Întrebările care erau în mintea tuturor cel puțin o dată în 2017: ce este un Bitcoin și cum funcționează Bitcoin?

Bitcoin este alcătuit din două cuvinte, „Pic‘ & ‘Monedă‘. Dacă tăiați informațiile din interiorul computerelor în bucăți mai mici, veți găsi 1 și 0. Acestea se numesc biți. Știi deja despre monede.

…și ce sunt Bitcoins?

Bitcoin-urile sunt doar pluralul Bitcoin. Sunt monede stocate în computere. Nu sunt fizice și există doar în lumea digitală! De aceea, Bitcoin și alte criptomonede sunt adesea numite monede digitale.

La început poate părea destul de confuz, dar în acest ghid o voi face cât mai simplu posibil – bun venit pe Bitcoin pentru începători! Până la sfârșitul ghidului, chiar și începătorii totale vor înțelege ce este Bitcoin, cum să obțineți Bitcoin și cum să utilizați Bitcoin.

De asemenea, luați în considerare verificarea unora de încredere schimburi criptografice (adică Coinbase sau Binance), dacă intenționați să cumpărați sau să vindeți Bitcoin! În plus, este crucial să păstrați Bitcoins-ul dvs. portofele sigure, deci luați în considerare opțiunile hardware, cum ar fi Ledger Nano S și Trezor.

De asemenea, ar trebui să știți că cel mai simplu mod de a cumpărați Bitcoins cu creditul dvs. cardul se face prin Simplex – procesarea plăților fără fraude. Alegerea este a ta.

Să începem!

Căutați cel mai sigur loc pentru a cumpăra BTC? Am colectat cele mai bine cotate schimburi criptografice care au fost aprobate drept cele mai sigure platforme pentru cumpărarea BTC mai jos, așa că aruncați o privire.

Furnizor Visa / Mastercard disponibil Crypto Scorul nostru Coinbase Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + Încă 30

9.8 Citiți recenzia Vizitați site-ul Binance Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + Încă 150

9.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie Coinmama DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +Încă 7

9.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Kraken Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • DASH
 • + Încă 37

9.1 Citiți recenzia Vizitați site-ul eToro Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 3

8.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie KuCoin DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + Încă 210

8.5 Citiți recenzia Vizitați site-ul Gemini Exchange Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 21

8.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Cel mai popular 729 Recenzii 9.8 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia Alegerea editorului 1279 Recenzii 9.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 816 Recenzii 9.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 1174 Recenzii 9.1 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 453 Recenzii 8.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 563 Recenzii 8.5 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 603 Recenzii 8.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia

Pro

 • Transparenţă
 • Descentralizat
 • Alimentat de comunitate
 • Nicio verificare pentru utilizatorii noi

Contra

 • Taxe variabile
 • Nu la fel de rapid în comparație cu alte criptomonede

Cum funcționează Bitcoin? De ce a fost inventat Bitcoin?

Să începem cu elementele de bază…

Sunt Trei tipuri de oameni din această lume: producatorul, consumatorul, și intermediarul. Dacă doriți să vindeți o carte pe Amazon, trebuie să plătiți o sumă mare 40-50% comision. Acest lucru este același în aproape fiecare industrie! Intermediarul ia întotdeauna o mare parte din banii producătorului.

Pentru a înțelege ce este Bitcoin, este important să știți de ce a fost creat. Bitcoin a fost inventat pentru a eliminați un tip de intermediarbăncile. Dacă trebuie să transferați 5000 USD din țara dvs. către prietenul dvs. din Regatul Unit, banii trebuie să treacă printr-o bancă din țara dvs. Ei iau o taxă pentru procesare. Odată ce banii ajung la banca din Marea Britanie, banca prietenului dvs. percepe și o taxă.

Cum funcționează Bitcoin: o grămadă de criptocoine.

Problema nu este doar taxele, ci este datele pe care le stochează. Băncile stochează o mulțime de date private despre clienții lor. Multe bănci au fost piratate în ultimii 10 ani, adică foarte periculos pentru persoanele care folosesc acele bănci. Acesta este motivul pentru care este important să înțelegem cum funcționează Bitcoin.

Spre deosebire de Bitcoin, băncile pot îngheța / bloca conturile oamenilor ori de câte ori vor. Au prea mult control asupra oamenilor care folosesc băncile și și-au abuzat puterea. Băncile au jucat un rol important în criza financiară din 2008, de asemenea. Bitcoin a început în 2009, chiar după acea criză. Mulți oameni cred că criza a fost unul dintre motivele pentru crearea Bitcoin.

