De cand Bitcoin (BTC) a devenit din ce în ce mai popular, a devenit timpul necesar procesării unei tranzacții din ce în ce mai încet. De asemenea, a făcut costul fiecărei tranzacții mai scump pentru expeditor.

Pentru a îmbunătăți actualul sistem Bitcoin, Bitcoin Cash (BCH) a fost creat! Și par să facă o treabă excelentă până acum – deși a fost lansat abia în august 2017, Bitcoin Cash a devenit deja un top 5 criptomonede! Acest lucru este destul de evident în timp ce ne uităm la tranzacționarea sa în unele schimburi populare, de asemenea.

Dar vă mai întrebați „ce este Bitcoin Cash?”, Nu vă faceți griji – toate vor fi dezvăluite în acest articol!

Acest ghid vă va spune tot ce trebuie să știți despre ceea ce este întrebarea Bitcoin Cash, de ce a fost creat și ce face de fapt.

După ce ați înțeles elementele de bază, vă vom explica cum puteți cumpărați Bitcoin Cash. Deoarece va trebui să vă stocați cripto-ul undeva, ar trebui să luați în considerare și obținerea dvs. un portofel sigur, de asemenea! De asemenea, pentru cei care se simt cu adevărat aventuroși, vă vom arăta și voi cum să-l extrag!

Deci, ce aștepți, să mergem și să explorăm ce este Bitcoin Cash și cum a început!

Căutați cel mai sigur loc pentru a cumpăra BTC? Am colectat cele mai bine cotate schimburi criptografice care au fost aprobate drept cele mai sigure platforme pentru cumpărarea BTC mai jos, așa că aruncați o privire.

Furnizor Visa / Mastercard disponibil Crypto Scorul nostru Coinbase Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + Încă 30

9.8 Citiți recenzia Vizitați site-ul Binance Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + Încă 150

9.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie Coinmama DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +Încă 7

9.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Kraken Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • DASH
 • + Încă 37

9.1 Citiți recenzia Vizitați site-ul eToro Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 3

8.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie KuCoin DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + Încă 210

8.5 Citiți recenzia Vizitați site-ul Gemini Exchange Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 21

8.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Cel mai popular 729 Recenzii 9.8 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia Alegerea editorului 1279 Recenzii 9.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 816 Recenzii 9.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 1174 Recenzii 9.1 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 453 Recenzii 8.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 563 Recenzii 8.5 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 603 Recenzii 8.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia

Pro

 • Timpi de tranzacție rapide
 • Taxe de tranzacție reduse
 • Scalabilitate mai bună decât Bitcoin

Contra

 • Se abate de la filosofia inițială a Bitcoin
 • Încredere redusă în rândul comunităților de criptomonede

Ce este Bitcoin Cash: Cum a început?

Totul a început cu acorduri și dezacorduri despre cum să îmbunătățim tehnologia Bitcoin. Vedeți, una dintre problemele cu Bitcoin este, pe măsură ce îl folosesc mai mulți oameni, rețelele durează din ce în ce mai mult pentru a procesa o tranzacție. De asemenea, înseamnă că taxele de tranzacție devin mai scumpe!

Ce este Bitcoin Cash: Compararea Bitcoin Cash și Bitcoin Cash.Bitcoin vs. Bitcoin Cash | Sursa: vastava

Pasionații de Bitcoin au înțeles că aceasta devine o mare problemă, mai ales acum criptomoneda devenea atât de populară. Pentru a ajuta la găsirea unei soluții, dezvoltatorii au sugerat două idei diferite.

Ideea 1: Schimbați formatul fiecărui bloc

Iată un exemplu real pentru dvs.: gândiți-vă să scrieți fiecare tranzacție Bitcoin pe o foaie de hârtie goală. În primul rând, ar fi nevoie scrieți adresele portofelului atât ale expeditorului, cât și ale destinatarului. Apoi, trebuie să scrieți semnăturile individuale pentru fiecare tranzacție.

Gândește-te, asta ar ocupa destul spațiu pe foaia de hârtie!

Deci, un grup de dezvoltatori a sugerat separarea unei foi de hârtie în două. O foaie de hârtie ar avea adresele expeditorului și destinatarului, în timp ce cealaltă foaie ar conține semnăturile.

