Lumea criptomonede este cu adevărat unul interesant. Încă de la înființarea Bitcoin, au apărut diverse proiecte deosebite, aici și acolo. Unul dintre cele mai unice dintre aceste proiecte este Dogecoin – dacă sunteți un entuziast DOGE, veți fi bucuroși să știți că, în această listă, vom căuta cel mai bun portofel Dogecoin al anului!

Fiind la fel de unic pe cât este, te-ai aștepta ca Dogecoin să aibă unele … Ei bine, opțiuni de stocare mai puțin obișnuite. Cu toate acestea, adevărul este de fapt din contră – DOGE este o criptomonedă foarte iubită, și astfel, o parte din cele mai bune portofele criptografice de pe piață oferă suport pentru monedă!

Lista noastră de astăzi va arăta astfel:

Cele mai bune portofele Dogecoin: Ce este Dogecoin?

Înainte de a intra în interiorul și ieșirea din cele mai bune portofele Dogecoin, este o idee bună să aveți o reîmprospătare rapidă a ceea ce este de fapt DOGE și ce se întâmplă cu proiectul atrage oamenii spre el.

Acum, adevărul să fie spus, Dogecoin este unic – Nu folosesc acest cuvânt ușor. În timp ce majoritatea alte proiecte de criptomonede au câteva obiective specifice, de ultimă generație pe care își propun să le îndeplinească (sau unele probleme specificate pe care doresc să le rezolve), DOGE este diferit. Foarte diferit, de fapt.

Dogecoin a fost creat ca o criptomonedă de glumă. De aici și numele său, de aici și reputația din spatele acestuia. Nu există cauze nobile care să fie interesate de comunitatea din spatele DOGE – pentru lipsa unui termen mai bun, este o „criptomonedă troll”.

Cel mai bun portofel Dogecoin: un Dogecoin pe tastatură.

Totuși, așa stau lucrurile, de ce atât de mulți oameni caută portofele Dogecoin și modalități de a cumpăra DOGE??

Vedeți, în timp ce criptomoneda este o glumă (la propriu), există o dihotomie destul de interesantă aici. Comunitatea Dogecoin este una dintre cele mai active si bine… Comunicativ grupuri criptografice pe care le veți întâlni!

Mai mult decât atât, faptul că aceștia sunt activi nu este doar un truc. Pasionații de DOGE participă la evenimente de strângere de fonduri, proiecte comunitare, și diverse acte caritabile. Deși risc să folosesc excesiv expresia, aceasta nu poate fi exagerată – este un fenomen foarte unic în lumea criptografică!

Rețineți, totuși, că, din moment ce Doge este un proiect de criptare atât de ciudat, acesta vine cu câteva povești de avertizare. Moneda este iubită de pompe și basculante – persoanele cărora le place să manipuleze piața, umflă artificial prețul unei criptomonede specifice și apoi își aruncă toate monedele, astfel prăbușindu-și prețul exponențial.

Cel mai bun portofel Dogecoin: un Dogecoin în fața unui grafic de sfeșnic.

Asigurați-vă că nu cădeați pradă unor astfel de jucători greșeli! Cel mai bun pariu este să stabiliți un obiectiv specific de ce ați dori să investiți în Dogecoin, și apoi utilizați serviciile celor mai bune portofele Dogecoin de acolo. Nu lăsați terți să vă influențeze opiniile – faceți-vă cercetările și fiți sârguincioși!

Deci, atunci – am stabilit ce este Dogecoin și pentru ce se utilizează în principal criptomoneda din spatele acesteia. În mod firesc, totuși, oricine dorește să cumpere niște DOGE va avea nevoie un portofel de încredere să păstreze monedele! Exact despre asta suntem aici pentru a discuta – să începem prin a arunca o privire asupra diferitelor tipuri de portofele Dogecoin care există acolo.

Tipuri de portofele Dogecoin

La fel ca multe alte criptomonede de pe piață, Dogecoin poate fi stocat în o gamă largă de portofele diferite – am stabilit deja asta. Cu toate acestea, după cum probabil puteți ghici, nu toate portofelele sunt create egale – unele vor fi mai bune decât altele, fie din punct de vedere al securității, fie pur și simplu al preferințelor personale ale utilizatorilor.

