Hei, fanilor cripto! Tot ce pare să vorbească despre oricine este un criptomonedă, dreapta? Este mai popular decât Pokémon – utilizator Recenzii Bittrex continuați să arătați acest lucru și mai departe.

Există atât de multe tipuri diferite de cryptos din care puteți alege. În total, există în prezent peste 1.500 de criptomonede diferite!

Se pare că există și un milion de locuri diferite să vândă și să cumpere criptomonede. Aceste locuri sunt numite schimburi. Poate fi foarte dificil să știi de unde să începi. Un loc popular pentru tranzacționarea criptomonedelor este Bittrex. Dar este ceva bun totuși?

S-ar putea să existe și alte recenzii Bittrex, dar veți avea nevoie doar de aceasta. Această recenzie Bittrex nu numai că vă va spune ce este Bittrex, dar îți va spune și cum să-l folosească.

Până când terminați de citit, veți ști dacă Bittrex este schimbul de cripte pentru dvs..

Asadar, haideti sa începem!

Pro

 • Foarte sigur
 • Taxe mici, fixe
 • Schimburi rapide
 • O mare varietate de cripto și monede fiat

Contra

 • Unele reclamații ale utilizatorilor cu privire la asistență
 • Poate fi oarecum dificil pentru un nou venit din industrie

Bittrex – Șeriful Occidentului

Lumea criptomonedă este adesea comparat cu Vestul Sălbatic. În anii 1800, cowboy nebuni s-au repezit pe Coasta de Vest a Americii pentru a face bani și a începe ceva nou într-un loc fără reguli. Suna familiar?

Criptomoneda este încă sălbatic. Poti face bani repede, dar poți și tu pierde totul.

Coincheck, un schimb criptografic japonez a fost tocat în ianuarie 2018. A pierdut 530 de milioane de monede. În Coreea de Sud, a mai apelat un schimb Youbit a trebuit să înceteze tranzacționarea după ce hackerii au furat 17% din moneda sa.

Punerea banilor în schimburi criptografice poate fi foarte riscantă. Aici e locul Bittrex intră.

Recenzie Bittrex: Bittrex Global.

Bittrex consideră că, pentru ca criptomonedele să-și atingă întregul potențial global, oamenii trebuie să poată încredere lor. Bittrex știe că cowboyii nebuni vor merge în vest, indiferent dacă este sau nu în siguranță.

Ceea ce dorește Bittrex este ca toți să ne implicăm.

Bittrex a fost fondată de Bill Shihara, Richie Lai, Rami Kawach și Ryan Hentz în 2014. Este cu sediul în Seattle, Washington. Echipa are mai mult de 50 de ani de experiență în securitate și dezvoltare pentru companii precum Microsoft, Amazon, Qualys și Blackberry. Deci, dacă acesta este Vestul sălbatic, atunci Bittrex este șeriful!

Securitatea este cheia pentru Bittrex. Bill Shihara și banda au văzut alte platforme pirate. Au decis să își folosească abilitățile pentru a construi o platformă în care investitorii ar putea avea încredere.

Ultimul cupon Bittrex găsit:

Explicarea platformei Bittrex

Actualizare 2021:

Începând cu 2021, Bittrex oferă acum utilizatorilor posibilitatea de a achiziționa monede digitale cu monede fiat. Acestea fiind spuse, va trebui să fi trecut procesul complet de verificare bancară pentru a face acest lucru.

Bittrex este un schimb de tranzacționare crypto-to-crypto. Pe o bursă de tranzacționare crypto-to-crypto, puteți tranzacționa numai în criptomonede. Aceasta înseamnă că nu puteți cumpăra criptomonede cu monede fiat.

Notă: O monedă fiat este orice monedă care este susținută de un guvern. Exemple de monede fiat sunt dolarul american, lira sterlină și yuanul chinezesc.

Cu toate acestea, puteți investi în utilizarea USDT. US Dollar Tether este o criptomonedă a cărei valoare este legată sau legată de valoarea dolarului american, deci 1USDT merită întotdeauna 1USD.

Recenzie Bittrex: caracteristici Bittrex.

Peste 190 de criptomonede diferite sunt listate pentru tranzacționare pe Bittrex. Site-ul oferă, de asemenea 284 perechi comerciale unice. Perechile de tranzacționare sunt cele două valute pentru care se oferă un curs de schimb. Când te duci la Biroul de schimbare de la aeroportul tău local, perechile de tranzacționare fiat arată astfel;

1 USD (dolar SUA) = 6,32 CNY (yuan chinezesc)

Perechile de tranzacționare cu criptomonede arată astfel;

1 BTC (Bitcoin) = 13,42 ETH (Ethereum)

Criptomonedele mai populare, cum ar fi Bitcoin și Pripon, au cele mai disponibile perechi de tranzacționare. Numai Bitcoin are peste 450 de perechi de tranzacționare pe Bittrex.

