Creșterea numărului de utilizatori BitMart recenziile de schimb găsite online vă vor spune probabil că platforma în cauză ar merita investigată pentru oricine caută cel mai bun schimb de criptomonede de acolo.

Ei bine, ai fi corect să presupui asta.

BitMart este un nume frecvent pe care îl veți vedea menționat în primele 20 de liste de schimb de criptomonede. Platforma a ajuns să fie în 2017 și a început să funcționeze public un an mai târziu.

După cum veți putea vedea singuri într-un pic, schimbul BitMart oferă, într-adevăr, utilizatorilor un sortiment larg de caracteristici și beneficii diferite. În mod firesc, totuși, trebuie să țineți cont de câteva lucruri înainte de a decide dacă este cu adevărat și platforma potrivită pentru dvs. – Nu vă faceți griji, deoarece vom ajunge la asta în timp util.

Pro

  • Taxe reduse de tranzacționare și retragere
  • Prieten pentru începători
  • Cumpărați cripto cu credit & carduri de debit, PayPal, transfer bancar
  • Sigur, multe funcții suplimentare
  • O gamă largă de criptomonede

Contra

  • Nu atât de multe recenzii ale utilizatorilor găsite online

BitMart Exchange Review: PROS

Ca de obicei, vom începe prin a ne uita la unele dintre nucleu, caracteristici esențiale acea BitMart furnizează clienților săi și verifică ce face platforma atât de bine încât să merite laudele destul de vizibile pe care le primește.

Suportă o gamă largă de criptomonede

Aceste zile, criptomonedă a sustine este probabil unul dintre cele mai importante aspecte la care oamenii se uită în timp ce aleg cel mai bun schimb de criptomonede pentru ei. Totuși, nu a fost întotdeauna cazul!

Dacă ar fi să reveniți acum 2 sau 3 ani – la o perioadă în care recenziile de schimb BitMart ale utilizatorilor nici măcar nu existau -, ați observa probabil că majoritatea oamenilor erau interesați de câteva criptomonede.. Bitcoin, Ethereum, și monede ca Litecoin sau XRP au fost cele care au dominat piața – în ceea ce privește tranzacția criptografică principală, asta a fost.

Cu timpul, însă, popularitatea criptografică a crescut exponențial. În zilele noastre, chiar și începătorii complet și noii veniți din industrie tind să dorească să investească în mai multe active criptografice diferite, dintre care unele ar putea fi extrem de de nișă!

Revizuirea schimbului BitMart: numere BitMart.

Ei bine, vestea bună aici este că schimbul BitMart vă permite să faceți acest lucru – platforma suportă peste 170 de criptomonede diferite!

Adevărat, 170 sunt multe! Bineînțeles, toate aceste criptomonede vor fi disponibile și în câteva perechi diferite de tranzacționare.

Multe cele mai bine cotate schimburi de criptomonede pe piață vă permite să tranzacționați aproximativ 150-200 de monede diferite, deci 170 este chiar în jurul mijlocului. Nu contează dacă căutați primele 10 monede de pe piață, sau sunt interesate de unele active criptografice alternative, șansele sunt că veți putea găsi ceea ce căutați, fără nicio problemă!

Totuși, merită menționat faptul că faptul că bursa BitMart are o gamă largă de criptomonede nu este excelent doar pentru faptul pur! Permiteți-mi să vă dau un exemplu.

Spuneți, în prezent sunteți interesat doar de investind în Bitcoin și Ethereum. Cu toate acestea, cu timpul, vă așteptați ca grupul dvs. de interese să se extindă și, de asemenea, sunteți hotărât să vă doriți investește într-o selecție mai largă de monede, de asemenea.

Revizuirea schimbului BitMart: alegeri simplificate, fiabile, multiple.

Acum, imaginați-vă că, după ce ați citit câteva recenzii de schimb BitMart ale utilizatorilor, ați decis să utilizați această platformă ca schimb de acces. Deci, ori de câte ori vine timpul pentru achiziționarea unor altcoins, veți putea face toate acestea pe aceeași platformă.

Dacă ar fi să folosiți un alt schimb, totuși – unul care are doar câteva dintre criptomonedele principale disponibile -, ar trebui să găsi, cercetare, și înregistrați-vă pe un site nou pentru a începe să cumpărați altcoins.

Pe scurt, cele mai multe recenzii BitMart ale clienților sunt destul de unanime în acest sens – utilizând o recomandare BitMart sau chiar folosind site-ul pe cont propriu, datorită uimitor grup de selecție a criptomonedelor, s-ar putea doar să reușiți economisiți mult timp și răbdare, pe termen lung!

