Dacă sunteți în căutarea Binance recenzii portofel, șansele sunt că sunteți gata să vă scufundați în lumea cripto. Sau, poate, sunteți deja un veteran experimentat în criptomonede și pur și simplu căutați o alternativă de portofel de încredere. Oricare ar fi cazul, astăzi, vom analiza Binance și toate capacitățile sale de stocare criptografică (și apoi unele).

Cu criptomonede adoptându-se pe scară mai largă în fiecare zi, este logic că deținătorii de criptare sunt în căutare cel mai bun mod de a-și păstra monedele în siguranță. După cum s-ar putea să știți deja, există destul de puține opțiuni disponibile pe piață – diferite tipuri de portofele, caracteristici și funcționalități diferite și așa mai departe.

Cu Binance fiind un nume foarte proeminent în scena criptografică, este, de asemenea, firesc să aibă o lupă metaforică pe sine – există, până la urmă, un anumit standard pe care să-l trăiești!

Cu toate acestea, fără alte întrebări, să trecem la revizuirea portofelului Binance și să verificăm dacă este o platformă care merită să vă păstrați monedele.

Pro

  • Suport multiplu pentru criptomonede
  • Foarte sigur
  • Suport pentru adresele SegWit și Bech32
  • Funcționalitate de schimb încorporată
  • Unul dintre cele mai de încredere nume din lumea cripto

Contra

  • Asistență pentru clienți mediocru
  • Nu este ideal pentru începători

Binance Wallet Review: Binance Wallet VS The Trust Wallet

Primul lucru pe care trebuie să-l discutăm este diferența dintre portofelul cu monede Binance, și portofelul Trust. Chiar dacă ambele portofele aparțin Binance, ele sunt două proiecte diferite, și, prin urmare, trebuie diferențiate în mod corespunzător.

Portofelul Binance este un mod bazat pe schimb de stocare a criptomonedelor. Spre deosebire de asta, portofelul Trust este, de asemenea, un portofel care aparține Binance, dar este un produs complet diferit, dedicat.

Bineînțeles, atât portofelul Binance, cât și portofelul Trust au avantajele și dezavantajele lor – se vor potrivi și oamenilor diferiți. Cu toate acestea, în această revizuire specifică a portofelului Binance, ne vom concentra asupra primului.

Adevărat, utilizarea unui portofel Binance va fi probabil o experiență mult mai benefică pentru mulți entuziaști cripto din întreaga lume. Asta pentru că acest portofel specific are mai multe caracteristici, este mai convenabil de utilizat (Voi ajunge la ce vreau să spun prin asta într-un pic) și pur și simplu este mai cunoscut și de încredere, în general.

Deci, pentru a fi complet clar – acesta este o recenzie a portofelului Binance, și NU unul portofel Trust. Totuși, cu asta în afara drumului, să trecem direct în lista de funcții și beneficii!

Binance Wallet Review: PROS

Binance oferă utilizatorilor săi o gamă largă de caracteristici diferite – acest lucru este evident, aruncând o singură privire asupra majorității recenziilor utilizatorilor despre portofelul Binance. Cu toate acestea, ar trebui să începem cu faptul că este un portofel foarte convenabil.

Foarte convenabil pentru utilizarea zilnică

Unul dintre primele lucruri pe care probabil le veți vedea menționate în mai multe recenzii ale portofelului Binance, este faptul că acest portofel special este extrem de convenabil de utilizat.

Permiteți-mi să elaborez.

Indiferent dacă ați folosi aplicația portofel Binance sau versiunea de browser web a portofelului, va avea funcționalitatea completă a platformei integrat în el. Printre altele, această funcționalitate implică cea a un schimb de cripto.

Păstrarea monedele tale în acest portofel, veți putea să le schimbați și să le schimbați în orice moment dat, instantaneu. De fapt, aceasta este vești uimitoare pentru amandoi hodlers pe termen lung, Si deasemenea comercianții zilnici, deopotrivă.

Revizuirea portofelului Binance: caracteristici Binance.

