Dacă vă interesează criptomonedă, mai devreme sau mai târziu, s-ar putea să vă găsiți nevoiași de încredere, platformă de schimb de criptografie high-end. În zilele noastre, găsirea unuia nu este atât de dificilă ca înainte – care a spus, ce se întâmplă dacă ai ales un cuplu și nu poți alege unul singur? Ei bine, în asta Bittrex VS GDAX comparație, vom discuta două dintre cele mai bune opțiuni!

Dacă vă gândiți între Bittrex și GDAX, probabil că înseamnă că ați făcut cercetările și că ați ales de fapt două dintre cele mai bune schimburi criptografice de acolo! Într-un astfel de scenariu, alegerea unuia poate fi destul de dificilă!

Nu vă faceți griji, totuși – sunt aici să vă ajut! În primul rând, vom lua în considerare unele dintre cele mai esențiale caracteristici pe care orice schimb de nivel înalt ar trebui să îl posede. Odată ce am reușit să ne îndepărtăm, vom compara Bittrex VS GDAX și vom vedea care platformă vi se potrivește cel mai bine!

Bittrex VS GDAX: criterii de comparare

După cum sa subliniat în partea introductivă a documentului Bittrex VS GDAX comparație, primul lucru pe care trebuie să-l facem este să discutăm criteriile efective de comparație – cu alte cuvinte, caracteristicile de bază pe care le vom folosi ca puncte de referință în întregul articol.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Acum, recunosc faptul că diferite persoane vor avea preferințe diferite, criptografic la nivel de schimb. Acestea fiind spuse, totuși, există încă câteva lucruri care ar trebui să fie întotdeauna prezente în o platformă de schimb de top – tocmai la asta ne vom referi și în această comparație GDAX VS Bittrex.

Deci, există cinci caracteristici pe care le vom analiza – Securitate, ușurință în utilizare, taxe, număr de monede acceptat, și număr de utilizatori. Permiteți-mi să detaliați pe scurt fiecare dintre puncte.

  • Securitate. Securitatea este cel mai important aspect al oricărui site de schimb de criptomonede. Un schimb ar putea avea taxe uimitoare, o bază imensă de utilizatori, și fi disponibil 24/7, în toată lumea, dar dacă îi lipsește securitatea, ar trebui evitată, cu orice preț. Este perfect logic – dacă există un fel de încălcare a securității platformei și ați stocat monedele criptografice pe ea, există șanse mari ca toate monedele tale vor fi compromise și furate. Pe scurt, indiferent dacă este vorba de această comparație Bittrex VS GDAX sau de oricare alta, asigurați-vă că acordați întotdeauna o atenție deosebită caracteristicilor de securitate ale unei platforme!
  • Aspecte de utilizare. Cu timpul, tot mai mulți oameni noi vin în lumea criptomonedelor și își exprimă dorința de a începe tranzacționarea și schimbul de cripto. Deoarece există mulți nou-veniți, platformele de schimb criptografic își propun să-și netezească interfețele și să eficientizeze procesele de tranzacționare cât mai simplu și mai simplu de utilizat. Totuși, nu toate site-urile reușesc să facă acest lucru – există multe schimburi care sunt potrivite doar pentru profesioniștii de tranzacționare criptografică! De-aceea ușurință în utilizare este un factor important de luat în considerare, indiferent de nivelul de calificare. Cu siguranță, un punct important în această comparație Bittrex VS GDAX!
  • Taxe. Dacă sunteți serios cu privire la tranzacționarea criptomonedelor, va trebui acordați o atenție deosebită taxelor fiecăruia dintre principalele site-uri de tranzacționare criptografice. Acest lucru se datorează pur și simplu faptului că, dacă doriți să vă maximizați câștigurile potențiale, va trebui căutați cele mai mici taxe de tranzacționare posibile! Acest lucru este valabil mai ales pentru comercianții de cripto profesioniști – de aceea toate cele mai apreciate schimburi criptografice concurați unul cu celălalt pentru a oferi cele mai bune taxe posibile utilizatorilor lor. Dacă acest lucru este important pentru dvs., asigurați-vă că acordați o atenție deosebită acestui punct în comparația Bittrex VS GDAX!
  • Număr de monede acceptat. O platformă de schimb de criptomonede high-end va avea de obicei o selecție largă de diferite monede criptografice disponibil pentru ca utilizatorii săi să tranzacționeze și să schimbe. Ei bine, de cele mai multe ori – există excepții (Coinbase a fost unul), dar în zilele noastre, cu interesul creșterii exponențiale a cripto-ului de-a lungul anilor, a devenit aproape obligatoriu pentru companii să ofere o selecție mai largă de monede și nu doar principalul, cele mai populare criptomonede acolo. Cu siguranță este un punct demn de reținut și cu siguranță îl vom acorda atenție în această comparație Bittrex VS GDAX!
  • Număr de utilizatori. Numărul activ de utilizatori este unul dintre factorii mai interesanți de luat în considerare atunci când se compară două platforme de tranzacționare criptografice diferite, cum ar fi Bittrex VS GDAX. Poate dezvălui cu adevărat o mulțime de informații utile despre platformă! În primul rând, este un bun indiciu cât de activ este actul de tranzacționare pe platforma specifică. Adevărat, unele site-uri de schimb de criptomonede sunt aproape pustii – există un număr minim de tranzacții care se întâmplă pe ele și s-ar putea să trebuiască să așteptați o vreme, dacă doriți să cumpărați sau să vindeți niște monede la un preț specific . Acestea fiind spuse, numărul de utilizatori de pe aceste platforme vă poate spune, de asemenea, cât de fiabil este site-ul, în general!

