Deci, vrei să te implici în criptomonedă, dar nu știi ce un portofel de criptomonede este și / sau ce cel mai bun portofel de criptomonede este? Ei bine, în acest articol, vă voi ghida prin avantaje și dezavantaje a diferitelor servicii de portofel – de la aplicații, portofele hardware la servicii de site-uri web.

Portofelele criptomonede sunt locuri în care sunt stocate toate „cheile” dvs. cripto (despre care vom discuta mai târziu). Sunt cam ca un distribuitor automat într-un loc public – oricine poate introduce bani în distribuitor, dar numai cei care au cheile distribuitorului pot elimina banii.

Există o mulțime de diferite tipuri de servicii de portofel criptografic. Sunt servicii de portofel de criptomonede bazate pe aplicații, servicii offline, și servicii bazate pe web a alege din. Când veți termina de citit acest ghid, veți putea alege serviciul de portofel potrivit pentru nevoile dvs. individuale, precum și începeți să tranzacționați cripto sigur și fără griji!

Mai întâi, să aflăm mai multe despre ce este de fapt un portofel criptomonedă.

Cel mai bun portofel de criptomonede: Ce este un portofel de criptomonede?

Un portofel de criptomonede este un program software, o platformă online sau un dispozitiv hardware care deține cheile pe care le utilizați pentru a trimite și primi diverse blockchain jetoane criptomonede. Stochează literalmente cheile tale „private” și cheile tale „publice” – modul sigur în care portofelele comunică cu registrele de criptomonede blockchain.

De asemenea, vă permite uitați-vă la soldurile dvs. de criptomonede. Interfața, modul în care arată software-ul, îi ajută pe utilizatori să-și înțeleagă stocurile de criptomonede (cât au în criptomonede diferite, cum ar fi Ethereum, Bitcoin sau Clipoci).

Modul în care funcționează blockchain-ul constă în faptul că „registrele” sunt actualizate în toate „nodurile” din rețeaua blockchain. Aceasta înseamnă că toate „registrele” individuale sunt actualizate în același timp – un portofel nu conține bani cripto, ci o înregistrare a tranzacțiilor.

Cel mai bun portofel criptomonedă: un portofel criptografic complet.

Notă: Un „registru” este un alt cuvânt pentru o „bază de date”. Cuvântul „registru” este mult mai comun decât „baza de date” în lumea criptografică, așa că îl veți auzi des!

De asemenea: un „nod” este ceea ce noi cripto-geeks numim computerele individuale care rulează și întrețin blockchain-ul.

Spre deosebire de portofelul din buzunar, portofelul dvs. de criptomonedă nu stochează bani în același mod în care un cont PayPal stochează fonduri. Aceasta este diferența crucială între portofele criptomonede și alte conturi de bani online.

Importanța protejării cripto-ului dvs.

Investiția în cripto nu este ușoară. Trebuie să obțineți un portofel cripto și depuneți bani într-un schimb să cumpărăm criptos diferite – și nici măcar nu vom vorbi despre transferuri între bănci. Există atât de multe părți mobile în mișcare și, atunci când funcționează așa cum ar trebui, investiția în criptare poate fi ușoară. Dar dacă o parte nu mai funcționează, totul se oprește din funcționare.

În lumea criptomonedelor, telefonul dvs. mobil, hard diskul sau spațiul de stocare detașabil devin seiful bancar. Asta este descentralizare a făcut. De tăind omul de mijloc (bănci și guverne), cripto-a făcut oamenii mai independenți, dar toate acestea sunt expuse unui risc.

Cel mai bun portofel de criptomonede: un om care hackerează un sistem informatic.

Prin a vă face mai independenți, vă pune, de asemenea, toată responsabilitatea în a vă asigura că criptomoneda dvs. este sigură.

Să vedem un exemplu – Faceți cunoștință cu Cody

Pentru a vă arăta cât de nesigure pot fi portofelele criptografice, aș dori să vă prezint Cody Brown. Cody este un blockchain și criptograf, investitor și „comentator” general. Cu toate acestea, chiar și el a reușit să piardă 8.000 de dolari în 15 minute.

