De la mijlocul lunii decembrie până la începutul lunii ianuarie, Tron (TRX) a crescut peste 2.000% – da, aceasta este o creștere de 2.000% în doar trei săptămâni. Aproape toată lumea a auzit de Tron, dar știi exact ce este? Sau încă te întrebi, "ce este moneda Tron?".

Dacă cazul este cel din urmă, ești în locul potrivit!

Până la sfârșitul acestui ghid, vom acoperi tot ce trebuie să știți pentru a răspunde la întrebare "ce este moneda Tron?". Pe lângă elementele de bază, vă voi prezenta și:

Să începem!

Căutați cel mai sigur loc pentru a cumpăra BTC? Am colectat cele mai bine cotate schimburi criptografice care au fost aprobate drept cele mai sigure platforme pentru cumpărarea BTC mai jos, așa că aruncați o privire.

Furnizor Visa / Mastercard disponibil Crypto Scorul nostru Coinbase Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + Încă 30

9.8 Citiți recenzia Vizitați site-ul Binance Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + Încă 150

9.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie Coinmama DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +Încă 7

9.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Kraken Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • DASH
 • + Încă 37

9.1 Citiți recenzia Vizitați site-ul eToro Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 3

8.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie KuCoin DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + Încă 210

8.5 Citiți recenzia Vizitați site-ul Gemini Exchange Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 21

8.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Cel mai popular 729 Recenzii 9.8 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia Alegerea editorului 1279 Recenzii 9.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 816 Recenzii 9.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 1174 Recenzii 9.1 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 453 Recenzii 8.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 563 Recenzii 8.5 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 603 Recenzii 8.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia

Pro

 • Platforma orientată spre conținut
 • Descentralizat
 • Se aplică principiile P2P
 • Echipa foarte influentă și fondatorii din spatele proiectului

Contra

 • Câteva zvonuri negative în jurul fondatorilor
 • Poate fi abuzat pentru evaziune fiscală și tranzacții privilegiate

Ce este Tron Coin?

Pentru a înțelege pe deplin ce este moneda Tron, trebuie să începem de la elementele de bază. Tron este A descentralizat platformă de divertisment și partajare de conținut care folosește blockchain și de la persoană la persoană (P2P) tehnologie.

Vă puteți gândi la acesta ca la o rețea de socializare de generație următoare pe care puteți creați și partajați conținut cu oricine, oriunde in lume. Tronix este unitatea de bază a conturilor din blockchain-ul lui Tron. Este moneda care vă plătește pentru conținutul dvs. și este adesea denumită simbolul său “,TRX‘.

Oamenii cărora le place social media, jocurile de noroc online și alte forme de divertisment online, se vor bucura de Tron.

Ce este Tron Coin: TRX Coin Explained

Folosind ecosistemul criptomonedei Tron, nu numai că puteți partaja conținut cu alte persoane, dar sunteți compensat în calitate de creator de conținut pentru conținutul și datele pe care le creați. Acest model servește în opoziție directă cu modul în care companiile de social media tradiționale, cum ar fi Facebook, generează bani din datele utilizatorului.

De multe ori o fac fără ca utilizatorul să știe, beneficiind de ei înșiși. Când utilizați criptomoneda Tron, aveți controlul asupra datelor dvs. și veți fi compensat pentru conținutul dvs..

Parteneriatele Tron

TRX are deja câteva parteneriate mari, precum cel cu oBike. Cea mai mare companie de biciclete din Asia de Sud-Est (oBike), cu sediul în Singapore, și-a lansat propriul token, oCoin. Jetonul a fost lansat în rețeaua Tron. Monedele au utilitate reală, deoarece monedele pot fi folosite pentru a cumpăra plimbări pe platforma oBike. Compania permite utilizatorilor să câștigați monede doar alegând să mergeți pe biciclete.

Alte parteneriate majore includ cel cu un gigant semiconductor, Bitmain, care este un producător de frunte și designer al Jetoane ASIC folosit pentru Minarea Bitcoin. Antminer S9 de la Bitmain este unul dintre cele mai fierbinți produse utilizate în comunitatea minieră Bitcoin. Așadar, atunci când cineva vă întreabă ce este moneda Tron, nu uitați să menționați rețeaua lor imensă de parteneri.

