Intrarea în minarea criptomonedelor poate fi dificilă. Există o mulțime de hardware de cumpărat, lucruri de învățat, factori de luat în considerare. Deși același lucru poate fi valabil și pentru Bitcoin Gold, dezvoltatorii își propun să îl ușureze. Cum? Prin întreruperea calculatoarelor ASIC și punerea la dispoziția tuturor a mineritului Bitcoin Gold.

Mineritul aurului Bitcoin - LogoBitcoin Gold este o forță dură a celei mai populare și mai vechi criptomonede din lume, bitcoin. Dezvoltatorii au realizat-o cu un singur principiu director. L-au dezvoltat pentru a face imposibilă exploatarea Bitcoin Gold cu calculatoare ASIC.

Ce sunt calculatoarele ASIC? Abrevierea înseamnă circuit integrat specific aplicației. În contextul acestui articol, este o mașină, care a fost făcută pe măsură pentru a mina Bitcoin Gold. Din fericire, mașini de acest gen nu există pentru această criptomonedă.

În afară de opțiunile miniere, Bitcoin Gold este identic cu strămoșul său. Urmează aceleași linii directoare. Are viteze de procesare de transfer similare. Îl puteți folosi în aceleași scopuri, comercial este unul dintre ei. Dacă decideți să faceți acest lucru, asigurați-vă că alegeți un schimb securizat de criptomonede platformă, cum ar fi Coinbase, Binance și Coinmama.

De ce sunt ASIC-urile o problemă reală?

Bitcoin Gold s-a îndepărtat de blockchain-ul Bitcoin pentru a preveni extragerea ASIC. Aceste mașini de exploatare sunt mult mai eficiente în exploatare decât GPU, iar minerii de CPU nu au nicio șansă.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Succesul dvs. în minerit este determinat de rata de hash a mașinii.

Hashrate este metrica care descrie cât de rapidă este o mașină la extragerea unei criptomonede. Cele mai bune procesoare și GPU-uri de nivel consumator pur și simplu nu pot concura împotriva ASIC-urilor.

De ce este aceasta o problemă? Puriștii criptomonedelor consideră că mineritul ar trebui să fie ceva ce poate face toată lumea. Ar trebui să o puteți face doar cu un laptop într-un dormitor. ASIC-urile o fac imposibilă.

De ce este imposibil? Simplu. Minerii câștigă mai întâi criptomonede pentru rezolvarea funcțiilor hash. Aceasta criptează blockchain-ul, asigurându-l. Când reușiți, aveți dreptul să publicați următorul bloc din lanț și să primiți compensații sub forma Bitcoin Gold.

Când doar primii care rezolvă problema sunt premiați, oamenii găsesc întotdeauna modalități de a stiva pachetul în favoarea lor. ASIC-urile sunt un obstacol insurmontabil pentru oricine rulează o mașină de calitate pentru consumatori.

Ce este rata Hash?

Este cât de multe operații de hash poate efectua sistemul dvs. pe secundă. Calculatoarele ASIC sunt cu mult înaintea celorlalte două metode, GPU și CPU mining. Deci, înainte de asta nu este nici măcar amuzant.

Ce inseamna asta?

Simplu. Dacă sunteți minor, nu aveți nicio șansă de a obține profit fără un ASIC. Dacă nu începeți mineritul Bitcoin Gold. Principiul său de fondare NU este ASIC.

Când vine vorba de metode non-ASIC, mineritul GPU este înaintea oricărei alte opțiuni. Acesta este motivul pentru care prețurile GPU au crescut în ultimii ani.

Bine, de ce trebuie să încep?

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Hardware

Bine, sunteți gata să învățați cum să extrageți Bitcoin Gold cu computerul dvs. de acasă? Iată ce trebuie să știi pentru a-ți începe călătoria.

Hardware

Singura metodă pentru extragerea eficientă a Bitcoin Gold este prin GPU (placa video). Este posibil să extrageți Bitcoin Gold folosind procesorul computerului. Totuși, nu este la fel de eficient.

Gândiți-vă la pictarea unui gard. Da, puteți vopsi un gard cu o periuță de dinți (CPU). Dar de ce ai face asta atunci când poți folosi o pensulă de pictură adecvată (GPU)?

Bine, cum să extrag Bitcoin Gold? Ce hardware trebuie să cumpărați? Depinde. Dacă v-ați actualizat recent sistemul și doriți să încercați mineritul, pentru a vedea despre ce este vorba, poate fi bine să mergeți.

Un procesor decent, o placă video GTX 10xx, ceva RAM și un SSD bun? Ești bine să începi. Totuși, nu vă așteptați să faceți bancă sau să vă retrageți de la locul de muncă de zi cu zi. Mineritul Bitcoin Gold necesită un sistem mult mai puternic pentru a câștiga bani serioși.

Amintiți-vă, veți fi plătit numai dacă mașina dvs. rezolvă mai întâi funcția hash atunci când extrageți solo. Există modalități de a evita acest lucru prin aderarea la un pool de minerit Bitcoin Gold, dar despre asta vom vorbi puțin mai târziu.

