Bine ai venit, student la criptomonede! În ghidul de astăzi, voi acoperi mineritul Bitcoin Cash. Deci, dacă doriți să câștigați bani extragând Bitcoin Cash, atunci ați ajuns în locul potrivit!

Iată un fapt interesant înainte de a începe, totuși; știați că minerii Bitcoin Cash pot confirma de 8 ori mai multe tranzacții decât Bitcoin? Acesta a fost unul dintre principalele motive pentru care a fost creat Bitcoin Cash, deoarece permite oamenilor să plătească mici taxe de tranzacționare atunci când trimit fonduri.

Oricum, în acest ghid de extragere a Bitcoin Cash, voi începe prin a explica de ce rețeaua are nevoie de mineri, urmată de o discuție despre dacă este sau nu profitabilă.

După ce înțelegeți elementele de bază, vă voi anunța apoi ce trebuie să faceți pentru a începe, inclusiv hardware-ul și software-ul necesar. În cele din urmă, vă voi oferi, de asemenea, câteva informații despre avantajele și dezavantajele aderării la un fond de extragere Bitcoin Cash (dacă nu știți încă ce înseamnă asta, nu vă faceți griji), deoarece această opțiune s-ar potrivi cel mai bine!

Dacă te hotărăști face o investiție în Bitcoin Cash, este important să alegeți un potrivit schimb de criptomonede care ar fi sigur și ușor de utilizat. Astfel de opțiuni includ Coinbase, Binance și Coinmama.

Deci ce mai aștepți? Să începem să aflăm ce este mineritul Bitcoin Cash!

Ce este Bitcoin Cash Mining?

La fel ca majoritatea celorlalte proiecte de criptomonede care operează pe un blockchain, minerii sunt obligați să verifice și să confirme tranzacțiile. Oricine din lume poate fi miner Bitcoin Cash, achiziționând hardware-ul corect și descărcând software-ul necesar (pe care îl voi discuta mai detaliat mai târziu).

Ultimul cupon Coinbase găsit:

La fel ca Bitcoin, un bloc de tranzacții este confirmat de comunitatea minieră Bitcoin Cash la fiecare 10 minute. Înainte ca un bloc să poată fi confirmat, toți minerii din rețeaua Bitcoin Cash trebuie să încerce să rezolve un puzzle criptografic. Acest puzzle este atât de dificil încât nici un om nu l-ar putea rezolva, în schimb, necesită multă putere de calcul pentru a face acest lucru.

Fiecare miner din rețeaua Bitcoin Cash concurează pentru a fi primul care rezolvă puzzle-ul! Acest lucru se datorează faptului că cine o rezolvă mai întâi, primește recompensa minieră. Recompensa actuală pentru exploatarea cu succes a unui bloc este de 12,5 BCH, care va rămâne în vigoare până în aprilie 2021. După aceea, recompensa va fi redusă la jumătate la 6,25 BCH.

În plus față de recompensa blocului, minerul de succes va câștiga taxele de tranzacție pe care le-a plătit fiecare utilizator Bitcoin Cash atunci când a transferat fondurile. De asemenea, este important să rețineți că persoana (sau organizația) cu cel mai puternic hardware pentru minerit are cele mai mari șanse de a câștiga recompensa minieră.

În lumea mineritului Bitcoin Cash, un dispozitiv minier scump și puternic va avea întotdeauna mai multe șanse să câștige recompensa împotriva unui procesor de bază. Voi vorbi despre asta mai detaliat mai târziu.

Deci, acum că cunoașteți conceptul de minerit Bitcoin Cash, voi răspunde acum dacă mineritul Bitcoin Cash este profitabil.

Este profitabil Bitcoin Cash Mining?

După cum am menționat mai sus, oricine din lume poate încerca să câștige bani din mineritul Bitcoin Cash. Cu toate acestea, există câteva angajamente financiare importante pe care trebuie să le luați în considerare.

În primul rând, va trebui să investiți în niște hardware pentru extragerea Bitcoin Cash.

Cât de succes aveți la minerit va depinde de echipamentul dvs. Deci, ar trebui să investiți cât mai mult posibil pentru a obține cel mai puternic dispozitiv pe care îl puteți. În caz contrar, va fi aproape imposibil să câștigi recompensa minieră împotriva altor concurenți.

Un alt lucru pe care trebuie să îl luați în considerare este cantitatea de energie electrică necesară pentru a începe exploatarea. La fel ca Bitcoin, mineritul Bitcoin Cash folosește o cantitate semnificativă de energie. Motivul pentru aceasta este că puzzle-ul criptografic pe care minerii trebuie să îl rezolve este complex. Singurul mod în care poate fi rezolvat este folosind multă putere de calcul, care necesită multă energie electrică!

