La fel de criptomonedă crește în popularitate, se creează tot mai multe schimburi pentru cumpărarea, tranzacționarea și vânzarea diferitelor criptomonede. Acest lucru face din ce în ce mai dificil să decideți ce schimb veți folosi.

Unele sunt vizate începători, în timp ce altele sunt mai bune pentru mai avansat comercianți. Deci, este important să știți ce schimb este potrivit pentru dvs.!

Acest Binance revizuirea vă va oferi o imagine de ansamblu completă a schimbului Binance. După ce ați citit acest lucru, veți înțelege bine dacă este schimbul potrivit pentru dvs..

În primul rând, vă vom oferi câteva informații de bază despre Binance și despre cum a devenit unul dintre cele mai populare schimburi de tranzacționare a criptomonedelor. Vom explica apoi unele dintre avantaje de a folosi Binance, precum și unele dezavantaje.

De asemenea, va exista un ghid pas cu pas cu privire la cum să depozit, comerț și retrage monede, împreună cu câteva imagini utile. Până la sfârșitul revizuirii noastre Binance, veți avea toate informațiile de care aveți nevoie pentru a începe să tranzacționați singuri pe bursă.

Ei bine, ce aștepți? Să mergem și să aflăm mai multe despre Binance!

Pro

  • O platformă de schimb de cripte foarte cunoscută
  • Peste 100 de criptomonede diferite disponibile pentru tranzacționare
  • Autentificare cu doi factori

Contra

  • Ar putea fi puțin dificil pentru pasionații de cripto-începători

Binance Review: Ce este Binance?

Binance este un schimb care găzduiește tranzacții crypto-to-crypto. Aceasta înseamnă că nu acceptă bani din lumea reală, precum dolari SUA (USD) sau euro (EUR). Bursa a fost creată pentru prima dată în 2017 și a fost localizată inițial în China. Cu toate acestea, ca criptomonedă legile sunt foarte stricte în China, schimbul s-a mutat de atunci în Japonia, o țară care iubește moneda digitală!

Omul care a creat Binance se numește Changpeng Zao, cu toate acestea, este bine cunoscut sub numele de CZ. Interesant este că CZ obișnuia să construiască unele dintre sistemele de tranzacționare care sunt utilizate la bursa de la Tokyo. Cred că a folosit această experiență pentru a face din Binance ceea ce este astăzi!

Înainte ca Binance să își deschidă schimbul, au strâns bani o ofertă inițială de monede (ICO). Acest lucru este foarte asemănător cu crowdfunding-ul, unde oamenii pot investi pentru a ajuta o companie să înceapă.

Cu toate acestea, un ICO este încă diferit, așa cum oamenii investesc criptomonede în loc de bani din lumea reală. Binance ICO a strâns echivalentul a 15 milioane de dolari și, în schimb, au oferit investitorilor propriul jeton de criptomonedă, numit moneda Binance (BNB). Chiar dacă se numește Binance „monedă”, este de fapt un simbol, care este construit pe blockchain-ul Ethereum.

FAPT INTERESANT

În 2017, oamenii au investit peste 5 miliarde de dolari în ICO-uri!

Recenzie Binance: USD strâns de ICO-uri în 2017.

Binance a avut un început foarte reușit de când a fost creată în 2017. Acum sunt în medie peste 1 miliard de dolari în tranzacții zilnice, ceea ce le face cel mai mare schimb de tranzacționare cu monede alternative. De fapt, Binance a crescut atât de repede, încât în ​​ianuarie 2018 au trebuit să suspende noile înregistrări. Acest lucru se datorează faptului că prea mulți oameni încercau să deschidă un cont Binance.

Fapt rapid: Numai într-o singură zi, Binance a primit peste 240.000 de aplicații de cont noi!

Citind recenzia noastră Binance până acum, ar trebui să înțelegeți bine trecutul schimbului. Acum, să aflăm de ce ar trebui să utilizați Binance!

Ultimul cupon Binance găsit:

De ce Binance?

Înainte de a înregistra un cont nou la un schimb pentru prima dată, este important să le luați în considerare avantaje și dezavantaje. Acest lucru vă va asigura că alegeți schimbul potrivit pentru dvs..