Dacă sunteți gata să vă păstrați monedele criptografice pentru o lungă perioadă de timp înainte de a vă gândi să le vindeți, totul este în regulă și dandy – Binance vă permite să faceți acest lucru, fără griji. Cu toate acestea, dacă ar fi să obțineți un preț excelent pentru o anumită criptă la vârful anului o cursă de tauri pe piață, s-ar putea să doriți să luați în considerare vânzarea unei bucăți din monedele dvs., doar pentru a cumpăra mai multe după ce praful s-a stins.

Acestea fiind spuse, tranzacționarea zilnică este într-adevăr acolo unde se află. Comercianții de zi cu criptare urmăresc în mod constant știri legate de criptomonede, deoarece trebuie reacționează instantaneu la schimbările pieței pentru a le maximiza câștigurile. Uită-te la ce s-a întâmplat când Tesla a cumpărat Bitcoin – uneori este o chestiune de minute!

Revizuirea portofelului Binance: prețul BTC după investiția Tesla.

Recenziile utilizatorului de portofel Binance vă vor spune că, într-o astfel de situație, veți putea accesa fondurile stocate pe portofelul Binance și le veți vinde instantaneu – fără întârzieri, fără verificări, nimic din toate acestea!

Folosind portofelul Binance, veți putea ține pasul cu tendințele pieței, și reacționează în timp util și adecvat. Un beneficiu imens, indiferent de ce tip de entuziaști cripto este că ești!

Un portofel de criptomonede foarte sigur

Securitate este primul lucru la care se uită oamenii când aleg cel mai bun portofel pentru ei înșiși – este, de asemenea, și cel mai important aspect de luat în considerare.

Orice și toate recenziile utilizatorilor despre portofelul Binance vă vor spune că nu contează cât de „cool” este un portofel (nu, nu este un joc de cuvinte pe depozitare la rece) sau câte funcții are de oferit utilizatorului – dacă îi lipsește securitatea, nu este o alegere optimă, prin orice mijloace.

Tabel: Caracteristicile de securitate ale portofelului Coinbase și ale portofelului Binance

Acest lucru este adevărat atât dacă doriți să găsiți un portofel pentru Binance, fie să folosiți portofelul specific pentru monede Binance. Mai mult, ar trebui să considerați că termenul „securitate” poate însemna câteva lucruri diferite – metoda dvs. de stocare criptografică la alegere ar trebui să fie ambele păstrați-vă monedele în siguranță, Si deasemenea protejați orice informație personală, dacă l-ați furnizat (deși, pentru a fi corect, acest lucru se referă în principal portofele hardware).

Deci, portofelul Binance este sigur?

Cu siguranță este – foarte mult, de fapt!

Revizuirea portofelului Binance: caracteristici de securitate.

Binance este, fără îndoială, una dintre cele mai populare platforme legate de cripto din întreaga industrie – acest fapt singur ar trebui să vă spună deja că funcționalitatea portofelului oferită de platformă va fi actualizată. Dar vorbirea este ieftină – lăsați caracteristicile de securitate ale Binance să-și cânte laudele!

Pentru început, la crearea unui cont, veți putea activa caracteristicile de securitate din prima linie, cum ar fi autentificare cu doi factori (2FA) și autentificare universală cu doi factori (U2F). În aceste zile, multe schimburi de criptomonede iar portofelele fierbinți au această caracteristică – cu toate acestea, acest lucru nu ar trebui să-i ia importanța! 2FA este adesea cel mai bun mod de a vă proteja activele de marea majoritate a încercărilor de hacking.

Încă vă întrebați că portofelul Binance este sigur? Ei bine, vei fi foarte entuziasmat să afli asta platforma păstrează marea majoritate a criptomonedelor utilizatorilor săi pe dispozitive de stocare la rece. Numai acest fapt este punctul culminant al multor recenzii ale portofelului Binance.

Revizuirea portofelului Binance: chei de securitate hardware pe Binance.