Trebuie să vă amintiți că fiecare miner din blockchain încearcă să rezolve același puzzle. Aceasta înseamnă că, chiar dacă nu reușiți să câștigați recompensa minieră, veți folosi în continuare o mulțime de energie electrică în încercarea dvs.!

De asemenea, trebuie să vă gândiți unde locuiți în lume, deoarece costurile cu energia electrică depind de țara în care vă aflați. De exemplu, China este unul dintre cele mai ieftine locuri din lume pentru electricitate, motiv pentru care majoritatea operațiunilor miniere mari se află acolo. Pe de altă parte, exploatarea Bitcoin Cash în Coreea de Sud este cea mai puțin profitabilă, deoarece electricitatea este atât de scumpă!

Un ultim lucru pe care trebuie să îl luați în considerare este valoarea reală de piață a Bitcoin Cash. Pe măsură ce sunteți plătit în BCH, cu cât prețul este mai mare, cu atât este mai profitabil! Dacă prețul BCH scade prea mic, atunci s-ar putea să pierdeți. Totul depinde de obiectivele dvs. și dacă credeți și în Bitcoin Cash ca investiție pe termen lung.

În esență, dacă sunteți în căutarea unui răspuns direct cu privire la profitabilitatea extracției Bitcoin Cash, totul depinde de factorii de mai sus.

Pentru a vă ajuta să vă dați seama de toate acestea, există un aspect interesant site-ul web care vă permite să calculați dacă veți obține vreun profit. Cu toate acestea, înainte de a face acest lucru, este cel mai bine să citiți restul ghidului meu, astfel încât să aveți toate informațiile necesare.

Deci, acum, când știți ce să luați în considerare, vă voi arăta cum să începeți discutând despre hardware.

Hardware pentru a extrage Bitcoin Cash

Înainte de a vă putea gândi chiar la extragerea Bitcoin Cash, va trebui să achiziționați niște hardware. În primele zile ale exploatării criptomonedelor, era posibil să câștigi bani buni doar folosind un dispozitiv CPU sau GPU. Aceste dispozitive sunt ieftine și le-a oferit tuturor șansa corectă de a câștiga recompensa minieră.

Cu toate acestea, tehnologia minieră a devenit acum avansată, ceea ce înseamnă că există acum dispozitive hardware specializate care au fost construite special pentru minerit. După cum am menționat mai devreme, cei cu cele mai puternice dispozitive au cele mai mari șanse de a avea succes. Permiteți-mi să explic pe scurt de ce este acest lucru.

Fiecare dispozitiv poate genera o anumită cantitate de „Hashing Power”. Gândiți-vă la asta ca la o mașină. În funcție de model, o mașină poate genera doar o anumită viteză. În majoritatea cazurilor, cu cât mașina este mai scumpă, cu atât este mai puternică!

Acest lucru este important, deoarece atunci când minerii încearcă să rezolve puzzle-ul, încearcă miliarde de combinații diferite până când sunt corecte. Cu cât are un dispozitiv hardware mai multă putere, cu atât mai multe combinații poate încerca în fiecare secundă!

În prezent, singurele dispozitive hardware care îți vor oferi șansa de a extrage Bitcoin Cash sunt ceva numit ASIC (circuit integrat specific aplicației). Există o mulțime de variații diferite, unele fiind mai bune decât altele. Nu are rost să luați în considerare altceva decât un ASIC, deoarece nu veți avea absolut nicio șansă de a câștiga vreodată recompensa minieră!

Oricum, așa că acum, când știți importanța puterii de hashing, să aruncăm o privire la unele dintre cele mai bune dispozitive disponibile pentru a extrage Bitcoin Cash!

Halong Mining DragonMint 16T

Dispozitivul DragonMint a fost lansat în martie 2018 și este cel mai puternic dispozitiv ASIC din lume pentru mineritul Bitcoin Cash! Compania din spatele ei se numește Halong Mining, iar echipa susține că a investit mai mult de 30 de milioane de dolari pentru a duce produsul acolo unde este acum.

extragerea de numerar bitcoin

După cum sugerează și numele, dispozitivul DragonMint 16T poate atinge o putere de hash maximă de 16 TH / secundă! Acesta este cu 2 TH / secundă mai rapid decât cel mai apropiat rival – Antminer S9!

Pe cât de grozav este dispozitivul, acesta vine cu un cost de 2.729 USD! În plus, producătorul vă recomandă să achiziționați o sursă de alimentare personalizată, care vă va costa încă 115 USD.

Acest dispozitiv necesită o sursă de alimentare între 220-240V. Fiecare țară are standardele sale, deci va trebui să verificați mai întâi acest lucru. De exemplu, în SUA, standardul este de 110 V, ceea ce înseamnă că fie ar trebui să angajați un electrician, fie să cumpărați un convertor!

