Buna! Bine ați venit la această recenzie Bitstamp.

Permiteți-mi să ghicesc, sunteți aici pentru că ați auzit despre criptomonedă și doriți să aflați mai multe despre ce este și cum funcționează? Dacă da, ai ajuns la locul potrivit.

Pentru a vă implica în criptomonedă, trebuie să cumpărați mai întâi. Cel mai bun loc pentru a cumpăra criptomonede este un schimb de cripte. Schimburi criptografice sunt platforme în care utilizatorii pot cumpăra și vinde criptomonede. Există o mulțime de schimburi, deci este important să o alegeți pe cea care funcționează pentru dvs..

Una dintre cele mai populare schimburile criptografice este Bitstamp. În această recenzie Bitstamp, vă voi spune tot ce trebuie să știți despre această platformă de schimb. După ce terminați de citit, veți ști cum funcționează Bitstamp, tarifele sale, pentru cine funcționează cel mai bine și dacă este sau nu în siguranță. În plus, veți ști dacă Bitstamp este schimbul potrivit pentru dvs..

Alte recenzii Bitstamp nu vorbesc despre povestea Bitstamp, dar aceasta da. Este important să știți cu ce tip de companie aveți de-a face atunci când tranzacționați criptomonede.

Deci, săriți în mașina mea de timp, deoarece această recenzie Bitstamp începe în 2011…

Pro

 • Asistență pentru clienți utilă
 • Plățile Fiat sunt acceptate
 • De încredere

Contra

 • Nu este cel mai bun pentru începători
 • S-ar putea să lipsească opțiunile criptomonedelor

Povestea Bitstamp

În 2011, doi prieteni Nejc Kodric și Damijan Merlak au cofondat Bitstamp în patria lor, Slovenia. Bitstamp a fost una dintre primele platforme cu care a concurat Mt. Gox.

În primele zile de tranzacționare criptografică, Mt. Gox a fost cel mai mare schimb din afacere. Dar a avut și probleme de securitate. Mt Gox a fost piratat în iunie 2011 și până în 2014, a fost falimentar.

Kodric și Merlak au înțeles importanța siguranței și fiabilității. Știau că utilizatorii doresc un schimb în care să poată avea încredere. Criptomonede si tehnologia blockchain sunt construite pe foarte sigur. schimburi care nu le tranzacționează totuși. Fondatorii Bitstamp au vrut să corecteze acest lucru.

Bitstamp Review

În 2013, Bitstamp și-a mutat unele dintre operațiuni la Londra. Kodric și Merlak doreau ca schimbul lor să se afle în centrul bancar european. Cu toate acestea, Marea Britanie nu avea reglementări necesare pentru a ghida vânzarea criptomonedei.

Perechea a crezut că una dintre marile probleme cu tranzacționarea cripto a fost aceea nu era suficient de reglementat. Aceasta înseamnă că nu au existat suficiente reguli pentru ca schimburile de criptare să fie respectate. Clienții au încredere în companiile care respectă regulile. Deci, Bitstamp a căutat un țară care avea reguli!

fost președinte PayPal, David Marcus, i-a spus lui Bitstamp să încerce Luxemburg. La începutul anului 2016, Merlak și Kodric au avut întâlniri cu guvernul luxemburghez.

Până în aprilie, Bitstamp devenise primul schimb criptografic licențiat la nivel național. Aceasta însemna că Bitstamp va urma legile financiare din Luxemburg. De asemenea, a însemnat că Bitstamp este acum licențiat în 28 de țări în Uniunea Europeană. Acesta a fost un victorie imensă pentru Bitstamp și pentru criptomonedă.

De atunci, Bitstamp s-a legat de instituțiile financiare din întreaga lume. Aceste instituții includ Swissquote, Crédit Agricole si Chicago Mercantile Exchange. A devenit unul dintre cele mai bine respectate și populare schimburi de pe piață.

Bitstamp Review

Bitstamp este, de asemenea, unul dintre cele mai mari schimburi de criptare. Cât de mare este Bitstamp? Aceasta nu ar fi o recenzie Bitstamp foarte bună (și este o recenzie Bitstamp foarte bună!) Dacă nu ar analiza numerele. Deci, să facem asta!

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Cât de popular este Bitstamp?

Bitstamp este evaluat ca fiind 11 cel mai mare schimb de cripto. Peste 90 de milioane Dolari SUA au fost folosiți pentru a cumpăra și vinde criptomonede pe Bitstamp în ultimele 24 de ore! Bitstamp inventează 1% din toate tranzacțiile de schimb criptografic. Puteți tranzacționa cu Bitstamp în peste 60 de țări, din SUA în Noua Zeelandă, Brazilia în Coreea de Sud și multe altele.

