Salutări pentru toți începătorii Bitcoin, fanii cripto și comercianții începători … Bine ați venit la acest ghid Bittrex vs Poloniex!

Cumpărarea și vânzarea criptomonedelor a adus multă lume multor bani. Mai mult decât 23 miliarde Dolari SUA (USD) de tranzacționare cu criptomonede au fost finalizate în ultimele 24 de ore! Locurile în care se întâmplă toate aceste tranzacții sunt pe schimburi de criptomonede.

Există o mulțime de schimburi criptografice diferite din care să alegeți. Ca începător, ar trebui să alegeți cu mare atenție primul dvs. schimb criptografic. Aveți nevoie de un schimb sigur și simplu de utilizat. Alegerea schimbului potrivit vă va oferi introducerea perfectă în tranzacționarea criptografică. În acest ghid, voi compara două schimburi criptografice: Bittrex vs Poloniex.

Vă voi spune tot ce trebuie să știți despre Bittrex și Poloniex. Veți afla ce fel de schimburi sunt, pentru cine sunt concepute și ce servicii oferă. Veți afla, de asemenea, cât plătesc pentru serviciile lor și cât de sigur sunt de utilizat. Până la sfârșitul acestui ghid Bittrex vs Poloniex, veți putea decide care dintre aceste schimburi de cripto este cel mai potrivit pentru dvs..

Primul lucru pe care trebuie să îl înțelegeți despre Bittrex vs Poloniex este ce fel de schimburi sunt. Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie să săriți în mașina mea de timp. Mergem până în 2014!

Originile lui Bittrex

Bittrex este un schimb de cripte fondat de Bill Shihara, Richie Lai și Rami Kawach în 2014. Are sediul în Seattle, SUA.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Bittrex vs Poloniex

Altceva se întâmplă în 2014. Cel mai mare schimb de cripte din lume, Mt. Gox, a dat faliment. Schimbul a fost piratat de mai multe ori înainte să înceteze activitatea. În jurul 200.000 Bitcoins fuseseră furați. Prăbușirea unui schimb atât de mare i-a speriat pe investitorii cripto.

Fondatorii Bittrex știau că criptomoneda avea nevoie de schimburi mai sigure. Știau acest lucru, deoarece toți lucraseră ca profesioniști în securitate la Amazon și Microsoft! Shihara, Lai și Kawach au fost trio-ul perfect pentru a construi un schimb de cripte în care clienții ar putea avea încredere.

În 2014, oamenii au crezut că tranzacționarea criptomonedelor este un lucru riscant de făcut. Comercianții cripto erau considerați fie curajoși, fie nebuni. Schimburi precum Bittrex au schimbat toate acestea. Acum, tranzacționarea criptografică este pentru toată lumea. Deci, ce zici de Poloniex?

Bazele Poloniex

Bittrex vs Poloniex

Poloniex este un schimb de cripte fondat de Tristan D’Agosta în 2014. Are sediul în Delaware, SUA.

D’Agosta este un alt tip de om de afaceri față de băieții de la Bittrex. A lucrat ca compozitor independent și este licențiat în muzică la Universitatea Rutgers. Odată a condus o companie numită Polonius Sheet Music! Acest lucru confirmă doar că cripto este cu adevărat pentru toată lumea!

În februarie 2018, D’Agosta a vândut schimbul către Circle Internet Financial Ltd.. Un cerc este susținut de banca Goldman Sachs.

Bittrex are echipa mai experimentată, dar Bittrex are probabil o echipă mai experimentată decât majoritatea startup-urilor cripto! Ambele platforme au devenit extrem de populare în cei patru ani de la înființare. Dar care este mai mare? Să aflăm…

Bittrex vs Poloniex

mărimea

Trebuie să te uiți la cifre pentru a stabili dimensiunea unui schimb de criptare. Unul dintre cele mai importante numere pentru un schimb de criptare este volumul lor de tranzacționare de 24 de ore.

Notă: Volumul de tranzacționare 24 de ore al unui schimb este cât de multă criptomonedă este cumpărată și vândută pe platformă într-o singură zi. Numărul este de obicei calculat în dolari SUA.

Să ne uităm la volumele de tranzacționare pentru Bittrex și Poloniex pe 8 mai 2018:

Este o mulțime de tranzacționare! După cum puteți vedea, s-au făcut mai multe tranzacții pe Bittrex. Utilizatorii Bittrex au tranzacționat cu aproximativ 30% mai multe criptomonede decât utilizatorii Poloniex. Cum se compară însă Bittrex și Poloniex cu celelalte burse de pe piață?

