Criptomonede au evoluat discutabil în 2018, dar continuă să atragă noi investitori în 2021.

Cu toate acestea, majoritatea începătorilor au dificultăți de găsire cea mai bună criptomonedă de investit în 2021. Am fost cu toții acolo, așa că nu vă faceți griji! Înțeleg cât de confuz este când începeți să căutați noi investiții în criptomonede. De aceea sunt aici să vă ajut.

Deci, căutați și viitoarele criptomonede pentru a investi în 2021? Vă întrebați „ar trebui să investesc în Bitcoin?” sau „ar trebui să investesc în Ethereum?”

Ei bine, nu te mai mira! Sunt aici pentru a răspunde la toate întrebările tale. Până la sfârșitul acestui ghid, veți ști cum să găsiți criptomonede pentru a investi în 2021. De asemenea, dacă tranzacționarea este ceea ce doriți să faceți, ar trebui să alegeți top3 schimburi de criptomonede: Coinbase, Binance și Coinmama.

Dar mai întâi, să vă vorbim despre creșterea recentă a criptomonedelor.

Piața criptomonedelor până acum

Primul criptomonedă, Bitcoin, a fost inventat în 2009. Acesta a fost doar începutul, însă nimeni nu știa cu adevărat despre Bitcoin până în 2013. În plus, nimeni nu s-a gândit nici măcar că ar putea deveni cea mai bună criptomonedă în care să investească..

Cu toate acestea, din 2013, piața criptomonedelor a văzut creștere imensă – creștere care a fost greu de ignorat. Există acum peste 1500 de criptomonede diferite, toate create în mai puțin de 5 ani.

Este clar că 2017 a fost anul în care cripto-ul a explodat cu adevărat. Limita de piață a criptomonedelor a crescut cu 4000%! Limita de piață a tuturor criptomonedelor era în jur 21 miliarde dolari în martie 2017, în timp ce acum s-a încheiat 454 miliarde dolari. Este imens!

Capitalizare de piață: Prețul total al tuturor monedelor adunate împreună.

Piața nu mai este doar despre Bitcoin. Există alte criptomonede care au intrat în spațiu, cum ar fi Ethereum, Litecoin, și Clipoci. Toate acestea au avut o performanță incredibil de bună în ultimul an și pot fi numite "cea mai bună criptomonedă în care să investești".

Următorul grafic de la CoinMarketCap arată creșterea criptomonedelor de-a lungul anilor.

Cea mai bună criptomonedă în care să investiți: capitalizarea totală a pieței.

Se spun multe lucruri despre viitorul criptomonedelor. Unii oameni cred că faza criptomonedelor nu va dura mult, în timp ce alții cred că vor fi în jur pentru totdeauna.

Este dificil de prezis viitorul criptomonedelor, dar știu că este asta popularitatea criptomonedelor este doar în creștere. Unul dintre motivele pentru care criptomonedele devin din ce în ce mai populare este din cauza tehnologia blockchain, care este principala tehnologie din spatele tuturor criptomonedelor.

Cea mai bună criptomonedă de investit: analiza graficelor.

Tehnologia blockchain este următorul lucru important – este A sigur bucată de tehnologie care a fost folosit pentru prima dată de Bitcoin. Totuși, nu puteți învăța cum să investiți în blockchain. În schimb, puteți afla cum să investiți în criptomonedele care utilizează blockchain (care sunt toate!)

Sunteți gata să aflați următoarea criptomonedă pe care să o investiți în 2021? Ei bine, să începem.

Care sunt cele mai bune criptomonede de investit în 2021?

Mai jos, veți găsi câteva opțiuni pentru cele mai bune criptomonede pe care să le investiți în 2021 și nu numai (bine, cel puțin pentru viitorul previzibil).

Bitcoin (BTC)

Dacă, cumva, ați auzit doar de o singură criptomonedă, probabil că este Bitcoin. Este cea mai mare criptomonedă – are în prezent o cotă de 40% din capitalizarea totală a pieței criptomonedelor! Este cea mai veche criptomonedă și încă domină pe piață. Deci, dacă Bitcoin continuă să crească la fel ca în 2017, atunci investiția în Bitcoin ar putea fi o idee bună pentru 2021.

