In acest Binance VS Coinbase comparație, vom discuta două dintre cele mai mari schimburi criptografice de pe piață. Am să-ți spun ce sunt ei, ce servicii oferă, și cât de sigure sunt de utilizat. Deoarece aceasta este o recenzie Coinbase VS Binance, vă voi spune, de asemenea, care schimb este cel mai potrivit pentru comercianții începători.

Piața criptomonedelor merită mai mult decât 320 miliarde dolari astăzi. Deci, dacă v-ați gândit să investiți în unele Ethereum, Bitcoin sau Clipoci atunci nu ești singurul! O întreagă industrie a fost creată pentru ao realiza cât mai ușor posibil pentru ca oamenii să cumpere și să vândă criptomonede.

Se numesc companiile care alcătuiesc această industrie schimburi de criptomonede. CoinMarketCap liste 204 schimburi de criptomonede unde utilizatorii pot tranzacționa sute de monede și jetoane. Pentru începători, numărul de opțiuni poate fi înspăimântător, dar nu vă faceți griji, deoarece sunt aici pentru a vă ajuta!

Voi răspunde la toate întrebările importante de genul: Binance este sigur? Și care sunt limitele Coinbase? Cu toate acestea, prima întrebare pe care o voi pune este – vom începe? Da? Grozav!

Înainte de a începe să vorbesc despre comparația Coinbase VS Binance, voi arunca o privire rapidă despre ce este fiecare schimb și de unde a venit. Voi începe cu Coinbase și apoi treceți la Binance. De asemenea, dacă vă grăbiți, puteți găsi detalii principale despre fiecare dintre platformele de mai jos.

Acum, să trecem la Coinbase.

Rădăcinile Coinbase

Coinbase este un schimb de brokeri fondat în 2012 de Brian Armstrong și Fred Ehrsam în San Francisco, California.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Un schimb de brokeri cumpără o criptomonedă pentru clienții săi în loc să aducă cumpărători și vânzători împreună, așa cum fac schimburile comerciale. Coinbase este cel mai mare schimb de brokeri de pe piață.Binance VS Coinbase: CEO & amp; Co-fondator al Coinbase.

În august 2017, Coinbase a fost primul schimb care a devenit unicorn! Nu, nu calul mitic! Coinbase a devenit un unicorn financiar, care este o companie care este evaluat la peste 1 miliard de dolari. Brian Armstrong s-a clasat, de asemenea, pe locul 10 Fortune’s lista celor mai influenți tineri din afacere. Nu este rău pentru o companie care are doar șase ani, corect?

De la crearea sa, Coinbase a construit parteneriate cu companii mari precum Dell, Time Inc., și Expedia. Mai recent, a fost zvonit că gigantul social media, Facebook, este interesat să cumpere bursa! Toate acestea fac din Coinbase una dintre cele mai legitime companii din domeniul cripto.

Dar ce zici de Binance?

O prezentare rapidă Binance

Binance a fost fondată în 2017 de Changpeng Zhao și Yi He. Are sediul în Malta, deși a avut birouri în China, Japonia și Taiwan. Ambii fondatori și-au început cariera în cripto la OKCoin schimb valutar.

Binance este un schimb crypto-to-crypto, ceea ce înseamnă conectează cumpărătorii cu vânzătorii pentru tranzacționarea criptomonedelor. De asemenea, are criptomoneda sa numită Binance Coin (BNB). Schimbul a folosit o monedă Binance ICO a creste 15 milioane de dolari USD în iulie 2017.Binance VS Coinbase: sigla Binance.

Notă: Un ICO este o ofertă inițială de monede și este o modalitate pentru noile companii de a strânge fonduri fără a utiliza metode mai tradiționale precum emiterea de acțiuni sau obligațiuni.

Binance este bine-cunoscut pentru că a oferit premii interesante comercianților săi de top. În trecut, premiile au inclus iPhone-uri, MacBook-uri, un Mercedes-Benz și chiar un Maserati! În acest moment, echipa de la Binance caută parteneri pentru a forma un fond de investiții de miliarde de dolari.

Deci, ambele schimburi sunt mare… dar care este mai mare? Să facem o comparație a mărimii Coinbase VS Binance.

mărimea

Coinbase are a servit peste 20 de milioane de clienți în 32 de țări diferite. Criptomonedă în valoare de peste 150 de miliarde de dolari a fost cumpărată și vândută pe platformă.