Povestea sa ar trebui să îi facă pe toți să înțeleagă de ce este importantă securitatea portofelului criptografic.

Cody a primit un mesaj text la 23:31. Furnizorul său de telefonie mobilă i-a trimis un mesaj pentru a spune că era la telefon cu serviciile pentru clienți și că a fost adăugată o nouă metodă de plată. Acest lucru l-a surprins pe Cody, pentru că nu era la telefonul companiei de telefonie mobilă.

S-a îngrijorat, așa că a încercat să-și sune compania de telefonie mobilă, dar nu a primit niciun răspuns. În timp real, a urmărit cum îi era telefonul atacat cibernetic. El și-a văzut accesul la contul Gmail și portofelul său cripto a fost spart.

Cel mai bun portofel de criptomonede: un atac cibernetic.

El a văzut Ethereum, Litecoin, și Bitcoin fiind trimis din portofelul său la adresa portofelului hackerului. Asta e cu siguranta nu Ce vrei atunci când alegeți cel mai bun portofel de criptomonede.

Cât de repede se poate întâmpla! Are loc zilnic, deci trebuie să știți cum să vă protejați și să vă păstrați cripto-ul în siguranță.

A avea un loc cu adevărat sigur pentru a vă stoca criptomoneda este important. Portofelul dvs. cripto este prietenul dvs. atunci când vine vorba de a vă face investițiile în criptomonede mai sigure. Următoarea secțiune va discuta avantajele și dezavantajele diferitelor portofele disponibile.

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Diferite tipuri de portofele criptomonede

Doriți să stocați criptomonede pe un smartphone, computer sau offline? Există o mulțime de moduri diferite în care puteți deține un portofel criptomonedă. Această secțiune va descrie diferitele tehnologii de portofel disponibile și avantajele și dezavantajele implicat în utilizarea lor.

Portofele hardware

Portofele hardware sunt una dintre cele mai sigure modalități de stocare a investițiilor în criptomonede. Sunt ceea ce este cunoscut sub numele de „depozitare la rece”. Aceasta înseamnă că este offline și este mai sigur decât portofelele de „stocare la cald” (cum ar fi portofelele software sau portofelele web). Prin urmare, în opinia mea, acesta este cel mai bun tip de portofel de criptomonede din care să alegeți.

Portofelul hardware diferă de portofelul de hârtie prin faptul că îl oferă înalt securitate încorporată. Portofelul hardware, care arată ca o unitate flash USB, are o securitate avansată. Aceasta înseamnă că dispozitivul nu poate fi accesat de persoane fără parola corectă. Ajută la îmbunătățirea considerabilă a securității.

Totuși, nu uitați că portofelele hardware au și dezavantaje. Dacă acestea sunt corupte, este posibil să nu le puteți restabili. Mai mult, deoarece portofelele hardware sunt dispozitive fizice, este posibil să le pierdeți. Cu toate acestea, astfel de portofele reci recomandate ca Ledger Nano S vă asigur cu sămânță de cuvânt care poate fi folosit pentru restaurează-l.

Tabel: Principalele caracteristici ale Ledger Nano S și Trezor One

Prețul este un alt dezavantaj. Taxele pentru hârtie, web sau portofele bazate pe aplicații sunt mult mai mici decât portofelele hardware. Acest lucru se datorează faptului că cumpărați o siguranță digitală. Este o unitate USB cu memorie și securitate excelente. Încep de la 70 până la 99 USD, iar unele costă peste 2.000 USD!

Dacă intenționați să tranzacționați criptomonede cu o anumită regularitate și doriți protecție portofel criptografic offline („stocare la rece)”, portofelele hardware sunt o alegere bună. Amintiți-vă, aceasta este ca și cum dețineți o cutie de valori. Trebuie să vă amintiți codul de acces, deoarece nimeni altcineva nu vă poate ajuta să îl accesați dacă uitați codul.