Prețul Bitcoin se schimbă foarte mult în fiecare zi și a înregistrat numeroase maxime și minime în ultimii ani. Uitați-vă la graficul următor și veți vedea cât de mult se schimbă prețul.

Cea mai bună criptomonedă în care să investiți: graficul Bitcoin.

Prețul unui Bitcoin a trecut de jur împrejur 76 USD (07.09.13) până la 20.000 dolari în decembrie 2017. Dar apoi, după ce Bitcoin a atins cel mai înalt punct în decembrie, prețul Bitcoin a scăzut la aproximativ 6000 USD în februarie 2018 și a fluctuat de atunci. E o nebunie!

Cu prețul care se schimbă atât de mult într-un spațiu de timp atât de scurt, cum decideți care este cel mai bun moment pentru a investi în Bitcoin?

Ei bine, putem încerca să găsim răspunsurile examinând câteva evenimente importante din trecut – când prețul a crescut sau a scăzut cu o sumă mare.

 • Un eveniment major a fost când Bitcoin s-a împărțit în două criptomonede – Bitcoin și Bitcoin Cash. Acest lucru s-a întâmplat pe 1 august. Investitorii care știau despre acest lucru și-au investit banii înainte de divizare și au obținut profituri uriașe, aproape dublându-și investiția!
 • Prețul Bitcoin a scăzut la aproximativ 10.000 de dolari în ianuarie 2018, aproape jumătate din cei 20.000 de dolari pe care îi valora în decembrie 2017. Mulți investitori au devenit îngrijorați în acest moment și au început să-și vândă Bitcoin-ul. Acest lucru a făcut ca prețul să scadă la aproximativ 6.000 de dolari în februarie 2018.

Dacă vă interesează obținerea Bitcoin, puteți face acest lucru cu ușurință utilizând Coinbase sau Binance. Ambele sunt extrem de sigure și fiabile.

Investiția Bitcoin

Dacă doriți să investiți în Bitcoin, atunci trebuie să fiți la curent cu ultimele știri și tendințe în jurul Bitcoin. Când se lansează știri despre o nouă îmbunătățire tehnică, s-ar putea să doriți să vă gândiți să cumpărați Bitcoin. Dacă există o scădere imensă a prețului criptomonedei în cauză, atunci și acesta ar putea fi un moment bun pentru a cumpăra Bitcoin, deoarece îl puteți cumpăra la un preț mic.

Cea mai bună criptomonedă de investit: monede criptomonede.

Dacă ați decis deja să investiți în criptomonede, atunci ar putea fi o idee bună să începeți prin a investi în Bitcoin. Chiar dacă ați ratat prima oportunitate majoră de a investi, investiția în Bitcoin ar putea fi totuși o idee bună.

Totul depinde de indiferent dacă credeți sau nu în viitorul Bitcoin. Dacă ești credincios, ar trebui să te gândești să investești în ea. Dacă nu ești, atunci îți recomand să stai departe de ea. Este la fel ca în cazul oricărei alte investiții!

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Ethereum (ETH)

Spre sfârșitul anului trecut, prețul Ethereum a fost ușor mai mare decât 720 USD, cu o capacitate totală de piață de în jur de 70 de miliarde de dolari. La începutul anului 2018, Ethereum a urcat și a atins cel mai mare preț al acestuia 1423 dolari pe 4 ianuarie. În acest moment, capitalizarea totală a pieței pentru Ethereum era 138 miliarde dolari!

Ethereum a crescut cu aproximativ 3000% în anul 2017 și a devenit a doua cea mai mare criptomonedă, plasându-se pe locul doi în spatele Bitcoin.

Vă întrebați: „Ar trebui să investesc în Ethereum?”, „Prețul Ethereum este deja la vârf?” Sau "este Ethereum cea mai bună criptomonedă din 2021?". Ei bine, adevărul este că nimeni nu știe! Cu toate acestea, următoarele informații ar trebui să vă ajute să decideți dacă investiția în Ethereum este o opțiune bună pentru dvs..

