Bitcoin depozitare la rece s-ar putea să sune ca stocarea criptomonedei dvs. într-un frigider, dar realitatea este destul de diferită.

Când vine vorba de cryptos, depozite calde și reci consultați portofelele care le țin. Există multe modalități diferite de a vă stoca Bitcoin (sau orice altă criptomonedă), deci ar putea fi confuz cu privire la ce metode sunt cele mai bune și care sunt cele mai rele, mai ales dacă sunteți un începător în domeniu.

În acest ghid vom vorbi despre toate lucrurile despre „stocarea la rece Bitcoin”: vom vorbi despre cum să stocăm Bitcoin offline, acoperă cele mai bune portofele de depozitare la rece (de asemenea, cele mai rele!) și compară portofele calde vs portofele reci (ca Ledger Nano S și Trezor).

Totuși, vom începe încet – pentru a ne asigura că suntem amândoi pe aceeași pagină, să parcurgem definițiile.

Înțelegerea Bitcoin Cold Storage

Asa de, ce este stocarea la rece a Bitcoin?

Ultimul cupon Coinbase găsit:

În criptomonedă în lume, stocarea frigorifică se referă la obiecte fizice (de obicei dispozitive complexe, dar mici) în care v-ați stoca criptomonedele.

Aceste dispozitive sunt criptate cu coduri speciale de securitate pentru a vă proteja monedele criptografice și a fi totuși accesibil în orice moment dat. În afară de depozitarea la rece, aceste dispozitive pot fi numite și portofele reci.

La rândul său, depozitare la cald (sau portofele fierbinți) se referă la portofele digitale de stocare a criptelor – aceste portofele pot fi disponibil pe internet, desktopul dvs. sau orice alt loc între ele.

Bitcoin Cold Storage: un ghid cuprinzător

Există o mulțime de discuții despre care portofel este cea mai bună alegere superioară. Deci, înainte de a merge mai departe cu ghidul de stocare la rece Bitcoin, să încercăm să răspundem la această întrebare.

Portofel fierbinte vs portofel rece

Cele două metode de cum a stoca Bitcoin deconectat sunt supuse unei dezbateri în curs. În această dezbatere, oamenii compară și contrastează portofelele fierbinți față de portofelele reci, în speranța că vor găsi alegerea perfectă pentru stocarea criptomonedelor lor. Vom vorbi atât despre stocarea la rece, cât și la cea Bitcoin.

Există o mulțime de poziții din care ați putea începe această dezbatere. Personal, însă, cred că ar trebui să existe doar unul – Securitate.

Nu contează cât costă portofelul, cât de bine arată sau câte opțiuni are – totul devine arbitrar atunci când metoda de stocare nu are securitate. Dacă într-o zi te trezești și îți verifici portofelul cald sau rece doar pentru a vedea că toate fondurile tale au fost sparte și furate, cred că atractivitatea vizuală a portofelului va fi cea mai mică dintre grijile tale.

Bitcoin Cold Storage: un ghid cuprinzător

Păstrarea exemplu dat mai sus în minte, punctul meu principal de concentrare atunci când vorbesc despre stocarea la cald și la rece (Bitcoin) va fi Securitate. Dacă metoda de stocare pare superioară în cele mai multe aspecte, dar pare să nu aibă mijloace adecvate de prevenire a escrocheriei, este în afara acestei liste.

Acestea fiind spuse, voi prezenta totuși informații obiective despre ambele metode de stocare Bitcoin – atât din partea lor puternică, cât și din partea lor slabă.

Bitcoin Hot Storage – Pro și contra

Este probabil sigur să spunem că metoda de stocare la cald este cel mai popular mod de stocare a criptomonedelor. Există câteva motive în spatele acestui lucru.

În primul rând, stocarea la cald este de obicei gratuită. Probabil că există sute, dacă nu chiar mii de site-uri web, care oferă portofele oamenilor care caută la cald metode de depozitare – gratuit! Acest lucru aduce mult trafic, mai ales dacă site-ul îl comercializează corect.

Un alt factor important atunci când vine vorba de portofelele online și desktop este că acesta este nu contează ce fel de criptomonedă doriți să stocați – probabil veți găsi un portofel pentru acesta.

Chiar și unele dintre cele mai puțin populare și binecunoscute criptomonede de multe ori au desemnat portofele digitale pentru a le stoca. De cele mai multe ori, creatori sau dezvoltatori dintre aceste monede în sine au portofele opționale, special concepute, pe care le puteți utiliza.

Numai acest fapt crește numărul de utilizatori de stocare la cald, deoarece există o mulțime de oameni care dețin alte criptomonede, nu doar Bitcoin sau Ethereum.

Depozitare la rece Bitcoin: portofel Bitcoin.