Avantajele Binance

În primul rând, să discutăm avantajele reale ale acestei platforme de tranzacționare criptografică.

Lista imensă de monede alternative

Unul dintre principalele motive pentru care schimbul Binance este atât de popular este că acestea enumeră atât de multe criptomonede diferite.

FAPT INTERESANT

În prezent există mai mult de 1889 criptomonede individuale, iar noi sunt create aproape în fiecare zi!

Sunt peste 100 de criptomonede diferite disponibil la Binance. Acestea variază de la monede cunoscute, cum ar fi Ethereum (ETH) și Litecoin (LTC), la monede mai mici, cum ar fi CyberMiles (CMT) și ZCoin (XZC). Coinbase, un schimb care vinde mai mult Bitcoin decât oricare altul, doar liste un total de 4 monede!

Taxe mici

O altă caracteristică excelentă a schimbului este că atunci când tranzacționează cripto-la-criptă, Taxele Binance sunt una dintre cele mai mici din industrie. Clienții sunt taxați 0,1% la fiecare tranzacție, adică dacă ați tranzacționat 1 ETH, veți fi taxat doar cu 0,001 ETH!

Sfat rapid: Dacă tranzacționați cu Binance Coin (BNB), veți obține o reducere de tranzacționare de 50%!

Depozitele sunt întotdeauna gratuite, dar retragerile costă bani. Cu toate acestea, majoritatea schimburilor funcționează în același mod. Taxele de retragere sunt diferite pentru fiecare criptomonedă și se modifică în funcție de valoarea acestora.

De exemplu, la momentul scrierii, pentru fiecare Litecoin (LTC) pe care doriți să îl retrageți, acesta vă va costa 0,01 LTC în taxe. Cu toate acestea, dacă valoarea Litecoinului ar crește, la fel ar crește taxa de retragere. Acest lucru se datorează faptului că taxa este fixată la prețul Litecoin și nu la prețul superior al USD (sau moneda dvs. locală).

Nu există limite în ceea ce privește valoarea depozitelor pe care le efectuați, dar dacă doriți să retrageți criptomonede în valoare de peste 2 BTC, atunci ar trebui să vă verificați contul în continuare. Acest lucru se poate face prin depunerea identificării, precum pașaportul dvs..

Premii

Comercianții obișnuiți la bursa Binance au sansa de a castiga premii. Aceste premii se schimbă tot timpul și au fost incluse până acum criptomonede gratuite, ca Valuri (WAVES) și Ontologie (PE T). Au chiar oferit o mașină Maserati! Cat de tare e asta!

ICO Launchpad

Binance este bine cunoscut pentru listarea de noi criptomonede de îndată ce ICO-ul lor a terminat. Acest lucru arată că multe companii cripto consideră că Binance este schimbul lor preferat. Cu toate acestea, Binance nu listează nici o criptomonedă veche, ci trebuie să se dovedească într-adevăr o criptomonedă solidă pentru ca Binance să o enumere.

Securitate

Binance preia securitate foarte serios, iar clienții sunt rugați să se înființeze autentificare cu doi factori (2FA) atunci când înregistrează un cont. 2FA este un nivel suplimentar de securitate care trimite un cod special pe telefonul dvs. mobil de fiecare dată când doriți să vă conectați, să tranzacționați sau să retrageți fonduri.

Dacă încă vă întrebați „Binance este sigur?”, Site-ul web folosește și el Standard de securitate CryptoCurrency (CCSS) pentru a proteja conturile, care este un standard industrial pentru schimburile majore.

Tranzacționare cu volum mare

Deoarece Binance a devenit unul dintre cele mai populare schimburi de cumpărare, tranzacționare și vânzare a criptomonedelor, există o mulțime de tranzacții care se întâmplă tot timpul. Acesta este un factor important, așa cum înseamnă aveți șanse mai mari să vă vindeți criptomoneda imediat, dacă și când trebuie.

De exemplu, dacă ați dorit să cumpărați o criptomonedă, dar are un volum redus de tranzacționare, atunci este mai greu de cumpărat, deoarece nu sunt atât de mulți vânzători. Cu toate acestea, dacă mulți oameni doresc să vândă moneda respectivă, va fi ușor de cumpărat.