În esență, deoarece ar exista mai mult spațiu pe hârtie, ar putea fi procesate mai multe tranzacții!

Ideea 2: mărirea mărimii blocului

Un alt grup de dezvoltatori au crezut că aceasta a fost o idee proastă. De ce? Ei bine, deși schimbarea formatului fiecărui bloc ar crește tehnic viteza tranzacției Bitcoin, ar fi doar o soluție temporară. Deci, atunci când rețeaua Bitcoin devine și mai populară, ar necesita un alt upgrade.

Ei au crezut că cel mai bun mod de a rezolva problema de viteză a Bitcoin-ului este să măriți dimensiunea maximă a blocului.

Ce este Bitcoin Cash: dimensiunea blocului Bitcoin în ultimii 7 ani.Sursa: bitinformant

Folosind același exemplu din lumea reală ca mai sus: acum, imaginați-vă că foaia de hârtie originală avea 10 mm lungime. Aceasta este dimensiunea blocului (cu Bitcoin, aceasta s-a ridicat la 1 MB). S-a sugerat că, prin mărirea dimensiunii blocului, ar putea fi procesate mai multe tranzacții.

Deci, s-au gândit să mărească foaia de hârtie de 2 ori, sau până la 20 mm lungime (2 MB în cazul Bitcoin)! Ceea ce a permis această idee este și dimensiunea maximă a blocului crescut de 8 ori, dacă acest lucru era necesar în viitor.

Principalul argument a fost că pentru ca Bitcoin să devină un sistem de plată zilnic, avea nevoie de dimensiuni mai mari de blocuri. Altfel, ar fi mai mult ca aurul decât banii!

Care idee a fost cea mai populară?

Oricine se întreabă despre ce este Bitcoin Cash ar trebui să știe că, în cazul Bitcoin, nimeni nu poate aduce modificări sistemului decât dacă majoritatea oamenilor sunt de acord. Deci, pentru a decide ce opțiune a fost aleasă, a fost votată! Puteți ghici ce idee a câștigat? Ideea 1!

Ideea 1 primită 97% din voturi! Cu toate acestea, pentru ca blockchain-ul Bitcoin să facă această schimbare, sistemul avea nevoie pentru a efectua un soft fork.

Desigur, grupul de dezvoltatori care a preferat soluția din ideea 2 nu a fost mulțumit de decizia finală. Deci, au decis să efectueze un hard fork care a creat Bitcoin Cash!

Notă: Când vorbesc despre o furculiță, înseamnă că se fac modificări la designul unui blockchain. Când se întâmplă o bifurcație soft, înseamnă că anumite reguli sunt modificate, dar noile blocuri sunt încă recunoscute de software-ul original. Cu toate acestea, într-un hard fork, noile blocuri funcționează pe un blockchain separat – la fel ca Bitcoin Cash!

Ei bine, acum că știți povestea din spatele furculiței Bitcoin Cash, să aflăm răspunsul la „ce este Bitcoin Cash?”.

Ce face Bitcoin Cash?

Bitcoin Cash a fost lansat oficial în august 2017. Tehnologia sa este foarte asemănătoare cu Bitcoin și există, de asemenea, aceeași cantitate de monede – 21 de milioane.

Oricine a deținut Bitcoin în ziua în care a fost creat Bitcoin Cash a primit automat Bitcoin Cash gratuit! Oamenii norocoși care dețineau Bitcoin au primit Bitcoin Cash la o rație de 1: 1. Da, așa e! Dacă ați deține 1 Bitcoin în momentul formării Bitcoin Cash, ați fi primit instantaneu 1 Bitcoin Cash.

Ce este Bitcoin Cash: un Bitcoin pe niște dolari.

Unul dintre cele mai frecvente răspunsuri la întrebare "ce este Bitcoin Cash?" este că scopul principal al Bitcoin Cash este să fie folosit ca sistem de plată. Acest lucru înseamnă că, la fel ca clientul original Bitcoin, oamenii pot trimite și primește fonduri. Cu toate acestea, tehnologia Bitcoin Cash permite acest lucru timpi de tranzacție mult mai rapizi, și taxe de tranzacție mai mici!

