Deci, probabil ați auzit despre Zcash, totuși, nu sunteți sigur cum funcționează sau cum poate fi utilizat? Ei bine, ați ajuns în locul potrivit pentru a afla mai multe!

Apropo, știați că ZCash a fost numit odată Zerocoin?

Oricum, acest „Ce este ZCash?” ghidul vă va spune tot ce trebuie să știi. Mai întâi, vă voi da câteva informații generale despre ZCash. Apoi vă voi spune cum poate fi aplicat în lumea reală.

După aceea, voi explica tehnologia ZCash într-un mod foarte simplu și potențialul său de a crește sau de a scădea valoarea în timp.

Înainte de a merge mai departe, trebuie să știți că este important să alegeți un schimb de criptomonede de încredere (ca Coinbase) atunci când cumpărați Zcash. De asemenea, pentru a-l păstra în siguranță, veți avea nevoie de un portofel sigur. Cu siguranță ar trebui să luați în considerare Ledger Nano S și Trezor.

Sper că ești pregătit să fii educat. Să începem!

Căutați cel mai sigur loc pentru a cumpăra BTC? Am colectat cele mai bine cotate schimburi criptografice care au fost aprobate drept cele mai sigure platforme pentru cumpărarea BTC mai jos, așa că aruncați o privire.

Furnizor Visa / Mastercard disponibil Crypto Scorul nostru Coinbase Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + Încă 30

9.8 Citiți recenzia Vizitați site-ul Binance Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Cardano
 • + Încă 150

9.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie Coinmama DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Bitcoin Cash
 • +Încă 7

9.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Kraken Review DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • DASH
 • + Încă 37

9.1 Citiți recenzia Vizitați site-ul eToro Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 3

8.6 Citiți recenzia Vizitați site-ul Recenzie KuCoin DA

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Monero
 • + Încă 210

8.5 Citiți recenzia Vizitați site-ul Gemini Exchange Review DA

 • Bitcoin
 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • +Încă 21

8.4 Citiți recenzia Vizitați site-ul Cel mai popular 729 Recenzii 9.8 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia Alegerea editorului 1279 Recenzii 9.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 816 Recenzii 9.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 1174 Recenzii 9.1 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 453 Recenzii 8.6 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 563 Recenzii 8.5 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia 603 Recenzii 8.4 Transfer bancar: DA Vizitați site-ul Citiți recenzia

Pro

 • Anonim
 • Rezistent la ASIC
 • Există o sursă fixă

Contra

 • Minat numai prin extragerea procesorului

Ce este Zcash: Roots of Zcash

ZCash a fost creat în octombrie 2016 de către un dezvoltator numit Zooko Wilcox. Lui Wilcox i-a plăcut foarte mult ce putea face Bitcoin, dar nu i-a plăcut faptul că tranzacțiile erau disponibile pentru toată lumea. În schimb, el a dorit să creeze un blockchain care să le permită oamenilor trimite și primește fonduri anonim – ceea ce poate face exact ZCash!

Pentru a-și face visul o realitate, Wilcox a interpretat un furca originalului Bitcoin cod. Wilcox a făcut unele modificări cu adevărat impresionante în codul Bitcoin pentru a se asigura că nu numai că a fost mai privat decât Bitcoin, dar deasemenea Mai repede!

Ce este ZCash? Revizuirea completă ZCash

Notă: Când un blockchain este bifurcat, înseamnă că codul original este copiat, dar apoi se fac modificări pentru a-l îmbunătăți. Cele mai cunoscute furci blockchain includ Bitcoin Cash (furcat de la Bitcoin) și Ethereum Classic (furcat de la Ethereum).

Unul dintre cei mai mari fani ai lui ZCash este faimosul denunțător, Edward Snowden, care a spus recent că este cea mai interesantă alternativă la Bitcoin! Proiectul a primit, de asemenea investiții private din legenda criptomonedelor Roger Ver și fost bancher Barry Silbert.

Blockchain-ul ZCash are propria criptomonedă, numită și ZCash, sau „ZEC”. În total, va exista un maximum 21 de milioane de monede ZEC, care este aceeași sumă ca Bitcoin. Se estimează că va ajunge la această sumă în anul 2032.

ACTUALIZARE 2021: Cantitatea circulantă de Zcash este în prezent 9.960.781.

Cu toate acestea, blockchain-ul ZCash poate procesează tranzacțiile mult mai rapid decât Bitcoin și este, de asemenea, mai scalabil. Scalabilitate este important, deoarece înseamnă că un blockchain poate procesa o mulțime de tranzacții simultan. Voi vorbi despre asta mai detaliat mai târziu …

Ce este ZCash? Revizuirea completă ZCash

Principala caracteristică pe care o are ZCash este că ea ascunde identitatea atât a expeditorului, cât și a destinatarului. De fapt, este atât de privat încât singurele informații pe care le puteți vedea sunt data și ora tranzacției!