Fapte amuzante: tehnologia care susține Binance poate procesa până la 1,4 milioane de tranzacții pe secundă!

Dezavantaje ale Binance

Acum, că am discutat câteva dintre avantajele lor în această revizuire Binance, să aruncăm o privire asupra unora dintre punctele mai puțin decât ideale ale schimbului.

Relații Clienți

Există recenzii mixte despre asistența pentru clienți oferită de Binance Exchange. Deși poți contactați Binance prin e-mail sau chat live, au raportat unii utilizatori întârzieri mari. Acest lucru se poate datora faptului că schimbul are un număr mare de clienți, totuși, și, prin urmare, sperăm că Binance își va îmbunătăți timpul de răspuns. De asemenea este si fără asistență telefonică, care este ceva oferit de alte schimburi populare precum Coinbase.

Fără depuneri sau retrageri Fiat

Unul dintre cele mai mari dezavantaje ale schimbului Binance este că clienții nu pot depune fonduri folosind metode tradiționale de plată. Alte schimburi cunoscute precum Coinbase, Kraken, Livecoin, și HitBTC permite clienților să își folosească cardul de debit sau de credit. Unii chiar acceptă un transfer bancar și PayPal!

Pentru că Binance nu acceptă depozite fiat, face imposibil pentru începători să cumpere o criptomonedă pentru prima dată. În primul rând, ar trebui să achiziționați o criptomonedă precum Bitcoin sau Ethereum folosind fiat, iar apoi puteți să o depuneți în Binance și să schimbați cu alte monede.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, că puteți retrage doar criptomonede de la bursa Binance.

ACTUALIZARE 2021: Binance acceptă acum monede fiat multiple, inclusiv USD, EUR, GBP și multe altele. Acestea fiind spuse, nu există limitări!

Comparați Binance unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați Binance unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Cum se folosește Binance?

Dacă ați citit această recenzie Binance până acum, ar trebui să înțelegeți mai bine ce este Binance, ce fac și avantajele și dezavantajele utilizării schimbului lor. Acum vă vom arăta cum să utilizați Binance! În primul rând, voi explica cum puteți deschide un cont nou!

Cum să deschideți un cont la Binance?

  1. Viziteaza Pagina de pornire Binance și apoi faceți clic pe "Inregistreaza-te".
  2. Va trebui să intrați adresa ta de email și alegeți o parolă puternică. Nu uitați!
  3. În cele din urmă, trebuie Confirmați adresa dumneavoastră de email. Acum aveți un cont Binance!
  4. Când vă conectați pentru prima dată, o notificare vă va întreba dacă doriți configurați autentificarea cu doi factori. Amintiți-vă cum am explicat mai devreme că acest lucru vă protejează contul?

Deci, introduceți numărul de telefon mobil și finalizați configurarea.

Cum se depun fonduri la Binance?

În analiza noastră Binance, am explicat mai devreme că schimbul nu permite clienților să depună folosind metode de plată populare, cum ar fi un card de debit sau de credit. Aceasta înseamnă că va trebui să depuneți cu o criptomonedă. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este cu Bitcoin (BTC) sau Ethereum (ETH), deoarece există alte schimburi care vă permit să le cumpărați cu ușurință cu bani fiduciari.

1. Mutați mouse-ul peste Fonduri și apoi faceți clic pe Depozite.Revizuirea Binance: explicarea modului de depunere a fondurilor pe Binance.

2. Faceți clic pe Selectați Depunere monedă și tastați Dacă doriți să depuneți utilizând o altă criptocurrency, pur și simplu introduceți codul acesteia. De exemplu, dacă doriți să depuneți la Ethereum, ați intra în ETH.Revizuirea Binance: explicarea modului de depunere a fondurilor pe Binance, pasul 2.

3. Vi se va afișa acum adresa dvs. unică de depunere.

Important: Fiecare criptomonedă are o adresă de depunere diferită! De exemplu, dacă încercați să trimiteți Ethereum (ETH) la adresa Bitcoin (BTC), puteți risca să vă pierdeți Ethereum!Recenzie Binance: o imagine a adresei depozitului BTC.