În general, ar trebui să știți că există două tipuri mari de portofele disponibile pentru a fi accesate și utilizate – cele calde și reci. Să explorăm ce înseamnă acești termeni, în mod specific, astfel încât, atunci când ajungem să listăm cele mai bune portofele Dogecoin, să fiți conștienți de ce este vorba..

Portofele fierbinți – convenabile și accesibile

Un „portofel fierbinte” este un tip de portofel criptomonedă care menține o conexiune constantă la internet. Definiția în sine este destul de largă, la fel și categoria – ar putea fi un portofel fierbinte o aplicație mobilă, o extensie de browser, software descărcabil, sau orice altceva între ele.

Marea majoritate a entuziaștilor cripto cu care trebuie să comunicați vă vor spune probabil că utilizează un portofel fierbinte pentru nevoile lor de stocare a cripto – inclusiv DOGE. Acest lucru se datorează gamei largi de aceste portofele disponibile – așa cum veți vedea în doar un minut, depozitarea frigorifică are o selecție de opțiuni mult mai puțin variată.

Acum, atunci – ceea ce face ca portofelele fierbinți să fie atât de populare?

Cel mai bun portofel Dogecoin: un Dogecoin în fața unei mașini de jucărie.

Ei bine, indiferent dacă sunteți în căutarea celui mai bun portofel pentru Dogecoin sau orice altă criptomonedă, probabil primul lucru pe care îl veți observa este factorii de accesibilitate și comoditate ai acestor portofele. Sincer, portofelele fierbinți sunt disponibile pentru toată lumea și pentru oricine!

Ce vreau să spun prin asta este că portofelele fierbinți sunt de obicei complet gratuit de utilizat, și poate fi înființat în câteva minute. Fie că este vorba despre un portofel bazat pe schimb sau unul software, acestea sunt de obicei însoțite de instrucțiuni clare și concise, și sunt foarte simplu de început.

Din punct de vedere al comodității, dacă alegeți un portofel fierbinte ca opțiuni pentru cel mai bun portofel Dogecoin al anului, puteți fi sigur că veți putea accesați-vă fonduri, verificați soldurile, și face trimite și a primi comenzi printr-o simplă apăsare de buton! Acest lucru este valabil mai ales în cazul portofelelor mobile Dogecoin – întrucât avem telefoanele noastre cu noi oriunde mergem, veți avea întotdeauna DOGE-ul cu dvs.!

Cel mai bun portofel Dogecoin: o grămadă de Dogecoins.

Totuși, portofelele fierbinți vin cu un compromis. Pe scurt, nu vor fi niciodată la fel de sigure ca stocarea criptomonedelor la rece – pur și simplu așa este. Totul se rezumă la întregul lucru „conectat la internet” – cu o conexiune web constantă, hackerii au o mulțime de oportunități de a încălca securitatea unui portofel fierbinte și de a vă fura fondurile în acest proces..

Bineînțeles, acest lucru nu se întâmplă în zilele noastre, dar se întâmplă totuși. Acestea fiind spuse, însă, exact aici intră portofelele reci.

Portofele reci – Securitate și fiabilitate

Portofele reci sunt acele opțiuni de stocare criptografică care nu aveți o conexiune constantă la internet – după definiția portofelului fierbinte, probabil că l-ați văzut venind.

Totuși, este adevărat – singura dată când v-ați conecta portofelul rece la web este când doriți transferați-vă fondurile, sau cumpărați mai multe cripto.

Tabel: Caracteristicile de securitate ale Ledger Nano X și Trezor Model T

Acum, când căutați cel mai bun portofel Dogecoin, vă puteți aștepta cu siguranță că portofelele reci vor apărea destul de frecvent. Acesta este de fapt cazul majoritatea celorlalte criptomonede, de asemenea – indiferent care ar putea fi moneda, dacă un portofel rece îl susține, va fi recomandat.

Vedeți, portofelele reci oferă utilizatorilor caracteristici de securitate fără precedent. Fie că este un hardware dispozitiv, un portofel de hârtie, sau orice altceva, portofelele reci sunt obligate să vă ofere „cel mai bun bang pentru dolarul dvs.”.

Apropo de care …

Cel mai bun portofel Dogecoin: un dispozitiv hardware de criptomonedă pe tastatură (Ledger Nano S).

Unul dintre principalele lucruri care descurajează oamenii de la utilizarea portofelelor reci este prețul cu care vin aceste dispozitive. Nu este ceva de care ar trebui să vă faceți griji în ceea ce privește portofelele de hârtie, dar, în același timp, acestea sunt opțiunile de depozitare frigorifică cu cea mai mare nișă, deci nu sunt prea relevante pentru această discuție.