Vedeți, dispozitivele de stocare la rece sunt aproape niciodată conectat la internet – sincer, aceasta înseamnă că un potențial hacker nu va putea ajunge la ei, în niciun caz. Acesta este exact cazul și portofelului cu monede Binance – în timp ce dispozitivele hardware pe care le utilizează Binance sunt probabil puțin diferite de portofele de calitate pentru consumatori, conceptul rămâne în continuare același.

Din nou – este uimitor! Înseamnă că majoritatea monedelor tale vor avea cea mai bună protecție posibilă! Cu toate acestea, dacă încă nu sunteți convins de funcția de securitate a portofelului Binance, totuși, mai am o caracteristică majoră, unică, de care să vă spun – fondul Binance SAFU.

Fiind în principal un schimb de criptomonede, Binance percepe utilizatorilor săi anumite taxe specifice pentru tranzacții. Cu aceasta, platforma ia o parte din aceste taxe (aproximativ 10%) și le dedică unui fond cu un scop specificasigurare.

Revizuirea portofelului Binance: fondul SAFU.

Cu alte cuvinte, dacă i s-ar întâmpla ceva lui Binance și caracteristicile sale de securitate ar fi compromise, există șanse destul de mari să vi se ramburseze pierderile. Acesta este cu adevărat o asigurare uimitoare, și ceva care este subliniat și în recenziile de portofel Binance cu mai mulți utilizatori!

Funcționalitate multi-semnătură, coduri PIN personalizate, o metodă de recuperare bazată pe fraze de semințe – există multe caracteristici diferite, mai mici, pe care Binance le oferă utilizatorilor săi, în ceea ce privește siguranța activelor lor cripto. Deci, dacă încă vă întrebați „portofelul Binance este sigur?”, Fiți siguri – este unul dintre cele mai sigure portofele de schimb de acolo!

Suportă o mare varietate de criptomonede

Nu contează dacă ești deja un comerciant de cripto cu experiență (hodler?), sau un nou venit complet la scenă, sunt șanse să vrei să găsești un portofel care acceptă o gamă largă de diferite criptomonede. Ei bine, cu aplicația pentru portofel Binance, exact asta veți obține!

În timp ce mulți indivizi compară actualele curse de piață cu cele din 2017 și 2018, realitatea este că o mulțime de lucruri sunt destul de diferite. Una dintre diferențele principale este că acum oamenii sunt mult mai informați despre criptomonede decât erau cu câțiva ani în urmă.

Revizuirea portofelului Binance: monede acceptate.

La rândul său, acest lucru înseamnă că din ce în ce mai multe recenzii ale portofelului Binance despre utilizatori vorbesc o selecție largă de active criptografice, și nu doar Bitcoin sau Ethereum. Discuțiile pe scară largă semnifică faptul că oamenii sunt mai dornici să cumpere și să experimenteze și cu o gamă largă de monede!

Portofelul cu monede Binance vă permite să faceți acest lucru. De fapt, acest lucru nu poate fi subestimat, chiar dacă aparent nu este adesea menționat în recenziile utilizatorilor despre portofelul Binance – acest portofel de schimb special acceptă probabil cea mai largă gamă de criptomonede de pe întreaga piață!

Din punct de vedere al schimbului, Binance a fost întotdeauna cunoscut pentru faptul că le-a oferit utilizatorilor săi o selecție uimitoare și o varietate de perechi de tranzacționare criptografice – este unul dintre principalele puncte de vânzare ale acestui schimb. Dacă ați auzit de o monedă criptografică, există, de asemenea, o șansă destul de mare ca și Binance să o susțină.

Revizuirea portofelului Binance: perechi de tranzacționare.

Ulterior, ar avea sens doar că platforma vă va permite să stocați toate acele criptomonede diferite. Folosind portofelele Binance, veți descoperi că este sigur!

Din nou, acesta este absolut uimitor din perspectiva utilizatorului, indiferent ce tip de entuziast cripta este. Hodlerii pe termen lung vor putea stoca o gamă largă de active criptografice, în timp ce comercianții de zi vor avea șansa găsiți niște pietre prețioase altcoin cu care să mă joc.