Acum, ce este atât de bun la Bitstamp? Să aflăm.

Comparați Bitstamp unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați Bitstamp unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Ce este bun la Bitstamp?

✓ Fiat Trading: Bitstamp permite utilizatorilor săi cumpărați criptomonede cu monede fiat. Monedele Fiat sunt monedele oficiale ale țărilor. Exemple de monede fiat sunt yuanul chinez (CNY), dolarul american (USD) și rubla rusă (RUB).

Unele schimburi criptografice – cum ar fi Bittrex – nu permiteți tranzacționarea cu valute fiduciare. Acest lucru este rău pentru începătorii care cumpără o criptomonedă pentru prima dată. Cu Bitstamp, puteți cumpăra criptomonede fără a fi nevoie să vizitați mai întâi un alt schimb.

Monedele fiat cu care puteți tranzacționa pe Bitstamp sunt dolarul american (USD) și euro (EUR). De asemenea, puteți utiliza franci elvețieni și lire sterline pe Bitstamp, dar nu veți putea tranzacționa cu aceștia. Acestea vor fi convertite în USD sau EUR înainte de a putea tranzacționa cu ele.

✓ Metode de plată: Bitstamp permite utilizatorilor să își finanțeze conturile folosind carduri de credit și transferuri bancare. Unele schimburi – cum ar fi Kraken – nu acceptă plăți cu cardul de credit. Alegerea tipurilor de plată de către Bitstamp face ca prima dvs. tranzacționare criptografică să fie mult mai simplă!

✓ Securitate: În ianuarie 2015, Bitstamp a fost piratat și 19.000 Bitcoin-urile (BTC) au fost furate. Bitcoins-urile furate valorau aproximativ 5 milioane USD! Acest lucru a făcut ca mulți utilizatori să întrebe dacă este sigur Bitstamp?

Unele platforme – cum ar fi Mt Gox – s-au ocupat foarte prost de hacks. Nu Bitstamp însă! Echipa de la Bitstamp a pus întotdeauna siguranța clienților pe primul loc. În hack-ul anului 2015, nu s-au pierdut fonduri ale clienților iar platforma a fost complet reconstruită pentru a preveni repetarea acesteia.

Bitstamp a muncit din greu pentru a deveni unul dintre cele mai sigure schimburi de pe piață. Aproape toate fondurile sale sunt păstrate în depozite frigorifice. Aceasta înseamnă că sunt păstrate offline acolo unde hackerii nu pot ajunge la ei! Fondurile Bitstamp sunt, de asemenea pe deplin asigurat.

Bitstamp Review

De asemenea, schimbul oferă utilizatorilor săi verificare în doi factori și alerte de mesaje text.

Notă: Verificare cu doi factori este locul în care un utilizator trebuie să ofere două tipuri de informații pentru a-și accesa contul. Prima este de obicei o parolă, iar a doua este un cod creat de o aplicație precum Yubikey sau Google Authenticator.

În cele din urmă, Bitstamp folosește PGP (Confidențialitate destul de bună) pentru a păstra confidențial orice informație încărcată de utilizatorii săi.

Deci, cred că răspunsul dvs. la "este sigur Bitstamp?" este da!

✓ Taxe: Taxele Bitstamp sunt destul de mici în comparație cu restul pieței. De asemenea, sunt ușor de înțeles, ceea ce este minunat pentru începători. Taxele Bitstamp se modifică în funcție de metoda de plată pe care o utilizați și de locul în care locuiți, așa că le vom analiza mai detaliat mai târziu.

✓ Serviciul clienți: La Bitstamp, clientul este King (sau Queen!). Bitstamp vrea să-și păstreze comercianții fericiți. Acesta răspunde la e-mailurile utilizatorilor în termen de trei zile și are o linie de asistență pentru situații de urgență din Marea Britanie. Utilizatorii vor găsi o pagină de întrebări frecvente detaliate pe Bitstamp pagina principala.

✓ Reputație: Puține schimburi de cripto au un o mai bună reputație decât Bitstamp. Bitstamp este profesional și fiabil. A format legături cu instituțiile financiare din întreaga lume. Bitstamp este, de asemenea, complet licențiat și a fost auditat de o companie de contabilitate Big Four, Ernst & Tineri.

✓ Aplicație mobilă: Bitstamp are o aplicație mobilă evaluată 4,8 din 5 pe Apple Store este pur și simplu grozav.

