Monero devine constant una dintre cele mai populare criptomonede pe piața criptografică actuală. Din ce în ce mai mulți oameni își îndreaptă privirile spre această monedă specială, fie că se datorează caracteristicile sale de confidențialitate, scopuri de investiții, sau. Cu acest interes public crescut, totuși, este crucial să găsim un portofel Monero de încredere, de asemenea.

Aruncând o singură privire asupra recenziilor utilizatorilor online, veți putea găsi mai mulți concurenți diferiți pentru locul cel mai bun portofel Monero. Vom arunca o privire la alegerile cele mai bine cotate chiar aici, pe această listă.

Rețineți că vom discuta despre amândouă pe net Portofele Monero, și, de asemenea, cele care se bazează deconectat (dispozitive de depozitare la rece). Lista noastră de astăzi va arăta cam așa:

Cum să găsiți cel mai bun portofel Monero pentru dvs.?

Înainte de a intra în lista reală a celor mai bune portofele Monero de pe piață, trebuie discutați câteva lucruri importante. În partea de sus a acestor lucruri se află problema de ce oamenii vor să investească în Monero, in primul loc!

Ei bine, primul motiv major este tocmai acela – scopuri de investiții. Mulți oameni cumpără Monero și apoi caută cel mai bun portofel Monero pur și simplu pentru a stoca aceste monede în siguranță și apoi vinde-le la o dată ulterioară, cu intenția de a obține profit.

În timp ce piața criptomonedelor este un loc cu adevărat volatil, istoria recentă a arătat că prețurile actuale ale criptomonedelor nu reflectă cu adevărat realitatea – această tehnologie devine din ce în ce mai apreciată, crescând astfel prețul celor mai mulți monede criptografice majore, de asemenea. Monero nu face excepție.

Astfel, un alt motiv imens pentru care oamenii ar putea căuta cel mai bun portofel pentru Monero este intimitate – Monero este adesea considerat a fi cea mai sigură criptomonedă de pe piață.

Portofel Monero: o monedă Monero pe un laptop.

Cele de mai sus sunt datorate tehnologia din spatele XMR. Fiecare tranzacție este ascunsă publicului prin semnează inele – aceste semnături fac ca tranzacțiile Monero să nu poată fi urmărite. Cu alte cuvinte, nu există nicio modalitate prin care expeditorul și destinatarul să fie legate între ele – puteți fi sigur că plățile dvs. vor fi complet anonime.

Deci, după cum probabil vă puteți imagina, Monero are destul de multe caracteristici care fac ca moneda și tehnologia din spatele ei să fie destul de atrăgătoare pentru o gamă largă de oameni. Acestea fiind spuse, totuși … Cum te duci să alegi cel mai bun portofel Monero pentru tine?

Două tipuri de portofel – Pro și Contra

Dacă ar fi să cercetați cele mai bune portofele Monero, ați afla rapid că există două tipuri mari dintre ele disponibile pentru a fi utilizate – cele calde și reci.

Bineînțeles, fiecare dintre acestea are propriile argumente pro și contra – ambele tipuri vor fi văzute și pe această listă! Acestea fiind spuse, totuși, după cum probabil vă puteți imagina, acestea vor fi în continuare destul de diferite una de cealaltă și se vor potrivi astfel diferitelor tipuri de oameni.

Să aruncăm o privire mai atentă atât asupra portofelelor calde, cât și a celor reci și să verificăm la ce vă puteți aștepta de la fiecare dintre ele.

Portofele fierbinți (software, desktop, aplicație mobilă etc.)

Portofele fierbinți sunt cele care sunt conectat constant la internet. Aceste portofele includ software și pe net cele, aplicații pentru mobil, și așa mai departe.

Acum, principalul beneficiu al portofelelor fierbinți Monero este că sunt foarte accesibil. Ceea ce înseamnă asta este că poți transferați-vă foarte repede monedele XMR, fără a fi nevoie să treceți prin unele procese de configurare dificile.

Portofel Monero: Binance.

După cum vă puteți imagina, acest lucru este deosebit de important pentru acei oameni care caută comerț Monero. Un portofel Monero online vă va permite să reacționați rapid la schimbările pieței – veți putea cumpărați și vindeți XMR instantaneu, și transferați monedele nou achiziționate direct în portofel.