Pe scurt, dacă varietate criptografică este ceea ce vă place și sunteți, de asemenea, dornici să vă păstrați portofoliul cât mai divers, atunci majoritatea recenziilor utilizatorilor despre portofelul Binance vă vor spune că această platformă este cu siguranță calea de urmat!

Suport complet pentru adresele SegWit, asistență parțială Bech32

Dacă ați citit titlul de mai sus și credeți că este „mult prea tehnic” pentru a înțelege, nu vă faceți griji – totul este de fapt foarte simplu. Mai întâi, să eliminăm terminologia.

Ori de câte ori vorbești despre Bitcoin – indiferent dacă este printre recenziile de portofel Binance ale utilizatorilor sau oriunde altundeva, veți avea întotdeauna trei tipuri de adrese de portofel BTC a discuta – Legacy, SegWit, și SegWit nativ (acestea se mai numesc și „Bech32”).

Adrese vechi sunt simple – pot fi identificate prin faptul că vor începe cu un „1”, Și sunt cea mai veche formă de adrese de portofel BTC acolo. Apoi, există Adrese SegWit – acestea vor începe cu un „3”. Spre deosebire de aceasta, cea mai nouă iterație de adrese Bitcoin se numește „SegWit nativ”Și va începe cu un„bc1”.

Revizuirea portofelului Binance: adrese Bitcoin SegWit.

Deci, atunci – de ce contează toate acestea în această revizuire a portofelului Binance? Ei bine, adresele SegWit și Native SegWit sunt acolo pentru un motiv – au fost creat de un soft fork de Bitcoin, și îți permite efectuați tranzacții mult mai rapid și într-un mod mai lin.

Dezavantajele? În momentul redactării acestei recenzii, nu toate schimburile (și portofelele) acceptă adrese Native SegWit (Bech32).

Binance acceptă adresele SegWit. De fapt, a început să sprijine această caracteristică abia foarte târziu în 2020! Totuși, când vine vorba de Bech32 (Native SegWit), lucrurile sunt puțin mai complicate decât atât. În timp ce portofelul în cauză vă permite să utilizați adrese Bech32, nu vă permite să creați portofele cu ele, Momentan.

Totuși, totuși – a fost acordat faptul că veți putea efectua tranzacții pe Bitcoin blockchain mult mai rapid decât cu o adresă moștenită este minunat!

Comparați portofelul Binance unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați portofelul Binance unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Binance Wallet Review: CONS

Acum, că am discutat despre toate avantajele și caracteristicile principale ale portofelul cu monede Binance, ar trebui, de asemenea, să abordăm unele preocupări pe care le-ar putea avea utilizatorii platformei și să discutăm cât de semnificativi sunt aceștia în marea schemă a lucrurilor.

Odată ce ați terminat, vă voi spune și eu cum să începeți să utilizați portofelul Binance – stai prin preajma!

Ar putea fi un pic complex pentru începători complet

Una dintre cele mai frecvente reclamații pe care oamenii par să le aibă cu privire la portofelul cu monede Binance este faptul că ar putea fi puțin cam dificil de utilizat. Acest lucru este valabil mai ales dacă abia ai început și nici măcar nu ai făcut-o ați cumpărat încă primele dvs. monede criptografice.

Este cu adevărat dificil să folosești portofelul Binance pe cât este de conceput? Pai depinde!

Aspectul „dificultății” platformei provine din faptul că Binance oferă utilizatorilor săi o listă mare de caracteristici și opțiuni de personalizare, și, de asemenea, pentru că modelul taxei că bursa folosește este puțin complicată.

În funcție de caracteristici, este un fel de „oarecare suferință de succes” – cu alte cuvinte, este o problemă bună! Sigur, s-ar putea să vă simțiți puțin pierdut prima dată când vă conectați la platformă sau să vedeți diagramele criptografice detaliate disponibile pe ea, dar odată ce vă obișnuiți, veți fi recunoscători pentru toate funcționalitățile suplimentare!

Revizuirea portofelului Binance: procesul de depunere criptografică.

