Criptomoneda NEO Desigur, a câștigat multă atenție în ultimele luni. Pe bună dreptate – este un proiect criptografic unic și demn de atenție, cu câteva obiective și planuri foarte specifice pentru a le atinge. Dacă vă interesează investind în NEO, totuși, vei avea nevoie cel mai bun portofel NEO în prealabil!

La fel ca multe alte monede și jetoane criptografice, NEO are câteva opțiuni de portofel diferite pentru a alege. Cu toate acestea, în același timp, spre deosebire de multe alte proiecte similare de cripto, NEO se află într-o situație destul de ciudată – puteți vedea la ce mă refer dacă aruncați o privire la lista de mai jos.

Apropo de asta, așa arată cele mai bune portofele pentru NEO:

Ce este NEO?

Înainte de a intra în detaliile minunate ale celor mai bune portofele NEO, există câteva lucruri demne de menționat în prealabil. Unul dintre principalele lucruri este o definiție scurtă și precisă de doar ce este de fapt moneda NEO, și de ce ar trebui să fii interesat de ea, în primul rând.

Dacă aveți o experiență anterioară cu criptomonede, vă puteți gândi la NEO o întorsătură unică pentru Ethereum’s blockchain și scopuri generale. Definiția generală a proiectului pare destul de simplă la început – este A descentralizat criptomonedă centrată în jur contract inteligent creație și execuție. NEO este ambele o comunitate, și, de asemenea, un proiect prietenos cu dezvoltatorii.

Acum, totuși, ce face NEO unic și de ce doresc atât de mulți oameni să investească în monedă și să găsească cel mai bun portofel pentru NEO, în primul rând?

Cel mai bun portofel NEO: un proiect condus de comunitate.

Ei bine, spre deosebire de Ethereum, NEO este conform reglementărilor. Fiecare persoană care face tranzacții cu și folosește NEO este acordată un ID digital, și astfel, criptomoneda devine un proiect prietenos cu reglementările.

Ați putea spune – nu neagă în mod direct întreaga idee a descentralizării? Bine, Nu, nu chiar.

Vedeți, din moment ce NEO respectă reglementările, acest lucru face ca criptomoneda foarte atractiv pentru întreprinderi și unele instituții financiare specifice. După aceea, cripto-ul devine mai integrat, crescând astfel numărul total de contracte inteligente construite pe blockchain-ul în cauză.

Mai multe persoane care caută cel mai bun portofel NEO vă vor spune asta ei cred cu tărie în proiect, și vedeți-o ca. viitorul finanțe descentralizate. Aceasta aduce în discuție un alt punct pe care trebuie să îl acoperim – motivele pentru care persoanele fizice ar putea dori să investească în NEO.

De ce oamenii investesc în NEO?

Ca regulă generală, ar trebui să știți că există două mari motive de ce oamenii investesc în NEO și caută cele mai bune portofele NEO – câștig financiar personal, și un general credința în proiect.

Mai mult ca sigur, tu însuți te încadrezi în oricare dintre aceste două grupuri de indivizi.

Primul grup se explică foarte mult și reprezintă probabil cea mai mare parte a persoanelor care cumpără NEO. Cu criptomonede fiind un instrument foarte popular pentru investiții în zilele noastre (mai ales datorită cât de simplu este să începi să investești în cripto, o anumită acoperire generală, cultura DeFi etc.), mulți indivizi speră să obțină profit investind în anumite criptos selectate.

Faptul că este cea mai volatilă piață din lume probabil că are ceva de-a face și cu asta.

Cel mai bun portofel NEO: moneda NEO din fața unui grafic.

NEO nu face excepție aici. Are toate elementele necesare pentru a reuși – o echipă puternică în spatele proiectului, o viziune clară, o soluție unică pentru crearea de contracte inteligente și chiar un anumit sprijin pentru afaceri de masă. Cu siguranță, criptomoneda sa plasat pe radarele multor oameni!

Al doilea motiv pentru care oamenii caută cele mai bune portofele NEO și își propun să investească în această cripto este un pic mai nișat, totuși, la fel de (dacă nu mai mult) valabil ca primul – dorind să susțină proiectul.

O criptomonedă este la fel de mare ca și comunitatea in spatele este. Dacă îi lipsește suportul, iar oamenii refuză să-l folosească, proiectul va eșua – este la fel de simplu ca asta.