4. Acum trebuie să copiați adresa de depozit. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este să faceți clic pe Copiați adresa.

5. Acum trebuie să accesați portofelul dvs. de criptomonedă și să transferați numărul de Bitcoins pe care doriți să îl trimiteți în contul dvs. Binance. Este foarte important să trimiteți monedele la adresa corectă a depozitului Binance. Asigurați-vă că verificați din nou adresa după copiere și lipire.

6. După ce trimiteți monedele, contul dvs. Binance ar trebui să le primească în termen de 10 minute. Pentru a verifica dacă au sosit, mutați mouse-ul deasupra Fonduri și faceți clic pe Solduri.Recenzie Binance: indicați unde se află soldurile dvs. pe Binance.

7. După ce depunerea dvs. a fost confirmată de Binance, dvs. Total și Disponibil soldurile vor fi actualizate.Revizuirea Binance: solduri totale și disponibile pe Binance.

8. Felicitări, acum v-ați finanțat contul de schimb Binance! Vă voi arăta acum cum să faceți prima dvs. tranzacție!

Cum să tranzacționați pe Binance?

Acum, că ți-am arătat cum să adaugi cripto în contul tău Binance, să trecem la prima tranzacție. Sunt peste 100 de criptomonede diferite din care să alegeți, dar în acest exemplu, vă voi arăta cum să cumpărați Litecoin (LTC). Nu vă faceți griji, dacă doriți să cumpărați o altă monedă, pașii sunt aceiași, doar înlocuiți Litecoin cu criptomoneda pe care doriți să o cumpărați!

1. Mutați mouse-ul peste schimb valutar și apoi faceți clic pe De bază.

Binance review: schimb de bază în platforma Binance.

2. Deci, această etapă poate fi puțin înspăimântătoare pentru începători … dar nu vă faceți griji, v-am acoperit. Doar urmați pașii.Binance review: un grafic.

3. În partea dreaptă a paginii, căutați Favorite. Aici va trebui să selectați criptomoneda pe care ați depus-o în contul dvs. Binance. În exemplul nostru, am selectat Bitcoin (BTC). Dacă ați depus Ether, faceți clic pe ETH.Binance review: prețurile multor criptomonede.

4. Acum trebuie să introduceți codul monedei pentru criptomoneda pe care doriți să o cumpărați. În timp ce demonstrez cum să cumpăr Litecoin (LTC), voi intra în LTC.Binance review: depunerea de fonduri.

5. După ce faceți clic pe asocierea valutară (LTC / BTC pentru exemplul nostru), veți fi direcționat la ecranul de tranzacționare.

6. Aceste grafice înfricoșătoare vor afișa acum informațiile de piață ale perechii alese. Derulați în jos și căutați Cumpărare verde Asigurați-vă că dați clic pe Piaţă.

Binance review: cumpărare pe piață.

De ce piață și nu Limit? Selectarea pieței vă va permite să cumpărați criptomoneda la prețul actual al pieței. Acest lucru vă va oferi cel mai bun preț disponibil în prezent. Dacă selectați Limită, aceasta vă va permite să introduceți prețul exact la care doriți să cumpărați. Aceasta este cea mai bună opțiune pentru mai experimentat, investitori pe termen scurt.

7. Pentru a finaliza tranzacția, trebuie să introduceți numărul de monede pe care doriți să le cumpărați. Aveți două opțiuni:

Opțiunea 1: Introduceți cantitatea specifică de monede pe care doriți să o cumpărați. În exemplul nostru, dorim să cumpărăm 10 Litecoin (LTC), așa că am introdus acest lucru în caseta de mai jos.Revizuirea Binance: opțiunea 1. Opțiunea 2: Puteți alege un procent din soldul dvs. Binance. De exemplu, dacă ați depus 0,05 Bitcoin (BTC) în contul dvs. și doriți să schimbați toate acestea în Litecoin (LTC), puteți selecta doar 100%.Revizuirea Binance: opțiunea 2, care este legată de solduri.

