Cardano Mining: un tutorial cuprinzător despre modul de exploatare Cardano

Criptomoneda Cardano a fost lansat în 2017. Chiar dacă este o criptografie relativ tânără, Cardano a câștigat deja destul de multă atenție atât din partea investitorilor, cât și din populația generală. Pe măsură ce câștigă popularitate, tot mai mulți oameni încearcă să-și dea seama Mineritul Cardano.

În acest tutorial, vom merge la acoperă toate lucrurile Cardano – ce este, de unde a venit, de ce merită atenția noastră și – cel mai important – cum să-l exploatez pe Cardano (mai degrabă, poți mina Cardano?).

Rețineți că, dacă decideți să investiți în Cardano, alegeți platforme de schimb criptomonede de încredere, cum ar fi Coinbase și Binance. De asemenea, asigurați-vă că obțineți un portofel hardware sigur pentru activele dvs.!

Ce este Cardano?

În primul rând, merită menționat faptul că oamenii amestecă adesea termenii Cardano și ADA.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Dacă vorbești despre realitate criptomoneda în sine, atunci ar trebui să vă referiți la ADA. Cardano este platformă care găzduiește cripto-moneda – cu alte cuvinte, Cardano este blockchain-ul ADA.

Pentru simplitate și pentru că oamenii sunt obișnuiți să spună „Cardano” atunci când vorbesc despre monedă, în acest tutorial „Cardano mining” mă voi referi și la criptomonedă ca „Cardano”.

Cardano Mining: un tutorial cuprinzător despre modul de exploatare Cardano

Cardano a fost creat de o companie numită Intrare ieșire Hong Kong. Dezvoltarea platformei a început în 2015, dar a fost lansată publicului larg în 2017.

Unul dintre liderii proiectului de criptomonedă Cardano a fost un cofondator al IOHK numit Charles Hoskinson. Numele său este remarcabil în lumea criptomonedelor, deoarece este și cofondator Ethereum (una dintre cele mai cunoscute criptomonede de acolo) și o companie numită BitShare.

Charles a devenit destul popular și respectat în lumea criptomonedelor datorită implicării sale în proiectele menționate anterior – toate acestea păreau a avea un mare succes.

Cardano este similar cu multe alte criptomonede stabilite, deoarece este descentralizat (nu are un singur proprietar – în schimb, aproape oricine poate contribui la bunăstarea monedei). Din punct de vedere structural, moneda este cea mai apropiată de cea a lui Ethereum.

Chiar și cu toate asemănări către alte criptos de pe piață, Cardano își propune să revoluționeze lumea criptomonedelor. Unul dintre modurile în care face acest lucru este prin utilizarea unui sistem „Dovadă de miză”.


PoS

În majoritatea cazurilor, se utilizează criptomonedele unul dintre cele două sisteme – „Dovada mizei” și „Dovada muncii”. Când vine vorba de extragerea criptomonedelor, aceasta din urmă este mai frecventă.

Modul în care funcționează sistemul PoW este acela că sistemul dvs. de minerit rezolvă probleme matematice dificile, participând astfel la procesul minier. Când se extrage un bloc, PoW sistemul vă vede contribuția și sunteți premiat pentru munca dvs. – primiți o anumită sumă din criptocurrency.

Cardano Mining: un tutorial cuprinzător despre modul de exploatare Cardano

Cand vine vorba de PoS, cu toate acestea, procesul este destul de diferit. În Sistem PoS, titularul monedei generează blocuri noi și verifică plățile (tranzacțiile). Oricine deține o monedă din criptomonedă (în acest caz, Cardano (ADA)) poate deveni liderul acestui proces.

Sistem PoS este considerat benefic pentru ca elimină forțat și hash de monede brute (ceea ce se numește cel mai adesea minerit) și asigură un proces mult mai lin și mai stabil de dezvoltare a blockchain-ului.

Cele mai multe (dacă nu toate) cripto-urile care se află în prezent pe piață se luptă cu echilibrarea securității, descentralizare, și viteză. Cu tehnologia actuală, pare aproape imposibil ca toți cei trei factori menționați să funcționeze la fel de bine.

Cardano își propune să fie acea excepție. Cu ajutorul sistemului PoS, platforma este dezvoltată continuu pentru a fi mai rapidă fără a sacrifica nici o caracteristică de securitate sau libertate (descentralizare). Metoda PoS a mineritului Cardano își propune să utilizeze acest lucru.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile criptografice unul lângă altul

ICO

Cardano ICO (Initial Coin Offering) a avut loc acum câțiva ani. În timpul ofertei inițiale, simbolul ADA a crescut în jur de 60 de milioane de dolari. Prețul pe jeton a fost evaluat la 0,02 dolari.