Ce este Tron Coin: TRX Coin Explained

Zag- S&W, un alt partener al lui Tron, este o firmă internațională de avocatură de vârf care se concentrează pe dreptul comercial și corporativ. Acesta este un plus promițător, deoarece firma face parte din Legal 500, care are o rețea extinsă către unele dintre cele mai mari companii din lume.

Acest parteneriat va oferi asistență cuprinzătoare în tranzacțiile, operațiunile, gestionarea riscurilor și adaptarea legală a activelor digitale în toate jurisdicțiile. Pe măsură ce Tronix este listat la tot mai multe schimburi, nevoia de asistență juridică crește doar. Acest parteneriat este foarte strategic.

Aceasta nu este o mișcare surprinzătoare de la fundația non-profit din spatele Tron.

Fundația Tron

Fundația Tron este o entitate non-profit, cu sediul în brațul industrial din Asia de Sud-Est din Singapore. Fundația se angajează în principal în operarea rețelei de criptare Tron în principiile deschidere, corectitudine, și transparenţă în sprijinirea echipei de dezvoltare a lui Tron.

Echipa din spatele Fundației Tron ia în considerare reglementare și conformitate să fie cea mai mare valoare. Au aprobarea Autorității de Reglementare Contabilă și Corporativă și se află sub supravegherea Legii societăților comerciale din Singapore.

Încă mă întreb, ce este moneda Tron? Aflând mai multe despre fondator, Justin Sun, vă va ajuta să înțelegeți mai bine moneda.

Justin Sun

Liderul Fundației Tron este tânărul Justin Sun, care are un fundal impresionant pentru cineva la orice vârstă, să nu mai vorbim, cineva care are 27 de ani. Pentru început, el a fondat aplicația Peiwo care are deja 10 milioane de utilizatori.. Justin Sun l-a determinat pe Peiwo să devină prima aplicație de streaming live care primește cryptos. Aplicația Peiwo este unul dintre membrii de frunte ai comunității de conținut audio online.

Forbes a listat Soarele ca fiind 30 sub 30 în Asia. Deci, atunci când cineva vă întreabă ce este moneda Tron sau de ce să alegeți moneda Tron, păstrați întotdeauna în minte fondatorul său de succes. El este, de asemenea, protejatul lui Jack Ma, care este fondatorul grupului Ali Baba. Jack Ma l-a ales pe Justin Sun pentru a studia la prestigioasa Universitate Jack Ma Hupan, care a făcut-o o rată de acceptare mai mică decât Princeton.

Ce este Tron Coin: tasta Tron de pe tastatură.

Justin Sun este, de asemenea, absolvent al Universității din Pennsylvania. În timp ce relația dintre Ali Baba și Tron este încă neclară, unii dintre cei mai buni dezvoltatori din Ali Baba părăsesc Alibaba pentru a merge la Tron, ceea ce face ca problemele să fie și mai tulbure..

Dincolo de Jack Ma, Sun s-a înconjurat de o echipă și mai largă de mentori all-star, inclusiv Feng Li și Tim Berners-Lee. Pentru cei dintre voi care nu știu, Feng Li este consilier Clipoci și a condus investiții la Coinbase. Tim Berners-Lee este renumit pentru inventând World Wide Web.

Dincolo de echipă, există un număr tot mai mare de influențatori cheie în cripto care cred că moneda TRX va avea succes, inclusiv Hacker Noon.

Cum poate fi utilizat TRON?

Cel mai mare beneficiu al utilizării criptografiei Tron este că sunteți împuternicind artiștii și creatorii de conținut din întreaga lume să dețină proprietatea asupra conținutului pe care îl creează.

Tron conduce o mișcare la care unii se referă ca a treia rețea. Deși sună futurist, al treilea web sau web 3.0 va permite oamenilor să folosească internetul așa cum a fost destinat inițial pentru a fi folosit – ca rețea deschisă descentralizată.