Pentru a vă face o idee despre cât de mult se face tranzacționare pe Bittrex, să aruncăm o privire asupra numerelor din 14 martie 2018;

Deci, acum știți ce este Bittrex, cine l-a construit și de ce. În continuare, vom analiza această recenzie Bittrex avantajele și dezavantajele utilizării Bittrex.

Comparați Bittrex unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați Bittrex unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Ce este bine la Bittrex?

Beneficiile Bittrex ar include:

 1. Taxe: Taxe Bittrex o rată fixă ​​de 0,25% pentru fiecare tranzacție. Acest lucru este puțin mai mare decât media, dar face lucrurile mult mai simplu pentru începători. A avea o singură taxă pentru toate tranzacțiile îți aduce mult mai ușor aminte la ceea ce ai cheltuit.

 2. Varietate: Bittrex are o gamă excelentă de criptomonede (>190). Acest lucru permite utilizatorilor să tranzacționeze cu monede mai vechi bine cunoscute, precum și cu monede mai noi Buclă și Tron. În fiecare zi, Bittrex analizează ce monede enumeră. Se adaugă monede noi interesante cât de des pot. Prin comparatie, Poloniex are numai în jur 80 criptomonede pentru tranzacționare.

 3. Verificare: Acesta este procesul prin care o bursă verifică cine sunteți înainte de a vi se permite să începeți tranzacționarea. Bittrex își propune să preia cât mai puține informații despre utilizator, păstrând în același timp platforma în siguranță împotriva riscurilor. Face acest lucru folosind un serviciu numit Jumio, care verifică înregistrările locale. Jumio poate verifica 100 de milioane de oameni în peste 200 de țări. Aceasta înseamnă că trebuie doar să vă dați numele, adresa și data nașterii. De asemenea, înseamnă că comercianții din întreaga lume pot folosi schimbul.

 4. Viteză: Bittrex a fost construit folosind calculul elastic. Aceasta înseamnă că platforma poate procesa tranzacțiile imediat ce se întâmplă.

Notă: calculul elastic înseamnă că sistemul este conceput pentru a face față sarcinilor de lucru crescute – Bittrex este un serviciu rapid, chiar și atunci când este ocupat.

Ce este rău la Bittrex?

Acum, când vine vorba de unele aspecte mai puțin pozitive ale Bittrex, ar arăta cam așa ceva:

 1. Tranzacționare Fiat: Bittrex nu permite încă utilizatorilor să tranzacționeze folosind monede fiat. Într-un recent podcast, Bill Shihara a spus că utilizatorilor li se va permite să tranzacționeze în dolari SUA în curând. Până când acest lucru se întâmplă, utilizatorii trebuie să dețină Bitcoin, Tether sau Ethereum înainte de a începe tranzacționarea. Alte schimburi precum Coinbase și Kraken permite utilizatorilor să cumpere criptomonede cu monede fiat. Cu toate acestea, începând cu 2021, acest lucru a fost abordat, iar plățile fiat sunt acum acceptate pe platformă.

 2. Accesibilitate: Bittrex se mândrește cu ființa o platformă sigură dar acest lucru are un dezavantaj. Se pare că Bittrex ar putea fi prea sigur! Unii utilizatori au fost blocați din propriile conturi. Această problemă a fost pusă pe seama modului în care Bittrex își verifică utilizatorii. Bittrex lucrează acum la echilibrul pe care îl are între securitate și acces ușor al utilizatorilor.

 3. Serviciu clienți: Unii utilizatori sunt nemulțumiți de modul în care platforma gestionează reclamațiile. Unii utilizatori au asteptam saptamani pentru un răspuns. Bittrex are a spus scuze pentru cât timp a durat pentru a remedia problemele pe care le avea cu verificarea.

 4. Înșelăciuni cu pompă și descărcare: Bittrex oferă utilizatorilor săi o mulțime de criptomonede diferite. Uneori, criptomonedele mai noi sunt folosite pentru escrocherii cu pompă și descărcare. Iată cum funcționează:

 • Un grup de investitori, numit Grupul A, alege o monedă ieftină. Ei cumpără o mulțime de ei. Să ne imaginăm că această monedă se numește „Cheapcoin”.

 • Prețul Cheapcoin crește. Alți investitori, numiți Grupul B, văd că prețul Cheapcoin crește, așa că și ei cumpără unii.

 • Acum că prețul Cheapcoin este ridicat, Grupul A vinde toate Cheapcoin-ul său. Prețul Cheapcoin revine în jos.