Cu siguranță sunt mulți oameni care doresc ca NEO să aibă succes. O parte majoră a acestui succes este aspectul de utilizare a simbolului în sine! Astfel, dacă intenționați să utilizați NEO în aceste scopuri – bine ați venit în comunitate!

Cele mai bune tipuri de portofele NEO

Deci – să vorbim portofele, vom?

Lista noastră cu cele mai bune portofele NEO va include câteva tipuri diferite de portofele. Probabil ar fi o idee bună să discutăm principalele tipuri pe care vă puteți aștepta să le întâlniți, doar pentru a vă asigura că suntem amândoi pe aceeași pagină aici.

Ca regulă generală, există două tipuri majore de portofele criptomonede de pe piață – cele calde și reci. Există, în mod natural, și subtipuri mai mici, dar la sfârșitul zilei, totul revine la aceste două.

Portofele fierbinți

Portofele fierbinți sunt software-ul dvs., aplicațiile dvs., stocarea pe bază de schimb etc. Sincer, orice formă de cerere care menține o conexiune constantă la internet și vă permite să stocați cripto monedele pe acesta poate fi considerat a fi un portofel fierbinte.

Acum, întreaga problemă cu „conexiunea la internet constantă” este demnă de remarcat aici – are ambele unele beneficii și dezavantaje distincte.

Din punct de vedere al beneficiilor, cum sunt portofelele excepțional de convenabil. Acestea vă permit să vă accesați fondurile și să efectuați tranzacții într-un mod rapid și simplu – lucru foarte important pentru majoritatea oamenilor care caută cel mai bun portofel NEO.

Portofelele fierbinți sunt, de asemenea, de obicei complet gratuit de utilizat, dacă nu te uiți la unele aplicații premium sau software descărcabil. Bineînțeles, acesta este un factor major de luat în considerare – face acest tip de portofel mult mai accesibil și popular.

Cel mai bun portofel NEO: portofelul NEO.

În ceea ce privește dezavantajele, există un singur mare de luat în considerare – Securitate.

Cu siguranță, nu încerc să spun că toate portofelele fierbinți nu sunt sigure de utilizat – nu este cazul. Cu toate acestea, în comparație cu portofele reci, stocarea criptografică la cald este nici pe departe la fel de eficient, din punct de vedere al securității.

Ceva care merită menționat, totuși, este că portofelele fierbinți sunt preferate de cele mai multe ori comercianți de criptomonede – oameni care își aruncă în mod constant activele pe piață, cu intenția realizând profit în timp ce face acest lucru. Acest lucru revine la factorul de comoditate.

În plus, un portofel fierbinte ar putea fi uimitor pentru o persoană care caută cel mai bun portofel NEO hodl un număr mic de monede. Văzând că stocarea criptografică hardware vine cu un preț, depinde, în cele din urmă, de dorințele și nevoile individuale ale persoanei.

Portofele reci

Portofele reci sunt dispozitive de stocare criptografice fizice. Pentru a rămâne pe subiect, voi menționa lucruri precum portofele de hârtie există, de asemenea, dar în această listă cu cele mai bune portofele NEO, ne vom concentra asupra dispozitive hardware.

Deci, un portofel rece este ceva pe care l-ați conecta la computer, pentru a transfera fonduri către / de la un schimb, și apoi scoateți-l din priză. Cu alte cuvinte, un portofel rece nu menține o conexiune constantă la internet – conexiunea este foarte scurtă și securizată cu o gamă largă de caracteristici de securitate.

Tabel: Principalele caracteristici ale Ledger Nano X și Nano S

După cum probabil puteți ghici, acest fapt simplu creează portofele reci cea mai sigură opțiune pentru stocarea criptomonedelor – NEO inclus.

Fără conexiune constantă la internet și cheile dvs. private stocate pe portofel și nu pe un server de pe cealaltă parte a lumii, un hacker rău intenționat nu va putea ajunge la activele dvs.. Singura modalitate prin care cineva ar putea „fura” monedele NEO care se află pe un portofel hardware este prin furtul literal al portofelului în sine.

Cel mai bun portofel NEO: ecosistemul NEO.

Acordat că, în majoritatea cazurilor, nu vei purta portofelul rece cu tine oriunde te duci, probabil că e sigur să presupui că șansele ca acest lucru să se întâmple sunt destul de mici..

