Ați auzit vreodată despre „portofelul criptocurrency Pâine”? Aruncând o privire online, acum veți vedea că utilizatorii scriu Portofel BRD recenzii – în timp ce numele s-a schimbat, iar portofelul s-a schimbat oarecum, produsul, în ansamblu, rămâne la fel.

Totuși, asta spune puțin despre portofelul real – este ceva bun? Merită verificat? Ce fel de portofel cripto este, oricum?

Nu vă faceți griji, pentru toate aceste întrebări (și multe altele!) Vi se va răspunde în articolul de mai jos!

TL; DR: Portofelul criptomonedă BRD este un portofel bazat pe aplicații mobile. Poate deține mai multe criptomonede diferite (cum ar fi Bitcoin și Ethereum) și are o reputație destul de bună în cadrul comunității cripto, mai ales că portofelul este open-source.

Pro

  • Interfață de utilizator simplă
  • Portofel bazat pe aplicații mobile
  • Coduri PIN pentru clienți disponibile
  • Poate deține jetoane Bitcoin, Ether, Bitcoin Cash, ERC-20

Contra

  • Răspunsurile la asistența pentru clienți raportate uneori sunt lente
  • Suportă câteva monede

BRD Wallet Review: PROS

BRD a fost fondată inițial până în 2015. Doi ani mai târziu, compania s-a schimbat. Atunci portofelul a fost numit în continuare „portofelul Pâinii” – nume atrăgător, dar se pare că nu se potrivea foarte bine mărcii și a fost astfel schimbat doi ani mai târziu la „BRD”.

În general, compania a cunoscut un succes destul de răspândit – ICO pentru simbolul său (același nume – BRD) a avut succes, iar reputația generală pe care o susține marca, de fapt, pare să fie destul de pozitiv.

Ca și în cazul oricărui alt portofel criptomonedă, vă puteți aștepta să aibă portofelul criptografic BRD atât aspecte pozitive, cât și negative – asta este un dat. Concentrându-ne mai întâi pe aspectele pozitive, să acoperim monedele criptografice pe care le suportă portofelul.

Suportă Bitcoin și Etheruem

Dacă ați auzit ceva despre criptomonedă, probabil știți că există cele mai cunoscute două criptomonede Bitcoin și Ethereum. Aceste două cripte sunt în permanență în centrul atenției – indiferent unde te uiți, vei găsi întotdeauna știri despre oricare dintre ele.

Bineînțeles, ca urmare a acestui fapt, o mare parte din oamenii care sunt interesați să investească în criptomonede se uită la Bitcoin și Ethereum ca cei doi pretendenți principali. La rândul său, acest lucru face ca portofelele ETH și BTC să fie destul de căutate.

Recenziile utilizatorului portofel BRD vă vor spune asta acest portofel special, de fapt, sprijină ambele criptomonede.

Revizuirea portofelului BRD: fără conturi, fără autentificare.

Aceasta este o veste minunată pentru oricine a căutat să încerce BRD! Pe lângă Bitcoin și Ethereum, BRD suportă, de asemenea Bitcoin Cash și toate jetoanele ERC-20. Niciunul dintre ei nu este prea surprinzător, ca să fiu sincer – atât Bitcoin Cash, cât și jetoanele ERC-20 sunt puternic legate între criptomonedele menționate anterior..

Faptul că portofelul criptografic BRD vă permite să stocați jetoane ERC-20 ar trebui evidențiat și mai mult – este o veste minunată pentru oricine și pentru toți cei interesați de dApps, contracte inteligente, și orice & toate investițiile în această tehnologie.

Un portofel open-source

Citind recenziile utilizatorilor de portofele BRD, s-ar putea să întâlniți în cele din urmă unele dintre acestea sursa deschisa natura portofelului. Deși unii utilizatori par să arunce o privire asupra acestui fapt, nu ar trebui să fie cazul – este de fapt unul dintre punctele forte ale BRD.

Prin definiție, un portofel de criptomonedă fiind open-source înseamnă că oricine își poate accesa codul sursă, și căutați orice lucru suspect sau chiar vulnerabil – dacă găsesc ceva care nu pare corect, oamenii pot atunci face propuneri de schimbare, iar dacă trec, portofelul va fi astfel îmbunătățit.

Revizuirea portofelului BRD: cumpărarea Bitcoin.

Acum, desigur, aceste procese sunt puțin mai complicate, dar ideea generală rămâne aceeași, totuși. De asemenea, puteți vedea probabil că toate acestea ar fi benefice pentru orice utilizator al portofelului criptografic BRD, corect?