Binance este clasat al doilea cel mai mare din lista CoinMarketCap cu 204 de schimburi. Are un volum de tranzacționare de 24 de ore 1.261.129.677 dolari.

Notă: Un volum de tranzacționare de 24 de ore este valoarea totală a criptomonedei care este cumpărată și vândută într-o bursă într-o singură zi. Cifra prezentată este pentru 07/02/18.

Este greu de spus care schimb este mai mare, deoarece Coinbase nu este listat pe CoinMarketCap. Cu toate acestea, puteți face o estimare aproximativă a volumului zilnic mediu al Coinbase pe baza cifrelor pe care le furnizează pe pagina sa de pornire. Această estimare este în jur 85-100 milioane dolari pe zi.

Acum știți că ambele schimburi sunt uriașe, dar care este mai bine? Pentru a afla, trebuie să verificăm ce servicii valutare oferă fiecare schimb. Să aruncăm o privire la comparația Coinbase VS Binance a serviciilor lor valutare.

Servicii valutare

Cele două tipuri de servicii valutare oferite de schimburile criptografice sunt tranzacționarea fiat și tranzacționarea criptomonedelor.

Tranzacționare Fiat este un serviciu care permite utilizatorilor să cumpere și să vândă criptomonede cu monede fiat. Monedele Fiat sunt monedele oficiale ale națiunilor sau ale grupurilor de națiuni. Exemple de monedă fiat includ dolarul canadian (CAD), rupia indiană (INR) și euro (EUR) al Uniunii Europene..

Tranzacționarea criptomonedelor este un serviciu care permite utilizatorilor să tranzacționeze o criptomonedă cu alta.

Perechile de valute în care schimburile oferă cursuri de schimb se numesc perechi de tranzacționare. Utilizatorii vor putea schimba doar valute care sunt listate ca perechi de tranzacționare. Este cam ca să mergi la Biroul de schimbare de la aeroport;

 • O pereche de tranzacționare fiat arată astfel; 1 lira sterlină (GBP) = 90 de rupii indiene (INR).
 • O pereche de tranzacționare criptografică arată astfel; 1 Bitcoin (BTC) = 14 Ethereum (ETH)
 • O pereche de tranzacționare fiat / crypto arată astfel; 1 Bitcoin (BTC) = 6.300 Dolari SUA (USD).

Să vedem ce servicii valutare oferă Coinbase.

Servicii valutare Coinbase

Comercianții Coinbase pot cumpăra criptomonede folosind monedele fiat ale oricare dintre cele 32 de țări în care își desfășoară activitatea. Toate țările în care operează Coinbase se află în Europa și America de Nord, cu excepția Australiei și Singapore.

Notă: Comercianții pot folosi, de asemenea, Coinbase pentru a vinde criptomonede în toate cele 32 de țări, cu excepția Australiei și Canadei.

Tranzacționarea Fiat pe Coinbase este minunat pentru începători deoarece nu au nevoie să viziteze un alt schimb înainte de a începe tranzacționarea criptomonedelor. Vor găsi tot ce au nevoie într-un singur loc!

Binance VS Coinbase: caracteristică Coinbase.

În acest moment, Coinbase oferă doar tranzacționare pentru Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC) și Ethereum (ETH). Aceasta înseamnă că Coinbase oferă 12 perechi de tranzacționare criptomonedă fiecare criptomonedă fiind oferită pentru tranzacționare cu celelalte trei.

Acum, să facem o recenzie Binance și ce oferă.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Servicii valutare Binance

Binance nu oferă deloc tranzacționare fiat. Aceasta înseamnă că utilizatorii își pot finanța conturile – și pot tranzacționa – doar cu criptomonede. Cu toate acestea, Binance oferă o selecție mult mai bună de tranzacționare cu criptomonede decât Coinbase. Schimbul oferă tranzacționarea cu sute de criptomonede bine-cunoscute și recent lansate. Ei includ EOS, SARE, Cardano, Gifto, Steem, Lisk, Buclă, NEO, si multe altele.

Binance are patru criptomonede principale că oferă perechi de tranzacționare pentru. Sunt:

 • Bitcoin (BTC): 149 perechi

 • Binance Coin (BNB): 74 de perechi

 • Ethereum (ETH): 146 perechi

 • Tether SUA (USDT): 18 perechi

Deci, cine sunt serviciile valutare sunt mai bune – Binance VS Coinbase?

