Dacă decideți să faceți o investiție în criptomonede, ar trebui să fiți conștienți de încălcările de securitate care se întâmplă în continuare din cauza portofelelor criptografice care nu au securitate. Numai în 2019 au fost furate criptovalute în valoare de peste 4 milioane de dolari. Nu numai atât, informațiile private ale a mii de oameni au fost amenințate anul trecut. Având în vedere aceste aspecte, obținerea celui mai bun portofel EOS este o necesitate.

EOS este Cea mai populară a 17-a criptomonedă cu o capitalizare de piață de aproape 2,5 miliarde de dolari. Scopul principal al creării acestei criptomonede a fost de a permite dezvoltatorilor să creeze DApp-uri (aplicații descentralizate) în cel mai simplu mod.

Puterile criptomonedei EOS EOSIO care este un platformă open-source blockchain care permite efectuarea de tranzacții transparente și rapide, precum și scalabilitate. EOS are o bază imensă de fani și poate fi o investiție foarte bună pe termen lung. Acestea fiind spuse, dacă doriți să vedeți ce vă rezervă viitorul, ar trebui să vă procurați cel mai sigur portofel EOS.

După efectuarea unor cercetări amănunțite, am realizat o listă cu cele mai bune portofele EOS. Aici sunt primele 7 portofele pentru stocarea acestei criptomonede despre care veți afla mai multe:

Înainte de a ne concentra pe fiecare dintre aceste portofele, să aflăm ce fel de opțiuni există.

Cel mai bun portofel EOS: ce tip de portofele există?

Pentru a alege cel mai bun portofel EOS pentru dorințele și nevoile dvs., ar trebui mai întâi să fiți conștienți de diferite tipuri de portofele care pot fi găsite pe piață.

Există 4 tipuri principale:

 • Portofele online
 • Portofele software
 • Portofele hardware
 • Portofele de hârtie

Fiecare dintre ele are diferite argumente pro și contra. Veți găsi mai jos toate informațiile necesare.

Portofele online

Portofele online sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de portofele web. Unul dintre principalele avantaje ale acestor portofele este uzabilitate. Accesarea lor este la fel de ușoară ca și conectarea la internet. Acești furnizori stochează cheile dvs. private pe serverele lor, ceea ce înseamnă că este și el plăți ușoare.

Deși utilizabilitatea este importantă, există și o majoritate dezavantaj asociate portofelelor online – Securitate. Deoarece astfel de furnizori de portofele cripto stochează cheile dvs. private pe serverele lor, online, securitatea dvs. va fi compromis în cazul în care aceste servere sunt sparte.

În general, astfel de portofele EOS sunt recomandate numai celor care stochează cantități mici de monede digitale.

Portofele software

La fel ca portofelele online, portofele software tind să fie foarte ușor de utilizat și de navigat. În majoritatea cazurilor, acestea sunt complet gratuite, tot ce aveți nevoie este să descărcați un aplicație mobilă sau desktop. Acestea vă permit să accesați și criptomonedele dvs. și să efectuați tranzacții oriunde și oricând, atâta timp cât sunteți conectat la internet.

Tabel: Principalele caracteristici ale portofelului Coinbase și Electrum

Totuși, astfel de portofele sunt cunoscute și sub numele de portofele „fierbinți”, deoarece trebuie să vă conectați la internet pentru a le utiliza. Sunt mai predispuse la hacking și alte vulnerabilități în comparație cu portofelele „reci”.

Portofele hardware

Portofele hardware, de asemenea cunoscut ca si portofele reci, sunt considerate a fi cele mai sigure portofele EOS. Când utilizați astfel de portofele, cheile dvs. private sunt stocate offline, ceea ce înseamnă că, chiar dacă informațiile dvs. private sunt amenințate, hackerii încă nu vor putea accesa cheile dvs. private.

Unele portofele hardware tind să fie scumpe, cu toate acestea, ar trebui să vă gândiți la asta ca plătind propria securitate. Sunt și ei nu la fel de ușor de utilizat ca online sau software, dar toate vin cu instrucțiuni și există întotdeauna un serviciu pentru clienți pe care îl puteți contacta.