Taxe destul de decente

Taxe sunt o parte integrantă a alegerii cel mai bun schimb de criptomonede pentru tine. Ei pot fi factorul determinant atunci când vine vorba de a obține profit în timp ce tranzacționați criptomonede și chiar trebuie să vă concedați și să vă vindeți activele la un preț mai mic decât le-ați cumpărat.

Bineînțeles, deși majoritatea recenziilor de schimb BitMart ale utilizatorilor nu vă vor spune acest lucru, dacă sunteți „în el” pentru jocul lung, probabil că veți dori să folosiți un schimb care ar avea comisioane sub media bine.

După cum probabil vă puteți imagina, schimburile criptografice știu foarte bine acest lucru, de asemenea. Ei concurează constant între ei pentru cele mai competitive taxe – unii ies la vârf, în timp ce alții … Ei bine, să spunem doar că trebuie să-și constrângă clienții în alte moduri.

Unde se încadrează schimbul BitMart în spectru, s-ar putea să întrebați? Ei bine, pentru a fi franc, schimbul are „decent‘Taxe.

Revizuirea schimbului BitMart: taxe.

Recenziile de schimb ale utilizatorilor BitMart vă vor spune că platforma folosește ceva care este cunoscut sub numele de model „cu taxă fixă”. Ceea ce înseamnă asta este că atât factorii de decizie de piață, cât și cei de pe piață vor avea aceeași taxă de tranzacționare exactă – 0,25%.

Desigur, 0,25% nu este foarte scăzut. Acestea fiind spuse, este, de asemenea, departe de a fi „ridicat” – în timp ce factorii de decizie ar putea găsi taxe mult mai mici pe alte platforme, 0,25% nu este chiar atât de rău pentru cei care iau decizii! Pentru a adăuga la asta, puteți, de asemenea primiți o reducere de 25% cu privire la comisioanele de tranzacționare dacă folosești BMX – Jetonul nativ al BitMart.

Puteți obține o reducere în două moduri diferite, de fapt – până la ținând niște BMX, sau de tranzacționarea unei cantități mai mari de criptomonede.

Depozitar, vei fi fericit să auzi asta nu există taxe reale, orice – spre deosebire de comisioanele de tranzacționare Bitmart, puteți să depuneți criptocurrency cât doriți pe platformă, fără să plătească un ban pentru asta. Acestea fiind spuse, merită menționat că acest lucru este standard pentru majoritatea schimburi high-end la magazin.

Revizuirea schimbului BitMart: criptare de miză.

În ceea ce privește comisioanele reale de tranzacționare Bitmart atunci când vine vorba retrageri, totuși, lucrurile stau puțin diferit. Vedeți, aceste taxe speciale vor merge variază în funcție de condițiile blockchain-ului unei anumite criptomonede pe care doriți să o retrageți. În majoritatea cazurilor, însă, recenziile de schimb ale utilizatorilor BitMart par să fie de acord cu asta taxele de retragere nu sunt scandaloase.

Deci, pe scurt, BitMart oferă, de fapt, unele dintre taxele mai bune de pe piață. Cu siguranță, o caracteristică excelentă pe care orice comerciant de criptografice nepăsător ar trebui să o aibă în vedere!

O selecție largă de metode de plată

Indiferent dacă v-a interesat platforma în cauză de la BitMart ICO sau ați întâlnit-o recent înainte de a citi această recenzie de schimb BitMart, una dintre cele mai importante funcții pe care veți dori să le verificați sunt: toate modalitățile prin care puteți achiziționa monede criptografice de pe bursă.

Din fericire, sunt bucuros să spun că schimbul BitMart acceptă un sortiment destul de larg de opțiuni de plată.

Desigur, nu veți putea cumpăra orice criptomonedă prin orice metodă de plată pe care ați alege-o – pur și simplu nu este cazul. Cu toate acestea, dacă ați număra exclusiv metodele de plată, veți fi bucuroși să aflați acest lucru BitMart acceptă toate principalele – inclusiv transferuri bancare și credit & carduri de debit.

Schimbul are chiar și opțiunea de a vă permite cumpărați BTC prin PayPal – asta e rar! De asemenea, utilizează o soluție de plată criptografică de încredere și, îndrăznesc să spun, destul de populară pentru achizițiile lor de carduri de credit și de debit – Simplex. Lucruri bune!