Retrospectiv, Cardano ICO a generat destul de mult hype în jurul său. Au existat câteva motive cheie pentru care acest lucru a fost cazul.

Unul dintre cele mai mari dintre aceste motive ar trebui să fie influența cofondatorului asupra potențialilor clienți. Numele lui C. Hoskinson era deja foarte cunoscut în lumea criptomonedelor din cauza Ethereum și a celorlalte proiecte ale sale.

Cardano Mining: un tutorial cuprinzător despre modul de exploatare Cardano

O mulțime de oameni îl priveau ca pe un foarte matematician orientat spre scopuri care își propune să revoluționeze modul în care funcționează tehnologia blockchain. În plus, domnul Hoskinson a subliniat cuvântul "cercetare" pe parcursul întregului proces de dezvoltare și publicitate al Cardano. Toată lumea știa că această platformă (și moneda pe care o deține) va fi complet bazat pe cercetare – ar fi primul de acest gen de pe piață.

Un alt motiv imens au fost promisiunile care au venit odată cu platforma. Și nici măcar nu vorbesc despre asta Mineritul Cardano – mai degrabă, caracteristicile pe care moneda le-ar aduce în lumea criptografică.

Încă de la început, Cardano a fost anunțat ca fiind revoluționar în modul în care gestionează tranzacțiile. Faptul că va reuși să echilibreze securitatea, viteza și să fie pe deplin descentralizat a fost punctul principal al tuturor discuțiilor din jurul său.

În mod normal, oamenii ar fi foarte sceptici cu privire la astfel de afirmații. Există exemple remarcabile de dezvoltatori care fac publicitate și promit progrese tehnologice inovatoare înainte și în timpul ICO, și produsul lor flipping și complet eșuează imediat după.

În astfel de cazuri, discuțiile despre măreție sunt folosite pentru a construi hype în jurul produsului, dar puțin sau deloc atenție este dat stării sale efective.

Cu Cardano, însă, situația este destul de diferită. Din nou, acest lucru se datorează în principal domnului Hoskinson – numele său a dat promisiunile în jurul lui Cardano o mulțime de merite.

Cardano Price

Mai sus puteți vedea graficul de preț Cardano de la lansare până în prezent.

prețul actual al ADA moneda este de 0,14 USD. Cardano a lovit vârful prețului de 1,15 USD și apoi a început să scadă la începutul anului 2018. Acest lucru nu era legat de nimic din jur Mineritul Cardano sau IOHK, in orice caz.

La sfârșitul anului 2017 și începutul anului 2018, piața criptomonedelor a suferit un accident major. Acest lucru s-a datorat câtorva motive, principalul fiind faptul că unele guverne din întreaga lume au aplicat sancțiuni împotriva cryptos.

Cardano mining: Prețul Cardano.

Unele criptomonede niciodată cu adevărat m-am întors de la prăbușirea inițială (cu unele încă se prăbușesc până astăzi!), altele au început să crească din nou din preț. După cum putem vedea din graficul de mai sus, Cardano este oarecum la mijloc – după prăbușirea inițială a monedei, criptomoneda ADA are stabilizat. Nici guvernele, nici mineritul Cardano nu au avut nicio legătură cu această stabilizare.

Este de obicei acceptat că Cardano are stabilizat și probabil va începe să crească din nou datorită forței sale generale. Platforma se dezvoltă constant cu sprijinul unei companii uriașe și influente din spatele ei, oamenii par să aibă o utilizare reală a monedei și cred în promisiunile cofondatorului.

Aceștia și alte detalii sunt considerați a fi principalii factori care influențează reabilitarea lui Cardano.

Cardano Mining

Așadar, acum că am acoperit ceea ce este Cardano, putem începe să analizăm cum să Mine Cardano. Deși, așa cum probabil ați înțeles probabil deja, întrebarea ar trebui să fie POȚI să-l minați pe Cardano?

Răspunsul scurt la această întrebare ar fi Nu. Exploatarea cu cardano este imposibilă, deoarece nu face parte din consensul „Dovada muncii”. Cu toate acestea, Cardano poate fi mizat.

Ce inseamna asta? Ei bine, pur și simplu păstrați-vă Portofel Cardano (principalul de utilizat se numește Daedalus) online și, la rândul său, primiți un anumit procent din monedele dvs. ADA deja deținute ca plată. Această metodă este utilizată de sistemul „Dovada mizei”, care confirmă tranzacțiile prin monede ADA deja existente, mai degrabă decât prin utilizarea hardware-ului (ar fi cazul minării Cardano).

Cardano Mining: un tutorial cuprinzător despre modul de exploatare Cardano

Când vine vorba de „exploatarea Cardano”, acest lucru este foarte util din câteva motive.

În primul rând, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la metodele de exploatare. Nu există minerit în cloud, GPU sau CPU minerit – niciunul din alea. Economisiți o tonă de bani pe echipamente miniere, răcire și electricitate, pe care apoi le puteți investi chiar în moneda ADA.

