Dimensiunea pieței criptomonedelor, care a fost de aproximativ 25,9 miliarde USD în aprilie 2017. Acum se ridică la 409,47 miliarde USD! Pe măsură ce piața a crescut, au apărut multe noi criptomonede.

Notă: Capitalizarea de piață a oricărei criptomonede este numărul atins atunci când numărul total de monede este înmulțit cu valoarea unei monede.

Aceste criptomonede sunt adesea denumite „Altcoins” deoarece oferă o alternativă la Bitcoin. Poate fi o sarcină dificilă să alegeți cele mai bune altcoins, deoarece există mii de opțiuni acolo.

Dacă doriți să găsiți cele mai bune altcoins 2021, atunci nu este nevoie să căutați mai departe. Voi acoperi cele mai promițătoare altcoins din acest ghid. Voi vorbi despre tendințele lor istorice, despre tehnologie, despre unicitate și despre ceea ce se poate aștepta în 2021.

Până la sfârșitul acestui ghid, ar trebui să aveți o idee corectă despre cele mai bune monede din 2021. Cu aceste informații în mână, puteți merge la un consultant financiar pentru a vă planifica investiția în criptomonedă pentru 2021.

Notă: Dacă decideți să cumpărați oricare dintre criptomonedele prezentate în acest articol, asigurați-vă că alegeți un schimb de criptare de încredere. Cel mai opțiunile recomandate includ Coinbase și Binance. Poti sa vezi cum se compară de mai jos.

Acum, să începem cu revizuirea celor mai bune altcoins 2021.

1. Cele mai bune Altcoins 2021: Ethereum

Lista celor mai bune monede altcoins trebuie să înceapă cu Ethereum, care este a doua cea mai valoroasă criptomonedă după Bitcoin. Are o capitalizare de piață actuală de 64,35 miliarde de dolari! Ethereum a fost lansat în iulie 2015 de celebrul minune al lumii criptomonedelor – Vitalik Buterin.

Tendințe istorice de investiții

După cum puteți vedea în instantaneul de mai jos, prețul Ethereum a crescut de la 9 USD în ianuarie 2017 la 1.389 USD în ianuarie 2018, oferind o rentabilitate de peste 17000%. Prețul său aproape a dublat prețul luna trecută, de la 396 USD la începutul lunii aprilie (2018) la 648 USD astăzi.

Graficul prețurilor Ethereum din 2018

Cum este Ethereum unic și diferit de Bitcoin?

Bitcoin este doar o monedă digitală, dar Ethereum are și mai multe de oferit. Ethereum oferă dezvoltatorului o platformă pe care pot construi contracte inteligente bazate pe blockchain și aplicații descentralizate.

Ethereum a fost prima criptomonedă care a introdus contracte inteligente, care sunt acum considerate ca următorul lucru important.

Notă: Contractele inteligente sunt acorduri codificate pe blockchain-ul care se execută atunci când sunt îndeplinite anumite condiții prestabilite.

Ethereum este, de asemenea, cea mai preferată platformă pentru lansarea Ofertelor inițiale de monede (ICO). Pentru mai multe despre ICO-uri, consultați Ce este un ICO ghid.

Deci, acestea sunt câteva dintre lucrurile cheie care diferențiază Ethereum de Bitcoin și îl fac atractiv atât pentru dezvoltatori, cât și pentru investitori.

evenimente viitoare

Una dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă Ethereum a fost scalabilitatea. Rețeaua Ethereum acceptă în prezent aproximativ 15 tranzacții pe secundă. Acest lucru nu este atât de grozav în comparație cu cele 56.000 de mesaje de tranzacție VISA pe secundă.

Se așteaptă ca Ethereum să-și actualizeze tehnologia de la Dovada muncii la Dovada mizei în 2021. Acest lucru îi va spori scalabilitatea într-o mare măsură.

De unde să cumpărați Ethereum

Fiind una dintre cele mai disponibile criptomonede, puteți cumpăra Ethereum de la orice schimb popular. Multe dintre aceste schimburi acceptă carduri de credit / debit, pe lângă transferul bancar. Puteți cumpăra Ethereum de la Coinbase, Coinmama, CEX.io sau Gemeni.

