În urmă cu zece până la douăzeci de ani, când cineva ar folosi termenul „portofel”, probabil că ți-ai imagina o carcasă pliabilă, din piele, care găzduiește bani, cărți de identitate și alte lucruri similare. Dar acum termenul și-a depășit semnificația în lumea digitală – scopul unui „portofel” este în continuare același, dar acum, în loc de hârtie, monede și monede găzduiește monede digitale.

Astăzi vom încerca să găsim cele mai bune condiții de cazare adecvate pentru o astfel de monedă – vom încerca să găsim Cel mai bun Portofel Dash acolo.

Văzând că sunt foarte multe tipuri diferite de criptomonede care stochează portofele în lume, s-ar putea să nu fie o sarcină ușoară. Deși, cu un pic de noroc (și prin noroc mă refer la ore și ore de analiză tehnică și analitică), cred că am putea – cel puțin – să facem un o listă destul de precisă.

Pentru confortul dvs., am comparat portofelul într-un tip de analiză pro și contra. Le-am acoperit principalele caracteristici & dezavantaje și a prezentat rezultatele. Pur și simplu trebuie să citiți ghidul și, pe baza a ceea ce ați învățat, alegeți portofelul Dash pentru monede.

Dash Wallet Review: Totul despre Dash

Dacă citiți acest ghid, este probabil că sunteți probabil destul de familiarizat cu Dash. Pentru a vă oferi doar o privire de ansamblu rapidă, Dash este o criptomonedă descentralizată care a ieșit din ramura Bitcoin (ceea ce înseamnă că este un „altcoin”). Ei bine, în cazul în care doriți să vă familiarizați cu el mai bine, mergeți mai departe și citiți mai întâi acest ghid de criptocurrency Dash.

Portofel Dash: pagina de pornire Dash.

Fapt amuzant: știați că Dash a fost lansat inițial ca „Xcoin” în ianuarie 2014?

În momentul scrierii acestui lucru, Dash deține în prezent Locul 15 pe piața criptomonedelor, cu capacul său fiind puțin sub 975 milioane dolari. Prețul este de aproximativ 101 USD pe unitate. Judecând după aceste informații, cred că putem spune în siguranță că Dash este un jucător uriaș în lumea criptomonedelor, deci găsirea unui reputat și portofel Dash monedă ușor de utilizat ar trebui să fie o prioritate pentru oricine se gândește să investească în această criptă.

Portofele criptomonede

Probabil că aveți un idee destul de bună despre ceea ce este de fapt un „portofel criptomonedă”, dar doar pentru a mă asigura că suntem amândoi pe aceeași pagină, aș dori să vă ofer o scurtă descriere a tuturor tipurilor diferite de portofele care există.

În general, există cinci tipuri diferite de portofele de stocare a criptomonedelor: online, desktop, mobil, hardware și hârtie. Fiecare dintre ele are același scop – de a stoca moneda digitală (cripto) a deținătorului într-un mod sigur și criptat, dar ușor accesibil de către titular.

Cel mai bun portofel DASH

Mulți oameni adoră portofelele de hârtie pentru siguranța lor. Ei pot fi ușor de depozitat în buzunarul titularului, totuși un potențial hoț sau escroc nu ar putea avea acces la ele – codurile sunt tipărite în siguranță (sau scrise) pe o foaie de hârtie, întotdeauna de partea titularului atunci când au nevoie de ele.

Alte portofele care dețin monede digitale au și avantajele și dezavantajele lor, dar nu merită să le enumerați pe toate aici – până la urmă, ați venit aici pentru a afla despre cel mai bun portofel Dash.

Fapt amuzant: ați știut acum că cuvântul „Dash” este un amestec de cuvinte „digital” și „numerar”??

Alegerea unui portofel Dash

Acum că suntem amândoi pe aceeași pagină și ne-am actualizat informațiile, putem sări direct în ghidul de alegere a portofelului Dash. Vă voi povesti despre unele dintre cele mai bune portofele Dash pentru trei dintre principalele tipuri de portofele menționate anterior – desktop, hardware și hârtie.

Din motive de transparență, aș dori să știți că am ales aceste portofele de stocare a monedei digitale în funcție de cât de ușor de utilizat (UI), funcțiile de rezervă și securitate, controlul cheii private și alte câteva opțiuni.

Portofelele de mai jos nu sunt listate într-o anumită ordine.

Portofele Desktop Dash

Să începem cu cele mai ușor de utilizat portofele desktop.

Jaxx

Portofelul valutar digital Jaxx este foarte cunoscut în lumea criptografică. Mulți dintre ei consideră că este cel mai bun portofel digital de monede Dash.

Jaxx oferă utilizatorilor săi un modul Portofoliu, securitate la egalitate, ultimele știri despre criptomonede și multe altele diferite caracteristici. Puteți utiliza versiunea online a portofelului lor, dar vă oferă și opțiunea de a descărca portofelul chiar pe desktop.

Portofel Dash: pagina de pornire Jaxx.

