Bitcoin Cash VS Bitcoin – un război de doi titani cripto!

Știați că Bitcoin Cash provine din Bitcoin în sine? Asta e corect – Noduri Bitcoin Cash au fost cândva o parte din Blockchain Bitcoin. Bitcoin Cash este o furculiță a Bitcoin.

Dar în care dintre cele două ar trebui să alegeți să investiți? Care este diferența dintre Bitcoin Cash VS Bitcoin? Ce este o „furcă”? Există atât de multe întrebări și Sunt aici pentru a le răspunde tuturor!

Până la sfârșitul acestui ghid, veți cunoaște diferența dintre două diferite criptomonede – Bitcoin Cash VS Bitcoin.

Veți afla mai multe despre lor istorie, valoare si al lor potențial pentru viitor. După aceasta, ar trebui să puteți decide în care ați prefera să investiți sau dacă doriți să investiți în ambele.

Mai întâi, să ne uităm puțin despre Bitcoin și fundalul său. Apoi, voi explica ce este o furculiță. După aceea, vom analiza povestea din spatele Bitcoin Cash și caracteristicile sale.

Înainte de a vă grăbi direct în ghid, ar trebui să fiți conștienți de un câteva aspecte importante. În primul rând, asigurați-vă că alegeți platforme fiabile de schimb criptografic atunci când cumpărați BTC (Coinbase este una dintre opțiunile recomandate) sau profitați de cel mai simplu mod de a cumpăra Bitcoins cu cardul dvs. de credit – Simplex.

În al doilea rând, criptomonedele ar trebui stocate în portofele sigure. Ledger Nano S și Trezor sunt câteva dintre cele mai recomandate și portofele hardware de încredere.

Dacă sunteți deja familiarizați cu Bitcoin și Bitcoin Cash și sunteți aici doar pentru comparație, treceți la secțiunea numită Bitcoin Cash VS Bitcoin: Războiul prețurilor!

Bitcoin

Bitcoin a fost prima criptomonedă și de mulți ani nu a fost foarte cunoscut. Este la fel ca orice altă monedă reală. Îl puteți folosi pentru a cumpăra, vinde și comercializa bunuri, servicii, investiții și multe altele.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

tehnologia blockchain faptul că este făcut din, împiedică falsificarea acestuia. Înseamnă și că este nu sunt deținute, emise sau controlate de către un singur grup sau partid.

De exemplu, Dolar american este emis de guvernul SUA si este controlat de bănci. În acest scenariu, partidul central sunt guvernul și băncile. Când transferați dolari unui prieten, vă bazați pe bancă pentru a autoriza și procesa tranzacția.

Bitcoin, pe de altă parte, este nu este emis sau controlat de nicio autoritate centrală. Tranzacțiile de pe blockchain sunt verificate de computerele care rulează blockchain, iar aceste computere pot fi deținute de oricine – blockchain-ul este descentralizat.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: pe care ar trebui să îl alegeți

Pe blockchain, tranzacțiile sunt stocate și trimise în blocuri. Computerele verifică întregul bloc de tranzacții simultan rezolvând o problemă matematică complicată. Când problema este rezolvată, tranzacțiile din bloc sunt verificate și se creează un nou Bitcoin – este dat computerului care a rezolvat problema. Acest proces se numește minerit!

numărul total de Bitcoin care va exista vreodată este limitat la 21 de milioane. Chiar dacă există deja peste 16 milioane de Bitcoin, va trece mult până când numărul Bitcoin va ajunge la 21 de milioane! Asta pentru ca la fiecare 4 ani, cantitatea de Bitcoin creată pe bloc este tăiat în jumătate.

Pe măsură ce mai mulți oameni încearcă să pună mâna pe ceva Bitcoin și rata de creație scade, credința obișnuită este că valoarea va crește. De aceea, atât de mulți oameni sunt înnebuniți de Bitcoin acum!

Astăzi, Bitcoin este cea mai valoroasă criptomonedă de pe piață. În timp ce alte valute sunt încercând să depășească Bitcoin și să-și reducă dominația asupra sectorului monedelor digitale, Bitcoin Cash poate fi o excepție de la aceasta datorită diferenței dintre Bitcoin și Bitcoin Cash!

Deoarece Bitcoin Cash este o furcă a Bitcoin, vă voi explica ce este o furcă înainte de a trece la Bitcoin Cash!

