Care este cel mai bun portofel Bitcoin? Hai să vorbim!

Deci, ați decis să cumpărați Bitcoin. E grozav, dar … unde le vei păstra?

Știi ce este un portofel, nu-i așa? Da, așa e! Locul în care vă stocați banii câștigați din greu.

Ei bine, așa funcționează Bitcoins … cam așa. Dar în schimb, vă stocați Bitcoins într-un portofel Bitcoin. Portofelele Bitcoin sunt digital și sunt necesare pentru a stoca, trimite și primi criptomoneda în cauză.

Păstrarea Bitcoins în siguranță este foarte, foarte important. De aceea, sunt aici pentru a vă ajuta să le protejați – la fel ca și un copil nou-născut (un fel de).

Până la sfârșitul acestui ghid, veți ști care este cel mai bun Portofel Bitcoin Pentru dumneavoastră, și cum să-l păstrăm în siguranță. Dar mai întâi, să vorbim despre de ce securitatea este atât de importantă în lumea numerarului digital!

Cel mai bun portofel Bitcoin: De ce este atât de importantă securitatea?

Lumea este plină de oameni buni și răi. În mod similar, internetul este plin de mulți indivizi buni și răi. Acești oameni răi de pe internet sunt numiți hackeri – și așteaptă în mod constant oportunități de a vă fura informațiile.

Există o mulțime de hackeri care urmăresc un singur lucru – Bitcoins! La urma urmei, Bitcoin-urile valorează mulți bani. Prin urmare, este treaba ta să îți protejezi portofelul Bitcoin.

La fel cum servicii bancare pe internet vă permite să accesați contul dvs. utilizând un nume de utilizator și o parolă, pentru a vă accesa portofelul Bitcoin, vi se oferă o cheie publică (nume de utilizator) și o cheie privată (parola). Pentru a vă pirata portofelul Bitcoin, hackerii trebuie să aibă acces la cheia dvs. privată. Trebuie să vă asigurați că cel mai bun portofel Bitcoin la alegere este sigur.

Cel mai bun portofel Bitcoin

În iunie 2011, hackerii au avut acces la Cheile private ale Mt. Al lui Gox (un schimb de criptomonede) și furat 2609 Bitcoins. Al doilea atac asupra Mt. Gox s-a întâmplat în 2014. De data aceasta, hackerii au furat în valoare de aproximativ 350 de milioane de dolari Bitcoins.

Da, ai citit bine – 350 de milioane de dolari! Greșeala a fost că Mt. Gox și-au stocat Bitcoin-ul într-un portofel online – acest lucru a facilitat accesul hackerilor. Dacă și-ar fi stocat Bitcoin-urile în un portofel offline, aceste hacks nu ar fi fost posibile.

Cu toate acestea, acestea nu sunt singurele cazuri în care Bitcoin a fost furat – se întâmplă des. Asta pentru ca oamenii nu păstrează parola (cheie privată) la portofelul lor Bitcoin suficient de sigur. Singurul lucru pe care îl puteți face este să învățați din aceste greșeli și să împiedicați să vi se întâmple.

Deci, care este cel mai bun portofel Bitcoin pentru tine? Care sunt diferențele? Cum vă stocați Bitcoins în siguranță offline?

Hai să intrăm în asta acum …

Stocarea Bitcoins Online VS Offline

Sunt două moduri de stocarea banilor tradiționali. Puteți alege să stocați-l în contul dvs. bancar, sau îl puteți încasa și depozitați-l într-un loc sigur. Banii din contul dvs. bancar sunt conectat la internet și poate fi piratat / furat.

Cu toate acestea, banii pe care îi aveți în portofel nu au nicio conexiune la internet. Deci, este imposibil pentru cineva să-l pirateze.

Cel mai bun portofel Bitcoin: un laptop cu câteva monede cripto împrăștiate pe el.

În același mod, putem stoca Bitcoins online și offline. Oferă portofele offline securitate mult mai mare comparativ cu portofelele online. Asta pentru ca portofelele offline nu sunt conectate la internet iar hackerii online nu pot fura ceva care nu este acolo.

Putem stoca Bitcoins online în doua feluri:

 • Portofel web: Portofelele de site-uri web pot fi accesate de oriunde și de pe orice dispozitiv, atâta timp cât are o conexiune la internet.
 • Portofele software: Descărcați software-ul pe computerul dvs., care vă permite să gestionați Bitcoins. Acestea sunt mai sigure decât portofelele web.