Revizuirea schimbului BitMart: metoda fiat de cumpărare a criptelor.

Dacă ați primit o recomandare BitMart de la un prieten și vă gândiți să încercați schimbul, acest lucru va fi cu siguranță o mare împingere în direcția corectă. Chiar și unii dintre experții în tranzacționarea criptelor preferă să cumpere criptomonede cu bani fiat – ca să nu mai vorbim de începători în domeniu!

Fiat-crypto achizițiile oferă entuziaștilor opțiunea de a cumpăra cripto într-un rapid, sigur, și simplu – nu trebuie să vă faceți griji cu privire la perechile de tranzacționare (cu excepția cazului în care căutați niște criptomonede mai puțin cunoscute) sau unele transferuri între schimburi. Cu siguranță o adăugare plăcută la o listă deja lungă de recenzii pozitive despre schimbul de utilizatori BitMart și profesioniștii menționați în ele!

O mulțime de funcții utile atât pentru comercianții începători, cât și pentru comercianții experți

În timp ce bursa BitMart are în mod evident lucruri grozave de oferit utilizatorilor săi, merită să recunoaștem, cel puțin în scurt timp, că există multe caracteristici care sunt adesea lăsate nespuse, și care sunt, de fapt, la fel de demne de atenția dvs. ca taxele de tranzacționare BitMart sau opțiunile de cumpărare fiduciară.

De exemplu, în ceea ce privește securitatea, BitMart stochează aproape toate criptomonedele utilizatorilor săi în dispozitive portofel reci. Pe alte lucruri, acest lucru garantează securitatea absolută a activelor dvs., și arată că platforma în cauză este la același nivel cu alți lideri din industrie, din punct de vedere al securității.

Revizuirea schimbului BitMart: ecran de schimb.

Referire BitMart este, de asemenea, ceva care vă poate interesa, dacă decideți să utilizați schimbul pe termen lung. Poti câștigați până la 30% comision (recompensă de recomandare) pentru că ți-ai invitat prietenii să folosească schimbul pentru tranzacționare spot scopuri. Cu toate acestea, pentru tranzacționarea la termen, poti câștigați o rată de comision de până la 70%! Asta-i grozav!

Programe de creditare, tranzacționare de pârghie de până la 100 de ori, diagrame de prețuri de ultimă generație care îi va satisface atât pe începători, cât și pe experți în tranzacționarea criptomonedelor – deopotrivă! Cele mai multe recenzii de schimb BitMart ale utilizatorilor online sunt de acord că platforma are multe de oferit comerciantului mediu – Aș spune, este destul de evident!

BitMart Exchange Review: CONS

În acest moment schimbul BitMart recenzie, probabil putem spune cu certitudine că schimbul în cauză oferă unele caracteristici uimitoare către utilizator. Cu toate acestea, este într-adevăr o opțiune viabilă pentru tranzacționarea criptomonedelor pe termen lung? Sau lucrurile sunt cam prea bune pentru a fi adevărate? Ei bine, să aflăm uitându-ne la unele dintre recenziile mai puțin pozitive ale utilizatorului BitMart!

Taxe mai mari la cumpărarea criptomonedei cu Fiat Money

Sincer, în ceea ce privește „problemele” mai notabile legate de bursa BitMart, acesta este singurul punct real care merită să fie ținut cont! Pe deasupra, nu este nici măcar un aspect exclusiv BitMart, fie.

Dacă nu aveți deja criptomonedă de depus pe BitMart, va trebui să o achiziționați într-un fel. După cum sa menționat mai devreme în revizuirea schimbului BitMart, bursa acceptă achizițiile de criptomonede fiat, sub formă de credit & carduri de debit, transfer bancar (bancar) și chiar PayPal.

Totuși, singurul lucru pe care ar trebui să-l țineți cont este că achizițiile fiat-crypto sunt de obicei scumpe – mult mai scump decât comisioanele pe care le-ați plăti în timp ce tranzacționați cripto-cripto.

Desigur, așa cum sa menționat mai devreme în revizuirea schimbului BitMart, aceasta nu este tocmai vina BitMart. Taxele depind adesea de soluția de plată pe care ați alege-o – să spunem, cu Simplex, taxele ar putea crește până la 5%, ceea ce este semnificativ!

Revizuirea schimbului BitMart: caracteristici ale BitMart.

Acum, ați putea spune – dacă taxele sunt atât de mari, de ce ar trebui să cumpăr criptomonede prin aceste metode, în primul rând?

Ei bine, trei motive – viteză, simplitate, și Securitate.

