Care este următorul Bitcoin: Predicții bazate pe dovezi

Odată ce lumea criptomonedelor câștigă din ce în ce mai multă atenție, este firesc ca o mulțime de oameni să se intereseze de acest subiect. Bitcoin a fost elementul de bază pentru criptomonede pentru cea mai lungă perioadă de timp acum – povestea „creșterea faimei” a făcut obiectul unor speculații de mai mulți ani. Dar, firesc, pe măsură ce timpul trece, oamenii încep să se întrebe – care este următorul Bitcoin? Sau cu alte cuvinte – care este următoarea mare criptomonedă?

Acestea sunt întrebările exacte la care voi încerca să răspund în acest tutorial. Vom vorbi despre „majorarea” Bitcoin, despre fluctuațiile prețurilor și vom încerca să formăm linii directoare clare pentru ceea ce ar trebui să se întâmple ca următoarea mare criptomonedă să apară.

După aceea, vom vorbi despre cei trei concurenți principali pentru a deveni următorul lucru important – le vom analiza poveștile și creșterea și vom vedea dacă putem găsi un răspuns clar la întrebare – care este următorul Bitcoin.

Istoria Bitcoin scurtată

Bitcoin a fost lansat pentru prima dată în publicul larg în 2009. Inutil să spun, pentru că era un concept atât de nou și incitant, a câștigat rapid notorietate și interes..

Ultimul cupon Coinbase găsit:

În următorii câțiva ani, prețul Bitcoin a fluctuat puternic – când a reușit să ajungă și să urce peste marca de 1 USD, a fost o zi minunată pentru monedă și unii oameni au considerat că Bitcoin „a reușit”.

Pe măsură ce anii au trecut, Bitcoin a câștigat din ce în ce mai multă tracțiune. Cu toate acestea, big bang-ul monedei a avut loc la începutul anului 2017 – a spart ușile succesului de masă și a devenit atât de popular încât a fost considerat ciudat să întâlnești pe cineva care nu ar fi auzit măcar despre asta..

La vârf, Bitcoin a reușit aproape să încalce marca de 20 000 USD. Acesta ar fi fost un eveniment istoric pentru monedă și comunitatea criptomonedelor în general.

Cu toate acestea, în a doua jumătate a anului 2017, prețul Bitcoin (și majoritatea celorlalte prețuri ale criptomonedelor) a început să se prăbușească. În momentul redactării acestui ghid, o unitate de Bitcoin valorează în jur de 6400 USD. Cu toate acestea, merită menționat faptul că prețul monedei a crescut încet, dar sigur, în ultimele zile.

Este important să rețineți că povestea lui Bitcoin a fost demnă de manual. Nu numai pentru că a fost prima criptomonedă de acest gen, ci și pentru că au existat atât de multe speculații și evenimente de piață de-a lungul vieții sale, încât s-a transformat pur și simplu într-o icoană a „a deveni milionar peste noapte”..

Acum, că știi cum a apărut Bitcoin, să încercăm să ne dăm seama de principalele caracteristici pe care ar trebui să le aibă o criptomonedă pentru a deveni răspunsul la întrebarea „care este următorul Bitcoin?”.

Caracteristici

Deci … Întrebarea este „care este următorul Bitcoin?”. Este un mod corect de exprimare, dar probabil că aș fi interesat mai mult de o astfel de întrebare:

Care sunt caracteristicile următoarei mari criptomonede?


Este corect să încercăm să ghicim care este următorul Bitcoin, analizând prețurile și tendințele pieței (tendințe de creștere), dar acestea nu sunt principalele aspecte pe care trebuie să le căutăm.

Există o regulă de aur în comunitățile criptografice din întreaga lume: dacă o criptomonedă este utilă, va depăși orice luptă și va continua să crească.

Este o presupunere corectă: dacă ceva este atât de redus, cât și util, oamenii vor încerca să-l dobândească. Din cele aproximativ 1600 de criptocurități actuale care există, există destul de multe care sunt strălucitoare și scumpe, dar le lipsește orice utilitate specifică. De-a lungul anilor, aceste valute tind să dispară și să fie uitate.

Pentru criptomonede, există o mulțime de factori care determină utilitatea lor. În primul rând, probabil că ar trebui să aibă un anumit tip de misiune – ceea ce înseamnă că „lucrul util pe care doriți să îl întâmpinați” se va întâmpla imediat după ce plătiți o sumă din criptomoneda respectivă, fără ca alți pași suplimentari implicați. La urma urmei, unul dintre factorii determinanți pentru următorul Bitcoin va fi utilitatea monedei.