La fel ca Bitcoin, nicio persoană sau autoritate nu controlează ZCash – este descentralizat! În schimb, blockchain-ul este întreținut de mineri, care câștigă monede ZCash în schimbul timpului și al puterii lor electrice.

Deci, acum, când aveți o scurtă înțelegere a ceea ce este și de ce a fost creat, următoarea parte din „Ce este ZCash?” ghidul va explica unele dintre caracteristicile sale in detaliu.

ZCash Review: Cum poate fi folosit ZCash?

scopul principal al ZCash este de a permite oamenilor să trimite și primește fonduri rapid, ieftin si cel mai important – privat. De fapt, echipa ZCash speră că într-o zi va deveni un sistem global de plată utilizat de oameni din întreaga lume.

Gândiți-vă cum puteți trimite fonduri cuiva care locuiește într-o altă țară. Ar trebui să utilizați o terță parte, cum ar fi o bancă sau Western Union. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, taxele sunt în mod normal destul de mari.

De exemplu, trimiterea a 200 USD în Africa de Sud costă în medie 14,6%, sau 29,20 USD! Aceasta este o taxă mare pentru cineva care ar putea trăi în sărăcie. Un transfer internațional ca acesta se numește „Remitență” și este o industrie de mai multe miliarde de dolari care face ca intermediarii terți să câștige bani.

Nu numai acest lucru, ci și trimiterea de fonduri către cineva dintr-o altă țară poate dura și câteva zile înainte de a ajunge! Din aceste motive, ZCash este o alternativă excelentă.

Sistemul Zcash este capabil să confirme un bloc nou la fiecare 2,5 minute. A blocul este similar cu un container transportând o mulțime de pachete diferite. Cu toate acestea, în loc să transporte pachete, un bloc transportă tranzacții! Acest lucru este mult mai rapid decât Bitcoin, care durează în mod normal 10 minute pentru a confirma un bloc.

Când vine vorba de taxe, Platforma ZCash este mult mai ieftin decât trimiterea de fonduri cu o bancă. Deși taxele se schimbă în funcție de cât de ocupat este blockchain-ul, acesta nu ar trebui să coste mai mult de câțiva cenți!

Un alt avantaj al ZCash față de Bitcoin este modul în care operează minerii. Deși ambii folosesc un model de consens numit „Dovada muncii”(POW), platforma ZCash este mult mai corectă.

Ce este ZCash? Revizuirea completă ZCash

Gândiți-vă la minerit ca la un puzzle cu adevărat dificil. La validați tranzacțiile pe blockchain, minerii își folosesc puterea de calcul care ajută la rezolvarea puzzle-ului (sau a ecuației). Odată ce a fost rezolvat, tranzacția este apoi confirmată în bloc. Pentru a mulțumi minerilor pentru rezolvarea puzzle-ului, aceștia sunt recompensați cu moneda originară din blockchain, care în acest caz este ZCash.

Mineritul Bitcoin a devenit cu adevărat dificil, deoarece oamenii folosesc costisitoare hardware numit ASIC-uri.

Este ca o ființă într-o cursă cu un Ferrari în timp ce conduci un Vauxhall! Cine crezi că ar câștiga? Ferrari desigur! Acesta este cât de nedrept poate fi atunci când se extrage Bitcoin – oamenii cu mai mulți bani pot cumpăra echipamente mai puternice, adică vor primi întotdeauna recompensa.

Cu toate acestea, așa este ZCash diferit. Hardware ASIC nu funcționează cu ZCash, ceea ce înseamnă că oamenii pot folosi fie a CPU sau GPU la mine ZCash. Acestea sunt mult mai ieftine decât ASIC-urile, astfel încât oricine poate extrage ZCash!

Există totuși o ușoară problemă. În primii patru ani, dezvoltatorii ZCash vor primi 20% din toate taxele de tranzacție generate. Ei spun că acest lucru va ajuta la finanțarea proiectului, cu toate acestea, unii oameni cred că acest lucru este nedrept. Dacă v-ați folosi energia electrică pentru a extrage ZCash, ce ați simți dacă ați acorda 20% din recompensa dvs. dezvoltatorilor? Probabil nu prea fericit, eh?

Deci, acum, când știți pentru ce se poate folosi, următoarea parte a ghidului meu „Ce este ZCash” va explica modul în care funcționează tranzacțiile …

Ultimul cupon Coinbase găsit:

ZCash Review: Cum funcționează tranzacțiile?