Cumpărați Ethereum

2. Cele mai bune Altcoins 2021: Litecoin

Litecoin, unul dintre cele mai vechi altcoins, a fost creat în 2011 de un fost angajat Google, Charlie Lee. La fel ca Bitcoin, Litecoin este, de asemenea, doar monedă digitală, dar cu îmbunătățiri. De fapt, motivul lansării Litecoin a fost de a depăși unele dintre neajunsurile Bitcoin, în special viteza sa lentă de tranzacționare.

Tendințe istorice de investiții

Pe piața imprevizibilă a criptomonedelor, unde monedele intră și ies din piață foarte repede, Litecoin se află pe piață de peste 7 ani. A ajuns să devină unul dintre cele mai bune monede cu o capitalizare de piață de 8,2 miliarde de dolari.

A dat un profit extraordinar în 2017, când a crescut de la 4 USD în ianuarie 2017 la 350 USD în decembrie 2017. Aceasta reprezintă o rentabilitate de 8000%!

După cum puteți vedea în instantaneul de mai jos, Litecoin a redobândit impulsul de creștere din aprilie 2018, când era în jur de 121 USD și se tranzacționează în prezent la 145 USD.

Graficul prețurilor Litecoin din 2018

Cum este Litecoin unic și diferit de Bitcoin?

Litecoin a făcut îmbunătățiri considerabile în tehnologia Bitcoin pentru a crește viteza tranzacțiilor. Motivul pentru care se numește Litecoin este că este de 4 ori mai rapid decât Bitcoin.

O tranzacție Bitcoin durează aproximativ 10 minute, dar o tranzacție Litecoin este finalizată în 2,5 minute. Acest lucru face ca Litecoin să fie mai scalabil decât Bitcoin, deoarece poate finaliza mai multe tranzacții pe secundă.

Litecoin a fost construit pe baza tehnologiei Bitcoin în sine și este considerat cel mai apropiat rival al Bitcoin. Mai mult, deoarece ambele au același scop: oferirea unei alternative la monedele fiduciare, cum ar fi USD, EUR, CAD etc..

evenimente viitoare

Litepal, care este primul procesor de plăți pentru Litecoin, a fost lansat în februarie 2018. Este încă o lucrare în curs de desfășurare și era de așteptat să fie lansat în trimestrul II sau trimestrul III din 2018.

Cumpărarea, trimiterea și primirea Litecoin (sau orice criptomonedă) este un proces foarte complex. Se așteaptă ca LitePal să facă tranzacțiile în Litecoin mult mai simple. LitePal oferă, de asemenea, servicii și suport pentru comercianți, cu integrare ușoară la majoritatea platformelor de comerț electronic existente.

După cum puteți vedea în imaginea de mai jos, acest serviciu are potențialul de a face Litecoin mai popular și unul dintre cele mai promițătoare altcoins.

Logo Bitcoin și Litecoin în metrou

De unde să cumpărați Litecoin

La fel ca Ethereum, este destul de ușor să cumpărați Litecoin, deoarece este oferit de majoritatea schimburilor de criptomonede de top. Puteți cumpăra Litecoin de la Kraken, Coinbase, Coinmama sau Bitsquare.

Cumpărați Litecoin

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

3. Cele mai bune Altcoins 2021: NEO

NEO, care se numea inițial AntShares, a fost creat în 2014 de Da Hongfei în China. Este cea mai mare criptomonedă care a apărut din China.

NEO, ca și Ethereum, este o platformă concepută pentru dezvoltarea de aplicații descentralizate (Dapps), contracte inteligente și ICO-uri. Datorită acestei asemănări strânse cu Ethereum, NEO este adesea denumit „Ethereum chinezesc”.

Tendințe istorice de investiții

NEO a fost unul dintre cele mai bune altcoins din 2017 și a dat profituri extraordinare. A crescut de la aproximativ 0,16 dolari în ianuarie 2017 la aproximativ 162 dolari în ianuarie 2018. Este vorba despre o rentabilitate a investiției de 111,400%, care este imensă!

NEO are în prezent o performanță bună, deoarece a crescut de la aproximativ 44 USD la începutul lunii aprilie 2018 la 82 USD astăzi. Aproape s-a dublat!

