Cardano este o blockchain în care locuiește criptomoneda ADA. Este utilizat în principal pentru trimiterea și primirea de fonduri digitale. În acest moment, este Cea mai populară a 6-a criptomonedă cu o capacitate de piață de peste 10 miliarde de dolari. Acum, de când ați venit la această revizuire de portofel Cardano, probabil că știți deja asta.

Dacă se întâmplă să aveți o sumă imensă (sau pur și simplu suma pe care nu v-ați putea permite să o pierdeți) de monede ADA, ar trebui să găsiți și un portofel de încredere pentru acestea. La urma urmei, stocarea activelor dvs. pe platforme de schimb de criptomonede este foarte nerecomandată. Din cauza lipsa de securitate, milioane de criptomonede sunt furate în fiecare an.

In acest Cel mai bun Listă de portofele Cardano, tu vei gasi două tipuri diferite de portofele – hardware și software. Vă voi prezenta pe fiecare dintre ele unul câte unul și vă voi ajuta să luați decizia corectă. Aici sunt primele 7 opțiuni care sunt considerate a fi unele dintre cele mai bune portofele Cardano și vor fi discutate în acest articol:

Să începem cu introducerea diferitelor tipuri de portofele care pot fi găsite pe piață. Este mai ușor să alegeți un portofel pentru nevoile dvs. personale atunci când aveți o înțelegere mai largă.

Cel mai bun portofel Cardano: diferite tipuri de opțiuni

Există patru tipuri diferite de portofele pe care le veți putea găsi atunci când căutați cel mai bun portofel Cardano. Iată lista în care le puteți găsi pe toate:

 • Portofele online
 • Portofele software / aplicații
 • Portofele hardware
 • Portofele de hârtie

Fiecare dintre aceste portofele vine cu diferite avantaje și ciudățenii și poate fi recomandat pentru diferite persoane. Înainte de a trece la cea mai bună listă de portofele Cardano, ar trebui să aveți o înțelegere mai largă a fiecăruia dintre ele.

Portofele online

Portofele online sunt cunoscute a fi cel mai puțin sigur. Dacă alegeți un astfel de portofel, ar trebui să vă bazați cu adevărat pe furnizor. În timp ce majoritatea portofelelor online de top nu îți stochează cheile private, monedele tale pot fi încă furate în caz că cineva reușește să-l pirateze.

Cel mai bun portofel Cardano: portofel digital.

Principalul avantaj al acestor portofele este uzabilitate. Pentru a accesa portofele online va trebui doar să aveți o conexiune la internet. De asemenea, este foarte ușor de făcut tranzacții deoarece cheile dvs. private sunt stocate pe serverele lor.

În general, portofelele online pot fi recomandate numai dacă stocați cantități mici de criptomonede. În caz contrar, ar trebui să alegeți opțiuni mai sigure.

Portofele software / aplicații

Dacă intenționați să efectuați tranzacții zilnice, atunci portofele software poate fi o alegere foarte bună. Ei sunt mai sigur decât online depozitare, totuși, nu la fel de fiabil ca hardware-ul portofele.

Software-ul sau portofelele de aplicații sunt foarte ușor de utilizat. Mai mult decât atât, vă puteți urmări activele din mers folosind o aplicație mobilă. fiabilitatea portofelelor software depinde complet de platformă. Există câteva opțiuni cu adevărat sigure pe care le voi introduce atunci când vorbesc despre cel mai bun portofel Cardano, cu toate acestea, puteți găsi și furnizori mai puțin fiabili, nu în acest articol, totuși.

Una peste alta, portofelele software sunt recomandate persoanelor care produc tranzacții multiple pe parcursul zilei, și, de asemenea, pentru cei care stochează cantități mici de criptomonede în ele.

Portofele hardware

Când căutați cel mai bun portofel Cardano, veți observa că cele mai recomandate opțiuni sunt portofele hardware. Sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de portofele reci, deoarece dvs. cheile private sunt stocate offline, deci nu vor exista probleme de hacking.

