De-a lungul anilor, numeroase criptomonede noi au fost formate din rețeaua Bitcoin. Procesul în care se formează se numește a furculita tare.

Cea mai faimoasă furcă dură Bitcoin este probabil Bitcoin Cash (BCH), dar o mulțime de alții l-au urmat pe piață. Există Bitcoin Platinum, Bitcoin Atom, Super Bitcoin și chiar un DUMNEZEU Bitcoin!

În acest ghid, vă voi spune totul despre o furcă dură numită Bitcoin Diamond (BCD). Voi vorbi despre cine a creat-o și de ce. Îți voi arăta și eu cum lucrări și ceea ce îl face diferit de Bitcoin și de alte monede Bitcoin hard-fur, de asemenea, includ platforme de schimb de criptomonede, precum Binance, de unde îl puteți cumpăra și securizat portofele criptografice, precum Ledger Nano S, unde îl puteți stoca.

Să începem cu elementele de bază.

Căutați cel mai sigur loc pentru a cumpăra BTC? Am colectat cele mai bine cotate schimburi criptografice care au fost aprobate drept cele mai sigure platforme pentru cumpărarea BTC mai jos, așa că aruncați o privire.

Furnizor Visa / Mastercard disponibil Crypto Scorul nostru Coinbase Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + Încă 30

9.8 Citiți recenzia Vizitați site-ul Binance Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + Încă 150

9.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie Coinmama DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +Încă 7

9.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Kraken Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • DASH
 • + Încă 37

9.1 Citiți recenzia Vizitați site-ul eToro Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 3

8.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie KuCoin DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + Încă 210

8.5 Citiți recenzia Vizitați site-ul Gemini Exchange Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 21

8.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Cel mai popular 729 Recenzii 9.8 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia Alegerea editorului 1279 Recenzii 9.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 816 Recenzii 9.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 1174 Recenzii 9.1 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 453 Recenzii 8.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 563 Recenzii 8.5 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 603 Recenzii 8.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia

Pro

 • Tranzacții rapide
 • Ușor de al meu
 • Tranzacții la prețuri reduse

Contra

 • Nu are caracteristici de confidențialitate
 • Nu cel mai de încredere

Bitcoin Diamond: Ce este Hard Fork?

Fiecare criptomonedă are a sa set propriu de reguli. Acestea includ: modul în care sunt înregistrate informațiile, ce taxe de tranzacție vor plăti utilizatorii și ce recompense pot câștiga. Aceste reguli se numesc sale protocol.

Uneori se fac modificări la protocol. Criptomonedele au nici un lider central sau management, astfel încât modificările protocolului sunt făcute de comunitatea criptomonedei. Acestea sunt utilizatorii care susțin rețeaua și să îndeplinească sarcini importante asupra acestuia.

Bitcoin Diamond Hard Fork

Modificările aduse protocolului unei criptomonede se numesc furculițe. Încercați să vă gândiți la ei ca la upgrade-uri de software. Unele sisteme din rețea vor suporta modificările și actualizarea; alții nu. Sunt două tipuri diferite de furci;

 • Furci moi: Acestea implică modificări minore ale rețelei. Acestea sunt numite modificări compatibile cu versiunile anterioare. Aceasta înseamnă că rețeaua continuă să funcționeze normal, chiar și pe sistemele care nu au fost actualizate.
 • Furci dure: Acestea sunt modificări majore care afectează modul în care rețeaua procesează noi tranzacții. Sistemele care fac upgrade vor deveni o nouă criptomonedă. Cele care nu vor continua să funcționeze cu vechiul protocol.

  Aceasta înseamnă că există acum două criptomonede diferite. Voi folosi un exemplu pentru a clarifica lucrurile; Imaginați-vă zece mașini conducând pe un drum. O mașină decide să vireze la dreapta. Patru dintre celelalte mașini consideră că este o idee grozavă, așa că fac și ele la dreapta.

  Celelalte cinci mașini consideră că virarea la dreapta este o idee proastă, așa că continuă să meargă direct. În loc ca un grup de mașini să meargă într-o singură direcție, acum aveți două grupuri care merg în direcții separate!

Deci, acum știți ce este o furcă dură, să examinăm mai atent furca Bitcoin Diamond.

