Hardware pentru minerit Ethereum - Monedă EthereumAșadar, ați petrecut zile întregi cercetând despre Ethereum, verificând cele mai recente știri și acoperirea mass-media, ați explorat fiecare subiect legat de această criptomonedă și acum sunteți în sfârșit pregătit să începeți exploatarea. Dar cum alegeți opțiunile potrivite și evitați să pierdeți mulți bani? Ei bine, bine că suntem aici pentru a vorbi despre hardware-ul Ethereum mining. Mai exact, componentele necesare pentru aceasta.

Platformele miniere Ethereum devin foarte populare. Unul dintre motivele pentru aceasta este că acestea sunt foarte diferite atât în ​​ceea ce privește calitatea, cât și prețul. Puteți alege să cumpărați ieftin o platformă pentru începători foarte simplă sau s-ar putea să doriți să investiți în ceva pe care îl folosesc profesioniștii. Sau poate chiar ați decis să vă construiți dispozitivul?

Oricare ar fi cazul, veți avea nevoie de o mulțime de cunoștințe pe această temă – ce componente sunt bune la ce procese, cum funcționează platformele etc. Bine că aveți în față acest ghid la îndemână – vă voi învăța tot ce trebuie să știți atunci când vă gândiți la cei mai buni mineri Ethereum!

De asemenea, înainte de a trece mai departe, ar trebui să știți că există modalități mai bune de a face acest lucru obține Ethereum, apoi extragerea acestuia. Puteți alege dintr-o varietate de schimburi de criptomonede care vă permit să cumpărați ETH cu bani fiduciari și să începeți să tranzacționați instantaneu. Câteva dintre aceste platforme includ Coinbase, Binance și Coinamma.

Acum să mergem mai departe!

Hardware pentru minerit Ethereum – Rig

Hardware-ul de extracție Ethereum (mai bine cunoscut sub numele de platformă de exploatare Ethereum) este o mașină special concepută cu un scop solemn – pentru exploatarea Ethereum. Sigur, te-ai putea folosi teoretic de acest instrument pentru alte lucruri (cum ar fi jocurile sau alte operații pe PC), dar odată cu trecerea timpului, tot mai puțini oameni folosesc platforme în alte scopuri decât mineritul.

Ultimul cupon Coinbase găsit:

Tipuri de platforme miniere

În general, există două tipuri de platforme miniere Ethereum – CPU și GPU.

Instalațiile miniere ale procesorului utilizează procesorul CPU pentru a aplica algoritmi complexi pentru a rezolva blocuri (cele care alcătuiesc blockchain-urile). Acest tip de minerit era o alegere foarte populară atunci când venea la cei mai buni mineri Ethereum, dar în ultima vreme nu mai este folosit pe scară largă.

Echipamentele de procesare a proceselor miniere erau (în unele cazuri – încă sunt) foarte populare printre minerii începători. Motivul din spatele acestui fapt este că sunt foarte ieftine și ușor de utilizat – tot ce aveți nevoie este un computer. Cu toate acestea, dezavantajul este că procesul este extrem de lent – ar putea dura luni (chiar ani!) Până când se asistă la un fel de rezultate vizibile..

Platformele miniere GPU folosesc plăci grafice în același mod în care cele CPU folosesc procesoare, cu excepția faptului că plăcile grafice nu efectuează algoritmi – pur și simplu finalizează procesele miniere în rețelele închise.

Platformele miniere GPU sunt superioare celor CPU în aproape fiecare aspect al problemei. Dar dezavantajul natural al acestui lucru este că sunt foarte scumpe. O platformă minieră GPU adecvată poate costa oriunde între 3000 și 5000 de dolari!

Indiferent de tip, toate platformele miniere constau dintr-o sursă de alimentare, placă de bază, plăci grafice, dispozitiv de răcire și un fel de carcasă pentru a ține toate acestea împreună – ar putea fi cadre din lemn sau aluminiu.

Construirea unei platforme miniere

Acum, că știți ce compune tipurile generale de platforme miniere, să aruncăm o privire la modul în care sunt construite. Dacă aveți cunoștințe de bază despre cum ar trebui să arate platformele miniere – bine! Dar dacă nu, nu trebuie să vă faceți griji – ceea ce vedeți pe internet atunci când utilizați Google pentru hardware-ul de exploatare Ethereum sunt doar exemple de cum ar trebui să arate cel mai optimizat dispozitiv. Adevărat, puteți asambla și face ca hardware-ul dvs. de exploatare Ethereum să arate cum doriți – atâta timp cât funcționează corect.

ethereum-mining-hardware

Cu toate acestea, înainte de a vorbi despre procesul de construire a unei platforme, să aflăm care sunt cele mai bune piese esențiale pentru orice platformă și unde să le căutăm.

Cel mai bun GPU pentru minerit

Dacă intenționați să construiți o platformă minieră GPU, probabil că va conține mai mult de una (sau zece) plăci grafice. Dar pentru a putea alege GPU-ul corect pentru a-ți maximiza veniturile, trebuie mai întâi de toate să cercetezi cele mai bune GPU-uri pentru minerit.