Intră și portofelele offline două forme:

 • Portofele hardware: Aceasta este la fel ca o unitate USB (USB) unde puteți stoca Bitcoins-urile și păstra Bitcoins-ul offline. Ar trebui să depozitați portofelul hardware (USB) într-un loc sigur unde nimeni nu îl poate găsi.
 • Portofele de hârtie: Acestea vă permit să stocați informațiile despre portofel pe o bucată de hârtie, complet de pe internet. În acest fel, hackerii nu pot obține acces la informațiile despre portofel și, prin urmare, nu pot accesa Bitcoins-urile dvs..

Să vă ajutăm să decideți care este cel mai bun portofel Bitcoin – vom analiza avantajele și dezavantajele tuturor.

Stocare online (portofele web, portofele software)

Avantaje:

Ușor de folosit

Portofelele web sunt ca site-uri web cum ar fi Facebook – vă deschideți browserul web, accesați site-ul web și apoi vă conectați cu numele de utilizator și parola. Uşor!

Portofelele software sunt asemănătoare Microsoft Cuvânt – deschideți aplicația de pe desktop și apoi sunteți înăuntru. Este posibil să fie necesar să introduceți parola.

Cel mai bun portofel Bitcoin

Ambele opțiuni sunt ușor de accesat și de utilizat. Nu sunt complicate și sunt bune pentru începători!

Acces rapid la Bitcoins

Deoarece portofelele online sunt ușor de conectat și oferă o platformă ușor de utilizat, aveți acces instantaneu pentru a trimite și a vizualiza Bitcoin-urile dvs..

Notă: O mulțime de portofele web vă permit să cumpărați și Bitcoin de la ei (cum ar fi Coinbase).

Folosire gratuită

Portofelele web și portofelele software sunt ambele liber de utilizat, acesta este un pas spre a fi cel mai bun portofel Bitcoin.

Dezavantaje:

Risc de securitate

Portofelele online sunt mereu conectat la internet, deci sunt întotdeauna predispuși la atacuri.

Portofelele web oferă un nivel scăzut de securitate deoarece toate conturile sunt stocate pe un server central. Aceasta înseamnă că hackerii se pot conecta la contul dvs. și pot accesa monedele dvs. de pe orice computer, dacă au parola dvs..

Cel mai bun portofel Bitcoin

Oferă portofele software niveluri mai ridicate de securitate decât portofelele web, deoarece informațiile dvs. sunt descărcate pe computerul personal. Deci, Bitcoins dvs. sunt stocate într-o singură locație – sunt online, dar nu sunt accesibile pe internet.

Stocarea offline (portofele hardware, portofele de hârtie)

Avantaje:

Securitate inalta

Un portofel offline este nu este conectat la internet. Deci, este imposibil ca hackerii să aibă acces la acesta. Singurul mod în care cineva vă poate accesa Bitcoins-ul este dacă obține portofelul dvs. hardware și îl poate debloca. Sunt incredibil de sigur.

Confirmare dublă

Portofelele hardware Bitcoin vin cu securitate și protecție suplimentară. Pentru a vizualiza sau a trimite fonduri, trebuie să tastați o parolă / cod într-un dispozitiv fizic. Deci, Bitcoins pot fi transferați în alte conturi numai dacă expeditorul are acces la dispozitivul fizic.

Dezavantaje:

Fără acces rapid

Nu puteți începe să consumați alimente congelate imediat, trebuie mai întâi să le dezghețați. În mod similar, portofelele offline sunt într-o stare înghețată, este nevoie de ceva timp pentru a le debloca!

Daune fizice

Iată un exemplu: dacă păstrați portofelul de hârtie Bitcoin în buzunar și uitați să îl scoateți înainte de a spăla, conținutul va fi distrus. Deoarece nu există o copie online a detaliilor portofelului dvs., nu veți mai putea să o recuperați niciodată. Ceea ce înseamnă un lucru – toate Bitcoin-urile tale au dispărut pentru totdeauna.

Cel mai bun portofel Bitcoin

Un lucru similar s-ar putea întâmpla cu un portofel hardware în caz de incendiu, inundație etc. Deci, este important să păstrați mai multe copii ale informațiilor despre portofel securizate în diferite locații. Totuși, nu le puneți oriunde – doar în locurile în care doar voi știți unde sunt.

