Tranzacționarea criptomonedelor este o activitate la care participă din ce în ce mai mulți oameni din întreaga lume. Cu toate acestea, există și un număr din ce în ce mai mare de oameni care caută cea mai bună platformă de schimb de criptomonede pentru ei înșiși. In acest Bittrex VS Binance comparativ, vom discuta doi dintre giganții din industrie.

Atât Binance, cât și Bittrex se numără printre cele mai populare site-uri de schimb de criptomonede de pe internet. De asemenea, amândoi au reputație mare, și sunt de încredere de marea majoritate a deținătorilor de cripte de acolo.

Cu toate acestea, desigur, majoritatea oamenilor vor dori să aleagă unul dintre cele două – acest lucru duce la discuții referitoare la siguranța și calitatea serviciilor furnizate de platforme. Fie că este vorba de Binance VS Bittrex taxe, monede suportate, sau Securitate, nu vă faceți griji – toate elementele esențiale vor fi discutate chiar în acest articol!

Bittrex VS Binance: criterii de comparație

Dacă ați comparat site-uri de schimb de criptomonede de ceva timp, probabil că aveți câteva criterii specifice prin care încercați să analizați platformele și să verificați care dintre ele se potrivește cel mai bine cu descrierea ta.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Ei bine, acesta este modul corect de a face acest lucru – este metodologia pe care o vom aplica și în această comparație Bittrex VS Binance.

Deoarece există multe unghiuri diferite pe care am putea evalua cele două site-uri de tranzacționare criptografice, totuși, ne vom concentra asupra cinci Caracteristici principaleSecuritate, ușurință în utilizare, taxe, număr de monede acceptat, și număr de utilizatori.

Deși există și alte caracteristici care merită cu siguranță examinate (de exemplu, asistență pentru clienți și tranzacționare mobilă), cele cinci menționate mai sus sunt adesea văzute ca unele dintre cele mai importante. Să aruncăm o privire mai atentă la fiecare dintre ele, nu-i așa??

  • Securitate. Probabil că nu trebuie menționat, dar securitatea ar trebui să fie partea de sus a listei de priorități atunci când comparați Bittrex VS Binance sau orice alte două platforme de acolo. Dacă un schimb de criptare nu are măsuri adecvate de securitate în loc, vă puteți aștepta să se întâmple cel mai rău – și anume, toate bunurile dvs. sunt sparte și furate. În timp ce hacking-urile criptografice au devenit un eveniment relativ rar, ele se întâmplă în continuare – pentru a obține o liniște sufletească, folosiți întotdeauna o platformă cu cele mai bune caracteristici de securitate.!
  • Ușurință în utilizare. Deși nu este un factor absolut esențial, ușurința de utilizare va fi totuși o parte foarte importantă a un excelent site de schimb de criptomonede. Gândiți-vă la asta – dacă vă înscrieți la o bursă sau un brokeraj, probabil că veți fi făcând o mulțime de tranzacționare, cumpărare, și vânzarea. Pentru a fi eficient cu astfel de procese, veți avea nevoie de platformă simplu de utilizat, ușor de navigat, și anulează orice caracteristici confuze. Este Bittrex mai bun decât Binance în această privință? Vom vedea!
  • Taxe. Dacă vrei să devii un mare investitor – cum ar fi, cu adevărat grozav -, unul dintre lucrurile esențiale pe care veți dori să le dați seama în această comparație Bittrex VS Binance este diferența de taxe între cele două platforme. Vedeți, unii dintre cei mai buni investitori din lume iau în considerare acest lucru foarte serios – dacă taxele sunt mari, rezultă o oarecare pierdere a profitului potențial, și poate fi în detrimentul câștigurilor dvs. generale. Desigur, taxele depind de mulți factori diferiți – vom ajunge la asta, în timp util.
  • Monede acceptate. Dacă ești începător complet de tranzacționare a criptomonedelor, de cele mai multe ori, veți dori să vă țineți unele dintre cele mai cunoscute monede de pe piațăBitcoin, Eter, Litecoin, Tron, și așa mai departe. Cu toate acestea, cu timpul, ați putea dori diversifica-ți activele, și uită-te în alte alte monede și poate chiar jetoane criptografice să poți investi. Pentru a putea face asta, vei avea nevoie de schimbul tău de criptare vă permit să cumpărați și să vindeți acele active criptografice mai puțin cunoscute! Sigur, te-ai putea înregistra întotdeauna pe o platformă diferită, pe lângă utilizarea principalului tău, dar dacă ar fi la fel de simplu ca asta, probabil că nu ai citi această comparație Bittrex VS Binance, corect?
  • Număr de utilizatori. La prima vedere, ați putea spune – acest lucru este destul de banal! În timp ce pot înțelege de ce număr de utilizatori s-ar putea să nu pară cel mai esențial lucru la care trebuie să ne uităm atunci când comparăm Bittrex VS Binance, trebuie să spun – este probabil mai important decât crezi! Dacă o platformă are un număr imens de utilizatori, asta înseamnă că există o constantă, echilibru constant între cerere și ofertă fiind menținut. Cu alte cuvinte, nu va trebui să așteptați niciodată pentru a vinde criptomoneda dvs. sau să experimentați cu totul cumpărarea întârzierii sau a unor taxe uriașe atunci când achiziționați monede noi. Cu siguranță unul dintre cei mai subestimați factori pentru oricine încearcă să decidă – Bittrex sau Binance?

