Salutare! Bine ați venit la ghidul meu pentru cea mai bună platformă de tranzacționare a criptomonedelor.

Tranzacționarea criptomonedelor a devenit o activitate foarte populară în ultimele 12 luni. Pentru mulți oameni, este prima experiență pe care o vor avea de cumpărare și vânzare de active pentru a încerca să obțină profit. Nu este surprinzător faptul că astfel de începători vor avea nevoie de acest tip de ghid pentru a-i ajuta să-și dea seama de unde să înceapă tranzacționarea criptomonedelor!

În timpul acestui articol, veți afla despre patru dintre cele mai mari schimburi de tranzacționare a criptomonedelor. Cele pe care le-am ales sunt grozave din cel puțin unul sau două motive diferite. Unul ar putea fi cel mai bun pentru comercianții de zi care doresc să cumpere și să vândă volume mari. Între timp, s-ar putea să fie mai potrivit pentru începători absolut.

În acest ghid, ne vom uita la Bittrex, GDAX, Binance și Bitfinex. Voi acoperi următoarele informații despre fiecare platformă: taxe, caracteristici, securitate, disponibilitatea monedelor, volum și cât de ușor de utilizat este fiecare schimb.

Sperăm că, până la sfârșitul ghidului, veți ști care este cea mai bună platformă de tranzacționare pentru comercianții de zi, cu multă experiență în utilizarea schimburilor și care este cea mai bună pentru începători absolut. De asemenea, ar trebui să știți puțin despre istoria acestor patru schimburi masive, precum și informații despre fiecare dintre punctele enumerate mai sus.

Din păcate, va trebui să analizăm unele lucruri. Acest articol nu se referă cu adevărat la tranzacționarea criptomonedelor la urma urmei! Există destule pentru a acoperi deja fără a oferi tutoriale pas cu pas despre analiza tehnică și citirea diagramelor! În plus, a învăța cum să tranzacționați criptomonede este mult prea avansat pentru un subiect pentru un singur articol.

Cu toate acestea, există multe lucruri de parcurs înainte să putem identifica care este cea mai bună platformă de tranzacționare a criptomonedelor pentru dvs..

Dacă stați confortabil, voi începe!

Deci, Care este cea mai bună platformă de tranzacționare a criptomonedelor?

Înainte de a începe să explicăm unele dintre diferențele dintre numeroasele schimburi de acolo, este important să separăm cele mai bune platforme de tranzacționare a criptomonedelor în două grupuri..

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Grupa 1

În primul rând, există platforme care permit tranzacționarea criptomonedelor împotriva monedelor fiat. Aceste schimburi cer de obicei mai multe forme de identificare pentru a vă înscrie.

De asemenea, au de multe ori mai puține tipuri de monede digitale oferite. Veți găsi Bitcoin, Ether, Litecoin și câțiva alții, dar nu vă așteptați să găsiți proiecte obscure cu capitalizare mică pe ele.

Grupa 2

Al doilea tip de platformă pentru tranzacționarea criptomonedelor este una care nu acceptă depozite fiduciare. Aceste schimburi numai cu criptomonede oferă de obicei tot felul de active digitale, multe despre care nu veți fi auzit niciodată (de fapt, nici nu am auzit de multe dintre ele!)

În plus, aceste platforme de tranzacționare a criptomonedelor vor solicita de obicei foarte puține forme de identificare. Unii dintre ei nici nu cer niciunul!

A decide care dintre aceste două tipuri de schimburi este cea mai bună platformă de tranzacționare a criptomonedelor se va reduce la nevoile dvs. personale. Având în vedere acest lucru, să aruncăm o privire asupra ofertelor oferite!

Notă: moneda Fiat se referă la banii emiși de un guvern național. Exemple de valute fiat sunt dolari, euro, lire sterline și yuani.

Schimburi care permit depozitele Fiat

Să explorăm mai întâi „Grupul 1”, începând cu Bitfinex.

Bitfinex

Primul schimb pe care îl voi analiza cu dvs. în cel mai bun ghid al platformei noastre de tranzacționare a criptomonedelor este Bitfinex.

