Dacă ai căutat un bun, portofel sigur și sigur pentru a stoca criptomoneda dvs., portofelul Blockchain ar putea fi pe lista dvs. De aceea, astăzi vom arunca o privire – asta Portofel blockchain revizuire vă va ajuta să obțineți o înțelegere cuprinzătoare a unuia dintre cele mai populare portofele cripto din lume.

Vă voi spune despre istoria, scopurile și funcțiile portofelului. Vom vorbi despre de ce și cum a atins nivelurile de popularitate pe care le are astăzi, vom acoperi criptomonedele pe care le puteți stoca în ea și vom avea o discuție pro și contra. În cele din urmă, veți afla dacă este la fel de bun ca portofele de criptomonede de top.

Pro

 • Taxe de tranzacție reduse
 • Funcții de tranzacționare criptografice încorporate

Contra

 • Anonimat scăzut
 • Centralizat
 • Cheile dvs. private sunt stocate pe serverele lor

Blockchain Wallet Review – Compania

Blockchain (compania) a fost lansat în 2011. Este o întreprindere cu sediul în Luxemburg, specializată în toate lucrurile blockchain – compania oferă date Bitcoin, statistici și alte valori, un portofel (centrul ghidului de astăzi) și servicii de explorare blockchain.

Explorare blockchain”Este un termen folosit pentru a defini un proces în care puteți vizualiza anumite părți ale blockchain-ului (blockchain-ul Bitcoin), le puteți observa și analiza, explora datele tranzacțiilor, adresele portofelului etc. Acest lucru este foarte util atunci când doriți să urmăriți analizați tranzacțiile altor persoane.

Blockchain Wallet Review: Un ghid cuprinzător

Chiar dacă scopul principal din Blockchain este să oferi utilizatorilor servicii de explorare a blocurilor, de atunci compania a crescut și s-a extins foarte mult. Atât de mult, încât în ​​2013 a fost cel mai vizitat site web din lume, legat de Bitcoin.

La sfârșitul anului 2013, Blockchain a achiziționat o altă companie numită Zero Block LLC. Această companie s-a specializat în aplicații mobile, mai ales – o aplicație mobilă Bitcoin care a fost cea mai populară aplicație legată de Bitcoin în magazinul de aplicații. Scopul Blockchain a fost de a deveni ** liderul startup-ului Bitcoin din lume.

Compania a avut-o sus si jos (cu cea mai notabilă fiind atunci când Apple și-a scos aplicația din magazinul iOS. Cu toate acestea, au reinstalat-o de atunci), dar totul a dus la devenirea ei una dintre cele mai cunoscute și mai respectate companii Bitcoin. in lume.

Tabel: Informații generale despre portofelele Coinbase și Blockchain

Încă de la început, omul care conducea compania a fost Peter Smith. El a fost cofondator original companiei și este actualul CEO.

Domnul Smith a subliniat că principalele circumstanțe care au condus compania sa la succesul mondial au fost răbdarea, o echipă bună și construirea unui produs pe care oamenii ar dori să îl folosească. El observă, de asemenea, că, atunci când începeți ca o companie fintech, ar trebui să începeți făcând pași mici și nu trecând peste cap.

Având în vedere informațiile despre companie, să trecem la revizuirea portofelului Blockchain.

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Portofel Blockchain

Acum, revizuirea reală a portofelului Blockchain. După cum am menționat mai devreme, unul dintre principalele servicii oferite de Blockchain este un portofel criptomonedă. Totuși, nu orice portofel – portofelul companiei este considerat de mulți drept cel mai bun portofel de criptomonede din lume.

Blockchain Wallet Review: Un ghid cuprinzător

Până în prezent, însă, acceptă doar bitcoin (BTC), eter (ETH), numerar bitcoin (BCH), stelar (XLM), algorand (ALGO), pripon (USDT) și USD digital (USD-D).

Portofel Blockchain Pro

După cum afirmă site-ul oficial al companiei blockchain.com, există aproape 30 de milioane de portofele creat până în prezent. Echipa din spatele Blockchain anunță cu mândrie că nu sunt doar cel mai popular portofel de stocare a criptelor din lume.

Blockchain vă permite faceți o copie de rezervă a fondurilor și modul în care funcționează securitatea lor este că creați o parolă, configurați autentificare cu doi factori și scrieți sau memorați o frază de recuperare. După aceea, ei garantează că criptomoneda dvs. este în siguranță cu ei.

O altă caracteristică pentru care Blockchain este foarte bine cunoscută este aceea taxe de tranzactie. Compania garantează că, dacă le folosiți portofelul, veți primi cele mai mici taxe de cumpărare, vânzare și tranzacționare din industrie. De asemenea, permit tranzacționarea criptelor în alte criptos din portofelul propriu-zis – acest lucru face procesul mult mai lin, mai rapid și mai puțin stresant.