CoinMarketCap oferă informații despre peste 200 de schimburi criptografice. Volumul total de tranzacționare pe 24 de ore al tuturor acestor schimburi la 05/08/18 a fost 23.394.415.076 USD. Aceasta înseamnă că ambele schimburi reprezintă doar aproximativ 2% din piață fiecare. Deși acest lucru face ca schimburile să pară mici, ambele sunt destul de importante pe lista CoinMarketCap. Bittrex este evaluat ca fiind Al 12-lea cea mai mare bursă și Poloniex este doar în urmă 15 loc.

Comercianții Bittrex și Poloniex fac sute de mii de meserii în fiecare zi.

Comparația graficelor Bittrex vs Poloniex

Sursa: cryptocoincharts

Poloniex nu este la fel de mare ca Bittrex astăzi, dar va trebui să verificați din nou mâine pentru a vedea dacă acest lucru este încă adevărat. Numerele se pot schimba rapid în lumea cripto!

Acum ați văzut numerele, să aruncăm o privire la ce monede oferă Bittrex și Poloniex …

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Valute

Diferite schimburi oferă diferite valute pentru tranzacționare. Este o idee bună să aflați ce tranzacționare valutară oferă un schimb înainte de a vă înscrie. Bittrex și Poloniex oferă doar tranzacționare cu criptomonede. Aceasta înseamnă că nu puteți utiliza monede fiat pentru a cumpăra și vinde criptomonede.

Notă: O monedă fiat este o monedă care este susținută legal de un guvern național. Sunt monedele țărilor. Exemple de monede fiat sunt dolarul american (USD), lira sterlină (GBP) și yuanul chinez (CNY).

Bittrex permite utilizatorilor să își finanțeze conturile prin transfer bancar utilizând dolari SUA. Cu toate acestea, Bittrex oferă această opțiune doar utilizatorilor care își finanțează conturile cu mai mult de 100.000 Dolari americani. Nu mulți începători vor face asta!

Cel mai apropiat lucru pe care oricare dintre platforme îl oferă tranzacționării valutare fiat este USD Tether. USDT este o criptomonedă susținută de dolari SUA reali. Pentru fiecare USDT, există un real dolar SUA în rezervă la Pripon.

Din păcate, Tether nu rezolvă problema modului în care veți cumpăra prima dvs. criptomonedă. Începătorii aproape întotdeauna fac prima lor achiziție de criptomonede cu monedă fiat. Aceasta înseamnă că probabil va trebui să vizitați mai întâi un alt schimb înainte de a utiliza Bittrex sau Poloniex pentru a cumpăra criptomonede.

As recomanda Coinbase pentru începători pentru achiziții de monede fiduciare.

După ce ați achiziționat cripto de la un alt schimb, puteți începe tranzacționarea cu Poloniex și Bittrex. Ceea ce compensează lipsa platformei în tranzacționarea fiat pe care o compun cu selecțiile lor de criptomonede Să comparăm Poloniex vs Bittrex pentru selectarea monedelor …

Selecția de monede Bittrex vs Poloniex

Selecția de monede Bittrex

Bittrex este renumit pentru selecția sa imensă de criptomonede. Există atât de multe monede disponibile pe Bittrex încât nu le pot lista pe toate aici. Schimbul oferă tranzacționare pentru toate monedele cunoscute precum Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Ripple (XRP) și Ether (ETH). Bittrex oferă, de asemenea, tranzacționarea cu monede mai puțin populare, cum ar fi Polymath (POLY), eBoost (EBST), Siacoin (SC) și Factom (FCT).

Oferte Bittrex 258 diferite perechi de tranzacționare cu criptomonede.

Notă: Perechile de tranzacționare sunt cele două valute pentru care se oferă un curs de schimb. Gândiți-vă la asta ca la a merge la aeroport și a schimba dolari SUA cu euro în Biroul de schimbare.

Unii critici ai Bittrex consideră că această alegere este un lucru rău. Începătorii se pot confunda ușor cu numărul mare de monede oferite. Nu toate monedele de pe Bittrex merită să fie investite.

Cum se compară selecția de monede Poloniex?

Selecția de monede Poloniex

Spre deosebire de Bittrex, Poloniex nu oferă sute de monede, dar oferă multe. Poloniex oferă 97

diferite perechi de tranzacționare. Criptomonedele mai populare, precum Bitcoin și Tether, au cele mai multe perechi de tranzacționare disponibile. Bitcoin are 43 perechi comerciale unice de la sine. Selecția monedelor disponibile este suficient de mare pentru ca începătorii să înceapă să tranzacționeze, dar nu atât de mulți încât să se confunde.

Acesta este un ghid Bittrex vs Poloniex pentru începători. Din acest motiv, cred că Poloniex are cea mai bună selecție de criptomonede, deoarece are o selecție mai mică. Alegerea monedelor disponibile pe Bittrex este impresionantă, dar prea mare pentru ca un începător să se ocupe.

