Cu piața criptomonedelor fiind la fel de înfloritoare ca niciodată, tot mai mulți oameni caută cele mai bune moduri posibile de a ține pasul cu tendințele pieței „în mișcare”. Prin urmare, astăzi vom verifica primele 7 cele mai bune aplicații criptografice, și de ce ar trebui să luați în considerare utilizarea acestora!

Și anume, cele 7 aplicații despre care vom vorbi vor fi aplicații de schimb criptografic. Dacă ați văzut articolul nostru despre cele mai bune schimburi de criptomonede, este posibil ca majoritatea acestor nume să vă fie familiare! A fi „cel mai bun schimb” nu înseamnă neapărat să ai cea mai bună aplicație, totuși – de aceea listele pot diferi.

În cele din urmă, odată ce vom scoate din cale cele mai bune aplicații de schimb criptografic mobil, vă voi spune și despre asta alte câteva aplicații utile pe care l-ai putea folosi pentru a explora lumea criptografică. Aplicațiile de schimb despre care vom vorbi sunt:

Cea mai bună aplicație criptografică: importanța de a vă putea accesa activele „din mers”

Înainte de a merge mai departe și de a intra în lista celor mai bune aplicații criptografice de acolo, permiteți-ne să discutăm mai întâi importanța găsirii unor astfel de aplicații, și folosindu-le pe deplin, în special în zilele noastre.

Deci – probabil că nu este un secret pentru tine că, cu timpul, întreaga lume se întoarce încet spre o utilizare mai mobilă a internetului. Indiferent de ceea ce trebuie să faceți – tranzacționați criptomonede sau citiți știrile -, este posibil să o faceți pe telefonul dvs., mai des decât pe computerul dvs..

Telefoanele sunt ușor accesibil, puteți derula și comuta între file mult mai repede și vă permit să faceți tot ce trebuie să faceți pe fugă. Acest punct final este probabil cel mai important, în ceea ce privește cele mai bune aplicații de schimb de criptomonede.

Vedeți, dacă ați petrecut ceva timp în lumea criptografică, probabil că nu trebuie să vă spun cum imprevizibil poate fi. Variațiile de preț de 20-30% sunt foarte comun, și nici măcar să nu-i faci pe comercianți să bată cu ochii Bineînțeles, așa cum vă puteți imagina, nici aceste leagăne nu ocupă perioade lungi de timp – ele tind să se întâmple peste zile, dacă nu ore!

Dacă sunteți un cripto pe termen lung hodler, atunci s-ar putea să nu fie o problemă pentru dvs. Totuși, dacă ești un comerciant activ, cu siguranță o va face – probabil puteți vedea unde merg cu asta, nu?

Pe scurt, dacă doriți să țineți pasul cu piața și să puteți reacționa la fluctuațiile de preț menționate mai sus în consecință, veți dori cu siguranță să utilizați serviciile celor mai bune aplicații cripto de acolo.

Indiferent dacă vă aflați într-o întâlnire, într-un avion, ieșiți la plimbare sau chiar faceți o baie – dacă utilizați una dintre cele mai bune aplicații de schimb de criptomonede mobile, puteți fi siguri că, ori de câte ori se întâmplă ceva pe piață, nu va trebui să vă puneți într-o situație în care ați avea nevoie de acces la computer sau laptop – un dispozitiv mobil va merge bine.

Pe lângă parametrul de viteză, există și aspectul de comoditate.

Cea mai bună aplicație criptografică: cea mai puternică aplicație din lume.

Vedeți, găsirea și utilizarea celei mai bune aplicații pentru a cumpăra criptomonede este pur și simplu super-convenabil. Toate acțiunile dvs. pot fi realizate în doar câteva clicuri – indiferent dacă doriți să cumpărați, să vindeți, să tranzacționați sau să faceți altceva. Deoarece fiecare minut este crucial atunci când tranzacționați criptos, acesta este un aspect foarte binevenit.

Deci, pe scurt, este sigur să spunem asta, când vine vorba de anul acesta și nu numai, aplicațiile criptografice ar trebui să fie pe radar. Cu toate acestea, să nu pierdem timpul și să trecem la primele 7 dintre cele mai bune aplicații criptografice de pe piața actuală.