O furculiță

Sunt destul de puține furculițe Bitcoin, dar niciuna nu este la fel de folosită sau la fel de cunoscută ca Bitcoin Cash. A furculiţă este creat atunci când codul original al unui blockchain este actualizat dar numai unele dintre nodurile (computerele) de pe blockchain acceptă actualizarea.

blockchain original (cum ar fi Bitcoin) rămâne la fel, iar nodurile actualizate se separă de blockchain-ul original și creează un blockchain nou (cum ar fi Bitcoin Cash) și monedele de pe blockchain devine separat și unic din cele de pe blockchain-ul original.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: pe care ar trebui să îl alegeți

Oricine deține moneda originală în momentul în care a fost bifurcat va obțineți automat versiunea cu furcă a monedei pe care o țineau. Deci, atunci când Bitcoin s-a raportat la Bitcoin Cash, cineva care avea 10 BTC ar fi primit automat un anumit număr de BCH care să corespundă cu valoarea celor 10 BTC..

Acum, să vorbim despre Bitcoin Cash în sine!

Bitcoin Cash

La fel ca Bitcoin, Bitcoin Cash este o criptomonedă cu propriul blockchain. Funcționează la fel ca o monedă digitală și nouă BCH (Bitcoin Cash) este creat prin extragerea Bitcoin Cash. A fost creat la sfârșitul anului 2016, făcându-l mult mai tânăr decât Bitcoin.

Bitcoin a fost forțat să creeze Bitcoin Cash, deoarece dezvoltatorii Bitcoin au dorit să facă unele schimbări importante la Bitcoin. Dezvoltatorii comunității Bitcoin nu au putut ajunge la un acord cu privire la unele dintre modificările pe care doreau să le facă. Deci, a un grup mic dintre acești dezvoltatori a forțat Bitcoin a crea un versiune noua ale aceluiași cod cu câteva modificări.

modificările care fac diferența între Bitcoin Cash VS Bitcoin sunt acestea:

  • Bitcoin Cash are taxe de transfer mai mici (aproximativ 0,20 USD pe tranzacție), deci efectuarea de tranzacții în BCH vă va economisi mai mulți bani decât utilizarea BTC. O tranzacție BTC poate costa în jur de 1 USD pe tranzacție, deși anterior a crescut până la aproximativ 25 USD pe tranzacție!
  • BCH are timpi de transfer mai rapizi. Deci, nu trebuie să așteptați cele 10 minute necesare pentru a verifica o tranzacție Bitcoin!
  • BCH poate gestiona mai multe tranzacții pe secundă. Aceasta înseamnă că mai mulți oameni pot folosi BCH în același timp decât pot folosi BTC.

Toate aceste modificări se datorează faptului că a Bloc Bitcoin Cash (în blockchain) este de opt ori mai mare decât un bloc Bitcoin. Acest lucru face BCH mai rapid, mai ieftin și mai scalabil decât Bitcoin. Numerarul Bitcoin devine din ce în ce mai adoptat de zi cu zi din această cauză.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Războiul prețurilor

Așa cum am menționat mai devreme, criptomonedele de genul Bitcoin sau Bitcoin Cash derivă valoarea lor din cât sunt adoptat, folosit și cerut. Le putem analiza în termeni de ROI (randamentul investiției) și creșterea valorii.

Sunt ambii titulari de valoare, și în timp ce Bitcoin a deținut cea mai mare valoare până acum, Bitcoin Cash câștigă utilizatori și valorează rapid.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: pe care ar trebui să îl alegeți

Bitcoin Cash este mult mai tânăr decât Bitcoin. Deci, este încă în stadiul de captând și realizându-și propriul loc pe piața criptografică. Mulți oameni speculează că Bitcoin Cash ar putea lua o bună parte din cota de piață a Bitcoin, devenind astfel noua criptă dominantă din industrie. Acest lucru se datorează faptului că Bitcoin Cash a abordat problemele de scalare cu care se confruntă Bitcoin, permițând mai multor oameni să îl utilizeze cu ușurință și cu taxe mai mici.

Dacă comunitatea de dezvoltatori Bitcoin nu găsește o modalitate de a fi de acord cu o actualizare reciprocă a codului Bitcoin pentru a-și rezolva problemele, Bitcoin ar putea pierde în războiul dintre BTC VS BCH. Aceasta înseamnă că mai mulți oameni vor trece probabil la utilizarea BCH ca principal depozit de valoare și monedă tranzacțională.

