Binance și Bittrex: două dintre cele mai populare burse de tranzacționare criptomonede disponibile.

Cu toții am auzit despre ele, dar știți diferențele dintre ele? Știi ce este mai bine pentru tine?

Bine ați venit la unul dintre cele mai frecvent dezbătute subiecte din lumea criptomonedelor – Binance vs Bittrex. Totuși, planul meu este să închei dezbaterea cu acest ghid.

În acest ghid, voi evidenția toate diferențele cheie dintre cele două schimburi și vă voi ajuta să decideți care este cel mai potrivit pentru dvs. – Binance sau Bittrex.

Voi acoperi istoria, echipa și serviciile lor, astfel încât să le puteți judeca credibilitatea. Apoi, voi face o comparație completă între Bittrex și Binance în ceea ce privește lucruri precum securitate, interfață, timp de tranzacționare, taxe și multe altele..

Până la final, veți avea o înțelegere clară a diferențelor dintre cele două burse și pentru ce tipuri de investitori este mai bun fiecare schimb.

Asadar, haideti sa începem!

Binance vs Bittrex: Ce este Binance sau Bittrex?

Binance și Bittrex sunt foarte asemănătoare în ceea ce privește ceea ce fac. La fel ca bursele sau bursele valutare, Binance și Bittrex permit utilizatorilor să tranzacționeze un activ. Numai că, cu Binance și Bittrex, activele sunt criptomonede.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Pe unele schimburi, puteți cumpăra criptomonede cu monede fiat (USD, EUR etc.). Acele schimburi sunt cunoscute sub numele de schimburi de brokeri.

Pe Binance și Bittrex, totuși, nu puteți cumpăra cripto cu fiat. În schimb, puteți cumpăra criptomonede cu alte criptomonede. De exemplu, puteți merge pe Binance pentru a cumpăra OmiseGo (OMG) folosind Ether (ETH). Acesta este motivul pentru care este denumit tranzacționare, iar Binance și Bittrex sunt cunoscute sub numele de burse de tranzacționare.

Deci, pentru a utiliza Binance sau Bittrex, trebuie să dețineți deja niște cripto. Dacă doriți să cumpărați cripto pentru a utiliza pe Binance sau Bittrex, citiți-ne Cum să cumpărați criptomonedă ghid. Odată ce ați primit criptomoneda, o puteți transfera către Binance sau Bittrex și puteți începe tranzacționarea.

Oamenii folosesc schimburile comerciale din mai multe motive: unii îl folosesc pentru a tranzacționa în fiecare zi pentru profit, iar alții îl folosesc doar pentru a cumpăra o criptomonedă pe care nu o pot cumpăra cu fiat. (Întrucât puteți cumpăra doar câteva criptomonede selectate pe un schimb de brokeri / cu fiat).

Având în vedere acest lucru, să începem investigația Binance vs Bittrex analizând istoricul și elementele de bază ale fiecărui schimb!

Binance

Din Japonia, Binance a fost început în iulie 2017 de Changpeng Zhao folosind un ICO. Este unul dintre cele mai de succes ICO-uri până în prezent.

Notă: O ICO (Initial Coin Offering) este un eveniment de finanțare participativă găzduit pe blockchain folosind un contract inteligent. Pentru mai multe despre ICO-uri, consultați Ce este un ICO ghid.

Zhao are multă experiență lucrând pe piața criptomonedelor. Lucrase cu Blockchain.info și OKCoin înainte de a începe cu Binance.

În momentul lansării, Binance a crescut 15 milioane de dolari prin vânzarea a 200 de milioane de jetoane. A continuat să devină cea mai mare bursă de tranzacționare a criptomonedelor din mai puțin de un an!

Conform coinmarketcap, În prezent, Binance (14.03.18) are tranzacționare de aproximativ 1,24 miliarde de dolari pe zi! Asta e o nebunie!

Binance acceptă sute de monede și a devenit un loc minunat pentru ca noile monede și jetoane să câștige popularitate. Dacă o monedă / token este listată pe Binance, o mulțime de oameni o vor vedea. Din acest motiv, Binance este capabil să perceapă o mulțime de bani noilor proiecte criptografice care doresc să fie listate la bursa lor.