Când vine vorba de GPU-uri, există doi mari concurenți pe piață – Nvidia și AMD. Majoritatea listelor pe care le veți găsi online care susțin că vorbește despre „cel mai bun GPU pentru minerit” nu conțin altceva decât plăci grafice Nvidia și AMD, cu excepția cazului în care se specifică altfel.

Cu toate acestea, acest lucru are un sens perfect. Ambele companii și-au dovedit mai mult decât capacitatea de a crea tehnologii de înaltă calitate, de ultimă generație, prin urmare ambele produse ale companiei domină listele.

Pentru a face acest lucru corect și pentru a evita redundanța, voi lista câte un GPU de la fiecare companie pentru a oferi exemple despre cum ar trebui să arate cel mai bun GPU pentru minerit.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Nvidia GeForce GTX 1070

Nvidia GeForce GTX 1070 este considerat de mulți ca fiind cea mai bună alegere atunci când vine vorba de extragerea criptomonedelor. Jucătorii au observat deja cât de bună poate fi această placă grafică, iar entuziaștii cripto au fost rapid urmăriți.

Cea mai bună calitate pe care o are acest GPU este că poate menține o rată de hashing relativ ridicată în timp ce nu folosește cantități cosmice de putere pentru a face acest lucru. De obicei, GPU-urile necesită cantități imense de energie electrică pentru a le alimenta, ceea ce, la rândul său, ar putea goli portofelul minerului înainte ca acesta să înceapă chiar să observe orice profit din efortul său de minerit..

AMD Radeon RX580

AMD Radeon RX580 este principalul concurent pentru GTX 1070 de la Nvidia. Hashrate-ul lui Radeon este neobservabil puțin mai mic decât GTX, dar acolo unde îi lipsește hashrate, RX580 crește prețul – este văzut ca o alternativă mai ieftină, dar în mod similar, o alternativă la Nvidia GeForce GTX 1070.

La fel ca GTX, Radeon păstrează, de asemenea, o utilizare redusă a energiei pentru a maximiza profiturile potențiale. Această placă grafică este atât de căutată de entuziaștii cripto din întreaga lume, încât ar putea fi dificil să o găsești chiar de pe bat.

După cum am menționat mai devreme în ghid, hardware-ul GPU Ethereum mining nu este ieftin. Și acum să vorbim despre numere.

Nvidia GeForce GTX 1017 se vinde la un preț de aproape 470 USD, în timp ce AMD Radeon RX580 se ridică la aproximativ 320 USD. Acum imaginați-vă cât de mult ar trebui să investiți dacă ați dori să vă creați platforma GPU făcută din, să zicem, șase plăci grafice? Nu uitați să includeți toate celelalte costuri (placa de bază, sursa de alimentare etc.) la suma la care vă gândiți.

Acum vezi la ce mă refeream când am spus „scump”?

Cea mai bună placă de bază pentru minerit

O altă parte foarte importantă a oricărei piese din hardware-ul Ethereum mining este placa de bază. În acest domeniu de echipamente, principalii doi concurenți sunt ASUS și ASRock.

Expert ASUS B250 Mining

ASUS B250 Mining Expert este considerat de mulți drept cea mai bună placă de bază minieră creată vreodată. Și aceste afirmații nu sunt goale – această placă de bază a fost creată cu gândul specific minerilor.

Poate suporta o cantitate enormă de până la 19 – da, 19 – GPU-uri la un moment dat. Imaginați-vă că aveți această fiară atașată la 19 Nvidias sau AMD!

ASUS B250 Mining Expert este special conceput pentru mineri. Are o funcție minieră specială care se ocupă de munca plictisitoare pentru dvs..

ASRock H110 Pro BTC+

ASRock H110 Pro BTC + este considerat de mulți ca o alternativă bună la expertul în minerit al ASUS. ASRock acceptă 13 GPU-uri, care, cu toată sinceritatea, sunt probabil mai mult decât ar putea avea nevoie vreodată.

Când vine vorba de competiția în cea mai bună placă de bază pentru minerit, există o problemă. Probabil că singurul dezavantaj real pentru această placă de bază este că este un pic dificil de configurat și utilizat. Dacă abia începeți, vă recomandăm să alegeți ceva mai ușor de rezolvat. Cu toate acestea, dacă sunteți un expert în domeniul criptomonedelor și – în special – al hardware-ului minier Ethereum, atunci nu ar trebui să aveți nicio problemă cu ASRock H110 Pro BTC+.

ASUS B250 Mining Expert se ridică la un preț total de aproape 150 USD, în timp ce ASRock H110 Pro BTC + se vinde la 99,99 USD. Acum puteți adăuga aceste prețuri la lista „prețul total pentru construirea celui mai bun hardware Ethereum mining”.

De asemenea, rețineți că este crucial să obțineți un portofel hardware pentru a vă păstra activele în siguranță. Câțiva dintre liderii industriei includ Ledger Nano X și Trezor Model T.

Cum să construiești o platformă minieră?