Deci, din nou – deși există multe alte caracteristici la care merită să fii atent în ceea ce privește alegerea celei mai bune platforme de schimb de criptomonede pentru tine, cele menționate mai sus ar trebui să fie întotdeauna examinate și luate în considerare.

Acestea fiind spuse, să trecem la comparația reală Bittrex VS GDAX!

Bittrex VS GDAX: comparația

Pentru a menține lucrurile cât mai clare posibil, vom compara Bittrex VS GDAX utilizând funcțiile discutate anterior, în aceeași ordine în care am făcut-o și noi. Deci, urmând această logică, să vorbim mai întâi despre securitate.

Securitate

Securitate este, fără îndoială, un subiect foarte stresant atunci când vine vorba de schimburi criptografice. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea entuziaștilor criptomonedelor sunt foarte agitați atunci când vine vorba chiar și despre cele mai mici riscuri de securitate. Și ar trebui să fie – Adică, activele dvs. criptografice sunt în joc aici!

Din fericire, totuși, nu trebuie să vă faceți griji în ceea ce privește oricare dintre cele două schimburi discutate în această comparație Bittrex VS GDAX – ambele platforme au unele dintre cele mai puternice caracteristici de securitate din întreaga industrie!

Bittrex VS GDAX: platformă de tranzacționare de talie mondială.

Vezi, atât GDAX, cât și Bittrex păstrează marea majoritate a activelor criptografice ale utilizatorilor lor offline, dispozitive de depozitare la rece. În timp ce magazinele Bittrex oriunde între 80% – 90% din activele din aceste dispozitive, GDAX poate păstra până la 98% a monedelor criptografice din dispozitivele hardware, în orice moment dat.

În plus, monedele rămase care sunt păstrate online, în așa-numitele „portofele fierbinți” sunt asigurat – adică, dacă li s-ar întâmpla ceva, ai fi compensat pentru pierderile tale.

Rețineți că toate acestea sunt deasupra altora, caracteristici de securitate mai generale pe care le au ambele platforme – autentificare cu doi factori, coduri PIN personalizate, și așa mai departe. În ceea ce privește partea de securitate a GDAX VS Bittrex, este sincer o egalitate – ambele schimburi sunt absolut uimitoare!

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Ușurință în utilizare

Este posibil să fi auzit zicala înainte – simplitatea este cheia.

Bine, schimburile de criptomonede sunt unele dintre cele mai bune exemple în acest sens.

Un schimb de criptare care este foarte dificil de utilizat s-ar putea să nu pară o problemă prea mare pentru un comerciant expert care este implicat pe piața criptomonedelor de mai mulți ani. Acestea fiind spuse, astfel de oameni alcătuiesc minoritatea – marea majoritate a persoanelor care vizitează site-urile de schimb criptografic nu vor fi cu adevărat profesioniști în domeniu!

Sincer, „standardul de aur” pentru un schimb de criptomonede în ceea ce privește el, trebuie să fie atât simplu, cât și plăcut de utilizat, totuși oferă toate caracteristicile de bază pe care ar trebui să le aibă orice platformă high-end. Bineînțeles, acest lucru nu este ceva ușor de realizat – care a spus, unele schimburi reușesc să mențină acest standard!

Dar despre dezbaterea Bittrex VS GDAX? Aceste două platforme se încadrează în categoria schimburilor care sunt, de fapt, simple și distractive de utilizat?

Da – atât GDAX, cât și Bittrex sunt de fapt foarte simple și ușor de utilizat.

Interfețele utilizatorului de pe ambele platforme sunt ușor de navigat și – mai important – nici Bittrex, nici GDAX nu le împovărează utilizatorii cu instrumente inutile și complexe.

Taxe

Când vine vorba de taxele celor două platforme Bittrex VS GDAX, acestea sunt de fapt destul de simple.