Cel mai bun portofel Cardano: Ledger.

Majoritatea portofelelor hardware de înaltă calitate sunt fabricate din materiale durabile, ceea ce înseamnă că nu ar trebui să vă îngrijoreze căderea sau ruperea acestora. De asemenea, procesul de recuperare este de obicei destul de simplu în cazul în care îl pierdeți.

Desigur, atunci când vine vorba de portofelele hardware Cardano, acestea sunt nu la fel de ușor de utilizat ca și cele online sau software, totuși, dacă stocați cantități uriașe de criptomonede, obținerea unui astfel de portofel este o necesitate.

Portofele de hârtie

In timp ce portofele de hârtie sunt considerate a fi cele mai sigure, în cazul în care le pierzi sau se întâmplă un fel de accident de apă, criptomonedele tale se pierd. Acesta este singurul mod non-tehnic de stocare a criptomonedelor.

Dacă alegeți un portofel de hârtie, atunci veți avea nevoie de cheile dvs. publice de fiecare dată când efectuați o tranzacție. Inutil să spun că se poate consumatoare de timp, cu toate acestea, astfel de portofele sunt uimitoare dacă considerați monedele ADA ca fiind investiție pe termen lung.

Acum, că aveți o înțelegere de bază, să aruncăm o privire la cele mai bune portofele Cardano.

Cel mai bun portofel Cardano: TOP 7 opțiuni

În lista „cel mai bun portofel Cardano”, veți găsi o varietate de opțiuni, cu toate acestea, ar trebui să fiți conștienți diferiți factori de care ar trebui să țineți cont atunci când alegeți cel mai bun portofel ADA pentru nevoile tale.

Lasă-mă să trec repede prin acestea aspecte:

 • SECURITATE. Securitatea este cu siguranță cel mai important factor ar trebui să luați în considerare atunci când decideți ce portofel Cardano alegeți. Toate celelalte aspecte nu sunt importante dacă securitatea dumneavoastră este expusă riscului.
 • Utilizare. Un portofel bun pentru criptomonede ar trebui să fie ușor de folosit și au o interfață clară. Este posibil ca acest factor să nu fie la fel de important pentru cei care consideră monedele ADA ca o investiție pe termen lung, însă este crucial pentru cei care efectuați mai multe tranzacții pe parcursul zilei.
 • Mobilitate. Cât de ușor este să accesați un portofel? De asemenea, dacă vorbim despre un portofel hardware, asigurați-vă că procesul de recuperare este ușor în cazul în care îl pierdeți și luați în considerare materialele din care este fabricat. Ar trebui să fie rezistent la daune fizice.
 • Monede acceptate. Chiar dacă acum căutați cel mai bun portofel Cardano, s-ar putea să decideți să îl utilizați pentru stocarea altor criptomonede în viitor. De aceea, este important să vă asigurați că portofelul acceptă o cantitate bună de criptomonede. Vei fi surprins să afli că unele dintre ele acceptă mii de active diferite.

Fiecare dintre portofele vine cu diferite argumente pro și contra, de aceea fiecare persoană ar trebui să aleagă o opțiune după evaluarea dorințelor și nevoilor sale personale. Acum este timpul să treci la cel mai bun portofel pentru lista Cardano și să găsești cea mai potrivită opțiune pentru tine.

1. Ledger Nano X – Cel mai sigur portofel hardware

Clasează pe locul 1 din 7 schimburi criptografice

Ledger Nano X Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Poate fi gestionat de pe dispozitivul mobil
 • + Foarte sigur
 • + Suportă peste 1500 de criptomonede
 • + Design confortabil

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Relativ scump

Viziteaza site-ul

Chiar primul nume pe care probabil îl veți auzi atunci când îl căutați cel mai bun portofel Cardano este Ledger. Compania oferă două opțiuni fiabileLedger Nano S și Ledger Nano X. Acesta din urmă este cel mai nou și mai avansat portofel hardware oferit de companie.