O caracteristică mai atractivă pe care o au portofelele digitale este că sunt ușor accesibile. Dacă vă aflați pe desktop sau laptop, vă puteți accesa portofelul printr-un câteva clicuri. Acest lucru elimină opțiunea de a avea nevoie întotdeauna de a avea un articol fizic alături ori de câte ori doriți să efectuați o tranzacție.

Partea de jos

Principala critică pentru portofelele fierbinți este însă a lor Siguranță. Am menționat mai devreme că aceasta ar trebui să fie prioritatea maximă atunci când vine vorba de stocările cripto, așa că vom face nu pierde timp și sări direct în el.

În mod implicit, portofelele fierbinți sunt conectate la internet. Deși aceasta nu este o problemă în sine, ar putea provoca în cele din urmă una. Potențiali hacker, hoți și alte persoane răutăcioase caută în permanență noi modalități și metode de a intra în portofelele oamenilor și de a le fura criptomonedele..

O mulțime de site-uri web și companii care oferă stocare digitală criptografică au experimentat deja acest lucru și încearcă continuu să-și îmbunătățească măsurile de securitate. Deși acest lucru este lăudabil, acesta oferă puține sau deloc condoleanțe persoanelor care s-au ocupat deja de escroci.

În cazul în care un portofel fierbinte este la zi și primește constant actualizări de securitate și alte îmbunătățiri integrate, acest lucru scade posibilitatea unei încălcări a securității. Multe dintre cele mai cunoscute și serioase companii care se ocupă de portofele digitale încearcă să facă acest lucru.

din pacate, nu poți niciodată fii pe deplin sigur – este nevoie doar de o singură eroare și toate câștigurile și economiile tale criptate ar putea dispărea pentru totdeauna.

Bitcoin Cold Storage: un ghid cuprinzător

Dacă vă stocați Bitcoin online, apare un alt posibil pericol – defecțiuni tehnice.

Portofelele online stochează cheia portofelului în serverele lor. În timp ce site-ul este în funcțiune, totul este în regulă. Cu toate acestea, dacă se întâmplă ceva de genul unei erori tehnice sau a unei defecțiuni, tu s-ar putea să vă piardă cheia (și la rândul lor – monedele dvs. criptografice) pentru totdeauna.

O mulțime de site-uri web oferă chiar și clauze de declinare a responsabilității și vă solicită să semnați un document care scutește compania de orice responsabilitate dacă are loc un eveniment similar.

rezumat

Să facem un rezumat rapid.

Portofelii fierbinți:

 • De obicei gratuit;
 • Poate stoca aproape toate criptomonedele acolo;
 • Ușor de utilizat, „țineți-vă mâna pe parcursul întregului proces”;
 • Disponibil în doar câteva clicuri de buton.

Contra portofel la cald:

 • A fi gratuit ar putea duce la performanțe slabe, defecte tehnice, etc;
 • Nu simți că ai controlul – orice problemă tehnică ar putea șterge toate economiile pe care le ai;
 • Vulnerabil la escrocherii, fraude, susceptibil de hackeri și hoți.

Acum, că aveți o mai bună înțelegere a portofelelor fierbinți, să trecem la cele reci.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile criptografice unul lângă altul

Bitcoin Cold Storage – Pro și contra

Dacă te uiți la cum să stochezi Bitcoin offline, Bitcoin depozitare la rece este cu siguranță pentru tine.

Deși departe de a fi la fel de popular și utilizat pe scară largă precum sunt portofelele fierbinți, stocarea frigorifică Bitcoin crește constant și devine din ce în ce mai cunoscută. Există câteva motive întemeiate în spatele acestui lucru.

În primul rând, stocarea la rece Bitcoin este în prezent cel mai sigur mod posibil de a stoca Bitcoins. Monedele criptografice sunt stocate într-un dispozitiv mic și pot fi transportate sau plasate într-o cutie puternică, în siguranță sau ascunse în orice altă locație posibilă la vedere.

Aceste dispozitive nu necesită nicio conexiune la internet pentru a funcționa și a funcționa corect – singurul factor elimină cea mai mare parte a riscului potențial de furt, fraudă și așa mai departe.

Bitcoin Cold Storage: un ghid cuprinzător

Pe lângă faptul că este în siguranță, depozitare la rece (Bitcoin) vă oferă un sentiment de control pe care pur și simplu nu îl au portofelele fierbinți.

Dacă doriți, puteți purta dispozitivul de stocare la rece Bitcoin în buzunar toată ziua și îl veți avea întotdeauna literalmente lângă voi. Ați fi responsabil de tot ceea ce i s-ar întâmpla – indiferent dacă este vorba de tranzacții sau când este vorba păstrându-l într-un loc sigur.

Dacă aveți această opțiune, vă asigură că monedele dvs. nu vor fi înșelate și furate la un moment dat. Nu este nevoie să aveți încredere în niciun furnizor de servicii terță parte – responsabilitatea revine solemn pe umerii dvs..

Partea de jos

Întorcându-se spre aspecte negative de stocare la rece Bitcoin, cel evident care apare în mintea oricui este prețul.

