Cel mai bun GPU pentru minerit – Top 6 alegeri

Bună ziua și bun venit la acest ghid alegerea celui mai bun GPU pentru minerit. În acest ghid, mă voi uita la șase dintre unitățile de top la magazin. Voi compara GPU-uri și, în cele din urmă, vă oferă instrumentele pentru a alege cel mai bun GPU pentru minerit.

Sunt multe GPU-uri diferite de pe piață astăzi. Unele sunt construite special pentru a reda videoclipuri, altele sunt concepute pentru jocuri. Acest ghid nu se referă la toate acestea. Este strict despre găsire cel mai bun GPU pentru minerit!

În timpul ghidului, voi începe cu un scurta introducere la ce este de fapt extragerea criptomonedelor. Aceasta va fi urmată de o privire la șase dintre cele mai bune GPU-uri de pe piață astăzi. După aceasta, am inclus un manual Grafic comparativ GPU. Acest lucru ar trebui să vă ajute să vedeți rapid specificațiile fiecărui GPU și să aflați care este cel mai bun GPU pentru minerit pentru nevoile dvs. personale.

După extragerea monedelor, trebuie să vă asigurați că le păstrați portofele criptografice sigure. Unele dintre opțiunile mai recomandate includ Ledger Nano X, și Trezor Model T.

De asemenea, în cazul în care decideți să alegeți o modalitate mai ușoară de a obține criptomonede, asigurați-vă că alegeți schimburi de criptomonede de încredere, cum ar fi Coinbase și Binance.

Sa incepem!

Principala idee a minelor criptografice

Înainte de a începe să comparăm GPU-uri pentru minerit, ar trebui să începem cu un scurtă explicație despre ceea ce ne referim de fapt atunci când spunem că exploatarea criptomonedelor. Minarea este procesul de verificarea tranzacțiilor pe o rețea de criptomonede. Pentru a face acest lucru într-un mod suficient de sigur pentru ca o rețea criptografică să suporte valoare de miliarde de dolari, computerele trebuie să încerce să ghicească un șir de caractere – cunoscut și sub numele de hash.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Această „dovadă a muncii” așa cum este numită este una dintre cele mai importante caracteristici ale unei criptomonede. În esență protejează rețeaua împotriva oamenilor care creează suplimentar Bitcoin, Eter, Dash, sau oricare ar fi moneda în cauză.

Cel mai bun GPU pentru minerit: GPU pentru minerit.

Exploatarea criptomonedelor se poate face cu o varietate de diferite tipuri de sisteme informatice. Cel mai de bază este un procesor. CPU înseamnă „ unități centrale de procesare. Au fost buni la minarea criptosului în urmă cu câțiva ani, când concurența în minerit nu a fost la fel de mare.

Cu toate acestea, astăzi este preferat un GPU minerit multe criptos diferite. Acest lucru se datorează faptului că un GPU poate face mai multe presupuneri la șirul corect de caractere în fiecare secundă. Numărul de presupuneri pe care le poate face o mașină se numește rata de hash. Prin urmare, cel mai bun GPU pentru minerit va avea o rată de hash ridicată!

GPU înseamnă procesare grafică unitate și sunt o piesă de hardware indispensabilă pentru oricine face lucrări grele de redare (de tipul celor utilizate pentru producția video) sau pentru a juca cele mai moderne jocuri video.

De la popularitatea criptomonedelor a explodat în 2017, a fost un masiv lipsa GPU-urilor. Acest lucru s-a datorat faptului că atât de mulți oameni le cumpărau la mine criptos. Acțiuni la companii producătoare de GPU, cum ar fi NVIDIA și AMD a urcat și el!

Cea mai bună placă grafică pentru minerit

Introduceri în afara drumului, putem ajunge în cele din urmă la obiectivul principal al acestui ghid – găsindu-vă cel mai bun GPU pentru minerit!

Am cercetat internetul pentru a vă oferi o scurtă listă a absolutului piese de top de hardware pe piață astăzi. Cu toate acestea, ar putea fi dificil să puneți mâna pe unele dintre acestea. Încă sunt foarte solicitați.

Cel mai bun al grupului – NVIDIA GeForce GTX 1070

Primul pe lista noastră cu cele mai bune GPU-uri pentru minerit este NVIDIA GeForce GTX1070. 1070 este o placă grafică fabuloasă pentru jocuri video. Este, de asemenea, o alegere uimitoare pentru criptomonedă minerit.

NVIDIA GeForce GTX1070 are o versiune mai mult decât generoasă rata de hash de 30mh / s. De asemenea, nu atrage prea multă putere. La doar 150W pe unitate, este una dintre cărțile mai ieftine de rulat. Aceasta înseamnă că electricitate nu ar trebui să mănânce prea mult din profiturile miniere.

Un dezavantaj al GTX1070 este că este una dintre unitățile mai scumpe pe lista noastră. Se vinde între 600 și 1.000 de dolari, în funcție de locul în care îl ridicați, precum și de oferta și cererea curentă a acestora.

