Dacă oamenii știu doar un singur lucru criptomonedă, atunci ar fi vorba despre un singur lucru Bitcoin. Dacă Bitcoin ar fi o vedetă pop, ar fi Elvis, Beatles și Michael Jackson toate intr-unul. S-ar putea chiar să fie Taylor Swift de asemenea! Cu toate acestea, suntem aici pentru a afla ce este Dogecoin, Asadar, haideti sa începem.

Oamenii tind să vorbească mult despre Bitcoin. Poate fi ușor să uiți asta există sute de alte criptomonede. Unele dintre aceste criptomonede poate fi chiar mai bun decât Bitcoin.

Dar criptomonedele nu sunt doar active digitale, pot fi și comunități.

unu altcoin cu o comunitate în creștere este Dogecoin. În acest ghid, vă voi spune cum a început Dogecoin, cum este folosit și de ce este popular. Deci, când cineva vă întreabă „ce este Dogecoin?”, Veți avea răspunsul.

Nu numai asta, dar după ce ați citit acest ghid, veți putea, de asemenea, să faceți acest lucru ia-ți niște Dogecoin, și, de asemenea, știu unde să-l păstrez, de asemenea!

Criptomoneda DOGE este în plină expansiune în acest moment, aruncă o privire la cum a crescut prețul în doar câteva zile!

Cumpărați Dogecoin: preț Dogecoin.

CUMPARAȚI Dogecoin pe Binance INSTANT!

Povestea Dogecoin începe în 2013, așa că să începem de aici…

Căutați cel mai sigur loc pentru a cumpăra BTC? Am colectat cele mai bine cotate schimburi criptografice care au fost aprobate drept cele mai sigure platforme pentru cumpărarea BTC mai jos, așa că aruncați o privire.

Furnizor Visa / Mastercard disponibil Crypto Scorul nostru Coinbase Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + Încă 30

9.8 Citiți recenzia Vizitați site-ul Binance Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + Încă 150

9.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie Coinmama DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +Încă 7

9.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Kraken Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • DASH
 • + Încă 37

9.1 Citiți recenzia Vizitați site-ul eToro Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 3

8.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie KuCoin DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + Încă 210

8.5 Citiți recenzia Vizitați site-ul Gemini Exchange Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 21

8.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Cel mai popular 729 Recenzii 9.8 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia Alegerea editorului 1279 Recenzii 9.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 816 Recenzii 9.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 1174 Recenzii 9.1 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 453 Recenzii 8.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 563 Recenzii 8.5 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 603 Recenzii 8.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia

Pro

 • O criptomonedă foarte comunitară
 • Destinat educației despre tehnologia blockchain
 • Donații caritabile multiple făcute de comunitate

Contra

 • Volatilitate ridicată
 • Mai mult decât un "glumă" monedă
 • Foarte dependent de comunitate

Ce este Dogecoin? Povestea monedei „Wow”

Până în decembrie 2013, un Bitcoin a meritat 1.083,14 dolari. Lumea începea să ia în serios criptomoneda. Billy Markus și Jackson Palmer am crezut că criptomoneda este luată prea în serios. Au crezut că cripto ar trebui să fie despre distracție și nu doar despre bani. Deci, au decis să creați propria lor monedă. Deci, ce este această monedă distractivă? Ce este Dogecoin?

Ce este Dogecoin: sigla Dogecoin.

Dogecoin a fost lansat pe 6 decembrie 2013. Mascota sa este un meme popular al unui câine Shiba Inu iar modul în care este scris și pronunțat este împrumutat dintr-un spectacol de marionete pe internet. Mișto, eh?

Internetul a fost foarte entuziasmat de această monedă nouă și îndrăzneață și a început să întrebe „bine, ce este Dogecoin?”. Un răspuns este – este o monedă cu un câine pe ea! Dar asta nu este întreaga poveste.

Ceea ce a început ca o mică glumă a devenit acum o imensă comunitate criptografică. Dogecoina este cunoscută în mod obișnuit sub numele de monedă „prietenoasă” și din motive întemeiate. De la succesul său, Dogecoin a fost cunoscut pentru donațiile sale caritabile și alte cauze bune.