Compania Ledger a fost fondată în 2014 de 8 experți care a avut experiență anterioară în criptomonede, securitate cibernetică și antreprenoriat. Scopul lor principal a fost să creeze soluții sigure pentru aplicațiile blockchain și au reușit să realizeze acest lucru.

În prezent, Ledger Nano X este unul dintre portofelele de top pentru Cardano și alte criptomonede datorită acestuia măsurători de securitate. Acest dispozitiv stochează toate cheile dvs. private offline, care asigură confidențialitate și anonimat complet.

Cel mai bun portofel Cardano: securitate Ledger Nano X.

Mai mult, are caracteristici Element sigur (SE) adică capabil să te protejeze în cazul în care conexiunea Bluetooth este spartă. Funcționează solicitând autorizația dvs. înainte de a efectua modificări. Acestea fiind spuse, în timp ce unii oameni erau îngrijorați Bluetooth cu energie redusă (BLE), nu ar trebui să vă mai faceți griji.

Acum, de atunci Ledger Nano X este un dispozitiv fizic, ar trebui să știți că este format din materiale de top, inclusiv oțel inoxidabil. Deci, dacă îl lăsați pe podea accidental, nu i se va întâmpla nimic. Desigur, s-ar putea să observați câteva zgârieturi de ani de zile în utilizarea acestuia, însă nu vor afecta performanța dispozitivului.

Ce este uimitor este faptul că Ledger Nano X are un ecran mai larg în comparație cu modelul anterior al companiei – Ledger Nano S. Totuși, la fel ca acesta, are două butoane pentru navigare. Chiar dacă este posibil să aveți nevoie de ceva timp pentru a vă obișnui, acest dispozitiv este destul de simplu. De asemenea, vine împreună cu un manual de utilizare, unde veți putea găsi toate instrucțiunile.

Acest dispozitiv vine împreună cu un Cablu USB-C pe care îl puteți utiliza pentru a-l conecta la computer. În plus, Ledger oferă o aplicație care vă va permite să controlați totul dintr-un singur loc. Una peste alta, nu ar trebui să aveți probleme atunci când vine vorba de utilizare.

Un alt aspect uimitor al acestui portofel este că suportă mai mult de 27 de monede și peste 1500 de jetoane. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă limitați la monedele ADA, există atât de multe alte active digitale în care puteți alege să investiți.

Ce este prețul Ledger Nano X?

Ledger Nano X ar putea părea cam scump. În prezent, este costă 119 USD, cu toate acestea, ar trebui să rețineți că plătiți o singură dată și vă puteți bucura de unul dintre cele mai bune portofele Cardano de ani de zile.

De asemenea, compania oferă unele cu adevărat oferte și reduceri atractive în ocazii speciale, așa că nu trebuie să le ratezi. Și dacă achiziționați un pachet, un portofel Ledger vă va costa mai puțin.

Vizitați Ledger Nano X

…sau citiți recenzia noastră Ledger Nano X

2. Trezor Model T – Portofel hardware de încredere

Clasează pe locul 2 din 7 schimburi de cripto

Trezor Model T Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Securitate de top
 • + Interfață utilizator cu ecran tactil
 • + Ușor de configurat
 • + Suportă aproximativ 1000 de active criptografice

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Design voluminos
 • Scump

Viziteaza site-ul

Trezor Model T este un alt portofel care trebuie inclus în lista „cel mai bun portofel Cardano”. Deoarece Trezor Model T este un portofel hardware, la fel ca Ledger Nano X, vă stochează chei private offline. Este practic imposibil ca un hacker să vă fure activele, deoarece portofelul nu este niciodată conectat la internet.

Folosind Trezor Model T, puteți trimite și primi, precum și stoca criptomonedele (evident), și puteți verifica soldul. Înainte de a face modificări, va trebui introduceți numărul PIN personal. În plus, veți primi expresii de acces de rezervă care sunt necesare în cazul în care dispozitivul dvs. este pierdut sau furat.