În afară de preț, singurul motiv pentru care unii oameni ar putea prefera un portofel online Dogecoin decât unul rece se datorează curba de învățare abruptă care vine cu unele dispozitive hardware. Dacă DOGE este prima criptomonedă pe care o dețineți, poate fi dificil să vă dați seama de unele complexități ale anumitor portofele hardware. Cu siguranță nu toate, atenție!

Acestea fiind spuse, în acest moment, ar trebui să știți acum mai multe despre portofelele calde și reci și principalele diferențe dintre ele. Fără alte întrebări, să trecem la discuții cele mai bune portofele Dogecoin de pe piață, și văzând cum se compară între ei!

1. Ledger Nano X – Cel mai bun portofel rece pentru depozitarea Dogecoin

Clasează pe locul 1 din 7 schimburi criptografice

Ledger Nano X Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Poate fi gestionat de pe dispozitivul mobil
 • + Foarte sigur
 • + Suportă peste 1500 de criptomonede
 • + Design confortabil

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Relativ scump

Viziteaza site-ul

Ledger Nano X este unul dintre cele mai populare portofele reci de pe piață. S-ar putea merge de departe până să susținem că este cel mai popular portofel rece – acest lucru este adevărat atât în ​​ceea ce privește Dogecoin, cât și alte cryptos, de asemenea.

Există destul de multe aspecte care atribuie și acest lucru.

Pentru început, dacă sunteți în căutarea celui mai bun portofel Dogecoin, probabil că sunteți preocupat de Securitate din monedele tale DOGE, nu? Ei bine, dacă acesta este cazul, atunci Nano X este o alegere perfectă! Ofera niveluri de securitate fără precedent.

Pe măsură ce configurați Nano X, vi se va solicita acest lucru creați un cod PIN pe care va trebui să îl introduceți de fiecare dată când doriți să accesați activele digitale. Aceasta este însoțită de o sămânță de recuperare de 24 de cuvinte – dacă îți uiți codul PIN la un moment dat, vei putea totuși să-ți recuperezi Dogecoins cu această sămânță!

Cel mai bun portofel Dogecoin: Ledger Nano X.

Ledger nu deține cheile dvs. private – un alt punct uriaș care merită luat în considerare în timp ce alegeți cel mai bun portofel pentru Dogecoin. Ceea ce înseamnă asta este că este portofelul neprivative de libertate – monedele tale îți aparțin cu adevărat!

Dogecoin este, de asemenea, susținut de Ledger Live – interfața cu utilizatorul Ledger Nano X. Este o interfață de utilizare foarte bine concepută care vă ajută să vă gestionați monedele și jetoanele și, de asemenea, să trimiteți, să primiți și chiar mizați unele active cu ușurință, de asemenea.

În ceea ce privește portofelul în sine, este cu adevărat bine făcut, și caracteristici un robust, design durabil. Deși unii oameni ar putea considera că este un pic prea voluminos pentru gustul lor, nu este cu adevărat o problemă dacă nu intenționați să îl purtați cu voi oriunde mergeți.

Ledger Nano X vă va costa în jur de 119 dolari, și vino cu transport gratuit în majoritatea zonelor lumii. Desigur, acesta este un preț foarte mare, dar cu siguranță reprezintă calitatea pe care o primiți – un preț mic de plătit pentru unul dintre cele mai bune portofele pentru Dogecoin! Doar asigurați-vă că cumpărați Nano X de pe site-ul oficial al companiei.

Vizitați Ledger Nano X

…sau citiți recenzia noastră Ledger Nano X

2. Trezor Model T – Uimitor pentru pasionații de securitate

Clasează pe locul 2 din 7 schimburi de cripto

Trezor Model T Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Securitate de top
 • + Interfață utilizator cu ecran tactil
 • + Ușor de configurat
 • + Suportă aproximativ 1000 de active criptografice

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Design voluminos
 • Scump

Viziteaza site-ul

Trezor este una dintre cele mai importante mărci de portofele reci din lumea criptomonedelor. Produsele companiei pot fi găsite în mod constant pe liste cu cele mai bune portofele criptomonede – în mod natural, pot fi considerați și printre cele mai bune portofele Dogecoin!

Acest lucru este valabil mai ales cu modelul Trezor T – cel mai recent și mai mare din Trezor.