Când vine vorba de taxe, ele pot fi și ele defalcat în mai simplu, piese mai accesibile. Dacă citești recenzii despre portofelul Binance, pur și simplu pentru că ești căutând un portofel, și nu-ți pasă de schimburi, atunci taxele nici nu se aplică cu adevărat pentru dvs. – cu excepția celor legate de portofel, desigur.

Pe scurt, dacă sunteți o persoană complet nouă în scena criptografică și încă mai încercați să vă găsiți piciorul, sigur – portofelul special pentru Binance ar putea fi un pic confuz la început. Cu toate acestea, dacă te încăpățânezi să găsești un portofel criptografic de ultimă generație, atunci acesta este cu siguranță o problemă!

Asistență pentru clienți mediocri

Desigur, relații Clienți este o caracteristică importantă a oricărei platforme legate de cripto. Acest lucru este deosebit de adevărat în cazul schimburilor și portofelelor – aceste tipuri de platforme sunt în fruntea mișcărilor diferitelor active criptografice și, prin urmare, utilizatorii trebuie să fie siguri că vor putea primiți ajutor cu orice problemă pe care ar putea să o întâmpine.

În acest sens, Binance este un pic … Mediocru. Cel puțin acesta este sentimentul pe care îl puteți obține din citirea recenziilor de portofel Binance.

Revizuirea portofelului Binance: asistență pentru clienți.

În timp ce eu personal nu am avut decât experiențe bune cu suportul din aplicația de portofel Binance, mai mulți utilizatori menționează că timpii de răspuns pot varia foarte mult, și că echipa de sprijin uneori nu abordează cu adevărat problemele lor în mod eficient.

Acesta este cu siguranță ceva ce trebuie ținut cont! Deși nu este în niciun caz un „dealbreaker” în ceea ce privește portofelul în cauză (se acordă faptul că utilizarea portofelului Binance vă va oferi o listă imensă de beneficii semnificative), totuși este de remarcat, totuși.

Revizuirea portofelului Binance: întrebări frecvente.

Imaginați-vă dacă ați fi întâmpinați o problemă tehnică în timpul unui transfer. În majoritatea acestor situații, este crucial să obțineți asistență adecvată pentru clienți cât mai curând omenesc posibil! Dacă platforma la alegere nu este uimitoare în această privință, acest lucru poate duce la pierderi majore – pierderi care ar fi putut fi prevenite.

Acum, evident, Binance nu este cu adevărat cunoscut pentru că are multe probleme tehnice sau de altă natură. Cu toate acestea, acest lucru încă nu scuză problema în cauză! După ce ați aflat dacă Binance are sau nu un portofel, probabil că nu doriți ca următorul lucru pe care îl aflați despre portofel să fie legat de problemele de asistență pentru clienți!

Cum se folosește portofelul Binance?

Deci, acum am discutat despre toate cele mai notabile argumente pro și contra ale portofelului în cauză și ne-am uitat la utilizatori diferiți Portofel Binance recenzii. Ultimul lucru pe care trebuie să-l facem este să verificăm cum funcționează un portofel Binance, și cum puteți efectua diferite acțiuni și tranzacții din acesta.

Cum să vă înregistrați pe portofelul Binance?

În primul rând, procesul de înregistrare. Sincer, este de remarcat faptul că vă înregistrați pe schimbul Binance este același lucru cu înregistrarea pe portofel – acesta este un motiv pentru care mulți oameni se întreabă dacă Binance are un portofel, în primul rând! Deși poate părea confuz, nu este într-adevăr – este pur și simplu cazul majoritatea portofelelor de schimb de pe piață.

Pasul 1: Mergi la site-ul oficial Binance. În colțul din dreapta sus al ecranului, veți vedea un mesaj „Inregistreaza-te”Buton. apasa-l.

Recenzie portofel Binance: pagina de pornire Binance.

Pasul 2: Aici, vi se va solicita să creați un cont nou, fie prin e-mail, fie printr-un telefon mobil. Voi lua ruta de e-mail – astfel, o adresă de e-mail trebuie introdus, precum și o parolă personalizată creată.