Ce ziceti neajunsurile de portofele reci? Ei bine, ca să vă spun adevărul, oricine caută cel mai bun portofel NEO va fi fericit să audă asta nu există neajunsuri grave pentru aceste tipuri de portofele!

Singurul lucru care merită luat în considerare aici este că portofelele reci s-ar putea să devină cam scumpe, în funcție de produsul ales. Cu toate acestea, dacă prețuiți securitatea monedelor dvs. NEO, aceasta nu ar trebui considerată o problemă!

Cu toate acestea, să trecem la lista celor mai bune portofele NEO ale anului!

1. Ledger Nano X – Un lider de portofel de criptomonede hardware

Clasează pe locul 1 din 7 schimburi de cripto

Ledger Nano X Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Poate fi gestionat de pe dispozitivul mobil
 • + Foarte sigur
 • + Suportă peste 1500 de criptomonede
 • + Design confortabil

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Relativ scump

Viziteaza site-ul

Adică, este posibil să discutăm cele mai bune portofele criptomonede – indiferent care ar putea fi criptomoneda – fără a menționa Ledger?

Într-adevăr – dacă căutați cel mai bun portofel pentru NEO, marea majoritate a entuziaștilor cripto vă vor spune că Ledger este calea de urmat. Și anume, cea mai recentă și mai mare companie – Ledger Nano X.

Nano X este, sincer, sincer, un portofel criptografic uimitor. Oferă utilizatorilor toate caracteristicile principale la care te-ai aștepta din un dispozitiv de stocare la rece de clasă mondială, și apoi câteva.

Pentru început, Nano X poate fi considerat cel mai bun portofel NEO pur și simplu din cauza cât de sigur este. Portofelul are nu a fost niciodată piratat, și folosește toate caracteristicile de securitate de top din industrie. Fie că este coduri PIN personalizate sau o configurare dual-chip, poți fi sigur că monedele tale NEO vor fi în siguranță cu Ledger.

Cel mai bun portofel NEO: Ledger Nano X.

Dispozitivul are, de asemenea, ceea ce este cunoscut sub numele Ledger Live – A interfața cu utilizatorul pentru a vă ajuta să gestionați și să trimiteți / primiți diferite active criptografice pe care le-ați putea deține. Acum, merită menționat acest lucru Ledger Live nu acceptă încă NEO – în schimb, ar trebui să utilizați portofelul oficial NEO și să vă conectați Ledgerul la acesta, pentru o securitate suplimentară.

Acesta fiind cazul, dacă dețineți (sau intenționați să dețineți) oricare alte criptomonede care sunt acceptate de Ledger Live, veți fi bucuroși să auziți că este interfața de utilizare în cauză una dintre cele mai frumoase și mai ușoare interfețe de utilizator de pe piața portofelelor criptografice.

În sfârșit, este, de asemenea, important să rețineți acest lucru Nano X este un dispozitiv hardware foarte bine făcut. Este dotat A design durabil, are funcționalitate cu două butoane, și funcționează prin Bluetooth, precum și un cablu USB-C. Desigur, portofelul se simte ca un produs de calitate la atingere!

Un portofel hardware Ledger Nano X vă va costa în jur de 119 dolari, cu transport gratuit la majoritatea zonelor incluse. Deși prețul este, desigur, destul de ridicat, ar trebui să rețineți că veți cumpăra unul dintre cele mai bune portofele NEO de pe piață – merită cu siguranță costul!

Vizitați Ledger Nano X

…sau citiți recenzia noastră Ledger Nano X

2. Ledger Nano S – Deopotrivă pentru entuziaștii NEO și pentru noii veniți din industrie

Clasează pe locul 2 din 7 schimburi de cripto

Recenzie portofel Ledger Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Super sigur
 • + Protecție împotriva daunelor fizice
 • + Suportă mai mult de 1500 de monede și jetoane

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Relativ scump

Viziteaza site-ul

Ledger Nano S este un portofel de criptomonede hardware – cu alte cuvinte, un portofel rece. Este unul dintre cele două dispozitive de stocare NEO (și alte cripto) Ledger oferte – Nano S este modelul mai vechi.

Fiind mai vechi, totuși, nu înseamnă că nu merită verificat și considerat drept unul dintre cele mai bune portofele NEO de acolo. Dimpotrivă, probabil că veți observa acest lucru Nano S este o caracteristică foarte populară pentru multe produse de utilizator „Cel mai bun portofel pentru NEO” liste.