Cel mai bun portofel EOS: portofel rece - Ledger.

Nu există nicio îndoială că portofelele hardware sunt cel mai recomandat când vine vorba de stocarea criptomonedelor. Este mai bine să plătiți 50 sau 100 USD o singură dată decât să vă pierdeți toate activele în cazul în care confidențialitatea vă este compromisă. Acestea fiind spuse, pe lista celor mai bune portofele EOS, veți găsi 4 portofele hardware din care să alegi.

Portofele de hârtie

Ultimele și cele mai puțin populare sunt portofelele de hârtie. Folosirea portofelelor de hârtie este atât de diferită de metodele anterioare de stocare a criptomonedelor. Dacă alegeți un astfel de tip de portofel, va trebui scrie cheile tale private și publice pe o bucată de hârtie. Veți avea nevoie de cheile dvs. publice de fiecare dată când efectuați o tranzacție.

Desigur, acesta este un metoda non-tehnică pentru stocarea EOS, dar este, de asemenea una dintre cele mai sigure. Desigur, îi lipsește comoditatea și aveți probleme în cazul în care pierdeți acea bucată de hârtie.

Un astfel de tip de portofel este potrivit pentru cei care consideră EOS ca un investiție pe termen lung. Totuși, nu va fi potrivit pentru comercianții zilnici.

Acum, că sunteți conștienți de diferite tipuri de portofele pentru stocarea EOS, este timpul să aflați mai multe despre cele mai bune portofele EOS.

Top 7 portofele EOS

Când alegeți cel mai bun portofel EOS, există mai multe aspecte de care ar trebui să țineți cont:

 • SECURITATE. Acesta este cel mai crucial aspect, ar trebui să aflați întotdeauna cât de ușor ar fi să furați criptomonede dintr-un portofel.
 • Mobilitate. Este posibil să pierzi un portofel? Dacă da, cât de dificil ar fi procesul de recuperare a activelor dvs.? De asemenea, ar trebui să puteți accesa portofelul cu ușurință atunci când este necesar.
 • Utilizare. Cel mai bun portofel EOS ar trebui să fie ușor de utilizat și să aibă o interfață clară. Chiar și atunci când vine vorba de portofele hardware, există opțiuni ușor de navigat.
 • Monede acceptate. Este întotdeauna mai bine atunci când un portofel acceptă un număr mare de criptomonede. Acest lucru vă permite să aveți mai multe posibilități atunci când faceți investiții. Desigur, din moment ce sunteți în căutarea celui mai bun portofel EOS, cel mai important lucru la care trebuie să acordați atenție este dacă portofelul acceptă moneda EOS.

Fiecare portofel are propriile avantaje și ciudățenii sale, în timp ce unele sunt ușor de utilizat, altele oferă o securitate mai bună și caracteristici mai avansate. În timp ce voi introduce cele mai recomandate portofele de criptomonede de mai jos, trebuie să vă gândiți la factorii care joacă un rol major pentru dvs. și să luați decizia pe baza acestui fapt..

1. Ledger Nano X – Cel mai sigur portofel hardware

Clasează pe locul 1 din 7 schimburi de cripto

Ledger Nano X Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Poate fi gestionat de pe dispozitivul mobil
 • + Foarte sigur
 • + Suportă peste 1500 de criptomonede
 • + Design confortabil

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Relativ scump

Viziteaza site-ul

Una dintre opțiunile pe care le veți întâlni atunci când căutați cel mai bun portofel EOS este Ledger Nano X. Compania Ledger a fost fondată în 2014 de 8 experți care a avut experiență anterioară în antreprenoriat, criptomonede și securitate cibernetică. S-au reunit împreună cu intenția principală de a crea soluții sigure pentru aplicațiile blockchain.