8. În cele din urmă, pentru a finaliza tranzacția, faceți clic pe verde CUMPĂRĂ LTC. După cum ați selectat Piaţă, comanda dvs. ar trebui să se finalizeze în câteva secunde!

9. Dacă doriți să vă asigurați că tranzacția dvs. a avut succes, puteți reveni la Fonduri > Solduri secțiune.

10. Felicitări, tocmai ați făcut primul dvs. schimb de cripto-pentru-criptă!

Cum să vă retrageți de la Binance?

În această etapă a revizuirii noastre Binance, veți ști acum cum să depuneți fonduri în Binance și să cumpărați prima dvs. monedă! Dar, dacă doriți să vă retrageți fondurile? Ei bine, să vă arătăm și cum să faceți asta!

1. În partea de sus a paginii, mutați mouse-ul peste Fonduri și faceți clic pe Retrageri.Binance review: sold total.

2. Dacă nu ați configurat autentificarea cu doi factori, Binance nu vă va permite să continuați până nu faceți acest lucru.Revizuirea Binance: activarea 2FA.

3. Faceți clic pe „Selectați monedă de retragere ” și introduceți criptomoneda pe care doriți să o retrageți. Amintiți-vă, trebuie să introduceți codul monedei, cum ar fi BTC sau ETH.Revizuirea Binance: selectarea monedei de retragere.

4. Acum, introduceți adresa portofelului la care doriți să trimiteți monedele.

IMPORTANT: Asigurați-vă că introduceți adresa corectă, deoarece orice greșeli ar putea fi costisitoare! Cel mai bun mod de a face acest lucru este să copiați și să inserați adresa pe care doriți să o retrageți.

5. În cele din urmă, introduceți numărul de monede pe care doriți să le retrageți și faceți clic pe portocaliu Trimite

6. Retragerile Binance sunt de obicei rapide și, de obicei, durează nu mai mult de 30 de minute pentru a ajunge la portofelul de destinație. Cu toate acestea, dacă rețeaua este ocupată, ar putea dura mai mult.

Cine ar trebui să folosească Binance?

Este posibil să fi observat din partea de cumpărare a recenziei noastre Binance că există două opțiuni de ales – Basic și Advanced. Acesta este ceea ce face din Binance un schimb atât de popular – este minunat atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii avansați.

În ghidul de tranzacționare de mai sus, v-am arătat cum să utilizați funcțiile de bază. Cu toate acestea, odată ce deveniți profesionist în tranzacționare, există câteva funcții suplimentare disponibile în secțiunea avansată!

Binance Advanced

Daca esti un comerciant mai experimentat, opțiunile avansate vă permit să vizualizați statistici mai detaliate. De exemplu, dacă v-ar interesa mișcările de preț între Bitcoin și Ethereum, există grafice mai avansate pe care le puteți vizualiza.

Sfeșnice vă permit să vizualizați prețul de deschidere, cel mai mare, cel mai mic și cel de închidere al unei criptomonede pe o anumită perioadă de timp.

Nu uitați, dacă abia începeți cu tranzacționarea cu criptomonede, este cel mai bine să utilizați opțiunea de bază până când vă simțiți mai confortabil!

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Concluzii

Dacă ați citit recenzia noastră Binance de la început până la sfârșit, ar trebui să puteți decide acum dacă este schimbul potrivit pentru dvs. Există multe avantaje în utilizarea Binance, cu toate acestea, există și unele dezavantaje de luat în considerare – cum ar fi neputând depune cu un card de debit sau de credit.

Indiferent dacă decideți să utilizați platforma sau nu, cel puțin acum știți cum să utilizați Binance și ar trebui să puteți depune, tranzacționa și retrage fonduri cu ușurință!

In opinia mea, Binance este unul dintre cele mai bune schimburi de criptomonede disponibile pentru tranzacționarea între diferite criptomonede. Oferă o interfață excelentă, ușor de utilizat, care se adresează tuturor tipurilor de comercianți. Nu numai asta, ci este o platformă în care poți avea încredere.

Deci, ce părere aveți despre aspectul schimbului? Are Binance criptomoneda pe care doriți să o cumpărați?

Spuneți-ne dacă v-a plăcut recenzia noastră de schimb Binance!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me