Jaxx este mândru de faptul că au milioane de descărcări în întreaga lume, care se rezumă la o experiență drăguță și dovedită. De asemenea, oferă asistență globală pentru clienți 24 de ore pe zi, ceea ce este întotdeauna interesant să vorbim despre portofele criptografice.

Jaxx Pro:

 • Unul dintre cele mai cunoscute și dovedite portofele digitale Dash de acolo;
 • Nivel ridicat de confidențialitate (adică imaginile scanate sunt stocate numai în dispozitiv, nici măcar salvate online);
 • Suportă mai mult de 100 de monede diferite.

Jaxx Cons:

 • Portofelul Jaxx are o extracție vulnerabilă a semințelor;
 • Le lipsește autentificarea cu doi factori.

Verdict: În ciuda dezavantajelor sale, Jaxx este un portofel Dash excelent care acceptă multe caracteristici diferite și are o reputație dovedită în lumea criptomonedelor..

Exod

Exodul este un alt lucru binecunoscut portofel de monede desktop Dash. Una dintre principalele caracteristici pe care le oferă Exodus este compatibilitate cu un celebru program de schimb instant de criptomonede numit ShapeShift. Din această cauză, utilizatorii Exodus pot tranzacționa un număr mare de criptomonede diferite fără constrângeri notabile de timp.

Cel mai bun portofel DASH

Un alt lucru de reținut este că Exodus este un portofel lite. Ceea ce înseamnă acest lucru este că nu va trebui niciodată să descărcați întregul blockchain în computer – cei dintre voi cu o conexiune la internet mai lentă vor avea legătură!

Exodul Pro:

 • Exodus oferă o interfață atractivă vizual, ușor de utilizat;
 • A fost conceput special pentru începătorii în criptomonede, ceea ce îl face perfect pentru primul dvs. portofel Dash;
 • Oferă o mare varietate de criptomonede de tranzacționat – nu va fi nevoie să vă limitați!

Exodul Cons:

 • Sunt încă o companie „proaspăt scoasă din cuptor”, ceea ce înseamnă că există multe îndoieli. Acest fapt este subliniat în continuare de faptul că nu sunt open-source;
 • Lipsa unui nivel ridicat de protecție;
 • Lipsa autentificării cu doi factori.

Verdict: Chiar dacă Exodus este încă o companie oarecum nouă, acestea sunt deja destul de cunoscute în comunitatea de tranzacționare criptografică. Dacă vă gândiți să vă încredeți în Dash cu portofelul Exodus Dash, ar trebui să cântăriți avantajele și dezavantajele, respectiv.

Portofel Dash Core

Da, ai citit bine. Dash are portofelul său.

„Dash Core Wallet”, după cum sugerează și numele, este un portofel Dash conceput special. Permite o mare varietate de caracteristici (gestionare masternode, PrivateSend etc.) și este destul de bine optimizat pentru utilizarea desktopului.

Portofel Dash: aplicația Dash.

Cu portofelul cu monede Dash, aveți nevoie fără verificare în timp ce vă accesați fondurile altele decât o cheie de securitate. Nu aveți nevoie de niciun act de identitate, fotografii sau nimic între ele pentru a vă accesa fondurile de portofel Dash.

Pro Dash Core Wallet:

 • Este *THE* Portofel Dash;
 • Are o mare varietate de funcții accesibile.

Dash Core Wallet Cons:

 • Cerințe ridicate de spațiu pe computer (întregul blockchain este descărcat).

Tabel: Argumente pro și contra portofelelor Jaxx și Exodus

Verdict: Oamenii au ajuns să accepte Portofelul Dash Core ca portofel THE Dash, având în vedere numele și originile acestuia. Dacă aveți o conexiune la internet peste medie (sau sunteți foarte răbdători și orele lungi de descărcare și sincronizare nu vă sperie), atunci Dash Core Wallet ar putea fi ceva ce ați putea încerca.

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Portofele Hardware Dash

Este timpul să treceți la portofele hardware Dash. Sunt cu siguranță cea mai bună alegere dacă doriți o securitate maximă.

Ledger Nano S

Ledger Nano S este probabil una dintre cele mai populare portofele de monede digitale hardware acolo. La rândul său, acest lucru înseamnă că – teoretic – ar trebui să fie unul dintre cele mai bune portofele Dash.

Ledger Nano S vă asigură Dash-ul cu un cheie privată ȘI a Cod PIN. Bineînțeles acceptă toate criptomonedele majore acolo – Dash este doar unul dintre ei.

Portofel Dash: Ledger Nano S.

Cel mai bun lucru despre Ledger Nano S este că acesta are o copie de rezervă. Dacă ceva nu merge conform planului, puteți fi siguri că Dash (sau orice altă criptomonedă) este sigur și sănătos!

Ledger Nano S Pro:

 • Suportă multe criptomonede diferite;
 • Durabil și robust, nu este o pacoste de a avea în jur;
 • Are o rezervă pentru situațiile în care lucrurile iau o întorsătură neașteptată.

Ledger Nano S Cons:

 • Destul de scump. La momentul scrierii, prețul standard pentru un Nano S este de 99,99 USD;
 • Fără asistență mobilă.