Acestea fiind spuse, însă, după cum veți vedea în curând din lista celor mai bune portofele Monero, sunt câteva servicii de stocare la cald de fapt integrat direct în schimburi de cripto specifice. Acest lucru are, în mod firesc, unele beneficii și dezavantaje, dar mulți oameni preferă, de fapt, să-și păstreze monedele la schimburi. Mai multe despre asta mai târziu.

Portofele reci (dispozitive hardware, portofele de hârtie etc.)

Spre deosebire de portofelele fierbinți Monero, cele reci sunt cele care sunt deconectat de la internet – acestea pot include dispozitive hardware și chiar portofele de hârtie.

Acum, desigur, portofelele reci sunt de obicei văzute ca „calea de urmat”. Daca vrei nivel de top Securitate, atunci nu există opțiuni mai bune decât dispozitivele de stocare la rece.

Cu un portofel offline Monero, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la accesarea fondurilor de către hackeri sau escroci fără a vă da seama. Destul de onest, este imposibil – deoarece dispozitivul dvs. nu este niciodată conectat la internet (cu excepția poate pentru momentele în care trimiteți și primiți monede XMR), părțile terțe rău intenționate nu vor avea cu adevărat posibilitatea de a ajunge la monedele dvs.!

Acum, știu la ce vă gândiți – unde este captura?!

Ei bine, sincer, nu există captură. Cu toate acestea, există câteva lucruri demne de luat în considerare atunci când decideți dacă ar trebui să achiziționați sau nu un portofel rece Monero.

Portofel Monero: Ledger Nano X.

Pentru început, se folosesc de obicei portofele reci depozitare pe termen lung. Poate fi o ușoară bătaie de cap să vindeți sau să schimbați monedele – ar trebui să le transferați din portofel pe un schimb, și apoi efectuați tranzacțiile. Este nevoie de timp, iar într-o industrie la fel de volatilă precum cripto, fiecare minut contează!

Singurul alt „dezavantaj” legat de portofelele offline Monero este acela dispozitivele hardware costă ceva bani. Cu toate acestea, dacă doriți cea mai bună securitate în joc, puteți fi sigur că nu există o opțiune mai bună în jur!

Deci, atunci – cu toate acestea spuse, ar trebui să aveți acum o idee destul de bună despre ce să vă așteptați atunci când vine vorba despre cele mai bune portofele Monero de pe piață! Fără alte întrebări, să trecem direct la listă și să verificăm opțiunile de top disponibile.

1. Ledger Nano X – Cel mai bun portofel Monero de pe piață

Clasează pe locul 1 din 7 schimburi criptografice

Ledger Nano X Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Poate fi gestionat de pe dispozitivul mobil
 • + Foarte sigur
 • + Suportă peste 1500 de criptomonede
 • + Design confortabil

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Relativ scump

Viziteaza site-ul

Ledger Nano X este adesea considerat a fi cel mai bun portofel Monero de pe piață. Există o mulțime de motive pentru care și acest lucru este cazul.

Pentru început, Ledger Nano X este un dispozitiv de ultimă generație. Este unul dintre cele mai moderne portofele de criptomonede de pe întreaga piață – are caracteristici un design robust, este durabil, are un ecran destul de mare și funcționalitate cu două butoane și este bine facut, per total.

Când vine vorba de Monero, Ledger folosește ceva cunoscut sub numele de interfața grafică Monero – interfața grafică utilizator Monero. Ceea ce înseamnă acest lucru este că moneda în cauză este susținută de dispozitivul Ledger Nano X, dar când vine vorba despre real reprezentare vizuală a soldului și tranzacțiilor dvs. (trimiterea, primirea XMR etc.), va trebui să vă bazați pe GUI.

De fapt, acest lucru este destul de similar ca și în cazul altor criptomonede – un bun exemplu ar fi MIOTA, sau chiar ADA (Cardano). Ambele monede sunt susținut de Ledger, dar amândoi au și ei propriile lor, portofele specifice care trebuie conectate la dispozitivul Ledger.

Totuși, în ceea ce privește cel mai bun portofel Monero, puteți fi sigur că veți primi totul a caracteristicilor de securitate de top a portofelului Ledger Nano X. Tot ce va trebui să faceți este să instalați aplicația Monero (blockchain) pe dispozitivul dvs. Ledger Nano X și să configurați interfața grafică Monero – odată ce ați terminat, veți putea trimite, primi și miza monede XMR, toate de la confortul portofelului tău!