Eu unul cred că Ledger Nano S este un portofel uimitor de criptomonede atât pentru veterani NEO hodlers, cât și pentru noii veniți din industrie, deopotrivă! Permiteți-mi să-mi demonstrez punctul de vedere.

Nano S oferă suporturi NEO caracteristici de securitate de nivel superior – Ledger este cunoscut în industrie pentru că oferă clienților săi unele dintre cele mai bune caracteristici de securitate! Acest lucru este dovedit în continuare de actualizări constante de firmware pe care îl primește portofelul – de la actualizări de securitate până la îmbunătățiri Ledger Live și adăugări de active noi.

Cel mai bun portofel NEO: Ledger Nano S.

Și acesta este celălalt lucru – în timp ce Ledger Live (interfața de utilizare a portofelelor Ledger) nu acceptă în prezent NEO, există o șansă destul de mare ca aceasta să se întâmple, într-un anumit moment din viitor. Totul depinde de entuziasmul arătat de dezvoltatori și de restul comunității NEO!

Modelul Nano S poate fi, de asemenea, considerat unul dintre cele mai bune portofele NEO datorită faptului că cât de discret este. Spre deosebire de modelele mai voluminoase Nano X, versiunea mai veche a portofelului hardware seamănă un stick flash USB. Acest lucru înseamnă că veți putea folosi Nano S cu puțină îngrijorare pe care o terță parte cu intenție rău intenționată o va observa și o va recunoaște imediat pentru ceea ce este de fapt.

Cumparat de la site-ul oficial al companiei, Ledger Nano S te va costa în jur de 59 USD + taxe de expediere. Este un preț absolut uimitor pentru un produs de o calitate atât de înaltă!

Vizitați Ledger Wallet

…sau citiți recenzia noastră Ledger Wallet

3. Binance – Un portofel NEO bazat pe schimb

Clasează pe locul 3 din 7 schimburi criptografice

Binance Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + O platformă de schimb de cripte foarte cunoscută
 • + Peste 100 de criptomonede diferite disponibile pentru tranzacționare
 • + Autentificare cu doi factori

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Ar putea fi puțin dificil pentru pasionații de cripto-începători

Viziteaza site-ul

Dacă ați petrecut ceva timp în lumea criptografică, probabil că sunteți destul de familiarizați Binance. Este un nume care apare tot timpul când cineva menționează că cumpără sau tranzacționează criptos.

Vedeți, Binance este o platformă de schimb de criptomonededintre cele mai populare, la care!

Cu toate acestea, vorbim despre cel mai bun NEO portofele aici … Deci, ce legătură are Binance cu un astfel de subiect?

Ei bine, vedeți, în timp ce Binance are un portofel separat pe bază de mobil Pe cont propriu (Portofelul Trust), nici măcar nu facem referire la aceasta în această listă. În schimb, accentul nostru se află direct pe platforma de tranzacționare Binance în sine.

Binance poate, de fapt, să acționeze ca. un portofel de schimb. Este un tip de portofel fierbinte care vă permite să stocați criptomonedele pe el, dar este în primul rând un schimb de criptomonede.

Cel mai bun portofel NEO: Binance.

Acum, de ce ar face cineva asta, s-ar putea să întrebați? Simplu – comoditate.

Păstrarea monedelor NEO pe Binance este foarte convenabil. Vă permite accesați-vă activele din mers, Si deasemenea schimbați-le în orice moment dat. Este fantastic pentru comercianții de zi, și alte persoane care caută în mod constant să obțină profit cu monedele lor NEO.

În ceea ce privește schimburile, Binance este cu adevărat unul dintre cele mai bune portofele NEO! Fiind la fel de populară și de influentă pe cât este, platforma oferă o gamă largă de caracteristici de securitate pentru clienții săi și este, de asemenea larg apreciat de comercianții experți datorită funcționalității sale și a unei liste extinse de caracteristici.

Binance sună cel mai bun portofel pentru NEO? În acest caz, asigurați-vă că verificați platforma Aici.

Vizitați Binance

…sau citiți recenzia noastră Binance

4. Cex.io – Aplicație uimitoare și o mulțime de perechi de tranzacționare

Clasează # 4 din 7 schimburi de cripto

CEX.io Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Ușor de dat seama
 • + Diferite perechi de tranzacționare
 • + Suport mare

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • S-ar putea să lipsească opțiunile de monedă

Viziteaza site-ul

Cex.io este în primul rând o platformă de tranzacționare criptografică. Cu toate acestea, le oferă utilizatorilor săi funcționalitate de stocare a monedelor, de asemenea – la fel ca toate celelalte portofele de schimb din această listă.