Blockchain Wallet Review: Un ghid cuprinzător

Portofelul Blockchain este disponibil într-o versiune online și atât în ​​Android, cât și în iOS. Aceasta acceptă 22 de monede fiat și poate fi utilizat în 25 de limbi diferite.

Portofel Blockchain Cons

Majoritatea problemelor pe care oamenii le au cu portofelul Blockchain sunt destul de arbitrare.

Dacă citiți unele dintre recenziile online despre portofelul Blockchain, ați observa că o mulțime de reclamații mai frecvente pe care oamenii le exprimă sunt foarte cu două fețe.

De exemplu, una dintre problemele cele mai frecvente pe care oamenii le au cu portofelul este că vă stochează cheie criptomonedă. Mulți oameni nu le place acest lucru, deoarece preferă să fie singurii care au cheia lor, fără terțe părți implicate (oricât de încredere ar fi).

Există încă două astfel de reclamații pe care le au mulți oameni atunci când vine vorba de recenzii despre portofelul Blockchain – centralizare și anonimat.

Tabel: Caracteristicile de conectivitate ale Ledger Nano X și Trezor Model T.

Centralizarea intră într-o oarecare măsură în întreaga încercare de „stocare a cheilor”. Un portofel centralizat este unul care este guvernat exclusiv de o companie desemnată – cel mai adesea, este compania care a creat portofelul. Aceasta are argumente pro și contra în sine.

Un portofel centralizat va fi probabil mai bine optimizat și conține mai multe caracteristici decât una descentralizată. Cu toate acestea, este o pantă foarte alunecoasă – totul depinde de compania în cauză.

Dacă echipa din spatele portofelului centralizat este cu adevărat transparent & sincer și lucrează din greu pentru a-și atinge și a-și atinge obiectivele, atunci portofelul va corespunde probabil acelui standard. Cu toate acestea, mulți oameni nu au încredere în portofelele centralizate, în principal pentru că nu au încredere în ORICE terți cu criptomonedele lor.

Anonimatul este, de asemenea, o problemă importantă. Blockchain nu oferă multe din acestea – acest lucru revine la întreaga problemă de centralizare. Chiar dacă compania garantează securitatea, unii oameni încă se tem că ID-urile lor se vor scurge și toate datele tranzacțiilor lor vor fi expuse.

Blockchain Wallet Review: Un ghid cuprinzător

Acum, că am acoperit avantajele și dezavantajele portofelului Blockchain, să facem o recapitulare rapidă. La urma urmei, aceasta nu ar fi o revizuire a portofelului Blockchain (sau orice recenzie) fără puncte scurte și clar definite.

Profesioniști în portofel Blockchain:

 • Unul dintre cele mai populare portofele Bitcoin din lume;
 • Taxe reduse de tranzacționare (cumpărare, vânzare și tranzacționare);
 • Are funcții de tranzacționare criptografice încorporate.

Portofel blockchain contra:

 • Centralizat;
 • Anonimat scăzut;
 • Stochează cheile dvs. private pe serverele lor.

După cum probabil vedeți singur, este oarecum dificil să vorbiți despre dezavantajele portofelului Blockchain – acestea sunt un lucru tipic scenariu de la caz la caz. În timp ce unii oameni le vor găsi jocuri, alții nu vor vedea mare lucru. Probabil este cel mai bine să evaluați fiecare dintre punctele individuale și apoi să vă hotărâți.

Aplicația Wallet Blockchain

Este important să ne amintim că există un Aplicație portofel Blockchain – este acceptat atât de Android, cât și de iOS.

Versiunea pentru telefon a portofelului este foarte bine optimizat și funcționează foarte bine. Aplicația vă permite să trimiteți și să primiți criptomonede oriunde mergeți – puteți scana codul QR al cuiva și trimiteți o plată în câteva secunde. De asemenea, are un sistem integrat ID atingere deget pentru securitate maxima.

Dacă vă pierdeți telefonul sau dacă este furat, aplicația dvs. de portofel Blockchain va fi protejată de un Cod PIN. Chiar dacă ați șterge aplicația, toate monedele dvs. criptografice vor fi stocate într-o bază de date online.

Cumpărarea Bitcoin pe Blockchain

Așadar, ați reușit să ajungeți până acum în recenzia portofelului Blockchain, aflați toate argumente pro şi contra din portofel, aveți cunoștințe despre compania din spatele acestuia și acum sunteți gata să îl utilizați (presupunând că v-a plăcut). Desigur, unul dintre cele mai importante lucruri pe care va trebui să le cunoașteți atunci când utilizați portofelul este cum să cumpărați Bitcoin pe Blockchain.