Caracteristici Trezor Model T. caracteristici de securitate de top. Știți deja că cheile dvs. private sunt stocate offline, totuși, acest portofel vă blochează toate parolele Manager parolă Trezor individual utilizând cheile dvs. digitale. Mai mult, sprijină Trezor BIP39 expresii de acces, deci cheile dvs. private și publice nu sunt niciodată amintite de dispozitiv.

Cel mai bun portofel Cardano: Trezor.

Notă: Este crucial să nu distribuiți nimănui codul PIN sau frazele de rezervă!

Trecând mai departe, Trezor Model T acceptă mai mult de 1600 de criptomonede, inclusiv cele mai populare monede și jetoane chiar mai puțin cunoscute. Inutil să spun că și moneda ADA este acceptată.

De asemenea, pe baza recenziilor clienților, Trezor Model T este relativ ușor de instalat si foloseste, chiar și persoanele fără experiență o vor putea configura rapid. Deoarece vine cu toate instrucțiunile necesare, procesul va fi și mai puțin complicat.

Trezor Model T are două butoane pentru navigare, totuși, ce este diferit de modelul anterior (Trezor One) este că acest dispozitiv are un ecran tactil, ceea ce reprezintă o îmbunătățire evidentă în comparație cu modelul anterior.

Toate lucrurile luate în considerare, Trezor Model T este cu siguranță una dintre cele mai bune opțiuni de care ar trebui să țineți cont atunci când alegeți cel mai bun portofel Cardano.

Ce este prețul Trezor Model T.?

Fiind unul dintre cele mai bune portofele ADA, Trezor Model T vine cu un preț. Un singur dispozitiv costă 169,99 USD, sau puteți alege un pachet care include Trezor Model T, Trezor One și un seif Cryptosteel pentru 274 USD. Pare o afacere bună.

De asemenea, veți putea găsi câteva oferte Trezor cu adevărat atractive la ocazii speciale, așa că asigurați-vă că nu le ratați!

Vizitați Trezor Model T

…sau citiți recenzia noastră Trezor Model T.

3. Ledger Nano S – Raport calitate-preț excelent

Clasează pe locul 3 din 7 schimburi criptografice

Recenzie portofel Ledger Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Super sigur
 • + Protecție împotriva daunelor fizice
 • + Suportă mai mult de 1500 de monede și jetoane

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Relativ scump

Viziteaza site-ul

Dacă ați căutat cel mai bun portofel Cardano înainte, pun pariu că ați dat peste Ledger Nano S de mai multe ori. Este un portofel hardware care vă permite nu numai să stocați, ci și să trimiteți și să primiți active criptografice.

Ledger Nano S suporturi peste 1.500 de criptomonede diferite (26 de monede și mai mult de 1.500 de jetoane), inclusiv monede ADA, desigur. Chiar dacă nu există un portofel care să susțină toate criptomonedele existente, Ledger Nano S își îmbunătățește în fiecare zi lista de criptomonede acceptate.

Unul dintre motivele pentru care Ledger este adesea considerat cel mai bun portofel Cardano este securitatea. Diferit de portofelele software, dvs. chei private sunt stocate în dispozitivul propriu-zis – deconectat. În plus, va trebui să alegeți un cod PIN care trebuie să includă cel puțin 4 cifre, și vi se va da o Expresie de recuperare de 24 de cuvinte este necesar în cazul în care îți uiți pinul.

Deși există unele îngrijorări în ceea ce privește durabilitatea portofelelor hardware, nu ar trebui să existe nicio îndoială cu privire la Ledger Nano S. Dispozitivul este din inox oţel care îl face rezistent la daune fizice.

Acum, în timp ce Ledger Nano S este modelul mai popular al companiei, există și o versiune îmbunătățită – Ledger Nano X. Are un ecran mai mare care vă permite să vedeți adresele complete ale portofelului, precum și toate celelalte detalii necesare.

Cel mai bun portofel Cardano: Ledger Nano S.