Verdict: Ledger Nano S este un instrument hardware excelent și un portofel Dash dacă nu sunteți intimidați de preț și de lipsa unui anumit suport pentru dispozitiv.

Trezor

Trezor a fost cel OG de portofele criptare hardware – a fost primul portofel hardware pentru monedă digitală creat vreodată! Judecând numai pentru acest fapt, a rămas până în prezent o alegere foarte populară în comunitatea criptomonedelor.

Cel mai bun portofel DASH

Trezor acceptă multe criptomonede diferite, Dash fiind una dintre ele. Este mic, compatibil și ușor de utilizat, ceea ce echivalează cu un portofel Dash excelent. Dezavantajul este totuși același cu cel al Ledger Nano S – în momentul scrierii acestui lucru, Trezor costă 99,99 USD.

Trezor Pro:

 • Mic și compatibil, ușor de utilizat;
 • Deține criptomonede diferite.

Trezor Cons:

 • Costisitor;
 • Unele funcții lipsesc în prezent (deși există planuri de a le adăuga în viitor).

Verdict: Dacă prețul nu te abate, Trezor ar putea fi un portofel Dash excelent.

KeepKey

KeepKey probabil că nu este atât de cunoscut, mai ales când îl comparați cu Ledger Nano S sau Trezor.

Este, de asemenea destul de costisitoare – prețul mediu este de până la 99 USD. Acest portofel de monedă digitală hardware în prezent acceptă șapte criptomonede diferite – Dash, desigur, fiind unul dintre ei. Singura diferență majoră față de concurenții săi este că KeepKey este mult mai mare și are un ecran semnificativ mai mare, ceea ce ar putea fi convenabil pentru unii utilizatori..

KeepKey Pro:

 • În comparație cu alte dispozitive, are un ecran mare;
 • Are caracteristici de securitate frumoase.

KeepKey Cont:

 • Este puțin voluminoasă în comparație cu alte dispozitive hardware cu monedă digitală;
 • Destul de costisitor.

Verdict: Când este plasat împreună cu alte dispozitive de stocare a criptelor hardware, KeepKey eșuează destul de puțin în comparație. Dar dacă îți place un ecran mai mare și un dispozitiv mai voluminos, atunci KeepKey este calea de urmat!

Portofele din tablă de hârtie

Portofele de hârtie sunteți destul de diferit din alte tipuri de portofele criptomonede. Principala diferență este că portofelele de hârtie sunt deconectat – un utilizator ar pur și simplu tipăriți cheile private și publice pe o foaie de hârtie și apoi purtați-o în jur.

Tabel: Principalele caracteristici ale Ledger Nano S și Trezor One

Oamenii tind să aprecieze portofelele de hârtie din cauza lor nivel adăugat de securitate. Codurile dvs. nu sunt prezente pe World Wide Web. Acest lucru înseamnă că orice potențial hacker, escroc sau alt tip de persoană cu un fel de intenție rea nu va putea accesa informațiile dvs. – dacă nu le va scoate din buzunar!

Profesioniști în portofelele Paper Dash:

 • Ofera probabil cea mai mare cantitate de securitate;
 • Ușor de transportat, super portabil;
 • Foarte rentabil.

Contra portofelelor Paper Dash:

 • Nu este durabil (nu este rezistent la apă, foc etc.);
 • Dacă cineva află că îl purtați, s-ar putea să fiți supus buzunarului.

Verdict: Dacă nu doriți să cheltuiți mulți bani pe depozite hardware de monedă digitală, totuși nu aveți încredere în portofelele criptografice online, portofelul Dash din hârtie ar putea fi cea mai bună alegere pentru dvs.!

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Concluzie

Există așa ceva sunt disponibile multe tipuri diferite de portofele Dash, că este perfect de înțeles dacă este dificil să-ți creezi mintea pe una singură. Când vine vorba de luarea unei decizii, tutorialele, ghidurile și recenziile online oferă de obicei sfaturi excelente.

Cel mai frecvent, o persoană obișnuită preferă desktop sau versiuni mobile dintre aceste portofele, atât pentru accesibilitate, cât și pentru disponibilitate.

Oameni care ar putea avea probleme de încredere în securitate (sau pur și simplu doriți să aveți portofelele întotdeauna lângă ele într-un dispozitiv desemnat) ar putea alege dispozitive hardware sau portofele de hârtie. Este un scenariu de la caz la caz – fiecare persoană este diferită, cu toate acestea, întotdeauna am recomandat alegerea portofelelor hardware, cum ar fi Ledger Nano S și Trezor.

Oricare ar fi alegerea ta, ar trebui considerați întotdeauna securitatea ca prioritate maximă de preferința portofel Dash. Acesta ar trebui să fie și cazul oricărui alt portofel cripto! Când știi că fondurile tale sunt in siguranta, lucruri precum atracția vizuală a unei interfețe cu utilizatorul, viteza de descărcare lentă sau valoarea estetică a dispozitivului devin secundare.

Sper că ți s-a părut util acest tutorial despre portofelul Dash și îți doresc mult noroc alegând portofelul potrivit pentru tine!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me