Acum să ne uităm la ceea ce fiecare platformă își taxează utilizatorii să cumpere și să vândă criptomonede …

Taxe

Este important ca noii traderi să poată înțelege ce percepe un schimb pentru tranzacții și de ce. Vă voi spune mai întâi despre taxele Bittrex, apoi despre taxele Poloniex.

Taxe Bittrex

Cel mai bun lucru despre taxele Bittrex este că sunt foarte ușor de înțeles. Pentru fiecare tranzacție se percepe o taxă de 0,25% din valoarea tranzacției. Aceasta înseamnă că pentru tranzacțiile mari sau mici, taxa rămâne aceeași. Simplu!

Taxa comisiei de tranzacționare Bittrex vs Poloniex Bittrex

Taxă Bittrex | Sursa: bittrex

Taxe Poloniex

Taxele Poloniex funcționează într-un mod diferit de tarifele Bittrex. Acest lucru se datorează faptului că taxele Poloniex sunt stabilite în funcție de mărimea tranzacției și de faptul dacă sunteți producător sau beneficiar. Cu toate acestea, taxele pe care majoritatea comercianților noi le vor plăti vor fi în continuare 0,25%. Aceasta este taxa pe care cumpărătorii o vor plăti atunci când tranzacționează cu mai puțin de 600 BTC.

Notă: Un achizitor este cineva care dorește să tranzacționeze criptocurrency pentru un preț care este deja oferit la bursă. Un producător este cineva care este dispus să tranzacționeze criptocurrency pentru un preț care nu este deja oferit. Comanda unui cumpărător va fi completată imediat. Un producător va trebui să aștepte până când un furnizor își acceptă prețul.

Deci, dacă nu doriți să așteptați ca comanda dvs. să fie completată sau nu tranzacționați Bitcoin în valoare de peste 5 milioane de dolari, atunci veți plăti o taxă de 0,25%.

Taxele Bittrex vs Poloniex Poloniex

Taxe Poloniex | Sursa: poloniex

Această categorie este o mică victorie pentru Bittrex. Ambele platforme oferă noilor taxe similare, dar taxele Bittrex sunt mai ușor de înțeles. În continuare, vreau să vorbesc despre securitate. Poloniex este sigur? Este sigur Bittrex? Există o singură modalitate de a afla! Să comparăm măsurile de securitate Bittrex cu Poloniex.

Securitate

Securitatea este unul dintre primele lucruri la care ar trebui să se gândească noii traderi atunci când aleg un schimb de criptare.

Este sigur Bittrex?

Bittrex nu a fost niciodată piratat. Este unul dintre cele mai sigure schimburi de criptomonede de pe piață. Bittrex stochează 80-90% din toată moneda este păstrată offline. Aceasta se numește depozitare la rece. De asemenea, Bittrex oferă utilizatorilor săi autentificare în doi factori pentru a-și asigura conturile.

Notă: Autentificarea cu doi factori este locul în care un utilizator trebuie să furnizeze două tipuri de informații pentru a-și accesa contul. Cele două tipuri de informații sunt o parolă și un cod care este trimis pe telefonul mobil al utilizatorului.

Deci, răspunsul dvs. este Bittrex sigur? este da.

Poloniex este sigur?

În 2014, Poloniex a fost piratat. Hackerii au furat 12,5% din Bitcoin-urile deținute la bursă. Echipa Poloniex a reacționat rapid. Au oprit atacul și au rambursat utilizatorii care au pierdut bani. De când s-a întâmplat acest lucru, Poloniex a lucrat foarte mult la îmbunătățirea siguranței utilizatorilor.

La fel ca Bittrex, Poloniex își păstrează majoritatea fondurilor în depozite frigorifice și încurajează utilizatorii să configureze autentificarea cu doi factori.

Din nou, răspunsul dvs. este Poloniex sigur? este da.

Când comparați securitatea Bittrex vs Poloniex, puteți vedea că ambele sunt platforme sigure care oferă caracteristici de securitate similare. Cu toate acestea, este foarte important să ne amintim că schimburile criptografice nu sunt bănci.

Bittrex și Poloniex au fost ambele criticate pentru că au încetinit să ajute utilizatorii care au probleme. Niciun schimb nu primește recenzii foarte bune pentru serviciul clienți! Aceasta înseamnă că toți comercianții ar trebui să se asigure că fac tot ce pot pentru a-și proteja propriile conturi.

Ambele platforme oferă funcții de securitate similare. Cu toate acestea, echipa Bittrex sunt toți profesioniști în securitate, iar platforma nu a fost piratată. Din aceste motive, Bittrex este un schimb mai sigur.

Până în prezent, ați aflat ce servicii oferă Bittrex și Poloniex, cât costă și cât de sigure sunt. În continuare, vreau să vorbesc despre ușurința utilizatorului. Ce schimb este mai ușor de utilizat pentru începători?