Recenzie Bitstamp: aplicație mobilă.

Deci, această recenzie Bitstamp a vorbit despre biții buni ai platformei. Să aruncăm o privire la câteva fragmente proaste?

Ce este rău la Bitstamp?

✗ Selecție de monede: Bitstamp oferă doar cinci criptomonede pentru tranzacționare. Sunt; Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC), Ethereum (ETH) și Ripple (XRP).

Ca începător, aceasta nu este o mare problemă, dar atunci când sunteți un comerciant profesionist, ați putea dori o selecție mai bună. Bitstamp oferă doar 11 perechi de tranzacționare. Întrucât Binance schimb, de exemplu, oferte peste 100!

Notă: Perechile de tranzacționare sunt valute împărțite în perechi și care au un curs de schimb. Este un pic ca Biroul de schimbare de la aeroport, unde perechile arată așa; 1 USD = 106 JPY. O pereche de tranzacționare Bitstamp arată astfel; 1 BTC = 9.359,76 USD.

✗ Facilitatea utilizatorului: Ca un schimb de tranzacționare profesional, Bitstamp poate fi destul de complicat. Utilizatorilor noi li se pare dificil de utilizat Bitstamp. Platforma este bine concepută, dar este probabil prea avansată pentru unii începători. Platforme precum Coinbase sunt uneori recomandate în locul Bitstamp pentru utilizatorii fără experiență de tranzacționare.

Acum ai auzit binele și răul, ești gata să începi să tranzacționezi? Da? Este minunat, deoarece nicio recenzie Bitstamp nu ar fi completă fără un ghid despre cum să începeți.

Cum să începeți tranzacționarea pe Bitstamp

Înregistrare

Pentru a face acest lucru, accesați pagina de pornire a Bitstamp și selectați Inregistreaza-te. Înregistrarea este rapidă și ușoară. Completați doar informațiile prezentate mai jos.

Înregistrarea gratuită a contului Bitstamp

Apoi, veți primi un e-mail. E-mailul va conține un link în care trebuie să vă schimbați parola. De asemenea, vi se va oferi opțiunea de a configura autentificarea cu doi factori. Fă-o!

Sfat rapid: Feriți-vă de schimburile criptografice care nu oferă autentificare cu doi factori, cu excepția cazului în care pierdeți bani este ideea dvs. de un moment bun!

Autentificare bitstamp în doi factori

După cum puteți vedea, Bitstamp are propriul său ghid PDF de autentificare, deci nu există nicio scuză pentru a nu-l utiliza!

Verificare

Există două etape de verificare, care pot face timpul de verificare Bitstamp destul de lung. Cu toate acestea, trebuie să parcurgeți ambele etape pentru a utiliza toate funcțiile platformei.

Pentru a finaliza prima etapă, accesați Setări atunci Verifica contul și Verificarea identității. Apoi, alegeți Verificarea contului personal. Acum va trebui să încărcați permisul de conducere sau pașaportul, precum și o dovadă a adresei, cum ar fi o factură la gaz.

Verificare pe Bitstamp

A doua etapă a verificării implică trimiterea unui cod către telefon. Pentru a face acest lucru, accesați Settings atunci Verifica contul și Phone Verificare număr.

Timp de verificare bitstamp: de obicei 1-2 zile. Cu toate acestea, poate dura mai mult, așa că încercați să aveți răbdare!

Cont verificat pe Bitstamp

După ce ați finalizat această etapă, contul dvs. va fi complet verificat și veți fi gata să începeți tranzacționarea!

Comercial

Cea mai ușoară modalitate de a face prima tranzacție criptografică este cu un card de credit. Tot ce trebuie să faceți este să selectați Vânzare-cumpărare pictogramă și apoi alegeți Achiziții de carduri de credit. Exemplul de mai jos arată o achiziție de card de credit în valoare de 50 de dolari SUA în Bitcoin.

Tranzacționarea criptomonedelor Bitstamp

Vi se va cere să introduceți detaliile în același mod în care ați cumpăra ceva cu Amazon sau eBay.

Metoda de plată Bitstamp

Odată ce plata va trece, prima dvs. criptomonedă va fi trimisă în contul dvs.!

Tranzacție reușită pe Bitstamp

Felicitări, ești un comerciant de cripto! Destul de cool, corect?

BitStamp Storage: BitStamp este un portofel?

Acum că ați cumpărat o criptomonedă, va trebui să o puteți accesa. Codurile utilizate pentru a accesa criptomonedele sunt stocat in portofele. Portofelele pot fi pe net, unde se numesc depozitare la cald. Sau deconectat, unde sunt numiți depozitare la rece.