Mulți oameni au crezut că cei care au primit Bitcoin Cash gratuit o vor vinde cât mai curând posibil, dar acest lucru nu a fost cazul. De când a fost lansat în august 2017, Bitcoin Cash a evoluat foarte bine. În prezent este un top 5 criptomonedă și este, de asemenea, listat pe Coinbase.

A fi listat pe Coinbase este o afacere uriașă, deoarece acestea sunt cele mai populare și mai cunoscute schimburi din lume! Coinbase listează doar 4 criptomonede diferite, deci faptul că au enumerat Bitcoin Cash îmbunătățește credibilitatea și conștientizarea în jurul proiectului.

Ce este Bitcoin Cash: o aplicație Bitcoin Cash.

Deoarece criptomoneda este încă la începuturile sale, nu sunt încă mulți comercianți care să o accepte, mai ales în comparație cu Bitcoin. Cu toate acestea, pe măsură ce Bitcoin Cash devine din ce în ce mai popular, noii comercianți încep să-l accepte ca metodă de plată.

Există un site interesant numit AcceptBitcoinCash care listează toți diferiții comercianți care vă permit să utilizați Bitcoin Cash. Acestea includ lucruri de genul cazare, muzică, cazinouri, parfum, fitness produse, haine și mult mai mult! Ghici ce? Dacă locuiți în Africa de Sud, puteți chiar să plătiți consiliere juridică cu Bitcoin Cash!

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Cum cumpăr Bitcoin Cash?

Deși nu mai trebuie să întrebați „ce este Bitcoin Cash?”, Este posibil să aveți nevoie de ajutor cumpărând unele!

Cel mai simplu mod de a faceți acest lucru cu un schimb de brokeri. Cel mai popular dintre acestea este Coinbase, deoarece este minunat pentru începători. Puteți cumpăra Bitcoin Cash folosind moneda fiat prin card de credit / debit sau cu contul dvs. bancar.

Pentru a vă face lucrurile și mai ușoare, vă vom oferi un ghid pas cu pas privind cumpărarea Bitcoin Cash cu Coinbase! În primul rând, va trebui deschideți un cont Coinbase.

Deschiderea unui cont cu Coinbase

 1. Vizita pagina principală Coinbase, și faceți clic pe Inscrie-te.
 2. În acest moment, va trebui doar să Introdu numele tau, adresa de email, și creați o parolă sigură.
 3. Va trebui apoi verificați numărul de telefon mobil. Deci, introduceți codul care este trimis pe telefon pe site-ul Coinbase.

Acum ar trebui să vă puteți conecta la contul Coinbase! Acum trebuie verifica-ti identitatea.

verifica-ti identitatea

1. Mai întâi, faceți clic pe Vânzare-cumpărare În partea de sus a paginii.Ce este Bitcoin Cash: cum să cumperi sau să vinzi pe Coinbase.

2. Coinbase vă va spune acum că trebuie să adăugați o metodă de plată pentru a finaliza configurarea contului. Click pe Adăugați o metodă de plată.Ce este Bitcoin Cash: selectarea metodei de plată pe Coinbase.

3. Vi se dă două alegeri. Puteți adăuga fie un card de credit / debit, fie un cont bancar. Cel mai rapid mod de a cumpăra Bitcoin Cash este cu un card de credit / debit. Deci, vom selecta acea opțiune.Ce este Bitcoin Cash: adăugarea unui cont bancar sau a unui card de credit pe Coinbase.

4. Va trebui apoi încărcați-vă ID-ul. Aceasta este o cerință la majoritatea schimburilor atunci când doriți să utilizați un card de credit / debit. Click pe Încărcați ID-ul.

5. Coinbase vă oferă trei opțiuni. Poti încărcați-vă pașaportul, permis de conducere, sau a act de identitate emis de stat. Faceți clic pe cel pe care doriți să îl încărcați.Ce este Bitcoin Cash: selectarea tipului de ID.

6. Acum, trebuie să decideți cum doriți să încărcați ID-ul. Puteți face acest lucru folosind camera web, telefonul mobil sau pur și simplu încărcați fișierul de pe computer. Selectați metoda pe care doriți să o utilizați.