Revizuirea portofelului Binance: creați un cont gratuit.

Pasul 3: Vei primi o cerere de verificare a contului la adresa dvs. de e-mail – introduceți doar cifrele din e-mail pe site-ul Binance când vi se solicită.

Revizuirea portofelului Binance: verificarea contului.

Pasul 4: După ce parcurgeți toți pașii de verificare și confirmare, va trebui să faceți acest lucru conecteaza-te la contul tau cu informațiile pe care le-ați furnizat la începutul procesului de înregistrare. Asta este!

Revizuirea portofelului Binance: pagina de pornire Binance (autentificat).

În ceea ce privește procesul de înregistrare pe portofelul cu monede Binance, lucrurile sunt foarte simple și, mai important, rapid! Din nou – indiferent dacă vă înregistrați pe portofel sau la schimb, procesul rămâne același. Acest lucru îi permite lui Binance să optimizează procesele sale de înregistrare în cea mai mare măsură, oferind o experiență simplă și ușoară.

Acestea fiind spuse, oamenii care se întreabă cum funcționează un portofel Binance au trecut deja această etapă și se uită la aspectele funcționale reale ale produsului. Deci, să trecem la asta!

Cum se folosește portofelul?

Să discutăm despre diferitele caracteristici disponibile cu portofelul Binance.

Pasul 1: De la pagina de pornire a Binance (după finalizarea procesului de înregistrare), navigați la colțul din dreapta sus al ecranului, la „Portofel”Fila. Aici, veți vedea o listă cu diferite funcții pe care le puteți selecta – să începem cu „Prezentare generală”.

Recenzie portofel Binance: fila Binance portofel.

Pasul 2: Aici veți putea vedea soldurile portofelului dvs. BTC. În plus, puteți vedea toate funcțiile pe care portofelul dvs. le va putea îndeplini – Tranzacționare P2P, tranzacționarea contului în marjă, gestionarea contului de economii, depozitarea fondului pentru piscină, și așa mai departe.

Revizuirea portofelului Binance: prezentare generală a portofelului.

Puteți gestiona și activa diferitele secțiuni de portofel pe care doriți să le utilizați și să le utilizați, precum și începeți să transferați fonduri imediat. Procesul este foarte simplu – vi se va solicita o fereastră pop-up și va trebui pur și simplu să completați un formular.

Revizuirea portofelului Binance: transferați active cu Binance.

Pasul 3: Depunerea de fonduri la portofel este foarte simplu, de asemenea. După ce faceți clic pe „Depozit”În partea de sus a paginii, vi se vor oferi patru opțiuni – depune cripto sau numerar, sau cumpărați câteva criptomonede cu un card de credit sau de debit, sau printr-o conexiune P2P.

Revizuirea portofelului Binance: metode de depunere a fondurilor.

Dacă vă amintiți, la începutul acestei revizuiri a portofelului Binance, am discutat despre faptul că puteți cumpărați și tranzacționați criptomonede direct din interfața portofelului, și că acest lucru este uimitor, în ceea ce privește comoditatea. Ei bine, asta este!

Retragerile sunt, de asemenea, destul de simple, mai ales dacă ați retras deja câteva criptomonede. Acestea fiind spuse, veți putea efectiv să retrageți bani fiduciari, de asemenea – acest lucru este extrem de rar!

Este, desigur, caracteristica părții de schimb din Binance – recenziile utilizatorilor despre portofelul Binance vă vor spune atât de multe. Cu toate acestea, puține alte portofele de schimb high-end le permit utilizatorilor să retragă de fapt bani fiduciari în conturile lor bancare!

Explorând în continuare portofelul, veți afla rapid că acesta are o mulțime de caracteristici, toate legate de diferitele servicii și opțiuni pe care Binance le oferă.

De aici provine și partea menționată mai sus de „complexitate” – deoarece este portofelul Binance atât de strâns legat de partea de schimb a platformei, vine cu o gamă largă de caracteristici, dar este, de asemenea, mai complexă decât alte portofele similare.