Bitfinex este un schimb de criptomonede cu sediul în Hong Kong. Platforma a fost lansată pentru prima dată în 2012 și de atunci a crescut în număr de utilizatori. Bitfinex se comercializează ca o platformă de tranzacționare la nivel profesional a criptomonedelor. Acestea fiind spuse, nu este nimic prea înfricoșător în asta pentru a-i pune pe începători să nu-l mai folosească!

Taxe Bitfinex

La fel ca multe platforme de tranzacționare la nivel profesional cu criptomonede, Bitfinex are o scală glisantă pentru a stabili cât se plătește în comisioane pe tranzacție. Cu cât se tranzacționează mai mulți bani în ultimele 30 de zile, cu atât platforma devine mai ieftină. Acesta este doar unul dintre multele moduri în care Bitfinex se potrivește comercianților cu volum mai mare.

În loc să încercați să explic personal taxele lor, puteți consulta tabelul de mai jos. Probabil că nu va trebui să te uiți atât de departe – sumele necesare pentru a ajunge chiar și la al treilea nivel vor fi mult mai mari decât poate gestiona comerciantul mediu!

Executarea comenzii platformei de tranzacționare a criptomonedelor Bitfinex

Notă: un producător este un comerciant care adaugă lichiditate pe piață. Aceasta înseamnă că, dacă postați o tranzacție care nu se umple instantaneu, sunteți un producător. Dacă postați o tranzacție care se umple instantaneu (elimină lichiditatea), sunteți cel care ia.

Caracteristici Bitfinex

Platforma de tranzacționare a criptomonedelor Bitfinex oferă următoarele caracteristici:

 • Tranzacționarea în USD și Euro. Notă: dacă doriți să tranzacționați în monedă fiat, va trebui să vă verificați contul.
 • Funcții avansate de tranzacționare – levier de 3,3 ori, tranzacționare în marjă și zece tipuri diferite de comenzi. Dacă nu sunteți sigur ce sunt acestea, totuși, este mai bine să nu vă încurcați! Dacă doriți să aflați mai multe despre cum să tranzacționați criptomonede, citiți ghidul nostru complet.
 • Depunerile se pot face fie prin transfer bancar, fie prin criptomonede.
 • Poate personaliza interfața de tranzacționare. Aceasta înseamnă că puteți personaliza stația de lucru cu funcții pe care le utilizați cel mai mult.

Este ușor de utilizat Bitfinex?

Bitfinex nu este cea mai ușoară platformă de tranzacționare a criptomonedelor din jur. Dacă știi ce faci, este minunat. Cu toate acestea, dacă sunteți nou în materie de tranzacționare, o mare parte din acesta va fi greu de înțeles și s-ar putea să descoperiți că există mai multe opțiuni decât aveți cu adevărat nevoie. Aceste motive ar putea face din Bitfinex cea mai bună platformă de tranzacționare pentru comercianții de zi, care au deja multă experiență.

Bitfinex Security

Securitatea este unul dintre cei mai importanți factori pentru a vă putea numi cea mai bună platformă de tranzacționare a criptomonedelor. Bitfinex oferă următoarele îmbunătățiri de securitate pentru conturile de utilizator:

 • Autentificare cu doi factori – utilizatorii pot activa 2FA. Acest lucru adaugă un strat suplimentar de securitate la conectare.
 • Confirmarea adresei IP la retrageri – utilizatorii pot permite retragerile solicitate de la o anumită adresă IP.
 • Frază de confirmare a retragerii – utilizatorii trebuie să introducă o frază configurată la o dată anterioară pentru a procesa o retragere.
 • E-mailuri criptate – utilizatorii pot solicita ca toate e-mailurile dintre ei și Bitfinex să fie criptate, ceea ce înseamnă că numai ei le pot citi.
 • Utilizatorii pot solicita să li se trimită un e-mail atunci când contul lor este conectat. Conturile vor fi înghețate dacă apare activitate suspectă.
 • Bitfinex susține că va stoca 99,5% din criptomoneda utilizatorilor într-un portofel cu mai multe semnături.
 • Bitfinex are diferite măsuri de precauție pentru a proteja împotriva unui atac distribuit de refuz de serviciu.
 • Baza de date cu informații despre utilizator este salvată și stocată în mai multe locații din afara site-ului.