Acum, atunci – ce face Cex.io special?

Ei bine, pentru început, platforma poate fi considerată unul dintre cele mai bune portofele NEO pur și simplu din cauza aplicația pe care o acceptă. Este cu siguranță una dintre cele mai bune aplicații de schimb de cripte de acolo!

Disponibilă pe toate dispozitivele Android și iOS, aplicația Cex.io este foarte simplu de utilizat, și convenabil pentru orice tip de comercianți. Vă permite să achiziționați unele dintre principalele criptomonede direct de pe ecranul de pornire, cu bani fiat (carduri de credit / debit, transferuri bancare etc.).

Cel mai bun portofel NEO: Cex.io

În plus, lucrul uimitor al acestei aplicații este că are o secțiune destinată comercianților experți. Ceea ce înseamnă acest lucru este că întreaga aplicație este foarte ușor de utilizat, dar există o filă separată care vă va permite comercianți de criptare la nivel avansat să utilizeze câteva funcții minunate pentru a-i ajuta în toate nevoile lor de tranzacționare și schimb.

În cele din urmă, Cex.io este una dintre singurele opțiuni ale celor mai bune portofele NEO care vă permit să „încasați” o manieră super-simplă. Tot ce trebuie să faceți este trece unele KYC pași, și apoi selectați cea mai bună opțiune de retragere fiat pentru dvs. (PayPal, carduri de credit / debit etc.).

Pe scurt, Cex.io oferă cu siguranță utilizatorilor săi un portofel de schimb uimitor – s-ar putea să fie și cel mai bun portofel pentru NEO! Dacă sunteți interesat să încercați singur Cex.io, puteți accesa platforma Aici.

Vizitați CEX

…sau citiți recenzia noastră CEX

5. KuCoin – O platformă de încredere cu taxe mici de tranzacționare

Clasează pe locul 5 din 7 schimburi criptografice

Recenzie KuCoin Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Tranzacție anonimă
 • + Sigur
 • + Suportă o varietate de criptomonede

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Volum redus de tranzacționare

Viziteaza site-ul

Desigur, KuCoin este probabil unul dintre numele mai puțin cunoscute din această listă de portofele NEO. În primul rând, este pentru că nu este în primul rând un portofel (este un schimb de criptomonede) și, în al doilea rând, pur și simplu pentru că nu este la fel de popular ca, să zicem, Binance.

Cu toate acestea, KuCoin are încă multe de oferit majorității hodlerilor NEO.

Portofelul de schimb este o alegere de încredere pentru oricine dorește păstrați monedele NEO în siguranță și sănătoase. Platforma nu a avut orice probleme notabile încă de la începuturile sale, ceea ce este de fapt o întâmplare destul de rară – chiar și unele dintre numele mai mari din scena tranzacționării cripto nu posedă întocmai înregistrări impecabile.

În plus, KuCoin vă permite să țineți nu numai monedele NEO pe platformă, ci și schimbați-le și chiar cumpărați mai multe, chiar acolo, pe schimbul în sine. Acest lucru este minunat, deoarece pune KuCoin pe o listă de schimburi care o fac susține pe deplin NEO – oricât de util pare acest proiect de criptare, acea listă încă nu este atât de lungă.

Cel mai bun portofel NEO: KuCoin.

În cele din urmă, merită menționat și faptul că KuCoin are niște taxe destul de grozave să ofere oricui dorește să își schimbe monedele NEO pe platformă. Sincer, al tău comisioane de tranzacționare urmează să se legene în jurul valorii de 0,1% – asta este foarte scăzut! Gândiți-vă în acest fel – dacă cumpărați monede NEO în valoare de 1000 USD, veți fi taxat doar 1 USD prin schimb!

Una peste alta, KuCoin este cu siguranță una dintre opțiunile mai interesante ale celui mai bun portofel NEO al anului și merită cu siguranță verificat de începători și experți NEO, deopotrivă! Dacă ți-ai stârnit interesul, poți verifica site-ul Aici.