.Ce este Bitcoin Cash: alegeți să încărcați o imagine pe Coinbase.

7. Dacă v-ați încărcat corect ID-ul, veți vedea mesajul de mai jos. Dacă apare o eroare, acest lucru se datorează probabil faptului că calitatea imaginii nu era la un standard suficient de ridicat. Încercați din nou până când se confirmă.

Ce este Bitcoin Cash: succes în verificarea contului.

Felicitări! Acum știți ce este Bitcoin Cash, iar identitatea dvs. a fost verificată acum. Cu toate acestea, înainte de a putea cumpăra efectiv Bitcoin Cash, va trebui adăugați detaliile de plată.

Adăugați detaliile dvs. de plată la Coinbase

1. Aici trebuie să introduceți adresa de facturare. Acesta trebuie să se potrivească cu adresa cardului dvs. de credit / debit, în caz contrar, veți primi o eroare!

Ce este Bitcoin Cash: detalii de plată în cont.

2. Vi se va cere acum să introduceți detaliile cardului de credit / debit. Nu vă faceți griji, Coinbase are o securitate ridicată, deci detaliile dvs. sunt în siguranță. După ce ați făcut acest lucru, faceți clic pe Adaugă card.Ce este Bitcoin Cash: adăugarea unui card de credit pe Coinbase.

Felicitări! Nu v-ați verificat identitatea și v-ați adăugat și cardul de credit / debit. Acum puteți cumpăra Bitcoin Cash!

Cum cumpăr Bitcoin Cash la Coinbase

1. Mai întâi, faceți clic pe Vânzare-cumpărare În partea de sus a paginii. Apoi faceți clic pe Bitcoin Cash.Ce este Bitcoin Cash: selectarea pentru a cumpăra Bitcoin Cash pe Coinbase.

2. După cum veți vedea în imaginea de mai jos, trebuie să introduceți suma de numerar Bitcoin pe care doriți să o cumpărați. În exemplul nostru, vrem să cumpărăm Bitcoin Cash în valoare de 100 de euro, deci asta am introdus în cutie. Veți observa că caseta BCH se actualizează. În momentul tranzacției noastre, primim 0.12377315 Bitcoin Cash în schimbul a 100 de euro. Cu toate acestea, acest lucru se va schimba în funcție de prețul pieței în momentul achiziției.

Notă: Vă întrebați „ce este BCH”? BCH este codul monedei pentru Bitcoin Cash. La fel ca banii din lumea reală, unde USD sunt dolari SUA și GBP este marile lire sterline, fiecare criptomonedă are propriul cod.

Ce este Bitcoin Cash: limita săptămânală a contului Coinbase.

3. După ce faceți clic pe Cumpărați Bitcoin Cash instantaneu, Coinbase vă va cere să confirmați detaliile de plată. Clic A confirma.

Și atât, este la fel de ușor ca asta! Tocmai ați făcut prima achiziție Bitcoin Cash.

BCH poate fi achiziționat și prin Simplex – ai face asta cu cardul dvs. de credit sau de debit, ceea ce asigură că procesul va fi rapid și neted, fără nicio sughiț de securitate pe parcurs.

De asemenea, este posibil să cumpărați Bitcoin Cash de la un schimb crypto-for-crypto. Aici depuneți utilizând o altă criptomonedă (cum ar fi Bitcoin) și o schimbați cu Bitcoin Cash. Majoritatea schimburilor majore vor enumera Bitcoin Cash, deoarece este una dintre cele mai populare monede de pe piață.

Dacă ați urmat ghidul nostru până în acest punct, acum ar trebui să puteți răspunde cu ușurință „ce este Bitcoin Cash” și acum știți cum să îl cumpărați! În continuare, voi explica Extracția Bitcoin Cash.

Cum se extrage Bitcoin Cash?

La fel ca majoritatea criptomonedelor, Bitcoin Cash este descentralizat. Aceasta înseamnă că nicio persoană sau autoritate nu are control asupra rețelei.

Notă: Dacă o rețea este controlată de cineva, înseamnă că este o rețea centralizată. Gândiți-vă la Yahoo. Toate datele lor sunt stocate pe un server centralizat. Când serverele lor au fost piratate în 2015, hackerii au obținut acces la peste 500 de milioane de conturi! Acest lucru nu ar fi posibil într-o rețea descentralizată precum Bitcoin Cash.