Basics de Bitcoin Diamond Fork

În 2017, doi mineri Bitcoin au sunat Echipa Evey și Echipa 007 a decis să schimbe protocolul de rețea numit Bitcoin Core. Au fost nemulțumiți de modul în care funcționează Bitcoin și au crezut că îl pot îmbunătăți. Evey și 007 și-au numit protocolul îmbunătățit, Bitcoin Diamond.

Notă: Minerii sunt utilizatori Bitcoin care fac sarcini speciale care ajută la procesarea tranzacțiilor Bitcoin. Acestea joacă un rol vital în comunitatea Bitcoin.

Bitcoin Diamond Hard Fork

principalele îmbunătățiri Evey și 007 au vrut să facă protocolul Bitcoin:

 • Timpi mai rapidi de tranzacționare: Majoritatea criptomonedelor se luptă să reducă timpul necesar finalizării tranzacțiilor. Rețeaua Bitcoin poate procesa doar aproximativ 2-7 tranzacții pe secundă (Tx / s). Servicii de procesare a plăților precum MasterCard și Visa poate procesa mii de tranzacții pe secundă. Echipa BCD a considerat că a venit momentul ca Bitcoin să ajungă din urmă!
 • Taxe de tranzacție mai mici: Fiecare tranzacție din rețeaua Bitcoin este taxată. taxe pentru tranzacții au devenit foarte mari în ultimii ani. Se presupune că criptomonedele îi vor ajuta pe utilizatori să evite plata unor taxe mari de transfer bancar, astfel încât Evey și 007 au considerat că taxele Bitcoin ar trebui să scadă, nu în sus!
 • Încurajați mai mulți utilizatori noi: Bitcoin a devenit foarte scump. Astăzi, un Bitcoin valorează mai mult decât 11.000 USD. Acest lucru face foarte greu pentru noii utilizatori să cumpere un Bitcoin. Creatorii BCD consideră că Bitcoin ar trebui să fie pentru toată lumea, nu doar pentru cei care își permit.

Echipa Evey și Echipa 007 au scris modificări în protocolul Bitcoin pe care sperau să le atingă aceste obiective. Furca Bitcoin Diamond s-a întâmplat pe 24 noiembrie 2017. Furca a afectat întreaga comunitate Bitcoin. Vă voi spune cum în secțiunea următoare. Acum, să aruncăm o privire rapidă asupra performanței monedei Bitcoin Diamond pe piață până acum …

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Statisticile pieței cu monede de diamant

Bitcoin Diamond Hard Fork

În urma furcii Bitcoin Diamond, moneda Diamond a intrat pe piață cu stil! La o săptămână după furculiță, moneda Diamond a meritat 61,71 USD. Până pe 25 noiembrie, prețul a crescut 91,47 USD!

Din păcate, acest lucru nu a durat și prețurile a început să coboare pe piață pe tot parcursul lunii ianuarie 2018. Prețul monedei Diamond a scăzut de atunci la un nivel impresionant 2,44 USD.

ACTUALIZARE 2021: În prezent, prețul BCD este de doar 0,83 USD, însă nu pare să scadă.

Chiar dacă prețul său este scăzut, valoarea totală a tuturor BCD de pe piață este încă mult peste 150 de milioane USD. Piața este devenind foarte aglomerat cu monede de furculiță Bitcoin și doar cele cu cele mai bune protocoale vor reuși.

Cum poate fi utilizat BCD?

Monedă Bitcoin Diamond ar putea câștiga o mulțime de utilizatori Bitcoin cu timp de tranzacție mai rapid, taxe mai mici și acces mai ușor către noii utilizatori. Bitcoin este o monedă extrem de populară, dar poate fi destul de dificil de utilizat! Mulți critici Bitcoin susțin că moneda nu va fi o înlocuire valabilă pentru bani normali până când utilizatorii pot face cumpărături mici; repede și ușor.

O rețea care oferă aceste caracteristici va atrage, de asemenea, companiile mici care se ocupă de bunuri cu prețuri reduse, cu volum mare, cum ar fi cafeaua sau fast-food-ul. Cu toate acestea, în opinia mea, prețul Bitcoin Diamond va fi trebuie să fie mai stabili înainte de a atrage clienți de marcă mare precum Starbucks sau McDonalds.

