Bună ziua și bine ați venit la acest ghid al celei mai bune monede ale mele. În primul rând, trebuie să subliniez că mineria de criptomonede este un subiect imens și pentru a o înțelege pe deplin ar fi nevoie de un articol mult mai lung decât acesta.

Acestea fiind spuse, sper că acest lucru va servi drept introducere perfectă a subiectului. În cele din urmă, sper că vă va ajuta să decideți cea mai bună monedă a mea.

În timpul ghidului, voi acoperi o mulțime de aspecte diferite ale mineritului Bitcoin și altcoin. Împreună, vom analiza:

 • Ce este o mină de criptomonede?
 • Cum se extrag de fapt monedele criptografice?
 • Ce înseamnă oamenii atunci când spun dificultăți miniere?
 • Câteva cuvinte utile care apar adesea când citiți despre extragerea de monede sau Bitcoin
 • Cum să aleg ce să fac al meu?
 • În cele din urmă, voi analiza câteva dintre beneficiile exploatării unor criptos de top de astăzi?

Înainte de a începe să ne uităm cum să aleg cea mai bună monedă pe care o am, trebuie mai întâi să explic ce este exact mineritul, pentru cei care sunt cu totul nou în domeniu.

De asemenea, rețineți că există modalități mai ușoare de a obține altcoins. Pur și simplu alegeți un schimb criptografic de încredere și începe-ți călătoria! Este foarte recomandat să mergeți pentru Coinbase și Binance.

Sa incepem!

Ce este mineria de criptomonede?

Mineria este o caracteristică vitală a multor criptomonede. Pur și simplu, este procesul prin care tranzacțiile sunt verificate pentru a vedea dacă respectă anumite reguli ale rețelei. Minerii sunt încurajați să efectueze financiar verificările și verificările necesare.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Acest lucru se face cu taxele colectate de la utilizatorii care plătesc pentru a-și trimite tranzacțiile, precum și cu o recompensă specială a noii monede care se eliberează cu fiecare bloc nou adăugat lanțului. Acest tip de plată se numește recompensă în bloc.

Cel mai de bază, tot ce aveți nevoie pentru a extrage criptomoneda este un computer, internet și un software special. Veți găsi acest software la depozitul GitHub al criptomonedei pe care ați ales-o pentru mine. Alternativ, s-ar putea să-l găsiți deja încorporat în software-ul portofel al criptomonedei. Acesta este cazul cu Monero și Electroneum.

O defalcare a exploatării miniere de criptomonede

Să vedem o defalcare a ceea ce face de fapt o unitate minieră de criptomonede pentru a securiza rețeaua și a elibera monede noi. Pentru simplitate, mă voi referi la moneda extrasă ca Bitcoin. Procesul este la fel pentru toate criptomonedele care necesită exploatare, totuși:

 • În primul rând, computerul verifică o listă a tranzacțiilor în așteptare împotriva blockchain-ului. Se asigură că niciuna dintre monede nu a fost cheltuită de două ori și fiecare cont sau portofel are suficient sold pentru a trimite tranzacția Bitcoin solicitată.
 • Apoi, computerul include aceste tranzacții verificate într-un bloc.
 • Odată ce un set de tranzacții este format într-un bloc, minerul trebuie să rezolve un fel de puzzle pentru a publica blocul pe lanț. Acest puzzle este de a ghici „hash-ul” blocului.

Notă: Un hash este creat utilizând un algoritm criptografic pentru a transforma textul care reprezintă toate sumele tranzacției pentru acel bloc, precum și expeditorii și receptorii acestora într-un șir de caractere. Acest șir de caractere este complet unic și se poate referi doar la blocul care încearcă să fie publicat. Dacă ar fi să modificați unele detalii despre informațiile blocului, hash-ul s-ar schimba și el complet. Este foarte important.