Chiar și cu taxa de listare, acestea se încarcă, Binance a adăugat monede pe platforma sa la o rată foarte rapidă. Așa cum se arată în imaginea de mai jos, are chiar o filă numită „Launchpad”, unde prezintă proiectele blockchain viitoare și lansările de monede ale acestora.

Acesta a devenit un loc foarte popular pentru investitorii care caută noi proiecte în care să investească.

Proiecte Binance LaunchPad blockchain

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Bittrex

Bittrex, fondată în 2014, este unul dintre cele mai vechi schimburi de criptomonede. A fost fondată de Bill Shihara și Richi Lai în Las Vegas, SUA și încă operează de acolo.

Când se compară Binance cu Bittrex, Bittrex există de mult mai mult decât Binance și, prin urmare, are o experiență mai dovedită.

Conform coinmarketcap, Bittrex are o cifră de afaceri de aproximativ 240 de milioane de dolari pe zi! Acest lucru nu este la fel de mare ca cei 1,24 miliarde de dolari ai lui Binance, dar este totuși imens.

Printre altele, Bittrex a câștigat popularitate, deoarece a oferit multe monede noi, atunci când majoritatea celorlalte schimburi au oferit doar câteva criptomonede mari, cum ar fi Bitcoin, Ethereum și Litecoin..

În prezent, Bittrex acceptă aproximativ 190 de monede, dar în ultimul timp a adăugat lent monede noi. De fapt, cea mai mare parte a acțiunii ICO lipsește de la Bittrex. Acesta este unul dintre motivele pentru care a început să-și piardă utilizatorii – investitorii care doresc să cumpere jetoane proaspete direct din ICO-uri au fost obligați să meargă la alte burse pentru a găsi jetonul dorit.

Deci, acum, când știm puțin mai multe despre aceste două schimburi și despre modul în care au început, putem să trecem la compararea caracteristicilor celor mai populare burse de tranzacționare.

Binance vs Bittrex: comparația

Aș dori să vă fac o comparație detaliată a acestor două schimburi, concentrându-mă pe cele mai importante puncte care vă ajută să decideți care vi se potrivește mai bine. Primul punct este taxele …

Taxe

Atât Binance, cât și Bittrex percep taxe de tranzacționare. Următoarele sunt taxele pe tranzacție percepute de cele două burse:

 • Binance taxe: Comision de tranzacționare de 0,1%

De asemenea, dacă aveți token-uri Binance (BNB), puteți utiliza BNB pentru a plăti taxele de tranzacție ca implicite. Dacă da, taxele dvs. sunt doar 0,05%!

Notă: Jetonul BNB este criptomoneda Binance în sine. Voi vorbi mai multe despre asta mai târziu.

 • Bittrex taxe: Comision fix de tranzacționare de 0,25%

După cum puteți vedea, într-o luptă Binance vs Bittrex – Binance este câștigătorul clar în ceea ce privește comisioanele de tranzacționare. Aceste taxe pot face o diferență semnificativă, mai ales dacă tranzacționați mult și / sau în fiecare zi.

Trecând de la un factor important la altul, să vedem cât de bine se comportă Binance și Bittrex cu securitatea lor.

Securitate

Sute de milioane de dolari s-au pierdut din cauza hacks-urilor pe schimburile de criptomonede, deci este extrem de important să știm cât de sigure sunt aceste două schimburi. Să vedem cum se potrivesc …

Binance

Binance oferă confirmări prin e-mail pentru transferuri și autentificare cu doi factori pentru conectare. Aceasta înseamnă că va trebui să confirmați fiecare retragere pe care o efectuați de la Binance folosind adresa dvs. de e-mail – veți primi un e-mail cu un link de confirmare de fiecare dată când trimiteți un transferați de la portofelul dvs. Binance la orice alt portofel.

Acestea sunt doar caracteristicile care vă permit să vă protejați propriul cont. Dar pentru a proteja serverele reale pe care rulează Binance, Binance are propriile sale caracteristici de securitate. Datorită acestor caracteristici, Binance nu a fost încă piratat cu succes.

Bittrex

Într-o confruntare între Binance și Bittrex, securitatea oferită de Bittrex este aceeași cu cea oferită de Binance. Oferă autentificare în doi factori și confirmări prin e-mail.