ACTUALIZARE 2021: Chiar dacă prețurile BCD au scăzut, pare a fi foarte stabilă în acest moment.

Asa de, cine poate folosi BCD?

 • Deținătorii Bitcoin: Furcile dure din rețeaua Bitcoin pun deținătorii Bitcoin într-o poziție unică. Indiferent de cantitatea de Bitcoin pe care o dețin, primesc aceeași sumă din noua monedă, gratuit! Furca Bitcoin Diamond a crescut oferta totală a monedei. Pentru fiecare utilizator Bitcoin care deține, primesc zece BCD gratuit. Bună afacere, corect?
 • Titulari non-Bitcoin: Dacă dețineți Bitcoin, dețineți deja niște monede Diamond. Restul comunității cripto va trebui să plătească pentru asta! Există mai multe schimburi de criptomonede care oferă BCD pentru tranzacționare listate pe pagina de pornire BCD. Cele mai cunoscute sunt Binance, Bittrex și HitBTC.

Fie că îl cumpărați, fie că aveți norocul să îl obțineți gratuit, veți avea nevoie de un loc unde să vă păstrați BCD. Pentru aceasta, veți avea nevoie de un Portofel Bitcoin Diamond.

Bitcoin Diamond: portofel BCD Pay.

Notă: Un portofel este o aplicație software sau o unitate hardware care stochează coduri de acces importante pentru criptomoneda dvs. De asemenea, puteți utiliza un portofel de hârtie pentru a stoca codurile de acces.

Portofel cu diamant Bitcoin

Poate fi greu să găsești portofele care să susțină monede noi. În prezent, există opt site-uri care oferă un portofel Bitcoin Diamond. Acestea sunt listate pe pagina de pornire a monedei. Fiecare este un portofel software care oferă spațiu de stocare mobil, web și desktop.

Pagina de pornire a BCD conține, de asemenea, linkuri de descărcare pentru două portofele multi-platformă numite QT și Electrum. Ambele pot fi folosite ca portofel Bitcoin Diamond. Recomand întotdeauna utilizarea unui mix de portofele software și hardware.

Bitcoin Diamond: schimburi BCD.

Bacsis: Când începeți să utilizați criptomonede noi, este foarte important să folosiți schimburi și portofele în care aveți încredere, așa că faceți temele! Dacă sunteți în căutarea unui schimb de încredere, ar trebui să verificați Binance și, dacă doriți să aveți un portofel hardware securizat pentru a vă păstra cripto, Ledger Nano S este una dintre cele mai recomandate opțiuni.

Acum știți cine poate folosi BCD, haideți să aflăm mai multe despre modul în care funcționează tranzacțiile BCD.

Cum se face Trăscumpărări Work?

În anumite privințe, tranzacțiile Bitcoin Diamond sunt foarte similar tranzacțiilor Bitcoin normale. Cei doi împărtășesc o mulțime de același cod din protocolul Bitcoin Core.

Voi vorbi mai întâi despre asemănări.

BTC / BCD Trăscumpărare Sasemănări

Bitcoin și BCD sunt rețele în care utilizatorii pot magazin și transfer informație. Toate aceste informații sunt stocate în baze de date imense numite blockchains. Un blockchain este foarte lung lista tuturor tranzacțiilor care au fost realizate vreodată în rețea. Blockchain-urile sunt stocate pe mii de computere numite noduri.

Tranzacțiile noi sunt plasate în grupuri numite blocuri și verificate de noduri pentru a vă asigura că sunt valide înainte de a fi adăugate la blockchain. Minerii joacă un rol important în procesarea tranzacțiilor atât în ​​rețeaua Bitcoin, cât și în rețeaua Bitcoin Diamond. Fiecare platformă ia aproximativ 10 minute pentru a procesa un bloc de informații despre tranzacții.

Pentru mai multe informații despre rolul minerilor pe blockchain, consultați ghidul meu explicat Blockchain!

Ambele rețele intenționează să folosească rețea fulger pentru a accelera timpul de tranzacție. Evey și 007 au anunțat că BCD va începe să folosească rețeaua de fulger pornită 31 iulie 2018.

Notă: Rețeaua de fulger va permite utilizatorilor să formeze mini-rețele în care tranzacțiile în timp real pot avea loc departe de blockchain-ul principal. Aceste tranzacții sunt apoi verificate și adăugate la blockchain-ul principal în ansamblu. Acest lucru necesită multă presiune din rețeaua principală.