Greu de configurat

Configurarea portofelului dvs. de depozitare la rece ia ceva timp.

Preț

Portofele hardware la un preț mediu de în jur de 70 USD. Așadar, vă recomandăm să vă uitați la alte opțiuni dacă stocați doar o cantitate mică.

Dacă acest lucru nu a răspuns la întrebarea dvs. despre „care este cel mai bun portofel Bitcoin”, atunci să aruncăm o privire mai profundă, nu-i așa??

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Utilizarea unui portofel web – nu este cea mai bună idee

Folosirea unui portofel web este ca. cerând cuiva să-ți administreze banii pentru tine. Aveți un control limitat, dar, ca avantaj, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la gestionarea acestuia.

Aceste portofele sunt ușor de folosit. Vă puteți conecta la aceștia la fel cum ați face contul dvs. de e-mail. Le veți putea accesa de oriunde și oricând. Tot ce aveți nevoie este un computer sau mobil cu acces la internet.

Tabel: Caracteristicile de securitate ale Ledger Nano X și Trezor Model T

Totuși, trebuie să fii precaut atunci când alegi un portofel web, deoarece este posibil ca unele să nu fie cele mai bune opțiuni pentru portofelul Bitcoin. Dacă utilizați un site web care are securitate limitată, atunci Bitcoinii tăi vor fi în pericol. E simplu! Alegeți întotdeauna un portofel care are o bună reputație. Cele două portofele web pe care le recomand sunt Blockchain.com și Coinbase.

Blockchain.com

Blockchain.com pretinde că are peste 23 de milioane de portofele active. Suportă monede precum Eter și Bitcoin Cash și durează „mai puțin de trei minute” pentru configurare.

Acesta este cât de simplu este să configurați unul și să trimiteți / primiți Bitcoins!

Accesați Blockchain.com din browserul dvs. și faceți clic pe butonul „Obțineți un portofel gratuit”Din partea dreaptă sus a paginii.

Cel mai bun portofel Bitcoin: crearea unui portofel pe Blockchain.com.

După ce ați completat formularul, faceți clic pe „Continua”, Iar portofelul dvs. va fi gata.

Cel mai bun portofel Bitcoin: banca de profil Blockchain.com.

În partea stângă, aveți opțiuni care vă permit cumpărați și schimbați Bitcoin. În partea dreaptă, puteți vedea istoricul prețurilor Bitcoin.

Imaginează-ți că vrei să-i trimiți prietenului tău niște bani … de ce ai avea nevoie? Le-ați cere detaliile contului lor bancar, nu-i așa??

Ei bine, așa funcționează când vrei trimite Bitcoins. În loc de un număr de cont, totuși, folosim o adresă de portofel publică. Puteți vedea adresa portofelului făcând clic pe butonul de solicitare.

Notă: este important să nu vă confundați între o adresă publică și o cheie privată. Adresa dvs. publică (sau numele de utilizator) are de obicei 34 de caractere în lungime, dar cheia dvs. privată (sau parola) are 64 de caractere în lungime.

Cel mai bun portofel Bitcoin: Solicitarea Bitcoin pe un portofel.

În imaginea de mai sus, "15B1yuveuA9Ri3RteDXuxqgjNJYXmQ2KUV" ar fi adresa dvs. publică de portofel. Aceasta este adresa pe care i-ai da-o prietenului tău dacă ai vrea să-ți trimită ceva Bitcoin.

Pentru a trimite Bitcoins prietenului dvs., ar trebui să faceți acest lucru apasă pe "Trimite" buton de pe tabloul de bord și apoi introduceți adresa lor de portofel public în „La” camp. Acesta este un proces similar cu modul în care ați trimite bani către un alt cont bancar.

Cel mai bun portofel Bitcoin: trimiterea de Bitcoin pe un portofel.

Coinbase

Cel mai bun portofel Bitcoin: portofelul Bitcoin Coinbase.

Coinbase este alta portofel bazat pe web. Totuși, nu oferă doar servicii de portofel Bitcoin, ci și servicii de portofel Bitcoin Cash, Ether și Litecoin. Procesul de trimitere și primire a monedelor este similar cu Blockchain.com.