Fanii Dogecoin se numesc Shibes! Au chiar propriul limbaj Shibe. Este alcătuit din termeni englezi amuzanți și fraze precum „atât de uimitor”, „mult recunoscător” și „multe lucrări”. Există chiar meme Shibe generatoare poti incerca. Iată una pe care am făcut-o doar pentru tine!

Ce este Dogecoin: un meme Doge.

Fanii Dogecoin sunt un grup special și au folosit Dogecoin pentru a face unele lucruri speciale. Ce lucruri, întrebi? Citiți mai departe!

Cum se utilizează Dogecoin?

Acum știți puțin despre ce este Dogecoin, să vedem cum este folosit. Comunitatea Dogecoin își folosește dimensiunea pentru a susține cauze bune din întreaga lume.

 • În 2014, comunitatea Dogecoin a crescut 50.000 dolari pentru a ajuta la trimiterea echipei de bob din Jamaica la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci.
 • Pentru Ziua Mondială a Apei (22 martie 2014), Shibes loial a crescut 30.000 dolari pentru a ajuta la construirea puțurilor de apă curată în Valea Tana, Kenya.
 • Shibes a încercat chiar NASCAR (North-American Stock Car Auto Racing). În martie 2014, Shibes a plătit 55.000 dolari să sponsorizeze un șofer pe nume Josh Wise. Wise a intrat într-o mașină tematică Dogecoin!

Dogecoin are un număr mare de persoane și pe rețelele de socializare. Reddit găzduiește un grup Shibe plin de viață care se poate înclina reciproc cu Dogecoin pentru a posta conținut bun. De asemenea, pot folosi platforma pentru a strânge bani pentru cauze bune. Organizațiile de caritate Dogecoin care utilizează Reddit ca platformă includ SocksForTheHomeless și DogePizza.

Deci, acum știți povestea lui Dogecoin și modul în care este folosită. Știți, de asemenea, că are o mulțime de fani, dar cât de mare este Dogecoin ca monedă? Să ne uităm la cifre.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Ce merită Dogecoin?

Răspunsul scurt este, nu prea mult. Astăzi (19.08.2020), o singură Dogecoin merită numai 0,003410 USD!

in orice caz, Dogecoin nu are limită de aprovizionare. Aceasta înseamnă că există o cantitate nesfârșită de Dogecoin și, prin urmare, prețul nu va crește la fel de mult ca și alte monede Litecoin și Bitcoin care au provizii limitate.

Vor exista doar 21 de milioane de Bitcoins. Cu toate acestea, există aproape 114 miliarde de Dogecoin aflat în circulație chiar acum. Acest lucru face ca Dogecoin să fie excelent pentru tranzacții mici, motiv pentru care este utilizat pentru tipping și donații.

Ce este Dogecoin: un Dogecoin pe tastatură.

Deci, prețul unei Dogecoin este sub 1 cent, dar asta nu înseamnă că Dogecoin nu are valoare. Dogecoin are o plafon de piață de 330.900.232 dolari începând de astăzi, dar a fost mai mare de 1 miliard USD în ianuarie 2018!

Notă: Capitalizarea pieței (sau capitalizarea de piață) este valoarea valorică a numărului total de monede de pe piață.

Toate aceste numere sunt foarte distractive (nu?), Dar cum funcționează într-adevăr tranzacțiile Dogecoin? Hai să aruncăm o privire.

Tehnologia din spatele Dogecoin

Curios despre ce este tehnologia Dogecoin? Ei bine, toate criptomonedele se bazează pe tehnologia blockchain. Blockchain-urile sunt baze de date digitale uriașe (uneori numite registre) care stochează informații despre tranzacții. Fiecare tranzacție efectuată cu Dogecoin este stocată în blockchain-ul Dogecoin.

Informațiile blockchain nu sunt stocate într-un singur loc, însă sunt stocate peste tot mii de computere au sunat noduri. Acesta este motivul pentru care se numesc blockchain-uri rețele descentralizate. Blockchain-urile nu funcționează pe un server centralizat.