Totul este în regulă, dar … Ceea ce îl face pe Ledger să iasă din mulțime, din punct de vedere al securității?

Ei bine, modelul Nano X este cel mai recent și mai mare lucru pe care Ledger îl poate oferi clienților săi. Dispozitivul este echipat cu toate cele mai avansate de securitate Caracteristici pe care o poate avea un portofel hardware!

Ledger Nano X vă va costa 119 USD, si transportul este complet gratuit. Desi este, desigur, unul dintre cele mai scumpe portofele criptare hardware de pe piață, fiind liderul industriei, poți fi sigur că este cu siguranță unul dintre cele mai bune portofele offline Monero de acolo!

Cu toate acestea, un cuvânt de precauție – asigurați-vă că cumpărați numai dispozitivul Ledger de la site-ul oficial al companiei. Distribuitorii terți ar putea încerca vinde un dispozitiv defect, și ar putea efectua o recuperare a fondurilor dvs. ulterior. Nu ceva ce ți-ai dori să se întâmple!

Vizitați Ledger Nano X

…sau citiți recenzia noastră Ledger Nano X

2. Modelul Trezor T – Un lider în securitatea portofelelor hardware

Clasează pe locul 2 din 7 schimburi de cripto

Trezor Model T Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Securitate de top
 • + Interfață utilizator cu ecran tactil
 • + Ușor de configurat
 • + Suportă aproximativ 1000 de active criptografice

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Design voluminos
 • Scump

Viziteaza site-ul

Trezor este unul dintre cei doi mari furnizori de portofele de criptomonede de pe piață (celălalt fiind Ledger). Modelul Trezor T este cel mai recent produs al companiei – și este un pretendent de drept să fie unul dintre cele mai bune portofele Monero de pe piață!

Modelul Trezor T depășește în departamentul de securitate. Este un portofel extrem de sigur care poate acționa ca un simbol hardware U2F!

Fiind unul dintre cele mai importante portofele cripto hardware, vă puteți aștepta la asta Trezor vă va păstra cheile private complet sigure și sănătoase. Cheile vor fi stocate pe portofelul individual pe care îl dețineți și păstrate acolo într-un mod izolat – nicio terță parte nu va avea acces la fondurile dvs. Monero!

În ceea ce privește Monero, Trezor funcționează într-un mod foarte asemănător, la fel ca și principalul său concurent – Ledger. Și anume, veți putea stocați-vă monedele pe dispozitiv, dar va trebui utilizați interfața grafică Monero pentru a vă verifica fondurile, și să facă tranzacții.

Acum, merită menționat faptul că principala critică îndreptată adesea către Trezor este faptul că portofelul este foarte scump. Modelul T vă va costa în jur de 170 USD – este de fapt semnificativ mai scump decât Ledger Nano X, Principalul concurent al modelului T!

Merită produsul eticheta de preț? Bine, depinde. Nu se poate nega faptul că Trezor este unul dintre liderii industriei, și oferă unul dintre cele mai bune portofele Monero de pe întreaga piață. Dacă Securitate ceea ce cauți, atunci Trezor este cu siguranță o alegere decentă – la urma urmei, este un dispozitiv de stocare la rece!

Vizitați Trezor Model T

…sau citiți recenzia noastră Trezor Model T.

3. Ledger Nano S – Un compromis între securitate și preț

Clasează pe locul 3 din 7 schimburi criptografice

Ledger Wallet Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Super sigur
 • + Protecție împotriva daunelor fizice
 • + Suportă mai mult de 1500 de monede și jetoane

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Relativ scump

Viziteaza site-ul

Ledger este un nume pe care trebuie să îl vedeți menționat de câteva ori pe această listă cu cele mai bune portofele Monero. Asta pentru că, spre deosebire de concurentul său Trezor, Ledger oferă de fapt două portofele hardware diferite pentru a vă păstra monedele XMR, cu modelul S. fiind opțiunea mai veche și mai accesibilă.

Ledger Nano S funcționează în același mod ca și versiunea sa mai îmbunătățită – Nano X. Ceea ce vreau să spun prin asta este că va trebui să faci asta instalați aplicația Monero pe dispozitiv, Si deasemenea utilizați serviciile interfeței grafice XMR.