În trecutul recent, Bitcoin Cash a fost valorează până la 5% din Bitcoin, la până la 33%. În prezent rămâne în intervalul 10-15% din prețul Bitcoin. Mai jos sunt graficele prețurilor BCH VS BTC din ultimele nouă luni.

(Linia portocalie este de la BCH la BTC)

Graficul prețurilor Bitcoin Cash

Graficul prețurilor Bitcoin

ACTUALIZARE 2021: Cash Bitcoin merită în prezent 226,83 USD și Bitcoin merita 10 258,22 USD, ceea ce înseamnă că 1 Bitcoin este egal cu 44,90 Bitcoin Cash.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: pe care ar trebui să îl alegeți

Unul dintre lucrurile care împiedică creșterea rapidă a BCH înapoi este confuzia pe care o au oamenii între Bitcoin și Bitcoin Cash. Mulți investitori începători văd Bitcoin Cash ca un Bitcoin mai ieftin, cu un punct de intrare mai mic pe piață. Acest lucru se datorează faptului că au nume foarte asemănătoare și provin din aceeași marcă și comunitate.

confuzie a dus, de asemenea, la faptul că Bitcoin Cash primește atenție negativă ca o monedă copiată, care este pur și simplu o captură de numerar, menită să păcălească noii investitori cripto în cumpărarea unui Bitcoin fals. Totuși, acest lucru nu este adevărat.

BCH nu este un Bitcoin fals, dar poate fi unul mai bun.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Caracteristicile

Avantaje Bitcoin Cash

principalul avantaj al Bitcoin Cash este că este mai ieftin și mai rapid de utilizat. Acest lucru se datorează faptului că este mai scalabil, ceea ce înseamnă că mai mulți oameni pot tranzacționa pe blockchain în orice moment.

Echipa sa de dezvoltare este implementarea rapidă a soluțiilor care fac blockchainul mai scalabil. Ceea ce îi oferă un mare potențial viitor pentru adoptare și utilizare.

Este, de asemenea mai ieftin pentru a vă deplasa între schimburi. Ori de câte ori crește prețul, este un activ comercial excelent împotriva Bitcoin și o investiție solidă de acoperire împotriva Bitcoin, în cazul în care Bitcoin își va pierde dominanța pe piață într-o zi.

Notă: Nimic din acest articol nu este sfat financiar! Ar trebui mereu consultați un consilier financiar înainte de a investi. De asemenea, alegeți întotdeauna portofele de criptomonede de încredere, cum ar fi Ledger Nano S, Coinbase și Trezor, pentru a vă păstra monedele în siguranță!

Dezavantaje Bitcoin Cash

Bitcoin Cash nu are la fel de multă încredere a investitorilor ca Bitcoin. De asemenea, rata de adoptare și penetrarea pieței este mult mai mică decât cea a Bitcoin. Acest lucru are mult de-a face cu faptul că această monedă este mult mai nouă decât Bitcoin.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: pe care ar trebui să îl alegeți

Exploatarea Bitcoin Cash este relativ aceeași cu extragerea Bitcoin. Aceasta înseamnă că face cineva care extrage Bitcoin Cash mult mai puțin profit decât cineva care extrage Bitcoin cu același echipament. Din acest motiv, minerii nu se grăbesc la fel de repede să extragă Bitcoin Cash.

În cele din urmă, când vine vorba de tranzacționare, BCH are mult mai puține perechi de tranzacționare decât BTC, făcându-l mai puțin comercializabil decât Bitcoin. Toate aceste dezavantaje acționează pentru a face ca ratele și prețurile de adoptare ale Bitcoin Cash să fie mult mai mici decât cele ale Bitcoin.

Avantaje Bitcoin față de Bitcoin Cash

Ca criptomonedă originală, Bitcoin este moneda de bază a întregului sector. Este ceea ce tranzacționează toate celelalte criptomonede (precum și ETH, de cele mai multe ori) și este tranzacționabil pe majoritatea burselor. Bitcoin este cel mai popular și are cele mai multe perechi de tranzacționare cu alte criptomonede.

Începând cu 23 martie 2018, Bitcoin reprezintă 44,5% din întregul capital al sectorului criptografic și este considerat standardul de aur al unei industrii în creștere rapidă..

ACTUALIZARE 2021: Bitcoin valorează în prezent 57,3% a întregii industrii criptografice.

cel mai mare avantaj Bitcoin are peste Bitcoin Cash este comunitatea și cultul său: este prima criptomonedă despre care aude cineva. Este super, foarte popular – dacă bunica dvs. știe despre o singură criptomonedă, vă pariez că 100 USD este Bitcoin!