 • Când sistemul informatic de minerit ghicește în cele din urmă combinația corectă de litere și cifre ale hash-ului, acesta poate publica blocul la sfârșitul lanțului.
 • Deoarece fiecare bloc conține și hash-ul blocului anterior, lanțul nu poate fi modificat. Dacă cineva ar încerca să modifice numărul de Bitcoin la o anumită adresă, ar face ca fiecare bloc din lanț (după manipulare) să fie invalid..

Dificultate minieră

O rețea de criptomonede schimbă automat dificultatea problemelor care trebuie rezolvate. Acest lucru asigură faptul că monedele sunt eliberate într-un ritm constant. Dacă mulți mineri exploatează rețeaua, dificultatea va crește.

Dacă foarte puțini mineri asigură rețeaua, va fi relativ ușor să rezolvi problemele. Dificultatea unei monede influențează și rentabilitatea acesteia față de a mea. Dacă hardware-ul dvs. este limitat la unități GPU, cea mai bună monedă pe care o aveți va avea o dificultate mai mică.

Glosar de termeni de exploatare a criptomonedelor

 • Rata hash – câte presupuneri poate face un miner la hashul unui bloc.
 • ASIC – Circuit integrat specific aplicației. Aceste cipuri au fost special concepute pentru extragerea criptomonedelor. Sunt scumpe de cumpărat și le este foame, dar sunt cele mai bune de pe piață pentru minerit.
 • Platformă minieră – O platformă minieră este o colecție de procesoare, GPU-uri sau cipuri ASIC care funcționează împreună pentru a crește rata de hash a minerului.
 • GPU – Unitate de procesare grafică concepută pentru a reda grafică 3D. Pot crea mai multe presupuneri la un hash decât la un procesor în aceeași perioadă de timp.
 • CPU – Unitate centrală de procesare. Un procesor este ca creierul computerului dvs. El procesează informațiile care îi sunt date de programele de computer. CPU-urile sunt, de asemenea, cel mai ieftin și cel mai ușor accesibil mod de a extrage criptomoneda.
 • Dovada muncii – procesul de ghicire a hashului este cunoscut sub numele de dovadă a muncii. Dovada muncii face foarte scumpă trișarea unei rețele de criptomonede. Este o caracteristică vitală de securitate a majorității rețelelor blockchain.

Deci, acum știți cum funcționează mineritul, dar cum mergeți să alegeți cea mai bună monedă pe care o aveți?

Ce trebuie să căutați atunci când alegeți o monedă

Dacă doriți să alegeți cea mai bună monedă a mea, există multe lucruri de văzut. În primul rând, trebuie să vă gândiți la ceea ce extrageți criptocurrency pentru a realiza. Pentru unii, acest lucru va fi evident – profit imediat. Alții își vor considera mineritul ca pe un hobby care i-ar putea face foarte bogați pe termen lung.

În cele din urmă, există acei oameni care doresc să extragă criptocurrency pentru a securiza o rețea. Acesta este cazul multor pasionați de Bitcoin. Deși nu vor obține niciun profit direct, acestea ajută la descentralizarea rețelei. Pentru ei, exploatarea rețelei este ca și cum ai plăti pentru software antivirus pentru a-ți securiza computerul – toată lumea ar trebui să o facă.

În sensul acestui articol, voi presupune că doriți să profitați de activitățile dvs. miniere.

Mic de statura Term Prentabilitate

Dacă căutați doar profituri pe termen scurt, va trebui să fiți la curent cu schimbarea condițiilor miniere pentru diferite proiecte. Întrucât dificultatea minieră a fiecărei monede se modifică în mod constant, nu este bine să vă spun să vă îndreptați hardware-ul către o monedă și să lăsați hardware-ul să meargă la ea. Ceea ce este profitabil astăzi s-ar putea să nu fie mâine!

Din acest motiv, are mult mai mult sens pentru mine să explic cum să descopăr ceea ce îți aparține singur. În acest fel, cunoașteți în permanență cele mai bune monede pe care le puteți obține și puteți trece la extragerea de monede altcoane care reprezintă cea mai mare rentabilitate la un moment dat!