Deci … Dacă ambele dispozitive funcționează la fel, care este diferența reală dintre ele?

Ei bine, pentru început, modelul S are un design mai umil. Portofelul este mai mica decât versiunea sa avansată și astfel, nu va fi la fel de vizibil. Acest lucru va fi apreciat de cei care vor rămâneți discret în timp ce utilizați portofelul în, să zicem, locuri publice.

Desigur, Ledger Nano S va suporta mai puține altcoins decât Nano X. Acesta este un aspect notabil pentru cei care caută cel mai bun portofel Monero, dar intenționează, de asemenea, să păstreze și să tranzacționeze mai multe monede.

După cum sa menționat mai sus, totuși, vă puteți aștepta ca Ledger Nano S să fie mult mai accesibil decât versiunea mai avansată a portofelului. Și anume, dacă alegeți acest portofel special ca opțiune pentru cel mai bun portofel offline Monero, acesta vă va costa în jur de 59 USD, plus transport.

Acum, ca întotdeauna, trebuie să menționez – vă rugăm să vă asigurați că achiziționați doar Ledger Nano S de pe site-ul oficial al companiei! Cele mai bune practici solicită ca portofelele criptografice hardware să nu fie niciodată cumpărate de la o terță parte – luați notă!

Vizitați Ledger Wallet

…sau citiți recenzia noastră Ledger Wallet

4. Binance – O modalitate de a tranzacționa Monero instantaneu

Clasează # 4 din 7 schimburi de cripto

Binance Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + O platformă de schimb de cripte foarte cunoscută
 • + Peste 100 de criptomonede diferite disponibile pentru tranzacționare
 • + Autentificare cu doi factori

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Ar putea fi puțin dificil pentru pasionații de cripto-începători

Viziteaza site-ul

Acum, știu la ce te gândești – Binance? Într-adevăr? Este un schimb, nu un portofel!

Ei bine, nu vă înșelați – totuși, acest schimb are mai multe decât pare.

Am discutat la începutul acestei liste cu cele mai bune portofele Monero doua tipuri de posibile portofele – cele fierbinți și reci. Schimburile care vă permit să vă păstrați activele criptografice pe ele după ce ați terminat tranzacționarea intră în categoria anterioară.

Evident, păstrarea monedelor XMR pe un schimb poate să nu fie o alternativă mai sigură la depozitarea lor în A high-end, portofel hardware de încredere. Cu toate acestea, după cum probabil v-ați dat seama până acum, acesta are încă propriile sale avantaje și avantaje.

Să discutăm despre cele specifice Binance, nu-i așa??

Binance este cunoscut în lumea tranzacțiilor criptografice pentru oferirea utilizatorilor săi unele dintre cele mai variate perechi de tranzacționare de acolo. Ceea ce înseamnă acest lucru este că veți putea tranzacționa niște monede destul de nișă pe platformă – XMR nu diferă.

Deși, desigur, Monero s-a urcat în primele locuri de pe piață, este, în general, dificil să găsești o modalitate de a achiziționa niște XMR într-un mod rapid și simplu. Acest lucru se datorează factorul de anonimat a criptomonedei.

Ei bine, Binance rezolvă această problemă!

În ceea ce privește stocarea efectivă, vă puteți aștepta la unele niveluri ridicate de securitate de partea Binance. Platforma de schimb este la fel de sigură pe cât vine și este de încredere de nenumărate utilizatori din întreaga lume.

Dacă sunteți interesat să utilizați Binance ca metodă principală de stocare a XMR, atunci puteți verifica platforma Aici.

Vizitați Binance

…sau citiți recenzia noastră Binance

5. Kraken – Depozitare la rece, 2FA

Clasează pe locul 5 din 7 schimburi criptografice

Kraken Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Sigur și fiabil
 • + Taxe mici
 • + A fost acceptată o cantitate bună de valute fiduciare

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Nu este cel mai util serviciu pentru clienți

Viziteaza site-ul

Kraken este, în primul rând, o platformă de tranzacționare a criptomonedelor. Cu toate acestea, schimbul poate acționa și ca un portofel Monero!