Pentru incepatori, Coinbase are servicii valutare mai bune deoarece noii traderi pot cumpăra criptomonede cu monede fiat. Nu trebuie să meargă mai întâi la un alt schimb. Selecția sa de monede este relativ mică, dar este încă suficient de mare pentru a începe majoritatea comercianților începători.

Binance VS Coinbase: caracteristică Binance.

Pentru utilizatori mai avansați, Binance are servicii valutare mai bune. Selecția sa de monede este una dintre cele mai bune de pe piață și se adaugă mereu monede noi. Cu toate acestea, această rundă merge la Coinbase din cauza lipsei de tranzacționare fiat a lui Binance.

Acum știți cu ce monede puteți tranzacționa pe Coinbase și Binance. În continuare, să vedem cine percepe cele mai mici taxe între Coinbase VS Binance.

Taxe

Sunt trei tipuri principale de taxe comercianții trebuie să plătească pentru a utiliza serviciile unui schimb de criptomonede. Sunt: taxe de depozit, Taxe de retragere, și comisioane de tranzacționare. Mă voi uita mai întâi la taxele Coinbase.

Taxe Coinbase

Coinbase percepe o taxă de 1,49% pentru fiecare cumpărare sau vânzare criptomonedă. Această taxă se ridică la 3,99% pentru tranzacțiile efectuate cu un card de credit.

Binance VS Coinbase: taxe Coinbase.Taxe Coinbase | Sursa: coinbase

Coinbase nu oferă perechi de tranzacționare precum Binance. Aceasta înseamnă că nici nu oferă cursuri de schimb. În schimb, folosește un serviciu de conversie care oferă un preț stabilit sau o „rată de conversie” pentru fiecare tranzacție. Taxele de conversie Coinbase se bazează pe cursurile de schimb ale GDAX.

Notă: GDAX (Global Digital Asset Exchange) este o bursă criptografică deținută de Coinbase. Oferă mai multe perechi și caracteristici de tranzacționare decât Coinbase. Dacă vă înscrieți la Coinbase, vi se va oferi și acces la un cont GDAX.

Coinbase oferă depozite gratuite de euro în SEPA. În SEPA, retragerile de euro primesc o taxă de 0,15. Depozitele prin transfer bancar în dolari SUA sunt gratuite. Retragerile de dolari SUA sunt taxate cu o taxă de 10 USD.

Notă: SEPA este zona de plăți unice în euro. Este o organizație din 28 de țări din UE care permite circulația rapidă și sigură a euro peste granițe.

Taxele Coinbase sunt mici în comparație cu schimburile care oferă servicii similare, cum ar fi CEX și Coinmama. Cu toate acestea, acestea sunt ridicate în comparație cu schimburile cripto-cu-criptare precum Binance …

Taxe Binance

Binance nu percepe taxe pentru depozite sau retrageri. Acest lucru se datorează faptului că Binance oferă doar tranzacționare criptografică. Gestionarea tranzacțiilor cu criptomonede este mult mai ieftină decât gestionarea tranzacțiilor cu monede fiduciare!

Binance percepe o taxă de 0,1% pentru toate meseriile. De asemenea, oferă o reducere de 50% pe taxe pentru meserii realizate folosind Binance Coin.

Binance VS Coinbase: taxe Binance.

Taxe Binance | Sursa: binance

După cum puteți vedea, există un câștigător clar aici. Runda de taxă Binance VS Coinbase este o victorie ușoară pentru echipa Binance. Taxele sale sunt foarte mici și sunt ușor de înțeles, ceea ce este excelent pentru comercianții începători!

În continuare, vreau să vorbesc despre cum ușor de utilizat fiecare schimb este. Dar mai întâi, o notă rapidă despre limitele de tranzacționare Coinbase VS Binance.

O notă rapidă privind limitele de tranzacționare

Majoritatea schimburilor au limite cu privire la cât de mulți comercianți au permis să depună și să retragă. Să vedem cum se compară limitele Binance VS Coinbase.

Limite Coinbase

Limitele Coinbase depind de moneda fiduciară cu care tranzacționați și de dacă sunteți utilizator de nivel 0, 1, 2 sau 3. De exemplu, utilizatorii de nivel 2 pot crea tranzacții în valoare de până la 25.000 USD o zi. Utilizatorii de nivelul 3 pot face tranzacții nelimitate.