Cu toate acestea fiind spuse, acum sunteți conștient de principalele aspecte pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când decideți Bittrex VS Binance, sau când alegeți orice alt schimb criptografic, de altfel.

Acum, să nu pierdem timp și să trecem la comparația reală la îndemână.

Bittrex VS Binance: comparația

Pentru a menține lucrurile clare și concise, vom urmări lista de funcții prezentată mai sus și vom vedea cum ambele platforme din această dezbatere Bittrex VS Binance se compară și contrastează una cu cealaltă. Adică nu vom intra în Binance VS Bittrex taxe sau număr de utilizatori tocmai încă – mai degrabă, vom începe cu aspectul securității.

Securitate

Există multe modalități diferite de a face un site de schimb de criptomonede protejează activele utilizatorilor săi. Utilizează diferite platforme diferite măsuri de protecție – același lucru este valabil și pentru comparația Bittrex VS Binance.

Pe scurt, totuși, indiferent dacă alegeți Binance sau Bittrex ca platformă de schimb crypto, puteți fi siguri – ambele schimburi utilizează caracteristici de securitate superbe.

Bittrex VS Binance: faceți upgrade la Bittrex global.

Pe ambele site-uri, veți putea permite autentificare cu doi factori – acest lucru va adăuga un strat suplimentar de securitate activelor dvs. de criptomonede.

În plus, Bittrex oferă utilizatorilor săi o caracteristică foarte unică – bursa deține 80% – 90% din toate activele criptografice din dispozitive de depozitare la rece. Ceea ce înseamnă asta este că, practic, ar fi aproape imposibil ca hackerii să vă încalce și să vă fure monedele criptografice! Nu este de mirare că Bittrex este denumit în mod obișnuit "cel mai sigur schimb criptografic de pe planetă".

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Ușurință în utilizare

Factorul de utilizare a unei platforme de schimb de criptomonede depinde de o mulțime de aspecte diferite. De asemenea, merită subliniat faptul că ceea ce este „ușor de utilizat” un cripto trading pro va fi destul de dificil pentru un începător complet!

Acestea fiind spuse, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la această comparație Bittrex VS Binance – ambele platforme în cauză sunt foarte simple de utilizat, și destul de simple în design-urile lor.

În special, acest lucru nu înseamnă că nici Bittrex, nici Binance nu au caracteristici specifice. Toate funcționalitățile esențiale de care ați putea avea nevoie un site de tranzacționare criptografică de ultimă generație va fi prezent pe ambele platforme – toate graficele, butoanele și altele necesare.

De asemenea, sunt disponibile și platformele câteva sfaturi utile pentru oricine care abia începe – veți putea parcurge fiecare dintre caracteristici și veți vedea ce fac și cum vă pot beneficia în procesul de tranzacționare, cumpărare și vânzare de cripto.

Procesele de înregistrare pentru ambele site-uri în cauză sunt, de asemenea, destul de simple și pot fi finalizate foarte repede. Una peste alta, în ceea ce privește ușurința de utilizare, ambele platforme vă vor oferi o mare utilizare – cu siguranță un punct minunat de știut pentru oricine se uită la comparațiile Binance VS Bittrex!

Taxe

Acum, Bittrex VS Binance taxe sunt cu siguranță unul dintre cele mai căutate subiecte de către cei care doresc să înceapă tranzacționarea activelor cripto.

După cum sa menționat mai devreme în articol, dacă doriți obține un fel de profit cu cripto, acesta este cu siguranță unul dintre lucrurile la care va trebui să acordați o atenție deosebită! Bineînțeles, s-ar putea să nu fie factorul determinant, dar gândiți-vă la dvs. – probabil că veți tranzacționa și schimba monedele dvs. criptografice de mai multe ori pe săptămână.

Dacă taxele sunt mari, acestea se vor adăuga cu siguranță la o sumă destul de semnificativă de bani!