Disponibilitatea monedei Bitfinex

Pentru o platformă care acceptă depuneri fiduciare, Bitfinex acceptă o listă largă de monede digitale. Următoarele monede sunt tranzacționabile la bursă:

BTC, BCH, BTG, TRX, GNT, AVT, DASH, DATA, EDO, EOS, ETC, ETH, ETP, LTC, MIOTA, NEO, OMG, QTUM, SAN, USDT, XMR, XRP, ZEC, BAT, ZRX, FUN, MANA, SPANK, TNB, RLC, RCN, REP, ELF, AID, SNGLS, SNT, QASH, YOYO, MITH.

Volumul Bitfinex

Volumul total de tranzacționare a criptomonedelor în ultimele 24 de ore la momentul scrierii (10 mai 2018) la Bitfinex a fost de 699.816.667 USD.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

GDAX

Apoi, în ghidul nostru pentru cea mai bună platformă de tranzacționare a criptomonedelor, mă voi uita la GDAX.

GDAX este secțiunea de tranzacționare profesională pentru cel mai apropiat lucru de un nume de uz casnic în criptomonedă – Coinbase.

GDAX înseamnă Global Digital Asset Exchange. Deoarece este conectat cu Coinbase, este una dintre cele mai populare platforme de tranzacționare de pe piață astăzi. Are sediul în San Francisco, SUA și a fost lansat la câțiva ani după Coinbase în 2016.

Taxe GDAX

Taxele GDAX sunt structurate în mod similar cu Bitfinex. Acestea sunt calculate utilizând un model „maker / taker”. Taxa de achiziție este stabilită în funcție de cât de mult USD a tranzacționat un client în ultima lună. Acestea variază între 0,3% și 0,1%.

Totuși, toți producătorii tranzacționează, fără taxe, la GDAX!

Caracteristici GDAX

GDAX oferă utilizatorilor o varietate de caracteristici care îl fac un loc bun pentru a cumpăra și vinde active digitale. Să le privim și să vedem dacă GDAX ar putea fi cea mai bună platformă de tranzacționare a criptomonedelor:

 • Depozite fiat nelimitate folosind transfer bancar. Banii pot fi, de asemenea, depuși utilizând oricare dintre opțiunile Coinbase (card de credit / debit) și transferați gratuit.
 • Foarte de încredere de comunitatea criptomonedelor.
 • Funcții avansate de tranzacționare – cumpărări de piață, achiziții limită, opriri și tranzacționare în marjă (3x).
 • Asigurare – Depozitele fiduciare ale GDAX sunt asigurate prin asigurare FDIC. Clienții sunt acoperiți până la 250.000 USD.
 • Utilizatorii care au început pe Coinbase își pot verifica cu ușurință identitatea și pot începe cu GDAX.

Este GDAX ușor de utilizat?

Întrucât face parte din Coinbase, se poate susține că GDAX este ideal atât pentru comercianții de criptomonede începători, cât și pentru cei intermediari. Coinbase oferă multe opțiuni de cumpărare instantanee, care facilitează începerea utilizării monedei digitale cât de ușor poate fi.

GDAX este pentru utilizatorii puțin mai avansați, care sunt dornici să înceapă să își stabilească propriile prețuri sau poate să tranzacționeze zilnic pentru un profit. Acestea fiind spuse, nu oferă aceeași selecție de opțiuni pentru Bitfinex. Acest lucru îl face puțin mai avansat ca o platformă și, prin urmare, unii utilizatori de nivel înalt ar putea prefera Bitfinex. Cu toate acestea, pentru majoritatea traderilor, opțiunile disponibile la GDAX vor fi mai mult decât suficiente.

Graficele de pe GDAX sunt mai simple decât pe Bitfinex și, ca atare, interfața este puțin mai ușor de utilizat. Acest lucru face din nou GDAX mai potrivit pentru comercianții intermediari decât pentru cei avansați.