De asemenea, acestea ar trebui să fie ușor disponibile și rapide. Totuși, acest lucru nu înseamnă că trebuie să fie ieftin – dimpotrivă. Acestea ar trebui să fie disponibile pur și simplu prin principalele piețe și site-uri de tranzacționare de pe internet.

Una dintre caracteristicile principale pe care ar trebui să o aibă o criptomonedă care are ca scop să răspundă la întrebările „care este următorul Bitcoin” (și una care nu este adesea menționată în alte ghiduri similare) este o companie puternică și o echipă de dezvoltatori din spatele acesteia.

Dacă cripto lipsește în unele domenii de utilizare și nu poate ține pasul cu piața, va dispărea mai devreme sau mai târziu (de obicei mai devreme). O monedă bună are echipe de oameni care caută starea de bine – gestionează poziția monedei pe blockchain, se asigură că viteza tranzacției este la egalitate și chiar creează și dezvoltă proiecte secundare care sunt legate de criptomoneda în cauză.

O monedă criptografică bună și potențială ar trebui să fie, de asemenea, open source. Chiar dacă Ripple tinde să fie o excepție uriașă în acest sens, criptomonedele descentralizate sunt de obicei cele care vin pe lângă cele centralizate. Crypto fiind open-source, să permitem altor oameni să contribuie la bunăstarea și dezvoltarea acesteia, ceea ce la rândul său poate grăbi ascensiunea monedei la vârf.

Acum, că am vorbit destul de mult despre principalele caracteristici și caracteristici pe care ar trebui să le aibă o criptomonedă de succes, să încercăm să o introducem într-o listă de puncte simplificate și specifice.

O criptomonedă va avea cele mai mari șanse de a avea succes și de a deveni răspunsul la întrebarea „care va fi următorul Bitcoin?” dacă are aceste trăsături:

  • Este open-source;
  • Are în spate o echipă puternică de dezvoltatori și investitori;
  • Are un scop clar definit și realizabil;
  • Este rapid și ușor accesibil;
  • Oferă un serviciu de care oamenii au nevoie;
  • Este transparent nu numai înainte sau în timpul ICO, ci și după.

Care este următorul Bitcoin – Trei mari

Acum, că am analizat istoria Bitcoin și câteva dintre principalele caracteristici și caracteristici pe care ar trebui să le aibă o criptomonedă de succes, să vorbim despre exemple specifice „care este următorul Bitcoin?” posibile răspunsuri la întrebare.

Când vă gândiți care este următorul Bitcoin și încercați să căutați Google pentru răspuns, există de obicei trei nume mari care apar. În majoritatea cazurilor, oamenii vor să știe răspunsurile la aceste trei întrebări:

Este Litecoin următorul Bitcoin?

Este Clipoci următorul Bitcoin?

Este Ethereum următorul Bitcoin?

Litecoin, Ripple și Ethereum – potrivit opiniei populare, aceștia sunt cei trei principalii concurenți care vor deveni următoarea mare criptomonedă. Să încercăm și să analizăm fiecare dintre ele separat și să vedem de ce oamenii cred că aceste criptos ar putea fi răspunsul la întrebările „care este următorul Bitcoin?”.

Fără a intra în profunzime cu fiecare criptomonedă, voi încerca pur și simplu să vă ofer principalele motive pentru care oamenii tind să creadă că aceste cryptos sunt viitorul.

Litecoin

Care este următorul logo bitcoin - LitecoinLitecoin a fost creat și dezvoltat încă din 2011. Este considerat a fi unul dintre altcoins-urile originale.

Litecoin este foarte popular și respectat din câteva motive mari. În primul rând, Litecoin este un spin-off direct al Bitcoin. Parametrii tehnici pe care îi împărtășesc aceste două monede sunt aproape identici.

Acestea fiind spuse, Litecoin este renumit pentru că este de patru ori mai rapid decât Bitcoin. Adevărat, aceasta este o afacere imensă când vine vorba de viteze de tranzacționare și rate de hash.

Deci, este Litecoin următorul Bitcoin pur și simplu din acest motiv? Având în vedere prezența sa pe piață, este posibil – dar va trebui doar să așteptăm și să vedem.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Ripple (XRP)

Care este următorul logo bitcoin - XRPÎnainte de a începe, fapt amuzant: Ripple este numele companiei care a creat moneda, XRP. Cu toate acestea, oamenii s-au obișnuit atât de mult să numească moneda în sine Ripple, încât, de dragul evitării confuziei, o voi numi și Ripple.