Bittrex este o alegere excelentă atunci când vine vorba de taxe mici. Schimbul vă va taxa o taxă fixă ​​de 0,25% pentru tranzacțiile dvs.. Sigur, este puțin mai mare decât în ​​cazul altor schimburi, dar în același timp, deoarece este fix, s-ar putea să ajungi să economisești mulți bani, pe termen lung.

Bittrex VS Binance: selectarea monedei Binance.

Toate acestea fiind spuse, Binance provoacă Bittrex destul de ferm!

Vedeți, cu Binance, veți avea o taxă de 0,1% pentru toate tranzacțiile dvs.. Este una dintre cele mai mici taxe din industrie! Totuși, acest lucru nu se referă la taxele de retragere – doar la cele care au legătură cu tranzacțiile.

Deci – în ceea ce privește taxele Binance VS Bittrex, Binance este net superior!

Număr de monede acceptate

Indiferent ce fel de a platforma de tranzacționare a criptomonedelor este ceea ce alegeți, aproape întotdeauna vă puteți aștepta susțineți toate principalele monede criptografice – adică, ar trebui să poți tranzacționa și schimba întotdeauna Bitcoin, Ether, Litecoin și altele similare. Dacă nu este cazul, probabil că sunteți mai bine cu un alt schimb, cu totul.

Acestea fiind spuse, în timp ce comparați Bittrex VS Binance, probabil că v-ar interesa mai mult numărul real de criptomonede acceptate, mai degrabă decât întrebarea dacă cele două platforme acceptă sau nu principalele active criptografice de acolo. Adică, haide – vorbim despre doi dintre liderii din industrie de aici!

Bittrex VS Binance: piețele de top ale monedelor.

Ei bine, oricare ar fi cazul, fii sigur – ambele schimburi acceptă un număr destul de semnificativ de monede criptografice.

Cu Bittrex, veți avea peste 200 de active criptografice diferite a alege din. Binance, pe de altă parte, acceptă mai puține monede – în jur de 150, a fi semi-exact.

Deși Bittrex acceptă mai multe monede și este „câștigătorul” în această parte a comparației Bittrex VS Binance, merită totuși menționat faptul că majoritatea oamenilor nici măcar nu vor folosi toate aceste oportunități de tranzacționare. Când ajungeți la sute cu monede acceptate, devine mai relevant pentru profesioniștii din comerț, mai degrabă decât noii veniți din industrie.

Număr de utilizatori

În cele din urmă, să vorbim despre aspectul număr de utilizatori – cu alte cuvinte, numărul de utilizatori activi pe cele două platforme.

Ori de câte ori încercați să alegeți cea mai bună platformă de schimb criptografic pentru dvs. – indiferent dacă este vorba de compararea Bittrex VS Binance sau de alte platforme -, numărul de utilizatori vă va spune amândurora cât de bine merge platforma în ceea ce privește tranzacționarea, Si deasemenea care este sentimentul general care îl înconjoară în cadrul comunității.

Dacă schimbul are mulți utilizatori, în cele mai multe cazuri, va fi de încredere și de încredere – are sens.

Bittrex are peste 500.000 de utilizatori activi – nu e nimic de batjocorit! Deși este cu siguranță la capătul inferior al spectrului în comparație cu alte schimburi criptografice majore, este încă destul de bun.

Binance, pe de altă parte, are aproape 14 milioane de utilizatori. Ya – diferența este destul de semnificativă.

Pe scurt, dacă planificați o carieră de lungă durată în domeniul tranzacționării criptomonedelor, Binance va fi alternativa mai bună, cu excepția cazului în care Bittrex explodează brusc cu utilizatorii.

Concluzii

Acum, atunci – în ceea ce privește această comparație Binance VS Bittrex, care dintre cele două platforme va fi alternativa mai bună?

Ei bine, așa cum ați fi observat deja, în timp ce ambele schimburi sunt „acolo sus” în ceea ce privește reputația lor, Binance este în mod clar alternativa cea mai bună (cu excepția cazului în care sunteți absolut paranoic cu privire la aspectul de securitate al criptomonedei dvs.).

Bittrex VS Binance: caracteristici Binance.

Binance vine cu un număr absolut mare de utilizatori, este foarte sigur și de încredere, și are și unele dintre cele mai bune taxe din întreaga industrie. In timp ce Bittrex oferă caracteristici de securitate excepționale, este puțin scurt în majoritatea celorlalte aspecte, atunci când este plasat într-o comparație cu Binance.

În concluzie, dacă sunteți un entuziast al criptomonedelor și căutați cel mai bun loc pentru a începe tranzacționarea activelor cripto, Binance va fi cu siguranță una dintre cele mai bune alegeri. Mult noroc!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me