1. Coinbase – O aplicație de schimb criptografic bine rotunjită

Clasează pe locul 1 din 7 schimburi de cripto

Coinbase Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Monede Fiat – acceptate
 • + Simplu de utilizat
 • + Acceptă doar cele mai de încredere criptomonede
 • + Foarte sigur

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Nu este disponibil în toate țările
 • Unele dintre monedele mai puțin cunoscute nu sunt acceptate

Viziteaza site-ul

Ah, Coinbase – unul dintre lideri din toate timpurile în spațiul de tranzacționare cripto! Indiferent dacă tocmai v-ați alăturat comunității cripto săptămâna aceasta sau sunteți un pasionat devotat de cripto din 2017 și nu numai – există șanse destul de mari ca Coinbase să fie prima platformă de schimb despre care ați auzit.

Ce face Coinbase atât de grozav, s-ar putea să întrebați? Bine, câteva lucruri diferite.

În ceea ce privește cele mai bune aplicații criptografice de pe piață, Coinbase va oferi utilizatorilor săi unele caracteristici de utilizare de top. Este o aplicație foarte simplă de utilizat, cu toate caracteristicile și instrumentele esențiale afișate și gata de utilizare cu doar un clic de buton.

Un alt lucru uimitor despre Coinbase este că vă permite cumpărați criptomonede cu bani fiat. Depozitele Fiat (indiferent dacă sunt EUR, USD sau altele) sunt foarte rapid și simplu de realizat, și, odată ce au trecut, puteți folosi acei bani pentru a cumpăra orice monedă criptografică disponibilă pe platformă.

Cea mai bună aplicație criptografică: Coinbase.

Cu toate acestea, merită menționat faptul că aplicația Coinbase – la fel ca versiunea desktop a brokerajului – nu acceptă chiar atâtea monede. Oamenii care doresc să cumpere Bitcoin sau Ethereum cele mai bune aplicații criptografice nu vor fi dezamăgiți, dar dacă sunteți pe piață unele dintre monedele mai de nișă, s-ar putea să nu ai noroc.

Cu toate acestea, acesta este cu adevărat singurul risc mai mare pe care îl au oamenii cu Coinbase. În ceea ce privește cele mai bune aplicații de criptomonede, brokerajul este cu adevărat de top – uzabilitate excelentă, interfață de utilizare netedă, foarte simplu de utilizat & prietenos cu începătorii. O alegere minunată, indiferent cine ești!

Dacă Coinbase sună ca tipul dvs. de cea mai bună opțiune de aplicație criptografică, verificați platforma Aici – veți putea descărca aplicația fără probleme, atât pe sistemele iOS, cât și pe cele Android.

Vizitați Coinbase

…sau citiți recenzia noastră Coinbase

2. Binance – O selecție uriașă de perechi de tranzacționare cripto

Clasează pe locul 2 din 7 schimburi de cripto

Binance Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + O platformă de schimb de cripte foarte cunoscută
 • + Peste 100 de criptomonede diferite disponibile pentru tranzacționare
 • + Autentificare cu doi factori

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Ar putea fi puțin dificil pentru pasionații de cripto-începători

Viziteaza site-ul

Binance este, incontestabil, unul dintre cele mai mari nume din lumea tranzacționării criptelor. Indiferent dacă sunteți în căutarea celei mai bune aplicații mobile de schimb criptografic sau a celei mai bune platforme de schimb criptovalut, în general – Binance este obligat să apară în fiecare listă la care te uiți.

Deci, ceea ce face ca schimbul de cripte – și aplicația din spatele acestuia – să fie atât de atractive?

Ei bine, în ceea ce privește schimbul în sine, Binance și-a făcut un nume oferindu-i utilizatorului posibilitatea cumpărare și comerț (schimb valutar) o mare varietate de diferite monede criptografice, prin mai multe perechi de tranzacționare criptografice diferite. Numărul de perechi de tranzacționare pe care le oferă această platformă este cu adevărat de neegalat.

Când vine vorba de aplicația reală, nu pierdeți niciuna dintre aceste opțiuni – veți putea tranzacționa și schimba orice criptă pe care Binance o poate oferi pe mobil, fără griji.

Cea mai bună aplicație criptografică: Binance.

Acestea fiind spuse, aplicația în sine este concepută în conformitate cu punctul de vedere al Binance asupra comercianților săi. Vedeți, Binance este cunoscut în industrie pentru că nu este exact cea mai simplă platformă de utilizat – vine cu o mulțime de funcții și widget-uri diferite și, uneori, pare chiar să presupună că sunteți un comerciant expert.