Ledger Nano S

Ledger Nano S este unul dintre cei mai popular și portofele hardware de încredere. Suportă peste 1.500 de criptomonede și continuă să extindă lista. Principalul motiv pentru care Ledger este atât de recomandat este securitatea.

Cel mai bun portofel criptomonedă: portofele Ledger.

La fel ca alte portofele reci, Ledger Nano S păstrează cheile dvs. private în dispozitivul real – deconectat, ceea ce înseamnă că nu este absolut necesar să vă faceți griji cu privire la atacurile cibernetice. De asemenea, trebuie să selectați un cod PIN și obțineți un Expresie de recuperare de 24 de cuvinte este necesar în cazul în care uitați un pin sau vă pierdeți dispozitivul.

Ledger Nano S are un versiune îmbunătățită se numește Ledger Nano X. Arată aproape la fel, totuși are un ecran mai mare și câteva funcții suplimentare care îmbunătățesc gradul de utilizare. Dispozitivele Ledger sunt fabricate din oțel inoxidabil care le face rezistente la daune fizice.

Ledger Nano S cheltuieli numai 59 USD, in timp ce Ledger Nano X este mai scump – 119 USD. Chiar dacă au un preț, securitatea ar trebui să fie mai presus de toate.

Portofelul Trezor

Unul dintre cele mai recomandate portofele hardware este Trezor portofel. Aș putea să-l numesc cel mai bun portofel de criptomonede. Este un portofel Bitcoin „antiglonț” Bitcoin și este hipersecurizat – acceptă Windows, Linux, Max și are una dintre cele mai bune aplicații de portofel Android disponibile pentru investiții criptografice de stocare la rece..

Cel mai bun portofel de criptomonede: portofelele Trezor.

Portofelul hardware Trezor are autentificare completă cu doi factori, o aplicație de gestionare a parolelor, si este compatibil cu jetoanele ERC-20. De asemenea, oferă suport pentru criptomonede pentru o serie de monede criptografice diferite, inclusiv Dash, Bitcoin și Ether.

Este ușor de utilizat, conectați adaptorul USB. Vă conectați prin computer și puteți reseta utilizând software-ul de gestionare inclus. Control total, securitate totală și liniște sufletească totală. Este și minuscul și se poate potrivi în palma mâinii tale.

Prețul Trezor Model T este costă 169,99 USD. Chiar dacă este relativ scump, un astfel de preț merită complet.

KeepKey

KeepKey este alta portofel hardware recomandat. Are un ecran imens, protejat de un carcasa din policarbonat și vă permite să vedeți adresa completă a criptomonedei fără a fi nevoie să derulați înainte și înapoi.

Cel mai bun portofel de criptomonede

Fiind un portofel hardware, KeepKey este cu adevărat sigur. Vă oferă un cod PIN și semințe de recuperare. Mai mult, are această caracteristică unică care schimbă din când în când numerele de cod PIN, protejându-vă de malware-ul care vă copiază codul.

Prețurile KeepKey sunt doar 49 USD, ceea ce îl face unul dintre cele mai accesibile portofele de criptomonede hardware de pe piață.

Portofele software

Portofele criptografice software sunt „portofele fierbinți”. Aceasta înseamnă că ar putea fi piratat de la distanță din cauza accesului la internet. Dar dacă tranzacționați în volume mici, portofelele de criptare pentru software desktop ar putea fi cel mai bun portofel de criptomonede pentru dvs.!

Coinbase

Cand vine vorba de Coinbase, majoritatea fanilor cripto știu că este un schimb. Deși este adevărat, are și propriul său portofel software și poate fi considerat ca un portofel online sau web (îl vom discuta mai târziu în acest articol).

Revizuirea portofelului Coinbase: caracteristicile aplicației Coinbase.