Pe lângă faptul că are unele beneficii clare și obiective față de unele dintre portofelele de custodie, faptul că BRD este open-source beneficiază și de portofelul cripto în cauză și din punct de vedere mai puțin fizic. Ceea ce vreau să spun este pur și simplu asta oamenii sunt mai dispuși să aibă încredere în aplicații și platforme open source.

Cu alte cuvinte, înseamnă „transparență” și „fiabilitate” pentru majoritatea utilizatorilor produsului – pentru a fi corect, așa ar trebui să fie, în primul rând.

Măsuri de securitate decente

Portofelul BRD este un tip de stocare criptografică bazat pe aplicații mobile. Majoritatea recenziilor de portofele BRD pe care le veți întâlni par a lăuda acest fapt – într-adevăr, în lumea în care dispozitivele mobile au devenit computere mici, de dimensiuni reduse, pe care le folosim pentru tot ce ne putem imagina, ar avea sens!

Faptul că este bazat pe dispozitive mobile are și alte beneficii – este de fapt o alegere bună pentru oricine apreciază securitatea.

Portofelele pentru aplicații mobile se încadrează în aceeași categorie cu portofelele criptografice software, din punct de vedere al securității. Acest lucru le face opțiuni mai sigure în comparație cu, să zicem, portofele online – raționamentul pentru aceasta rezidă în faptul că, cu un online (bazat pe schimb) portofel, monedele dvs. sunt întotdeauna pe internet, în timp ce utilizați un software, tot ce trebuie să vă faceți griji este malware în dispozitivul dvs..

Revizuirea portofelului BRD: simplitate prin design.

Dacă computerul dvs. – sau, în ceea ce privește această revizuire a portofelului BRD, telefonul dvs. – este curat de orice viruși și cheyloggers, ar trebui să fii cuminte!

Portofelul criptografic BRD are și un strat suplimentar de securitate – pe lângă faptul că vă oferă o frază de recuperare în cazul în care vă uitați parolele, vă permite și portofelul creați un cod PIN personalizat pe care l-ați introduce la conectarea în portofel. Deși nu am găsit nicio opțiune de activat 2FA, codurile PIN personalizate sunt întotdeauna foarte apreciate!

Permite plăți în monedă Fiat (și achiziții în portofel)

În zilele noastre, multe portofele criptomonede (în special cele online – portofelele software sunt, de obicei, la fel, totuși) vă permit să cumpărați monede criptografice specifice din interfața lor de utilizator – nu trebuie să lăsați portofelul și să mergeți la o platformă de schimb terță parte.

Citind recenziile utilizatorilor de portofel BRD, s-ar părea că BRD are și această funcționalitate. Pe lângă asta, totuși, vă permite și acest lucru efectuați plăți în monede fiat – cu alte cuvinte, cumpărați monede cripto cu cardul dvs. de credit.

Tabel: Metodele de plată ale Coinbase Wallet și BRD

În ultima vreme, acest lucru a devenit oarecum normal și chiar așteptat – totuși, există o mulțime de portofele acolo nu au funcționalitate de cumpărare criptografică integrată. Cumpărarea criptelor cu monede fiat este de obicei preferată, în special de investitori de nivel intro – este mai ușor, fără probleme și durează puțin.

Design de interfață modern și neted

Utilizare este una dintre caracteristicile mai interesante atunci când vine vorba de portofele de criptomonede software. Nu este ceva care ar apărea atât de des în recenziile de portofel BRD ale utilizatorilor, ci o bună utilizare este încă destul de importantă pentru toate portofelele.

Din fericire, portofelul criptografic BRD posedă, de fapt, câteva caracteristici decente de utilizare.

Revizuirea portofelului BRD: cum să obțineți jetoane BRD.

Totul, de la procesul de descărcare și instalare a portofelului până la cumpărarea de monede este simplu și direct. Chiar dacă nu ați folosit niciodată un portofel criptografic, nu ar trebui să întâmpinați nicio dificultate.

În timp ce voi detalia mai târziu aspectul actual „cum” al utilizabilității, este suficient să spun că este răcoritor și mereu apreciat să întâlnesc un portofel criptografic care nu te învață cu jargon tehnic și funcții inutile.

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

BRD Wallet Review: CONS

Judecând solemn după recenziile mai vocale ale portofelului BRD, ar putea părea că portofelul în cauză este aproape impecabil – majorității utilizatorilor le place destul de mult și își proclamă cu mândrie toate beneficiile..