Graficul de mai jos arată cum Ethereum a crescut în ultimii ani.

Cea mai bună criptomonedă în care să investiți: graficul Ethereum.

Mai jos sunt evenimentele cheie care au afectat cel mai mult prețul Ethereum în trecut:

 • Ethereum primit o investiție de aproximativ 150 de milioane de dolari în mai 2016. Ca urmare, prețul său a crescut de la 1 USD în ianuarie 2016 la aproximativ 14,80 USD în mai 2016.
 • Cu toate acestea, pe 18 iunie 2016, membrii comunității Ethereum au aflat că Ethereum a fost piratat. În valoare de aproximativ 60 de milioane de dolari Eter (Moneda Ethereum) a fost furată din cauza unui defect într-un portofel. Acest lucru a făcut ca prețul Ethereum să scadă de la maximul de 21,52 USD pe 17 iunie 2016, la 9,96 USD pe 18 iunie 2016.

Spre deosebire de Bitcoin, Ethereum nu este doar o monedă digitală. Este un proiect blockchain mai avansat. Acest lucru se datorează faptului că Ethereum oferă ceva special – prin utilizarea platformei Ethereum, dezvoltatorii își pot construi propriile criptomonede.

Imaginați-vă că ați dori să construiți o soluție bazată pe blockchain pentru gestionarea lanțului de aprovizionare al afacerii dvs. Ei bine, mulțumită Ethereum, nu trebuie să începeți de la început. În schimb, puteți crea doar o aplicație pe blockchain-ul Ethereum. Ethereum facilitează lansarea de noi proiecte blockchain.

Deci, este Ethereum următoarea dvs. criptomonedă pe care o veți investi în 2021?

Vă recomand să vă gândiți să adăugați Ethereum la lista dvs., deoarece cred că ar putea fi una dintre cele mai bune criptomonede pentru a investi în 2021.

Cea mai bună criptomonedă de investit: analiza lumânărilor și diagramelor.

Julian Hosp, expert în blockchain, a declarat că plafonul de piață al Ethereum ar putea crește la 200 miliarde dolari până la sfârșitul anului 2021. Dacă previziunea Hosp este corectă, prețul Ethereum va ajunge până la 2000 dolari. Motivul Hosp din spatele predicției se bazează în principal pe ICO-uri (Oferte inițiale de monede) care au decis să utilizeze blockchain-ul Ethereum în 2018 & 2021.

Ethereum intenționează, de asemenea, să își îmbunătățească mult tehnologia în acest an, cu noi protocoale aproape gata de utilizare. Deci, ai grijă la Ethereum!

Pentru a afla mai multe despre Ethereum, citiți Ethereum vs Bitcoin ghid.

Ripple (XRP)

Clipoci, cunoscut și sub numele de XRP, a fost un concurent principal pentru locul celei mai bune criptomonede din 2017 cu o creștere de în jur de 36.000%! Da, ai citit bine. A crescut de la aproape 0 USD la începutul anului 2017 și a ajuns la 2,4 USD în decembrie 2017 – după cum puteți vedea în graficul următor.

La fel ca toate celelalte criptomonede, prețul Ripple a scăzut și în 2018 – în prezent este stabilit la 0,20 USD.

Cea mai bună criptomonedă a anului

Știu la ce vă gândiți – ați pierdut o oportunitate extraordinară prin faptul că nu ați investit Ripple la începutul anului 2017. Deși este adevărat, Ripple ar putea fi totuși o opțiune bună de luat în considerare ca următoarea dvs. criptomonedă de investit în 2021.

Chiar dacă prețul unui XRP este mult mai mic decât prețul unui Bitcoin, XRP este în continuare a treia cea mai mare criptomonedă după capitalizare de piață. În mai 2018, a avut o capitalizare de piață totală de aproximativ 35 miliarde dolari.

Deci, ce este despre Ripple care l-a făcut atât de popular pentru investitori?

Principalul motiv al popularității Ripple este că nu este doar o monedă digitală, ci și un sistem de plată. Ripple folosește tehnologia blockchain pentru a face plățile internaționale mai rapide și mai sigure.

