar și cea mai cunoscută criptomonedă din lume.
  • Ambele nu se mișcă foarte repede din cauza problemelor de scalabilitate.
  • Ce utilizare a tehnologiei blockchain te atrage mai mult? Monedă eliberată sau aplicații securizate?

Răspunsul meu la dilema „Ar trebui să cumpăr Bitcoin sau Ethereum” este acesta din urmă, deoarece consider că contractele inteligente sunt mult mai interesante. Și tu?

Ce zici de Litecoin vs. Ethereum?

Ce este Litecoin?

Când vă întrebați „Ar trebui să cumpăr Litecoin sau Ethereum?”, Vă întrebați ce este mai valoros pentru dvs.:

  • Contracte inteligente

sau

  • Plată mai ieftină și mai rapidă (cel puțin Bitcoin)

De ce spunem asta?

Chiar Charlie Lee, creatorul Litecoin, admite că este o clonă a Bitcoin în majoritatea modurilor. Singura diferență dintre cele două este că Litecoin a fost făcut, da, ai ghicit, versiune mai ușoară a Bitcoin.

Ar trebui să cumpăr Ethereum: un Litecoin pe o tastatură neagră.

Datorită unor tehnici mumbo-jumbo care implică Algoritm Scrypt, care este folosit pentru extragerea Litecoinului, este mai rapid și mai ușor de exploatat singur decât fratele său mai mare, Bitcoin.

Care este diferența dintre Litecoin și Ethereum?

diferență între Litecoin și Ethereum este la fel ca în comparație cu Bitcoin: scop.

Răspunsul la întrebarea „Ar trebui să cumpăr Litecoin sau Ethereum?” rămâne același, cu excepția cazului în care Scopul Litecoin lovește mai aproape de tine decât Bitcoin sau Ethereum.

Bitcoin două mai mari puncte slabe—Viteza și prețul lent al tranzacțiilor – sunt reduse considerabil cu Litecoin.

Litecoin este mult mai ieftin decât Bitcoin, costând în jur de 48 USD pe monedă. Viteza tranzacțiilor Litecoin și Ethereum este, de asemenea, aproape una de cealaltă, eliminând acest dezavantaj.

Deci, ce zici de asta?

Ethereum este construit pe ideea de contracte inteligente care permit crearea controlat inteligent dApps (aplicații descentralizate). Litecoin este destinat să fie un mai usoara, Mai repede și mai ieftin alternativă la Bitcoin, obișnuită să plătească pentru lucruri și în cele din urmă să înlocuiască banii reali.

Când întrebați: „Ar trebui să cumpăr Litecoin sau Ethereum?”, Răspund:

Ce idee te atrage mai mult, plăți mici folosind criptomonede sau aplicații securizate? Dacă este vorba de plăți, mergeți cu Litecoin. Dacă este vorba de aplicații descentralizate, alege Ethereum.

Dar investițiile în Ethereum?

Am discutat anterior cumpărarea criptomonedelor, încercând să vă ajutăm să răspundeți la întrebări precum „Ar trebui să cumpăr Ethereum acum?”, Ar trebui să cumpăr Bitcoin sau Ethereum? ”Și„ Ar trebui să cumpăr Litecoin sau Ethereum? ”.

Nu am vorbit despre ce ar trebui să faceți cu el odată ce îl aveți.

În marea lor majoritate, majoritatea vânzărilor de criptomonede au loc pentru motive de investiții. Există mari șanse să fi auzit povești despre oameni care au sărit pe Tren hype Bitcoin devreme și a devenit milionar la 19 ani.

Înainte de a vă decide să încercați singuri și, în timp ce vă întrebați în continuare, „Ar trebui să investesc în Ethereum sau în altă criptomonedă?” în loc să ne spuneți că o veți face, să aruncăm o privire și să vedem dacă este ceva ce poate doriți să faceți.

Ce este investiția pe termen scurt?