Totuși, ca la orice altceva din viață, portofelul Pâine nu este perfect – în mod natural, există unele neajunsuri care pot fi sau nu evidente atunci când întâlniți prima dată produsul în cauză.

Ce-i drept, combinând propria experiență cu platforma împreună cu alte recenzii ale portofelului BRD, niciuna dintre „neajunsurile” menționate anterior nu pare a fi substanțială, darămite „joc-break”. Totuși, trebuie să fie acoperite înainte de a ieși și de a încerca portofelul criptografic BRD pentru tine.

Începând cu cea mai mare reclamație, s-ar părea că mulți oameni nu sunt mulțumiți lipsa suportului pentru monede.

Suportă câteva monede

Mai devreme, în revizuirea portofelului BRD, am subliniat că BRD acceptă cele două criptomonede principale – Bitcoin și Etheruem -, și criptosul său conex – Bitcoin Cash și Jetoane ERC-20.

Deși este grozav faptul că monedele acceptate constituie o pluralitate, este de fapt destul de trist faptul că există doar atât de puține dintre ele (cel puțin descentralizate în funcție de monedă).

In zilele de azi, portofele dedicate sunt umbrite de cele care acceptă mai multe criptomonede diferite – unele dintre ele chiar sute! Mulți dintre comercianții și investitorii mai experimentați care au mai multe criptomonede diferite în portofoliul lor, și poate doriți să le păstrați într-un singur portofel – acest lucru nu este posibil cu BRD.

Revizuirea portofelului BRD: avantaje de a deține monede BRD.

Acestea fiind spuse, totuși, stocarea mai multor cripte diferite într-un singur loc ar putea să nu fie chiar o idee bună, ca să fim corecți. Este un pericol de securitate – dacă cineva ar fi să-ți introducă portofelul, ar putea să-ți fure toate bunurile – dacă le-ai păstra în locații diferite, totuși, aceasta nu ar fi o problemă.

Oricum ar fi, ar fi frumos să vedem portofelul Bread susținând mai multe monede în viitor – dacă nu unele dintre cele mai de nișă, atunci cel puțin Litecoin, NEO sau Dash.

Asistența pentru clienți ar putea fi lentă

Citind diferitele recenzii ale portofelului BRD, este evident că aplicația are o reputație destul de bună atât pe iOS, cât și pe piețele Android – are scoruri excelente ale utilizatorilor în Magazin Play, iar recenziile de top sunt foarte pozitiv, de asemenea.

Totuși, singurul lucru văzut ca un subiect destul de controversat este asistența pentru clienți.

Vedeți, dacă ați întâmpina probleme cu portofelul (fie el tehnic, legat de taxe sau altceva), ați putea fie verificați baza de cunoștințe care este disponibil pe site-ul oficial al mărcii sau scrie-le un e-mail. Una dintre cele mai mari probleme aici este că nu există asistență pentru clienți live disponibilă.

BRD Wallet Review

Ei bine, pentru a fi corect, acest lucru este doar parțial adevărat – le-ai putea telefona, dar acest lucru este disponibil numai pentru cei care au un anumit număr de jetoane BRD în posesia lor.

În plus, unii utilizatori susțin că, în timp ce portofelul Bread este minunat și totul, răspunsurile de sprijin pot fi oarecum lente. Bineînțeles, dacă aveți de-a face cu o problemă tehnică serioasă, probabil că ați dori să se rezolve cât mai curând posibil – mai ales atunci când implică criptomonedele dvs..

Comparați BRD cot la cot cu alții

Știați?

Comparați BRD cot la cot cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Preț

Aspectul de stabilire a prețurilor portofelul Pâine este destul de interesant, de asemenea.

Portofelul BRD este descărcare complet gratuită, instalați și utilizați. Este minunat – deși a devenit un standard atunci când vine vorba cele mai multe opțiuni de stocare cripto online și bazate pe aplicații, este încă plăcut să știi că poți efectiv folosește portofelul gratuit.

Totuși, când vine vorba de taxele aplicabile, lucrurile sunt puțin mai complicate.

BRD Wallet Review

Echipa din spatele portofelului afirmă că există fără taxe percepute atunci când efectuați o tranzacție prin BRD, cel puțin din partea lor a tranzacției. Cu toate acestea, ei subliniază, de asemenea, că modul în care funcționează rețeaua Bitcoin este acela va dura o anumită reducere procentuală din tranzacția dvs. – acest lucru este cunoscut sub numele de „comision de tranzacție”.