Ca rezultat, DragonMint ar putea să nu fie potrivit pentru minerii obișnuiți care caută să câștige un pic de bani pe partea laterală. Este un dispozitiv creat pentru mineri și organizații mult mai serioase.

Dacă totuși doriți să cumpărați DragonMint 16T sau doriți mai multe informații, click Aici pentru a vizita site-ul oficial.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Antminer S9

Pe locul al doilea pentru cel mai puternic dispozitiv de extragere a Bitcoin Cash din lume se află Antminer S9! Dispozitivul este fabricat de o companie numită Bitmain, cu sediul în China.

Unii oameni cred că Bitmain are prea mult control în industria criptomonedelor. Acest lucru se datorează faptului că nu numai că vând cele mai multe dispozitive hardware pentru minerit, dar sunt, de asemenea, unul dintre cele mai mari bazine miniere din industria Bitcoin și Bitcoin Cash.

Antminer S9 poate atinge o rată maximă de hash de 14 TH / secundă. Dispozitivul este un upgrade de la S7, care a fost limitat la o rată maximă de hash de doar 4,73 TH / secundă. S9 este, de asemenea, mult mai silențios decât S7, care suna ca o mașină de producție din fabrică!

extragere de numerar bitcoin - antminer s9

Cu toate acestea, la fel ca DragonMint ASIC, Antminer S9 este scump. În medie, vă va costa aproximativ 3.000 de dolari să cumpărați. De asemenea, va trebui să cumpărați o sursă de alimentare suplimentară, care costă în jur de 170 USD!

La momentul scrierii, Antminer S9 este puțin mai scump decât DragonMint, chiar dacă este mai puțin puternic. Se speră că în curând ambele prețuri vor fi în cele din urmă reduse, întrucât Bitmain are acum concurență – ceva ce nu avea înainte.

Dacă doriți să cumpărați Antminer S9 sau doriți mai multe informații, Click aici pentru a accesa pagina web oficială!

În afară de cele două dispozitive de mai sus, n-ar avea rost să sugerez altceva pentru mineritul „solo”. Cel mai apropiat dispozitiv din punct de vedere al puterii este Antminer R4, care are o putere de hashing maximă de 8,6 TS / secundă și costă în jur de 1000 USD.

Cu toate acestea, dacă intenționați să vă alăturați unui fond de extragere Bitcoin Cash, atunci puteți achiziționa un dispozitiv mult mai puțin puternic. Acest lucru se datorează faptului că cota dvs. din recompensa minieră se bazează pe cantitatea de putere de hashing pe care o contribuiți! Deci, dacă sună mai potrivit pentru dvs., consultați sugestia mea de mai jos!

Antminer S7

Antminer S7 a fost cel mai bun dispozitiv hardware ASIC înainte de lansarea S9! De asemenea, este fabricat de Bitmain și poate produce o rată maximă de hash de 4,73 TH / secundă.

Deși acest lucru este mult mai lent decât S9, acesta vă va permite să câștigați Bitcoin Cash atunci când vă înscrieți într-un pool de minerit Bitcoin Cash. În momentul scrierii, puteți ridica un S7 cu puțin sub 200 USD. Este o piesă de hardware extrem de fiabilă și dovedită, care a fost cea mai populară din industrie.

Înainte de a cumpăra Antminer S7, trebuie să luați în considerare două lucruri. În primul rând, dacă intenționați să extrageți singur Bitcoin Cash cu acesta – nu! Nu veți putea concura cu modele mai puternice. În al doilea rând, S7 este zgomotos, așa că, dacă intenționați să îl rulați seara, fiți pregătiți pentru reclamațiile vecinilor.

Dacă doriți să achiziționați Antminer S7, Click aici pentru a-l cumpăra de la magazinul oficial Amazon.

Deci, acum, când știți totul despre cerințele hardware, următoarea parte a ghidului meu de extragere a Bitcoin Cash va analiza ce software aveți nevoie..

Software pentru mineritul Bitcoin Cash

La fel ca computerul desktop sau dispozitivul laptop, software-ul este la fel de important ca hardware-ul. Odată ce ați achiziționat dispozitivul ASIC, va trebui să descărcați un software pentru al însoți. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, software-ul necesar va fi inclus cu produsul.

Nu este recomandat să utilizați alt software decât cel inclus în produsul dvs. Există diferite programe de extracție disponibile pentru descărcare, dar acestea sunt potrivite doar pentru extragerea GPU sau CPU. Dacă ați citit ghidul meu până în acest moment, veți ști că niciunul dintre aceste dispozitive nu este potrivit pentru extragerea Bitcoin Cash, deoarece va trebui să utilizați un ASIC.