Acestea fiind spuse, este probabil cel mai bun GPU pentru minerit. Deci, dacă reușiți să-l găsiți pentru mai puțin de 600 USD, ar trebui să îl obțineți cu siguranță.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Cel mai bun la un bugetAMD Radeon RX580

Următorul rezultat al celor mai bune GPU-uri pentru minerit este AMD Radeon RX580. La fel ca NVIDIA, AMD este un alt nume absolut de uz casnic în industria producției de plăci grafice. Poți fi sigur că primești un piesă hardware de calitate de la companie.

Cel mai bun GPU pentru minerit - AMD Radeon RX580

RX580 vine la un preț mult mai accesibil decât NVIDIA GeForce GTX 1070. Este doar în jur de 350 de dolari de dublu față de 1070. Acest lucru este deosebit de impresionant, având în vedere că câteva modificări la cip îl vor vedea să funcționeze cu un rata de hash de 29mh / s. Nu-i rău deloc!

Mai mult, dacă alergi mai multe platforme miniere pentru operațiunea dvs., puteți face economii suplimentare la extragerea a tot aerul cald creat. Acest lucru se datorează faptului că RX580 rulează la un temperatură remarcabil de scăzută de asemenea!

Cu toate acestea, există un câteva dezavantaje la acest minunat kit de trusă. Din păcate, fiind o alegere de top pentru pasionați sau pentru cei cu buget, este adesea complet epuizată. De asemenea, are un pic putere mai mare de 1070, deși la doar 185W nu este în niciun caz cel mai mare unitate cu energie electrică Mă uit astăzi.

Cel mai bun GPU pentru Mining Radeon 680

Cel mai bun pentru cei cu electricitate scumpă – Nvidia GeForce GTX 1060

Apoi, avem sora mai mică a anului 1070, NVIDIA GeForce GTX1060. La fel ca Radeon RX580, 1060 este mult mai ieftin decât prima noastră intrare în acest rezumat. Vine la în jur de 300 USD.

Din nou, acest lucru îl face o alegere bună pentru cei care doresc un accesibil unitate la generează un venit pasiv minerit criptos. Nu este în niciun caz cel mai bun GPU pentru minerit din lista noastră, cu toate acestea, este o unitate foarte populară.

Desigur, fiind o unitate performantă atât de solidă, la un preț atât de bun, poate fi adesea complet vândută complet. Cu toate acestea, dacă aveți norocul să puneți mâna pe 1060, veți găsi această placă grafică bine potrivit pentru exploatarea GPU. De asemenea, este o placă grafică excelentă pentru jocuri (doar în cazul în care te-ai săturat să tipărești literalmente bani!)

Recomand în mod special 1060 utilizatorilor care locuiesc undeva că electricitatea este scumpă. Acest lucru se datorează faptului că atrage doar 120W – transformându-l în cea mai puțină unitate înfometată din puterea noastră.

Cel mai bun GPU pentru minerit - Nvidia GeForce Gtx 1060

Cel mai potrivit pentru operațiuni miniere mari în climă rece cu energie ieftină – AMD Radeon RX Vega 56

Dacă locuiți undeva unde puterea este ieftină (sau mai bine, gratuit), apoi AMD Radeon RX Vega 56 este o fiară a unei unități. De fapt, rulează mai rapid decât NVIDIA GeForce GTX 1070!

De cand atrage atâta putere, chiar nu vrei să rulezi una din acestea undeva unde puterea este scumpă. Cu toate acestea, dacă beneficiați de electricitate redusă și locuiți undeva la rece, este un GPU excelent. Funcționează foarte fierbinte, poate cel mai tare din lista noastră. Din acest motiv, un climat răcoros va ajuta la economisirea banilor pe unitățile de extracție.

Alternativ, puteți aborda acest lucru problema căldurii într-un mod diferit, așa cum au făcut unii mineri din Europa de Est. Au fost raportate că un miner a folosit surplusul de energie pentru își încălzește sera în timpul iernii. Un alt miner din Siberia și-a încălzit de fapt casa folosind căldura extrasă din exploatarea sa minieră!

Cel mai bun GPU pentru minerit: GPU pentru minerit.

Un alt dezavantaj potențial al AMD Radeon RX Vega 56 este costul cumpărării in primul loc. Doar una dintre aceste unități GPU vă va întoarce în jur de 500 USD. Acest lucru face ca unitatea să fie potrivită pentru cei cu mult capital pentru a investi într-un proiect mare.

Din nou, RX Vega 56 este un alt GPU care se poate dovedi dificil de obținut. Pentru a fi sincer, acest lucru este aproape la fel cu orice GPU care este bun pentru extragerea criptelor în aceste zile!

Cel mai bun dacă banii nu sunt obiecte – NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti

Una dintre cele mai scumpe unități de pe lista noastră este fiara care este NVIDIA GeForce GTX1080 Ti. Acest bit de hardware vă va costa în jur de 860 dolari pe GPU. La aproape de trei ori prețul selecțiilor noastre mai ieftine, este evident că acesta nu este pentru minerul amator hobbyist.