Cine a creat Bitcoin? Creatorul Bitcoin nu este cunoscut. Numele folosit a fost Satoshi Nakamoto, dar acesta a fost un nume fals și nimeni nu știe cine este adevăratul creator.

Soluția a fost construirea unui sistem care nu are o singură autoritate (ca o bancă). O singură autoritate nu ar trebui să aibă puterea de a controla oamenii. Băncile și guvernele controlau monedele, așa că a trebuit să se creeze o nouă monedă.

Bitcoin este soluția: nu are o singură autoritate. Asta înseamnă că nu există bănci, nici PayPal, nici un guvern care să nu poată spune băncii să vă înghețe contul. Este minunat, nu? Întrebarea din mintea tuturor trebuie să fie acum „cum funcționează Bitcoin?”.

Cum funcționează Bitcoin?

Creatorul Bitcoin a făcut trei concepte principale pentru Bitcoin care sunt esențiale în înțelegerea principiilor Bitcoin:

Să explorăm fiecare concept puțin mai aproape.

Rețele descentralizate

Când accesați browserul de internet și introduceți „www.google.com”, computerul dvs. începe o conversație cu computerele Google. Apoi, ambele computere încep să vorbească între ele, iar browserul dvs. afișează imagini, butoane etc. Dacă serverele Google ar fi întrerupte din anumite motive, nu ați putea vedea aceste imagini și butoane. Acest lucru se datorează faptului că datele sunt stocate într-o rețea centralizată – este într-un singur loc.

Cum funcționează Bitcoin: aplicații centralizate și descentralizate.

Pentru a înțelege cum funcționează Bitcoin, este esențial să vă dați seama ce este o rețea descentralizată. Într-o rețea descentralizată, datele sunt pretutindeni. Dacă Google ar folosi o rețea descentralizată, ați putea vedea în continuare datele, deoarece acestea sunt peste tot și nu doar într-un singur loc. Acest lucru înseamnă că Google nu va deconecta niciodată!

Criptografie

În al doilea război mondial, criptografie a fost folosit mult. A convertit mesajele radio în cod pe care nimeni nu l-a putut citi. Pentru ao citi, va trebui să vă întoarceți la mesajul original. Pentru a face asta, ai avut nevoie o cheie. A fost posibil prin formule matematice!

Bitcoin folosește criptografia în același mod. În loc să convertească mesajele radio, Bitcoin folosește criptografia pentru a converti datele tranzacției. De aceea se numește Bitcoin o criptomonedă. Știind că vă face un pas mai aproape de a înțelege cum funcționează Bitcoin.

Bitcoin face acest lucru folosind blockchain-ul. Creatorul Bitcoin a inventat tehnologia blockchain!

Cerere și ofertă

Săptămâna trecută, când John a vizitat brutăria, a mai rămas un singur tort. Au vrut și alți patru oameni. În mod normal, tortul costă doar 2 USD. Dar pentru că alte 4 persoane doreau tortul, el a trebuit să plătească 10 USD pentru el.

Acesta este conceptul principal al cerere și ofertă: când ceva este limitat, are mai multă valoare. Cu cât vor mai mulți oameni, cu atât prețul acestuia va crește. Este la fel ca mașinile de epocă rare.

Cum funcționează Bitcoin: aprovizionare & amp; cerere.

Bitcoin folosește același concept. Oferta de Bitcoin este limitată. Bitcoin este produs la o rată fixă, care va scădea în timp – se înjumătățește la fiecare patru ani. Bitcoin are o limită de 21 de milioane de monede; odată ce există 21 de milioane de Bitcoin, nu mai pot fi create monede. Câți Bitcoins există în acest moment? Ei bine, în prezent (27.07.20), există 18,5 milioane S-au creat bitcoinii. Mai avem un drum lung și lung de parcurs până să ajungă la 21 de milioane!

Deci, aceasta răspunde unei părți din „cum funcționează Bitcoin?”, Dar nu răspunde la toate. Pentru a afla cu adevărat cum funcționează Bitcoin, ar trebui să trecem la modul în care Tranzacții Bitcoin muncă…

Cum se întâmplă tranzacțiile?

Acum, să vedem cum funcționează împreună aceste concepte. Pentru a înregistra tranzacțiile, trebuie să le introducem o bază de date (ca o foaie Excel).