Unele dintre software-urile miniere recomandate includ:

  • www.ccgmining.com
  • hashflare.io
  • minergate.com
  • nicehash.com

Când instalați programul software, există diverse lucruri pe care le puteți configura. În primul rând, va trebui să introduceți adresa portofelului Bitcoin Cash. Acest lucru este important, deoarece aceasta este adresa la care vor fi trimise recompensele miniere.

De asemenea, va trebui să spuneți software-ului câtă putere doriți să genereze hardware-ul. Este recomandat să citiți manualul inclus în dispozitivul dvs. hardware înainte de a modifica setările!

În cele din urmă, va trebui, de asemenea, să îi spuneți software-ului numărul de ore pe care doriți să-l obțină. Dacă achiziționați un dispozitiv silențios precum Antminer S9, atunci este logic să îl rulați 24 de ore pe zi, deoarece veți dori să vă maximizați profiturile.

Cu toate acestea, dacă utilizați un dispozitiv zgomotos, cum ar fi Antminer S7, atunci (în funcție de locul în care se află hardware-ul dvs.) este mai bine să-l utilizați doar în timpul zilei.

Deci, acum, când știți despre cerințele pentru descărcarea software-ului, partea finală a ghidului va discuta bazinele miniere Bitcoin Cash.

Fonduri miniere Bitcoin Cash

Întrucât fondul de extracție Bitcoin Cash este o modalitate prin care mulți oameni își ‘pun în comun’ resursele împreună pentru a avea șanse mai mari de a câștiga recompensa minieră. Este ca și cum ai fi într-un joc de „Tug-of-War”.

extragerea de numerar bitcoin

Dacă o parte a frânghiei are 5 oameni, iar cealaltă parte avea 10.000, oricât de puternici ar fi oamenii, partea cu 10.000 ar câștiga întotdeauna! Acesta este motivul pentru care fondurile miniere Bitcoin Cash sunt atât de grozave, deoarece oferă tuturor șansa de a câștiga o bucată din plăcintă!

Cu toate acestea, este important să ne amintim că bazinele miniere dețin mult control. Deși vă împărtășiți puterea de hashing, piscina are control deplin asupra termenilor și condițiilor lor. Aceasta înseamnă că pot schimba taxa de membru sau pot reduce numărul de recompense care sunt partajate.

Există o mulțime de escrocherii în bazinele miniere care nu vă vor plăti niciodată recompense, așa că efectuați întotdeauna suficiente cercetări înainte de a vă alătura unuia sau alegeți un bazin minier bine cunoscut, precum cel pe care l-am enumerat mai jos.

Antpool

Antpool, la fel ca dispozitivul hardware Antpool, este deținut de Bitmain. Când vă conectați dispozitivul la piscina minieră Antpool, puteți începe să extrageți imediat fără a fi nevoie să plătiți taxe.

Pe de altă parte, compania păstrează toate taxele de tranzacție câștigate ca parte a recompensei miniere. Recompensa în bloc de 12,5 BCH este partajată între toți minerii, în funcție de cât de multă putere contribuie.

De exemplu, dacă contribuiți cu 10% din toată puterea de hashing, atunci veți primi 10% din recompensă!

Pentru a afla mai multe informații despre aderarea la Antpool, click Aici.

Concluzie

Sper că v-ați bucurat de ghidul meu minier Bitcoin Cash. Dacă l-ați citit de la început până la sfârșit, atunci ar trebui să aveți o idee foarte bună dacă mineritul Bitcoin Cash este potrivit pentru dvs..

Zilele de a putea extrage criptomonede populare precum Bitcoin și Bitcoin Cash folosind dispozitive de bază CPU sau GPU au dispărut de mult (din păcate). Pe atunci, era un sistem corect care permitea oricui să se implice. Cu toate acestea, singura șansă reală pe care o aveți acum este fie să cheltuiți o sumă semnificativă de bani pe cel mai bun hardware ASIC, fie să vă alăturați unui grup de minerit.

Cine știe, dacă comunitatea Bitcoin este vreodată de acord să facă modificări la cod, atunci într-o zi ar putea să interzică dispozitivelor ASIC să se conecteze la rețea. Până atunci, capacitatea de a câștiga recompensa minieră este acum în mâinile câtorva mega ferme miniere.

De asemenea, puteți utiliza oricând schimb de criptomonede de încredere platforme și cumpără Bitcoin instantaneu fără mari probleme!

Deci, ce părere aveți despre mineritul Bitcoin Cash? Ați prefera să cumpărați un aparat DragonMint sau Antpool sau vă veți mulțumi cu o opțiune mai ieftină? Vă rog să mă anunțați în comentariile de mai jos.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me