Ce este Dogecoin? Un ghid pentru începători

Să vedem cum funcționează o tranzacție pe blockchain-ul Dogecoin. Voi folosi fondatorii internaționali Dogecoin ca exemplu:

Jackson locuiește în Australia. Billy locuiește în America. Imaginați-vă că Jackson vrea să îi trimită lui Billy bani fără a utiliza o bancă sau a plăti comisioane de schimb. Jackson decide să folosească Dogecoin.

 1. Jackson îi trimite 10 DOGE lui Billy.
 2. Computerele (nodurile) din blockchain-ul Dogecoin verifică pentru a vă asigura că Jackson are 10 DOGE de trimis. Dacă mai mult de jumătate din toate nodurile din rețea sunt de acord că Jackson are 10 DOGE de trimis, atunci tranzacția se poate întâmpla. Tranzacția poate fi acum adăugată la blockchain.
 3. Billy primește 10 DOGE.

Nodurile primesc o recompensă pentru verificarea tranzacțiilor. Recompensa este o nouă Dogecoin. Aceasta se numește minerit. Ce este Exploatarea Dogecoin?

Dogecoin Mining

Când un nod încearcă să confirme o tranzacție Dogecoin, acesta este introdus într-un fel de loterie. Această loterie implică ghicirea unui cod care este dat celui mai nou bloc de tranzacții adăugat la blockchain. În care premiul (sau recompensa) pentru nodul care elaborează codul corect este de 10.000 DOGE.

Această loterie Dogecoin se întâmplă o dată pe minut. Aceasta înseamnă că un nou set de tranzacții Dogecoin sunt confirmate în fiecare minut.

Ce este Dogecoin: mineritul Dogecoin.

Timpul tranzacțiilor Dogecoin este mult mai rapid decât Bitcoin sau Litecoin. Acesta este un alt motiv pentru care a devenit atât de popular ca un sfat online rapid sau o donație.

Pentru ca tranzacția din exemplu să funcționeze, Jackson și Billy ar avea nevoie de mai mult decât doar blockchain-ul Dogecoin. De asemenea, ambii vor avea nevoie de un portofel Dogecoin. Acum, că știți ce este mineritul Dogecoin, să aflăm ce este portofelul Dogecoin?

Portofele Dogecoin

Un portofel cripto nu este ca un adevărat portofel în care păstrați hârtie de bani și monede de metal. Criptomonedele sunt digitale, ceea ce înseamnă ele există doar pe computere. Portofelele cripto sunt locul în care stocați informațiile de care aveți nevoie pentru a utiliza criptomoneda. Aceste informații includ chei publice și chei private.

Notă: O cheie publică este ca o adresă de e-mail unde criptomoneda poate fi trimisă. Toată lumea din rețea o poate vedea. O cheie privată este ca parola pentru adresa de e-mail respectivă. Este foarte important să vă păstrați cheile private în siguranță!

Sunt patru tipuri de portofele Dogecoin din care să alegeți

 • Portofele software: Dogecoin oferă două portofele software pentru descărcare.
 • Dogecoin Core: Acesta conține întregul blockchain Dogecoin. Descărcarea poate dura mult timp. Cu aceasta, computerul dvs. devine un nod Dogecoin.
 • MultiDoge: Aceasta este ușoară. Aceasta înseamnă că stochează suficiente informații pentru a utiliza Dogecoin, dar computerul dvs. nu va deveni un nod complet.
 • Portofele online: Portofele de genul Dogechain vă permite să utilizați blockeco-ul Dogecoin fără a stoca nimic din acesta pe computer.
 • Portofele de hârtie: Acestea sunt portofele imprimabile pe care o poți ține în mână. Acesta este un mod sigur de a vă stoca Dogecoin. Puteți realiza un portofel de hârtie pe site-uri precum net.
 • Portofele hardware: Acestea sunt dispozitive hardware amovibile, precum stick-uri USB. Pot fi destul de scumpe, un Keepkey este 68 USD iar un Ledger Nano este 96 USD. Din nou, acestea sunt o modalitate sigură de a vă stoca Dogecoin.
 • Sfat rapid: Este recomandat să utilizați un amestec de portofele diferite atunci când stocați cripto-ul. Acest lucru împiedică furarea tuturor Dogecoin-ului dvs. dacă cineva vă va spăla portofelul.