Puncte finale

În acest moment, ar trebui să aveți acum o idee destul de bună despre argumentele pro și contra portofelul Binance. Am discutat despre diverse recenzii ale portofelului Binance, luate în considerare aspectul de utilizare a platformei și, de asemenea, verificat unele dintre principalele caracteristici pe care o oferă.

Cu toate acestea spuse și făcute, aș recomanda eu însumi portofelul de schimb cuiva care întreabă „Binance are un portofel?” Sau unei persoane care caută un portofel criptografic sigur, în general?

da, Cu siguranță aș face-o.

Portofelul Binance este un produs unic, atât în ​​ceea ce privește portofelele de criptomonede, în general, cât și unele servicii de stocare criptografice specifice bazate pe schimb. Acest lucru este adevărat pur și simplu din cauza funcționalitatea pe care o oferă utilizatorilor săi.

Revizuirea portofelului Binance: caracteristici ale Binance.

Portofelul este universal – poate găzdui o gamă imensă de diferite criptomonede, și chiar unele selectează monede fiduciare, de asemenea! În plus, poți trimite, depozit, și retrageți toate acele monede menționate anterior, fără probleme – tot ce trebuie să faceți este să treceți unele verificări de verificare KYC, și ești bine să pleci!

Deoarece Binance este, de asemenea, un schimb, a făcut-o o responsabilitate imensă de a păstra întreaga platformă în siguranță, atât când vine vorba de informații despre utilizatori, cât și de stocare a activelor cripto. Desigur, platforma nu are probleme cu acest lucru – îmbunătățește în mod regulat partea de securitate a lucrurilor și, deși Binance a avut unele sughițuri în trecut, site-ul s-a îmbunătățit cu siguranță și a câștigat încredere largă.

Singurele lucruri „negative” menționate printre diferitele recenzii ale portofelului Binance au legătură cu acestea complexitatea portofelului de schimb, Si deasemenea niște asistență pentru clienți mai puțin ideală. Fosta „problemă” nu este într-adevăr un factor imens – deși este posibil să trebuiască să petreceți ceva timp la Binance încercând să descoperiți lucrurile, nu ar trebui să vă confruntați cu obstacole imbatabile.

Revizuirea portofelului Binance: diagramele de monede BNB.

Un ultim lucru demn de menționat este că, la fel ca multe alte portofele de schimb, Binance are un simbol de utilitate nativ – moneda Binance (BNB). Judecând după graficele de preț și volum ale acestui simbol, s-ar părea că oamenii îl folosesc cu adevărat destul de frecvent!

Unul dintre principalele scopuri ale acestui simbol este să abordați tarifele de la Binance – cu ajutorul simbolului BNB, ai putea elimina o mare parte din taxe, crescând astfel potențialele câștiguri exponențial! Cu toate acestea, acest lucru se referă mai mult la schimb decât portofelul – însă, dacă doriți să aflați mai multe, puteți verifica recenzia noastră de schimb Binance, de asemenea.

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Concluzii

Dacă ați ajuns până acum – vă mulțumesc! Știu că este o mulțime de informații de luat simultan și, prin urmare, apreciez cu adevărat că ai rămas cu mine până la capăt!

Chiar dacă sunt multe de luat în considerare, verdictul meu rămâne același – dacă doriți un portofel de criptomonede high-end, Binance ar trebui să fie unul dintre primele locuri pe care le verificați.

Cu toate acestea, dacă vă interesează mai mult stocare cripto hardware, ar trebui apoi să vă întoarceți spre portofele precum Ledger Nano X, sau modelul Trezor T. Acest lucru va asigura cea mai bună securitate posibilă pe care banii o pot cumpăra, dar, da, da – va veni la un preț.

Tabel: Opțiunile de preț pentru portofelul Binance și Ledger Nano X

În cele din urmă, asigurați-vă că verificați cele mai bune schimburi de criptomonede de pe piață – odată ce ai un portofel uimitor, poți începe să-l umple cu monedele tale cripto preferate!

Încă o dată, vă mulțumim că ați citit această recenzie despre portofelul Binance și până data viitoare! Noroc!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me