Portofele online ia o taxă pentru tranzacții, deşi. Deci, dacă doriți să efectuați o mulțime de tranzacții, vă va costa mult în taxele de tranzacție.

Portofelele online nu vă oferă control deplin asupra cheilor dvs. private. În schimb, acestea sunt accesate utilizând metoda normală de nume de utilizator și parolă. Aceasta înseamnă că dețin cheile private ale portofelului, deci dacă sunt sparte, la fel și cheile tale private. Și atunci când un hacker are acces la cheile dvs. private, acesta are acces la fondurile dvs..

Oricum, să trecem la versiunea mai sigură a portofelelor online – portofel software.

Portofele software – alternativa mai bună

Cu portofele software, ei permite mai mult control asupra portofelului în comparație cu portofelele web. Accesați portofelul folosind un software pe care îl descărcați pe computer. Ar putea fi cel mai bun portofel Bitcoin?

Portofele software nu pot fi accesate de pe diferite computere, deşi. Acestea pot fi accesate numai de pe computerul de pe care l-ați descărcat. Dacă aveți de gând să utilizați un portofel software, vă recomand să vă mențineți computerul la zi cu software-ul de protecție. Există viruși care pot oferi hackerilor acces ușor la fondurile dvs.!

Tabel: Principalele caracteristici ale Portofelului și Exodului Coinbase

Este important să faceți și backupul portofelului software! Dacă nu, atunci deteriorarea fizică a computerului dvs. vă poate determina să vă pierdeți monedele pentru totdeauna.

Iată două dintre cele mai populare portofele software: Exod și Electrum.

Exod

Cel mai bun portofel Bitcoin: portofelul Bitcoin Exodus.

Exod acceptă mai multe criptomonede și are un schimb integrat care vă ajută să schimbați diferite monede între ele.

A făcut progrese mari de când a fost lansat și este disponibil pe Windows, Mac, și sisteme de operare Linux. Vă oferă controlul de care aveți nevoie asupra activelor dvs. criptate și nu necesită cunoștințe tehnice pentru configurare. Ca să nu mai vorbim că are un frumos, aspect ușor de utilizat, făcându-l perfect pentru începători!

Este foarte simplu de utilizat și facilitează stocarea, trimiterea și primirea Bitcoins! De asemenea, puteți configura opțiuni de recuperare, ceea ce înseamnă că portofelul dvs. este sigur dacă computerul nu mai funcționează.

Portofelul Electrum Bitcoin

Portofelul Electrum Bitcoin este, de asemenea, unul dintre cele mai populare portofele software și funcționează din 2011. Oferă un nivel bun de securitate și o gamă rece de caracteristici.

Este un portofel software descentralizat, ceea ce înseamnă că nu există niciodată perioade de nefuncționare (și adaugă, de asemenea, o securitate suplimentară). Cheile dvs. private sunt, de asemenea, criptate, ceea ce le face mai greu pentru hackeri să pătrundă și să vă fure fondurile! Puteți chiar să vă exportați cheia privată, astfel încât să vă puteți accesa portofelul pe alți clienți Bitcoin.

În general, Electrum este o alegere excelentă dacă sunteți în căutarea unui portofel software gratuit și sigur!

Stocarea offline este răspunsul

În cele din urmă, șefii protecției criptomonedelor – portofelele de stocare offline.

Dacă doriți să vă feriți de hackerii online, atunci cel mai bun portofel Bitcoin este un portofel hardware Bitcoin sau un portofel Bitcoin din hârtie. Acestea previn malware-ul vicios sau virușii care vă fură cheile private. De asemenea, vă protejează de site-urile web urâte care încearcă să vă fure cheile private (altfel cunoscute sub numele de Site-uri de „phishing”).

Singurul dezavantaj al utilizării acestor tipuri de stocare offline este că nu te protejează de furtul fizic. Deci, este foarte important pentru dvs. să vă păstrați portofelul de hardware sau de hârtie într-un loc sigur.

Ledger Nano S

Cel mai bun portofel Bitcoin: prima pagină Ledger Nano S.

Portofelul Ledger Nano S. este un dispozitiv care arată ca o unitate USB normală. Singura diferență este – trebuie să o protejați, deoarece viața dvs. depinde de ea!