Unul dintre factorii majori care determină creșterea pentru NEO este sprijinul guvernului chinez și tehnologia sa robustă.

Cum este NEO unic și diferit de Bitcoin?

La fel ca Ethereum, NEO oferă și o platformă pentru dezvoltarea de contracte inteligente și Dapps. Pe de altă parte, Bitcoin este doar o monedă digitală care nu oferă o astfel de platformă.

NEO oferă multe avantaje tehnologice față de Ethereum. NEO poate gestiona aproximativ 10.000 de tranzacții pe secundă, în timp ce blockchain-ul Ethereum acceptă în prezent aproximativ 15 tranzacții pe secundă.

NEO acceptă programarea în mai multe limbi, cum ar fi C ++, C #, Go și Java, în timp ce Ethereum acceptă un singur limbaj – Solidity. Acest lucru a făcut NEO destul de popular în rândul comunității de dezvoltatori, deoarece aceștia pot folosi platforma NEO în limba pe care o știu deja, mai degrabă decât trebuie să învețe una nouă.

evenimente viitoare

În 2018, NEO era de așteptat să construiască o infrastructură pentru realizarea viziunii sale de construire – Smart Economy. Ideea de bază a economiei inteligente se învârte în jurul digitizării activelor fizice din lumea reală, cum ar fi mașinile, casele sau orice altceva la care vă puteți gândi.

Aceste active digitalizate pot fi apoi vândute, tranzacționate și valorificate prin contracte inteligente. Cu astfel de planuri agresive, o echipă bună și prețuri în creștere, NEO este cu siguranță unul dintre cele mai bune altcoins 2021.

De unde să cumpărați NEO

Nu există multe opțiuni pentru a cumpăra direct NEO folosind monedă fiat precum USD sau GBP. Cea mai ușoară cale este să cumperi mai întâi Bitcoin de la Kraken, Coinbase și apoi să îl schimbi cu NEO. Puteți schimba Bitcoin către NEO pe multe schimburi mari, cum ar fi Bitfinex sau Binance.

Cumpărați NEO

4. Cele mai bune Altcoins 2021: Cardano (ADA)

Cardano a fost fondată în septembrie 2017 de Charles Hoskinson, unul dintre cofondatorii Ethereum. Cardano oferă nu numai o platformă pentru Dapps și contracte inteligente, ci oferă și multe îmbunătățiri tehnologice față de Ethereum și alte blockchains.

Tendințe istorice de investiții

Cardano este una dintre cele mai noi criptomonede, dar a reușit totuși să devină una dintre cele mai bune monede cu o capitalizare de piață de 8,86 miliarde de dolari.

Deși nu a dat randamente la fel de mari ca și alte monede de top, este încă popular în rândul investitorilor și dezvoltatorilor datorită promisiunii sale de a construi un blockchain extrem de robust care să ofere avantaje față de Ethereum.

Cardano a crescut de la aproximativ 0,20 USD la lansarea sa în octombrie 2017 pentru a atinge un preț de 1,20 USD în ianuarie 2018. Aceasta reprezintă o rentabilitate de aproximativ 500% în 3 luni.

Graficul prețurilor Cardano din 2018

Cum este Cardano unic și diferit de Bitcoin?

Cardano oferă nu numai multe îmbunătățiri tehnologice față de Bitcoin, ci și față de Ethereum. În timp ce Bitcoin este doar o monedă digitală, Cardano este o platformă de construire dApp cu propria sa monedă nativă – ADA.

Cardano a fost conceput pentru a rezolva trei dintre cele mai presante probleme cu care se confruntă proiectele blockchain de generația a doua și a doua – scalabilitate, interoperabilitate și durabilitate.

Nu numai asta, dar Cardano își propune să abordeze și problemele transferului internațional de plăți, care deseori necesită mult timp și bani. Se axează pe reducerea timpului de tranzacție al plăților internaționale de la câteva zile la câteva secunde.

De unde să cumpărați Cardano?

Dacă doriți să cumpărați Cardano direct folosind un card de credit / debit, atunci există o singură opțiune – Coinmama. În toate celelalte schimburi care oferă Cardano, trebuie mai întâi să cumpărați Bitcoin, Ethereum, Litecoin sau Bitcoin Cash și apoi să îl schimbați pentru Cardano.