Acum, că aveți o idee despre modul în care sunt construite cele mai comune tipuri de platforme miniere, putem în cele din urmă să trecem la procesul de construcție. Ți-ai făcut listele, ai adunat materialele (inclusiv cel mai bun GPU pentru minerit și cea mai bună placă de bază pentru minerit) și ești pregătit să construiești niște hardware pentru minerit Ethereum.

În primul rând, ar trebui să construiți cadrul. Orice tip de material robust va funcționa și nu uitați – nu trebuie să fie perfect din punct de vedere vizual atâta timp cât își face treaba bine.

Acum este timpul să adăugați placa de bază și să atașați toate cablurile la prizele respective. Odată ce ai grijă de asta, adaugă GPU-urile în imagine. După ce conectați totul și adăugați răcirea și sursa de alimentare, veți avea nevoie de un USB cu un sistem de operare (Windows, Mac etc.).

După ce ați instalat sistemul de operare și ați terminat de configurat lucrurile în BIOS, nu mai rămâne decât să descărcați și să instalați un software de minare și un software de overclocking. Și ai terminat! Puteți începe minarea imediat.

Cumpărarea unei platforme

Dacă petreceți timp colectând și asamblând propriul hardware de exploatare Ethereum pare o provocare prea mare sau dacă pur și simplu nu sunteți o persoană bricolată în inimă, o altă opțiune este să cumpărați platforma de exploatare de la un vânzător terț..

ethereum-mining-hardware - platformă minieră

Există o mulțime de oameni care fie: a) vând platforme miniere asamblate, fie b) asamblează și montează platformele miniere pentru dvs. (contra cost). Acești oameni plasează de obicei reclame în forumurile populare de marketing digital (de exemplu, Craigslist) care oferă produsele sau serviciile lor.

Echipamentele pe care le puteți cumpăra în acest mod ar putea merita să le căutați, pentru că, dacă aveți noroc, s-ar putea să obțineți foarte multe și să economisiți mulți bani. Dar, pe de altă parte, ar trebui să ai grijă întotdeauna de fraude și de intenții rele – unii oameni ar putea încerca să te înșele sau să te jefuiască, alții ar putea încerca să-ți vândă o platformă spartă, deteriorată, care nu funcționează sau care nu funcționează greu.

Pentru a evita aceste tipuri de situații, cereți întotdeauna unui prieten care știe ce face (sau mai bine – un expert în domeniu) să verifice platforma la care vă gândiți să cumpărați. Este întotdeauna mai bine să ocupați ceva timp și să fiți siguri, mai degrabă decât să aflați mai târziu că ați fost păcălit.

Acum știți despre intrările și ieșirile construirii și întreținerii propriului hardware de exploatare Ethereum. Puteți ieși și să vă începeți propria fermă de extragere a criptomonedelor. Dacă la început nu reușești, nu-ți face griji – asamblarea unei instalații de exploatare minieră nu este un lucru ușor. Continuă să încerci și nu renunța – vei ajunge acolo în cele din urmă!

Concluzie

Există multe modalități diferite de a privi software-ul Ethereum mining – s-ar putea să-l judecați în funcție de tipul său (CPU sau GPU), numărul GPU, calitatea plăcii de bază sau chiar metoda de răcire. Cu toate acestea, există un număr nenumărat de modalități de a vă construi instalația de exploatare.

Cel mai simplu mod de a intra în lumea minieră a criptomonedelor este de a aduna fiecare parte a informațiilor existente, de a le analiza și de a concluziona, apoi de a utiliza informațiile filtrate pentru a colecta și asambla primul dvs. platform. Nu trebuie să fie elegant sau scump – mai bine, încearcă să începi din partea ieftină a pieței. Acest lucru vă va oferi șansa de a vă judeca și de a vă dezvolta prin proces.

Nu uitați să alegeți un software de încredere înainte de a porni aparatul. După aceea, tot ce trebuie să faceți este costul electricității și condițiile de răcire.

Hardware-ul de minerit Ethereum tinde să se încălzească. Trebuie să aveți un fel de aer condiționat și echipamente speciale de răcire. În cazul în care nu reușiți să vă răcoriți mașinile, în cele din urmă (aceasta înseamnă foarte repede) se va arde. Veți fi pierdut toate investițiile și timpul. Probabil că nu ai vrea asta, acum ai vrea?

În ceea ce privește energia electrică, cel mai bun pariu este să găsiți un loc care să ofere energie electrică foarte ieftină, dar care este oarecum spațios (mai ales dacă planurile dvs. pe termen lung sunt de a construi o fermă).

Cu toate acestea, în afară de asta, puteți lua în considerare și cumpărând Ethereum pe schimburi de criptomonede de încredere și chiar ia în considerare începerea tranzacționării. Câteva dintre platformele recomandate includ Coinbase și Binance.

De asemenea, după ce aveți deja Ethereum, asigurați-vă că alegeți un portofel hardware securizat, precum Ledger Nano X și Trezor Model T.

Oferta portofel Ledger activă chiar acum:

Am ajuns la sfârșitul acestui ghid de platforme miniere Ethereum. Sper că v-a plăcut citirea și, în plus, sper că veți folosi aceste informații la un nivel bun!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me