Dacă alegeți Kraken ca metodă principală de stocare a XMR, două aspecte vor apărea probabil mai presus de orice – depozitare la rece, și autentificare cu doi factori.

Depozitare la rece se referă la faptul că Kraken deține marea majoritate a fondurilor utilizatorilor săi în, bineDispozitive de stocare la rece! Aceasta este de fapt o veste grozavă!

Sincer, ceea ce înseamnă acest lucru este că, dacă decideți să păstrați monedele XMR pe Kraken și considerați că este cel mai bun portofel Monero online pentru propriile dorințe și nevoi, majoritatea (dacă nu tot) din monedele dvs. vor fi păstrate în dispozitive hardware. Aceste dispozitive sunt de obicei puțin diferite de portofelele reci standard, orientate către utilizator – imaginați-le ca niște dulapuri, mai degrabă decât portofele individuale.

Indiferent de modul în care îl priviți, este totuși extraordinar faptul că Kraken folosește o astfel de tehnică de stocare criptografică. Vă permite – utilizatorului – să rămâneți sigur că fondurile dvs. sunt în siguranță cu platforma. Niciun hacker nu va putea ajunge la ei, deoarece marea majoritate a monedelor dvs. Monero vor fi localizate offline!

Autentificare cu doi factori – 2FA – este celălalt lucru.

În timp ce 2FA a devenit recent practică standard cu majoritatea schimburilor de nivel înalt, asta încă nu elimină faptul că este un instrument foarte eficient de păstrare a activelor dvs. criptografice – în acest caz, Monero – în siguranță. Cu 2FA, primiți acel strat suplimentar de securitate – descurajează majoritatea terților rău intenționați și vă ajută să rămâneți sigur că monedele XMR sunt sigure și sănătoase.

Dacă sunteți interesat să utilizați serviciile de portofel Monero ale lui Kraken, consultați platforma de schimb Aici!

Vizitați Kraken

…sau citiți recenzia noastră Kraken

6. KuCoin – Ideal pentru nevoile de tranzacționare rapidă

Clasează pe locul 6 din 7 schimburi criptografice

Recenzie KuCoin Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Tranzacție anonimă
 • + Sigur
 • + Suportă o varietate de criptomonede

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Volum redus de tranzacționare

Viziteaza site-ul

KuCoin este, desigur, una dintre opțiunile mai puțin cunoscute pentru hodlers pentru a-și păstra monedele Monero. Cu toate acestea, platforma principală de schimb oferă un tip foarte specific de portofel XMR – cel care este conceput pentru persoanele care participă la activități de tranzacționare de o zi, și poate fi necesar accesați și transferați fondurile rapid.

Acum, merită menționat că acest lucru nu este tocmai intenționat din partea KuCoin. Cu toate acestea, în timp ce căutați cel mai bun portofel Monero, ați putea afla asta KuCoin pare să păstreze majoritatea utilizatorilor săi criptori pe portofele fierbinți.

Acest lucru se opune direct celor mai bune practici din industrie. Cu toate acestea, oferă în continuare o opțiune destul de decentă în ceea ce privește tranzacționarea rapidă Monero.

Cu toate acestea, merită remarcat faptul că KuCoin are suport 2FA, și, de asemenea, unele extensiv KYC cerințe.

2FA adaugă acel strat suplimentar de asigurare că nicio terță parte nu va avea acces la fondurile dvs. Monero. Cerința KYC promovează doar acest lucru!

Pe lângă toate acestea, KuCoin are și o caracteristică care vă permite blocați tranzacțiile sub o parolă setată. Pentru oricine dorește să tranzacționeze monede XMR, aceasta este o veste minunată!

Dacă doriți să încercați KuCoin pentru dvs., puteți verifica site-ul Aici.

Vizitați Kucoin

…sau citiți recenzia noastră Kucoin

7. Bittrex – Caracteristici de securitate puternice, depozitare la rece

Clasează pe locul 7 din 7 schimburi criptografice

Bittrex Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Foarte sigur
 • + Taxe mici, fixe
 • + Schimburi rapide
 • + O mare varietate de cripto și monede fiat

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Unele reclamații ale utilizatorilor cu privire la asistență
 • Poate fi oarecum dificil pentru un nou venit din industrie

Viziteaza site-ul

Bittrex este unul dintre schimburile mai vechi și mai fiabile de pe piață. Este, de asemenea, considerat a fi unul dintre cele mai bune portofele Monero, cel puțin în ceea ce privește serviciile de schimb.