Dacă ați încerca să efectuați o plată bancară internațională astăzi, ar dura aproximativ 2-10 zile pentru ca procesarea să fie procesată. Aceeași plată, când se face cu Ripple, durează câteva secunde. Ce minunat este asta!

Dar există mai multe vești bune – multe instituții financiare mari precum American Express, JP Morgan și Santander folosesc deja tehnologia Ripple. De asemenea, Ripple a lucrat cu Banca Centrală a Arabiei Saudite, LianLian International din China și alte bănci din întreaga lume.

Cea mai bună criptomonedă de investit: o întâlnire între investitori.

Deci, dacă vă întrebați cum să investiți în blockchain, atunci Ripple ar putea fi cel mai bun răspuns.

Pe baza a ceea ce tocmai am explicat, viitorul Ripple în industria financiară ar putea fi una bună. Ar trebui să fii atent la Ripple și să afli mai multe despre parteneriatele lor. Căutați și noi parteneriate – dacă Ripple semnează un contract cu o altă bancă mare, atunci ar putea crește prețul XRP.

Investitorii care au înțeles serviciile oferite de Ripple au câștigat mulți bani. După un 2017 fantastic, Ripple ar putea fi doar cea mai bună criptomonedă din 2021.

Notă: acum ar putea fi un moment bun pentru a investi în Ripple, deoarece prețul său a scăzut cu 70% mai mic decât este cel mai mare record de 3,4 USD în ianuarie 2017.

Litecoin (LTC)

Lista noastră cu care este cea mai bună criptomonedă de investit în 2021 nu poate fi completă fără Litecoin. La fel ca Ripple, Litecoin a arătat performanțe excelente în 2017, cu o creștere de aproape 8000%.

Prețul Litecoin a crescut de la în jur de 4 dolari la începutul anului 2017 până la un maxim de 358 dolari în decembrie 2017. Cu toate acestea, la fel ca majoritatea criptomonedelor, Litecoin a urmat și tendința prețurilor și a scăzut la 110 USD în februarie 2018.

Aruncați o privire la graficul prețurilor Litecoin de mai jos – puteți vedea creșterea rapidă a prețului Litecoin la începutul anului 2018. Prețul atât al Litecoin, cât și al Bitcoin a urmat o tendință similară în ultimul an.

Cea mai bună criptomonedă a anului

Litecoin este a 5-a cea mai mare criptomonedă cu o capitalizare de piață de în jur de 11 miliarde de dolari. Litecoin continuă să-i intereseze pe investitori datorită conexiunii sale strânse cu Bitcoin, oferind astfel un motiv bun pentru ca Litecoin să fie pe lista noastră pentru următoarea criptomonedă care va investi în 2021.

Litecoin a fost creat în 2011 până în îmbunătățiți tehnologia Bitcoin. Litecoin finalizează o tranzacție De 4 ori mai rapid decât Bitcoin. Cu toate acestea, spre deosebire de Bitcoin, numărul maxim de Litecoin este limitat 84 de milioane – de 4 ori mai mult decât oferta de monede Bitcoin (21 milioane).

Litecoin a fost prima criptomonedă care a realizat o Rețeaua fulgerului tranzacție în mai 2017. Folosind Lightning Network, 0,00000001 Litecoin a fost transferat de la Zurich la San Francisco în mai puțin de o secundă! Odată ce Litecoin începe să utilizeze rețeaua Lightning, acesta ar putea crește prețul Litecoin!

Rețeaua fulgerului: O nouă tehnologie care mărește viteza tranzacțiilor în rețeaua blockchain.

Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash este încă un alt nume care este destul de bine cunoscut în cercurile de criptomonede. În același timp, totuși, este o criptă care a avut (și încă mai are!) Destul de multe controverse în jurul ei.

La fel ca în majoritatea lucrurilor legate de Bitcoin, controversa care se învârte în jurul BCH are legătură cu conceptele de scalabilitate, descentralizare, și să rămân fidel viziunii originale a Bitcoin (blockchain).