Taxa variază în funcție de numărul de bitcoin pe care îl trimiteți / primind. Bineînțeles, dacă aveți de-a face cu sume mari de bani, veți fi taxat mai mult pentru tranzacție – este logic.

Cum se folosește portofelul BRD?

Acum, că am discutat atât despre pozitiv și laturile mai puțin pozitive ale portofelul Pâine, ultimul pas al acestei revizuiri a portofelului BRD este acela de a vorbi despre „cum” – mai exact, modul de utilizare a portofelului, cum să-l configurați, cum se fac tranzacții, și așa mai departe.

Cum se instalează portofelul BRD?

Vom începe de la bun început și vom vorbi despre procesul de configurare din BRD.

Pasul 1: Descărcați aplicația BRD din magazinul de aplicații la alegere. Eu folosesc un dispozitiv Android, deci exemplul meu va include Play Store.

Recenzie portofel BRD: Magazin Play.

Pasul 2: Lansați aplicația și apăsați „Incepe”.

Revizuirea portofelului BRD: începeți.

Pasul 3: După o scurtă introducere, vi se va solicita să creați un cod PIN personalizat. Asigurați-vă că nu o uitați!

Revizuirea portofelului BRD: coduri PIN personalizate.

Pasul 4: Vi se va da apoi „cheia de hârtie” – cu alte cuvinte, Expresie de restaurare cu 12 cuvinte. Notează-l și păstrează-l undeva în siguranță – este singurul tău instrument de recuperare a portofelului, în cazul în care îți uiți codurile PIN.

Revizuirea portofelului BRD: frază de recuperare de 12 cuvinte.

Pasul 5: Odată stabilită, veți fi redirecționat către pagina principală a aplicației. Asta este!

Revizuirea portofelului BRD: prima pagină a aplicației BRD.

După cum puteți vedea, instalarea și configurarea portofelului BRD este foarte simplă și simplă!

Cum să cumpărați criptomonedă pe portofelul BRD?

În continuare, să acoperim procesul propriu-zis de cumpărare a Ethereum (sau Bitcoin) pe portofelul mobil în cauză.

Pasul 1: Pe ecranul de start al aplicației, apăsați „Cumpără”.

Pasul 2: Vi se va cere alegeți-vă țara rezidențială – face acest lucru.

Revizuirea portofelului BRD: alegeți țara de reședință.

Pasul 3: Introduce monedele și sumele cu care doriți să plătiți cu / primiți.

Recenzie portofel BRD: cantitatea de eter pe care doriți să o cumpărați.

Pasul 4: Alegeti Modalitate de plată.

Revizuirea portofelului BRD: metoda de plată.

Pasul 5: BRD vă oferă să cumpărați criptos utilizând serviciile de Simplex – livrarea este rapidă, iar taxele sunt destul de rezonabile.

Recenzie portofel BRD: Simplex.

Pasul 6: După ce confirmați plata, nu mai rămâne decât să așteptați!

Revizuirea portofelului BRD: confirmarea comenzii.

Simplu!

Cum să tranzacționați criptomonede pe portofelul BRD?

În cele din urmă, aveți și opțiunea de a tranzacționa criptomonedele pe portofelul criptografic BRD.

Pasul 1: Presa “Comerț”În partea de jos a ecranului de pornire, în centru.

Pasul 2: Alegeți monedele pe care doriți plateste cu, și moneda pe care doriți a primi.

Revizuirea portofelului BRD: tranzacționarea criptomonedelor pe BRD.

Pasul 3: Dacă fondurile din portofelul dvs. sunt suficiente, puteți efectua tranzacția după alegerea portofelului corect – atât!

Cu siguranță un mod fără probleme de tranzacționare a criptelor în portofelul propriu-zis!

Concluzii

Deci aia e portofelul BRD! Acum, merită verificat?

Ar trebui să fiu de acord cu majoritatea recenziilor utilizatorilor de portofele BRD – portofelul în cauză merită cu siguranță să dai o lovitură.

Tabel: Informațiile despre compania Ledger Nano X și BRD

Deși nu găzduiește multe monede și uneori s-ar putea să te lupți cu viteza răspunsurilor oferite de asistența pentru clienți, portofelul BRD este o alternativă sigură și sigură pentru toate Bitcoin și Ethereum (și câteva alte cripto) are nevoie.

Este distractie si ușor de folosit, îți permite să creați coduri PIN personalizate, suporturi tranzacționare în portofel și achiziții criptografice – cu siguranță o alternativă excelentă!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me