În timp ce Ledger a fost creat doar de 8 persoane, peste 130 de angajați lucrează în prezent pentru această companie. Scopul lor principal este să oferiți securitate produselor și serviciilor bazate pe criptare. De aceea Ledger Nano X nu este singurul produs pe care compania îl oferă. De asemenea, puteți alege Ledger Nano S precum și să găsiți alte accesorii și aplicații.

Revenind la cel mai bun portofel EOS, să ne concentrăm Ledger Nano X. Acesta este cel mai nou model al companiei care vă permite să cumpărați, să tranzacționați și să vindeți criptomonede în siguranță.

Unul dintre principalele motive pentru care Ledger este considerat cel mai bun portofel EOS este securitatea. E o portofel hardware, deci cheile tale private sunt stocat offline, asigurarea completă intimitate și anonimat.

Cel mai bun portofel EOS: securitate Ledger Nano X.

De asemenea, Ledger Nano X are Bluetooth cu energie redusă Conectivitate (BLE), ceea ce înseamnă că o puteți folosi fără cablu. Unii dintre voi ar putea crede că ridică unele probleme de securitate, cu toate acestea, ar trebui să știți că numai datele publice sunt transferate prin Bluetooth. Ta cheile inițiale și private rămân întotdeauna în dispozitiv.

Mai mult, acest portofel hardware are caracteristici Element sigur (SE) care va proteja în cazul în care conexiunea Bluetooth este spartă cerându-vă permisiunea înainte de a face orice acțiune. De asemenea, deoarece este un dispozitiv fizic despre care vorbim, veți fi mai mult decât fericit să știți că Ledger Nano X este format din oțel inoxidabil care oferă o securitate puternică împotriva daunelor fizice.

Acum, în cazul în care decideți să utilizați acest portofel nu numai pentru EOS, ci și pentru alte criptomonede, trebuie să știți că acest dispozitiv suporturi mai mult de 27 de monede și peste 1500 de jetoane. Acestea fiind spuse, indiferent dacă decideți să alegeți EOS sau alte jetoane mai puțin populare, cel mai probabil va fi susținut de Ledger.

Cand vine vorba de utilizare și design, Ledger Nano X are un ecran mai larg în comparație cu modelul anterior al companiei – Ledger Nano S (îl veți găsi și în lista noastră cu cel mai bun portofel EOS). Ecranul mai larg vă permite să vedeți mai multe informații simultan și face mai confortabilă utilizarea dispozitivului.

Dacă doriți să conectați acest dispozitiv la computer, puteți face acest lucru cu ușurință folosind un Cablu USB-C. De asemenea, Ledger oferă o aplicație care oferă o experiență de utilizare și mai bună.

Desigur, acest dispozitiv ar putea fi dificil de utilizat la început, totuși vine cu toate instrucțiunile aveți nevoie, iar serviciul lor de asistență pentru clienți va fi bucuros să vă ajute și să vă răspundă la toate întrebările atunci când este necesar.

Care este prețul Ledger Nano X?

Prețul Ledger Nano X este probabil singurul dezavantaj asociat acestui portofel hardware. Acest dispozitiv este în prezent costă 119 USD, cu toate acestea, puteți întâlni oferte speciale și puteți obține reduceri care ajung până la 40%. De asemenea, atunci când cumpărați un pachet, veți obține un punct de preț mai bun.

Prețul nu ar trebui să vă sperie, deoarece odată ce ați cumpărat Ledger Nano X, îl veți putea folosi pentru stocarea EOS ani de zile! Portofelul vine împreună cu un cablu USB, un prospect pentru început, 3 foi de recuperare și o curea pentru breloc.

Vizitați Ledger Nano X

…sau citiți recenzia noastră Ledger Nano X

2. Trezor Model T – Super Secure & Oferă funcții excelente

Clasează pe locul 2 din 7 schimburi de cripto

Trezor Model T Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Securitate de top
 • + Interfață utilizator cu ecran tactil
 • + Ușor de configurat
 • + Suportă aproximativ 1000 de active criptografice

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Design voluminos
 • Scump

Viziteaza site-ul

Un alt portofel hardware considerat a fi una dintre cele mai bune opțiuni pentru stocarea EOS este Trezor Model T. Deoarece este un portofel hardware, securitatea este, de asemenea, unul dintre principalele motive pentru care acest dispozitiv este atât de recomandat.