  Schimburi Dogecoin

  Schimburile de criptomonede sunt site-uri web unde puteți cumpăra și vinde criptomonede. Puteți cumpăra și vinde Dogecoin pe majoritatea schimburilor criptografice. Deci, care este cel mai bun schimb Dogecoin? Bursele care au cele mai mari volume de tranzacționare Dogecoin 24 de ore sunt Bit-Z și Bittrex.

  Acestea fiind spuse, totuși, cel mai bun loc pentru a cumpăra Dogecoin este încă văzut ca. Binance.

  Binance este adesea considerat a fi una dintre cele mai bune platforme de schimb criptografic, în general. Oferă unele caracteristici de securitate uimitoare, și găzduiește o mulțime de monede criptografice diferite pentru a face schimb și schimb. Dogecoinul este unul dintre ele!

  Notă: Volumele de tranzacționare 24 de ore sunt cantitatea totală de monede care au fost cumpărate și vândute într-o zi.

  Când folosești un schimb de monede, va trebui să plătește datorii. Dacă doriți să obțineți Dogecoin gratuit, puteți vizita un robinet Dogecoin. Un robinet Dogecoin este un site web unde puteți face sarcini în schimbul Dogecoin-ului gratuit. Sarcinile includ: vizionarea anunțurilor, completarea sondajelor sau jocul la o loterie.

  Ce este Dogecoin? Un ghid pentru începători

  S-ar putea să vă gândiți: „Hei, dacă trebuie să fac sarcini, Dogecoin nu este chiar gratuit!” Ai avea dreptate să gândești asta. Robinetele nu dau cu adevărat Dogecoin gratuit și, uneori, nu plătesc deloc Dogecoin!

  Important: trebuie să fiți foarte atenți atunci când utilizați un portofel, schimb sau robinet Dogecoin. De fapt, trebuie să fii atent atunci când ai de-a face cu orice portofel sau schimb de criptomonede.

  Deci, cât de sigur este Dogecoin oricum? Să aflăm.

  Dogecoin este sigur?

  Dogecoin a avut mai multe probleme de securitate de la lansare.

  Portofel

  Pe 25 decembrie 2014, un portofel Dogecoin numit Dogewallet a fost piratat. Hackerii au furat 21 milioane Dogecoin, care valora aproximativ 12.000 de dolari. Știu la ce te gândești. Cine ar fura monede drăguțe de câine în ziua de Crăciun? Acestea fiind spuse, comunitatea Dogecoin a crescut 13.000 dolari pentru a rambursa utilizatorii care au pierdut bani.

  Ce este Dogecoin: un alt meme Dogecoin.

  51% Atacuri

  Tehnologia blockchain este foarte sigur. Blockchain-ul Dogecoin nu a fost niciodată piratat. Cu toate acestea, toate blockchain-urile – inclusiv Dogecoin – sunt expuse riscului de 51% atacuri.

  A 51% atac este atunci când mai mult de jumătate dintr-un blockchain intră sub controlul unei persoane sau grup. Dacă s-ar întâmpla acest lucru, atunci acel grup ar putea adăuga tranzacții nevalide la blockchain. Aceasta ar fi o fraudă și ar fi rău pentru orice criptomonedă care a fost victimă a acestui atac de hack.

  Când Dogecoin a fost lansat pentru prima dată, riscul unui atac de 51%. Pentru a opri acest lucru, dezvoltatorii Dogecoin au construit o operațiune minieră combinată cu Litecoin în 2014. Cele două valute pot fi acum amestecate împreună. Ceea ce face ambele rețele mai sigure.

  Ce este Dogecoin: Dogecoin și Litecoin au fuzionat.

  Hoge

  În septembrie 2017, un membru al comunității Dogecoin a fost arestat în Marea Britanie pentru fraudă. Ryan Kennedy a deschis un schimb Dogecoin numit Hoge folosind numele Alex Green. Moolah a dat faliment și se crede că Kennedy ar fi furat banii utilizatorului.

  Comunitatea avea încredere în Kennedy, iar el i-a mințit. Se crede că este primul proces de fraudă criptografică. Jackson Palmer și-a părăsit rolul de lider la Dogecoin în aprilie 2015. A avut a sugerat că a plecat din cauza lui Kennedy și a falimentului Moolah.