Cumpărarea criptomonedelor prin PayPal, credit & cardurile de debit sau transferurile bancare vor fi una dintre cele mai sigure modalități de a face acest lucru. De asemenea, va fi foarte repede (bine, cu excepția poate pentru metoda transferului bancar) și, de asemenea foarte simplu, mai ales atunci când îl comparați cu achizițiile crypto-crypto.

Una peste alta, alegerea depinde, în cele din urmă, de dvs. – dacă preferați să cumpărați criptomonede într-un mod rapid, simplu și, de asemenea, sigur, atunci recenziile utilizatorilor de schimb BitMart vă vor încuraja cu siguranță să faceți acest lucru prin intermediul schimbului în cauză, chiar dacă taxele ar putea fi la capătul superior al spectrului.

Nu atât de multe recenzii ale utilizatorilor găsite online – încă!

Acum, acest lucru nu este într-adevăr un con de sine stătător, dar este totuși ceva demn de menționat, deoarece poate influența cu siguranță procesul de luare a deciziilor în ceea ce privește alegerea schimbului BitMart ca principală opțiune de tranzacționare a criptomonedelor..

O singură privire online va arăta că nu există chiar atât de multe recenzii de schimb BitMart ale utilizatorilor pe care le puteți verifica și consulta înainte de a începe să utilizați schimbul. În special, marea majoritate a recenziilor care există sunt disproporționat de pozitiv spre platformă – Asta e bine.

Acum, în unele cazuri, lipsa recenziilor utilizatorilor ar putea însemna că schimbul este un fel de platformă de tranzacționare subterană, umbrită, pe care doar câțiva oameni selecti o cunosc. Lasă-mă să subliniez acest lucru – acest lucru NU este cazul BitMart.

Revizuirea schimbului BitMart: tranzacționați oricând, oriunde.

Nu, cu platforma în cauză, lucrurile sunt de fapt din contră! BitMart, deși nu a primit prea multă atenție în perioada de început, este începând să devină remarcat printre comercianții de criptomonede, iar trăsăturile pozitive ale schimbului încearcă încet și mai mult să fie recunoscute.

Vârsta schimbului este ceva de reținut, de asemenea. Având în vedere că BitMart ICO este încă proaspăt în mintea suporterilor platformei, schimbul nu a avut prea mult timp pentru a „face valuri”, mai ales când industria pare să fie dominată de alte platforme de top, precum Coinbase și Binance.

Pe scurt, totuși, dacă lipsa recenziilor de schimb BitMart de utilizator găsite online pare a fi alarmantă pentru dvs., nu-ți face grijinu este nimic de subliniat. Schimbul este 100% legitim, și cu timpul, ar trebui să crească doar în popularitate și notorietate.

Comparați BitMart unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați BitMart unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Cum se utilizează BitMart Cryptocurrency Exchange?

Deci, ca un punct final al nostru BitMart recenzie, să aruncăm o privire unele aspecte de utilizare a schimbului și a procesului privind modul în care ar trebui să mergeți achiziționând primele dvs. criptomonede pe site.

Cum să vă înregistrați pe BitMart?

Pentru început, procesul de înregistrare.

Pasul 1: Mergi la site-ul oficial BitMart, și apasă pe cel mare Incepe din colțul din dreapta sus al ecranului.

Revizuirea schimbului BitMart: prima pagină.

Pasul 2: Aici va trebui introduceți adresa de email, Crează o parolă, și certifică faptul că ai peste 18 ani.

Revizuirea schimbului BitMart: e-mail și parolă.

Pasul 3: În continuare, va trebui Verifică-ți adresa de email.

Revizuirea schimbului BitMart: verificare prin e-mail.

Pasul 4: În sfârșit, nu mai rămâne decât Logheaza-te în contul tau – asta este!

Revizuirea schimbului BitMart: pagina de conectare.

Vorbeste despre A proces rapid de înregistrare – Wow! Înregistrarea la bursa BitMart te va duce literalmente nu mai mult de un minut – dacă aveți adresa de e-mail deschisă și gata într-o filă separată, puteți face totul în, de exemplu, 30 de secunde, topuri!

Este adevărat, foarte racoritoare, mai ales dacă ați folosit schimburi care vă impun trece plin Verificarea KYC imediat după ce vă înregistrați pe ele. Întregul proces al acestui schimb special nu este frustrant și puteți începe explorarea și utilizarea schimbului imediat. Minunat!