În timp ce aplicația oferă o versiune simplificată a schimbului, vă puteți aștepta în continuare la o gamă largă de funcții, mai ales când este vorba procesul de tranzacționare propriu-zis.

Deci – dacă vrei funcționalitate de top, caracteristici avansate, și fiabilitate necontestată, Binance este calea de urmat! Dacă sunteți interesat, veți găsi platforma Aici.

Vizitați Binance

…sau citiți recenzia noastră Binance

3. Kraken – O interfață de utilizare distractivă

Clasează pe locul 3 din 7 schimburi criptografice

Kraken Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Sigur și fiabil
 • + Taxe mici
 • + A fost acceptată o cantitate bună de valute fiduciare

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Nu este cel mai util serviciu pentru clienți

Viziteaza site-ul

Kraken este un nume care tinde să apară în mod obișnuit în cercurile de criptomonede și liste de top-exchange in jurul lumii. Dacă ați cumpărat sau ați tranzacționat vreun criptos, probabil ați auzit și despre această platformă.

Deci, ce face Kraken special?

Ei bine, pentru începători, oricine caută cea mai bună aplicație criptografică a anului va fi fericit să afle asta Aplicația de tranzacționare criptografică a lui Kraken este una dintre cele mai simple de utilizat. Platforma este simplificată într-un mod care s-ar potrivi noi veniți complet pentru industrie – nu există jargon confuz sau caracteristici orientate spre export la vedere.

Cu toate acestea, nu înțelegeți greșit – există mulți comercianți experți care preferă Kraken și îl folosesc zilnic pentru toate nevoile lor de tranzacționare și schimb. Puteți folosi în continuare toate caracteristicile principale, de bază, de care ați avea nevoie – nu sunt doar pe prima pagină literală a aplicației, pentru a nu-i speria pe noii veniți.

Cea mai bună aplicație criptografică: Kraken.

Kraken este, de asemenea, cunoscut pentru caracteristici de securitate de top, de asemenea. Schimbul este adesea menționat atunci când se vorbește despre cele mai sigure și mai fiabile platforme de tranzacționare a criptomonedelor de pe piață. Deși acest lucru nu are legătură directă cu funcționalitatea aplicației platformei, Securitate este cu siguranță una dintre caracteristicile de bază pe care ar trebui să le căutați în cea mai bună aplicație de schimb de criptomonede.

Și securitatea este ceea ce are Kraken – nicio problemă.

Dacă sunteți interesat să încercați Kraken, asigurați-vă că verificați site-ul lor web, și descărcați cea mai recentă versiune a aplicației lor pentru sistemele de operare Android sau iOS.

Vizitați Kraken

…sau citiți recenzia noastră Kraken

4. Cex.io – Design de aplicație extrem de simplu

Clasează # 4 din 7 schimburi de cripto

CEX.io Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Ușor de dat seama
 • + Diferite perechi de tranzacționare
 • + Suport mare

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • S-ar putea să lipsească opțiunile de monedă

Viziteaza site-ul

Ce caută noii veniți din industria criptografică în cea mai bună aplicație pentru a cumpăra criptomonede?

Taxe uimitoare? Da, sigur, acesta este un lucru. Soi de perechi de tranzacționare cripto? Da, cu siguranță.

Cu toate acestea, probabil cel mai frecvent factor decisiv pentru a folosi sau nu o anumită aplicație față de alta este simplitate.

Simplitatea este foarte important, indiferent dacă sunteți un comerciant începător sau un expert în criptomonede. O aplicație simplă de utilizat vă va permite să efectuați tranzacții rapid și eficient, care uneori ar putea fi chiar marja care va determina dacă obțineți profit sau dacă pierdeți o oportunitate excelentă.

Ei bine, lasă-mă să-ți spun „ya – dacă vrei simplitatea, atunci Cex.io te-a acoperit, mare timp.

În ceea ce privește cele mai bune aplicații criptografice, Cex.io le oferă utilizatorilor un aspect super-simplu al aplicației, cu caracteristici clare și evidente pe care le puteți explora. Pe ecranul de start, veți avea întotdeauna un aspect cu patru butoane care vă permite să cumpărați instantaneu o cantitate stabilită de criptare la alegere..