Acest lucru ar fi în mod normal stocat într-un singur loc într-o rețea centralizată. Dar pentru că Bitcoin folosește o rețea descentralizată, baza de date Bitcoin este partajată. Această bază de date partajată este cunoscută sub numele de un registru distribuit și este accesat folosind blockchain-ul. Pentru a afla mai multe despre tehnologia blockchain și pentru a înțelege mai bine ce sunt Bitcoins din perspectiva blockchain, citiți "Blockchain explicat" ghid.

Pentru a trimite Bitcoin cuiva, trebuie să semnați digital un mesaj care spune: „Îi trimit 50 de bitcoin la Peter”. Mesajul va fi apoi transmis către toate computerele din rețea. Acestea stochează mesajul dvs. în baza de date / registru.

Poate cineva să-mi falsifice identitatea?

Când creați un portofel Bitcoin (pentru a vă stoca Bitcoin), primiți o cheie publică și o cheie privată. Cheile publice și cheile private sunt un set de numere și litere lungi; sunt ca numele dvs. de utilizator și parola. Ambele sunt foarte important pentru a înțelege cu adevărat cum funcționează Bitcoin.

Oamenii au nevoie de tine cheie publică dacă vor să-ți trimită bani. Deoarece este doar un set de numere și cifre, nimeni nu trebuie să-ți știe numele sau adresa de e-mail etc. Acest lucru face ca utilizatorii Bitcoin să fie anonimi!

Cum funcționează Bitcoin: cheie privată portofel Blockchain.

În ceea ce privește cheie privată, nu ar trebui să lăsați pe nimeni să o vadă. Pe blockchain, cheia dvs. privată este identitatea ta. Vă utilizați cheia privată pentru a accesa Bitcoin-ul. Dacă cineva îl vede, îți poate fura tot Bitcoinul – deci fii foarte atent!

Deci da, din punct de vedere tehnic, identitatea ta poate fi falsificată. Dacă cineva primește cheia dvs. privată, o poate folosi pentru a trimite Bitcoin din portofelul dvs. în portofelul său. Acesta este motivul pentru care trebuie să păstrați cheia privată foarte, foarte sigură.

Totuși, identitatea dvs. reală (numele, adresa etc.) nu poate fi falsificată, deoarece nu este necesar să o folosiți pentru a trimite sau primi Bitcoin.

Poate cineva să cheltuiască Bitcoin de două ori?

Tranzacțiile Bitcoin sunt grupate împreună și stocate în blocuri. Aceste blocuri sunt legate între ele într-o serie. Acesta este motivul pentru care se numește blockchain.

Fiecare tranzacție din bloc are o cheie publică scris pe ea. Dacă este Bitcoin-ul tău, cheia ta privată va fi scrisă pe el. Deoarece fiecare bloc este conectat la blocul anterior, niciun Bitcoin nu poate fi cheltuit de două ori.

Cum funcționează Bitcoin: un om care deține un Bitcoin.

Să înțelegem cum funcționează Bitcoin câteva exemple din viața reală. Dacă cineva ar încerca să trimită același Bitcoin de două ori, așa s-ar întâmpla:

 1. David îi trimite lui John un Bitcoin;
 2. Tranzacția este stocată într-un bloc pe blockchain;
 3. A doua zi, David încearcă să trimită același Bitcoin altcuiva;
 4. Tranzacția Bitcoin intră în blocul curent de pe blockchain;
 5. Computerele care rulează blockchain-ul verifică ultimul bloc în care a fost utilizat Bitcoin;
 6. În ultimul bloc în care a fost utilizat Bitcoin, tranzacția spune că Bitcoin a fost trimis la cheia publică a lui John.

Deoarece nu este cheia publică a lui John pe Bitcoin care este trimis în blocul curent, computerele care rulează blockchain nu lasă Bitcoin să fie utilizat.

Ce se întâmplă dacă cineva încearcă să manipuleze blocurile??

Dacă cineva încearcă să schimbe datele tranzacției într-unul dintre blocuri, le va modifica doar în versiunea proprie, la fel ca un document Microsoft Word stocat pe computerul dvs..

Acesta este unul dintre elementele cheie ale modului în care funcționează Bitcoin. Pentru ca modificarea să intre pe baza de date partajată, astfel încât să fie pe versiunea tuturor, va trebui să o controleze 51% din computerele din rețea.

Ce se întâmplă dacă cineva controlează 51% din computerele din rețea?