Dezavantaje Bitcoin față de Bitcoin Cash

dezavantaje ale Bitcoin în comparație cu Bitcoin Cash se referă în principal la scalabilitate probleme în fața Bitcoin. Bitcoin este mai batran, Mai lent și costă mult mai mult pe tranzacție. Este probabil ca pe măsură ce sectorul crește, Bitcoin să-și piardă în continuare dominanța față de aceste alte monede.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: aplicația Bitcoin.

Un alt dezavantaj este că echipa de dezvoltare de bază Bitcoin nu este unită la fel de bine ca alte echipe de criptare, cum ar fi cea a lui Ether, de exemplu. Se pare că sunt împărțiți ca un grup și nu au o conducere clară.

Acest lucru face ca implementarea soluțiilor de scalare să fie mai dificilă de convenit și implementată în rețea – deloc bună!

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Unde le puteți cumpăra?

Unul dintre cele mai populare schimburi pentru a cumpăra atât Bitcoin cât și Bitcoin Cash este Coinbase.

Pe această platformă, puteți utiliza fiat pentru a cumpăra criptomonede populare (inclusiv Bitcoin și Bitcoin Cash) prin cardul dvs. de credit, contul bancar și multe altele. Din păcate, Coinbase este disponibil doar în 32 de țări:

SUA, Canada, Marea Britanie, Elveția, Suedia, Spania, Slovenia, San Marino, Portugalia, Polonia, Norvegia, Olanda, Monaco, Malta, Liechtenstein, Letonia, Jersey, Italia, Irlanda, Ungaria, Grecia, Finlanda, Danemarca, Republica Cehă, Cipru, Croația, Bulgaria, Belgia, Austria, Australia și Singapore.

ACTUALIZARE 2021: Coinbase este disponibil în prezent în peste 100 de țări.

Dacă utilizați un broker care nu vinde BCH, dar vinde BTC, puteți cumpăra oricând Bitcoin și îl puteți schimba cu Bitcoin Cash pe o platformă de tranzacționare, cum ar fi Binance.

Cel mai simplu și cel mai simplu mod de a cumpăra BTC și BCH cu cardul dvs. de credit este prin Simplex – procesare online fără fraude.

Bitcoin Cash VS Bitcoin: Concluzie

Mulți oameni au impresia că Bitcoin Cash VS Bitcoin este un război și că unul ar trebui să fie mai bun decât celălalt. Din motive practice, Bitcoin Cash este un activ mai rapid și mai ieftin de utilizat pentru tranzacționarea pe blockchain.

Dar Bitcoin, fiind cea criptomoneda originală, este cel mai mult adoptat și în prezent cel mai mare magazin de valoare din criptomarket. Acest lucru mă face să cred că ambele monede pot rămâne ca elemente de bază în industrie pe măsură ce evoluează și se maturizează.

BCH poate deveni instrumentul principal pentru tranzacții și mutarea banilor pe măsură ce îl adoptă mai mulți utilizatori. BTC poate continua să fie utilizat ca un stoc de valoare care este luat în considerare aurul monedei digitale. Ambele vor crește în valoare și adoptare în timp, făcându-le investiții demne pentru orice investitor de luat în considerare și de luat în considerare.

Acum, că știi diferențele dintre aceste două monede, poți mai bine decide cum vrei să investești în ele și cum le veți folosi.

De exemplu, puteți investi în Bitcoin Cash pentru al utiliza ca formă principală de monedă cu care să tranzacționați. Cu toate acestea, ați putea investi în Bitcoin așa cum ați investi în aur – pentru beneficii de investiții.

Întrebarea este, care este cea pe care o preferați? Și pentru ce? Preferați Bitcoin ca investiție, dar Bitcoin Cash ca monedă utilizabilă? Care este părerea ta despre Bitcoin Cash VS Bitcoin? Să-mi dai de veste!

Notă importantă: Faceți întotdeauna cercetări independente suplimentare și consultați întotdeauna un investitor financiar înainte de a investi. De asemenea, rețineți că este crucial să vă păstrați criptomonedele portofele digitale sigure, ca Ledger Nano S, Trezor Model T și Coinbase. Atunci când achiziționați BTC și BCH, este o idee bună să alegeți Simplex – procesare sigură a plăților.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me