Chiar dacă portofelele software nu sunt la fel de sigure ca cele hardware, vestea bună este că puteți Descarca și folosiți-l complet gratuit. Desigur, când vine vorba de cumpărarea sau vânzarea de criptomonede, va trebui să treceți prin bursa Coinbase care percepe taxe pentru tranzacții (în medie 3,75% pe tranzacție) la fel ca orice alt schimb de cripto (doar taxele variază).

Tabel: Principalele caracteristici ale portofelului Coinbase și Electrum

Versiunile Coinbase Wallet sunt disponibile pentru Apple iOS și Google Android utilizatori. Dacă faceți mai multe tranzacții pe zi, puteți păstra o parte din activele dvs. în portofele hardware sau în portofelul software Coinbase și cealaltă parte în Schimb de monede care vă servește ca portofel online și tranzacționați mai ușor.

Portofele software mai puțin recomandate

Electrum

Electrum este disponibil pentru descărcare pentru sistemele de operare Windows, Mac OS și Linux. Este un portofel popular pentru desktop, dar este și cel mai tehnic. Dacă sunteți nou în Bitcoin și cripto, este posibil ca acest software să nu fie alegerea potrivită pentru dvs..

Cel mai bun portofel pentru criptomonede: portofelul Electrum pentru criptomonede.

Cel mai mare avantaj al portofelelor software – cum ar fi Electrum – este setarea ajustării taxelor. Când rețeaua Bitcoin devine ocupată, taxele cresc, pe măsură ce oamenii așteaptă confirmarea tranzacției. Electrum permite utilizatorilor să modifice taxa de tranzacție pentru a ajuta la accelerarea tranzacției.

Exod

Exodus este un portofel frumos proiectat, care acceptă schimburi cu mai multe monede, inclusiv Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dogecoin, și Dash. Vă permite să vă gestionați cheile, vă prezintă investiția în diagrame ușor de înțeles și este complet personalizabil – ceea ce înseamnă că o puteți face perfectă pentru dvs..

Cel mai bun portofel criptomonedă: portofelul criptomonedă Exodus.

Portofelele software pentru desktop nu sunt potrivite pentru toată lumea. Dacă dețineți sume mari de criptomonede, ar fi mai bine să utilizați un tip de portofel mai sigur, cum ar fi un portofel de hârtie sau un portofel hardware, cum ar fi Ledger Nano S și Trezor. Portofelul software pentru desktop este mai bun decât portofelul web, dar nu este cel mai bun tip de portofel criptografic disponibil.

Portofele pentru telefoane mobile

Portofele bazate pe aplicații sunt incredibil de populare. Care este cel mai bun portofel criptografic Android sau aplicație portofel Apple disponibilă? Să aflăm.

Binance (Portofel Trust)

Binance este una dintre cele mai bune opțiuni atunci când vine vorba de portofele TOP pentru telefoane mobile. În timp ce Binance este mai cunoscut ca un schimb de criptomonede, are și aplicația sa oficială mobilă numită Trust Wallet.

Trust Wallet acceptă mai mult de 40 de blockchains, ceea ce înseamnă că acceptă mii de criptomonede și jetoane. Inutil să spun că, dacă nu găsiți un portofel care acceptă un anumit simbol, ar trebui să consultați Trust Wallet.

Mai mult, acest portofel de criptomonede este descentralizat și nu colectează niciunul dintre datele dvs. personale. Are mai multe procesoare de plată cu cardul integrat în portofel, astfel încât veți putea cumpăra criptomonede fără a fi nevoie să părăsiți aplicația mobilă.

Portofele pentru telefoane mobile mai puțin recomandate

Miceliu

Miceliu este o aplicație mobilă pentru portofel bitcoin este foarte ușor de utilizat și convenabil. Are o istorie puternică cu Bitcoin și industria criptomonedelor, în ansamblu. Lansat în 2008, Mycelium a fost un jucător timpuriu în domeniul portofelului criptografic – ajutând la realizarea unuia dintre cele mai bune portofele criptomonede disponibile.