Pe parcursul balonul dotcom, internetul luase o întorsătură departe de originea sa descentralizată. Giganții rețelelor sociale din Silicon Valley au construit pe partea de sus a infrastructurii care le-a fost dată și au reconectat-o ​​astfel încât Giganții tehnici să poată face bani din datele utilizatorilor. Cambridge Analytica este cazul și punctul acestui sistem. Cu toate acestea, în al treilea Web, Tron va pune puterea înapoi în mâinile utilizatorilor, astfel încât aceștia să poată controla propriile date..

Ce este Tron Coin: site-ul web Tron în fața unei diagrame.

Prin utilizarea criptografiei Tron, duceți internetul înapoi pe calea sa originală. Puneți datele înapoi sub controlul dvs. în cazul în care aveți posibilitatea de a nu divulga sau genera bani pentru propriul dvs. câștig. Deci, unul dintre răspunsurile la ceea ce este moneda Tron este ceva care va fi readuce internetul la scopul său inițial.

Din punctul de vedere al dezvoltatorului, Tron este, de asemenea, special, deoarece este în prezent construit într-un mod care permite utilizarea oricărui limbaj la nivel înalt pentru contracte inteligente. Aceasta înseamnă că, în viitor, dezvoltatorii vor putea folosi orice limbaj de programare preferă să construiască pe baza designului open-software.

Unul dintre cele mai mari produse dezvoltate până acum pe Tron este pui cripto. Imediat după ce pisicile cripto au fost lansate pentru prima dată, Tron a încercat să joace anul viitor chinez al câinelui. Câinii Tron încă se vând pentru echivalentul a 18 USD. Acesta este doar unul dintre numeroasele exemple de produse de succes din rețea.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Cum funcționează tranzacțiile?

Pentru a vă ajuta să înțelegeți pe deplin ce este moneda Tron, vă voi arunca o privire cum funcționează tranzacțiile acestei monede.

Ca multe alte monede digitale, Tranzacțiile cu monede TRX au loc pe un registru public. Pe acest registru public, istoricul fiecărei tranzacții poate fi urmărit până la prima tranzacție. Modelul de tranzacție pe care îl folosește TRX este similar cu modelul de tranzacție pe care îl folosește Bitcoin. Singura diferență este că Tron a îmbunătățit modelul Bitcoin oferind securitate suplimentară. Modelul pe care îl folosește TRX se numește UTXO.

Într-un model UTXO, există o ieșire de bază care reprezintă o sumă de bani trimisă la adresa unui utilizator TRX alături de un set de reguli care vor debloca acea sumă setată specifică. Produsul final este o ieșire numită UTXO.

Ce este Tron Coin: moneda TRX explicată

Dar pentru a înțelege pe deplin ce este TRX, nu trebuie să știți prea multe despre modelul UTXO. Asta este cu atât mai mult pentru dezvoltatorii și tocilarii care ar putea ști mai mult decât ar trebui (nu că este ceva în neregulă cu asta la!).

Ar trebui să vă concentrați asupra imaginii mai mari, respectând utilitatea generală pe care o oferă Tron persoanelor care doresc să recâștige controlul asupra datelor lor și să folosească în continuare rețelele sociale.

Potențialul TRON

Deoarece aveți deja o idee destul de bună despre ceea ce este moneda Tron, este timpul să discutați potențialul său. Relația lui Justin Sun cu Jack Ma pune întrebarea dacă va exista o fuziune sau convergență a celor două entități în viitor. Orice astfel de vești ar fi monumentale și cu siguranță o catapultează pe Tronix pe o cale deja bine călcată spre succes.

Tron este încă nou și tocmai începe. Dar totuși, nu poți fi prea optimist.

Criptarea Tron ar putea să nu crească din cauza modului în care Justin Sun gestionează comunicarea, ceea ce uneori i-a enervat pe investitori. Soarele are reputatie pentru a furniza actualizări care anunță pur și simplu că un anunț mare va fi anunțat în viitor, ceea ce este de înțeles destul de frustrant. Oamenii consideră, de asemenea, că Sun este prea tineresc și poate prea naiv pentru a rula un blockchain care are magnitudinea lui Tron.

