Te gândești să investești în Litecoin? Probabil credeți că Litecoin are potențial. Dar trebuie să vă asigurați că vă păstrați Litecoin în siguranță.

Acest ghid vă va ajuta să identificați cel mai bun portofel pentru investitorii Litecoin. Vom explora online portofelele Litecoin, serviciile de portofel din hârtie Litecoin împreună cu portofelele hardware / software.

Până la sfârșitul acestui ghid, veți putea alege cel mai bun portofel Litecoin în scopuri de investiții unice. Deci, indiferent dacă veți investi pe termen lung sau pe termen scurt, vom analiza diferitele portofele Litecoin cele mai potrivite pentru nevoile dvs..

Tabel: Principalele caracteristici ale Ledger Nano X și ale modelului Trezor T

Acest ghid va explica ce este Litecoin. De asemenea, va explica de ce securitatea este atât de importantă. Apoi va explica diferitele portofele online Litecoin – de la portofele web (cum ar fi Coinbase), portofele software (cum ar fi Exodus), portofele mobile (cum ar fi Jaxx Liberty).

Acest lucru va duce la o explicație a portofelelor Litecoin offline – de la portofele de hârtie și portofele hardware. Acest lucru va duce la o concluzie care vă va ajuta să înțelegeți care este cel mai bun portofel Litecoin pentru propriile dvs. nevoi.

Să începem prin a înțelege mai multe despre Litecoin!

Ce este Litecoin? (Scurt)

Un fost Googler, Charlie Lee, a creat Litecoin în 2011. A fost conceput pentru că Lee a simțit că Bitcoin are „probleme”. Lee a dezvoltat Litecoin pentru a rezolva unele dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă Bitcoin – în principal timpii tranzacțiilor, taxe și pentru a combate abuzul de miniere (acestea sunt grupuri de calculatoare care extrag monede).

Litecoin este o monedă digitală peer to peer, la fel ca Bitcoin, și poate fi utilizată pentru a face cumpărături online și în unele magazine din lumea reală! Avantajele pe care le are față de Bitcoin sunt că timpul de tranzacție este mai rapid și costurile de tranzacție sunt mai ieftine.

Un alt avantaj este că Litecoin poate fi exploatat fără utilizarea computerelor speciale. Acest lucru îl face mai accesibil pentru mineri și necesită mai puțină energie electrică pentru a verifica o tranzacție.

Să ne uităm acum de ce securitatea este atât de importantă atunci când ne gândim să investim în criptomonede?

Importanța securității

O mulțime de evoluții tehnologice au ajutat la deținerea criptomonedelor o experiență sigură. Importanța securității nu poate fi exagerată. Este într-adevăr cel mai important aspect după care cripta în care intenționați să investiți.

Natura descentralizată și nereglementată a criptomonedelor înseamnă într-adevăr că responsabilitatea securității revine dvs. – investitorului.

Există un fals sentiment de securitate care vine odată cu „deținerea” criptomonedei. Faptul că sunt descentralizați îi poate face să se „simtă” în siguranță. Cu toate acestea, nu este cazul.

Prin urmare, aveți nevoie de acest ghid pentru a vă ajuta să găsiți cel mai bun portofel Litecoin pentru nevoile dvs. individuale de cripto.

Fondurile dvs. ar putea fi sparte dacă le stocați într-un schimb fără a le muta într-un portofel personal. S-a întâmplat de multe ori înainte – Mt Gox și Coincheck sunt exemplele majore.

Aceste site-uri importante au fost victima unor atacuri cibernetice majore. Hackul MT Gox a avut ca rezultat falimentul și închiderea schimbului. Hack-ul verificărilor de monedă a dus la dispariția criptomonedelor de 530 milioane dolari.

Utilizarea portofelelor vă poate ajuta să vă protejați criptomoneda, oferindu-vă un „spațiu sigur”. Pentru a accesa fondurile stocate pe un portofel, aveți nevoie de o cheie. Există chei publice și private concepute pentru a vă ajuta să controlați întregul proces. Aceasta înseamnă că aveți un sentiment mai mare de securitate atunci când vine vorba de investiții în Litecoin.