Deocamdată, veți vedea doar cum este mineritul Bitcoin Gold pe un computer de nivel consumator. Dacă câștigi ceva Bitcoin Gold în acest proces, minunat!

Odată ce vă cunoașteți calea în jurul procesului, puteți începe să lucrați către un PC mai centrat pe minerit. Ce implică asta?

Trebuie să obțineți mai multe GPU-uri puternice și să găsiți o modalitate de a răci întregul sistem. Dacă economisiți la răcire, GPU-urile dvs. de 900 USD se vor epuiza, costându-vă mult mai mult în cele din urmă.

Șase plăci video sunt un obiectiv bun cu care să lucrezi.

De asemenea, trebuie să vă asigurați că alimentatorul dvs. (Power Supply Unit) poate suporta toate acele echipamente. Nu te zgârci la asta. Cele ieftine nu vor fi eficiente în conversia puterii. Sistemul dvs. va rula mai fierbinte. Veți avea nevoie de mai multă energie electrică pentru a alimenta sistemul, reducându-vă profiturile.

O placă de bază bună este, de asemenea, esențială. Nu contează că ți-ai rupt banca de salvare pentru șase carduri NVIDIA RTX 2080 Ti dacă placa de bază poate suporta doar două. În legătură cu aceasta, fie ar trebui să găsiți un caz axat pe minerit, fie să faceți unul singur. La urma urmei, carcasele PC pentru consumatori nu sunt concepute pentru a conține șase plăci grafice.

Chiar dacă există suficiente sloturi PCIE pentru șase GPU-uri, nu înseamnă că placa de bază le va rula pe toate bine. Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să căutați dracul pe placa dorită înainte de a o cumpăra.

De asemenea, aveți nevoie de un sistem de operare. Nu uitați niciodată sistemul de operare. În timp ce Linux și Windows funcționează, am începe cu Windows, deoarece este mai ușor de utilizat și de configurat.

Recapitulare: puteți începe să extrageți Bitcoin Gold pe computerul dvs. de joc, dar veți avea nevoie de o platformă minieră GPU pentru a deveni serios. Șase plăci video de ultimă generație. Un hard disk bun. Alimentator eficient cu putere suficientă pentru a vă furniza plăcile video. O placă de bază care poate rula totul. Nu economisiți pe o soluție excelentă de răcire. Se va răsplăti în cele din urmă.

Dacă decideți să faceți o investiție, ar trebui să alegeți și o portofel hardware securizat pentru stocarea Bitcoin Gold. Câteva dintre opțiunile recomandate includ Ledger Nano X și Trezor Model T.

Bine, faceți parte din calea de a ști cum să extrageți Bitcoin Gold. Citiți mai departe pentru a afla mai multe.

Software

Pentru a începe mineritul Bitcoin Gold, veți avea nevoie de trei programe software, posibil și de un al patrulea.

În primul rând, ar trebui să deschideți un cont într-un schimb de criptomonede în care aveți încredere. După ce extrageți Bitcoin Gold, veți avea nevoie de un schimb pentru a-l transforma în monedă fiduciară (sau bani reali pentru noi, plebe).

Apoi, veți avea nevoie de un cont de portofel criptomonedă pentru a vă stoca Bitcoin Gold. La urma urmei, ce fel de miner de aur Bitcoin ai fi dacă moneda nu are încotro?

În cele din urmă, veți avea nevoie de software specializat în minerit. Acest software vă conectează computerul la blockchain. De asemenea, îl pune în funcțiune, rezolvând funcții hash pentru a câștiga acel Bitcoin Gold. Când îl porniți în sfârșit, vă puteți numi miner de aur Bitcoin. Nu vă speriați dacă computerul începe să scoată sunete cu avionul.

Unele dintre software-urile miniere recomandate includ:

  • ccgmining.com
  • hashflare.io
  • minergate.com
  • nicehash.com

A patra piesă de software de care aveți nevoie este un client de pool de minerit dacă alegeți să alegeți această opțiune. De ce ați dori să vă alăturați unui pool de minerit Bitcoin Gold? Din fericire, asta este următoarea secțiune!

Bazine miniere de aur Bitcoin

Exploatarea aurului Bitcoin - rata de hash pool

Poate că vrei să fii un miner de aur Bitcoin, luând toate necazurile și obținând recompensa completă. Este posibil să nu fie o idee foarte bună.

Vedeți, veți obține ceva numai dacă mașina dvs. este prima din lume care rezolvă funcția hash, așa cum am menționat anterior. Cu un singur PC pentru jocuri sau chiar cu o platformă de minare de 6 GPU, nu aveți prea multe șanse.

Pentru a obține o rentabilitate consecventă, ar trebui să construiți o întreagă fermă minieră Bitcoin Gold. Ar avea mai multe platforme de 6 GPU, ar lua o avere în costurile cu energia electrică și ar fi o durere de cap constantă pentru a continua să ruleze. Camera în care păstrați întreaga exploatare minieră Bitcoin Gold ar fi, de asemenea, un cuptor.

Chiar dacă ați construit toate acestea, există oameni cu ferme miniere uriașe și mult mai multă putere de calcul. Concurezi împotriva lor când începi mineritul Bitcoin Gold.