Notă: un portofel are chei publice și private. Puteți da cheia dvs. publică oricui și vă pot trimite criptomonede. Cheile dvs. private nu ar trebui să fie afișate niciodată nimănui! Gândiți-vă la asta ca la un cont de e-mail. Cheia publică este adresa dvs., iar cheia privată este parola dvs..

Deci, este Bitstamp un portofel? Raspunsul este, un fel de, dar nu chiar.

Bitstamp este un schimb criptografic acea poate fi folosit ca portofel. Bitstamp oferă atât portofel la cald, cât și la rece. Nu trebuie să păstrați niciodată toată criptomoneda dvs. online. O combinație de depozitare la cald și la rece este cea mai bună. De asemenea, vă recomand să utilizați un portofel hardware. Acesta este un dispozitiv de stocare la rece similar cu un stick USB. Ledger Nano S este un portofel hardware popular.

Taxe Bitstamp

Înainte să termin această recenzie Bitstamp, vreau să vorbesc despre taxele Bitstamp mai detaliat. Depozitele, retragerile și tranzacțiile au toate propriile taxe;

 • Achiziții de carduri de credit – Pentru fiecare achiziție de card de credit se percepe o taxă de 5%.
 • Retragerea cardului de debit – O taxă de cel puțin 10 USD este taxat pentru retragerea de fonduri folosind un card de debit.
 • Transfer bancar internațional – O taxă de 0,05% se percepe pentru depozitele efectuate cu un transfer bancar internațional (cel mai mic pe care îl veți plăti este de 7,5 USD și cel mai mare este de 300 USD). Se percepe o taxă de 0,1% pentru retragerea de fonduri folosind un transfer bancar internațional (veți plăti cel puțin 25 USD și se pot face alte taxe bancare).
 • Taxe SEPA: Dacă locuiți în Uniunea Europeană și utilizați euro, atunci veți fi taxat cu taxe SEPA (zona de plată unică în euro). Depozitele în SEPA sunt gratuite. Retragerile sunt taxate cu 3 EUR.
 • Taxe de tranzacționare: Toate tranzacțiile sub 10.000 USD primesc o taxă de 0,5%. Pentru meserii mai mari, taxele scad. De exemplu, tranzacțiile mai mari de 20.000.000 USD sunt taxate doar cu 0,1%.
 • Criptomonedă: Efectuarea de depuneri și retrageri folosind criptomonedele pe care le oferă Bitstamp sunt gratuite.

Până acum, ați aflat multe despre Bitstamp. Apoi, această recenzie Bitstamp se va uita la utilizatorii Bitstamp. Pentru cine este conceput Bitstamp?

Pentru cine este cel mai bun Bitstamp?

Bitstamp este un sigur și de încredere platformă. Are milioane de utilizatori fericiți. Cu toate acestea, începătorii pot găsi platforma greu de folosit. Designul și caracteristicile profesionale ale Bitstamp sunt minunate pentru utilizatorii mai experimentați, dar pot încurca începătorii.

Platforma tradeview Bitstamp

Nu aș recomanda Bitstamp niciunui utilizator care consideră că această imagine este înfricoșătoare. Cu toate acestea, dacă sunteți un începător căruia îi place să fie provocat și este fericit să învețe, atunci Bitstamp ar putea fi un un loc minunat pentru a începe aventura ta cripto.

Oferte Bitstamp tranzacționare Fiat și achiziții de carduri de credit. Acest lucru face ca începutul să fie rapid și ușor. Bitstamp este un schimb perfect pentru utilizatorii care abia așteaptă să înceapă tranzacționarea.

Concluzii

Prin urmare, Bitstamp are mare securitate și o echipă căreia îi pasă cu adevărat de utilizatorii săi. Bitstamp devine unul dintre cele mai de încredere schimburi criptografice din lume. Dacă puteți rezolva elementele de bază, atunci Bitstamp ar putea fi potrivit pentru dvs..

Acum este timpul să răspundeți la această întrebare. Deci, înregistrați-vă, verificați-vă contul și începeți să tranzacționați pe BitSstamp!

Când ați făcut prima tranzacție, spuneți-mi ce credeți … Este Bitstamp legitim? A fost utilă această recenzie Bitstamp? Tu sa-mi spui! Mi-ar plăcea să aud ce crezi!

Dacă vrei să vezi cum Bitstamp se compară cu Coinbase, verifică această comparație.

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me