Securitatea pe care o pune pe serverele sale pare să funcționeze destul de bine, la fel ca Binance. În lungul său mandat de aproximativ 4 ani, nu a fost niciodată piratat.

Este sigur să spunem că ambele sunt la fel de bune în ceea ce privește aspectul securității.

Cu toate acestea, ar trebui nu lăsați cantități mari de cripto pe un schimb. Nu pe Bittrex, nu pe Binance, nici pe orice schimb. Stocarea criptelor pe un schimb este cel mai puțin sigur mod de a stoca cripto. În schimb, ar trebui să luați în considerare un portofel software sau hardware.

Portofelele hardware sunt cel mai sigur tip și recomand Ledger Nano S. Portofelul Trezor este și el foarte bun. Este greu să decideți pe care să îl folosiți, așa că citiți-l Trezor vs Ledger revizuiți dacă doriți ajutor.

Configurare și ușurință în utilizare

Înființat

Când vine vorba de configurarea și utilizarea contului Binance vs Bittrex – ambele schimburi sunt destul de similare.

Fie că este vorba de Bittrex sau Binance, trebuie să vă verificați după ce vă înregistrați. Detaliile pe care trebuie să le furnizați includ adresa de e-mail, ID-ul cu fotografie, numărul și adresa de contact etc..

Odată înregistrat și verificat, veți primi un e-mail de confirmare care vă spune că puteți începe tranzacționarea.

Deși este ușor și simplu să vă înregistrați pe Binance și Bittrex, nu este întotdeauna accesibil. Ceea ce vreau să spun prin asta este că Binance și Bittrex au fost atât de ocupați cu înregistrările (primesc zeci de mii de înregistrări pe zi), încât uneori nu permit utilizatorilor noi să se înscrie.

Deci, înainte de a decide la care să vă înscrieți, asigurați-vă că aflați dacă acceptă sau nu în prezent utilizatori noi.

Clic Aici să vă înregistrați pe Binance și Aici să vă înregistrați pe Bittrex.

Ușurință în utilizare

Niciuna dintre bursele de tranzacționare menționate nu obține puncte într-o luptă Binance vs Bittrex, niciuna dintre ele nu este excelentă pentru ușurință în utilizare – aș recomanda să urmăriți câteva tutoriale YouTube dacă sunteți un începător complet. După cum puteți vedea în imaginile de mai jos, ele arată destul de complicate și neprietenoase pentru începători.

Interfața Binance

Interfața Binance este dificil de înțeles imediat și necesită utilizatorului să petreacă ceva timp pentru a se obișnui cu ea. Există o mulțime de lucruri care se întâmplă pe un singur ecran – deși acest lucru este minunat pentru comercianții experimentați, poate părea destul de înspăimântător pentru un începător.

Interfața platformei Binance

Interfață Bittrex

Bittrex are o interfață ușor mai ușor de utilizat în comparație cu Binance, dar încă nu este atât de simplă pe cât ar putea fi pentru începători. Este totuși mai ușor de utilizat, iar diagramele sale sunt mai ușor de citit pentru începători.

Spre deosebire de Binance, Bittrex are disponibile și diagrame de 1 minut.

Interfața platformei Bittrex

Dacă trebuie să decidem câștigătorul Binance vs Bittrex pentru ușurința utilizării, atunci ar fi Bittrex. Bittrex este o bună alternativă Binance în ceea ce privește interfața.

Chiar dacă am spus că Binance și Bittrex nu sunt cele mai prietenoase site-uri pentru începători, este important să rețineți că acest lucru este același pentru majoritatea schimburilor comerciale. Este foarte rar să găsești o bursă de tranzacționare la fel de ușor de utilizat ca o bursă de brokeraj (cum ar fi Coinbase, Coinmama etc.).

De fapt, dacă vorbim doar despre schimburi de tranzacționare, Binance și Bittrex ar fi acolo printre alegerile mele de top pentru cei mai noi prieteni.

Așadar, acum că ne-am uitat la platformele Binance vs Bittrex, să vorbim despre asistența lor pentru clienți. Asistența pentru clienți poate juca un rol foarte important, deoarece majoritatea utilizatorilor acestor platforme sunt cu totul noi pentru tranzacționarea criptografică.