Acest lucru este posibil din punct de vedere tehnic, dar este aproape imposibil pentru a realiza. Chiar dacă cineva a spart 51% din computerele din rețea (cunoscute și sub numele de noduri), există un alt strat de securitate care le este în cale.

Pentru a adăuga blocuri noi în blockchain, acestea trebuie să fie minat. Acest proces se numește minerit, deoarece nodurile care o fac sunt recompensate cu Bitcoin – precum minerii de aur care sunt recompensați cu aur.

În minerit, nodurile trebuie să proceseze tranzacțiile Bitcoin și să verifice dacă acestea sunt reale. Pentru a face acest lucru, trebuie să rezolve o problemă matematică. Când problema este rezolvată, blocul tranzacțiilor este verificat și se creează un bloc nou. Fiecare bloc are o nouă problemă și o nouă soluție pe care minerii o pot găsi.

Cum funcționează Bitcoin: un hacker care lucrează pe un laptop.

Primul nod care rezolvă această problemă primește Bitcoins noi. Mineritul folosește foarte multă energie electrică, astfel încât minerii trebuie recompensați!

Câteva explicații din viața reală despre cum să funcționeze Bitcoin: iată ce s-ar întâmpla dacă un hacker ar controla 51% din noduri și ar încerca să schimbe un bloc:

 1. Hackerul va schimba datele din bloc, astfel încât Bitcoin să fie trimis la cheia sa publică;
 2. Deoarece datele din bloc s-au schimbat, există o nouă problemă matematică și hackerul trebuie să o rezolve;
 3. Energia electrică de care are nevoie hackerul pentru a rezolva problema costă mai mult decât valorează Bitcoin din bloc;
 4. Hackerul poate continua și rezolva problema, dar va pierde bani în acest proces.

După cum puteți vedea, este aproape inutil pentru un hacker să finalizeze un atac asupra blockchain-ului. De aceea este atât de sigur.

Care sunt avantajele și dezavantajele Bitcoin?

Ar trebui să știți deja care sunt majoritatea avantajelor Bitcoin după ce ați citit până aici în ghid. Cu toate acestea, nu am vorbit prea multe despre dezavantajele, am eu?

Totuși, există încă câteva beneficii despre care nu am vorbit, așadar, să începem cu avantajele și apoi voi analiza dezavantajele. Apoi, veți cunoaște pe deplin și veți fi un expert în întrebarea – cum funcționează Bitcoin?

Avantajele Bitcoin

✓ Plățile internaționale sunt mult mai rapide decât băncile;

✓ Taxele sunt mici;

✓ Blockchain – aproape imposibil de hack;

✓ Descentralizat – nu poate fi oprit într-un singur punct;

✓ Transparent – nu trebuie să aveți încredere în nimeni;

✓ Anonim – nu este nevoie să vă folosiți numele;

✓ Alimentat de comunitate – taxele sunt împărțite în loc să meargă la un singur punct (adică o bancă sau PayPal);

✓ Nicio verificare pentru utilizatorii noi – oricine o poate folosi.

Fără verificare pentru utilizatorii noi: de ce este atât de important?

Un alt element cheie al modului în care funcționează Bitcoin este acela că oricine și oriunde în lume își poate trimite bani unul altuia. Nu există KYC (Cunoașteți clientul) proces – nu trebuie să utilizați ID-ul pentru a deschide un portofel Bitcoin.

Cum funcționează Bitcoin: acces la banca mobilă.

La o bancă, trebuie să vă folosiți ID-ul atunci când solicitați un cont. Din cauza asta, sute de milioane de oameni din întreaga lume nu au conturi bancare. Nu pot trimite sau primi bani. Acum, însă, cu Bitcoin, în cele din urmă pot!

Plăți internaționale: un mare avantaj

Dacă doriți să trimiteți o plată internațională, va dura în mod normal 3+ zile la banca dvs. și vă va costa o taxă de aproximativ 10-15 USD sau mai mult. Este diferit în fiecare țară, dar este totuși scump și ia mult timp.

Dacă îl trimiteți folosind Bitcoin, va dura doar aproximativ 10 minute. Uneori durează mai mult (până la o oră sau mai mult), dar este încă mult mai rapid decât cele peste 3 zile pe care le iau băncile. Taxa pentru Bitcoin se schimbă des și dezvoltatorii încearcă să o mențină cât mai mică posibil. În prezent (27.07.20), este în jur de 3 USD.