Puteți cumpăra Cardano cu Bitcoin pe Binance, Bittrex sau Changelly.

Cumpără Cardano

5. Cel mai bun Altcoins 2021: EOS

EOS este un altcoin relativ nou, a cărui ofertă inițială de monede (ICO) a fost lansată în iunie 2017. EOS a fost creat de Dan Larimer, care a fost, de asemenea, creditat pentru fondarea schimbului de criptomonede Bitshares și a site-ului de blog pe blockchain Steemit.

La fel ca Ethereum, EOS oferă, de asemenea, o platformă pentru dezvoltatori pentru a construi aplicații descentralizate. Totuși, tehnologia sa diferă, după cum vom vedea în curând.

Tendințe istorice de investiții

EOS a strâns 700 de milioane de dolari prin ICO și a devenit unul dintre cele mai de succes ICO-uri din 2017. De fapt, platforma EOS este încă în curs de dezvoltare, dar capitalizarea sa de piață este deja în jur de 15,69 miliarde de dolari, ceea ce îl face a 5-a cea mai valoroasă criptomonedă din lume..

După cum puteți vedea în instantaneul de mai jos, chiar înainte de lansarea platformei sale, EOS a primit un răspuns extraordinar din partea investitorilor. A crescut de la 4 USD în iulie 2017 pentru a atinge maximul de 18 USD în ianuarie 2018.

Ceea ce face EOS unul dintre cele mai bune altcoins 2021 este că a depășit nivelul maxim anterior și se tranzacționează în prezent la 18,77 USD.

Graficul prețurilor EOS din 2018

Cum este EOS unic și diferit de Bitcoin?

Bitcoin este doar o monedă digitală, în timp ce EOS este atât o monedă digitală, cât și o platformă blockchain pentru DApps și contracte inteligente. Deci, ar fi mai potrivit să comparăm EOS cu Ethereum.

EOS va utiliza un mecanism numit Dovada de Miză Delegată (DPoS) împotriva Dovezii de Muncă (PoW) a Ethereum. Acest lucru face EOS mult mai scalabil decât Ethereum.

Un alt avantaj pe care EOS îl are față de Ethereum îl reprezintă limbajele sale de programare compatibile. Ethereum acceptă o singură limbă, numită „Soliditate”, în timp ce EOS acceptă mai multe limbi, inclusiv C ++. Aceasta este o caracteristică foarte atractivă dacă sunteți dezvoltator.

evenimente viitoare

2021 va fi un an foarte interesant pentru EOS, deoarece platforma sa era de așteptat să fie lansată în iunie 2017. Acesta este unul dintre principalele motive care ar putea cauza recenta creștere a prețului.

EOS este unul dintre cele mai importante altcoins de urmărit în 2021.

De unde să cumpărați EOS

Dacă doriți să cumpărați EOS direct cu USD, atunci cea mai bună opțiune este Bitfinex. Există mai multe opțiuni dacă doriți să schimbați Bitcoin cu EOS. Puteți merge la Binance, Shapeshift sau Kraken.

Cumpărați EOS

6. Cel mai bun Altcoins 2021: DASH

La fel ca Bitcoin, Dash este o monedă digitală lansată în 2014 de Evan Duffield. La momentul lansării, a fost numit Xcoin și apoi a fost redenumit în Darkcoin. În 2015 a fost în cele din urmă rebranded la Dash.

Dash a fost furnizat de la Litecoin, care este el însuși construit pe tehnologia Bitcoin. Dash a câștigat popularitate, deoarece oferă avantaje semnificative față de Bitcoin.

Tendințe istorice de investiții

Prețul Dash a început să crească în 2016 și, în cele din urmă, a decolat în 2017. Prețul său a crescut de la 10 USD la începutul anului 2017 la un maxim de 1540 USD în decembrie 2017. Puteți ghici procentul de rentabilitate?

Da, este aproape 15.000%!

Cu o capitalizare de piață de 3,79 miliarde de dolari, Dash ar putea fi unul dintre cei mai buni altconiști pentru a investi în 2021.