Următoarea secțiune vă va ajuta să identificați cele mai bune și cele mai proaste portofele Litecoin, împreună cu unde să stocați Litecoin în siguranță.

Ultimul cupon Ledger Wallet găsit:

Cel mai bun portofel Litecoin: portofele online

Portofelele online sunt portofele care sunt întotdeauna online. Au avantaje – sunt ușor de accesat prin internet. Dar, acesta este, de asemenea, un mare dezavantaj – pentru că pot fi sparte.

Există în principal trei „tipuri” de portofele online. Unul dintre acestea este portofelele mobile bazate pe aplicații pentru smartphone-urile Android și Apple. Există, de asemenea, portofele software pe care le puteți descărca pe computerul dvs. Windows, Mac sau Linux. În cele din urmă, servicii de portofel web, cum ar fi Coinbase.

Să aflăm mai multe despre serviciile online de portofel Litecoin.

Cel mai bun portofel Litecoin: portofele web

Serviciile precum Coinbase și alte servicii de portofel bazate pe web au avantaje și dezavantaje. Un portofel web este într-adevăr un tip de portofel criptomonedă la care o persoană poate accesa printr-un browser web. Uneori, acestea sunt denumite „portofele fierbinți” și sunt vulnerabile la hacking deoarece funcționează pe un sistem centralizat.

Tabel: avantajele și dezavantajele portofelului Coinbase și ale portofelului Binance

Ceea ce înseamnă acest lucru este că Coinbase (de exemplu) deține controlul deplin al cheilor portofelului. Deci, dacă Coinbase a fost spart, hackerii ar putea să-ți fure cheile portofelului de la Coinbase. Acest lucru vă elimină securitatea din mâini, ceea ce nu este niciodată un lucru bun.

Cumpărarea Litecoin de pe Coinbase

Să analizăm avantajele și dezavantajele acestor tipuri de portofele:

Avantaje

 • Sunt ușor de utilizat și prietenoase pentru începători
 • Puteți achiziționa 4 dintre cele mai importante criptomonede de la acestea folosind moneda fiat
 • Aceste tipuri de portofele web pot gestiona mai multe transferuri de criptomonede într-un singur cont
 • De asemenea, le puteți vinde Litecoin-ul înapoi pentru moneda fiduciară
 • Poate fi accesat de oriunde cu o conexiune la internet

Dezavantaje

 • Sunteți vulnerabil la escrocherii, atacuri și hacks online.
 • De fapt, nu „dețineți” portofelul. Este scos din mâinile dvs. fizic și digital și stocat pe o platformă „terță parte”. Nu dețineți cripto în multe cazuri.
 • Coinbase ei înșiși nu văd serviciile lor ca pe un „portofel”. De fapt, compania în sine este mai mult un schimb de brokeri.

Cel mai bun portofel Litecoin: portofele software

Exod și alte portofele software au multe avantaje și dezavantaje. Această secțiune va explora modul în care funcționează portofelele bazate pe software și avantajele și dezavantajele acestora. Un portofel software este instalat pe computerul dvs. Windows, Mac sau Linux.

Cel mai bun portofel Litecoin

Iată avantajele și dezavantajele portofelelor software, cum ar fi Exodus.

Avantaje

 • Interfață ușor de utilizat cu un sistem pentru începători.
 • Nivel bun de securitate în comparație cu portofelele web
 • Spre deosebire de multe portofele, Exodus este un portofel excelent pentru multe criptomonede diferite – inclusiv Litecoin.
 • Are opțiuni de recuperare, astfel încât portofelul dvs. este sigur, chiar dacă PC-ul dvs. este furat sau rupt.
 • Vă oferă mai mult control asupra cheii private și publice a portofelului.
 • Exodus vă permite să schimbați criptomonede între ele folosind Shapeshift.

Dezavantaje

 • Platforma este întotdeauna online și conectată la internet. Acest lucru facilitează accesul hackerilor la fondurile dvs. în comparație cu opțiunile de stocare offline.
 • Trebuie să fiți atenți la viruși pe computerul dvs. și să vă asigurați că aveți instalat un software antivirus.
 • Nu vă puteți seta manual taxa de transfer, ca și alte platforme de portofel. Acest lucru face ca taxele de tranzacție să fie mai scumpe.
 • Este ușor de accesat doar dacă vă aflați pe dispozitivul pe care este instalat portofelul.