Diferențele tranzacțiilor BTC / BCD

Tine minte, Scopurile BCD să fie mai rapid, mai ieftin și mai ușor de accesat decât Bitcoin. Iată cum:

 • Dimensiune mai mare a blocului: Blocurile Bitcoin standard conțin 1 MB de informații despre tranzacții. Blocurile Bitcoin Diamond dețin 8 MB. Aceasta înseamnă că, deși ambele platforme au același timp de blocare (10 minute), rețeaua BCD procesează de opt ori mai multe informații.
 • Ofertă totală mai mare: Oferta totală de Bitcoin este de 21 de milioane de monede. Oferta totală de BCD este 189 de milioane. Echipa BCD speră că o ofertă mai mare va menține prețul fiecărei monede la un nivel pe care toți utilizatorii îl pot permite.
 • Exploatarea mai ușoară: Minerii primesc recompense pentru sarcinile pe care le îndeplinesc pe blockchain. Aceste sarcini necesită multă putere a computerului. Minerii din rețeaua Bitcoin folosesc echipamente puternice numite Mineri ASIC pentru a-și îndeplini sarcinile.

  Minerit ASIC se face adesea în depozite mari cu sute de utilaje. Este tare, scump și se poate încălzi foarte tare. Aceasta înseamnă că majoritatea membrilor comunității Bitcoin nu pot extrage Bitcoin. Echipa Evey și Echipa 007 consideră că acest lucru este nedrept. Minerit BCD este suficient de ușor pentru aproape toți utilizatorii. Exploatarea BCD se poate face folosind un GPU. Dacă sunteți jucător, veți ști acest lucru ca pe o placă grafică!

Acum puteți răspunde la întrebarea „Ce oferă BCD pe care Bitcoin nu o face?”, Vreau să vorbesc despre probleme de securitate.

Este BCD Secure?

Blockchain-urile sunt o modalitate foarte sigură de a magazin și transferați informații. Companiile mari precum Visa, Google și Facebook stochează informațiile noastre pe un număr limitat de servere centrale.

Dacă aceste servere sunt atacate, informațiile noastre pot fi puse în pericol. Blockchain-urile ne răspândesc informațiile mii de computere diferite. Acest lucru face ca atacarea unui blockchain să fie extrem de dificilă!

Una dintre principalele caracteristici de siguranță ale tehnologiei blockchain este criptarea. Informațiile personale private sunt ascuns folosind codul computerului. Unii critici ai Bitcoin consideră că nu sunt criptate suficiente informații despre utilizator.

Bitcoin Diamond Hard Fork

De exemplu, toate tranzacții si al lor sume poate fi văzut de către oricine folosește rețeaua Bitcoin. Acest lucru poate facilita urmărirea identităților reale ale utilizatorilor pentru guverne și alte organizații.

Echipa din spatele Bitcoin Diamond a dorit să cripteze mai multe informații despre utilizatori. Cu toate acestea, recent au decis să nu adauge mai multe caracteristici de confidențialitate la BCD.

Ei simt asta guvernelor în curând va începe adoptarea legilor care opresc criptomonedele să ascundă datele utilizatorilor. Într-o declarație publicată pe Mediu, echipa a notat Japonia și Rusia ca exemple ale acestei tendințe.

Echipa crede, de asemenea, asta afaceri nu va dori să accepte monede care oferă un nivel ridicat de confidențialitate a utilizatorului. Pe 20 aprilie 2018, ei spus că „și-au dat seama că mai multe schimburi ar putea elimina criptomonede anonime în viitor".

Astfel de știri ar putea dezamăgi mulți dintre fanii cripto care apreciază confidențialitatea. Totuși, nu ar trebui să afecteze securitatea generală a blockchain-ului.

Riscurile reale cu care se confruntă monedele Bitcoin Diamond sunt escroci care vizează lansarea de noi criptomonede hard-fork. Cine sunt acești escroci și ce face BCD în legătură cu ei?

Cum poate fi abuzat?

Noile monede cu furculiță sunt adesea abuzate în confuzia de după lansare. Ori de câte ori furcă de monede noi din rețeaua Bitcoin, deținătorii de Bitcoin sunt vizați de escroci.