Portofelul prezintă câteva aspecte distincte pe care orice iubitor de DOGE le va aprecia cu siguranță.

Pentru început, Modelul T este cu siguranță unul dintre cele mai sigure portofele criptomonede pe care banii le pot cumpăra. Este echipat cu toate caracteristicile de securitate de top, și folosește unele apărări practic incasabile. Funcții de rezervă, solicitări de actualizare a firmware-ului, coduri PIN – îl numiți, Trezor îl are!

Cel mai bun portofel Dogecoin: Trezor Model T.

Deși este posibil să nu fie un beneficiu direct pentru deținătorii de Dogecoin, merită menționat acest lucru Modelul T acceptă o gamă foarte largă de altcoins și jetoane criptografice, de asemenea. Deci, dacă sunteți un entuziast cripto, în general, s-ar putea să îl găsiți foarte comod, având capacitatea de a ține cele mai multe monede într-un singur portofel.

Designul fizic real al modelului T este … Ei bine, este un succes sau o dorință. Nu se argumentează că portofelul este durabil și bine făcut – este evident. De asemenea, are caracteristici funcționalitatea ecranului tactil, ceea ce este o vedere foarte rară de văzut! Cu toate acestea, deși poate fi cel mai bun portofel Dogecoin, unii utilizatori susțin că este prea voluminoase pentru propriile lor preferințe personale.

Din punct de vedere al prețurilor, Trezor Model T este de fapt destul de scump. Te va costa în jur de 169 dolari, ceea ce îl plasează pe lista celor mai prețioase portofele criptografice pe care le pot cumpăra și banii! Acestea fiind spuse, majoritatea clienților companiei par să fie de acord cu asta raportul calitate preț VS verifică – grozav!

Vizitați Trezor Model T

…sau citiți recenzia noastră Trezor Model T.

3. Ledger Nano S – Perfect pentru începătorii Dogecoin

Clasează pe locul 3 din 7 schimburi criptografice

Recenzie portofel Ledger Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Super sigur
 • + Protecție împotriva daunelor fizice
 • + Suportă mai mult de 1500 de monede și jetoane

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Relativ scump

Viziteaza site-ul

Cum probabil știți, Ledger este o companie de portofele de criptomonede hardware. In timp ce modelul Nano X pe care îl oferă publicului larg este cel mai frecvent concurent pe listele cu cele mai bune portofele Dogecoin (această listă nu este, desigur, nici o excepție), marca are și un alt portofel de oferit clienților – Ledger Nano S.

Nano S este portofelul hardware emblematic de la Ledger. Adesea argumentez acest punct, dar cred cu adevărat că acest portofel special este una dintre cele mai bune opțiuni pentru persoanele care abia încep cu cripto, și vreau să duc lucrurile la un alt nivel. Dogecoin nu face excepție aici.

Vedeți, Nano S este un portofel hardware perfect pentru începători. Este dotat un design mic și discret – semnificativ mai mic decât cel al modelului Nano X. Acest lucru, la rândul său, înseamnă că veți putea purtați-o fără a risca prea mult ca cineva să o observe și să o recunoască. Faptul că portofelul hardware arată ca un stick USB este un bonus suplimentar!

Cel mai bun portofel Dogecoin: Ledger Nano S.

Nano S acceptă Dogecoin pe deplin. Veți putea magazin, trimite, și primește DOGE-ul tău, fara intrebari. Tot ce trebuie să faceți după achiziționarea și primirea Ledger Nano S este pur și simplu configurați dispozitivul, și instalați aplicația Dogecoin pe portofel. Procesul este relativ rapid și destul de simplu de urmat.

DOGE este, de asemenea, pe deplin acceptat de Ledger Live – interfața de utilizare a portofelului hardware în cauză. Veți putea verifica Dogecoins-urile dvs. atât de pe un computer desktop sau laptop, cât și de pe dispozitivul dvs. mobil, fără probleme.

Printre cele mai bune caracteristici ale Ledger Nano S se numără și faptul că este și el un portofel hardware foarte accesibil! Cumpărând-o de la site-ul oficial al companiei (singurul loc de unde ar trebui să îl cumpărați, atenție), vă va costa în jur de 59 USD – acesta este un preț uimitor pentru un produs atât de de înaltă calitate!