După cum probabil știți, tehnologia blockchain este cu adevărat complexă. Uneori acest lucru face dificilă înțelegerea modului în care funcționează totul. Dar nu vă faceți griji, o să vă explic cât de simplu pot.

Principala tehnologie care face din ZCash un blockchain atât de bun este protocolul său „Zero-Knowledge Proof”. Aceasta este ceea ce permite tranzacțiilor să fie trimise anonim. Iată un exemplu al modului în care arată atât o tranzacție Bitcoin, cât și ZCash:

Tranzacție Bitcoin: Portofel DEF456 trimis 1,5 BTC la portofel GHI789 pe 1 martie 2018 la ora 13:00

De îndată ce blocul este confirmat, informațiile de tranzacție de mai sus sunt trimis la blockchain-ul public, care poate fi vizualizat de oricine. Nu numai aceasta, dar odată ce cunoașteți adresa portofelului, puteți vizualiza fiecare tranzacție pe care a trimis-o sau a primit-o în trecut. De asemenea, puteți vedea soldul portofelului.

Ce este Zcash: crypto, blockchain și ICO.

Chiar dacă nimeni nu cunoaște identitatea reală din spatele unei adrese Bitcoin, totuși dezvăluie o mulțime de informații despre tine.

Din ce în ce mai multe magazine acceptă Bitcoin ca metodă de plată, în special în Japonia, unde există mai mult de 200.000 de furnizori diferiți! daca tu a intrat fizic și a plătit folosind Bitcoin, proprietarul magazinului ar avea apoi acces la tot istoricul tranzacțiilor dvs..

ZCash este însă complet diferit, Hai să aruncăm o privire…

Tranzacție ZCash: portofel XXXXXX trimis X.X ZEC la portofel XXXXXX pe 1 martie 2018 la ora 13:00

După cum puteți vedea, singurele informații care sunt trimise blockchainului public sunt data și ora tranzacției. Aceasta este ceea ce face din ZCash un blockchain cu adevărat privat și de urmărit!

Dovadă de cunoaștere zero a fost de fapt creat pentru prima dată în anii 1980 de trei cadre universitare de la Massachusetts Institute of Technology University.

După cum sugerează și numele, conceptul Zero-Knowledge Proof este că permite unui sistem să facă acest lucru verificați o tranzacție fără a face schimb de parole. Ceea ce înseamnă și acest lucru este că cheile nu pot fi furate sau sparte și nimeni nu poate vedea nicio informație privată care este partajată pe blockchain.

Iată o lume reală exemplu pentru a vă arăta exact cum blockchain-ul este capabil să confirme că o tranzacție este valabilă fără a dezvălui parolele.

 1. John are două bile. Una este verde, cealaltă este roșie.
 2. Sue este orb și nu crede că bilele au o culoare diferită.
 3. John îi spune lui Sue că poate dovedi că bilele sunt două culori diferite.
 4. Sue ia cele două bile, le amestecă în spatele ei și apoi îi arată lui John una dintre bile, care este verde.
 5. Sue pune apoi bila verde în spatele ei și le amestecă din nou. Cu toate acestea, știe ce minge i-a arătat inițial lui John.
 6. Sue îi cere lui John să aleagă mingea pe care i-a arătat-o ​​inițial.
 7. John alege bila verde, ceea ce, desigur, este corect.
 8. Sue spune că era o șansă de 50/50 ca John să aleagă mingea potrivită. Are dreptate, dar imaginați-vă dacă același lucru s-a repetat de un milion de ori? Deoarece John nu este orb, ar alege întotdeauna culoarea potrivită.
 9. John a putut dovedi că spune adevărul.
 10. Acest lucru este similar cu modul în care funcționează Zero-Knowledge Proof. Chiar dacă Sue este oarbă, ea mai poate avea încredere că ceea ce îi spune John este corect.

Dacă securitatea vine în primul rând pentru dvs., atunci ar trebui să alegeți întotdeauna platforme fiabile de schimb criptografic, ca Coinbase. De asemenea, pentru a vă menține criptomonedele în siguranță, ar trebui să luați în considerare obținerea unui portofel hardware de încredere, cum ar fi Ledger Nano S și Trezor.

Zcash dovadă de cunoștințe zero

Deci, acum că știți cum funcționează tranzacțiile, următoarea parte din „Ce este ZCash?” recenzia va vorbi despre potențialul său!