Cu Bittrex, vă puteți aștepta taxe de retragere de până la 0,2%, în funcție de cantitate, frecvență, activ criptografic și așa mai departe. Asta este de fapt foarte bine – este una dintre cele mai mici taxe de pe piață! Taxele de tranzacționare ale platformei variază, de asemenea în jurul valorii de 0,2%.

Bittrex VS GDAX: taxe GDAX.

GDAX, pe de altă parte, este puțin mai complicat. Există o mulțime de aspecte legate de „participanți” și „producători” – de exemplu, ar putea avea un „producător” 0% taxe, în timp ce, în același timp, un „cumpărător” ar trebui să plătească până la 0,3%. Gama generală a impozitelor Bittrex VS GDAX (adică din partea GDAX) este până la 0,5% – ceva mai sus decât Bittrex, dar totuși nu prea rău!

Una peste alta, atât Bittrex, cât și GDAX au taxe destul de decente, indiferent dacă intenționați să tranzacționați câteva active criptografice sau să mergeți la mare!

Număr de monede acceptat

În timp ce impozitele Bittrex VS GDAX sunt cu siguranță un „subiect fierbinte” referitor la cele două platforme, merită subliniat faptul că numărul de monede acceptat din fiecare dintre site-uri este, de asemenea, destul de important!

Acest aspect vă va spune doar câte active criptografice diferite veți putea tranzacționa pe platforme. Este util în special pentru acele persoane care intenționează să mențină un portofoliu variat de criptomonede și care ar dori să le tranzacționeze pe toate (sau pe cele mai multe) pe un singur, schimb de încredere.

Bittrex VS GDAX: peste 250 de criptomonede.

Bittrex are peste 220+ criptomonede pentru a face schimb și schimb. Este un număr foarte mare! Cu GDAX, este ceva mai dificil – schimbul suportă în jur de 30-40 de monede diferite, și are un număr mare de perechi de tranzacționare disponibile (de cele mai multe ori prin intermediul monede fiat).

Pe scurt, Bittrex preia conducerea aici – dacă sunteți interesat de o mare varietate de criptomonede diferite, Bittrex este calea de urmat!

Număr de utilizatori

Un număr de utilizatori activi vă poate spune o mulțime de lucruri despre o platformă de schimb criptografic!

Pentru început, dacă o astfel de platformă are mulți utilizatori activi, puteți fi sigur că a luat toate măsurile adecvate pentru a se asigura că securitatea și ușurința de utilizare sunt prioritatea maximă. Adică, dacă site-ul nu ar fi securizat sau ar fi prea complex pentru a fi folosit, nu ar avea un număr mare de utilizatori, acum ar fi?

În plus, un număr mare de utilizatori poate garanta, de asemenea unele oportunități active de tranzacționare! De obicei, înseamnă că piețele din cadrul bursei sunt în plină expansiune și asta există tranzacții și schimburi constante, de asemenea.

În ceea ce privește comparația Bittrex VS GDAX, lucrurile sunt puțin dificile. Ei bine, nu cu Bittrex – această platformă specifică are aproximativ 500.000 de utilizatori activi. Nu este prea rău! Deși este mult mai puțin decât majoritatea celorlalte schimburi criptografice high-end, este încă un număr decent de oameni care folosesc platforma.

Problemele de aici încep cu GDAX. Acest lucru se datorează faptului că, atunci când vă creați un cont cu Coinbase, sunteți automat înregistrat la GDAX, de asemenea – după această logică, schimbul ar avea aproximativ 13 milioane de utilizatori! Acestea fiind spuse, doar o fracțiune dintre ele utilizează GDAX – restul sunt active în cea mai mare parte pe Coinbase.

Concluzii

Deci – cu toate acestea fiind spuse, care dintre cele două GDAX VS Bittrex platformele de schimb de criptomonede este alternativa cea mai bună?

Deși este un apel cam greu, majoritatea oamenilor ar prefera de fapt să meargă cu Bittrex!

În timp ce GDAX are multe de oferit utilizatorilor săi, unii oameni ar putea să-l găsească cam confuz – platforma în sine este orientată către comercianții de cripto mai profesioniști. Deși nu este greu de utilizat, există încă unele aspecte tehnice implicate – cu Bittrex, pe de altă parte, puteți fi sigur că nu veți întâmpina dificultăți!

Bittrex VS GDAX: aplicație mobilă globală Bittrex.

Număr de utilizatori decenți, o selecție largă de monede criptografice, foarte simplu de utilizat, securitate uimitoare – cu adevărat o mare alternativă de schimb criptografic! Chiar și când vine vorba de taxe Bittrex VS GDAX, Bittrex este opțiunea mai bună!

Cu toate acestea, însă, sper că această comparație ți-a fost utilă și că ai putut face alegerea corectă. Mult noroc!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me