Bitstamp VS Coinbase: Bitstamp este mai bun decât Coinbase?

În 2008, a fost creat un nou tip de bani. Bitcoin a fost primul complet descentralizat moneda digitală. Asta înseamnă că pot trimiteți bani în toată lumea fără a utiliza o bancă. Nici nu trebuie să-mi dau numele! Criptomonedă este una dintre cele mai interesante tehnologii care trebuie dezvoltată de când a fost inventat internetul. Deci, să comparăm două schimburi foarte populare în care puteți obține unele, Bitstamp VS Coinbase.

De la crearea Bitcoin, au fost lansate sute de criptomonede. Unii sunt merită mulți bani în timp ce alții nu sunt, dar ar putea fi, în viitor. În fiecare zi, milioane de oameni cumpără și vând criptomonede folosind schimburi criptografice. Dacă citești acest ghid, cred că ai vrea să fii unul dintre ei. Am dreptate?

CoinMarketCap listează 350 de schimburi criptografice. Este o mulțime de schimburi din care să alegi! Alegerea schimbului potrivit pentru dvs. poate fi foarte confuz, dar nu vă faceți griji – Sunt aici să vă ajut. În acest ghid, vă voi spune despre două dintre cele mai populare schimburi criptograficeBitstamp și Coinbase.

Vă voi spune tot ce trebuie să știți despre Bitstamp VS Coinbase. Când veți termina de citit articolul, veți ști avantajele și dezavantajele fiecărui schimb. De asemenea, veți putea alege schimbul cel mai potrivit pentru tine. Să începem cu un pic de istorie.

Istorie

Este important să știi cum au început Coinbase și Bitstamp înainte de a începe să tranzacționați cu ei.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Povestea Bitstamp

Bitstamp a fost fondată într-un moment în care oamenii nu prea aveau încredere în schimburile de cripto. În 2011, cea mai mare bursă din lume, Mt. Gox, a pierdut o mare parte din banii utilizatorului. Doi sloveni numiți Nejc Kodric și Damijan Merlak au decis să construiască o platformă în care utilizatorii să poată avea încredere.

Merlak și Kodric au conceput Bitstamp să fie o instituție financiară legitimă precum Lloyds sau Santander. Furnizorii globali de servicii financiare sunt de încredere de către clienții lor, deoarece ei urmați o mulțime de reguli și reglementări. Aceste reguli ajută la păstrați fondurile clienților în siguranță. Ei, de asemenea opriți serviciile de a utiliza ilegal fondurile clienților.

Bitstamp VS Coinbase: caracteristici Bitstamp.

Când a fost lansat Bitstamp în 2011, existau foarte puține reguli pe care să le respecte schimburile criptografice. Fondatorii Bitstamp au muncit din greu pentru ca schimbul lor să fie legitim. În primul rând, și-au mutat unele dintre operațiuni la Londra, astfel încât schimbul să fie mai aproape de centrul financiar al Europei. Apoi, au căutat un loc în care Bitstamp ar putea fi reglementat corespunzător. Kodric și Merlak au ales Luxemburg.

În 2016, Bitstamp a devenit primul schimb criptografic complet licențiat. Luxemburgul este membru al Uniunii Europene. Aceasta înseamnă că, dacă sunteți licențiat în Luxemburg, atunci sunteți și autorizat în toate cele 28 de state ale UE. Acest lucru a făcut din Bitstamp unul dintre cele mai puternice schimburi din Europa.

Bitstamp are acum legături cu instituțiile financiare din întreaga lume. De asemenea, a creat un model al modului în care va funcționa reglementarea schimbului criptografic în viitor.

Deci, ce zici de Coinbase?

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Povestea Coinbase

Coinbase a fost fondată în 2012 de Brian Armstrong și Fred Ehrsam. Are sediul în San Francisco, California.

Coinbase a fost creat în același timp în care alte schimburi începeau să se lupte și să eșueze. Mt. Gox a dat faliment în 2014, la trei ani după ce a fost piratat pentru prima dată. La fel ca Bitstamp, Coinbase a dorit să devină un alt tip de schimb criptografic.