Ce este moneda Tron: creatorii monedei Tron.

Alte fotografii negative asupra reputației lui Tron și Justin Sun au apărut la începutul anului 2018, când au circulat știri despre Tron folosind o parte din Ethereum’s cod și încălcarea licenței de autor Ethereum. Acest lucru a fost corectat de atunci. În același timp, au existat și zvonuri cu privire la faptul că Justin Sun a încasat propriile sale monede în valoare de 1,2 miliarde de dolari. Și acesta s-a dovedit a fi un zvon fals.

Unii consideră acel șir de năvălire ca o campanie FUD în încercarea de a distruge reputația lui Justin Sun. Reputația lui Sun este adesea sub foc atunci când oamenii întreabă, "ce este moneda Tron?". Indiferent, moneda este doar în primul an al unei hărți rutiere care se întinde până în 2023. Cu alte cuvinte, este încă foarte devreme pentru Tron, astfel încât știri de acest gen vor dispărea în timp.

Uită-te la Jed McCaleb din Stelar. Oamenii au uitat totul Mt. Gox când au apărut știri despre parteneriatul Stellar cu IBM. Din nou, sunt primele zile pentru Tron.

TRON este sigur?

Dacă utilizați platforma Tron, reputația din jurul acesteia a fost destul de bună până acum. Bugetul pare prioritizează securitatea, pe care îl pot obține din recenta angajare a lui Tron a unui inginer de securitate extrem de solicitat, Jorge Guo. El a primit recunoaștere pentru munca sa de la oameni de genul Google, Qualcomm, Huawei.

Guo se va descurca cu toate cercetare și dezvoltare pentru securitatea lui Tron. El ajută să răspundă la întrebările centrate pe securitate legate de subiect, "ce este moneda Tron?".

Când vine vorba de a deține TRX în sine, trebuie doar să fii inteligent.

La fel ca deținerea unei parole sigure, trebuie să tratați oricum vă stocați monedele foarte sensibil. Puteți alege să stocați monedele în un portofel, ca Ledger Nano S, dar dacă folosești un astfel de portofel, fii sigur că notează-ți cheia privată. Dacă nu scrieți cheia privată, vă puteți pierde monedele pentru totdeauna.

Din moment ce criptomoneda este descentralizat, multe portofele nu stochează deloc informațiile dvs. Nu au copii de siguranță ale numelui dvs. de utilizator și parolei. Nu puteți primi un e-mail pentru a vă reseta parola dacă ați uitat-o. Trebuie să aveți cheia privată la care vi se oferă acces la înscriere. Asta este. Acesta este singurul mod de a intra în contul dvs..

Același lucru se poate spune și despre cumpărarea de monede Tron. Ar trebui să alegeți întotdeauna o platformă fiabilă de schimb de criptomonede (sau un intermediar de încredere) și asigurați-vă că toate măsurile de securitate sunt verificate – numai făcând acest lucru puteți rămâne sigur că niciun prejudiciu nu va veni asupra fondurilor și activelor dvs. în procesul de cumpărare și ulterior.

La fel ca orice alt material digital, Tron poate fi exploatat, iar securitatea sa poate fi încălcată. Acesta este un risc pe care trebuie să-l asumi în era digitalizării. Puteți urma tehnici de securitate de bază, cum ar fi asigurându-vă cheile private folosind un portofel hardware. Astfel de tehnici vă vor spori capacitatea de a vă proteja activele.

Cu toate acestea, poate că ești propriul tău inamic când vine vorba de abuzul TRX. La fel ca alte monede digitale, îl puteți folosi pentru a face lucruri destul de ilegale atunci când vine vorba evaziune fiscala sau tranzacționare ilegală (deși ar trebui să se știe că TRX-ul lui Justin Sun va fi blocat până în 2021, așa că nu își poate atinge oferta ca directorii c-suite de pe Wall Street).