Vedeți, dintre toate cele mai bune opțiuni de criptomonedă de pe această listă, BCH a avut una dintre cele mai interesante povești de început. A fost creat ca un rezultat al unei furci puternice de Bitcoin. Dezvoltatorii care au implementat furca au făcut acest lucru pentru a rezolva una dintre cele mai notabile probleme ale Bitcoin – lipsa scalabilității.

Dimensiunea unui singur bloc Bitcoin Cash este 8MB. Spre deosebire de asta, dimensiunile blocurilor Bitcoin sunt De 8 ori mai mic1 MB.

După cum probabil vă puteți imagina, opiniile despre BCH au fost destul de împărțite încă de la început. Cum a influențat acest lucru prețurile monedei cripto? Ei bine, aruncă o privire:

Cea mai bună criptomonedă a anului

Deși BCH a avut multe perioade diferite, prețul său a fost destul de stabil de ceva timp acum! Chiar și cu toate controversele legate de criptografie, există mulți oameni care încă sunt convinși că Bitcoin Cash este "criptomoneda viitorului". Cu siguranță o opțiune demnă de remarcat, în ceea ce privește cea mai bună criptomonedă de investit!

Tron (TRX)

Mulți oameni care caută cea mai bună criptomonedă în care să investească (sau pur și simplu – cea mai bună criptomonedă, în general) încearcă, de asemenea, să găsească un proiect bazat pe blockchain că ar fi interesați să sprijine.

Ei bine, dacă este și cazul tău, Tron s-ar putea să te intereseze destul de mult – este o platformă de partajare a conținutului care urmărește să lase informațiile dvs. personale în mâinile persoanei căreia îi aparține – tu.

Te-ai putea gândi la Tron ca alternativa la YouTube, Instagram, sau chiar Facebook. Toate aceste rețele sociale și site-uri de partajare a conținutului colectați informațiile dvs. personale, apoi împărtășiți-l cu agenții de publicitate, astfel încât aceștia să vă poată viza anunțurile. Nu este ceva de care ar trebui să vă faceți griji cu un descentralizat platformă, totuși.

Ca la oricare alta "cea mai bună criptomonedă" acolo, Tron nu este liber de controverse, deşi. Majoritatea celor percepuți "probleme" în jurul acestui proiect au de fapt de-a face cu creatorii săi – deși aceste probleme sunt adesea aruncate ca simple campanii sau zvonuri, totuși afectează proiectul, totuși!

Întrebarea este – cât de mult? Ei bine, aruncă o privire:

Cea mai bună criptomonedă a anului

În timp ce Tron a avut unele schimbări semnificative de preț, moneda pare să crească în preț. Una dintre cele mai interesante criptomonede de investit în 2021!

EOS (EOS)

EOS este un proiect unic, în ceea ce privește acest lucru "cea mai bună criptomonedă" tutoriale merge. Nu este unic, deoarece are o tehnologie nemaiauzită în spate sau din alte motive tehnice – este pur și simplu una dintre cele mai percepute monede pozitive pe această listă!

La prima vedere, ar putea apărea EOS foarte asemanator către Ethereum. La fel ca ETH, EOS vă permite să vă dezvoltați contracte inteligente, și chiar crea dApps pe blockchain-ul său. Deci … Ce face EOS unic, atunci?

Ei bine, scopul acestui proiect este de a rula un blockchain descentralizat care să vă permită efectuați tranzacții gratuite. Diferența este că majoritatea criptomonedelor de acolo nu pot fi tranzacționate, cumpărate sau vândute fără taxe.

Graficele prețurilor EOS arată după cum urmează:

Cea mai bună criptomonedă a anului

EOS a avut unele variații notabile ale prețurilor în ultimii ani, dar recent s-a stabilizat. Dacă vă uitați la această monedă ca fiind cea mai bună criptomonedă de investit în 2021, asigurați-vă că faceți o cercetare suplimentară, și urmează știrile înconjurând moneda!

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Strategii de investiții: Să obținem ceva clar

Cum iau investitorii deciziile pe care doresc să le investească în imobiliare sau acțiuni? Încep să facă investiții în momentul în care se gândesc la asta? Cred că răspunsul la această întrebare este – nu!