Chiar dacă Ledger Nano S poate să nu fie la fel de ușor de utilizat ca software-ul sau portofelele online, este puternic îmbunătățește gradul de utilizare prin furnizarea unui aplicație care vă permite să achiziționați criptomonedă ADA, precum și să o gestionați. Acestea fiind spuse, tot ce aveți nevoie este o singură aplicație.

Un aspect excepțional atât pentru Ledger Nano S, cât și pentru Ledger Nano X este că au sistem de operare personalizat (BOLOS) care asigură că aplicațiile sunt izolate unele de altele și, de asemenea, vă protejează de atacuri rău intenționate. De asemenea, integrează un Element sigur (SE) care găzduiește cheile dvs. private în siguranță și vă poate proteja de atacuri grave.

Care este prețul Ledger Nano S?

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii aleg deseori portofele online sau software în loc de hardware este că trebuie să le dețineți. Faptul este că unele dintre ele pot fi relativ scumpe, totuși, care este prețul Ledger Nano S.?

Ledger Nano S te va costa doar 59 $ acest lucru este relativ ieftin, având în vedere faptul că vă oferă securitate maximă, caracteristici excelente și design elegant.

Dispozitivul va fi livrat imediat după ce ați efectuat o plată, astfel încât vă puteți aștepta să-l primiți într-o zi lucrătoare.

Atât Ledger Nano S, cât și Ledger Nano X pot fi considerate cel mai bun portofel Cardano, cu toate acestea, ar trebui să alegeți unul în funcție de preferințele dvs. personale.

Vizitați Ledger Wallet

…sau citiți recenzia noastră Ledger Wallet

4. Trezor One – Portofel hardware accesibil

Clasează # 4 din 7 schimburi de cripto

Trezor Wallet Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Securitate de top
 • + Un portofel cripto foarte cunoscut
 • + Deține un număr imens de criptomonede
 • + Actualizări constante de firmware

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Scump
 • A fost supus accesului neautorizat anterior

Viziteaza site-ul

Când căutați cel mai bun portofel pentru Cardano, veți da peste Trezor One. Este unul dintre cele mai recomandate portofele hardware în care puteți stoca monede ADA.

Trezor One este portofelul original Trezor care a fost lansat în 2014 de către o companie numită SatoshiLabs. Portofelul este Certificat CE și RoHS ceea ce înseamnă că îndeplinește standardele de calitate și fiabilitate.

Unul dintre motivele pentru care este recomandat să alegeți acest portofel este securitatea. Când trimiteți sau primiți monede ADA folosind Trezor One, va trebui să furnizați un Cod PIN cod de fiecare dată când veți efectua o acțiune. Nu se vor face modificări fără autorizarea dvs..

Acum, în cazul în care pierdeți acest dispozitiv, trebuie să știți că procesul de recuperare este destul de simplu. Vi se va da o expresie de acces atunci când vă configurați portofelul. Va fi necesar pentru a vă recupera fondurile.

Trezor One este relativ ușor de utilizat în comparație cu alte portofele hardware de pe piață. Acesta vine cu toate instrucțiunile de care aveți nevoie pentru a afla cum să îl utilizați.

Ce este prețul Trezor One?

Trezor One este unul dintre cele mai accesibile portofele hardware pentru Cardano. La fel ca Ledger Nano S în prezent costă doar 59 $. Acestea fiind spuse, efectuați o singură plată și puteți utiliza o portofel hardware securizat pentru criptomoneda ADA de ani de zile.

Vorbind despre prețuri, veți vedea că Trezor oferă uneori oferte cu adevărat atractive pentru ambele portofele, astfel încât să vă puteți economisi semnificativ economiile. De asemenea, când tu cumpărați un pachet de 3 pentru tine și prietenii tăi, va avea un portofel Trezor te costă mai puțin.