După înregistrarea cu succes, veți fi redirecționat către pagina principală de tranzacționare. Deși poate părea un pic confuz la început (mai ales dacă sunteți un comerciant de cripto-începător), vă asigur – este ecranul de tip standard pe care îl veți vedea cu orice alt schimb acolo.

De fapt, BitMart este destul de simplu de utilizat, și este, de asemenea destul de prietenos cu începătorii. Nu trebuie să navigați prin unele interfețe extinse și dificile sau să utilizați orice funcții complexe de tranzacționare, dacă alegeți să.

Cum să cumpărați criptomonedă pe bursa BitMart?

Acum că v-ați înregistrat pe platformă, singurul lucru care mai rămâne de făcut este cumpărați prima dvs. criptomonedă, și începeți să tranzacționați!

Pasul 1: Din tabloul de bord de tranzacționare la care ați fost redirecționat după procesul de înregistrare, navigați la partea din stânga sus a ecranului și apăsați tasta Cumpără monede buton.

Revizuirea schimbului BitMart: cumpărați monede.

Pasul 2: Pe ecranul care apare, veți putea alegeți metoda de cumpărare criptografică preferată pe care doriți. Veți vedea, de asemenea, diferitele opțiuni ale criptomonedelor care sunt disponibile și prin fiecare dintre metode. De dragul acestei revizuiri a schimbului BitMart, am luat-o Simplex (Card de Credit / Card de Debit) traseu.

Revizuirea schimbului BitMart: opțiuni de plată.

Pasul 3: Acum, vi se va cere alegeți criptomoneda (și bani fiduciari) pe care doriți să le cumpărați, Si deasemenea introduceți suma, de asemenea. Mai jos, veți putea vedea adresa portofelului.

Recenzie de schimb BitMart: cumpărați cripto cu bani fiduciari.

Pasul 4: După ce vă confirmați detaliile, vi se va oferi șansa de a alege fie o achiziție cu card de credit / debit, fie una efectuată printr-un transfer bancar. După ce ați făcut alegerea, va trebui să faceți acest lucru verifica-ti identitatea (KYC) – este o procedură standard de schimb Simplex și majoritatea criptelor.

Revizuirea schimbului BitMart: verificare Simplex.

La efectuarea plății, nu mai rămâne decât de făcut aștepta – după câteva minute, ar trebui primiți suma specificată de criptomonedă în portofelul dvs. BitMart. Simplu!

Cumpărarea criptomonedelor în acest mod specific este, din nou, foarte simplu și direct! Nu trebuie să aveți cunoștințe speciale în ceea ce privește tranzacționarea BitMart sau cripto, în general – procesul este foarte usor, iar platforma „ține mâna” până la capăt, spunându-vă exact ce trebuie să faceți la fiecare pas al drumului.

Cumpărarea criptelor cu PayPal sau prin transfer bancar este doar noi, dacă nu mai simplu. Dacă nu aveți deja criptos pe care doriți să le transferați pe BitMart și să începeți să tranzacționați în acest fel, ar trebui să vă confruntați fără probleme notabile cu achiziționarea Bitcoin sau orice altă criptomonedă pe platforma în cauză!

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Concluzii

Deci, atunci – tot ce a mai rămas este să-l terminăm pe al nostru Schimb BitMart revedeți și răspundeți definitiv la întrebare – merită schimbul?

da, BitMart merită cu siguranță verificat!

Așa cum ați fi putut să vă adunați până la acest punct, schimbul în cauză posedă o mulțime de caracteristici și beneficii diferite, în ceea ce privește utilizatorul. Are o gamă uimitoare de criptomonede pentru tine de a alege, este simplu de utilizat, utilizează securitate puternică măsuri, are opțiuni de tranzacționare fiat, și o mulțime de alte caracteristici suplimentare (tranzacționare cu pârghie, recomandări etc.).

În ceea ce privește dezavantajele schimbului, nu există atât de multe „probleme” despre care să vorbim. Este rar! Sigur, taxele fiat-crypto ar putea fi puțin cam mari, dar asta nu este cu adevărat vina schimbului – oriunde te uiți, situația va fi aceeași sau cel puțin foarte similară.

Taxele reale de tranzacționare și retragere ale Bursei BitMart sunt foarte rezonabil, și, deși platforma ar putea să nu câștige niciun premiu în ceea ce privește numărul de recenzii ale utilizatorilor BitMart pe care le-ați putea găsi online, este făcându-și încet un nume, și devenind unul dintre cele mai bune schimburi de criptomonede la magazin.

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me