Investiții pe termen scurt, sau flipping, este actul de a cumpăra ceva și de a spera să-l vândă în curând, pentru un profit.

Este o activitate interesantă. Este nevoie de o bună înțelegere a pieței pe care intrați, a decisivității și a nervilor din oțel.

Piața criptomonedelor este foarte volatilă. Înseamnă că prețurile se schimbă rapid, adesea cu sume semnificative. Un mare investitor pe termen scurt poate câștiga foarte mulți bani rapid. Sau pierde repede mulți bani.

Să revenim la întrebarea centrală a acestei secțiuni, „Ar trebui să investesc în Ethereum?”. Pentru claritate, să limităm domeniul de aplicare al investiției pe termen scurt.

Este Ethereum o valoare? investiții pe termen scurt? da, este, dacă puteți obține momentul corect.

Ce este investiția pe termen lung?

După cum sugerează și numele, termen lung investind este ca vărul său pe termen scurt. Diferența este că totul este vorba profit pe termen lung.

Investițiile pe termen lung necesită cercetare atentă deoarece amploarea investiției dvs. este de obicei mult mai mare. Acest tip de investiție necesită și mai mult nerv. Este mult mai greu să urmărești că prețurile alese de criptomonede scad, ținându-se de ele, săptămâni, luni sau chiar ani.

Tu ai mai mult de pierdut și mai mult de câștigat investind și pe termen lung.

În acest moment, dezbaterea fierbinte Ethereum se învârte în jurul acestui aspect perspectivele pe termen lung ale monedei. Întrebarea pe care ar trebui să ți-o pui acum este următoarea: „Ar trebui să investesc în Ethereum pe termen lung?”. Răspunsul depinde de cine credeți după ce ați făcut câteva cercetări suplimentare pe web.

Ar trebui să cumpăr Ethereum? Tot ce aveți nevoie pentru a lua o decizie informată

Unii oameni spun asta Prețul lui Ether poate ajunge la 0 USD pentru prima dată, în timp ce unii susțin că se va recupera. Unii analiști prezic chiar că prețul Ethereum s-ar putea ridica la 1.000 de dolari până la sfârșitul anului, pe măsură ce dezvoltatorii îmbunătățesc platforma și rezolvă unele dintre problemele sale de scalare.

Dacă credeți în viitorul Ethereum, investiția pe termen lung în această monedă poate este ceva ce ați dori să faceți. Dacă nu crezi, nu investește. Simplu, corect?

Deci, ar trebui să cumpăr Ethereum?

Unul dintre cei mai de succes investitori din lume, Warren Buffet, și-a rezumat astfel strategia de investiții:

„Este mult mai bine să cumperi o companie minunată la un preț corect, decât o companie corectă la un preț minunat.”

Dl Buffet favorizează, de asemenea, oportunitățile de investiții pe termen lung, spunând:

„Cumpărați doar ceva pe care ați fi perfect fericit să îl dețineți dacă piața se va închide timp de zece ani.”

Cu toate acestea, Warren Buffet nu crede în criptomonede.

Deci, când mă întrebați: „Ar trebui să investesc în Ethereum?”, Pot spune doar că prețul Ether a scăzut recent, așa că acum este un moment bun pentru a cumpăra, presupunând că crezi asta Ethereum este o criptomonedă minunată și investiți suma pe care nu vă este frică să o pierdeți.

Vorbind despre pierderea criptomonedelor, nu ați vrea ca acest lucru să se întâmple doar pentru că ați ales un portofel nesigur. Acestea fiind spuse, dacă decideți să faceți un investiție pe termen lung, este recomandat să obțineți un portofel hardware, ca Ledger Nano S și Trezor Model T.

De asemenea, ar trebui să fiți conștienți de cel mai simplu mod de a cumpăra EthereumSimplex. Este o procesare de plată sigură, care vă permite să cumpărați criptomonede cu cardul dvs. de credit.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me