Nu este prea dificil de configurat. Tot ce trebuie să faceți este să îl conectați la computer, să parcurgeți setările de securitate, să transferați monedele pe el și să boom! Monedele tale sunt acum sigure și sănătoase.

USB-ul are un ecran – acest ecran vă ajută autorizați tranzacțiile și conectați-vă la tabloul de bord Ledger Nano S.. Aceasta este o caracteristică extraordinară care oferă o securitate suplimentară portofelului dvs. Bitcoin cel mai probabil!

Din păcate, acest nivel de securitate vine cu un preț de în jur de 70 USD. Dar cu siguranță merită să plătiți dacă aveți un portofoliu mare de monede!

Trezor

Cel mai bun portofel Bitcoin: portofelul Bitcoin Trezor.

Trezorul a fost primul portofel hardware Bitcoin creat și se știe că este una dintre cele mai sigure metode de stocare a Bitcoin-urilor!

Este ca Ledger Nano S și oferă o gamă similară de caracteristici. Configurarea inițială nu este prea dificilă și vă permite să faceți o copie de rezervă a portofelului în cazul furtului fizic!

Din nou, acest nivel de securitate vine cu un preț … Și, încă o dată, că prețurile ranger în jurul valorii de 70 USD.

Portofel de hârtie Bitcoin

Cel mai bun portofel Bitcoin: WalletGenerator Bitcoin Wallet.

Vă recomand să utilizați următorul generator de portofel – WalletGenerator.net. Acest generator de portofel va crea un portofel nou cu cheie publică (nume de utilizator) și cheie privată (parolă), pe care apoi le puteți imprima pe o bucată de hârtie.

Cheile generate sunt lungi, deci tastarea lor manuală este dificilă. De aceea, generatorul de portofele imprimă, de asemenea un cod QR (ca un cod de bare), ceea ce vă permite accesul mai ușor.

Este imposibil pentru ca hackerii online să vă fure parola (sau cheia privată) deoarece nu există online. Cu toate acestea, acest lucru nu împiedică furtul fizic.

Deci, Care este cel mai bun portofel Bitcoin pentru tine?

Dacă tocmai începeți cu Bitcoin, vă recomand să începeți cu un portofel online cum ar fi Blockchain.info sau Coinbase. Poti faceți prima dvs. achiziție Bitcoin folosindu-le portofele, de asemenea.

Cu toate acestea, dacă cumpărați mai mult de 100 USD în monede, Vă recomand să transferați monedele direct pe un portofel software.

Dacă sunteți cu adevărat preocupat de securitatea Bitcoins-ului dvs. sau aveți o sumă mare investită, atunci vă recomand să treceți la un portofel de stocare offline, cred că ar fi cel mai bun portofel Bitcoin pentru dvs..

Un alt lucru pe care l-aș sugera este că tu deține mai multe portofele. În acest fel, vă oferiți o securitate suplimentară. Aș recomanda acest lucru numai dacă ați depozita mai mult decât Monede crypto în valoare de 3000 $. Știu că ar putea fi dificil să le urmăriți pe toate, dar este mai bine să fiți în siguranță decât să vă pare rău!

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Concluzii

Securitatea ta este responsabilitatea ta. Cu toate portofelele, trebuie să aveți grijă. Dacă expuneți neglijent cheia dvs. privată, puteți risca să vă pierdeți toate fondurile! Amintiți-vă următoarele puncte pentru alegerea celui mai bun portofel Bitcoin:

Portofele online:

 • Ușor de utilizat, în special pentru începători
 • Niveluri scăzute de securitate
 • Puteți cumpăra Bitcoin de la ei

Portofele software:

 • Oferiți un nivel bun de securitate dacă computerul dvs. nu conține viruși
 • Ușor de utilizat și obține acces la
 • Poate oferi adesea diferite portofele criptomonede, de asemenea

Portofele hardware / Portofele de hârtie:

 • Cel mai înalt nivel de securitate
 • Stochează Bitcoins-ul dvs. offline, astfel încât hackerii să nu poată intra în el
 • Trebuie să vă asigurați că păstrați dispozitivul fizic sau hârtia în siguranță

Și atât, oameni buni! Deci, ar trebui să înțelegeți mai bine care este portofelul cel mai potrivit pentru nevoile dvs. Fie că este Coinbase sau Ledger, Vă doresc mult noroc în creșterea portofoliului dvs. de criptare!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me