Cea mai bună aplicație criptografică: Cex.io

După aceea, fereastra de schimb este super-curat, simplist, și clar. Deși secțiunea portofel a aplicației ar putea fi opusă (afișează solduri de active pe care nici măcar nu le dețineți, ceea ce vă poate face ecranul destul de aglomerat), este totuși destul de ușor de gestionat.

Cu Cex.io fiind extrem de simplu de utilizat, totuși, există un separat, filă dedicată, concepută strict pentru comercianții profesioniști. Aceasta înseamnă că, dacă sunteți un profesionist de tranzacționare criptografică, nu veți pierde niciuna dintre caracteristicile mai avansate și importante în timp ce utilizați Cex.io. Cu siguranță un semn al uneia dintre cele mai bune aplicații cripto de acolo!

Dacă sunteți interesat să încercați Cex.io, puteți vizita site-ul Aici, și descărcați aplicația pe toate cele mai importante sisteme de operare mobile.

Vizitați CEX

…sau citiți recenzia noastră CEX

5. eToro – O gamă imensă de caracteristici diferite

Clasează pe locul 5 din 7 schimburi criptografice

eToro Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Serviciu de tranzacționare disponibil
 • + O varietate de criptomonede din care să alegeți

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Retragerile pot fi lente
 • Proces lent de verificare
 • Depozit mare pentru prima dată

Viziteaza site-ul

Indiferent dacă ați căutat cea mai bună aplicație criptografică de pe piață sau ați cercetat rețete de gătit, probabil că ați auzit de eToro. Compania folosește o campanie publicitară implacabilă pe toate canalele de socializare imaginabile. Cu toate acestea, pare să funcționeze – baza sa de utilizatori crește constant pe zi ce trece!

Acestea fiind spuse, însă, campaniile de marketing menționate mai sus nu se bazează doar pe promisiuni goale și fum & oglinzi. eToro aduce multe pe masa de tranzacționare criptografică.

Cel mai notabil aspect al versiunii eToro a celei mai bune aplicații de schimb de criptomonede este faptul că marca oferă utilizatorilor săi o listă decentă a unor caracteristici și beneficii unice pentru utilizarea platformei. Veți găsi funcții precum copiere comercială și următorul comerciant specific pentru a fi unele dintre cele mai populare, dar lista este mult mai lungă decât atât.

Cea mai bună aplicație criptografică: eToro.

În plus, dacă sunteți în căutarea celei mai bune aplicații de criptocurrency pur și simplu pentru a găsi un loc unde să împărtășiți informații și cunoștințele dvs. despre piață, eToro are o opțiune care vă permite să faceți exact asta. Sincer, puteți discuta cu alți utilizatori, puteți partaja și primi sfaturi de investiții și tranzacționare și pur și simplu împărtășiți pasiunea dvs. pentru cripto, în general!

Interesat? Asigurați-vă că verificați eToro Aici, și începeți să tranzacționați cripto astăzi!

Vizitați eToro

…sau citiți recenzia noastră eToro

6. Gemeni – O platformă de schimb criptografic foarte sigură

Clasează pe locul 6 din 7 schimburi criptografice

Gemini Exchange Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Securitate puternică
 • + Conturile în dolari SUA sunt asigurate
 • + Ușor de folosit

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Selecție limitată de criptomonede
 • Necesită o mulțime de informații personale
 • Uneori se poate deconecta

Viziteaza site-ul

Desigur, zodia Gemeni s-ar putea să nu fie la fel de cunoscute ca și alte nume pe care le veți vedea pe această listă cu cele mai bune aplicații cripto de acolo. Cu toate acestea, acest lucru nu schimbă cu adevărat faptul că platforma le are pe amândouă o aplicație uimitoare, Si deasemenea unele dintre cele mai bune caracteristici de securitate cripto de pe piață.

Să abordăm mai întâi partea aplicației, nu-i așa??

După înregistrarea pe platformă și verificarea aplicației Gemeni pentru prima dată, s-ar putea să vă gândiți imediat la o altă platformă de schimb online / finanțe generale populare – Revolut. Asta pur și simplu pentru că Gemenii par să angajeze un tip similar de UI în aplicația lor, la fel ca Revolut.

La rândul său, acest lucru obține un rezultat foarte similar – aplicația este extrem de distractivă și intuitivă de utilizat.

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune aplicații de schimb de criptomonede, cu siguranță, vor exista mulți factori a considera. Cu toate acestea, faptul că Gemenii oferă o simplitate și o simplitate uimitoare chiar de la început este minunat!