Ripple este interesant prin faptul că este singura criptomonedă din această listă care este centralizată – ceea ce înseamnă că aparține unei singure companii și nu poate fi modificată sau schimbată de terți. Ați crede că aceasta ar fi prăbușirea acestei cripte, dar este adesea denumită „ucigașul Bitcoin”. De ce?

Ripple este conceput pentru utilizările zilnice, ceea ce înseamnă că are viteze de tranzacție mult mai mari și tarife mult mai ieftine. În plus, focalizarea principală a monedei a fost originală pentru a fi utilizată de bănci – acest lucru înseamnă că Ripple poate evita o mulțime de reglementări și alte verificări prin care trebuie să treacă alte criptomonede..

Probabil, însă, cea mai mare trăsătură a lui Ripple este că are un preț minim de referință și poate fi schimbată în orice altă monedă (fiat, aur etc.). Acest lucru permite o mobilitate uriașă și la un moment dat a reușit chiar să plaseze pe scurt Ripple în locul # 2 de pe piața criptografică, imediat după Bitcoin.

În Ripple următorul Bitcoin? Are avantajele și avantajele sale, dar în cele din urmă va fi decizia pieței.

Ethereum

Care este următorul logo Bitcoin - EthereumProbabil cea mai cunoscută criptomonedă din această listă, Ethereum a fost cel mai mare concurent la Bitcoin pentru primul loc de pe piață. Dacă ar fi să întrebi pe cineva „care este următorul Bitcoin?”, Cel mai frecvent răspuns ar fi probabil Ethereum.

De ce este asta, totuși?

Ei bine, Ethereum este considerat a fi superior Bitcoin în aproape orice mod posibil.

Principalul punct pe care oamenii îl aduc în discuție este că, în timp ce Bitcoin este doar o criptomonedă, Ethereum este un întreg registru de tehnologie.

Ethereum permite altor criptomonede bazate pe rețea Ethereum să se construiască și să se dezvolte în rețeaua pe care această tehnologie o oferă. În acest sens, ai putea spune că dacă Bitcoin ar fi o scândură, Ethereum este casa.

Acestea fiind spuse, este Ethereum următorul Bitcoin..?

Cu o astfel de listă de posibili concurenți, doar timpul ne va da seama.

Concluzie

După cum probabil ați observat, există o mulțime de criptomonede care urmăresc să devină răspunsul la întrebare – care este următorul Bitcoin?

Bitcoin are o istorie foarte interesantă. Încă de la începuturile sale, moneda a fost deja considerată de mulți drept „evoluția monedelor”. După mai bine de opt ani de fluctuație, Bitcoin a reușit în cele din urmă să urce în mainstream. Făcând acest lucru, a deschis porțile și pentru multe alte criptomonede.

Oamenii întreabă adesea: este Litecoin următorul Bitcoin? Urmează Ethereum Bitcoin? Ripple urmează Bitcoin? Sau este (introduceți orice criptomonedă aici) următorul mare lucru din lumea criptelor?

Adevărat, nimeni nu poate ști sigur răspunsul. Piața criptomonedelor este un loc foarte volatil – în orice moment dat, s-ar putea întâmpla ceva gigantic.

Cu toate acestea, este posibil să speculăm. Există o mulțime de astfel de speculații care circulă pe internet. Unii dintre ei au merit, alții sunt presupuneri oarbe. Dacă doriți să faceți anumite speculații, amintiți-vă întotdeauna o regulă simplă:

O criptomonedă va înflori atâta timp cât este utilă.

Oamenii își plasează speculațiile asupra diferitelor lucruri – preț, istorie, evenimente pe piața criptografică etc. Deși aceste lucruri contribuie la bunăstarea monedei, factorul decisiv final va fi totuși utilitatea acesteia.

Cele trei cripte menționate în acest tutorial sunt utile în modurile lor respective, dar există o mulțime de alte monede pe piață care sunt, de asemenea, foarte atractive în propriul lor set de moduri..

Oricare ar fi răspunsul la întrebarea „care este următorul Bitcoin?” este cu adevărat, un lucru este sigur – nimeni nu poate prezice viitorul. Dacă doriți să speculați, faceți-vă cercetările și păstrați un cap egal – lumea criptomonedelor poate fi uneori un loc foarte haotic.

Dacă decideți să încercați și să răspundeți singur la următorul Bitcoin, vă doresc mult noroc!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map