Vizitați Ledger Wallet

…sau citiți recenzia noastră Ledger Wallet

4. Trezor One – Un portofel de hardware bine realizat

Clasează # 4 din 7 schimburi de cripto

Trezor Wallet Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Securitate de top
 • + Un portofel cripto foarte cunoscut
 • + Deține un număr imens de criptomonede
 • + Actualizări constante de firmware

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Scump
 • A fost supus accesului neautorizat anterior

Viziteaza site-ul

Trezor One este versiunea mai veche a unuia dintre portofelele hardware de top din industria cripto – modelul T. După cum probabil ați observat, ambele modele și-au găsit drumul pe lista noastră cu cele mai bune portofele Dogecoin.

Acum, faptul că Trezor One este portofelul mai vechi și că există o versiune nouă și îmbunătățită disponibilă nu înseamnă că este învechit. Dimpotrivă – modelul Trezor One are încă un grup foarte specific de entuziaști cripto la care se adresează!

Pentru început, într-un mod Trezor adevărat, vă puteți aștepta la această opțiune a celui mai bun portofel pentru Dogecoin foarte sigur. Are funcționalitate avansată a codului PIN care, pe lângă o conexiune USB limitată, împiedică furarea monedelor DOGE de către un keylogger sau alte programe malware care pot fi prezente pe computerul dvs..

Cel mai bun portofel Dogecoin: Trezor One.

Dispozitivul în sine este de fapt destul de mic și subțire, mai ales atunci când îl comparați cu versiunea mai nouă. Acestea fiind spuse, este încă foarte robust – nu trebuie decât să deschizi cutia și să ții Trezor One în mâinile tale pentru a realiza asta.

Portofelul hardware în cauză este, de asemenea actualizat constant de diferite actualizări și caracteristici ale firmware-ului. Acest lucru demonstrează doar că Trezor lucrează cu greu când vine vorba de menținerea securității activelor dvs. actualizate și în concordanță cu tendințele tehnologice și criptografice moderne.

În cele din urmă, Trezor One vine cu un preț foarte decent, de asemenea! Vă puteți aștepta ca portofelul să vă coste în jur de 59 USD. În comparație cu modelul T, acesta este un preț excelent! Doar asigurați-vă, ca de obicei, să cumpărați numai produsele Trezor de pe site-ul oficial al companiei – nu aveți niciodată încredere în comercianții cu amănuntul terți, deoarece ar putea să vă vândă un dispozitiv defect!

Vizitați Trezor

…sau citiți recenzia noastră Trezor

5. KeepKey – O alternativă de portofel hardware Dogecoin

Clasează pe locul 5 din 7 schimburi criptografice

Recenzie KeepKey Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Portofel hardware securizat
 • + Ușor de folosit
 • + Preț atractiv

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Suportă doar 40 de criptomonede
 • Poate fi greu de transportat

Viziteaza site-ul

KeepKey este, desigur, un nume destul de comun în industria portofelelor de criptare hardware. Deși cu siguranță nu este la fel de popular ca, să zicem, a Ledger sau Trezor dispozitiv, KeepKey are cu siguranță încă un loc destul de solid și un caz de utilizare!

Este, de fapt, un portofel rece – un dispozitiv hardware pe care l-ați folosi pentru a vă stoca Dogecoins-urile. O singură privire la această listă vă va arăta asta DOGE este destul de popular cu portofelele reci, în general – acesta este, totuși, un lucru absolut uimitor!

Acum, atunci – care este afacerea cu KeepKey și de ce este considerat de unii cel mai bun portofel Dogecoin?

Ei bine, pentru a începe, KeepKey oferă utilizatorilor săi câteva caracteristici de securitate optime. Portofelul folosește ceva cunoscut sub numele de un generator de cod PIN aleatoriu. Sincer, va genera un PIN diferit în anumite momente din timp, când încercați să vă accesați fondurile. Acesta este un instrument preventiv uimitor atunci când vine vorba activități de keylogging și viruși care ar putea fi prezent pe computer.

Cel mai bun portofel Dogecoin: KeepKey.

KeepKey vă permite, de asemenea, să setați o frază de recuperare – o combinație de 24 de cuvinte care vă va permite să vă recuperați fondurile, dacă ați pierde accesul la dispozitivul dvs. sau dacă ar apărea o altă eroare.

Portofelul în sine este … Interesant. Cu siguranță are un design unic, sigur! Cu toate acestea, unii utilizatori își exprimă sentimentul că dispozitivul este pur și simplu prea voluminoase. Adevărat, dacă căutați cel mai bun portofel Dogecoin, s-ar putea să apreciați ceva mai discret.