Trezor Model T este cel mai nou model al companiei care vine cu mai multe avantaje. Înainte de aceasta, compania a lansat Trezor One, o versiune mai puțin avansată a modelului T. Cu toate acestea, veți auzi destul de multe despre asta atunci când vorbiți despre cele mai bune portofele EOS din acest articol..

Acum, să ne concentrăm pe Trezor Model T. Acest dispozitiv oferă securitate de top – toate cheile dvs. private sunt stocate în Trezor și nu părăsesc niciodată dispozitivul, permițându-vă să le utilizați fără să vă faceți griji cu privire la securitate. Când vine vorba de parole, toate sunt blocate în interior Manager parolă Trezor individual utilizând tastele digitale.

Mai mult decât atât, nicio operațiune care implică cheile dvs. private și publice nu va fi efectuată fără utilizator autentificare prin PIN. De asemenea, suportă Expresii de acces BIP39, ceea ce înseamnă că acestea nu sunt niciodată stocate sau memorate de dispozitiv. Acestea sunt principalele caracteristici de securitate, cu toate acestea, Trezor oferă multe altele.

În cazul în care pierdeți Trezor Model T în timp ce vă stocați monedele EOS, ar trebui să știți că există o modalitate ușoară de a remedia această problemă. Trezor oferă caracteristici de rezervă super-fiabile, deci tot ce va trebui să faceți este să restaurați sămânța de recuperare și veți avea portofelul înapoi.

Cel mai bun portofel EOS: Trezor Model T.

Când vine vorba de utilizare, Trezor are un Touch screen precum și două butoane pentru navigare. Ecranul este o îmbunătățire imensă față de modelul anterior – Trezor One (mai multe despre el mai târziu). Cu siguranță face dispozitivul mai ușor și mai confortabil de utilizat.

Unii oameni s-ar putea îngrijora în legătură cu procesele de instalare, însă nu este absolut necesar. Trezor Model T este destul de ușor de configurat. De asemenea, vine cu toate instrucțiunile despre cum să faceți acest lucru, deci dacă urmați toți pașii, veți fi bine.

Încă un motiv pentru care Trezor Model T este considerat a fi unul dintre cele mai bune portofele pentru monede EOS este că suportă mai mult de 1600 de monede și jetoane. Nu este necesar să spunem cât de semnificativ este acest număr!

Care este prețul Trezor Model T?

Trezor Model T este cel mai avansat model oferit în prezent de Trezor, deci își menține prețul. Pentru moment, Trezor Model T te va costa 169 dolari, cu toate acestea, nu trebuie să uitați că puteți găsi câteva cupoane care vă oferă oferte și reduceri excepționale, mai ales la cumpărarea unui pachet.

Rețineți că oricare portofel decideți să alegeți, Trezor Model T, Ledger Nano X sau oricare altul, este întotdeauna crucial să cumpărați-le de pe paginile furnizorilor oficiali. Nu este sigur să cumpărați astfel de produse de pe Amazon sau alte site-uri web similare, deoarece securitatea dvs. poate fi amenințată.

Vizitați Trezor Model T

…sau citiți recenzia noastră Trezor Model T.

3. Ledger Nano S – Raport bun calitate-preț

Clasează pe locul 3 din 7 schimburi criptografice

Recenzie portofel Ledger Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Super sigur
 • + Protecție împotriva daunelor fizice
 • + Suportă mai mult de 1500 de monede și jetoane

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Relativ scump

Viziteaza site-ul

Ledger Nano S este o altă opțiune pe care ar trebui să o luați în considerare atunci când alegeți cel mai bun portofel EOS. Acesta a fost portofelul original Ledger pentru criptomonede creat înainte de Ledger Nano X – o versiune mai avansată a acestui dispozitiv despre care am vorbit deja.