Înainte de a investi în ceva, aveți nevoie de o înțelegere clară care sunt obiectivele dvs. de investiții și cum le veți atinge. Vrei o idee bună despre cât timp ești pregătit să îți păstrezi investiția deschisă și ce sumă de profit ești încântat să iei.

Ar trebui să aveți aceeași mentalitate atunci când vine vorba de investiții în criptomonede. Înainte de a decide care este următoarea criptomonedă care va investi în 2021, să discutăm cele două tipuri principale de strategii de investiții pentru criptomonede.

Rețineți că orice strategie alegeți, este întotdeauna crucial pentru utilizarea platformelor fiabile de schimb de criptomonede. Câteva dintre ele includ Coinbase și Binance.

Investiții pe termen lung în criptomonedă

O investiție pe termen lung este unul în care vă așteptați ca o criptomonedă să funcționeze mai bine pe o perioadă mai lungă de timp. Simplu! În mod normal, timpul minim pentru investiții pe termen lung este De la 6 luni la 1 an. Deși, unii oameni intenționează să își păstreze investițiile timp de 5-10 ani. Depinde de dvs. cum alegeți să investiți; fie vă puteți realiza întreaga investiție dintr-o singură dată, fie puteți investi în momente diferite.

Strategia de investiții pe termen lung

Încă o dată, înainte de a investi orice sumă, trebuie să aveți o idee clară despre obiectivele dvs. de investiții:

 • Vei vinde criptomoneda după o anumită perioadă de timp sau o vei vinde când atinge un anumit preț?
 • Vei vinde investiția dintr-o dată sau vei vinde părți din aceasta în momente diferite?
 • Cu ce ​​ocazie ați vinde investiția pe termen lung pe termen scurt? De exemplu, dacă apar noi legi care ar putea afecta prețul pe termen lung al investiției dvs., vă recomandăm să luați în considerare vânzarea mai devreme.

Apoi, ar trebui să faceți câteva cercetări pentru a decide care criptomonede sunt cele mai bune ca investiții pe termen lung. Vă recomand să verificați următoarele:

 • Este tehnologia lor mai bună decât concurenții lor?
 • Au o echipă puternică de fondatori și dezvoltatori?
 • Cât de bun este foaia de parcurs / planul lor?
 • Oare rezolvă probleme din lumea reală?

Dacă credeți cu adevărat în criptomoneda în care investiți, ar trebui să învățați să vă mențineți investiția chiar și atunci când prețurile scad. Dacă „vindeți panica”, atunci ați putea pierde bani și regreta vânzarea.

Motive pentru efectuarea investițiilor pe termen lung

 • Investițiile pe termen lung vă fac viața mai ușoară, deoarece nu este nevoie să urmăriți piața tot timpul;
 • Credeți că unele criptomonede vor oferi un randament mai bun pe termen lung;
 • Credeți cu adevărat în viitorul criptomonedei.

Acestea sunt câteva lucruri cheie de luat în considerare!

Investiție pe criptomonedă pe termen scurt

investitii pe termen scurt sunt realizate pe perioade mai scurte de timp în speranța de a obține profituri rapide. Deci, cât de scurtă este o investiție pe termen scurt?

Cea mai bună criptomonedă de investit: oameni care analizează diagrame.

Investițiile pe termen scurt pot dura secunde, minute, zile, sau chiar câteva luni.

Cum funcționează investițiile pe termen scurt?

La fel ca investițiile pe termen lung, trebuie să aveți obiective clare pentru investiția dvs. Trebuie să vă întrebați:

 • Ce profit așteptați să obțineți din această investiție? Acest lucru vă va oferi o idee despre prețul la care ar trebui să cumpărați / să vindeți criptomoneda.
 • Cât de mult o pierdere veți accepta? Acest lucru vă va ajuta să vă controlați pierderile dacă prețul criptomonedei scade brusc.
 • Ai timp să studiezi și să urmărești piața criptografică și știrile?
 • Puteți face analize tehnice ale pieței criptografice? Dacă nu, atunci ar trebui să învățați înainte de a investi.
 • Strategia dvs. pe termen scurt vă va oferi randamente mai mari decât o strategie pe termen lung?