Cel mai bun portofel de criptomonede: portofelul Mycelium Bitcoin.

Mycelium oferă serviciul său de portofel printr-o aplicație pentru smartphone utilizatori. Are o interfață cu utilizatorul foarte ușor de navigat (aspectul aplicației). Este ușor de folosit filele care sunt furnizate pentru a trece între diferite sarcini – de la trimiterea sau primirea Bitcoin la grija de securitate și setări.

Miceliul oferă Securitate ierarhică a portofelului determinist. HD este un mod mai inteligent de a proteja adresa Bitcoin și cheile private, oferind un sistem de securitate portofel Bitcoin all-in-one. Un alt mare avantaj este că miceliul este adesea confundat cu open source.

Dar, de fapt, folosește licența sursă de referință Microsoft, care oferă o acoperire limitată pentru codul de bază al tehnologiei – contribuind la menținerea tehnologiei în siguranță.

Cel mai mare dezavantaj al miceliului este taxe proaste pentru serviciul clienți și tranzacții. Asistența pentru clienți este foarte limitată, iar taxele de tranzacție sunt volatile – pot sări, cu unele plătind comisioane peste piața medie pentru costurile tranzacției Bitcoin.

Criptonator

Criptonator este un foarte ușor de utilizat aplicație portofel criptomonedă. Permite plăți instantanee și directe cu criptomonede și schimburi între diferite criptomonede – de la Dash, Monero la Bitcoin. Popularitatea lui Cryptonator se datorează caracteristica sa de cont în mai multe valute. Aplicația vă permite să stocați, să trimiteți, să primiți Bitcoin și alte monede populare din confortul telefonului dvs. mobil.

Cryptonator este foarte mare în materie de securitate – adică, puteți avea încredere în aplicație. Folosește tehnologie de securitate bancară ceea ce înseamnă că folosește sisteme profesionale de securitate. De asemenea, folosește SLL criptat tehnologia conexiunii web folosind HTTPS Protocoale de conexiune web aprobate de Google, impreuna cu Autentificare cu 2 factori și tehnologie IP de încredere pentru a ajuta la furnizarea cea mai bună securitate bazată pe aplicații.

Cel mai bun portofel de criptomonede: portofelul de criptomonede Cryptonator.

Unul dintre cele mai mari avantaje pentru Cryptonator este taxele reduse de tranzacție / expediere Bitcoin (aproximativ 0,00010000BTC). Aceasta se află sub alți furnizori de portofele criptografice. Acest lucru face din Cryptonator unul dintre cele mai bune servicii de portofele criptomonede disponibile.

Cryptonator are o reputație proastă pentru serviciul pentru clienți. Aceasta este un mare dezavantaj. Oamenii așteaptă deseori perioade lungi de transfer de bani și acest lucru poate crea probleme atunci când oamenii iau legătura cu serviciile pentru clienți – așteptarea și incertitudinea nu ajută.

Copay

Copay a fost dezvoltat de Bitpay, care a făcut-o incredibil de popular. Este un portofel care are „comoditate” pură, ceea ce înseamnă că este foarte ușor de utilizat! Aspectul – modul în care funcționează aplicația și modul în care utilizatorul o folosește – este foarte simplu.

Cel mai mare avantaj al aplicației Bitpay Copay este că are foarte bună securitate – și setări de confidențialitate puternice -, ceea ce înseamnă că puteți avea încredere în aplicație. Folosește tehnologia de ultimă generație cu semnături multiple de la Bitpay. Este, de asemenea concepute pentru partajare. Acesta este ceea ce îl face cel mai bun portofel criptografic disponibil – puteți partaja cu ușurință cu prietenii și familia, la fel ca un cont de verificare comun!

Tehnologia HD utilizată de Bitpay înseamnă vă puteți restabili portofelul dacă ceva nu merge bine. Aceasta este cea mai bună alegere pentru utilizatorii Apple față de alte tipuri de portofele. De asemenea, este și cel mai bun portofel criptografic Android disponibil.