Procesul este destul de simplu. Să o acoperim trei pași simpli:

 • În primul rând, va trebui să creați portofelul propriu-zis. Fa aia, inregistreaza-te pe site și verifica-ți email-ul.
 • După ce ați terminat de creat portofelul, veți vedea un buton care va spune „Cumpărați Bitcoin”. Apăsați-l și va apărea o listă de posibili parteneri de schimb. Cu toate acestea, dacă nu vedeți un astfel de buton pe ecran, aceasta înseamnă că opțiunea de a cumpăra Bitcoin pe Blockchain nu este încă permisă în țara sau regiunea dvs..
 • Dacă nu întâlnești problema menționată mai sus, cu toate acestea, puteți începe să cumpărați și să tranzacționați Bitcoin începând cu acest moment. Toți partenerii de schimb de pe site sunt verificat de Blockchain, așa că nu ar trebui să vă faceți griji dacă sunt legitimi sau nu.

Acesta este întregul proces de cum să cumperi Bitcoin pe Blockchain. Este simplu și simplu – asigurați-vă că aveți toate măsurile de securitate configurate în contul dvs. înainte de cumpărare sau tranzacționare!

Comparați portofelul Blochchain unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați portofelul Blochchain unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

rezumat

Să avem un rezumat rapid al examinării portofelului Blockchain.

Portofel blockchain este probabil cel mai popular portofel Bitcoin din lume. În prezent poate stoca trei criptomonede, este disponibil în 25 de limbi și are unele dintre cele mai bune caracteristici de securitate de pe piață.

Echipa din spatele portofelului sunt profesioniști în ceea ce fac, ceea ce, la rândul său, permite portofelului Blockchain să adune în permanență clienți noi și să își continue să își construiască o bună reputație în lumea criptomonedelor..

Blockchain Wallet Review: Un ghid cuprinzător

Portofelul este disponibil într-un versiune online, și există și un Aplicație portofel Blockchain pentru Android și iOS. Opțiunile de cumpărare, vânzare și tranzacționare Bitcoin sunt ușor de realizat, deoarece toate sunt integrate în portofelul propriu-zis. Acest lucru este foarte confortabil și frumos din perspectiva consumatorului, dar este, de asemenea, minunat pentru dezvoltatori. Ei pot implementa actualizări și pot continua procesele de dezvoltare într-un mod mult mai fluid.

În general, portofelul Blockchain pare a fi bună alternativă pentru persoanele care doresc să-și facă jocul de portofel și să-și pună criptosul în mâinile unor profesioniști centralizați, calificați și foarte reputați. Cu toate acestea, chestia este că nu va fi niciodată la fel de sigură ca depozitarea la rece, cum ar fi Ledger Nano S și Trezor.

Concluzie

Există o mulțime de Portofel blockchain recenzii online și există multe alte portofele din care să alegi, inclusiv Ledger Nano S și Trezor. Poate fi foarte dificil să-l alegi pe cel potrivit pentru tine, așa că, pentru a închide această recenzie a portofelului Blockchain, îți voi spune despre o regulă generală bună.

Când alegeți un portofel, întotdeauna subliniază securitatea peste orice altceva. Un portofel elegant nu vă va ajuta niciodată dacă toate fondurile dvs. sunt furate între timp. Acestea fiind spuse, în loc să alegeți un portofel fierbinte, ar trebui să alegeți depozitare la rece.

Multe portofele diferite de criptomonede promovează lucruri diferite despre ele – ar putea fi estetice, să aibă un UI bun, fi descentralizat (sau centralizat, dacă asta căutați), garantați anonimatul absolut și așa mai departe. Toate acestea nu reușesc dacă portofelul lipsește în departamentul de securitate.

Portofelul Blockchain pare să fi găsit un loc dulce destul de bun – posedă majoritatea caracteristicilor pe care le-ați căuta într-un loc bun și portofel cripto bine optimizat afirmând, de asemenea, cu mândrie că este un sistem de securitate extraordinar.

Blockchain Wallet Review: Un ghid cuprinzător

Adevărat, ar fi destul de greu să găsești o plângere de securitate pe forumurile online și alte recenzii despre portofelul Blockchain. Feedback-ul acestui departament este destul de neutru.

Chiar și atunci când vine vorba despre dezavantajele reale pe care le are acest portofel pe care oamenii le cresc, devine oarecum complicat. „Contra” nu sunt neapărat contra pentru fiecare cuvânt – ele se bazează foarte mult pe ceea ce caută persoana respectivă într-un portofel de stocare a criptomonedelor..

Ei bine, acesta este sfârșitul revizuirii portofelului Blockchain. Sper că acum știți multe mai multe despre Blockchain – atât ca companie, cât și ca portofel. Nu uitați fă mereu cercetările tale – citiți forumuri online, alăturați-vă Facebook-ului sau altor grupuri legate de criptomonede, puneți întrebări și investigați – oamenii sunt de obicei foarte utile atunci când vine vorba de furnizarea de informații și de a vă spune părerile despre un anumit produs sau serviciu.

Dacă după ce ați citit recenziile despre portofelul Blockchain și ați discutat online cu alte persoane, simțiți că portofelul Blockchain este pentru dvs., încercați – în orice caz, vă doresc mult noroc în aventurile dvs. legate de criptomonedă!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me