Securitate GDAX

GDAX oferă utilizatorilor un nivel ridicat de securitate.

 • Depozitele Fiat sunt asigurate FDIC. Acest lucru oferă utilizatorilor o mare liniște sufletească atunci când fac depozite utilizând transferuri bancare.
 • 98% din depozitele de criptomonede sunt păstrate în depozite frigorifice. Pentru a accesa acestea este nevoie de mai multe semnături, ceea ce le face foarte sigure.
 • Autentificare cu doi factori pe conturi.
 • Niciun istoric de încălcări ale securității sau hacks.
 • Istoricul auditurilor financiare și de securitate.
 • Reclamare foarte mare cu reglementările financiare existente din SUA.

Disponibilitatea monedei GDAX

Următoarele monede sunt disponibile la GDAX:

BTC, ETH, BCH și LTC.

Volumul GDAX

Volumul total de tranzacționare a criptomonedelor în ultimele 24 de ore la momentul scrierii (10 mai 2018) la GDAX era de 224.047.290 USD.

Schimburi numai cripto

Să aruncăm o privire acum asupra „Grupului 2” – schimburi de tip crypto-only.

Schimburile la care ne-am uitat până acum în cel mai bun ghid al platformei mele de tranzacționare a criptomonedelor au fost complet licențiate și extrem de sigure. Acum ne îndreptăm spre vestul sălbatic al schimburilor digitale de monede!

Deoarece schimburile cripto-cripto nu gestionează nicio monedă tradițională, nu există multe reglementări existente pe care trebuie să le respecte. Acest lucru se datorează faptului că reglementările care reglementează criptomonedele nu există încă în mod corespunzător în majoritatea țărilor (deși unele țări au început să le introducă). Aceste platforme de tranzacționare a criptomonedelor nu trebuie neapărat să se înregistreze nici ca serviciu de gestionare a banilor.

Nu vă faceți griji, totuși, cele pe care le-am ales drept cele mai bune platforme de tranzacționare a criptomonedelor care nu permit depozitele fiat sunt extrem de sigure. Sa incepem!

Binance

Binance este una dintre cele mai tinere și mai mari platforme de tranzacționare a criptomonedelor din industrie. Părea să apară de nicăieri la jumătatea anului 2017 și a devenit rapid evident că dorea să devină cel mai mare schimb de pe piață. Destul de nebunesc, a realizat-o la începutul acestui an, cu o capitalizare de piață totală de 1,3 miliarde de dolari!

Binance a fost fondat în China, dar incertitudinea de reglementare l-a văzut mutându-se în Japonia în septembrie 2017. Fondatorul Zhao Chengpeng a anunțat de atunci că se uită la insula europeană Malta în care își va baza compania. Acest lucru se datorează faptului că Malta dezvoltă rapid o legislație favorabilă criptomonedelor. pentru a permite companiilor tinere precum Binance libertatea de a inova.

Taxe Binance

Schimbul de criptomonede Binance percepe o taxă medie de 0,1% pentru fiecare tranzacție efectuată. Cu toate acestea, platforma are și propriul simbol. Pentru a-i face pe oameni să-l folosească, cei care plătesc folosind Token-ul Binance (BNB) vor primi o reducere de 50% a taxelor lor! Poate că acest lucru este suficient pentru a fi cea mai bună platformă de tranzacționare a criptomonedelor?

Astfel de taxe mici ar putea face din Binance un concurent puternic pentru cea mai bună platformă de tranzacționare pentru comercianții de zi care doresc să facă multe schimburi.

Totuși, acest lucru nu va fi cazul pentru totdeauna. Defalcarea reducerilor este prezentată în tabelul de mai jos.