Cel mai bun portofel de criptomonede: portofelul de criptomonede Copay.

Singurul dezavantaj este legat de serviciul pentru clienți (vedem un model aici, nu-i așa?). Aceasta este o problemă cu toți furnizorii de aplicații / web – multe sunt companii mici și cu sute de mii de utilizatori, astfel încât serviciul pentru clienți este o problemă.

În general, ceea ce am constatat este că portofelele criptografice bazate pe telefon pot fi foarte utile. Există probleme cu securitatea, dar portofelele care utilizează tehnologiile HD și 2FA sunt foarte sigur. Folosesc sisteme de securitate solide și oferă suport rezonabil. Cea mai mare problemă este serviciul pentru clienți – toate exemplele de mai sus au un serviciu pentru clienți destul de mediocru.

Portofelele mobile sunt cu siguranță foarte utile pentru deplasare, dar sunt cel mai bun tip de portofel cu criptomonede? Să verificăm mai întâi pe ceilalți înainte de a decide.

Jaxx Liberty

Jaxx este bogat în tot felul de funcții, versiunea rebranded a Jaxx anterioară este potrivită nu numai pentru telefoane mobile, ci de asemenea, desktop cu extensii web.

Spre deosebire de dezavantajele portofelului menționate anterior, Asistența pentru clienți Jaxx Liberty este unul dintre avantajele sale. Profesioniști bine pregătiți sunt acolo pentru a face experiența utilizatorului și mai lină.

Portofelul vă permite să vă personalizați și să ajustați pentru a afișa doar jetoanele și monedele dorite, nu toate dintr-o dată. Interfața este concepută într-un mod care vă ajută să înțelegeți numerele prin diagrame, tablouri de bord și diagrame.

Cel mai bun portofel de criptomonede: Jaxx.

Pentru a vă menține în siguranță toate bunurile dvs. cripto, Jaxx Liberty vă oferă control deplin asupra cheilor dvs. și puteți importa sau exporta din sau către celelalte portofele. Asta inseamna ca totul depinde de tine, iar portofelul nu se include în sine și nu are nicio responsabilitate pentru acțiunile dvs..

La fel ca orice alt portofel, de asemenea, Jaxx Liberty aplică taxe tranzacțiilor dvs.. Deși merită menționat faptul că aceste taxe nu sunt colectate de portofelul în sine, ele sunt trimise către minerii din rețea.

În concluzie, în ciuda faptului că nu există caracteristici 2-FA, Jaxx Liberty merită cu siguranță atenția dumneavoastră. O interfață ușor de utilizat și asistență pentru clienți bine instruită vă vor răspunde imediat la toate întrebările.

Portofele web

Portofele web nu sunt complet sigure – nu aveți niciodată acces la propriile chei private. În cel mai bun caz, acestea sunt un loc temporar de mutare a criptelor dintr-un loc în altul. Cu toate acestea, este crucial să menționăm că totul se rezumă la întrebarea – cât de mult aveți încredere într-un furnizor?

Coinbase

Unul dintre cei mai fiabili furnizori este Coinbase. După cum sa menționat anterior, are atât software cât și portofele online. Coinbase este un popular schimb de cripte online care vă permite să cumpărați și să vindeți criptomonede cu bani fiduciari (USD, EUR etc.). Când vă cumpărați cripto-ul pe Coinbase, acesta este stocat într-un portofel web Coinbase.

Rău despre portofelele web este că sunt mult mai riscante decât portofelele software – dacă serverul Coinbase este piratat, puteți pierde toată criptomoneda. Cu toate acestea, din câte se știe, Coinbase nu a fost niciodată piratat înainte.

Cel mai bun portofel de criptomonede

În ultimii câtiva ani, Mt. Gox și Coincheck, două platforme criptografice majore au fost piratate. În timpul acestor hack-uri, s-au pierdut criptomonede în valoare de sute de milioane de dolari. Oamenii și-au pierdut cripto și Mt. Compania Gox a dat faliment.