În plus, procesul este * atât de ușor – tot ce trebuie să faceți este să vă păstrați portofelul online și gata – distribuția veniturilor se va ocupa singură. Cu cât dețineți și mizați mai multe monede Cardano, cu atât veți primi mai multe.

Dezvoltatorii promit, de asemenea, că în timpul „erei recompenselor” vor lansa actualizări și caracteristici constante privind Cardano.

În această perioadă, bazine de miză (același lucru ca un bazin de minerit, numai cu sistemul „Dovada mizei” în loc) vor apărea și oamenii care dețin cantități mici de Cardano dar participarea la procesele de tranzacție va putea primi recompense mai mari.

Una peste alta, sistemul „Dovada mizei” pare a fi fonduri de mize. Echipa de dezvoltare a monedei este profesionistă și are experiență în domeniile sale respective, astfel încât această criptomonedă are o susținere excelentă și poate continua să crească și să avanseze, atât în ​​ceea ce privește prețul, cât și în termeni tehnologici, fără a avea o opțiune reală de exploatare Cardano..

rezumat

Acum, că am acoperit majoritatea a ceea ce ne-am propus să acoperim, să avem o prezentare rapidă a ceea ce este Cardano.

platformă (împreună cu criptomoneda) a fost dezvoltat și lansat acum un an, în 2017. A fost creată de o companie numită „Input-Output Honk Kong”, cu CEO-ul companiei Charles Hoskinson în fruntea proiectului.

Criptomoneda Cardano este specială prin faptul că este complet bazată pe cercetare și își propune să echilibreze securitatea, viteza și totuși să fie complet descentralizată. Proiectul ICO a avut destul de mult succes și a adunat o cantitate mare de hype – nu este o surpriză când aruncați în prealabil realizările echipei și ale domnului Hoskinson.

Cardano Mining: un tutorial cuprinzător despre modul de exploatare Cardano

Cum să-l minați pe Cardano? Îl poți mina pe Cardano? Nu, nu, nu poți. Minarea Cardano nu este posibilă, dar puteți miza Cardano – criptomoneda utilizează un sistem „Dovadă de miză”, care este considerat a fi benefic la cea a „Dovezii muncii”. Pur și simplu vă păstrați portofelul Cardano online și vă urmăriți creșterea profiturilor – este la fel de simplu!

Concluzie

Dacă căutați criptomonede, acestea ar fi oarecum oarecum popular și benefic la mine, probabil veți întâlni zeci, dacă nu sute de concurenți. Poate fi dificil de ales, mai ales dacă aveți puține sau deloc cunoștințe anterioare pe tema criptomonedelor.

Cardano este o astfel de criptomonedă. Mai mult, creatorii monedei se străduiesc să o facă CEL MAI BUN de acest gen. Și chiar dacă exploatarea Cardano mod vechi este imposibil, IOHK oferă o alternativă excelentă la această problemă.

Din cauza popularitate generală în ceea ce privește extragerea criptomonedelor, mulți oameni probabil că nici măcar nu au auzit de miză. Acest lucru poate descuraja adesea – nu toată lumea vrea să participe la ceva despre care nu are cunoștințe prealabile, mai ales atunci când există o alternativă familiară. Dar această metodă de „minerit” Cardano este benefic în cele mai multe moduri imaginabile – este (într-un fel) gratuit, nu necesită efort continuu și este destul de flexibil.

Pe lângă toate, dezvoltatorii din spatele Cardano promit actualizări constante și reînnoiri. Echipa pare să fie foarte fermă în ceea ce privește producerea celui mai bun produs posibil – și-au respectat planurile încă de la înființarea monedei.

Deci, chiar dacă exploatarea Cardano nu este un lucru, este adevărat posibil de obținut prin alte mijloace, cum ar fi schimburile de criptomonede. Unele dintre cele mai populare includ Coinbase și Binance.

Dacă achiziționarea de criptomonede este obiectivul dvs. principal și nu vă pasă neapărat de procesul de realizare, ar trebui să verificați Cardano. De asemenea, dacă obțineți cantități imense de Cardano, ar trebui să aveți grijă și de un portofel sigur. Unele dintre opțiunile recomandate includ Ledger Nano X și Trezor Model T.

Oferta portofel Ledger activă chiar acum:

Sper că ați găsit util acest ghid. Mulți oameni din întreaga lume cred în succesul lui Cardano și sunt dispuși să contribuie la acesta. Există forumuri dedicate online pe care le puteți vizita și citi pentru a obține un o mai bună înțelegere a obiectivelor ADA și factori motivaționali dacă tot nu îți este clar.

Vă doresc mult noroc cu eforturile dvs. miniere Cardano!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map