Ratele de reducere ale platformei de tranzacționare criptomonede Binance

Caracteristici Binance

 • Aplicația mobilă Binance permite utilizatorilor să tranzacționeze criptomonede în mișcare.
 • Opțiuni de asistență în mai multe limbi: engleză, chineză, coreeană, japoneză.
 • Are propria sa monedă care aduce beneficii exclusive.
 • Oferă competiții comercianților. De exemplu, a existat o lună în care comerciantul care a reușit să cumpere și să vândă cea mai mare criptomonedă WAVES a primit 20.000 de jetoane WAVES. O altă competiție a văzut utilizatorii câștigând mașini și computere ca premii!
 • Suportă un număr mare de monede și jetoane diferite – una dintre cele mai mari selecții disponibile.
 • Oferă asistență timpurie pentru furcile Bitcoin. Bitcoin Gold și Bitcoin Diamond au fost listate pe Binance foarte repede după crearea lor.
 • Nicio limită pentru mărimea depozitelor de criptomonede.
 • Limite la retrageri. Acestea sunt ridicate la verificarea unui cont. Pentru aceasta, utilizatorii trebuie să trimită numele complet, țara, sexul, o fotografie a pașaportului lor / o fotografie a unei cărți de identitate emise de guvern și o fotografie a lor care deține documentul.
 • Monede stabile acceptate. Cei care doresc să transforme o investiție în fiat la următoarea mutare pe piață pot face acest lucru folosind USDT (Tether) dacă perechea de tranzacționare este disponibilă.

Binance este ușor de utilizat?

În ciuda faptului că oferă atât o viziune de bază cât și o vizualizare avansată, interfața Binance nu este cea mai ușor de înțeles. S-ar putea să dureze puțin timp pentru ca utilizatorii și mai experimentați să se obișnuiască. Cu toate acestea, odată ce o fac, sunt recompensați cu o cantitate mare de informații disponibile pe un singur ecran.

Chiar și viziunea de bază se întâmplă destul de mult.

Deoarece oferă utilizatorilor o astfel de experiență potențial confuză, Binance este probabil mai bun pentru comercianții intermediari până la cei avansați. Începătorii ar trebui să petreacă cel puțin o perioadă decentă de timp studiind interfața pentru a înțelege întregul aspect înainte de a începe să facă tranzacții pe platformă.

Binance Security

Binance a obținut rapid un nivel ridicat de încredere în comunitatea criptomonedelor, ceea ce este extrem de important dacă doriți să vă numiți cea mai bună platformă de tranzacționare Bitcoin. Cu toate acestea, nu se cunosc multe detalii despre modul în care platforma își asigură depozitele de criptomonede și modul în care se protejează de hacks.

Acestea fiind spuse, Binance oferă următoarele caracteristici de securitate:

 • Autentificare cu doi factori.
 • Locație necunoscută a serverelor centrale. În prezent, se crede că se află în Hong Kong, deși nu se cunosc alte informații despre ele.
 • Alertă prin e-mail pentru a confirma retragerea. Utilizatorii trebuie să urmeze un link din e-mail pentru a confirma că au solicitat retragerea.

Disponibilitatea monedei Binance

Fără îndoială, cel mai bun lucru despre platforma Binance este numărul de monede acceptate acolo. Lista este mult prea lungă pentru a fi listată aici. Acest lucru se datorează faptului că listează, de asemenea, o mulțime de jetoane de îndată ce și-au terminat oferta inițială de monede. Acest lucru le permite utilizatorilor să le obțină mai devreme și să blocheze cel mai mult profit posibil pe orice pompă după ICO.

Unele dintre listările mai notabile la Binance includ Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ethereum, Ethereum Classic, EOS, Dash, Litecoin, NEO, GAS, Zcash, Dash, Ripple.

Există multe mai multe listate la bursă. Pentru o listă completă, vizitați site-ul în sine.

Volumul Bitcoin

Volumul total de tranzacționare a criptomonedelor în ultimele 24 de ore la momentul scrierii (10 mai 2018) la Binance era de un total masiv de 2.210.146.604 dolari!

Tranzacționarea criptomonedelor pe Binance

Apoi, în ghidul nostru pentru cea mai bună platformă de tranzacționare a criptomonedelor, voi explica cum să tranzacționați criptomonede pe Binance. Pașii descriși mai jos vor fi foarte asemănători pentru majoritatea schimburilor. Pentru acest ghid, voi presupune că aveți deja un cont configurat.