Acum, Ledger Nano S este o opțiune perfectă pentru cei care caută un portofel hardware mai puțin costisitor asta ar oferi în continuare securitate robustă. Încă o dată, deoarece este un portofel rece, securitatea este unul dintre principalele motive pentru care oamenii tind să-l aleagă.

Ledger Nano S vă permite să cumpărați și să vă securizați criptomonedele, precum și să le gestionați folosind o singură aplicație. A fost primul portofel certificat de criptomonede de pe piață. Acest aparat integrează un element sigur (SE) care este considerat a fi cel mai securizat cip de pe piață. Este capabil să vă protejeze de atacuri sofisticate și poate găzduiți-vă cheile private în siguranță.

Ceea ce este excepțional la Ledger este că portofelele lor au sistem de operare personalizat (BOLOS) care izolează aplicațiile una de alta și vă protejează dispozitivul împotriva atacurilor rău intenționate. Portofelul Ledger este utilizat de peste un milion de persoane, atât începători, cât și cei mai experimentați. Acestea fiind spuse, merită cu siguranță să fie numit unul dintre cele mai bune portofele EOS.

La fel ca Ledger Nano X, acest model este fabricate din oțel și alte materiale durabile, deci nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la daunele fizice. De asemenea, în cazul în care pierdeți dispozitivul, vi se va da un Expresie de recuperare de 24 de cuvinte pe care va trebui să îl utilizați pentru a vă recupera activele. Procesul este foarte simplu.

Din păcate, acest dispozitiv este mai puțin ușor de utilizat decât portofelele discutate anterior pe această listă. Asta pentru că, dacă doriți să trimiteți monedele altcuiva de la Ledger Nano S, va trebui conectați-l la dispozitivul desktop. Când faceți acest lucru, va trebui introduceți de fiecare dată un cod PIN. Este bine, deoarece vă oferă și mai multă siguranță.

Acum, configurarea dispozitivelor hardware este cu siguranță mai complicată decât utilizarea portofelelor software. Cu toate acestea, securitatea pe care o obțineți merită complet. Din moment ce Ledger vine împreună cu un manual de utilizare, va trebui să urmați pași simpli și va fi gata în câteva minute!

În cazul în care decideți să stocați nu numai EOS, ci și alte monede digitale în acest portofel, aproape că nu există limite. Suporturi majore mai mult de 26 de monede și peste 1500 de jetoane. Acestea fiind spuse, veți putea stoca nu numai Bitcoins, Ethereum sau Litecoins, ci și criptomonede mai puțin cunoscute, cum ar fi Ubiq, Hcash și Stratis. Este pentru prima dată când aud și despre aceste jetoane.

Care este prețul Ledger Nano S?

După cum sa menționat deja, Ledger Nano S este unul dintre cele mai bune portofele de monede EOS pentru cei care caută un portofel hardware ieftin.

Pentru moment, Ledger Nano S costă 59 USD, cu toate acestea, veți putea întâlni câteva oferte cu adevărat excepționale, care vor reduce la minimum acest preț. Sau, puteți obține un pachet de familie din trei și plătiți doar 139 USD.

Vizitați Ledger Wallet

…sau citiți recenzia noastră Ledger Wallet

4. Trezor One – Portofel hardware accesibil

Clasează # 4 din 7 schimburi de cripto

Trezor Wallet Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Securitate de top
 • + Un portofel cripto foarte cunoscut
 • + Deține un număr imens de criptomonede
 • + Actualizări constante de firmware

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Scump
 • A fost supus accesului neautorizat anterior

Viziteaza site-ul

Trezor One a fost lansat în 2014 de către o companie numită SatoshiLabs. Este un alt portofel pe care îl veți întâlni cu siguranță atunci când căutați cel mai bun portofel cu monede EOS.

Atunci când utilizați acest portofel de criptomonede, nu va trebui niciodată să vă conectați la internet, ceea ce înseamnă că va fi aproape imposibil ca un hacker să vă acceseze fondurile. Trezor One este Certificat CE și RoHS, ceea ce înseamnă că îndeplinește toate standardele de fiabilitate și calitate.