Este ieftin pentru că există nici intermediar (bănci, PayPal etc.) de plătit! Despre asta este vorba Bitcoin.

Acum, să aruncăm o privire neajunsul despre cum funcționează Bitcoin.

Dezavantajele Bitcoin

✗ Mineritul folosește multă energie electrică;

✗ Nu la fel de rapid ca alte criptomonede;

✗ Taxele se schimbă foarte mult;

✗ Anonim – folosit pentru infracțiuni;

✗ Greu de utilizat – chei private, chei publice etc..

Taxe și viteză: Bitcoin are aproape 10 ani

Bitcoin a început în 2009, îți amintești? Ei bine, asta este acum aproape 10 ani! De atunci, s-au realizat o mulțime de criptomonede mai noi, care sunt mult mai rapide decât Bitcoin. De asemenea, Taxele Bitcoin au crescut uneori până la 28 USD!

Taxele au crescut, deoarece popularitatea Bitcoin a fost prea mare pentru ca rețeaua Bitcoin să poată face față – erau prea mulți oameni care îl foloseau. Acesta este un lucru pe care dezvoltatorii Bitcoin încearcă să îl îmbunătățească și, până acum, se pare că funcționează. După cum am spus mai devreme, taxele Bitcoin sunt reduse la 1 USD!

Bitcoin nu este foarte ușor de utilizat

Dezavantajul modului în care funcționează Bitcoin este că are nevoie chei private, chei publice, deschiderea și utilizarea unui portofel, etc. Nu este foarte ușor pentru persoanele care nu au încredere în utilizarea computerelor. Când doriți să trimiteți o plată cuiva, trebuie să introduceți un set lung de numere și litere (cheia lor publică) în computer.

Este ca atunci când browserele de internet au început pentru prima dată – trebuia să tastați un număr lung în bara de adrese. Mai târziu, adresele (www.) Pe care le folosim astăzi au înlocuit-o. Bitcoin trebuie să devină ușor de utilizat, astfel încât toată lumea din lume să îl poată folosi, la fel ca și navigarea pe internet.

Electricitate și mediu

După cum am spus mai devreme, costurile energiei electrice pentru minerit sunt ridicate. Minerii sunt recompensați cu Bitcoin, așa că încă fac profit. Cu toate acestea, energia electrică utilizată de mineri este foarte rău pentru mediu (acum știți câteva dezavantaje ale întrebării despre cum funcționează Bitcoin).

Alte criptomonede, cum ar fi NEO și Lisk, utilizează un alt sistem minier care folosește mult mai puțină energie electrică. Acest sistem se numește PoS (Dovada mizei).

Cum funcționează Bitcoin: stâlpi electrici.

Amintiți-vă că în sistemul Bitcoin, minerul care verifică mai întâi blocul este cel care este recompensat cu Bitcoin? Acest sistem se numește PoW (Dovada muncii). Este ca o cursă, nu-i așa??

Dovada muncii

Toți minerii lucrează pe același bloc în același timp, încercând să câștige cursa. Aceasta înseamnă că toți minerii folosesc electricitate pe fiecare bloc creat.

Dovada mizei

În PoS, un singur miner poate extrage blocul. Când se creează următorul bloc, este ales un alt miner pentru al exploata. În acest fel, este un singur miner care folosește electricitate pe fiecare bloc. Este mult mai ieftin și mai bun pentru mediu!

Dosarul penal al Bitcoin

Una dintre cele mai întunecate părți ale modului în care funcționează Bitcoin este că nu trebuie să-ți folosești identitatea, din cauza asta Bitcoin a fost foarte mult în știri fiind folosit de infractori. S-ar putea să fi auzit de ceva numit Drum de mătase. Aceasta a fost o piață pe pânza întunecată – o parte anonimă a internetului care trebuie deschisă cu ajutorul unui browser special.

Pe Silk Road, ai putea cumpăra o mulțime de lucruri ilegale, și Bitcoin moneda utilizată. Drumul Mătăsii a început în 2011, dar a fost închis în 2013 de FBI.

Acesta a fost foarte rău pentru Bitcoin, iar unele guverne au încercat să interzică criptomoneda din acest motiv. Este cel mai mare exemplu al modului în care Bitcoin poate fi abuzat, deși criminalitatea se poate întâmpla cu toate monedele.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Cum cumpăr Bitcoin?