 1. Accesați site-ul web al Binance la binance.com.
 2. Faceți clic pe „autentificare” în partea de sus a paginii și completați detaliile de autentificare.
 3. Apoi, utilizați telefonul pentru a obține codul de autentificare cu doi factori solicitat. Introduceți-l în caseta evidențiată mai jos.

  Autentificare Google pe platforma de tranzacționare a criptomonedelor Binance

 4. Faceți clic pe „fonduri” în partea de sus a ecranului. Veți fi condus la pagina portofel.

  Fondurile platformei de tranzacționare a criptomonedelor Binance

 5. Faceți clic pe „depuneți” lângă activul digital pe care doriți să îl tranzacționați. Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza depunerea.

  Depozit pe platforma de tranzacționare a criptomonedelor Binance

 6. După ce contul dvs. a fost creditat, faceți clic pe „schimb” în partea stângă sus a ecranului.

  Schimburi de platforme de tranzacționare criptomonede Binance

 7. Vi se vor oferi două opțiuni într-un meniu derulant. Pentru acest ghid, voi folosi modul „de bază”. Acest lucru este recomandat utilizatorilor pentru prima dată, deoarece există mai puține opțiuni pentru a vă deruta!

  Binance este una dintre platformele de tranzacționare a criptomonedelor

 8. În acest exemplu, schimbăm cantitatea mică de NEO pe care o aveam în contul meu pentru BTC folosind o comandă limită. O comandă limită înseamnă că tranzacția se va face numai la prețul pe care l-am declarat sau mai bun, ceea ce înseamnă că sunt un producător. Dacă doriți ca comanda dvs. să fie completată instantaneu, utilizați „piață”. Acest lucru înseamnă că sunteți un angajat.
 9. Introduceți suma pe care doriți să o tranzacționați, verificați dacă prețul este în concordanță cu rata curentă pentru activul pe care îl cumpărați sau îl vindeți și apăsați butonul „vinde”.
 10. Când comanda este completată, puteți reveni la secțiunea „fonduri” a site-ului și puteți retrage din nou criptocurrency.

Notă: Cu excepția cazului în care tranzacționați de multe ori, nu este recomandat să lăsați bani pe un site web de schimb. Schimburile au fost piratate anterior și vor fi piratate din nou. Repetați: un schimb NU este un loc sigur pentru stocarea în siguranță a criptomonedelor dvs.! Consultați ghidul nostru de pe Cele mai bune portofele de criptomonede pentru mai multe informatii.

Bittrex

Schimbul final pe care îl voi examina în cel mai bun ghid al platformei mele de tranzacționare a criptomonedelor este Bittrex. La fel ca Binance, Bittrex nu permite depozitele fiduciare. De asemenea, la fel ca Binance, Bittrex are un număr mare de criptomonede pe care utilizatorii le pot cumpăra și vinde.

Bittrex a fost lansat în decembrie 2014. De atunci a devenit unul dintre cele mai ușor de utilizat schimburi altcoin din jur.

A fost fondată de Bill Shihara, Richie Lei, Rami, Kawach și Ryan Hentz în Las Vegas. Având sediul în SUA, Bittrex respectă pe deplin puținele reglementări existente în vigoare în prezent.

Taxe Bittrex

Taxele la Bittrex sunt puțin mai mari decât alte burse. De asemenea, platforma nu are taxe diferite pentru producători și persoane care iau decizii, sau o scală glisantă pentru utilizatorii cu volum mare. Bittrex percepe o rată forfetară de 0,25% pe tranzacție.

Caracteristici Bittrex

Este posibil ca Bittrex să nu fie cel mai ieftin schimb, dar excelează în anumite caracteristici. Este o platformă ușor de utilizat, care este o modalitate excelentă de a începe tranzacționarea unei varietăți de altcoins. Iată câteva dintre cele mai bune caracteristici ale sale, să vedem dacă este suficient să o transformăm în cea mai bună platformă de tranzacționare a criptomonedelor:

 • Multe altcoins acceptate.
 • Inițiativă aspect ușor de utilizat.
 • Nicio verificare pentru conturile de bază. Aceste conturi pot face retrageri de până la 3.000 USD pe zi.
 • Fără limită pentru depozite.
 • Disponibil pentru majoritatea țărilor din întreaga lume.
 • Taxele unice le fac ușor de calculat.