Cel mai bun portofel Litecoin: portofele mobile

Portofel mobil Jaxx libertyPortofele bazate pe aplicații mobile, cum ar fi Jaxx Liberty, sunt aplicații mobile online care sunt concepute în prezent pentru a funcționa și pe desktop cu extensii web. Există multe de ales, dacă doriți să stocați Bitcoin. Cu toate acestea, nu există multe portofele mobile Litecoin.

Jaxx Liberty acceptă mai mult de 10 monede și mai mult de 20 de jetoane pe care le puteți stoca în portofel. Cu toate acestea, vă permite să personalizați portofelul, astfel încât să puteți arăta doar monedele și jetoanele dorite, nu toate.

Avantaje

 • Interfața Jaxx Liberty este unul dintre cele mai mari avantaje ale acesteia. Este conceput pentru persoanele cu cunoștințe limitate sau înțelegere a criptografiei.
 • Stochează tastele personale de pe receptorul utilizatorului. Acest lucru face dificil pentru hackeri să vă fure banii – dar nu imposibil.
 • Funcționează pe diferite sisteme de operare.
 • Ușor de accesat.

Dezavantaje

 • Platforma lentă – o mulțime de oameni s-au plâns de faptul că aplicația se blochează foarte mult. Aceasta poate fi o problemă în timpul transferurilor.
 • Este un portofel „fierbinte”. Acesta stochează cheile portofelului dvs. pe un smartphone „mereu online”.
 • Nu are o caracteristică de autentificare cu 2 factori.

După cum puteți vedea, portofelele online oferă ușurință în utilizare și simplitate, dar acest lucru are costul suprem – securitatea. Să explorăm acum portofelele offline și cum funcționează acestea și care sunt avantajele și dezavantajele pentru aceste tipuri de portofele.

Cel mai bun portofel Litecoin: portofele offline

Aceste tipuri de portofele sunt portofele fizice – pot fi bazate pe hardware sau mai tradițional pe hârtie. Sunt cunoscute sub numele de portofele cu „depozitare la rece”, deoarece nu sunt „întotdeauna online”, precum portofelele cu „depozitare la cald”.

Aceste tipuri de portofele oferă cea mai bună securitate, dar această securitate sporită poate veni cu o etichetă de preț. Nu numai asta, dar fac dificilă obținerea accesului rapid la criptare, așa că, dacă doriți să tranzacționați zilnic, nu sunt cea mai bună opțiune. Să ne uităm la câteva dintre avantajele și dezavantajele portofelelor offline.

Cel mai bun portofel Litecoin: portofele din hârtie

Servicii precum LiteAddress.org sunt portofele de hârtie Litecoin open-source și de încredere. Vă permite să imprimați cheile publice și private pe o bucată de hârtie. Portofelul dvs. de hârtie rămâne întotdeauna offline. Deci, este sigur și nu este vulnerabil la hackeri.

De asemenea, imprimă un cod QR pe ​​care îl puteți scana pentru a intra în portofel, făcându-l mai ușor.

cel mai bun portofel litecoin

Acest serviciu este incredibil de sigur, dar aveți responsabilitatea finală în ceea ce privește securitatea investiției – dacă documentul este deteriorat, furat sau pierdut, veți pierde accesul la fondurile dvs. Să analizăm avantajele și dezavantajele portofelelor de hârtie.

Avantaje

 • Un mod foarte simplu de a genera o cheie și o adresă Litecoin. Este ușor și poate fi configurat într-un minut.
 • Este foarte sigur – stocarea offline este rezistentă la piratare. Nimeni nu poate să vă spargă cheile de portofel imprimate.
 • Folosește software open-source, de încredere și gestionat de comunitate, care este gestionat prin GitHub pentru a ajuta la menținerea comunității.
 • Excelent pentru deținerea unei criptomonede pe o perioadă lungă de timp.