 • Grupul B rămâne cu o monedă pe care o poate vinde doar cu mai puțin decât a plătit pentru ea. Acest tip de înșelătorie se poate întâmpla pe orice platformă. Bittrex trebuie să fie foarte atent atunci când alegeți ce monede să enumerați, astfel încât acest lucru să nu se întâmple prea des.

Când oamenii citesc o recenzie de schimb Bittrex și văd că are câteva probleme pe care și le pun, este Bittrex sigur? Pentru a răspunde la această întrebare, această recenzie Bittrex va analiza securitatea Bittrex puțin mai atent.

Bittrex Security

Bittrex este cel mai sigur schimb de criptomonede de pe piață. Echipa sa este formată din experți în domeniu. În sistemul pe care îl utilizează Bittrex, 80-90% din toată moneda este păstrată offline. Aceasta se numește depozitare la rece. Până acum, Bittrex nu a fost piratat sau a pierdut banii clienților săi.

Bittrex folosește, de asemenea autentificare cu doi factori pentru toate tranzacțiile sale.

Notă: autentificarea cu doi factori este locul în care un utilizator trebuie să furnizeze două tipuri de informații înainte ca o tranzacție să poată avea loc. Primul tip este de obicei o parolă, iar al doilea este un cod care este trimis pe telefonul mobil al utilizatorului.

Deoarece are sediul în Seattle, Bittrex urmează foarte atent legea americană. Urmează Împotriva spălării de bani si Cunoașteți clientul programe înființate de guvernul SUA. Aceste programe sunt concepute pentru a opri frauda și alte infracțiuni financiare.

Recenzie Bittrex: securitate Bittrex.

Majoritatea problemelor pe care utilizatorii le au cu platforma provin din protocoalele sale de securitate dure. Unii utilizatori chiar cred că Bittrex folosește problemele de verificare ca o scuză pentru a bloca conturile de utilizator și a le lua moneda!

Ce crezi? Este legitim Bittrex?

Bittrex este la fel de îndepărtat de Vestul sălbatic al criptomonedelor cât este posibil! Bittrex lucrează foarte greu pentru a-și păstra platforma în siguranță. După cum am menționat mai devreme, este vorba de găsirea unui echilibru corect. Bittrex este foarte legitim. Este nevoie doar de un pic de lucru în ceea ce privește accesul utilizatorilor și gestionarea mai rapidă a feedback-ului.

Această recenzie Bittrex a acoperit ce este Bittrex, ce este bine și nu atât de bine în acest sens. Acum îți voi arăta cum să tranzacționați pe Bittrex.

Cum se utilizează Bittrex?

Să facem un singur pas la rând și să începem de sus.

1. Deschideți un cont

Noțiuni de bază sunt simple. Du-te la Bittrex pagina principală și faceți clic pe AUTENTIFICARE și apoi INSCRIE-TE. Vi se va cere să introduceți adresa de e-mail și să alegeți o parolă. Asigurați-vă că este unul bun!

Recenzie Bittrex: Cum să vă înscrieți pe Bittrex.

Acum, vi se va trimite un e-mail. Deci, faceți clic pe linkul din e-mail pentru a vă confirma adresa de e-mail. Apoi, du-te la SETĂRI și faceți clic pe VERIFICARE DE BAZĂ. Vi se va cere să introduceți numărul dvs. de telefon, Bittrex va folosi Jumio pentru a-l verifica.

Pentru a activa autentificarea cu doi factori, accesați SETĂRI atunci AUTENTICAREA CU DOI FACTORI. După ce este activat, Bittrex va folosi Google Authenticator pentru a vă trimite un număr. Introduceți numărul și contul dvs. va fi gata de utilizare.

Sfat rapid: dacă nu aveți Google Authenticator, îl puteți descărca Aici.

2. Obțineți o adresă Bittrex

După cum am spus mai devreme, veți avea nevoie de o criptomonedă înainte de a începe să utilizați Bittrex. Va trebui să deschideți un cont la un schimb de tip Coinbase. Aici puteți cumpăra criptomonede cu moneda fiduciară la alegere (începând cu 2021, puteți face acest lucru și pe Bittrex).

Acum, că aveți câteva monede, le puteți trimite la Bittrex și puteți începe să tranzacționați cu ea. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă conectați la contul dvs. Bittrex. Acum faceți clic pe PORTELE apoi alegeți monedele pe care doriți să le trimiteți. Aici, folosim Bitcoin ca exemplu. Faceți clic pe „+Icoană. Se va citi un mesaj DEPOZIT BITCOIN și vi se va trimite un link către adresa dvs. Bittrex.

Recenzie Bittrex: Cum se depune Bitcoin pe Bittrex.