Vizitați Trezor

…sau citiți recenzia noastră Trezor

5. Coinbase – Portofel software securizat

Clasează pe locul 5 din 7 schimburi criptografice

Recenzie portofel Coinbase Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Ușor de folosit
 • + Înregistrați-vă gratuit și păstrați cripto monede
 • + Taxe decente
 • + Suportă majoritatea criptomonedelor principale
 • + Securitate de top

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Număr mic de criptomonede acceptate
 • A "găzduit" portofel – se menține conexiunea constantă la internet

Viziteaza site-ul

Chiar dacă la începutul acestui ghid, am menționat asta software / portofele fierbinți nu sunt la fel de sigure ca cele hardware, există mai multe motive pentru care Coinbase merită să fie pe această listă pentru cele mai bune portofele ADA.

Înainte de a trece mai departe, trebuie să știți că Coinbase nu acceptă încă Cardano, cu toate acestea, ar trebui inclus în lista criptomonedelor Coinbase acceptate imediat. Deci, nu va trebui să așteptați mult.

Coinbase este unul dintre cele mai populare și de încredere schimburi de criptomonede de pe piață, totuși unul dintre cele mai sigure portofele valutare digitale care poate fi folosit pentru a stoca monede ADA. Totuși, ceea ce ar trebui să știți este că veți avea nevoie două aplicații separate pentru schimbul și portofelul Coinbase.

Unul dintre motivele pentru care portofelul Coinbase este atât de recomandat este securitatea. Oferă nu numai autentificare cu doi factori dar deasemenea semnături multiple, solicitări de confirmare și multiple alte măsuri de securitate. Este important să menționăm că Coinbase nu a fost niciodată piratat. Acest aspect adaugă fiabilitate suplimentară.

Care este prețul portofelului Coinbase?

Vestea bună este că, spre deosebire de portofelele hardware, portofelul Coinbase este complet gratuit. Aceasta înseamnă că nu vor exista taxe suplimentare pentru stocarea securizată a criptomonedelor. Trebuie doar să descărcați o aplicație și să începeți să o utilizați.

Accesați Coinbase Wallet

…sau citiți recenzia noastră Coinbase Wallet

6. Portofel Guarda – Portofel criptograf multiplataforma

Clasează pe locul 6 din 7 schimburi criptografice

Guarda Wallet Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Măsuri bune de securitate
 • + Ușor de folosit
 • + Asistență clienți live
 • + Număr mare de criptomonede acceptate

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Încă o companie nouă
 • Taxe relativ mari

Viziteaza site-ul

Guarda este o criptomonedă multi-platformă portofel care oferă portofele web, desktop și mobile. Ce este uimitor la acest portofel este că este compatibil cu Ledger. Din acest motiv, puteți păstra o parte din monedele ADA într-un portofel hardware și o parte din ele în portofelul Guarda.

Portofelul Guarda oferă atât portofele online, cât și software, despre care se știe că sunt mai puțin sigure decât cele hardware. Cu toate acestea, vine cu caracteristici de securitate bune, cum ar fi copiile de rezervă criptate, recunoașterea feței sau a ID-ului.

Când vine vorba de criptomonede acceptate, Guarda acceptă mai mult de 40 de monede și mii de jetoane inclusiv ERC20, BEP-2, si altul bunuri populare. Acestea fiind spuse, unii îl consideră nu numai cel mai bun portofel Cardano, ci și o opțiune foarte bună pentru alte criptomonede.

În cele din urmă, portofelul Guarda este foarte ușor de utilizat, are un interfață clară și caracteristici utile. De aceea, acest portofel este recomandat pentru începători.

Care este prețul pentru portofelul Guarda?

Portofelul Guarda este complet gratuit, la fel ca majoritatea celorlalte portofele online și software. Portofelul Guarda este disponibil pentru ambele Utilizatori Windows și MacOS. Versiunea mobilă poate fi descărcată pentru Dispozitive iOS și Android.