Știți cum funcționează Bitcoin, ce este, pentru ce este bun și pentru ce este rău. Singurul lucru care rămâne este să știi cum să-l cumperi. Deci, cum cumperi Bitcoin?

Sunt trei opțiuni principale.

Schimburi de brokeri

Acesta este cel mai simplu în mod normal, dar trebuie să vă folosiți identitatea. Aceasta înseamnă utilizarea numelui, adresei și pașaportului / permisului de conducere. Taxele pentru schimburi de brokeri costă în mod normal între 1-5%, dar depinde de locația dvs. de modul în care plătiți.

Lucrul bun este că puteți plăti prin transfer bancar, card de debit / credit și chiar PayPal. Vă recomand Binance deoarece este ușor de utilizat și foarte fiabil. Cum funcționează Bitcoin: un om care vorbește la telefon.

Folosirea unui schimb de brokeri este un pic ca atunci când mergeți la un agent de turism pentru a vă converti moneda locală într-o monedă străină (cum ar fi USD pentru JPY, de exemplu).

Schimburi P2P (Peer-to-Peer)

Acestea sunt ca schimburi de brokeri, dar nu folosesc un intermediar – nu există un broker. De exemplu, John îi poate trimite bani lui Amy, iar Amy îi va trimite lui Bitcoin ceva Bitcoin. Nu există broker, deci nu plătesc taxe!

Amy va trebui întotdeauna să-i plătească lui John Bitcoin pentru că P2P schimburi folosiți un serviciu escrow. Când John îi cere lui Amy Bitcoin, Bitcoin este trimis în escrow. Când John îi plătește lui Amy banii, escrow îi trimite lui John banii. John și Amy nu au control asupra escrow-ului, deci este întotdeauna corect. Comerțul echitabil este unul dintre elementele esențiale pentru înțelegerea modului în care funcționează Bitcoin.

Unii vânzători din bursele P2P vă vor cere un act de identitate, însă unii vânzători nu. Deci, este posibil să utilizați schimburi P2P pentru a cumpăra Bitcoin anonim. Puteți plăti chiar și în numerar (hârtie monetară)!

Puteți plăti și cu transfer bancar! Recomand utilizarea LocalBitcoins.

Bancomate Bitcoin

Acesta este cel mai puțin comun mod de a cumpăra Bitcoin. Nu există multe bancomate Bitcoin în lume, așa că va trebui să utilizați această hartă să văd dacă există unul lângă tine. Dacă există, puteți merge la el și puteți cumpăra Bitcoin folosind numerar, dar taxele sunt scumpe – 5-10%.

Cum funcționează Bitcoin: Bitcoin ATM.

Pentru a afla mai multe despre Bancomate Bitcoin, Schimburi P2P și schimburi de brokeri, citeste-ne ghid despre cum să cumperi criptos. În acest ghid, vă dau instrucțiuni complete despre configurarea portofelului, verificarea identității și cumpărarea Bitcoin cu fiecare metodă de plată.

Comparați Bitcoin unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați Bitcoin unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Concluzie

Invenția Bitcoin este doar începutul. Unii oameni folosesc Bitcoin și alte criptomonede în loc de bănci, dar încă nu a înlocuit complet băncile. Care sunt gandurile tale? Crezi că Bitcoin va înlocui băncile? Sau trebuie mai întâi să se îmbunătățească?

Răspunzând la întrebările de mai sus, puteți testa ceea ce ați învățat în acest ghid. De asemenea, puteți încerca să răspundeți la întrebarea „cum funcționează Bitcoin?” în doar trei propoziții. Încercați – vă va ajuta să vă amintiți ce ați învățat. Postează-ți răspunsul în comentarii!

În cele din urmă, amintiți-vă – utilizați doar cele mai de încredere schimburi la cumpărarea sau vânzarea Bitcoin!

Să trecem prin procesul de cum să cumperi Bitcoins din nou:

1. Obțineți un portofel de criptomonede de încredere, care va fi păstrați-vă activele în siguranță (Ledger Nano S și Trezor sunt printre cele mai recomandate portofele hardware).

2. Înscrieți-vă la Coinbase.

3. Cumpărați Bitcoin în USD sau în orice altă monedă disponibilă.

4. Copiați adresa portofelului Bitcoin.

5. Trimiteți portofelul Bitcoins.

SAU

Alegeți și uniformizați mod mai simplu și cumpărați Bitcoins cu cardul dvs. de credit prin Simplex – procesarea plăților fără fraude.

Gata, acum dețineți Bitcoins!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me