Calculatoare de profitabilitate minieră

Una dintre cele mai simple modalități de a verifica profitabilitatea fiecărei criptomonede este utilizarea unui calculator de profitabilitate minieră. Sunt multe dintre care să alegi.

Unul pe care îmi place în mod deosebit să îl folosesc este oferit de CryptoCompare. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți câteva detalii și calculatorul vă va arăta care este cel mai profitabil din BTC, XMR, DASH, ETH, ZEC, LTC, ETC și PASC. Alte calculatoare vor arăta și profitabilitatea altor monede.

Este ușor să aflați ce să folosesc folosind calculatorul de comparare a cripto-minelor. Am detaliat pașii de mai jos:

 • Introduceți puterea totală de hash (rata de hash) a platformelor dvs. miniere. Fiecare GPU sau procesor va avea o rată diferită. Le puteți verifica Aici pentru unități nespecializate (GPU-uri și CPU-uri) sau Aici pentru cipurile ASIC.
 • Introduceți puterea totală pe care instalațiile dvs. o consumă în wați. Acest lucru va fi detaliat undeva pe pagina de specificații a unei piese de hardware pentru minerit sau pe cele două linkuri din punctul precedent.

  Comparație GPU Nvidia

 • Introduceți prețul energiei electrice. Aceasta va fi în kilowați-oră (kWh). Puteți obține acest lucru de la furnizorul dvs. de energie electrică.
 • Introduceți taxa pentru fondul de exploatare, dacă este necesar.

Calculatorul vă va arăta apoi profitul pe care vă puteți aștepta să îl obțineți pe zi, pe săptămână, pe lună și pe an. Cât de ușor este asta?

Aplicația CryptoCompare pentru cea mai bună monedă a mea

Potențialul pe termen lung al proiectului

O altă modalitate de a decide cea mai bună monedă a mea este de a analiza potențialul pe termen lung al proiectului. S-ar putea să nu fie chiar cea mai profitabilă monedă din ziua de azi, dar exploatarea dvs. ar putea fi o modalitate de a aduna multe monede înainte ca prețul să crească odată cu adoptarea viitoare. O monedă precum Ethereum ar fi un exemplu de proiect cu un potențial imens pe termen lung care s-ar putea să nu fie cel mai profitabil în prezent.

Un lucru de remarcat, dacă luați în considerare adoptarea acestei abordări pentru a decide cea mai bună monedă pe care o aveți, este că va trebui să decideți dacă platforma dvs. de exploatare ar fi mai utilă extragerea unei monede diferite și apoi tranzacționarea acelei monede pe termen lung ales proiect. Acest lucru va implica un pic mai mult de lucru în numele dvs. (tranzacționarea de fapt a monedelor, precum și verificarea constantă a monedei cele mai profitabile pentru mine), precum și unele taxe de tranzacționare și tranzacționare.

Acum, că aveți o idee despre mineritul Bitcoin și altcoin și câteva idei despre cum să alegeți ce monedă să am, vă voi vorbi despre unele dintre cele mai populare opțiuni pentru mineritul criptomonedelor astăzi.

Cea mai bună monedă: câteva exemple

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Bitcoin

Bitcoin este în prezent criptomoneda clasată pe locul întâi în ceea ce privește capitalizarea sa de piață. Din păcate, acest lucru nu înseamnă că este cea mai bună monedă din punct de vedere al profiturilor. Acest lucru se datorează faptului că există atât de multe platforme miniere ASIC care exploatează deja în rețea. Pentru un miner care nu este dispus să investească literalmente milioane de dolari pe hardware, nu va merita să extragi Bitcoin.