Cum poate fi abuzat?

La fel ca multe alte monede sau, în realitate, doar active în general, TRX poate fi folosit pentru gusturi ascunderea banilor sau evaziunea fiscală. De fapt, până la 36% dintre proprietarii Bitcoin intenționează să comită fraude fiscale anul acesta, potrivit unui articol al Motley Fool.

Pe măsură ce reglementarea criptomonedelor crește, există mai puțin spațiu pentru infractori să utilizeze criptomoneda în mod ilegal. Concepte precum KYC (Cunoașteți clientul) devin tot mai proeminente pentru identificarea și verificarea persoanelor care utilizează moneda digitală. KYC este bun pentru identificarea proprietarilor de active, dar într-un fel, KYC beneficiază și de proprietarii înșiși liniștindu-i de legitimitatea platformei pe care o folosesc.

Ce este moneda Tron: o vizualizare a monedei Tron.

Negociere cu cineva din interior poate avea loc și cu Tron la fel cum ar putea apărea pentru orice altă monedă. Suspiciunea de tranzacționare din interior este intensă în cripto. Nu au apărut zvonuri neobișnuite referitoare la Tron și la tranzacționarea din interior, cu excepția zvonului dezmembrat cu privire la faptul că Justin Sun ia TRX în valoare de un miliard de dolari pentru el însuși.

Sunul care ia bani pentru el nu ar trebui să te facă să crezi că Tron este o monedă proastă dacă tot încerci să răspunzi la întrebare "ce este moneda Tron", deşi.

În toate aspectele, Moneda TRX este solidă. Tehnologia și personalul din spatele Tron vin cu puțină îngrijorare. Echipa se construiește încet cu dezvoltatori din Alibaba și alți giganți tehnologici. Justin Sun este tânăr, dar asta înseamnă doar că este din aceeași generație pe care o are criptomoneda – înțelege un public tânăr. Această monedă merită cu siguranță vizionată.

Comparați Tron unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați Tron cot la cot cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Concluzie

Cu un tânăr lider energic în Justin Sun, această monedă merge în loc. Fondatorul este una dintre cele mai bine conectate persoane din cripto. Faptul că îl poate numi pe Jack Ma, fondatorul grupului Ali Baba, precum și fondatorul World Wide Web, membri ai cercului său interior arată cât de puternic este el cu adevărat. Gândiți-vă la rețeaua lui Justin Sun când răspundeți la întrebare "ce este moneda Tron?".

Ai auzit vreodată citatul "arată-mi cu cine te înconjori și îți voi arăta cine ești"? Acest citat se aplică și îndrumărilor de afaceri. Rețeaua de gradul întâi a lui Justin Sun, precum și viziunea sa pentru viitorul lui Tron, sunt active puternice. Acest proiect este încă foarte nou și sunt teribil de entuziasmat să văd ce va depinde viitorul pentru Tron!

Acum, dacă ați ajuns la concluzia că ați dori să cumpărați singuri câteva monede Tron, ar trebui să rețineți că acest lucru ar trebui făcut numai pe schimburi de criptomonede de încredere. De exemplu, Binance este un astfel de schimb – cumpărarea Tron aici ar arăta cam așa:

 1. Înregistrați-vă și verificați-vă identitatea pe Binance;
 2. Configurați-vă contul;
 3. Alegeți câte monede Tron doriți să cumpărați;
 4. Alegeți metoda de cumpărare dorită;
 5. Faceți achiziția!

Alternativ…

Dacă nu sunteți dornici să cumpărați monede Tron dintr-un schimb de criptomonede, puteți cumpăra de fapt prin Simplex – o companie de procesare a plăților. În acest fel, veți putea cumpăra monedele dvs. Tron cu un card de credit sau de debit, și asigurați-vă că plata dvs. este sigur și rapid, de asemenea.

De asemenea, nu uitați să găsiți un portofel în care să stocați monedele dvs. Tron. Mulți utilizatori le recomandă Ledger Nano S – este cu siguranță unul dintre cele mai sigure portofele de criptomonede de acolo!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me