Binance VS Coinbase: de ce să folosiți Coinbase.

Notă: Nivelul pe care un comerciant îl atinge va depinde de cât de multe informații personale le furnizează atunci când își configurează contul. Aceasta se numește verificarea contului. Fiecare nivel necesită verificarea mai multor informații despre utilizator.

Limite Binance

Limitele Binance depind de dacă un comerciant are verificare de nivel 1 sau 2. Utilizatorii de nivelul 1 pot tranzacționa criptocurrency în valoare de până la 2BTC pe zi. Utilizatorii de nivelul 2 pot face tranzacții în valoare până la 100 BTC pe zi (asta înseamnă aproximativ 650.000 USD!).

Binance nu are o limită în ceea ce privește criptomoneda pe care o poate depune un utilizator.

Deci, Binance oferă limite mai mari de tranzacționare decât Coinbase, dar ce platformă este mai ușor de utilizat?

Ușurința în utilizare

Există un câștigător clar între Binance VS Coinbase în această rundă.

Coinbase este unul dintre cele mai ușor de utilizat produse din criptomonede. Este recomandat fiecărui începător cripto, deoarece este locul perfect pentru a face primele tranzacții. Aspectul este curat, simplu și bine proiectat, iar caracteristicile sale sunt de bază (intr-o maniera pozitiva!). Am făcut primele mele tranzacții folosind Coinbase și este întotdeauna primul schimb pe care îl menționez prietenilor.

Binance VS Coinbase: tabloul de bord Coinabse.

Sursa: Coinbase

Binance ar fi putut câștiga această rundă dacă ar fi comparată cu orice alt schimb. Are două setări de utilizator: de bază și avansat. De bază este probabil un pic prea avansat pentru începători complet. Cu toate acestea, oferă comercianților mai încrezători toate informațiile și caracteristicile de care au nevoie simplu și clar.

Coinbase câștigă această rundă, dar Aș recomanda ambele schimburi pentru începători. Folosiți mai întâi Coinbase și Binance mai târziu pentru o experiență completă de tranzacționare.

Binance VS Coinbase: tabloul de bord Binance.

Deci, acum știți ce servicii oferă Coinbase și Binance, cât costă și cât de ușor de utilizat.

În continuare, vreau să răspund două întrebări foarte importante. Binance este sigur? Și are o securitate mai bună decât Coinbase? Să aflăm când comparăm Binance VS Coinbase Securitate.

Securitate

Ambele schimburi folosesc autentificare cu doi factori pentru a proteja conturile de utilizator. Acesta este un sistem în care fiecare cont are două tipuri de parole. Primul este ales de utilizator, iar al doilea este trimis pe telefonul mobil al utilizatorului sau creat de o aplicație precum Google Authenticator.

Binance VS Coinbase: Google Authenticator.

Coinbase stochează 98% din fondurile utilizatorilor offline. Cei 2% păstrați online sunt asigurați împotriva furtului de către Lloyd’s din Londra. Coinbase păstrează, de asemenea, fondurile utilizatorilor separate de fondurile operaționale pentru a preveni utilizarea abuzivă. A fi stabilit în SUA înseamnă, de asemenea, că Coinbase trebuie să respecte legile financiare din SUA, care sunt unele dintre cele mai dure din lume.

Este mai puțin clar modul în care Binance gestionează banii clienților săi și acest lucru îi îngrijorează pe unii utilizatori. Încă din 27 iunie 2018, Utilizatorii Binance au raportat lipsa fondurilor în urma unei actualizări planificate a sistemului. Binance a fost nevoit să-și ceară scuze și a oferit reduceri de 70% la comisioanele de tranzacționare pentru problemele cauzate de upgrade.

Cu toate acestea, echipa de securitate de la Binance a fost lăudat pentru protejarea banilor utilizatorului de hackeri. În martie 2018, hackerii au furat detaliile de conectare ale utilizatorilor și au încercat să jefuiască schimbul. Sistemele Binance au detectat hack-ul și l-au oprit. Niciun utilizator nu a pierdut fonduri, iar fondurile hacker-ului au fost donate în scopuri caritabile!

Binance VS Coinbase: cumpărați Bitcoin cu USD în Binance.

Deci, Binance este sigur și se poate avea încredere în Coinbase pentru a proteja banii utilizatorilor săi?