  Aceste probleme arată două lucruri:

  1. Tehnologia blockchain este sigură, dar lucrurile care vin cu ea nu sunt întotdeauna complet sigure.
  2. Comunitatea Dogecoin este puternică – a avut unele probleme, dar încă funcționează.

  Am vorbit multe despre trecutul Dogecoin. Deci, ce va face Dogecoin în viitor?

  Ce urmează să facă Dogecoin În continuare?

  Dezvoltatorii Dogecoin nu au făcut modificări majore asupra monedei din 2015. Aceasta înseamnă că Dogecoin ar putea rămâne în urmă și de aceea Shibes pleacă de la Dogecoin pentru a se alătura unor platforme mai avansate precum Ethereum.

  Deci, ce face Dogecoin? De ce nu au existat actualizări? Din păcate, Dogecoin are doar trei dezvoltatori și sunt voluntari cu jumătate de normă! Unul dintre punctele forte ale Dogecoin este comunitatea sa relaxată și iubitoare de distracție. Cu toate acestea, aceasta este și o slăbiciune, deoarece alte valute sunt mult mai profesionale.

  Ce este Dogecoin: un Dogecoin și bani fiduciari.

  Chiar și Jackson Palmer are spus criptomoneda este o bulă. El a mai spus că orice tehnologie care nu a fost actualizată de trei ani nu valorează sute de milioane de dolari.

  Notă: Un balon este un produs cu o valoare de piață mult mai mare decât valoarea sa reală. Când apare o „bulă”, valoarea de piață poate scădea foarte repede.

  Totuși, nu este totul rău! Unul dintre dezvoltatorii Dogecoin, Ross Nicoll, are spus că a lucrat la o actualizare. Această actualizare ar trebui să facă platforma mai sigură și mai stabilă. Ar putea însemna, de asemenea, că valoarea Dogecoin ar putea crește.

  Comparați Dogecoin unul lângă altul cu alții

  Știați?

  Comparați Dogecoin unul lângă altul cu alții

  Toate schimburile de criptare pot părea similare cu dvs., dar sunt NU la fel!

  Da! Arată-mi diagrama comparativă

  O astfel de concluzie

  Când ne întrebăm „ce este Dogecoin?”, Răspunsul este simplu. Dogecoin este una dintre sutele de criptomonede care urmează Bitcoin în piața de schimb criptografic.

  Întrebarea pe care ar trebui să ne-o punem este „ce face Dogecoin diferit?” Răspunsul la această întrebare este mai important. Dogecoin construiește o comunitate. Construiește un loc unde oamenii se pot distra, pot face fapte bune și pot învăța despre criptomonede.

  Dacă doriți să obțineți niște Dogecoin, procesul ar fi cam așa:

  1. În primul rând, înregistrați-vă pe unul dintre schimburile criptografice care susțin și oferă Dogecoin ca opțiune de cumpărare sau tranzacționare (adică. Binance).
  2. Pe majoritatea acestor platforme, va trebui înregistrați-vă și verificați-vă identitatea – face acest lucru.
  3. După aceea, găsiți Dogecoin pe una dintre listări.
  4. Alegeți metoda prin care doriți să achiziționați Dogecoin (card de credit sau debit, transfer bancar sau bancar etc.).
  5. Asta este! Singurul lucru care rămâne de făcut acum este stochează-ți noile monede într-un portofel. Cea mai sigură opțiune ar fi un portofel hardwareTrezor este un bun exemplu.

  Oameni care au cumpărat Dogecoin acum câteva zile sau chiar mai devreme au reușit să-și înmulțească câștigurile!

  Cumpărați Dogecoin: preț Dogecoin.

  Cumpărați Dogecoin ACUM!

  Blockchain-ul este cea mai importantă tehnologie din secolul 21 până acum și are puterea de a face lumea un loc mai bun. Poate fi ușor să uităm acest lucru, deoarece tot ce vorbește cineva este prețul Bitcoin!

  Dogecoin este o sărbătoare a cripto, este o petrecere blockchain și toată lumea este invitată, inclusiv dvs.!

  Deci, acum că ați citit acest ghid, care este cazul dvs. preferat de utilizare a Dogecoin?

  Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me