Cea mai bună aplicație criptografică: Gemeni.

Când vine vorba de schimbul real, un lucru este sigur – este probabil una dintre cele mai sigure platforme de tranzacționare criptografice de pe piață. Pentru început, toate fondurile investitorilor americani sunt asigurate – dacă ceva s-ar întâmpla platformei (adică o încălcare a securității), te-ai putea simți relativ în siguranță cu privire la activele tale criptografice!

În plus, există o extinsă KYC proces implicat în înregistrarea pe Gemeni, iar majoritatea fondurilor utilizatorilor sunt păstrate în dispozitive de depozitare la rece. În timp ce depozitarea la rece este uimitoare, desigur, nu toată lumea va fi foarte entuziasmată de partea extinsă KYC.

Toate acestea deoparte, dacă descoperiți că Gemenii v-au stârnit interesul, asigurați-vă că verificați singur platforma!

Vizitați Gemeni

…sau citiți recenzia noastră despre Gemeni

7. Bittrex – Simplu, sigur și oferă mai multe perechi de tranzacționare

Clasează pe locul 7 din 7 schimburi criptografice

Bittrex Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Foarte sigur
 • + Taxe mici, fixe
 • + Schimburi rapide
 • + O mare varietate de cripto și monede fiat

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Unele reclamații ale utilizatorilor cu privire la asistență
 • Poate fi oarecum dificil pentru un nou venit din industrie

Viziteaza site-ul

Bittrex nu este un schimb de cripte foarte popular și este o rușine imensă! În timp ce această platformă de tranzacționare a criptomonedelor tinde să fie umbrită de schimburi precum Coinbase și Binance, Bittrex are cu adevărat multe de adus la masă.

Platforma este foarte sigur și de încredere – păstrează majoritatea criptelor utilizatorilor dispozitive de depozitare la rece, și are o experiență destul de curată în ceea ce privește eventualele hacks și spargeri.

În plus, Bittrex are cu siguranță una dintre cele mai bune aplicații cripto de pe piață. Aplicația este uimitor de simplă de utilizat, iar procesele, cum ar fi finanțarea contului dvs. cu bani fiduciari, durează doar câteva minute pentru a finaliza, a începe până la sfârșit.

Cea mai bună aplicație criptografică: Bittrex.

Depunerile și retragerile sunt, de asemenea, foarte simple, dacă se fac prin intermediul aplicației – mult mai simplu decât dacă le-ați efectua prin intermediul versiunii desktop a bursei, atenție! Pe lângă toate acestea, Bittrex oferă și utilizatorilor săi taxe competitive, și o varietate de acțiuni diferite pentru a investi, de asemenea.

Dacă sunteți interesat de ceea ce oferă Bittrex, asigurați-vă că verificați schimbul!

Vizitați Bittrex

…sau citiți recenzia noastră Bittrex

Cum să alegi cea mai bună aplicație Crypto pentru tine?

Deci, atunci – acestea sunt primele 7 aplicații cripto pe care l-ai putea folosi în viața de zi cu zi, pentru toate nevoile de tranzacționare și schimb de criptomonede. Acum, înainte de a trece la câteva alegeri onorabile și mențiuni alternative pentru aplicații, să discutăm rapid încă un subiect care pare să apară destul de frecvent ori de câte ori discutăm despre aplicații de schimb de nivel superior.

Cum ar trebui să alegeți cea mai bună aplicație pentru a cumpăra criptomonede?

Buna intrebare. Nici răspunsul nu este deloc atât de dificil.

Probabil vă puteți imagina că cei mai mulți oameni care caută cea mai bună aplicație criptografică vor avea dorințe și nevoi diferite. De exemplu, este posibil ca unele persoane să caute o aplicație mobilă care să le completeze experiență de tranzacționare în primul rând pe desktop, în timp ce alții ar putea fi cu totul comercianți pe bază de telefonie mobilă.

În plus, preferințele dvs. vor fi, de asemenea, foarte fiabile locația dvs. geografică, statutul de angajare, atitudine față de tranzacționarea criptografică, în general și așa mai departe. Singurele lucruri care pot fi văzute ca fiind cu adevărat universale sunt securitate și simplitate – este greu să-ți imaginezi că cineva se plânge de cât de sigur este un schimb.