Trebuie să aflați care este cea mai bună criptomonedă pe care să o investiți în 2021 pe termen scurt. Criptomonedele care au următoarele sunt opțiuni bune pentru investiții pe termen scurt:

 • Cap de piață scăzut;
 • Volum mare de tranzacționare – o mulțime de oameni îl cumpără și îl vând în fiecare minut;
 • În prezent sunt în tendințe în știri și pe rețelele de socializare;
 • Aveți un ICO sau tocmai ați terminat ICO – încercați să le obțineți la un preț mic.

În timp ce criptomonedele precum Bitcoin și Ethereum pot fi tranzacționate și pe termen scurt, ar trebui să vă gândiți investind în cele mai noi criptomonede. Investitorii au obținut profituri uriașe în trecut cu investiții pe termen scurt – inclusiv unele dintre cele mai importante, dar cele mai noi investiții în criptomonede, cum ar fi NEO, Stelar, IOTĂ, și NEM.

Cea mai bună criptomonedă a anului

Principalul avantaj al investițiilor pe termen scurt este că puteți câștiga mulți bani într-o perioadă scurtă de timp – au îmbogățit rapid mulți oameni. Cu toate acestea, ei încă mai au dezavantajele lor.

Deci, ce sunt?

 • Acestea ocupă mult timp și efort deoarece trebuie să urmăriți constant prețurile pieței;
 • Este o investiție mai riscantă și poate avea ca rezultat pierderi mai mari din cauza schimbării prețului într-un timp scurt;
 • Poate fi foarte stresant și emoțional.

Este dificil de spus care este cea mai bună opțiune a celor două strategii de investiții. Totul depinde de obiectivele și experiența ta pe piața criptomonedelor.

Dacă într-adevăr credeți într-un proiect, atunci vă recomand să investiți pe termen lung. Cu toate acestea, dacă un proiect este nou și generează multă atenție, atunci tranzacționarea pe termen scurt ar putea fi opțiunea mai bună.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Concluzii

În timp ce criptomonedele vă pot oferi profituri uriașe, trebuie să fiți pregătiți pentru încă un lucru – a pierde bani. Amintiți-vă, predicțiile dvs. nu vor fi întotdeauna corecte! Nimeni nu știe cu adevărat ce se va întâmpla cu prețul unei criptomonede sau al oricărei alte investiții.

Știți ce spun majoritatea investitorilor experți în criptomonede? Ar trebui investește doar bani pe care nu ți-e frică să-i pierzi. Este un sfat extraordinar, așa că amintiți-vă întotdeauna!

Deci, acesta este sfârșitul ghidului nostru Criptocurrency to Invest 2021. Sper că acum știți ce strategie de investiții va funcționa cel mai bine pentru dvs. și că aveți o bună înțelegere a ceea ce face o investiție bună.

În cele din urmă, dacă doriți să începeți să tranzacționați criptos, asigurați-vă că utilizați doar cele mai fiabile site-uri de schimb, ca Binance sau Coinbase.

Traseul tipic pe care l-ați face ar trebui să arate cam așa:

 • Alege un portofel adecvat (Ledger Nano S și Trezor sunt două opțiuni grozave);
 • Mergi la un schimb de încredere și de încredere (cum ar fi cele menționate mai sus Coinbase sau Binance);
 • Alegeți criptomoneda pe care doriți să o achiziționați;
 • Verificați dacă totul ar fi în ordine (cheie publică corectă, cantități corecte de criptomonede etc.);
 • Efectuați plata! În funcție de metoda de plată aleasă, poate dura de la 10 minute până la câteva zile până când primiți noul dvs. cryptos.

Alternativ, puteți achiziționa și criptomonede prin Simplex – marele lucru aici este că tranzacția va fi mult mai repede, și vei putea plătiți cu cardul de credit, de asemenea!

Care dintre criptomonedele pe care le-am menționat este preferata ta? Aveți o alegere pentru cea mai bună criptomonedă din 2021?

* Notă: acest articol este o opinie personală. Înainte de a lua orice decizie de investiții, trebuie să vă consultați întotdeauna cu un profesionist.

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me