Dezavantaje

 • Nu există nicio modalitate de a vă restitui Litecoin-ul dacă s-a pierdut hârtia. Trebuie să stocați portofelul de hârtie offline în siguranță și în siguranță.
 • Au existat unele escrocherii cu site-uri web redirecționate care trimiteau utilizatorii către site-uri web „tematice” Liteaddress.org false. Deci, asigurați-vă că vizitați site-ul potrivit – căutați întotdeauna certificatul SSL (text verde și HTTPS în partea stângă a barei de adrese)!
 • Este un mod foarte incomod de a face tranzacționare criptografică dacă cumpărați și vindeți în mod regulat. Nu este conceput cu adevărat pentru un comerciant cu normă întreagă.

Cel mai bun portofel Litecoin: portofele hardware

Portofelul hardware a pretins a fi cel mai sigur mod de stocare a criptomonedei pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, înainte de a lua decizii, să analizăm avantajele și dezavantajele portofelelor hardware. Vom folosi una dintre cele mai populare ediții ( Ledger Nano S) ca exemplu nostru.

cel mai bun portofel litecoin

Avantaje

 • Modul perfect de a vă “stoca” criptomoneda. Stocare offline / frigorifică protejată prin criptare și protecție prin parolă.
 • Nano S vine, de asemenea, cu chei de recuperare ca funcție de rezervă.
 • Conectați-l la computer prin USB pentru a-l accesa! Este atat de simplu!
 • Este compatibil cu Mac, Windows și Linux și este, de asemenea, utilizabil prin cabluri OTG pentru smartphone-uri Android.

Dezavantaje

 • Costă 99 USD, în timp ce majoritatea software-urilor și portofelelor bazate pe web sunt gratuite!

După cum ați citit în această secțiune a ghidului, portofelele offline sunt mai sigure, dar au unele probleme. Portofelele din hârtie sunt bune pentru stocarea pe termen lung a activelor cripto – deci, dacă cumpărați Litecoin pentru a-l păstra, atunci hârtia funcționează. Dar dacă cumpărați și vindeți cripto în mod regulat, trebuie să investiți într-un portofel criptografic bazat pe hardware.

Următoarea secțiune va încheia acest ghid și va recapitula tot ce am învățat până acum!

Comparați schimburile de criptare unul lângă altul cu altele

Știați?

V-ați întrebat vreodată ce schimburi de criptare sunt cele mai bune pentru obiectivele dvs. de tranzacționare?

Vedea & comparați TOP3 schimburile de cripte unul lângă altul

Cel mai bun portofel Litecoin: Concluzie

Deci, atunci, acum ați citit ghidul meu, ar trebui să știți unde să stocați Litecoin. Fiecare investitor criptografic este diferit și toată lumea are nevoi diferite. Sper că acum puteți decide care este cel mai bun loc pentru a stoca Litecoin pentru nevoile dvs. specifice.

Dacă doriți acces rapid, dar cu o anumită securitate încorporată, atunci Exodus este un exemplu excelent de lucru. Cu toate acestea, dacă tranzacționați în cantități mici și doriți să faceți acest lucru de pe smartphone-ul dvs., Jaxx oferă o anumită securitate cu tranzacționarea rapidă.

Cu toate acestea, dacă doriți să puneți securitatea înainte de viteza tranzacției, atunci trebuie să vă deconectați. Dacă doriți să investiți pe termen lung, portofelele din hârtie vă pot oferi o bună abordare bazată pe portofel pentru strategia dvs. de criptomonedă. Dar trebuie să vă amintiți că hârtia nu este cel mai sigur material disponibil.

Tabel: Informații despre compania Ledger Nano S și Trezor One

Concluzia mea este că portofelele hardware sunt cel mai bun și mai sigur mod de stocare a criptomonedelor. Sunt mai sigure decât portofelele din hârtie, deoarece materialul din care sunt confecționate este mult mai rezistent la daune (așa cum probabil ați putea ghici!).

Deci, acum știți care este cel mai bun portofel Litecoin. De ce să nu ieșiți acolo și să vă faceți criptomoneda Litecoin mai sigură utilizând portofele de hârtie sau hardware? Protejați-vă investițiile! La urma urmei, ai plătit bani câștigați din greu pentru ei.

Notă: Nu cheltuiți niciodată / investiți mai mult decât vă puteți permite să pierdeți. Vă recomandăm să discutați cu un consilier financiar înainte de a face investiții.

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me