Acestea fiind spuse, există încă un motiv foarte bun pentru a extrage Bitcoin – pentru a crește descentralizarea în rețea. Mulți puriști Bitcoin consideră că doar Bitcoin oferă nivelul de imuabilitate și rezistență la cenzură necesare pentru o monedă cu adevărat descentralizată. Pentru ei, costul administrării unei platforme miniere Bitcoin mici este un preț mic de plătit pentru a juca un rol în asigurarea celei mai importante dintre toate criptomonedele..

Cu toate acestea, dacă căutați strict profituri, nu trăiți într-un climat rece cu energie ieftină și nu aveți milioane de investiții, atunci probabil că ar trebui să căutați oportunități cu extragerea minierelor.

În cazul în care doriți să cumpărați Bitcoin și să începeți tranzacționarea, este recomandat să mergeți la schimburi criptografice sigure precum Coinbase și Binance.

Ethereum

Ethereum este un proiect cu un potențial imens pe termen lung. De fapt, unul dintre cofondatorii Reddit, Alexis Ohanian, prezice că fiecare jeton Ether va fi de 15.000 de dolari până la sfârșitul anului 2018. El crede că va depăși Bitcoin și va deveni cel mai valoros activ din întregul spațiu al criptomonedelor. Dacă acest lucru s-ar adeveri, ar face din mineritul Ethereum o piesă foarte bună pe termen lung. Să analizăm mai mult subiectul pentru a afla dacă Ethereum ar putea fi cea mai bună monedă a mea.

Ohanian și alți comentatori bullish își bazează predicțiile pe faptul că aplicațiile pot fi construite deasupra rețelei Ethereum. Se vorbește despre aplicații de partajare descentralizate, cum ar fi Air Bnb sau echivalentul platformelor Uber de partajare a drumurilor create în rețeaua Ethereum. Dacă una dintre aceste aplicații se dovedește la fel de reușită ca echivalentele lor centralizate, valoarea jetoanelor Ether ar crește.

De remarcat este și Enterprise Ethereum Alliance. Acest grup format din unele dintre cele mai mari companii de pe planetă testează în prezent aplicații blockchain susținute de rețeaua Ethereum. Dacă vă uitați la captura de ecran de mai jos de pe site-ul grupului, veți vedea că există câteva nume destul de impresionante și interesante care sunt interesate de Ethereum.

Parteneriate de monede Ethereum

Monero

Monero este o criptomonedă cu un caz de utilizare foarte real deja care există deja în lumea reală. Deoarece este una dintre cele mai reușite monede de confidențialitate, există tot felul de motive pentru care oamenii ar dori să o folosească. Să vedem în Monero este cea mai bună monedă a mea.

Există o mulțime de utilizatori Monero care în prezent cumpără și vând lucruri pentru Monero pe piețele web întunecate. Dar există și multe exemple în care monedele axate pe confidențialitate sunt utile, care nu sunt ilegale.

Există chiar și națiuni întregi care sunt interesate de Monero. Luați Coreea de Nord, de exemplu. Statul necinstit ar fi folosit Monero pentru a se sustrage de la sancțiunile economice aplicate asupra lor de către Occident.

Chiar dacă aplicațiile ilegale ale Monero ar putea pune pe unii oameni să nu-l mai exploateze, caracteristicile de confidențialitate ale monedei ar face foarte dificilă reducerea utilizării lui Monero. La urma urmei, cum poți controla ceva ce nu poți vedea?

Unul dintre cele mai bune lucruri legate de mineritul Monero este că îl puteți extrage în continuare profitabil folosind fie CPU-uri, fie GPU-uri. Acest lucru se datorează faptului că folosește un algoritm de hashing diferit de Bitcoin și alte criptomonede, care se numește CryptoNote.

De asemenea, este foarte ușor să configurați o operațiune minieră Monero. Se poate face folosind versiunea GUI a software-ului portofel. Acest lucru face ca Monero să fie una dintre cele mai bune monede pentru mine pentru începători absolut.

Electroneu

Electroneumul se baza pe Monero. Aceasta înseamnă că este la fel de simplu pentru mine ca și Monero. Din nou, portofelul în sine are o funcție „a mea” foarte ușor de utilizat, care va începe să genereze Electroneum printr-un clic de buton.