A sustine

Un alt aspect din care putem judeca abilitatea echipelor din spatele Binance vs Bittrex este asistența pentru clienți.

Asistență pentru clienți Bittrex

Recent, Bittrex a primit o mulțime de reclamații cu privire la lipsa de asistență pentru clienți. Pe internet, utilizatorii au spus că Bittrex a răspuns lent la întrebările clienților.

În trecut, au existat cazuri în care clienții Bittrex erau îngrijorați de lipsa de transparență arătată de echipa Bittrex.

Acest lucru a dus la o mulțime de îngrijorări și neîncredere, mai ales când mulți clienți Bittrex nu au putut efectiv să-și retragă criptomoneda anul trecut. Din păcate, ceea ce a agravat situația a fost lipsa de răspuns din partea echipei Bittrex …

Asistență pentru clienți Binance

Comparând Binance vs Bittrex și asistența lor pentru clienți, Binance nu a avut la fel de multe reclamații ca Bittrex, deci acesta este cu siguranță un marcator de puncte. Aceștia răspund clienților prin e-mailuri & pe rețelele de socializare și nici nu par să dureze prea mult!

Odată cu creșterea traficului pe platforma lor, Binance s-a confruntat cu unele probleme tehnice, dar se pare că se ocupă bine de el și răspund la toate întrebările clienților lor.

Aș spune că Binance este câștigătorul în această chestiune și oferă o bună alternativă Bittrex în ceea ce privește asistența pentru clienți.

Comerț mobil

Binance are un avantaj aici, deoarece are aplicații mobile atât pentru utilizatorii de Android, cât și pentru cei de la iOS. Bittrex nu are o aplicație și nici site-ul său web nu este foarte ușor de utilizat pe smartphone-uri.

În societatea actuală, smartphone-urile au înlocuit computerele pentru multe sarcini diferite. Mulți utilizatori preferă să acceseze schimburi de criptomonede de pe telefoanele lor. În ceea ce privește tranzacționarea mobilă, Binance este un câștigător clar!

Binance (BNB) Monedă

Așa cum am promis la începutul acestui ghid, vă voi spune acum puțin despre moneda BNB. În această comparație Binance vs Bittrex, moneda BNB oferă un avantaj major Binance!

BNB este simbolul creat de Binance și lansat la ICO. Poate fi tranzacționat pentru orice altă criptomonedă pe bursa Binance. De asemenea, dacă tranzacționați utilizând BNB, atunci economisiți 50% din comisioanele dvs. de tranzacție! Nu este chiar o cantitate mică, nu-i așa??

În al doilea rând, dacă bursa Binance funcționează bine și continuă să crească, este foarte posibil ca și prețul BNB să crească. Deci, există șansa de a obține profituri bune din jetonul BNB în sine.

De fapt, tokenul BNB al lui Binance a fost una dintre cele mai performante criptomonede din 2017. După cum puteți vedea din graficul de mai jos, a trecut de la aproape zero la atingerea unui maxim de aproximativ 24 de dolari în mai puțin de un an.

Diagramele monedelor Binance

BNB a crescut cu aproximativ 25% la 14 martie 2018 datorită anunțului că Binance își lansează propriul blockchain public. Binance face asta creați un nou schimb descentralizat. Dacă se întâmplă acest lucru, Binance va deveni mai degrabă o comunitate decât o companie, ceea ce poate fi o veste bună pentru utilizatori.

Bittrex nu are o monedă proprie și nu a făcut încă niciun anunț pentru a lansa ceva de genul acesta. Poate că Bittrex va face ceva similar mai târziu, poate că nu. Vom vedea!

Așadar, am acoperit acum majoritatea punctelor cheie pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a decide ce schimb vă convine mai bine – Bittrex sau Binance. Să recapitulăm ceea ce am analizat, evidențiind avantajele și dezavantajele.