Cele de mai sus se datorează caracteristicile de securitate a schimbului.

Vedeți, Bittrex a reușit să-și construiască o reputație de ființă o platformă extrem de fiabilă și sigură. Este adesea considerat ca fiind una dintre cele mai sigure platforme de tranzacționare și deținere a criptelor, pur și simplu datorită faptului că nu a fost niciodată piratat.

Da, așa este – partea de securitate a Bittrex nu a fost niciodată încălcată! Aceasta este de fapt o afacere destul de mare, având în vedere că multe dintre schimburile și mai cunoscute au avut unele probleme de securitate la un moment dat sau altul.

Bittrex, de asemenea păstrează până la 90% din fondurile utilizatorilor pe dispozitive de stocare la rece. Ceea ce înseamnă acest lucru este că, dacă alegeți Bittrex ca portofelul dvs. Monero la alegere, majoritatea fondurilor dvs. vor fi stocate pe portofele offline.

Retragerile pe Bittrex sunt protejate de 2FA, de asemenea. Sincer, de fiecare dată când doriți să vă retrageți monedele XMR, vi se va solicita să introduceți un cod PIN de la autentificator. Acum, asta este fantastic – este un imens strat adăugat de protecție pentru criptarea XMR și cu siguranță face din Bittrex unul dintre cele mai bune portofele Monero de acest gen!

Dacă doriți să încercați Bittrex pentru dvs., puteți verifica platforma Aici.

Vizitați Bittrex

…sau citiți recenzia noastră Bittrex

Opțiuni alternative de portofel Monero

Deci, atunci – acestea sunt unele dintre cele mai bune portofele pentru Monero de pe piața actuală!

După cum puteți vedea, există un amestec destul de bun de dispozitive de stocare hardware și, de asemenea, portofele fierbinți (cele care se bazează online și, în cazul XMR – pe schimburi). Bineînțeles, cea mai bună opțiune va depinde o mare varietate de factori, cum ar fi cantitatea de Monero pe care doriți să o stocați, indiferent dacă doriți să cumpărați sau să tranzacționați într-un mod activ și așa mai departe.

Dispozitivele hardware și stocarea bazată pe schimburi deoparte, unele recenzii ale entuziaștilor cripto menționează opțiuni alternative de portofel Monero, de asemenea! Unele dintre aceste alternative includ, dar nu se limitează la:

 • Exod. Exodul este un portofel software – cu alte cuvinte, una fierbinte. În special, este de fapt unul dintre cele mai populare portofele fierbinți de pe piață! Exodus nu este un portofel exclusiv pentru Monero, deoarece vă permite acest lucru stochează o gamă largă de criptomonede în sine. Cu toate acestea, acesta este de fapt un lucru bun – înseamnă că veți putea stocați atât XMR, cât și alte criptos pe același portofel! Acest lucru garantează accesul mai ușor la activele dvs. și este, în general, mai convenabil.
 • MyMonero. După cum sugerează și numele, MyMonero este un portofel Monero – ca și în exclusivitate! Portofelul a fost creat și este gestionat de unul dintre membrii echipei de bază din spatele proiectului Monero, și este creat pentru a permite utilizatorilor să dețină monede XMR un mediu sigur și ușor de gestionat. Este adesea privit ca. unul dintre cele mai bune portofele Monero, și merită cu siguranță să verificați dacă căutați bazat pe web Depozitare Monero.
 • Guarda. Guarda este un portofel general de criptomonede. Ceea ce înseamnă acest lucru este că veți putea stoca o mare varietate de monede și jetoane criptografice pe Guarda – nu este exclusiv pentru Monero. Cu toate acestea, uitându-ne la feedbackul titularului Monero găsit online, s-ar părea că numele tinde să apară destul de des – Guarda poate fi folosit atât ca portofel bazat pe web, cât și ca software, și chiar permite miza să se facă din interiorul său. O opțiune interesantă!

Desigur, există multe, multe alte portofele Monero acolo. Marea majoritate a acestora sunt totuși, bazat pe web și software. În ceea ce privește stocarea hardware XMR, opțiunile de fapt viabile sunt discutate în lista de mai sus.