Pe de altă parte, probabil că nu intenționați să purtați tot timpul portofelul hardware cu dvs., deci este posibil să nu fie o problemă. Oricare ar fi cazul, un lucru este sigur – KeepKey prezintă cu siguranță un design interesant!

Totuși, cea mai bună parte este că este de fapt unul dintre cele mai accesibile portofele hardware de pe piață! În momentul scrierii acestei liste cu cele mai bune portofele Dogecoin, KeepKey vă va costa în jur de 49 USD. Acesta este un preț uimitor, în special pentru un portofel bine facut ca KeepKey! Oricine caută cel mai bun portofel pentru Dogecoin ar trebui să verifice cu siguranță produsul în cauză.

Accesați KeepKey

…sau citiți recenzia noastră KeepKey

6. Binance – Pentru comercianții entuziaști Dogecoin

Clasează pe locul 6 din 7 schimburi criptografice

Binance Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + O platformă de schimb de cripte foarte cunoscută
 • + Peste 100 de criptomonede diferite disponibile pentru tranzacționare
 • + Autentificare cu doi factori

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Ar putea fi puțin dificil pentru pasionații de cripto-începători

Viziteaza site-ul

Dacă sunteți familiarizați lumea criptomonedelor, probabil ai auzit despre Binance. Este una dintre cele mai populare platforme de schimb criptografic acolo!

Da, ai citit bine – un schimb de cripto. Cu toate acestea, este un schimb care poate acționa și ca un portofel online Dogecoin. Și unul destul de bun, la asta!

Binance este, desigur, un portofel fierbinte, în ceea ce privește stocarea DOGE. V-ați păstra monedele în contul dvs. Binance, care acționează pur și simplu ca un portofel.

Mulți utilizatori și DOGE hodlers vă vor spune că ar trebui să fie stocarea Dogecoin ca aceasta temporar – că ar trebui să optați întotdeauna să cumpărați un portofel hardware criptomonedă, și transferați fondurile către acesta cât mai curând posibil. Ei bine, asta este complet corect – cu toate acestea, stocarea DOGE-ului dvs. pe Binance are unele beneficii demne de menționat.

Aceste beneficii vor fi imediat clare pentru deținătorii de DOGE care intenționează să o facă tranzacționați activ monedele lor, cu speranțe de realizând profit în timp ce face acest lucru. Dacă tu însuți ești comerciant (sau te străduiești să devii unul), Binance ar putea fi cel mai bun portofel Dogecoin pentru tine.

Cel mai bun portofel Dogecoin: Bianance.

Portofelul de schimb oferă utilizatorilor săi o selecție imensă de perechi de tranzacționare diferite – sunt incluse cele care se referă la DOGE. Nu va trebui să vă faceți griji că nu aveți șansa vindeți sau tranzacționați Dogecoins – sincer, Binance oferă multe oportunități de a face acest lucru.

În plus, dacă decideți să utilizați acest portofel online Dogecoin, veți putea efectuați toate tranzacțiile dvs. în câteva secunde. Vedeți, monedele voastre vor fi punct de vedere tehnic să fie localizat pe bursă – dacă doriți să le tranzacționați, nu va trebui să efectuați unele procese de transfer de la un portofel la altul sau pur și simplu către Binance.

În cele din urmă, merită să recunoaștem faptul că Binance este considerat pe scară largă a fi unul dintre cele mai bune schimburi de criptomonede de pe piață ne spune ceva despre partea de securitate a bursei, de asemenea. Sincer, este o platformă foarte sigură și fiabilă – DOGE-ul dvs. ar trebui să fie sigur!

Dacă sunteți interesat să încercați Binance pentru dvs., îl puteți verifica Aici.

Vizitați Binance

…sau citiți recenzia noastră Binance

7. Kraken – Un portofel de schimb Dogecoin foarte sigur

Clasează pe locul 7 din 7 schimburi criptografice

Kraken Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Sigur și fiabil
 • + Taxe mici
 • + A fost acceptată o cantitate bună de valute fiduciare

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Nu este cel mai util serviciu pentru clienți

Viziteaza site-ul

Kraken este, în primul rând, o platformă de schimb de criptomonede. Ceea ce înseamnă acest lucru este că puteți tranzacționa și schimba diverse cripte pe site – DOGE nu face excepție.