Prin urmare, dacă alegeți să vă stocați criptomonedele în portofele online, ar trebui cel puțin să alegeți un furnizor de încredere. Coinbase este una dintre cele mai fiabile opțiuni.

Pentru a fi clar: aș vrea nu recomandăm să lăsați criptomoneda pe un schimb!

Portofele de hârtie

Portofele de hârtie sunt una dintre cele mai sigure modalități de securizare a criptomonedei – sunt un mod offline de a deține o criptomonedă. Pur și simplu, este literalmente imprimat Coduri QR care reprezintă cheile dvs. publice și private. Această plasă de siguranță offline înseamnă că aveți control absolut asupra investițiilor dvs. în criptomonedă. Acesta este unul dintre cele mai bune formate de portofele criptomonede disponibile!

in orice caz, portofelele de hârtie nu sunt potrivite pentru toată lumea. Dacă tranzacționați zilnic sau săptămânal, să aveți chei de hârtie va deveni foarte dificil de gestionat – veți folosi o mulțime de coduri QR.

Portofelul din hârtie este cel mai potrivit pentru investitorul pe termen lung al criptomonedelor. Dacă intenționați să cumpărați mari, pe termen lung, utilizarea portofelelor de hârtie vă poate oferi liniștea supremă, deoarece este una dintre cele mai sigure modalități de stocare a criptomonedei!

Cel mai bun portofel de criptomonede: portofel de hârtie Bitcoin.

Servicii precum BitcoinPaperWallet.com permite utilizatorilor să imprime portofele de hârtie Bitcoin pentru cea mai bună soluție offline de stocare Bitcoin. Puteți cumpăra un portofel de hârtie offline, rezistent la manipulare, cu disponibilitate completă a codului QR. Servicii precum BitcoinPaperWallet.com pot asigura securitatea investițiilor Bitcoin pe termen lung.

Trebuie să rețineți că portofelele de hârtie trebuie să fie depozitate în siguranță. Orice daune cauzate de apă, mediu sau incendiu ar putea duce la pierderea completă a cripto-ului dvs. Ați putea pierde totul – dar acest lucru este valabil pentru toate portofelele, dacă sunt sparte sau pierdute.

Este despre fiind responsabil – grijă de codurile tale. Dacă este posibil, vă recomandăm să păstrați o copie a portofelului dvs. de hârtie cu un membru de familie de încredere. În acest fel, aveți o copie de rezervă a cheii dvs. private dacă originalul este pierdut sau deteriorat.

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Concluzie & Recomandări

Acest ghid a încercat să reunească toate portofelele disponibile pentru investitorii în criptomonede. Fiecare investitor, comerciant și utilizator criptografic va avea nevoie de un portofel, așa că depinde de dvs. să alegeți cel mai bun portofel de criptomonede..

Ceea ce am descoperit a fost că „portofelele fierbinți” nu sunt 100% sigure – sunt bune doar pentru meserii mici. Exemple de „portofele fierbinți” includ portofelele software desktop și portofelele bazate pe aplicații / web. "Portofele reci", pe de altă parte, sunt mult mai bune pentru deținerea criptomonedelor pe termen lung. Exemple de portofele reci includ portofelele de hârtie și hardware.

Tabel: Caracteristicile de securitate ale Ledger Nano S și ale portofelului Coinbase

Iată lista celor mai bune portofele criptomonede pe care le-am inclus în acest articol:

Eu cred portofelele hardware sunt cel mai bun tip de portofel cripto, cu portofele de hârtie nu departe!

Asigurați-vă că vă gândiți la securitatea portofelului înainte de a ajunge ca victimă și de a vă pirata portofelul, așa cum a făcut-o Cody Brown! Nu doriți ca criptomoneda dvs. câștigată cu greu să fie furată, nu-i așa? Asumați-vă responsabilitatea, utilizați servicii de portofel bune și păstrați-vă criptotipul în siguranță!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me