Cu toate aceste portofele Monero diferite, poate fi dificil să alegeți cel mai bun pentru dvs. Așa cum s-a eludat deja de câteva ori, totuși, există câteva reguli de aur pe care le puteți urma și alegeți astfel opțiunea perfectă pentru dvs.!

Tabel: Principalele caracteristici ale Ledger Nano X și ale modelului Trezor T

Primul pas este simplu – trebuie să vă întrebați despre planurile tale cu XMR. Nu este util să căutați cel mai bun portofel pentru Monero dacă nu sunteți sigur de acest punct simplu!

Unii oameni caută doar să facă niște câștiguri, alții sunt pasionații de tehnologie cine ar putea fi interesat de caracteristicile anonimatului monedei și de blockchain-ul din spatele ei. Ambele grupuri de oameni vor avea nevoi și nevoi diferite!

Portofel Monero: Exod.

În plus, ar trebui să decideți și dacă doriți țineți Monero pe termen lung, sau dacă intenționați tranzacționarea zilnică și specularea activă. Acest lucru poate avea un impact semnificativ asupra deciziei dvs. asupra unui portofel Monero!

Toate acestea fiind spuse, însă, este de fapt destul de simplu – dacă intenționați să dețineți un număr mai mare de monede XMR și sunteți „în el” pe termen lung, ar trebui să vă uitați la portofele hardware. Cu toate acestea, dacă doar „testați apele”, un portofel fierbinte ar putea fi o alternativă decentă.

Apropo de asta, atunci când vine vorba de portofelele Monero online, ia în considerare schimburile menționate pe lista de mai sus! Deși nu sunt tocmai servicii de stocare exclusive Monero, ele pot fi perfecte pentru cei care sunt încă noi pe scenă și vor doar să „simtă” modul în care funcționează lucrurile..

Portofelele bazate pe schimburi sunt, de asemenea, minunate și pentru comercianții de zi. Veți putea efectua toate tranzacțiile dvs. din portofel și într-o piață în care contează fiecare minut, acest lucru poate fi un beneficiu imens!

Concluzii

Acum am ajuns la sfârșitul listei noastre cu cele mai bune portofele Monero ale anului – vă mulțumim pentru lectură! Însă, înainte de a te lăsa să pleci, să fugim rapid principalele puncte despre care am discutat în articolul de mai sus.

Există în general două tipuri de portofele Monero la magazin – hardware, și software (sau bazate pe web). Ambele tipuri au propriile lor, specifice beneficii și neajunsuri.

Portofelele hardware sunt, în mod firesc, cea mai bună opțiune – sunt super-sigur, și vă asigur toate caracteristicile esențiale la care te-ai putea aștepta de la un portofel XMR de nivel înalt. Liderii din această industrie sunt Ledger și Trezor.

Software-ul și portofelele bazate pe web (sau, pur și simplu – portofelele fierbinți) ar trebui luate în considerare de cei care sunt încă noi în industrie sau de comercianții care doresc să vând și re-cumpără în mod constant monedele XMR, intenționând astfel să obțină profit.

Tabel: Opțiunile de preț pentru Ledger Nano X și Trezor Model T.

În ceea ce privește portofelele fierbinți, puteți alege un instrument specific software-ului sau aplicației, sau utilizați serviciile de stocare XMR ale un schimb la alegerea ta. Totuși, nu toate schimburile acceptă Monero, deci asigurați-vă că faceți referire la lista de mai sus!

Indiferent care ar fi obiectivele dvs. cu Monero, asigurați-vă că vă concentrați întotdeauna aspectul de securitate al problemei! Dacă portofelul dvs. nu este sigur, nimic altceva nu contează cu adevărat – poate avea toate funcțiile încorporate de miză și delegare din lume și poate sprijini o selecție largă de alte cripte, dar dacă nu are securitate, riscați să pierdeți toate monede Monero la o posibilă încercare de hack.

Cu toate acestea, totuși, vă mulțumesc că ați citit această listă cu cele mai bune portofele Moenro și sper că v-a fost de folos! Asigurați-vă că verificați câteva dintre bursele de top dacă doriți să achiziționați monede XMR și să aflați, de asemenea, despre alte alte monede de pe piață, de asemenea. Mult noroc și până data viitoare!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me