Binance vs Bittrex: Pro & Contra

Binance

Pro

 • Taxe mici de tranzacționare de 0,1% pe tranzacție
 • Multe monede noi și ICO-uri sunt adăugate în mod regulat
 • Are un token propriu – monedă BNB, care poate fi utilizată pentru tranzacționare la o taxă mai mică de 0,05%
 • Nu s-au întâmplat până acum încălcări ale securității
 • Echipa care susține schimbul este extrem de experimentată și dinamică – lucrează și la lansarea propriului blockchain
 • Are aplicații mobile pentru iOS și Android

Contra

 • Interfața nu este foarte ușor de utilizat
 • Schimb foarte nou, așa că trebuie să se dovedească încă pe termen lung
 • Asistența pentru clienți este mai bună decât Bittrex, dar trebuie totuși îmbunătățită
 • Nu acceptă moneda fiduciară (USD, EUR, JPY etc.)

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Bittrex

Pro

 • Are o experiență dovedită de aproximativ 4 ani – o bună reputație
 • Nu a fost niciodată piratat – nici Binance nu a funcționat, dar Bittrex merge de 3 ani mai mult decât Binance, deci a supraviețuit mai mult fără a fi piratat
 • Mai ușor de înțeles decât Binance pentru un începător
 • Suportă peste 190 de monede

Contra

 • Taxe mari de tranzacționare de 0,25% pe tranzacție
 • Lipsa de răspuns și transparență din partea asistenței pentru clienți
 • Nu adaugă monede noi în mod regulat
 • Nu au propria monedă sau jeton, așa cum are Binance
 • Nu acceptă moneda fiduciară (USD, EUR, JPY etc.)
 • Nu au o aplicație mobilă

Binance vs Bittrex: la ce schimb ar trebui să mergeți?

Ambele sunt schimburi foarte populare și sunt utilizate de un număr mare de utilizatori din întreaga lume. Deci, indiferent dacă ați ales Binance sau Bittrex depinde într-adevăr de ceea ce este cel mai important lucru pentru dvs. personal.

Ce cauți într-un schimb?

Dacă sunteți în căutarea unui schimb cu credibilitate și ușurință în utilizare, atunci poate că Bittrex este câștigătorul pentru dvs. Dacă volumul de tranzacționare va fi redus și astfel nu vă deranjează să plătiți o taxă mai mare, Bittrex ar putea funcționa pentru dvs..

Dar dacă doriți să investiți în ICO-uri viitoare și monede nou listate, atunci probabil că ar trebui să găsiți o alternativă Bittrex … Binance, poate?

Binance este o opțiune excelentă dacă sunteți în căutarea unui schimb pentru a cumpăra monede și jetoane listate direct de la ICO-uri. Acestea adaugă monede noi în mod regulat și răspund rapid la mesaje. Iar cel mai evident motiv pentru a alege Binance, mai ales dacă volumul dvs. de tranzacționare este mare, sunt taxele mai mici pe care le oferă Binance.

(Nu uitați, dacă tranzacționați cu BNB, economisiți încă 50% din comisioanele dvs. de tranzacționare.)

Binance și-a construit o reputație atât de bună într-un timp atât de scurt – este incredibil. Singurul dezavantaj major, pentru mine, este că trebuie să supraviețuiască mai mult, fără a fi spulberat pentru a se dovedi.

Până acum se descurcă foarte bine din punct de vedere al securității, dar pot să o țină în continuare? Îmi place să sper.

Mulți comercianți serioși folosesc atât Binance, cât și Bittrex împreună. În acest fel, primesc cele mai bune caracteristici ale ambelor. Ca începător, este posibil să nu fie nevoie să faceți acest lucru și, în schimb, puteți alege doar unul – oricare dintre acestea se potrivește cel mai mult cerințelor dvs..

Binance vs Bittrex: gânduri finale

Acum aveți o bună înțelegere a ceea ce este Bittrex vs Binance, când au început și cum diferă între ele. Știți cum se compară în termeni de comisioane de tranzacționare, monede acceptate, ușurință în utilizare, securitate, echipă și alți factori importanți.

Folosind avantajele și dezavantajele fiecărui schimb, ar trebui să puteți decide ce schimb este cel mai potrivit pentru dvs. și nevoile dvs..

Așadar, sper că ți-a plăcut acest ghid și că te-a ajutat să iei decizia pentru Binance vs Bittrex! Spuneți-mi pe care o preferați, ce vă place la asta și cum credeți că ar putea fi îmbunătățită și mai mult! Mi-ar plăcea să vă aud gândurile.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me