După bifurcația din noiembrie 2018, deținătorii de Bitcoin care nu înțelegeau cum să-și revendice BCD-ul gratuit au fost păcălit să depună fonduri într-un portofel fals de monede Bitcoin Diamond. În loc să primească monedă Diamond gratuită, au pierdut depozitul Bitcoin!

Dacă deții Bitcoin, ar trebui să fii foarte atent cu monedele tale atunci când se întâmplă furculițe. Utilizați întotdeauna o combinație de portofele hardware și software. Cand vine vorba de cele mai recomandate portofele hardware, ar trebui să mergi cu siguranță pentru Ledger Nano S și Trezor.

Important: Nu vă lăsați păcăliți de ofertele care "da gratis" bani. Folosiți portofele în care puteți avea încredere. Monedele noi pot provoca o mulțime de incertitudine, așadar luați-vă timp pentru a vă lua în considerare opțiunile.

Înainte de a pleca, să recapitulăm rapid avantajele și dezavantajele Bitcoin Diamond.

Bitcoin Diamond: Pro și Contra

Să începem cu aspectele pozitive.

Pro

 • Este mai rapid decât Bitcoin. Bitcoin Diamond procesează blocuri mult mai mari decât Bitcoin în aceeași perioadă de timp. Blocuri mai mari înseamnă mai multe tranzacții și timpul mediu mai rapid al tranzacției.
 • Exploatarea minieră inclusivă. Bitcoin Diamond reușește ușor de extras BCD cu computere mai puțin puternice. Exploatarea GPU permite mai multor utilizatori să se implice în sprijinirea rețelei și acest lucru poate însemna doar un lucru bun.
 • Volum mare / tranzacții la prețuri reduse. Bitcoin este criptomoneda de top din lume, dar este încă destul de dificil de utilizat. Viteza mare de tranzacție a monedei Diamond și preturi mici l-ar putea face perfect pentru cumpărarea și vânzarea de produse mici și ieftine, cum ar fi cafea sau bilete de autobuz.

În continuare, să aruncăm o privire la câteva contra.

Contra

 • Caracteristici de confidențialitate: Bitcoin Diamond nu a mărit nivelul de confidențialitate al utilizatorului. Acest lucru va enerva utilizatorii care cred că tranzacțiile Bitcoin sunt prea ușor de urmărit.
 • Rețeaua fulgerului: Echipa BCD a promis tehnologie de rețea fulger, dar nu a lansat-o încă. Nu au reușit să îmbunătățească caracteristicile de confidențialitate, deci ar putea să nu lanseze rețeaua fulger.
 • Încredere: Monedele hard-fork trebuie să câștige încrederea comunității cripto. Nimeni nu știe cine sunt Echipa Evey și Echipa 007. Mulți utilizatori nu cred că este legitim și unii chiar l-au acuzat că este o înșelătorie când a fost lansată.

Acum ar trebui să înțelegeți bine ce este Bitcoin Diamond și cum funcționează, așa că să trecem la concluzii.

Comparați Bitcoin Diamond unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați Bitcoin Diamond unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Concluzie

Furcile dure fac parte dintr-un proces continuu de construire a criptomonedei perfecte. Bitcoin Diamond are a făcut câteva schimbări importante la software-ul Nakamoto.

O monedă cu diamant nu este o criptomonedă perfectă, dar nici Bitcoin sau Bitcoin Cash nu sunt. Cu toate acestea, fiecare nouă soluție ne aduce mai aproape de o lume în care transferul de informații importante este rapid, ușor și gratuit!

Monedele Bitcoin Diamond par să ofere o mulțime de posibilități, cu toate acestea, unii oameni nu le consideră foarte fiabile. Indiferent de moneda în care alegeți să investiți, este crucial să alegeți un schimb de criptare de încredere, cum ar fi Binance sau Coinbase, și un portofel sigur, de exemplu, Ledger Nano S și Trezor.

Iată pașii pe care îi puteți urma obține Bitcoin Diamond fără mari probleme:

1. Obțineți un portofel securizat pentru criptomonede (Ledger Nano S și Trezor).

2. Înscrieți-vă la Binance.

3. Cumpărați diamante Bitcoin pe Binance.

4. Trimiteți Bitcoin Diamonds în portofelul Ledger Nano S..

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me