Primul, Coinbase a asigurat toată criptomoneda stocată pe bursa sa. Apoi, pe măsură ce Bitstamp obținea licența în Luxemburg, Coinbase a primit un BitLicense pentru New York.

Bitstamp VS Coinbase: cumpărați și vindeți cripto pe Coinbase.

Până la sfârșitul anului 2016, Coinbase a fost la fel de legitim în SUA la fel ca Bitstamp în Europa. De asemenea, aranjase ca plățile Bitcoin să fie acceptat la Dell, Expedia, Time Inc., și alte mărci cunoscute.

În august 2017, Coinbase a devenit primul schimb care a devenit unicorn! Din păcate, acest lucru nu este la fel de mișto pe cât pare. Un unicorn financiar nu este un cal mitic cu corn (îmi pare rău!). Este o companie care este evaluat la mai mult de 1 miliard de dolari SUA (USD), care este încă destul de cool, nu? Brian Armstrong a fost, de asemenea, al zecelea în lista Forbes cu cei mai influenți tineri din afaceri.

Înainte să vă povestesc despre caracteristicile fiecărei platforme, aș dori să vă dau o idee despre cum mari Coinbase și Bitstamp sunt.

Bitstamp VS Coinbase: Dimensiune

Coinbase este disponibil în 32 de țări și susține că are a servit peste 10 milioane de clienți. Mai mult decât 50 miliarde dolari SUA au fost cumpărate și vândute pe platformă.

Bitstamp este clasat 15 în lista CoinMarketCap de 350 de schimburi. Are un volum de tranzacționare de 24 de ore de 195.091.734 dolari SUA.

Notă: un volum de tranzacționare de 24 de ore este suma totală a criptomonedei care este cumpărată și vândută într-o bursă într-o singură zi (figura de mai sus este pentru 05/01/18).

De la lansarea lor, Coinbase și Bitstamp au devenit mai mari și mai puternice. Dar, în comparația Bitstamp VS Coinbase, care este cea mai bună? Bitstamp este mai bun decât Coinbase? Pentru a înțelege diferențele dintre Coinbase VS Bitstamp, va trebui să ne uităm la ce servicii valutare oferă fiecare dintre ele.

Bitstamp VS Coinbase: valute

Sunt două tipuri de tranzacționare valutară oferită de bursele criptografice. Sunt tranzacționarea criptomonedelor și moneda fiat comercial.

Comerț valutar Fiat

Monedele Fiat sunt monedele oficiale ale țărilor. Acestea sunt susținute legal de un guvern național. Exemple de monede fiat sunt yenul japonez (JPY), dolarul canadian (CAD) sau Rupia indiană (INR).

Bitstamp oferă tranzacționare valutară fiat cu euro (EUR) și dolari SUA (USD).

Notă: lire sterline și franci elvețieni pot fi folosiți și pe Bitstamp, dar nu veți putea tranzacționa cu ei. Acestea vor fi schimbate în EUR sau USD înainte de a putea tranzacționa cu ele.

Utilizatorii Coinbase pot cumpăra criptomonede folosind monedele fiat ale oricare dintre cele 32 de țări în care Coinbase este disponibil. Puteți vinde criptomonede în toate cele 32 de țări cu excepția Australiei și Canadei.

Bitstamp VS Coinbase: schimbul criptografic global original.

Ca începător, este important ca dvs. alegeți un schimb care să permită tranzacționarea valutară fiat. Dacă folosești Bitstamp sau Coinbase, nu va trebui să vizitați un alt schimb înainte de a începe tranzacționarea. Așadar, aici, dezbaterea Bitstamp VS Coinbase ajunge la egalitate, așa cum veți găsi tot ce aveți nevoie într-un singur loc!

În continuare, să comparăm selecția criptomonedelor oferite de cele două platforme.

Tranzacționarea criptomonedelor

Puteți tranzacționa cu 5 criptomonede diferite pe Bitstamp. Sunt:

Bitstamp are 11 unic tranzacționarea perechilor.