Binance și Coinbase au înregistrări de securitate mai bune decât majoritatea celorlalte schimburi. Ei iau siguranța clienților foarte serios. În Binance VS Coinbase, această rundă merge la Coinbase, pentru că este mai deschisă și mai sinceră în legătură cu fondurile utilizatorului său și pentru ce sunt utilizate..

Criptomonedele sunt încă o nouă tehnologie, astfel încât utilizatorii întâmpină adesea probleme. Vreau să văd care schimb se ocupă cel mai bine de aceste probleme. În continuare, Binance VS Coinbase – relații Clienți.

Relații Clienți

O mulțime de schimburi sunt criticate pentru că au un serviciu slab pentru clienți. Din păcate, Binance și Coinbase s-ar putea îmbunătăți și în acest domeniu. Niciun schimb nu are opțiune de asistență pentru chat live pe site-urile lor de acasă. Ambele schimburi preferă să comunice cu clienții lor prin email. Acestea fiind spuse, ambele schimburi oferă servicii „SupportBot” și pentru anchete generale.

Coinbase ia între 1-3 zile pentru a răspunde la e-mailurile clienților, iar unii utilizatori s-au plâns că răspunsurile sunt inutile sau prea generale. Schimbul are o secțiune detaliată de întrebări frecvente pe site-ul său de „asistență”, pe care mulți comercianți noi o vor găsi utilă. Coinbase are, de asemenea o linie telefonică de asistență dar are sediul în Statele Unite, deci este dificil de accesat de clienții internaționali.

Binance asistența poate fi lentă când schimbul este ocupat, dar este disponibil în patru limbi diferite (Chineză, coreeană, engleză și japoneză), așa că cel puțin încearcă, corect?

Schimburile criptografice oferă în continuare asistență pentru clienți mult mai proastă decât instituțiile financiare tradiționale. Binance și Coinbase s-ar putea descurca și mai bine. Niciun schimb nu câștigă runda de asistență pentru clienți Coinbase VS Binance. Comunitatea cripto merită mai bine!

Înainte de a decide ce schimb este cel mai potrivit pentru dvs., mai este o rundă de parcurs. Ultima rundă de competiție se numește Binance VS Coinbase: Platforme mobile.

Platforme mobile

Coinbase și Binance au ambele aplicații mobile, dar care este mai bine? Să vedem ce părere au utilizatorii:

 • Aplicația mobilă Coinbase:
 • Evaluare iTunes: 5 din 5 (61,9k recenzii)
 • Evaluare Google Play: 4 din 5 (144,4k recenzii)
 • Aplicația mobilă Binance:

Deci, Coinbase câștigă bătălia aplicațiilor mobile datorită acesteia disponibilitate și popularitate.

Aproape am terminat, așa că am pus tot ce ați învățat până acum într-o diagramă de comparație utilă Binance VS Coinbase.

Binance VS Coinbase: diagramă comparativă

Coinbase Binance
Locație Statele Unite ale Americii Malta
Tipul de tranzacționare Agent Crypto-to-Crypto
Număr de monede comerciale 30+ 150+
Taxe Înalt Scăzut
Ușurința în utilizare Foarte inalt Mediu
Securitate Înalt Înalt
Relații Clienți In medie In medie
Aplicatie mobila da da

Și gata, ghidul meu complet pentru începători despre Binance VS Coinbase! Înainte de a pleca, vă voi împărtăși câteva gânduri care vă pot ajuta să decideți ce schimb este cel mai potrivit pentru dvs..

Concluzii

Tranzacționarea criptomonedelor pentru prima dată poate fi infricosator, scump, și frustrant! Acesta este motivul pentru care este atât de important să alege schimbul potrivit.

Binance și Coinbase sunt ambele alegeri excelente pentru comercianții începători. Recomandarea mea este să le folosiți pe amândouă! Începeți prin deschiderea unui cont la Coinbase. Faceți câteva tranzacții simple cu Litecoin sau Ethereum și apoi, când vă simțiți gata, treceți la Binance. Coinbase este introducerea perfectă în tranzacționarea criptografică, iar Binance este unul dintre cele mai bune locuri pentru a vă continua educația criptografică!

Această bătălie de Binance VS Coinbase se termină într-o cravată fericită! A fost o plăcere să vă povestesc două dintre cele mai multe profesional, de încredere, și schimburi ușor de utilizat la magazin. Ce crezi? Credeți că există un schimb mai bun acolo? Dacă da, anunțați-mă și o voi verifica!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me