Bittrex Security

Echipa fondatoare a Bittrex este formată din foști experți în securitate digitală. Așa cum v-ați aștepta de la o astfel de echipă, platforma Bittrex este una dintre cele mai sigure. Funcțiile de securitate de la Bittrex sunt următoarele:

 • Portofele în mai multe etape. Aceasta înseamnă că majoritatea activelor digitale sunt păstrate în depozitul frigorific.
 • Autentificare cu doi factori.
 • Complet reglementat și conform cu autoritățile SUA. Deține o licență Money Service Business de la FinCEN.
 • Are doi foști experți în securitate internă care lucrează pentru ei.
 • Alerte prin e-mail atunci când este detectată o nouă adresă IP. Trebuie urmat un link din e-mailul înregistrat al utilizatorului pentru a confirma că încercarea a fost făcută de către acesta.
 • Alerte prin e-mail când se face o nouă conectare.
 • Alertă prin e-mail pentru a confirma retragerea.

Disponibilitatea monedei Bittrex

Cu peste 250 de criptomonede diferite la Bittrex, există șanse mari ca proiectul de care doriți să tranzacționați jetoanele să fie listat acolo. Cu toate acestea, echipa are grijă să verifice codurile sursă ale diferitelor monede pentru a se asigura că acestea sunt oferte legitime.

În plus, acele monede care se dovedesc nepopulare sunt eliminate rapid de pe platformă. În loc să fie un schimb altcoin, Bittrex oferă o selecție mai rafinată de jetoane și monede, ceea ce îl face cu un pas mai aproape de a fi numită cea mai bună platformă de tranzacționare a criptomonedelor..

Toate cele mai populare monede sunt listate la Bittrex cu perechi de tranzacționare între Bitcoin, Ethereum și USDT sau BitCNY pentru cei care doresc să se convertească în monedă fiat în timp ce așteaptă condiții favorabile pentru tranzacționare.

Volumul Bittrex

Volumul total de tranzacționare a criptomonedelor în ultimele 24 de ore la momentul scrierii (10 mai 2018) la Bittrex era de 197.237.259 USD.

Concluzie: există o „Cea mai bună platformă de tranzacționare a criptomonedelor”?

Deci asta este. Acesta este cel mai bun ghid al platformei noastre de tranzacționare cu criptomonede. După cum puteți vedea, fiecare schimb diferit are avantaje și dezavantaje ușor diferite. Unii sunt specializați în oferirea unei experiențe ușor de utilizat, în timp ce alții preferă opțiuni de tranzacționare mai avansate.

Acest lucru face ca alegerea unei cele mai bune platforme de tranzacționare a criptomonedelor să fie destul de dificilă – consider că nu există un schimb „cel mai bun” global, dar există schimburi care sunt „cele mai bune” pentru fiecare utilizator individual, în funcție de nevoile și preferințele lor..

Ce este bun pentru un utilizator ar putea fi teribil pentru altul.

Dacă sunteți un comerciant sau utilizator cripto fără experiență, s-ar putea să credeți că o platformă este genială. Cu toate acestea, pentru mine, un utilizator experimentat al diferitelor platforme de schimb, s-ar putea să lipsească unele caracteristici mai avansate pe care le prefer.

Acestea fiind spuse, sper că ați aflat câteva lucruri despre unele dintre cele mai mari platforme de tranzacționare a criptomonedelor din afacere. Am prezentat patru în total: Bittrex, Binance, Bitfinex și GDAX. Primele două sunt cele care nu permit depuneri fiduciare, iar al doilea sunt cele care fac acest lucru.

Am acoperit: taxe, funcții, cât de ușor de utilizat sunt fiecare, volumul tranzacțiilor, securitatea și disponibilitatea monedelor la fiecare. De asemenea, am dat un pic de istorie despre ele.

Acum că am terminat cu toții, ce crezi? Care credeți că este cea mai bună platformă de tranzacționare a criptomonedelor pentru dvs.?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me