Decizia echipei Electroneum de a face din moneda lor una dintre cele mai ușoare monede de a începe exploatarea a fost deliberată. Electroneumul are și câteva obiective mari. Echipa din spatele ei își dorește cu adevărat să devină criptomoneda celor nebancari.

Prin simplificarea utilizării de către utilizatorii de telefoane mobile a software-ului de minerit încorporat conectat cu portofelul Electroneum implicit, ei speră că va evolua în cea mai descentralizată criptomonedă. Acest mod ușor de extragere a monedei ar trebui să ofere tuturor acelor proprietari de telefoane mobile din economiile emergente șansa de a participa la economia digitală fără a avea nevoie de servicii bancare tradiționale..

Zcash

Zcash este o altă criptomonedă axată pe confidențialitate. Unul dintre lucrurile care îl fac o alegere populară printre minerii de criptomonede este că este rezistent la ASIC. Acest lucru înseamnă că este încă foarte profitabil să exploatezi Zcash folosind chips-urile GPU mult mai ieftine, deci acesta este un plus imens atunci când îți alegi cea mai bună monedă, dacă nu vrei să cheltuiți mult pe GPU.

Datorită funcțiilor sale de confidențialitate, Zcash este susținut de persoane precum Edward Snowden. El creanțe că „proprietățile sale de confidențialitate sunt cu adevărat unice”. Fostul agent NSA este (desigur) un expert în protejarea datelor online. În parte, datorită expunerilor sale asupra practicilor umbrite ale diferitelor guverne din întreaga lume, confidențialitatea online a primit chiar atenția în masă pe care a acordat-o în ultimii ani..

Există Lots și a altor monede!

Desigur, aceasta nu este o listă completă a criptomonedelor disponibile pentru mine. Există sute de alții din care să alegi. Cele enumerate mai sus sunt doar unele dintre cele mai populare. Alegerea celor mai bune monede pentru mine va depinde de obiectivele tale de miner.

Cu toate acestea, sperăm că sfaturile pe care vi le-am dat despre cum să alegeți ce să aleagă înainte ca exemplele specifice să vă ajute să vă restrângeți alegerile pentru dvs..

Concluzie

Acesta este ghidul nostru pentru extragerea Bitcoin și altcoin. Sper că ți s-a părut atât distractiv, cât și, mai important, informativ.

După cum puteți vedea, există o mulțime de lucruri diferite la care să vă gândiți atunci când extrageți altcoins, obțineți un portofel hardware de încredere, precum Ledger Nano X și Trezor Model T este unul dintre ele. Există rentabilitate imediată, succesul pe termen lung al unui proiect și chiar dacă doriți să extrageți moneda din alt motiv decât profiturile.

În acest ghid am acoperit multe, așa că haideți să facem o recapitulare rapidă.

 • Ce este extragerea criptomonedelor.
 • Cum funcționează procesul de extragere a criptomonedelor.
 • Ceea ce înțelegem prin dificultate minieră.
 • Câteva cuvinte utile pe care le-ați putea întâlni atunci când explorați învățarea despre extragerea de altcoins sau Bitcoin.
 • Am prezentat apoi cum să aleg cea mai bună monedă a mea. Aceasta presupunea să vă uitați la obiectivele dvs. ca miner.
 • În cele din urmă, am vorbit despre beneficiile exploatării unor criptos de top de astăzi. Am acoperit: Bitcoin, Ethereum, Monero, Electroneum și Zcash.

Când vine vorba de aceste criptomonede, le puteți cumpăra sau tranzacționa pe Coinbase, Binance sau Coinmama.

Acum că am terminat cu toții, ce crezi? Aveți o idee mai bună despre cum să selectați diferite monede pe ale mele. De asemenea, ne-ar plăcea să auzim ceea ce credeți că este cea mai bună monedă a mea! Anunță-ne!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me