Vizitați Kucoin

…sau citiți recenzia noastră Kucoin

6. BitMart – Un portofel de schimb excelent pentru începători NEO

Clasează pe locul 6 din 7 schimburi criptografice

BitMart Exchange Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Taxe reduse de tranzacționare și retragere
 • + Prieten pentru începători
 • + Cumpărați cripto cu credit & carduri de debit, PayPal, transfer bancar
 • + Sigur, multe funcții suplimentare
 • + O gamă largă de criptomonede

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Nu atât de multe recenzii ale utilizatorilor găsite online

Viziteaza site-ul

BitMart, așa cum probabil implică numele, este un schimb de cripto. Cu toate acestea, vine cu caracteristica de a putea stochează-ți monedele NEO, de asemenea!

Pur și simplu, puteți fie cumpărați-vă monedele chiar de pe platformă, sau transferați-le dintr-un alt schimb sau portofel către BitMart.

Dacă alegeți să achiziționați NEO pe BitMart și să îl păstrați acolo, procesul va fi la fel de simplu pe cât vin – după dvs. inregistreaza-te pe site și treceți toate verificările de verificare necesare, atunci pur și simplu cumpărați câte monede NEO doriți și acestea vor merge automat la portofelul dvs. BitMart NEO.

Schimbul este considerat a fi sigur – în trecut nu a avut probleme notabile legate de securitate. Mai mult, utilizatorii susțin de fapt că acționează ca o intrare foarte bună în lumea criptografică pentru începătorii și pasionații de începători NEO!

Cel mai bun portofel NEO: BitMart.

Vezi, BitMart este foarte simplu de utilizat. Este destul de auto-explicativ, indiferent de ce doriți să faceți pe platformă – indiferent dacă este tranzacționare criptografică, o formă de cercetare de piață, sau chiar folosindu-l ca cel mai bun portofel NEO pentru tine.

Spre deosebire de aceasta, totuși, merită menționat faptul că, deși comercianții începători vor găsi BitMart destul de primitor, platforma are o mulțime de caracteristici pentru entuziaștii cripto-experți, de asemenea! Sincer, oricine și toată lumea ar trebui să poată găsi ceea ce caută pe BitMart.

Stocare securizată NEO, disponibilitate pereche de tranzacționare fiat-criptă, taxe mici – BitMart are cu siguranță o mulțime de lucruri diferite de oferit hodlerului NEO mediu (și comerciantului!). Dacă doriți să încercați BitMart pentru dvs., puteți începe de la pagina lor de pornire, și ia-o de acolo.

Vizitați BitMart

…sau citiți recenzia noastră BitMart

7. Bittrex – Un portofel de criptomonedă foarte sigur și fiabil

Clasează pe locul 7 din 7 schimburi criptografice

Bittrex Review Lucruri care ne-au plăcut:

 • + Foarte sigur
 • + Taxe mici, fixe
 • + Schimburi rapide
 • + O mare varietate de cripto și monede fiat

Lucruri care nu ne-au plăcut:

 • Unele reclamații ale utilizatorilor cu privire la asistență
 • Poate fi oarecum dificil pentru un nou venit din industrie

Viziteaza site-ul

Bittrex este una dintre acele platforme pe care aș putea continua ore în șir. De-a lungul anilor, am crescut la apreciez serviciile a acestui schimb de criptomonede și, de asemenea, respectă securitatea lor (si altul) caracteristici în acțiune. Să o luăm de sus, totuși, și să discutăm de ce Bittrex ar putea fi cel mai bun portofel NEO pentru dvs..

Pentru început, Bittrex vă permite să cumpărați NEO direct de la schimbul său – nici o problemă. Vei găsi mai multe perechi de tranzacționare diferite – fie că este USDT sau BTC, achiziționarea de monede NEO pe platformă ar trebui să fie un proces foarte simplu și simplu.

Asta este un aspect foarte crucial să menționez și eu – simplitate este numele jocului cu Bittrex. Deși schimbul ar putea să nu aibă unele funcții de interfață fanteziste sau un design super-elegant și futurist, nu se poate nega că toate procesele de pe platformă sunt foarte auto-explicativ și, bine … Simplu!

Cel mai bun portofel NEO: Bittrex.

Acum, merită menționat acest lucru Vă sfătuiesc să utilizați versiunea aplicației mobile a Bittrex – comparativ cu versiunea site-ului web al schimbului, aplicația este mult mai superioară, atât în ​​designul aspectului, cât și ușurința de utilizare, în general.