Notă: o pereche de tranzacționare este două valute care pot fi tranzacționate. Comerțul va avea un curs de schimb ca cel pe care îl vedeți la Biroul de schimbare din aeroport. Un exemplu de pereche de tranzacționare oferită de Bitstamp este, 1 Litecoin (LTC) = 148,18 dolari SUA (USD).

Coinbase oferă servicii ușor diferite față de Bitstamp. Un schimb ca Bitstamp aduce împreună cumpărătorul și vânzătorul în comerț. De exemplu, dacă vreau să cumpăr 4 LTC pentru 595 USD, atunci Bitstamp îmi va găsi un vânzător care oferă să vândă 4 LTC cu 595 USD. Bitstamp va prelua apoi un procent din tranzacția de la fiecare comerciant ca onorariu.

Coinbase funcționează puțin diferit. Coinbase este un schimb de brokeri. Aceasta înseamnă că cumpără și vinde criptomonede pentru monedă fiat. Cumpărătorii și vânzătorii nu tranzacționează între ei, ci tranzacționează cu Coinbase.

Bitstamp VS Coinbase: începeți în câteva minute cu Coinbase.

În aspectul de comparație de tranzacționare Bitstamp VS Coinbase, Coinbase nu oferă perechi de tranzacționare în același mod ca Bitstamp, în schimb, are A serviciu de conversie. Coinbase va oferi un preț stabilit sau o rată de conversie pentru fiecare tranzacție. Această rată va fi foarte similară cu cele oferite de Bitstamp. De fapt, taxele de conversie ale Coinbase se bazează pe cursurile de schimb ale GDAX.

Notă: GDAX (Global Digital Asset Exchange) este o bursă criptografică profesională deținută și operată de Coinbase. Oferă utilizatorilor opțiuni de tranzacționare mai avansate decât Coinbase. Când vă înscrieți la Coinbase, vi se va oferi și acces la GDAX.

Criptomonedele pe care le puteți cumpăra sau vinde folosind serviciul de conversie Coinbase sunt:

  • Bitcoin (BTC)
  • Litecoin (LTC)
  • Ethereum (ETH)
  • Bitcoin Cash (BCH)

Acum știți ce monede sunt oferite pentru tranzacționare pe fiecare platformă, să aruncăm o privire taxele pe care le percep.

Bitstamp VS Coinbase: Taxe

Taxele pe care le plătește un comerciant vor depinde unde traiesc ei, mărimea comerțului, și ce metodă de plată utilizează. Deci, care este diferența dintre Coinbase VS Bitstamp pentru taxe?

Taxe Bitstamp

Fessul pe Bitstamp este destul de scăzut în comparație cu restul pieței. Taxe Bitstamp 0,25% pentru toate tranzacțiile sub 20.000 USD. Aceasta înseamnă că, fie că cumpărați sau vindeți o criptomonedă, plătiți aceeași taxă. Acest lucru este minunat pentru începători. Alte schimburi – cum ar fi Kraken – percepe diferite taxe pentru cumpărare și vânzare. Cu toate acestea, Bitstamp își menține taxele simple și simple!

Comparând taxele Bitstamp VS Coinbase, taxele Bitstamp pentru depozitele și retragerile fiat sunt puțin mai complicate. Bitstamp nu percepe taxe pentru depozitele de euro în SEPA. Retrageri în euro în costul SEPA 0,90 €.

Bitstamp VS Coinbase: 3 pași pentru a începe tranzacționarea.

Notă: SEPA este zona de plăți unice în euro. Are 33 țări din ea. SEPA face transferul de bani în jurul SEE (Spațiul Economic European) rapid și ușor.

Cu toate acestea, Bitstamp încarcă cel puțin 7,5 USD pentru depozitele în dolari SUA. Bitstamp nu percepe o taxă pentru retragerile de criptomonede. Retragerile costă mai puțin de 1000 USD 10 USD și se percep taxe de retrageri de peste 1000 USD o taxă de 2%.

Utilizatorii Bitstamp pot folosi, de asemenea, carduri de credit pentru a cumpăra criptomonede. Taxa pentru utilizarea unui card de credit este de 5% din suma tranzacției.