Cu toate acestea, Kraken poate acționa perfect un portofel online Dogecoin, pe lângă faptul că este un schimb.

Modul în care funcționează este destul de simplu. Tu ai două alegeri mari – unul când dețineți deja niște Dogecoins și altul în care încă nu aveți DOGE, dar ați decis că doriți să investiți în acesta.

Dacă aveți deja câteva Dogecoins la dispoziție, în funcție de locul în care se află, puteți transferați-le cu ușurință în contul dvs. Kraken (presupunând că ați creat una, adică). La fel ca orice alt schimb de criptomonede de ultimă generație, pur și simplu ați naviga la partea de portofel (stocare) a contului dvs. și ați genera un portofel DOGE de acolo.

Cu toate acestea, dacă tot nu dețineți Dogecoins și căutați cel mai bun portofel Dogecoin pentru a vă începe călătoria criptografică cu piciorul potrivit, procesul va fi și mai simplu. Sincer, tot ce trebuie să faci este înregistrați-vă pe Kraken, și apoi cumpărați niște Dogecoins – acestea vor fi finanțate automat în contul dvs. Kraken și îl puteți lua de acolo!

Cel mai bun portofel Dogecoin: Kraken.

Acum, am stabilit că Kraken este simplu de utilizat, și că vă puteți stoca Degecoins pe platformă. Cu toate acestea, trebuie încă să discutăm în primul rând întrebarea de ce ați dori să o faceți.

Vedeți, Kraken este vorba despre o singură caracteristică – Securitate. Poate fi numit cu ușurință unul dintre cele mai sigure site-uri de schimb de criptomonede de pe piață! Fie că este Certificate SSL și confirmări de autentificare, sau 2FA și servicii de depozitare frigorifică, puteți fi sigur că Kraken vă va proteja cryptos destul de ferm.

Ultima parte este și ea crucială! Kraken stochează până la 95% din fondurile utilizatorilor săi pe dispozitive de depozitare frigorifică – gândi Ledger sau Trezor, dar la nivel major, corporativ. Aceasta este absolut fantastic, deoarece înseamnă că niciun hacker nu va putea ajunge la Dogecoins!

Dacă sunteți interesat de ceea ce Kraken are de oferit și credeți că această platformă specială de schimb de cripte ar putea fi cel mai bun portofel Dogecoin pentru dvs., asigurați-vă că verificați Aici.

Vizitați Kraken

…sau citiți recenzia noastră Kraken

Concluzii

Dacă ați ajuns până acum, aș dori să vă mulțumesc că ați ieșit cu mine prin lista celor mai bune portofele Dogecoin din anul în curs!

Ce-i drept, așa cum probabil puteți spune singur, lista oferă puțină varietateportofele reci dominați-l, cu stocarea DOGE bazată pe schimb care vine pe locul doi. Cu toate acestea, acest lucru are sens din cauza a două motive.

Pentru inceput, Dogecoin este destul de popular – datorită popularității sale, multe portofele reci susțin moneda fără probleme. Acordat că stocarea criptografică hardware va fi întotdeauna „calea de urmat” până la Securitate nu este de mirare că prezența portofelului rece este atât de dominantă în lista noastră de mai sus.

Tabel: Pro și contra Ledger Nano X și Trezor Model T

Acestea fiind spuse, totuși, există și aspectul comoditate să ia în considerare, de asemenea. Nu toată lumea ar putea fi un investitor DOGE pe termen lung, care este gata să-și păstreze monedele pentru anii următori. Unii oameni ar putea prefera să ia calea activă de tranzacționare – într-o situație ca aceasta, utilizarea serviciilor unui portofel rece ar putea fi un pic greoaie și consumatoare de timp.

Aici, portofelele fierbinți sunt de preferat. Acest lucru este valabil mai ales cu portofele Dogecoin pe bază de schimb – vă permit să vă păstrați monedele într-un mediu sigur (presupunând că utilizați serviciile un schimb criptografic de top, adică) și, de asemenea, schimbați-le în orice moment dat. Grozav!

Una peste alta, fie că este Ledger Nano X sau Binance, Sper că ați reușit să găsiți cel mai bun portofel Dogecoin pentru dvs. Vă mulțumesc încă o dată pentru citire și vă doresc mult succes în toate aventurile dvs. legate de DOGE. Noroc, și până data viitoare!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me