Mulți oameni nu știu acest lucru, dar Bittrex este de fapt un schimb veteran – fiind de ceva vreme în jur, nu a avut scandaluri majore legate de securitate, orice. Acest lucru se datorează parțial faptului că Bittrex păstrează majoritatea fondurilor sale de utilizatori (inclusiv NEO) în dispozitivele de depozitare frigorifică.

Cu alte cuvinte, schimbul vă oferă șansa de a stocați-vă activele criptografice în dispozitive de stocare la rece… Fără a fi nevoie să cumpărați un portofel rece separat! Acum, în mod firesc, lucrurile nu sunt atât de simple și fără îndoială, veți face întotdeauna mai bine cu un portofel rece, dar sentimentul general rămâne în continuare.

Dacă Bittrex sună ca cel mai bun portofel NEO pentru dvs., puteți verifica site-ul Aici.

Vizitați Bittrex

…sau citiți recenzia noastră Bittrex

Cum să alegeți cel mai bun portofel NEO?

Cu lista celor mai bune selecții ale celor mai bune portofele NEO în fața dvs., dar rămâne o singură întrebare – cum ar trebui să mergeți la alegerea unui singur portofel unic??

Ei bine, realitatea este că nu trebuie! Ascultă-mă.

În mod ideal, ați dori să utilizați două portofele NEO separate – una rece și una fierbinte. Portofelul rece (de obicei – un dispozitiv hardware) ar acționa ca. unitatea dvs. principală de stocare NEO, în timp ce portofelul fierbinte (cum ar fi unul bazat pe schimb) ar fi folosit pentru toate nevoile dvs. de tranzacționare și schimb.

Cu o astfel de combinație, veți putea participa pe deplin la toate activitățile legate de cripto. Majoritatea oamenilor care aleg să aibă două portofele încearcă să obțină un echilibru de câte monede NEO să păstreze în care dintre ele – unii spun că stocarea a aproximativ 20% din monedele tale pe un portofel fierbinte este ideală, în timp ce alții chiar preferă să împartă 50/50.

Tabel: Caracteristicile de securitate ale Ledger Nano X și Trezor Model T

spun – toate aceste numere sau fără sens. Este o chestiune extrem de dependentă de caz.

Vedeți, unii oameni se vor abona la mentalitatea „hodling for life”. Într-o astfel de situație, ați putea dori să păstrați 95% din monedele tale într-un portofel rece, și aveți 5% în plus pentru o tranzacție de urgență.

Comercianți de zi vor fi opusul – s-ar putea să dorească cel mai bun portofel NEO care să le permită schimbați-vă monedele din mers, în orice moment dat. Într-o situație ca aceasta, procentul ar fi răsturnat.

În timp ce acest lucru este doar un element de gândire, ideea generală este încă destul de simplă – cel mai bun pariu este să utilizați serviciile atât a portofelelor calde, cât și a celor reci, în același timp!

Concluzii

Aceasta este lista celor mai bune portofele NEO de pe piața actuală!

Toate portofelele (și portofelele de schimb) menționate în lista de mai sus vin cu propriile beneficii și neajunsuri, dar toate au încă un lucru în comun – indiferent care este cel pe care îl alegeți, vă puteți aștepta calitate de top, Caracteristici, și, desigur – Securitate. Minunat!

Acestea fiind spuse, vă mulțumesc că ați citit această listă cu unele dintre cele mai apreciate portofele NEO și sper că v-a fost de folos! Amintiți-vă – cel mai bun pariu este să utilizați serviciile atât a portofelelor calde, cât și a celor reci, combinate! Acest lucru vă va asigura că veți primi „cel mai bun din ambele lumi” – securitate de top, precum și capacitatea de a vă schimba monedele în deplasare.

Nu uitați să verificați, de asemenea lista noastră cu cele mai bune schimburi de criptomonede, și, de asemenea, unele dintre cele mai bune portofele criptografice, per total. Noroc, noroc cu călătoria ta NEO și până data viitoare!

Conținutul publicat pe acest site web nu are scopul de a oferi niciun fel de consiliere financiară, de investiții, tranzacționare sau orice altă formă. BitDegree.org nu susține sau vă sugerează să cumpărați, să vindeți sau să dețineți orice fel de criptomonedă. Înainte de a lua decizii de investiții financiare, consultați-vă consilierul financiar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me