Acum veți putea trimite Bitcoin din contul Coinbase la adresa dvs. Bittrex și veți putea începe tranzacțiile.

Notă: Portofelele și adresele pot fi foarte confuze! Adresele sunt ca ale tale adresa de email. Puteți spune oamenilor care este adresa dvs. și ei îi pot trimite lucruri. Pentru a intra în e-mailurile dvs. aveți nevoie de o parolă. În cripto, aceste parole sunt numite chei private și sunt păstrate în siguranță în portofele. Deci, adresele sunt publice (oricine le poate vedea), iar portofelele sunt private (numai dvs. le puteți vedea).

3. Cum să tranzacționați pe Bittrex

Înainte de a face prima tranzacție, trebuie să modificați câteva setări, astfel încât Bittrex să aibă permisiunea legală de a vă ajuta să tranzacționați. Pentru a face acest lucru, accesați TASE API și întoarce totul la PE cu exceptia RETRAGE. Aruncați o privire la imaginea de mai jos pentru a vedea la ce mă refer.

Recenzie Bittrex: chei API.

Acum, du-te la CONFIG și selectați Bittrex ca schimb. Sper că ești încă treaz pentru că ești gata să începi să tranzacționezi!

Selectați PIEȚE pentru a alege moneda pe care doriți să o tranzacționați. Vom folosi Ark ca exemplu. Puteți verifica la ce preț se vinde Ark în CARTE DE COMANDĂ. Acum puteți alege suma dorită și puteți face o ofertă făcând clic pe CUMPĂRĂ ARK.

Revizuirea Bittrex: piața aplicațiilor Bittrex.

Când oferta dvs. este acceptată, noua dvs. monedă va fi trimisă în portofelul dvs. Bittrex. Când tranzacționați o perioadă de timp, portofelul dvs. va arăta cam așa.

Revizuirea Bittrex: soldurile contului pe Bittrex.

Sfat rapid: Când stocați criptomonede, este întotdeauna cel mai bine să utilizați mai multe portofele. Ar trebui să păstrați cea mai mare parte a monedei stocate deconectat, în portofele hardware sau din hârtie.

4. Retrageri

Când ați câștigat o grămadă de bani de tranzacționare a criptelor, vă recomandăm să scoateți o parte din acestea. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe „’Pe ecranul contului dvs. și introduceți adresa la care doriți să trimiteți moneda. De exemplu, puteți utiliza adresa Coinbase sau un alt portofel extern. Simplu!

Nicio revizuire Bittrex nu ar fi completă fără câteva recomandări. Este Bittrex pentru tine?

Cine ar trebui să utilizeze Bittrex?

Creatorii Bittrex doresc ca toată lumea să își folosească platforma. Vor să aibă apel general. Aceasta înseamnă că vor ca și bunica ta să o poată folosi!

Nu cred că bunica mea ar putea folosi Bittrex. Încă crede că rețeaua este cu ce mergi la pescuit…

Serios, totuși, Bittrex este ușor de utilizat. Acestea facilitează utilizarea platformei de către începători. Cu toate acestea, nu pot recomanda Bittrex ca prim schimb de utilizatori, deoarece în prezent nu permite tranzacționarea fiat. Bittrex este minunat, dar numai după ce ați făcut tranzacționare pe o altă bursă. ACTUALIZAȚI 2020: Deoarece Bittrex permite, de fapt, în prezent tranzacționarea fiat, acest aspect nu mai este cu siguranță o problemă.

Recenzie Bittrex: piețele de top ale monedelor.

Comercianții începători ar putea găsi, de asemenea, numărul de monede de pe Bittrex confuz. Când aveți de ales între sute, este ușor să alegeți unul greșit. Pentru începători, este mai ușor să începeți prin tranzacționarea cu monede cunoscute. Comercianții experți vor decide mai bine ce monede noi sunt investiții bune.

Bittrex a avut unele probleme cu serviciul pentru clienți. Dacă sunteți nou în tranzacționare și aveți o problemă, este posibil să nu primiți ajutorul de care aveți nevoie de la echipa Bittrex. Deși, așa cum am spus, lucrează la asta.

Toate acestea fiind spuse, totuși, probabil cel mai important lucru pentru un nou comerciant de cripto este Securitate. Faptul că băieții din spatele Bittrex au făcut securitate pentru Microsoft și Amazon va mulțumi mulți clienți potențiali.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Concluzii

Per total, Bittrex este un schimb sigur și ușor de utilizat, cu o mare varietate de monede – cu siguranță unul dintre schimburile de top care se află în prezent! Acum, că știi cum să îl folosești, ești gata să încerci Bittrex? Mi-ar plăcea să aud ce crezi! De ce nu scrieți propria recenzie Bittrex și trimiteți-o peste?

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me