Având în vedere toate acestea și lista celor mai bune aplicații mobile de schimb de cripte din fața ta, ar trebui să îți iei acum timpul și să te gândești la cel mai bun plan de acțiune pentru tine. Luați în considerare toate avantajele și dezavantajele fiecăreia dintre aplicațiile menționate anterior, scrieți totul și, cel mai important, luați-vă timp!

Amintiți-vă întotdeauna că, dacă este cea mai bună aplicație criptografică la alegere Cerințe de verificare KYC (ceea ce fac majoritatea dintre ei), va trebui trimiteți actul de identitate și chiar documente care aprobă rezidența. Nu ați dori să faceți acest lucru cu nicio platformă aleatorie – nu vă grăbiți decizia!

Acestea fiind spuse, merită să recunoaștem că toate acestea schimburile criptografice menționate în acest articol pot fi considerate a avea versiunile lor de cea mai bună aplicație de criptocurrency – toate vin cu avantajele și caracteristicile lor desemnate și fiecare le are propriile beneficii unice, de asemenea. Oricare dintre ele ar trebui să fie o alegere excelentă!

Aplicații suplimentare de criptomonedă de care să ții cont

Acum, după ce am descoperit, dezbatut, prezentat și analizat toate cele mai bune aplicații de schimb de cripte mobile, să terminăm această listă cu câteva alegeri onorabile.

Aplicațiile menționate mai jos nu sunt într-adevăr legate direct de tranzacționarea criptomonedelor (în sensul că scopul lor principal nu este de a furniza sau cumpăra criptos), dar sunt încă o necesitate pentru oricine este ferm pe eforturile lor criptografice și dorește să ia cripto investind serios.

1. Ledger Live – Un instrument uimitor pentru a vă urmări activele criptografice

Ledger Live este software-ul / aplicația care vine cu dvs. Ledger Nano X dispozitiv. Este disponibil în câteva formate diferite, care includ în mod firesc și versiunile iOS / Android ale programului.

Deci, ce este atât de special la Ledger Live?

Ei bine, aplicația vă permite urmăriți activele dvs. de criptomonede pe care le păstrați în portofelul dvs. hardware Ledger cu ușurință completă. Toate activele suportate de Ledger Live care se află în portofelul în sine pot fi gestionate prin aplicație – puteți verifica soldurile, puteți vinde cumpărați și tranzacționa criptos, toate cu câteva clicuri de buton.

Cea mai bună aplicație criptografică: Ledger Live.

Probabil una dintre cele mai vizibile caracteristici ale aplicației este că este extrem de simplu și plăcut de utilizat. Încărcarea interfeței se explică de la sine și nu veți avea probleme să găsiți totul, de la soldurile dvs. individuale, până la fila Setări avansate.

Daca vrei una dintre cele mai bune aplicații de urmărire a portofoliului criptografic de pe piață, asigurați-vă că verificați Ledger. Compania este cunoscută pentru producerea și vânzarea unor cele mai bune portofele de criptomonede hardware de pe toată piața – cu siguranță merită luat în considerare!

2. Portofelul Trust – Unul dintre portofelele mai bune

Acum, să obținem ceva clar, direct din start – dacă sunteți interesat de cele mai sigure și de încredere portofele de criptomonede de pe piață, ar trebui să vă îndreptați ochii spre cele hardware. Asa numitul “depozitare la rece”Dispozitivele vor fi cel mai bun pariu atunci când vine vorba de păstrarea activelor în siguranță.

După cum sa menționat deja de câteva ori în această listă de aplicații criptografice, în ceea ce privește portofelele hardware, cel mai bun pariu va fi Ledger Nano X.

În acest caz, totuși, dacă doriți următorul lucru cel mai bun, probabil că ați opta pentru un „portofel fierbinte” – unul care poate fi găsit în oricare formular software, sau pe net. În acest articol, aș vrea să vă povestesc Portofelul Trust.

Portofelul Trust este un Binance produs – da, același Binance pe care l-ați văzut în listă mai devreme. În timp ce compania este în primul rând un schimb, are și un produs dedicat portofel.

Deci, atunci – ce este atât de special la portofelul Trust?

Cea mai bună aplicație criptografică: portofelul Trust.

Ei bine, pentru început, așa cum sugerează și numele, va fi una dintre cele mai bune aplicații criptografice atunci când vine vorba de păstrarea în siguranță a criptomonedelor. Portofelul oferă măsuri de securitate demne de încredere și ar trebui să vă păstreze monedele criptografice în siguranță și sănătoase.