Vizitează Guarda

…sau citiți recenzia noastră de la Guarda

7. Portofel atomic – Utilizare excelentă

Clasează pe locul 7 din 7 schimburi criptografice

Revizuirea portofelului atomic Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Ușor de folosit
 • + Suportă peste 300 de criptomonede
 • + Sigur
 • + Integrări ShapeShift și Changelly
 • + Asistență clienți live 24/7

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Nu este la fel de sigur ca un portofel hardware
 • Puține monede pot fi „schimbate atomic”

Viziteaza site-ul

Opțiunea finală din lista „cel mai bun portofel pentru Cardano” este portofelul Atomic. Atomic este un stocare criptografică bazată pe software platformă care are și un schimb integrat pentru funcționalități suplimentare. Înseamnă că puteți utiliza Atomic nu numai pentru stocarea criptelor, ci și pentru cumpărarea, vânzarea și tranzacționarea diferitelor criptomonede.

Portofelul Atomic a fost creat în 2017, anul în care piața criptomonedelor era în plină expansiune. Creatorul acestui portofel este Konstantin Gladych, care este și omul din spate Changelly – una dintre cele mai fiabile platforme de schimb de criptomonede.

În acest moment, portofelul Atomic acceptă mai mult de 300 de criptomonede și toate cele existente Jetoane ERC-20. Deși este posibil ca numărul să nu fie cel mai impresionant pe care îl avem, este cu siguranță mai mult decât suficient, mai ales dacă căutați cel mai bun portofel Cardano.

Așa cum am menționat anterior, este un portofel software, ceea ce înseamnă că este posibil să lipsească o anumită securitate. Cu toate acestea, în comparație cu portofelele online, este cu siguranță o opțiune mai bună. Portofelul atomic este încă nou, cu toate acestea, nu am observat recenzii ale clienților care ar fi foarte negative pentru securitatea acestui portofel.

Portofelul atomic este foarte ușor de utilizat. Tot ce trebuie să faceți este descărcați aplicația și creați un cont. După ce ați terminat, puteți transfera monede ADA dintr-un alt portofel către Atomic sau pur și simplu achiziționați această criptomonedă de pe platformă. De asemenea, dacă aveți întrebări, puteți contacta întotdeauna asistența pentru clienți a companiei. Potrivit utilizatorilor, asistența pentru clienți Atomic wallet este foarte utilă atunci când vine vorba de diverse întrebări legate de probleme de utilizare.

Care este prețul portofelului atomic?

La fel ca alte portofele software din această listă, nu vă va costa nimic să descărcați portofelul Atomic.

Vizitați Atomic

…sau citiți recenzia noastră Atomic

Concluzii

Când alegând cel mai bun portofel Cardano pentru nevoile dvs. personale, luați în considerare întotdeauna cele mai cruciale aspecte despre care am vorbit deja: securitate, utilizare, accesibilitate și numărul de criptomonede acceptate. Deși fiecare dintre aceste aspecte este semnificativ, securitatea ar trebui să fie pe primul loc. Ține cont de asta.

Fiecare dintre portofelele din listă are este proprii argumente pro și contra, deci depinde complet de nevoile tale personale pe care le vei alege. În general, dacă Securitate este caracteristica numărul unu pe care o căutați într-un dispozitiv, atunci ar trebui să alegeți cu siguranță portofele hardware, ca Ledger Nano X sau Trezor Model T.

Tabel: Caracteristicile de conectivitate ale Ledger Nano X și Trezor Model T.

Cu toate acestea, dacă stocați doar cantități mici de criptomonede și căutați cel mai simplu mod de a cumpăra și stoca criptomonede precum și să efectuați tranzacții, poate doriți să luați în considerare portofele software. Atunci când alegeți cel mai bun portofel software pentru Cardano, ar trebui să țineți cont de Portofel Coinbase. Oferă atât schimb de criptomonede, cât și un portofel sigur.

Dacă nu aveți încă monede ADA, ar trebui să alegeți și o platformă securizată de schimb criptografic pentru a cumpăra această criptomonedă. Câteva dintre cele mai fiabile și recomandate platforme includ

 • Coinbase
 • Binance
 • Coinmama

Sper că acest ghid te-a ajutat să găsești cel mai bun portofel Cardano pentru nevoile tale. Nu uitați că securitatea ar trebui să fie întotdeauna pe primul loc.

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me