Așa cum v-ați aștepta de la un GPU care costă atât de mult, GeForce GTX1080 Ti este un unitate extrem de puternică. Oferă un aspect aproape incredibil rata de hash de 32,2mh / s cu câteva modificări și modificări. Această performanță are însă un cost. Este, de asemenea, cea mai puternică mașină de pe lista noastră. GTX1080 Ti va consuma 250W de energie electrică. Aceasta înseamnă că atrage de două ori puterea GTX 1060.

Desigur, 1080 Ti este, de asemenea, un placă grafică fantastică pentru jocuri precum și un GPU pentru minerit. De fapt, a fost numită înainte cea mai bună placă grafică de pe planetă.

În mod surprinzător, unitatea suferă când vine vorba cantitatea de putere trebuie să tragă de pe perete. Acest lucru va afecta rentabilitatea investiției și este un lucru important la care să vă gândiți atunci când alegeți cea mai bună placă grafică pentru minerit pentru dvs. La fel ca Vega 56, 1080 Ti este mai potrivit pentru aplicații serioase în locurile în care costul energiei electrice este scăzut și există un climat răcoros.

Cel mai bun GPU pentru minerit - Nvidia Gtx 1080Ti

Cel mai bun pentru setări experimentate ÎncălțăminteNVIDIA GeForce GTX 1070 Ti

După cum probabil ați putea ghici din nume, NVIDIA GeForce GTX1070 Ti este o versiune actualizată a unității originale 1070. NVIDIA a creat o unitate extrem de puternică în 1070 Ti. Potrivit unui site web numit LegitReviews, oferă o rată hash foarte competitivă de 28,3mh / s.

Consumul de energie al modelului 1070 Ti este foarte mare competitiv 180W. Acest lucru este foarte impresionant pentru o unitate de putere și îl face ideal pentru utilizare chiar și atunci când puterea nu este cea mai ieftină.

Un lucru de care trebuie să fii conștient cu NVIDIA GTX1070 Ti este că acolo au fost raportate despre o eroare în software-ul driverului pentru dispozitiv. Acest lucru face ca hash-ul 1070 Ti să fie mai mic decât se face publicitate.

Cu toate acestea, acest lucru poate fi remediat acum cu câteva ajustări. Din acest motiv, putem recomanda această unitate numai celor care sunt pregătiți să modifice câteva setări. Acestea fiind spuse, este încă o unitate minieră GPU fantastică!

Cel mai bun GPU minier: diagramă comparativă GPU

Mai jos, am creat o diagramă de comparație la îndemână pentru a compara rapid alegerile mele pentru cel mai bun GPU pentru minerit.

GPU Core Clock Memorie Ceas de memorie Stecher Power Draw Ieșiri
GeForce GTX 1070 1.506MHz 8 GB GDDR5 8Gbps 1×6 pini 150W 3x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.0, DL-DVI
Radeon RX580 1.257MHz 8 GB GDDR5 8Gbps 1x 8 pini, 1x 6 pini 185W 1x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.0
GeForce GTX 1060 1.506MHz 6 GB GDDR5 6Gbps 1 x 6 pini 120W 3x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.0, DL-DVI
Radeon RX Vega 56 1.156MHz 8 GB HBM2 800MHz 2x 8 pini 210W 3x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.0
GeForce GTX 1080 Ti 1.480MHz 11GB GDDR5X 11 GHz 1x 6 pini; 8 pini 250W 3x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.0
GeForceGTX 1070 Ti 1,6070MHz 8 GB GDDR5 8 GHz 1x 6 pini; 1x 8 pini 180W 3x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.0

Concluzie

Deci asta este. Acesta este ghidul pentru cel mai bun GPU pentru minerit. Sper că ați găsit utile informațiile pe care vi le-am furnizat și le veți putea folosi atunci când veți decide care este cea mai bună placă grafică pentru minerit pentru dvs..

Cel mai bun GPU pentru minerit: GPU pentru minerit.

În cele din urmă, cel mai bun GPU pentru minerit va fi depinde de circumstanțele tale exacte. Locuiești undeva unde electricitatea este scumpă? Vrei să rulezi multe unități una lângă alta, totuși, ești îngrijorat de căldură? Aveți capital mare și doriți să investiți foarte mult în minele criptografice?

Răspunsurile la toate întrebările furnizate mai sus și la acest ghid ar trebui să vă ajute să decideți care GPU pentru minerit este cel mai potrivit pentru dvs. personal. Nu este bine să cumperi un unitate scumpă de mare putere numai pentru a constata că costul energiei electrice face imposibilă obținerea unui profit cu aceasta!

Deci, acum aveți șase opțiuni din care să alegeți, inclusiv NVIDIA GeForce GTX 1070, AMD Radeon RX580, NVIDIA GeForce GTX 1060, AMD Radeon RX Vega 56, NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti, si GTX 1070 Ti.

După ce veți începe să obțineți profit, va trebui găsiți un portofel sigur pentru monedele tale. Cele mai recomandate opțiuni includ Ledger Nano X și Trezor Model T.

Luați în considerare toate aspectele pentru a lua decizia corectă!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map