Taxe Coinbase

Taxele de tranzacționare Coinbase sunt de aproape șase ori mai mare decât tarifele Bitstamp. O taxă de 1,49% se percepe de fiecare dată când cumpărați sau vindeți criptomonede. Această taxă se ridică la 3,99% pentru achizițiile efectuate cu un card de credit.

Depozitele Coinbase de euro sunt gratuite în SEPA. Retragerile de euro în SEPA sunt taxate cu 0,15 €. Depozitele efectuate cu dolari SUA într-un transfer bancar sunt gratuite. Retragerile de dolari SUA sunt taxate 10 USD.

Taxele Coinbase sunt scăzute în comparație cu schimburi precum CEX și Coinmama, care oferă servicii similare.

Cea mai mare similitudine între taxele Bitstamp și taxele Coinbase VS este aceea sunt ușor de înțeles. Un începător poate alege oricare dintre platforme și poate ști exact ce sunt taxate și de ce. Deci, taxele ambelor platforme sunt pentru începători, dar care este platforma mai ușor de utilizat? Să aflăm!

Bitstamp VS Coinbase: ușurință în utilizare

Coinbase este adesea recomandat începătorilor, dar de ce? Și ce are Bitstamp să ofere începătorilor cripto? Să continuăm comparația Bitstamp VS Coinbase.

Bitstamp este o platformă bine concepută cu o cantitate limitată de caracteristici de tranzacționare. Aceasta înseamnă că are doar un număr mic de criptomonede și un număr mic de lucruri pe care le puteți face cu ele. Cu toate acestea, modul în care sunt afișate unele informații de tranzacționare Bitstamp nu este atât de simplu. Începătorii se plâng uneori că Pagina Tradeview de la Bitstamp este prea complicată. Verificați-l mai jos:

Bitstamp VS Coinbase: platforma tradeview a Bitstamp.

Utilizarea unora dintre funcțiile mai confuze ale Bitstamp este ușurată de pagina de ajutor detaliată. Aș recomanda începătorilor să folosească această pagină atunci când încearcă Bitstamp pentru prima dată.

Coinbase este probabil cea mai bună platformă pentru începători. Este conceput pentru a fi foarte simplu de utilizat. După cum am spus mai devreme, Coinbase este un schimb de brokeri. Aceasta înseamnă mai degrabă un magazin decât un schimb.

Cumpărarea și vânzarea sunt ușoare. Aspectul și caracteristicile Coinbase sunt similare cu aplicațiile bancare și de cumpărături online. Gândiți-vă la asta ca la Amazon pentru criptomonede!

Nu veți găsi o modalitate mai puțin stresantă de a cumpăra prima dvs. criptomonedă decât Coinbase. Coinbase este mai ușor de utilizat decât Bitstamp și aproape orice alt schimb!

Ambele platforme oferă, de asemenea, aplicații mobile pentru iOS și Android, dar ceea ce este mai bun?

Bitstamp VS Coinbase: aplicații mobile

Utilizatorii aplicației mobile Bitstamp s-au plâns de aceasta lipsa caracteristicilor și actualizări lente. Are un scor de doar 1,7 din 5 la Apple Store.

Aplicația mobilă Coinbase a primit recenzii mai bune. Utilizatorii comentează cât de simplă și fiabilă este aplicația, și are un scor de 4,7 din 5 la Apple Store.

Acum știți totul despre monedele și taxele platformei Bitstamp VS Coinbase. Știi, de asemenea, cât de ușor sunt de utilizat, dar cât de sigure sunt?

Bitstamp VS Coinbase: Securitate

Securitate a fost o problemă majoră pentru majoritatea schimburilor criptografice. Să vedem cum tratează problema Coinbase și Bitstamp.

Este sigur Bitstamp?

Bitstamp preia siguranța utilizatorului foarte serios. În ianuarie 2015, 19.000 BTC au fost furate de la Bitstamp. Întreaga platformă a fost reconstruită în mențineți securitatea și niciun client nu a pierdut bani.