Dacă doriți să trimite / primește monede sau chiar verificați soldul folosind acest portofel, va trebui întotdeauna furnizați un cod PIN pe care o veți alege atunci când configurați un dispozitiv. Fără aceasta, nu pot fi autorizate acțiuni.

De asemenea, atunci când configurați un dispozitiv, vi se va da un expresie de acces că va trebui să notați și să stocați în siguranță. Acest lucru va fi necesar în cazul în care vă pierdeți dispozitivul sau va fi furat. Utilizând această expresie de acces, veți putea recuperați-vă fondurile pe un alt dispozitiv Trezor.

Acest portofel suportă peste 1400 de criptomonede, deci poate fi considerat nu numai cel mai bun portofel EOS, ci și un portofel recomandat pentru toate celelalte criptomonede acceptate.

Ce este prețul Trezor One?

La fel ca Ledger Nano S, Trezor One te va costa doar 59 $. Inutil să spun că aceasta este o sumă foarte nesemnificativă de plătit pentru a vă proteja activele și merită complet.

Acum, puteți găsi câteva reduceri pentru Trezor One cu ocazii speciale. De asemenea, dacă alegeți să cumpărați un Pachet de 3, te va costa chiar mai puțin. Deci, dacă aveți prieteni care, la fel ca dvs., căutați cel mai bun portofel EOS, puteți cumpăra setul de 3 împreună!

Vizitați Trezor

…sau citiți recenzia noastră Trezor

5. Coinbase – Portofel software de încredere

Clasează pe locul 5 din 7 schimburi criptografice

Recenzie portofel Coinbase Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Ușor de folosit
 • + Înregistrați-vă gratuit și păstrați cripto monede
 • + Taxe decente
 • + Suportă majoritatea criptomonedelor principale
 • + Securitate de top

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Număr mic de criptomonede acceptate
 • A "găzduit" portofel – se menține conexiunea constantă la internet

Viziteaza site-ul

Coinbase este diferit de portofelele hardware EOS recomandate anterior, deoarece este un portofel software.

De cand Coinbase este inițial un schimb, îl puteți folosi pentru cumpărați monede EOS și apoi depozitați-le în Portofel Coinbase. Aceasta este probabil una dintre modalitățile mai ușoare de a cumpăra EOS și de a le proteja împreună. Va trebui să obțineți aplicații Coinbase separate pentru un schimb și un portofel.

Este posibil ca Coinbase să nu fie la fel de sigur ca portofelele hardware menționate anterior, cu toate acestea, este cu siguranță unul dintre portofelele software mai sigure care vin cu măsurători de securitate de nivel superior. Aceasta include autentificarea cu doi factori, semnături multiple, cereri de confirmare și chiar mai mult.

Portofelul Coinbase are o foarte interfață clară si este foarte ușor de utilizat. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați aplicația pe dispozitivul dvs. Android sau iOS și să furnizați informațiile necesare. Este cu siguranță o opțiune bună pentru începători!

Care este prețul Coinbase?

Deoarece Coinbase este un portofel software, acesta este nu te va costa nimic pentru a descărca o aplicație. Rețineți că Coinbase este compatibil atât cu Ledger, cât și cu Trezor, deci, dacă decideți să utilizați schimbul de criptomonede Coinbase, vă puteți păstra activele într-un portofel hardware.

Accesați Coinbase Wallet

…sau citiți recenzia noastră Coinbase Wallet

6. Trust Wallet – Interfață curată & Experiență excelentă pentru utilizator

Clasează pe locul 6 din 7 schimburi criptografice

Binance Wallet Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Măsurători de securitate bune
 • + Portofel multi-cripto
 • + Potrivit pentru începători
 • + Reputatie buna

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Nu există autentificare cu 2 factori

Viziteaza site-ul

Trust Wallet este un alt portofel software pentru EOS. Peste 5 milioane de oameni a ales acest portofel pentru cumpărarea, stocarea și schimbul de criptomonede.