Cum este Dash unic și diferit de Bitcoin?

Dash a adus îmbunătățiri semnificative în tehnologie și oferă o confidențialitate mai bună și o viteză de tranzacție mai mare decât Bitcoin.

Spre deosebire de Bitcoin în care adresa publică a expeditorului și a destinatarului este cunoscută de întreaga lume, Dash păstrează adresele ascunse. Deci, tranzacțiile Dash nu pot fi urmărite înapoi la origine, în timp ce tranzacțiile Bitcoin sunt trasabile.

Dash are, de asemenea, un mecanism unic de autofinanțare în care 10% din toată recompensa minieră revine la Dash. Acest fond este utilizat pentru îmbunătățirea și dezvoltarea Dash.

Aceste caracteristici unice fac din Dash una dintre cele mai promițătoare altcoins disponibile.

Dash are potențialul de a fi adoptat în economia de masă, făcându-l, probabil, unul dintre cele mai bune altcoins 2021.

De unde să cumpărați Dash

Dacă doriți să cumpărați Dash folosind transfer bancar sau card de credit, atunci puteți opta pentru CEX.io sau Kraken. De asemenea, puteți schimba Bitcoin pentru Dash la schimburi de criptomonede precum Shapeshift, Bitfinex și Poloniex.

Cumpărați Dash

7. Cele mai bune Altcoins 2021: BitDegree (BDG)

Pe măsură ce ajungem la sfârșitul acestui ghid, consider că ar fi aproape greșit să nu menționăm BitDegree. Cred că merităm o mențiune aici, deoarece am putea fi de interes și pentru dvs. Suntem prima platformă de educație online bazată pe blockchain

Lansat în 2017, ne propunem să revoluționăm sistemul de învățământ. Gândiți-vă că Coursera și HackerRank au fuzionat împreună, alimentate de tehnologia blockchain descentralizată.

Cu BitDegree, elevii și profesorii sunt plătiți amândoi. Furnizarea abilității de a câștiga prin învățare este una dintre multele modalități prin care inovăm educația modernă.

Tendințe istorice de investiții

BitDegree este cel mai nou dintre primele monede enumerate aici, deci nu există prea mult istoric de investiții de arătat. În prezent, se tranzacționează la 0,039 USD și are o capitalizare de piață de 14 040 337 USD.

Cum este BDG unic și diferit de Bitcoin?

BDG nu este doar o criptomonedă, ci o întreagă platformă menită să facă educația accesibilă și fără frontiere. Platforma noastră unică permite milioane de oameni din întreaga lume să folosească puterea blockchain-ului pentru învățare și creștere.

Au deja un MVP funcțional, permițând studenților să câștige jetoane BitDegree atunci când urmează cursuri. Suna interesant? Puteți afla mai multe despre ele la BitDegree.

Evenimente viitoare

2021 este un an important pentru BDG, deoarece au multe lansări importante aliniate. Ideea este de a obține sponsorizări puternice care pot ajuta la dezvoltarea cursurilor la cerere.

De unde să cumpărați BitDegree

Puteți cumpăra BDG pe unele dintre schimburi, cum ar fi Tidex și Cobinhood.

Așadar, ajungem la sfârșitul acestui cel mai bun ghid altcoins 2021.

Cumpărați BitDegree

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Cuvinte finale

Deci, acum cunoașteți primele monede altcinoase care există pe piață. Știi și despre istoria lor, despre tehnologie și despre evenimentele viitoare.

Am acoperit detalii fundamentale despre Ethereum, Litecoin, EOS, NEO, Cardano, Dash și, bineînțeles, BitDegree! Cu aceste informații în mână, ar trebui să puteți alege altconiștii dvs. preferați pentru a viziona pentru 2021.

După ce ați decis ce criptomonedă doriți să cumpărați, alegeți o platformă de schimb criptomonedă de încredere. Pentru a vă ajuta, iată top3 opțiuni acolo: Coinbase, Binance, Coinmama.

Deci, care credeți că sunt primele altcoins 2021? Aveți o părere despre care este cel mai bun altcoin pentru a investi în 2021? Personal îmi place foarte mult NEO, dar asta este doar părerea mea. Anunță-mă pe a ta!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me