Spre deosebire de portofelele fierbinți, stocarea la rece Bitcoin poate fi obținută destul de costisitoare. Totuși, este subiectiv – dacă aveți o mulțime de Bitcoins, atunci prețul nu pare a fi nimic atunci când vine vorba de cea mai bună protecție a economiilor dvs. Alternativ, dacă ceea ce dețineți este doar o cantitate foarte mică de criptomonede, atunci portofelele reci ar putea părea o exagerare imensă..

Depozitarea la rece a Bitcoin tinde să rămână în jurul prețului interval de 50 $ – 100 $. Opțiunile de 100 USD sunt de obicei destul de elegante și multifuncționale, în timp ce versiunile mai ieftine sunt pur și simplu dispozitive de stocare.

Un alt lucru care tinde să-i scoată pe oameni este numărul mic de criptomonede pe care îl suportă portofelele reci.

În momentul redactării acestui ghid, dispozitive de stocare fizică acceptă și poate stoca doar câteva dintre principalele criptomonede de pe piață. Noile opțiuni devin disponibile în fiecare zi, dar procesul este mult prea lent pentru a ajunge din urmă la numărul în continuă creștere de monede criptografice.

rezumat

Un rezumat rapid:

Profesioniști cu portofel rece:

 • THE cele mai sigure opțiuni atunci când vine vorba de stocarea criptomonedelor;
 • Vă permite nu numai să vă simțiți, ci și să DEȚINEȚI controlul;
 • De obicei mic și compact, ușor de ascuns sau de transportat.

Contra portofelului rece:

 • Ar putea fi scump pentru unii oameni;
 • Nu este la fel de practic sau ușor accesibil ca portofelele fierbinți.

Acum, că știi cum să stochezi Bitcoin offline, să încercăm să găsim cele mai bune portofele de stocare la rece de pe piață.

Cele mai bune portofele reci

Vă voi spune despre cele mai populare trei și binecunoscute portofele reci Bitcoin în piață. Care este cel mai bun portofel de depozitare la rece? Ei bine, te las să te hotărăști.

Trezor

Trezor e foarte bine cunoscute în comunitatea criptomonedelor. Și pe bună dreptate – a fost primul dispozitiv de stocare la rece Bitcoin de acolo.

Depozitare la rece Bitcoin: Trezor.

Astăzi, Trezor este considerat de mulți ca fiind lider în securitate și portofel rece complet funcțional departamente. Vă protejează criptomoneda în oricare dintre scenariile posibile, fie că este vorba de rezistență fizică sau când o conectați la un dispozitiv care are viruși rău intenționați.

În jur, Trezor este o alegere excelentă când vine vorba de dispozitive de stocare la rece Bitcoin.

Ledger Nano S

Acest portofel de stocare la rece Bitcoin este unul dintre principalii concurenți pentru Trezor. Oferă o securitate excelentă la un preț competitiv.

Ledger Nano S este, de asemenea, renumit pentru mărimea – este mai mici și mai compatibile decât multe alte portofele fizice de acolo.

Bitcoin Cold Storage: un ghid cuprinzător

Dacă căutați ceva similar, dar mai ieftin decât Trezor, Ledger este o alternativă excelentă.

KeepKey

KeepKey ar putea fi stocare frigorifică Bitcoin mai puțin cunoscută dispozitiv de pe această listă, dar asta pentru că este încă relativ nou.

Acest portofel cripto a devenit rapid renumit pentru design elegant și sofisticat. Majoritatea specificațiilor sale sunt aproape identice cu cele ale lui Trezor. Principalul lucru care îi diferențiază? Design-ul.

KeepKey este destul de greu decât, de exemplu, Trezor sau Nano Ledger S. Acest lucru ar putea sau nu să devină o neplăcere pe termen lung – practic, este un scenariu de la caz la caz. Unora le place versiunile mai grele ale portofelelor, alții le preferă ușoare.

Concluzie

În acest ghid, am abordat cele mai frecvente subiecte referitoare la dispozitive de stocare fizică. Am vorbit despre cele mai bune portofele de depozitare la rece, am discutat despre modul de stocare a Bitcoin offline, au comparat portofelele fierbinți față de portofelele reci și ți-am dat câteva exemple din unele dintre Mai mult portofele reci remarcabile acolo, inclusiv Trezor și Ledger Nano S.

Subiectul stocării la rece a Bitcoin este doar o mică parte a unei conversații mai mari – cu criptomonede în creștere în popularitate, tot mai mulți oameni vor căuta opțiunile disponibile pentru portofele, ceea ce va duce la apariția și mai multor opțiuni..

O regulă generală bună de reținut este Securitate. Plasați întotdeauna siguranța criptelor dvs. ca prioritate maximă și alegeți întotdeauna atât portofelele calde, cât și cele reci în consecință. Estetica portofelului nu contează atunci când nu este sigură și nesigură.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me