Trebuie să ai un noroc uimitor pentru a avea o șansă.

Există însă o soluție. Minerii din întreaga lume au găsit o modalitate de a-și grupa resursele într-un bazin de minerit Bitcoin Gold. Astfel concurați cu marile ferme miniere.

Când faceți parte dintr-o piscină minieră, nu obțineți chiar dvs. Bitcoin Gold. Permiteți pool-ului să utilizeze puterea de procesare a sistemului dvs. pentru al exploata.

Să presupunem că există 200 de persoane interesate de mineritul Bitcoin Gold. Toate au mașini cu 500 h / s sau 500 hashrate. Pot concura împotriva tuturor celorlalți care exploatează Bitcoin Gold singuri? Ei bine, nu.

Combinate, totuși, au un hashrat de 100.000 h / s sau 100 Kh / s. Acum au o șansă mult mai mare să facă ceva atunci când concurează împotriva restului lumii.

Asta pune întrebarea: cum se acordă Bitcoin Gold pe care îl câștigă piscina? Sistemul este diferit în fiecare grup minier. La urma urmei, toți sunt independenți unul de celălalt. Cu toate acestea, este popular să împărțiți profiturile în funcție de hashrate pe care o anumită persoană o contribuie.

Exploatarea aurului Bitcoin într-o piscină este o modalitate mult mai stabilă de a câștiga Bitcoin aur. Atâta timp cât piscina câștigă suficient de des și prețul Bitcoin Gold merită, veți câștiga bani. Va fi o scurgere în loc de potop, dar mai bine o vrabie în mână decât un porumbel pe acoperiș, nu?

Ce se întâmplă dacă nu doriți să vă alăturați unui grup minier? Ce se întâmplă dacă nu doriți să vă cumpărați mașina, să o întrețineți și să plătiți facturi mai mari de energie electrică? Există o altă modalitate de a vă numi miner Bitcoin Gold, dar despre asta vom vorbi în secțiunea următoare.

Cloud Mining

Ideea din spatele mineritului în cloud este ca jocurile în cloud. Să presupunem că aveți un computer prost, dar doriți să extrageți Bitcoin Gold. Sau joacă cel mai nou joc Assassin’s Creed.

Serviciile cloud vă pot ajuta în ambele cazuri. În jocuri, plătiți un abonament lunar pentru a utiliza un computer puternic undeva în lume. Vedeți ce se întâmplă pe acel computer și veți face mișcările. Tot ce aveți nevoie este o conexiune excelentă la Internet.

Exploatarea în cloud este similară. Plătiți o taxă, să zicem 500 $. Pentru banii dvs., trebuie să utilizați o cantitate specificată de hashrate 24/7 pe care o aveți timp de doi ani.

Compania care execută serviciul va întreține hardware-ul. Vă va asigura că veți obține hashrate.

Totuși, va trebui să plătiți zilnic pentru a acoperi costurile de energie electrică și de întreținere. Suma pe care o plătiți va fi mică, nu este nevoie să vă îngrijorați.

Sună grozav, nu? Toate avantajele mineritului Bitcoin Gold fără niciun fel de probleme. Uneori este prea bine ca să fie adevărat.

Vedeți, piața cloud mining este plină de escroci. Atunci când alegeți un serviciu, trebuie să fiți sceptic.

Bitcoin gold mining - extragere în cloudDe asemenea, trebuie să luați în considerare cât va dura până când veți recupera investiția inițială. Ar putea dura mult timp sau prețul Bitcoin Gold ar putea crește mâine și te vei îmbogăți într-o săptămână.

De asemenea, trebuie să vă puneți o altă întrebare. Aceste servicii de cloud mining au rate de hash uluitoare pentru a le arunca. De ce atunci îl închiriază altora în loc să extragă ei înșiși criptomonedele?

A lua profitul integral pentru tine trebuie să fie mai bun, nu? Este posibil ca multe servicii de exploatare în cloud să fie scheme Ponzi. Facturile de utilități reduse (deoarece utilizatorii le acoperă) și abonații noi le mențin în funcțiune. Când banii de la persoanele primite nu pot acoperi cheltuielile, serviciul se închide.

Ați plătit ieri 500 $ pentru 2 ani de hashrate? Prea rău.

Este posibil să nu fie deloc cazul, dar merită să fii atent în acest caz și în toate celelalte cazuri legate de criptomonedă. Acolo unde se fac bani, există întotdeauna oameni care caută să profite.

Extracția de aur Bitcoin poate fi o sursă excelentă de venit (în mare parte) pasiv. Sperăm că acum știți de ce aveți nevoie pentru a învăța cum să extrageți Bitcoin Gold.

Un alt lucru pe care îl puteți încerca dacă doriți să obțineți un profit este tranzacționarea. Alegeți un model de încredere schimb de criptomonede, precum Coinbase sau Binance și începeți să faceți asta!

De asemenea, asigurați-vă că vă păstrați criptomonedele portofele hardware sigure tot timpul. Începeți prin a verifica Ledger Nano X și Trezor Model T..

Oferta portofel Ledger activă chiar acum:

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me