Ce este ZCash Review: Potențialul ZCash?

piața criptomonedelor este într-adevăr greu de prezis, dar este întotdeauna o idee bună să ne uităm la unele dintre motivele pentru care o monedă ar putea crește în valoare și la motivele pentru care ar putea să nu crească.

În primul rând, ZCash s-a descurcat foarte bine în a forma un parteneriat cu principalele instituții financiare JP Morgan, care doresc să instaleze Protocol Zero-Knowledge Proof în propriul lor proiect blockchain. Având o organizație mare, cum ar fi JP Morgan, arată interes pentru ZCash oferă companiei o credibilitate imensă.

Cu toate acestea, a problemă potențială care ar putea răni ZCash pe termen lung este că ar putea fi folosit pentru activități infracționale. Acest lucru se datorează faptului că permite oamenilor să trimită și să primească fonduri în mod anonim, ceea ce este perfect pentru infractori.

pânză întunecată este o afacere mare, cu infractori care vând bunuri ilegale online în schimbul criptomonedelor.

ce-este-zcash

Guvernele din întreaga lume încep să discute despre modul în care pot reglementa criptomonedele și s-ar putea să nu le placă ideea unui sistem de plăți anonim. Cu toate acestea, ZCash are o posibilă soluție, pe care o numesc "Vizualizați cheia".

Fiecare titular ZCash are acces la propria cheie de vizualizare, care permite utilizatorilor să dezvăluie datele tranzacției. Această cheie de vizualizare poate fi distribuită și altor utilizatori, cum ar fi regulatori sau aplicarea legii, ceea ce le-ar permite să auditeze istoricul tranzacțiilor. Cu toate acestea, utilizatorul ar trebui să fie de acord voluntar cu acest lucru, ceea ce un criminal probabil nu ar vrea.

O altă problemă care ar putea împiedica creșterea valorii ZCash este potențialul său de scară. Am menționat mai devreme în acest „Ce este ZCash?” verificați că blockchain-ul poate procesa mai multe tranzacții pe secundă decât Bitcoin. Dar este încă în stare doar realizează între 6 – 26 de tranzacții pe secundă.

Deci, cu excepția cazului în care dezvoltatorii ZCash sunt capabili să îmbunătățească acest lucru, alte blockchains ar putea avea șanse mai mari de a deveni un sistem global de plăți.

Există, de asemenea, alte monede anonime, cum ar fi Dash care poate procesează tranzacțiile mult mai rapid. Folosind funcția InstantSend, tranzacțiile Dash durează doar câteva secunde, unde ZCash durează 2,5 minute.

Cu toate acestea, în general, ZCash are a funcționat foarte bine de când a fost creat în 2016 și s-a impus ca primă 50 de criptomonede. De fapt, la sfârșitul anului 2017, a atins un preț ridicat din toate timpurile, cu o capitalizare de piață de peste 2 miliarde de dolari! Acest lucru a scăzut de atunci, dar merită încă peste 1 miliard de dolari.

ACTUALIZARE 2021: Piața Zcash este în prezent 564.726.271 USD.

Ce este ZCash? Revizuirea completă ZCash

Comparați ZCash unul lângă altul cu alții

Știați?

Comparați ZCash unul lângă altul cu alții

Toate schimburile de criptare pot arăta asemănător cu dvs., dar sunt NU la fel!

Da! Arată-mi diagrama comparativă

Ce este ZCash Review: Concluzie

Sper că v-a plăcut acest „Ce este ZCash?” revizuire! Știu că a fost o lectură lungă, dar dacă ați urmat-o de la început până la sfârșit, ar trebui să aveți acum multe idee mai bună a ceea ce este ZCash și cum poate fi aplicat în lumea reală.

Am acoperit totul de la motiv pentru care a fost construit ZCash la cum poate fi folosit. Deci, credeți că are specificațiile potrivite pentru a deveni un sistem global de plăți? Pentru a fi sincer, cred că funcționează mult mai bine decât Bitcoin, dar dezvoltatorii trebuie să-și îmbunătățească scalabilitatea.

Zcash mining hardware este mult mai ieftin în comparație cu Bitcoin, deci ar putea fi o idee bună să aruncăm o privire mai atentă asupra acestui lucru.

Acum, dacă doriți să cumpărați Zcash fără mari probleme, puteți urmați acești pași simpli care vă va ajuta să faceți acest lucru:

1. Alegeți un portofel de criptomonede de încredere. recomand portofele hardwareLedger Nano S și Trezor Model T.

2. Înscrieți-vă la Coinbase.

3. Cumpărați monede ZEC.

4. Transferați monede ZEC pe portofelul la alegere (nu este recomandat niciodată să păstrați criptomonedele într-un schimb).

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me