Ușurința în utilizare

Bittrex și Poloniex au fost ambele concepute pentru a fi platforme de tranzacționare profesionale. Aceasta înseamnă că ambele oferă servicii și caracteristici care ar putea fi dificil de utilizat de începători.

Bittrex

Utilizatorii noi vor găsi deschiderea unui cont cu Bittrex destul de ușor. Înregistrarea și verificarea sunt procese simple și, odată ce ați verificat, sunteți gata de tranzacționare. Bittrex este construit cu calcul elastic. Aceasta înseamnă că tranzacțiile sunt procesate foarte rapid chiar și atunci când site-ul este ocupat. Ca începător, veți dori ca primele tranzacții să fie cât mai ușoare!

Bittrex oferă utilizatorilor săi multe informații de tranzacționare diferite. Acest lucru este excelent pentru comercianții experimentați, dar este prea mult pentru unii începători. Iată un instantaneu al unei pagini de tranzacționare Bittrex:

Bittrex vs Poloniex Pagina de tranzacționare Bittrex

Nu vă faceți griji! Nici eu nu înțeleg ce înseamnă asta! Să vedem dacă Poloniex este mai ușor de utilizat …

Poloniex

Înregistrarea și verificarea Poloniex sunt frumoase și simple. Tot ce trebuie să faceți este să completați informațiile solicitate și veți fi gata să tranzacționați în cel mai scurt timp. Poloniex are, de asemenea, un aspect destul de simplu. Este suficient de simplu pentru ca majoritatea comercianților să îl folosească.

Cu toate acestea, Poloniex oferă funcții de tranzacționare mai avansate decât Bittrex. Aceste caracteristici includ tranzacționarea în marjă și tranzacțiile pe care le-am menționat mai devreme. Tranzacționarea în marjă presupune împrumutarea valutei cu care se tranzacționează. Recompensele din acest tip de comerț pot fi foarte mari, dar și pierderile!

Nu aș recomanda tranzacționarea în marjă pentru începători. Ai fost avertizat! Dacă nu mă credeți, aruncați o privire la o pagină de tranzacționare a marjelor de pe Poloniex:

Bittrex vs Poloniex Ethereum margin trading

Destul de înfricoșător, nu? Deci, acum știi. Când comparăm Poloniex cu Bittrex, puteți vedea că sunt suficient de ușor de utilizat de începători, dar au o mulțime de caracteristici și servicii care nu sunt atât de ușor de utilizat. Cred că majoritatea utilizatorilor vor găsi tranzacționarea pe Bittrex și Poloniex provocatoare. Ambele schimburi merită vizitate atunci când aveți mai multă experiență în tranzacționare. Poloniex are stiluri de tranzacționare interesante de încercat, iar Bittrex are o mulțime de informații și informații despre piață. Acesta este o cravată!

Acum aș dori să vă împărtășesc câteva recomandări finale înainte de a alege ce schimb este cel mai potrivit pentru dvs..

Poloniex vs Bittrex … Și câștigătorul este …

La începutul acestui ghid, am întrebat; Bittrex vs Poloniex: Care este cea mai bună alternativă? Ei bine, a fost un concurs foarte strâns. Ambele platforme sunt schimburi de tranzacționare bine concepute. Amândoi sunt respectați în comunitatea criptografică. Ambele schimburi sunt foarte populare și oferă o selecție excelentă de criptomonede. Bittrex și Poloniex au câteva caracteristici bune în comun. De asemenea, împărtășesc unele caracteristici mai puțin pozitive.

Bittrex și Poloniex nu permit tranzacționarea fiat. Aceasta este o problemă pentru noii traderi care doresc să cumpere criptomonede cu moneda lor locală fiat. Varietatea monedelor, informațiilor și stilurilor de tranzacționare de pe ambele platforme va încurca mulți începători. Este prea mult, prea curând. Începătorii au nevoie de platforme simple, cum ar fi Coinbase, atunci când încep să tranzacționeze criptomonede.

Bittrex și Poloniex sunt ambele platforme de tranzacționare bune, dar nici nu le-aș recomanda pentru începători. Cu toate acestea, când sunteți gata să faceți tranzacții mai avansate, atunci Bittrex și Poloniex sunt locuri excelente de învățat. Dacă doriți să aflați despre noile piețe de monede, atunci Bittrex este schimbul pentru dvs. Dacă doriți să încercați stiluri de tranzacționare mai interesante, înscrieți-vă la Poloniex!

Acum știi tot ce trebuie să știi despre Bittrex vs Poloniex. Ce crezi? Am greșit complet? Nu ar fi prima dată! Crezi că Poloniex este mai bun decât Bittrex? Sau este Bittrex Regele schimburilor? Să-mi dai de veste!

Dacă doriți mai multe informații despre Bittrex, consultați ce este Bittrex? ghid.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me