Păstrează aproape toate activele sale digitale depozitare la rece. Aceasta înseamnă că sunt offline, departe de hoți și hackeri. Bitstamp a fost, de asemenea auditat de contabili Ernst și Young. Aceasta înseamnă că a fost testat pentru a se asigura că folosește și stochează corect banii clienților săi. Platforma oferă și utilizatorilor autentificare cu doi factori.

Bitstamp VS Coinbase: instrumente avansate de tranzacționare criptografică.

Notă: autentificarea cu doi factori este locul în care contul unui utilizator are două tipuri de parole.

Deci, cred că răspunsul dvs. la "Este sigur Bitstamp" este da. Cu toate acestea, aș recomanda să nu lăsați niciodată criptomonede pe vreun schimb pe termen lung. Acum, să trecem la Coinbase în comparația Bitstamp VS Coinbase.

Este sigur Coinbase?

S-au furat bani din Coinbase clienți, dar platforma nu a fost piratată. Cele mai multe pierderi se întâmplă atunci când un utilizator are parola furată sau este victima acestuia o înșelătorie de phishing.

Coinbase are un record de siguranță foarte bun în comparație cu majoritatea celorlalte schimburi. Fiind cu sediul în SUA înseamnă că Coinbase trebuie să respecte legea statului și federalului SUA. Unii critici ai platformei spun că lucrează prea strâns cu guvernul SUA. În februarie 2018, Coinbase a oferit IRS detaliile a 13.000 de utilizatori! IRS este impozitul american. Acest lucru nu a fost foarte popular cu mulți utilizatori!

Bitstamp VS Coinbase: interfață ușor de utilizat.

Aproximativ 98% din fondurile Coinbase sunt păstrate offline. Ceilalți 2% sunt asigurat împotriva furtului. Coinbase păstrează, de asemenea, fondurile clienților separate de fondurile Coinbase. Aceasta înseamnă că, dacă Coinbase intră în faliment, clienții își vor putea recupera fondurile. Coinbase oferă, de asemenea, autentificare cu doi factori.

Deci, iată-l, Coinbase VS Bitstamp. Acum depinde de dvs. să decideți care schimb este cel mai potrivit pentru dvs. Înainte de a face asta, aș vrea să vă mai spun câteva lucruri care v-ar putea ajuta să faceți alegerea.

Gânduri finale

Cumpărarea și vânzarea de criptomonede nu este întotdeauna ușor. Poate fi complicat, enervant și chiar înfricoșător. Poate fi, de asemenea, foarte distractiv! Bitstamp și Coinbase sunt ambele locuri excelente pentru a începe aventura dvs. criptografică.

Bitstamp este unul dintre cele mai vechi și populare schimburi din lume. Este sigur, ieftin, și are o echipă grozavă cărora le pasă de clienții lor. Ar putea fi greu de folosit pentru unii începători, dar este un loc minunat pentru a afla cum funcționează un schimb de cripte profesionist.

Coinbase este perfect pentru începători. Este simplu, sigur, și ușor de folosit. Oferă toate serviciile de bază de care aveți nevoie pentru a cumpăra prima dvs. criptomonedă. Ca prim pas în lumea cripto, nu pot recomanda Coinbase suficient de mult.

Deci, cine este câștigătorul Bitstamp VS Coinbase? Nu pot decide? De ce nu folosiți ambele platforme? Puteți începe simplu cu Coinbase, apoi puteți trece la tranzacționarea mai avansată disponibilă la Bitstamp. Puteți muta cu ușurință fonduri între cele două, doar să transferați de la Coinbase la Bitstamp!

Astăzi, volumul de tranzacționare de 24 de ore al tuturor schimburilor listate pe CoinMarketCap a fost peste 23 miliarde USD. Deci, dacă vă gândiți când este cel mai bun moment pentru a începe tranzacționarea criptelor, vă pot ajuta. Ninge!

Dacă doriți să aflați mai multe despre Bitstamp, verificați "Ce este Bitstamp?" ghid, ar trebui să verificați și Kraken VS Bitstamp comparaţie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map