A fi portofel software, Trust Wallet nu este la fel de sigur ca portofelele hardware, cu toate acestea, este considerat una dintre opțiunile mai sigure. Acest lucru se datorează faptului că Trust Wallet nu vă solicită să furnizați informații personale. De asemenea, ei nu accesați niciodată portofelele utilizatorilor, si al tau cheile private sunt găzduite local.

Un alt motiv pentru care este unul dintre portofelele EOS mai bune este uzabilitate. Trust Wallet are un interfață curată, este foarte ușor de utilizat și de navigat. Mai mult, vine cu o varietate de caracteristici utile care vor face întreaga experiență mult mai plăcută.

Trust Wallet acceptă mai mult de 160 de monede digitale și se adaugă și mai multe în mod regulat.

Care este prețul Trust Wallet?

Puteți descărca Trust Wallet complet gratuit. Este disponibil pentru dispozitive Android și iOs. De asemenea, este compatibil atât cu portofelele hardware Trezor, cât și cu cele Ledger.

Vizitați Binance Wallet

7. Portofel eToro – Utilizare excelentă & Peste 120 de criptomonede acceptate

Clasează pe locul 7 din 7 schimburi criptografice

eToro Wallet Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + O selecție bună de criptomonede
 • + Ușor de folosit
 • + Suportă mai multe limbi
 • + Sigur

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Lipseste niste criptomonede
 • Nu este disponibil pentru desktop

Viziteaza site-ul

Fiecare pasionat de cripto-uri a auzit deja despre eToro din cauza reclamelor lor care sunt peste tot. În timp ce mulți oameni aleg eToro datorită caracteristicii sale de tranzacționare socială, acesta oferă și un portofel EOS bun.

Folosind portofel eToro puteți stoca, primi și transfera cu ușurință criptomonede. Suportă mai mult de 120 de monede digitale iar EOS este cu siguranță unul dintre ele. Există, de asemenea mai mult de 500 de perechi criptografice disponibile.

Portofelul eToro include, de asemenea caracteristici de securitate puternice, precum facilități cu mai multe semnături, protecție DDoS și protocoale de standardizare. Cu toate acestea, dacă securitatea este unul dintre cei mai importanți factori pentru dvs., alegeți din portofelele hardware furnizate în loc de unul software.

Care este prețul portofelului eToro?

Puteți obține eToro pe Google Play sau App Store complet gratuit. De asemenea, este foarte ușor să vă înscrieți și să începeți să-l utilizați în diferite scopuri.

Vizitați eToro Wallet

Concluzii

Alegerea celui mai bun portofel EOS nu este atât de simplă, deoarece trebuie să luați un luarea în considerare a diverselor aspecte: securitate, utilizare, prețuri, mobilitate, monede acceptate și chiar mai mult. Deși fiecare dintre ele este important, securitatea ar trebui să meargă întotdeauna pe primul loc.

Acum, dacă sunteți în căutarea cel mai sigur portofel EOS, ar trebui să mergeți pentru cele hardware, inclusiv Ledger Nano X și Trezor Model T. Aceste portofele vă păstrează cheile private offline, astfel încât hackerii nu le vor putea accesa.

Tabel: Principalele caracteristici ale Ledger Nano X și ale modelului Trezor T

Deși portofelele software sunt mai puțin favorizate, nu este un secret faptul că sunt foarte ușor de utilizat. De asemenea, pot fi o opțiune excelentă pentru cei care stochează cantități mici de criptomonede.

În general, este totul depinde de preferințele personale, cu toate acestea, dacă vă este dificil să luați o decizie, vă recomandăm să luați în considerare stocarea unei părți a criptomonedelor într-un portofel hardware și parte într-unul software. Este întotdeauna mai bine să împărțiți-vă activele deoarece dacă un spațiu de stocare este amenințat, veți avea întotdeauna altul.

Sperăm că acest articol a fost tot ce v-ați așteptat și chiar mai mult!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me