Cu toate acestea, pentru un sistem descentralizat pentru a opera, necesită noduri (calculatoare) la verifica tranzacțiile.

Deci, cum sunt verificate tranzacțiile? Oamenii cunoscuți sub numele de mineri folosesc puterea de calcul pentru a rezolvați ecuații matematice pe blockchain. Odată ce un nod din rețea rezolvă ecuația matematică, acesta verifică un bloc de tranzacții. Apoi primește o recompensă pentru verificarea tranzacției.

Această recompensă, în cazul mineritului Bitcoin Cash, este o monedă Bitcoin Cash.

Ce este Bitcoin Cash?

În zilele actuale, totuși, devine din ce în ce mai greu să câștigi bani din minerit. Există atât de multă concurență încât sunt recompensați doar cei care pot genera cantități uriașe de putere de calcul. Pentru a genera suficientă putere de calcul pentru a deveni un miner de succes, trebuie să investești MULȚI bani (și vorbesc despre zeci de mii de USD)!

Cu toate acestea, există și alte opțiuni pentru toți începătorii! Există ceva numit „bazin minier”. Aici vă alăturați unei rețele de alți mineri. Împreună, vă combinați puterea de calcul pentru a încerca să rezolvați ecuațiile matematice pentru a câștiga recompensa Bitcoin Cash. Dacă grupul dvs. de minerit verifică cu succes o tranzacție Bitcoin Cash, recompensa este împărțită în mod egal între grupul dvs. minier!

Tare nu?

Ei bine, pentru a vă alătura unui grup de minerit este simplu – puteți afla mai multe vizitând unul dintre aceste site-uri:

Extracția Bitcoin Cash este o modalitate excelentă de a câștiga Bitcoin Cash dacă aveți software-ul și hardware-ul potrivit pentru a face acest lucru. Cu toate acestea, dacă nu, atunci investiția în moneda Bitcoin Cash ar putea fi cea mai bună opțiune pentru dvs.!

(Totuși, acesta nu este un sfat financiar … spun doar!)

Comparați Bitcoin Cash unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați Bitcoin Cash unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Concluzie

Dacă citiți acest ghid de la început până la sfârșit, nu ar trebui să vă mai întrebați „ce este Bitcoin Cash?”. In schimb, ar trebui să înțelegeți bine de ce a fost creat și cum funcționează!

Nu numai asta, dar ți-am arătat cum să faci prima ta investiție Bitcoin Cash (adică dacă doriți). Există câteva alte metode de a cumpăra Bitcoin Cash, altele decât Coinbase, dar pentru începători, simt că Coinbase este cea mai favorizată alegere!

Procesul de cumpărare ar trebui să arate cam așa:

 • Vă creați un cont pe Coinbase;
 • Parcurgeți procesul de verificându-vă identitatea și stabilirea tuturor măsurilor de securitate;
 • Alege metoda de plată adecvată, și cripto-ul pe care doriți să îl achiziționați;
 • Faceți achiziția – atât! Acum nu mai rămâne decât să vă transferați monedele într-un portofel sigur – Ledger și Trezor sunt cel mai frecvent folosit portofel rece pe care l-ai putea privi.

O alternativă la achiziționarea Bitcoin Cash în acest mod este prin utilizarea serviciilor de Simplex. Simplex este o companie fintech care vă permite să achiziționați în siguranță criptomonede cu cardul dvs. de credit sau de debit – este rapid, simplu și sigur!

De asemenea, ar trebui să înțelegeți bine importanța mineritului, și cum poți deveni și tu miner. Amintiți-vă, totuși, extragerea Bitcoin Cash nu este întotdeauna profitabilă și necesită o investiție pentru a putea începe.

Deci, ce părere ai despre ghidul „Ce este Bitcoin Cash”? Credeți că dezvoltatorii au luat decizia corectă de a crea Bitcoin Cash? Sau, preferați vechiul Bitcoin bun??

Mi-ar plăcea să vă aud gândurile. Deci, nu fi timid, lasă un comentariu!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me