În plus, veți putea, de asemenea tranzacționați și schimbați cryptos direct din portofel. Acest lucru este foarte convenabil, mai ales având în vedere că aplicația va fi instalată pe dispozitivul dvs. mobil și accesibilă în orice moment dat.

Deci, pe scurt, dacă doriți un portofel criptografic fiabil și portabil, care vă va permite să tranzacționați criptos în câteva minute, portofelul Trust ar putea fi alegerea potrivită pentru dvs.. Cu toate acestea, cele mai bune aplicații criptografice deoparte, veți fi în continuare mai bine cu A stocare hardware dispozitiv, pe termen lung.

… și Multe, Multe Mai multe

Deși recunosc că titlul ar putea fi puțin obscur, ideea rămâne puternică – există mulți, mulți diferite aplicații criptografice acolo pe care le-ați putea găsi, verifica și decide dacă merită sau nu să le folosiți.

Majoritatea acestor aplicații vor fi probabil portofele criptomonede. După cum sa menționat mai devreme în această listă cu cele mai bune aplicații criptografice, dacă doriți să rămâneți complet calm cu privire la starea activelor dvs. criptografice, cel mai bun pariu va fi achiziționarea un portofel hardware criptomonedă.

Acestea fiind spuse, există încă multe portofele minunate. Fie că este vorba de unele dintre aplicațiile mai generale, cum ar fi Jaxx, sau chiar extensii de browser mobile specifice criptelor, cum ar fi Yoroi, tot ce trebuie să faceți este să înțelegeți ce doriți și să încercați!

Cea mai bună aplicație criptografică: Jaxx Liberty.

Alte aplicații pot include informații generale cripto-orientate către știri, instrumente de analiză a pieței, informații despre monede, și proiecte de analiză aprofundată, și așa mai departe. Din nou – pentru a găsi cea mai bună aplicație criptografică din această categorie, ar trebui mai întâi să vă faceți timp pentru a vă da seama de ce instrumente aveți nevoie pentru a vă ajuta să tranzacționați și să schimbați cu succes, și apoi încercați câteva dintre ele, vedeți ce vi se potrivește cel mai bine.

Singurul meu sfat este simplu – dacă testați aplicații criptografice, fiți întotdeauna foarte atent cu informațiile pe care le furnizați. Nu partajați niciodată identificarea dvs. personală cu unele aplicații umbre și NU, Îți împărtășești NICIODATĂ cheia privată pentru portofel!

Concluzii

Acum am ajuns la sfârșitul listei noastre cu cele mai bune aplicații criptografice. În el, am discutat Cele mai bune 7 aplicații de schimb de criptomonede, și a menționat câteva aplicații suplimentare pe care le-ați putea utiliza pentru a vă ajuta să tranzacționați cu succes!

Faceți schimb de aplicații, puteți fi sigur că toate aplicațiile menționate în lista de mai sus vor fi de top, în ceea ce privește aplicațiile lor niveluri de securitate, avansuri tehnice, uzabilitate, și alte caracteristici mai generale. Indiferent pe care îl alegeți, vă puteți aștepta la același nivel general de calitate cu oricare dintre ele.

Un bun punct de plecare ar fi să verificăm Coinbase sau Binance – se știe că aplicațiile oferite de aceste schimburi sunt printre cele mai apreciate printre entuziaștii cripto. Cu toate acestea, dacă descoperiți că niciuna dintre cele două aplicații de schimb menționate mai sus nu se potrivește dorințelor și nevoilor dvs., există o listă întreagă de explorat, totuși!

În cele din urmă, faceți și timp pentru a căutați alte aplicații utile pentru toate nevoile dvs. criptografice. Fie că este cea mai bună aplicație criptografică care te-ar face ping când BTC atinge un anumit preț sau un altcoin analizor de piață care arată cele mai potențiale monede ale anului, toată lumea și oricine ar trebui să poată găsi ceva pe care cu siguranță îl vor putea folosi!

Nu uitați să verificați Ledger Nano X, de asemenea – nu este o coincidență că una dintre cele mai bune portofele criptomonede pe piață are o aplicație uimitoare pentru a vă urmări și toate activele!

Ei bine, asta e tot pentru astăzi! Vă mulțumim că ați citit lista noastră cu cele mai bune aplicații pentru criptomonede și sper că vă va ajuta să faceți alegerea corectă. Până data viitoare și tranzacționare fericită!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me